|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XXXIX
Cytat:
Moj to samo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Nie mam, mogę zrobic jak masz ochotę Nie widze sie w niej chyba ja zwrócę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3992 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Razem z "kwiatkową" kiecką przytargałam do domu ten sweter w kolorze różu:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...7p1666725.html Czy któraś z Was go ma? Jak się sprawuje? |
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstawała i odsłania mi brzusio kawałek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystko z Insta
![]() Niestety nie mam pozapisywanych żadnych linków, jak szukałam tylko zapisywałam zdjęcia ale może uda mi się cos odszukać to wkleję adresy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale pewnie bym sie w iej ugotowała w lato Cytat:
Przytargałam do domu błękitny płaszcz, ale sama nie wiem ![]() 30 dni przede mną więc przemyslę go na spokojnie
Uśmiechaj się zawsze - cuda są w drodze Edytowane przez Arinka_ Czas edycji: 2014-04-22 o 22:02 |
||||
|
|
|
#3996 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Płaszczyk jest fajny. Zostaw go ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Wiecie co? Zaczynam czuć, że w tej kwiatkowej sukience wyglądam jak stara baba.... |
|
|
|
|
#3997 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3998 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włącz asertywność
|
|
#4000 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez z niedzieli na poniedzialek myslalam ze umre z bolu..... ratowalam sie sodka i szybciutko bieglam obsciskiwac klozet :-/
|
|
#4003 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Zaczynałam od Shreda po poł godziny codzień, potem przeszłam na ppóltora miesiaca na godzinny wykańczajacy trening cardio - Banish, potem z 2 tygodnie godzinnego No More Trouble Zones, a teraz od ponad 2 tygodni ćwiczę Ripped in 30. Połgodzinny program. Generalnie 6 dni w tygodniu, siódmego dnia robię przerwę. Ale były okresy (godzinne trenngi) gdzie nie robiłam przerw przez jakis czas. Treaz dołozyłam sobie jeszcze planki, sumo squats i push -upsy ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() % powinny coś koło 20 czerwca chyba.
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasami wspomagam się senesem.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam podobnie, przechodziłam to 3 razy i od roku, odpukać nic się nie dzieje... Czuję się jakbym po świętach przytyła 15kg - wszystko przez ciasta mojej cioci, lody (bo pogoda dopisała) i inne przysmaki wielkanocne. No, ale jutro Noc Zakupów w Douglasie, potem zniżki Rossmannowe, później jeszcze moje urodzinki, więc wyskoczę z kasy, nie będzie na jedzenie i schudnę
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko przebadane, mialam helicobacter i ostre zapalenie blony sluzowej zoladka, wyleczylam antybiotykami ale bolesci po wiekszym jedzeniu nadal są - puchnie mi żoładek . Podobno jestem dzieną przypadloscia i taka moja natura Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4007 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
|
#4009 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
E, to tylko tak "groznie" wyglada, ale nie jest takie ciezkie
O, niektore Dziewczyny z fitnessowego watku to sobie dopiero daja popalic Ja to przy nich pikus Niemniej dziękuję
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
moj ptak tez sie dopiero rodukuje i zaczyna mi powaznie brakowac cierpliwosci a termin realizacji uplywa w piatek dzis mamy srode
![]() macie moze na eobowie jakies kody? Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-04-23 o 07:56 |
|
|
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
Mam jeszcze jedno pytanie do was bo przyszedł mi mail że przyjeli moją reklamacje ale nadal nie wiem na jaką kwote czy tak jak napisali przy składaniu reklamacji 129 czy tak jak kupiłam te spodnie za 89 zł .To co mam podejść i się spytać??
bo nie wiem co sobie wybrać mogę Reklamował ktoś buty w KAZARZE?? Bo kurde muszę swoje nowe balerinki iść reklamować bo mam je trochę ponad tydzień a już są zniszczone bo na przodzie przy kokardce są takie metalowe ozdoby i ociera się to o buty przy chodzeniu i z obu stron są takie wytarte półkola Mam nadzieję że zwrócą mi kase
|
|
|
|
#4012 | |
|
batonik
|
Jutro dam znać, dzisiaj zaczęłam od tego wankowego i jestem miło zaskoczona. Fajnie wtapia się w skórę, dobre ma krycie
![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;46132356]ja zamierzam przetestować tym razem stay matte BB to kwietniowa nowość, podobno dużo lżejszy niż zwykły stay matte i na lato może być ekstra, a daj znać jak ten MF to może też się skuszę [/QUOTE]Patrzyłam na niego, ale w testerach były same murzyńsko-pomarańczowe odcienie, więc odpuściłam strzelanie w ciemno. Dam znać ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedys ich torby mialam latami a teraz albo skora sie wyciera, albo zamki i ich ozsoby koszmar - ceny w gore - jakosc w dół jak tak dalej pojdzie nie wroze im dobrze ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- no i ponawiam ptranie o kod do eobowie.pl - znalazlam 10 % ktos ma wiecej zachcoialo mi sie sneakersów do kostek do biegania srbrnych Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-04-23 o 08:26 |
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Corii jesteś boska Unikalna nakopię Ci do tyłka!! Wygladasz super w sukience |
|
|
|
#4015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ta uroda i nie ta figura ![]() Sukienke zostaw!!!! Rozkaz Wyglądasz w niej obłędnie
|
|
#4017 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze orzeły się robią (mam nadzieję)
https://www.facebook.com/20841940919...852494/?type=1 Liczę, że na majówkę będzie u mnie
|
|
|
|
#4019 | |||||
|
ex Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się podobają dekolty, i inne kobiety w nich też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też uwielbiam takie kwiatki nie do założenia. Raz kupiłam w Carry buty- jedyne ze skóry jakie do tej pory tam widziałam- i po jednym krótkim założeniu jeden but się koszmarnie obdarł z przodu ![]() I muszę się Wam wyżalić: wczoraj ktoś nam kocurka rozjechał. Wróciłam do domu po pracy i patrzę, a on leży na drugim pasie rozjechany
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, przykro mi, biedny koteczek
straszne to uczuci widzieć swojego zwierzaka przejechanego.. wiem co czujesz. Rozumiem wypadki i przypadki itd., ale niektórzy nawet nie hamują jak kot wybiega na drogę.. Szkoda gadać.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

Zazdroszczę Z w wakacje, w zeszłym roku byłam w Barcelonie w okresie wyprzedaży i to był raj
, ale i tak z 5tys bym wydała gdybym miała

klask i: