|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
U mnie były testery true match, za to nie było wszystkich produktów. Najjaśniejszego korektora nie widziałam w żadnym z 3 Rossmannów, podkłady też tylko te ciemniejsze zostały.
Przez Was muszę mieć róż 34 z Bourjois ![]() Swoją drogą zauważyłyście jakie na Rossnecie są literówki w nazwach kosmetyków? np. Mayballine zamiast Maybelline, Skin Match Brozner zamiast Bronzer
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie wczoraj kupiłam Loreal True Match, dzisiaj go testuję, jak narazie od godziny 6:30 spisuje się bez zarzutu
Ładnie kryje (już się przyzwyczaiłam, że żaden korektor nie zakryje w pełni moich cieni, nawet Mac Pro longwear nie daje rady ). Ale przynajmniej cienie nie są fioletowe i nie wyglądam na chorą Nie wchodzi w załamania, nie roluje się, po przecenie kosztował mnie ok. 18 zł więc nic tylko brać . Z Rossmanna warty też jest uwagi Healthy Mix, jest dobry, jednak nieraz mi ciemnieje, a no i krycie też ma lżejsze niż Loreal.
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Zobaczyłam, że od wczoraj promocja na kolorówkę i wobec tego mam pytanie. Kojarzycie może jaki jest najjaśniejszy podkład
(możliwie z beżowo-żóltymi tonami) jaki można dostać Rossmannie ? Chciałam kupić bb rival de loop, ale pewnie będzie ciemny Zapomniałam dodać, że potrzebuję czegoś kryjącego, do cery tłustej i trądzikowej.
I was trained to turn loneliness into laziness. Edytowane przez Nomi_ Czas edycji: 2014-04-23 o 10:37 |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
To ma sens! Ja zauważyłam wczoraj, że to co bardziej chodliwe - te HM z burżuja, affinitony (pudry), korektor art scenic, korektory z burżuja były wręcz po jednej sztuce albo wcale a w rosie byłam o 9.30 a tłumów nie było! Słyszałam też że cena korektora TM z Loreala została podniesiona o 3 zyle. Sama się zdziwiłam ceną pudru celebrities z Eveline bo było 19,99 a płaciłam ze 2 mieszki temu 17.99
|
|
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
używałyście może CC Max Factora? może bym kupiła w promocji, ale nic nie wiem na jego temat
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#279 |
|
Life is a drink ...
|
Z tych szaf co ja kojarze to w miarę najjaśniejsze odcienie dostaniesz w markach Revlon lub L'Oreal ...
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie znajdę clearface, skoro piszesz że wchodzi dziś na promocję to skuszę się na ten
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
A co z bronzerem czekoladką z Bourjois? Jest na niego promocja?
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mam do was pyranie. Bo teraz jest ta promocja na kolorowke ale tylko na wybrane produkty wiec... Na jakie szafy konkretnie? Wybieram sie do rossmana i nie wiem czego sie spodziewac bd wdzieczna za odp
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O to, to, dokladnie to samo zaobserwowalam wczoraj. Na codzien uzywam HM51. Dla porownania maznelam sie testerem hm51 i tego jasnego CC i wyszlam z ross i CC byl jakis rozowy . dziewczyny turaj dziwily sie o co chodzi, juz podejrzewalam ze moze cos namieszalam i mialam reke przybrudzona czy cos.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Wchodzi, wchodzi.
Cytat:
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam matującą bazę Rimmela i jeszcze jej nie użyłam pod makijaż bo mam urlop :P ale wczoraj zgodnie z instrukcją użyłam NA makijaż dla zmatowienia paru miejsc i trzymało się to godzinę do zmycia ale.... uwaga bo bieli! może to być problemem na ciemnych cerach, ja mam bardzo jasną i mnie też pobielił trochę
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wake me up,zauważyłam że mój obecny którego używam jest ciut cenniejszy mimo że te same odcienie
Pełno też plakietek na zielonym papierze,nie wiem czym to się różni od plakietki białej
|
|
|
|
#289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak narazie skromnie, kupiłam :
-puder eveline celebrires numer 22 - natural - korektoe eveline art scenic numer 04 - light |
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oba mają świetne krycie, mam cerę mieszaną, fluid wytrzymuje spokojnie cały dzień, a nawet raz jak miałam okazję to przetestowałam jego trwałość i wytrzymał ponad 20 godzin, nie ciemnieje na twarzy, łatwo się rozprowadza, twarz po kilku godzinach zaczyna lekko błyszczeć w strefie T ale mi się to podoba bo nie świeci się mocno. Ja widzę jedynie same zalety tego fluidu, zaczerwienienia po trądziku i czerwone krostki zakrywa bardzo dobrze, mnie akurat nie przesusza. Może podkreślać suche skórki jak ktoś ma |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
jaka cena i pojemność?
puder synergen ma prawie same negatywne opinie na kwc, więc chyba nie macie co żałować ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ra-wersja.html Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-04-23 o 10:57 |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi dziewczyny, czy podkład REVLON CS do suchej cery ciemnieje na twarzy?
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Melduję się
Dopiero
|
|
|
|
#299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy było , ale w CND jest ten podkład:
https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kos...-baza-w-jednym i na promocji wychodzi po 5,89 zł Pytałam ekspedientki o kremy BB Eveline ale powiedziała, że nie wchodzą na promocję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Ładnie kryje (już się przyzwyczaiłam, że żaden korektor nie zakryje w pełni moich cieni, nawet Mac Pro longwear nie daje rady
mam wrażenie, że Rossmann wystawił większość produktów, które nie idą i zrobił przecenę