|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
oby to się nie zmieniło jak będzie coraz bliżej ![]() docik10 współczuje
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#123 | ||
|
Raczkowanie
|
wpadam na chwilę
Cytat:
Cytat:
Atomoowka, u mnie póki co świadkowa też nic nie ma przewidzianego Chyba jej zapytam czy chce się czymś kwietnym przyozdobic (ja jako świadkowa nigdy nie miałam, i była mi z tym mega wygodnie )docik10 , dobra synowa z Ciebie Mam nadzieję, że teściu szybko wróci do zdrowia!
|
||
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego na prawdę fajną opcją jest korsarz Dowiedziałam się o nim z naszego wątku i bardzo się cieszę z tego powodu
|
|
|
|
|
#125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kościele nie będzie miała gdzie położyć, swój będę jej oddawać do podtrzymania, więc będzie z dwoma chodzić? ![]() Zastanawiałam się nad mini bukiecikiem na rękę - korsarzem? Ale najpierw spytam czy chciałaby, bo jak nie będzie jej pasować lub przeszkadzać to bez sensu Cytat:
Co to pogrubionego - Cytat:
![]() Moja mama już zrobiła remont, żeby jak to stwierdziła, ładnie było na wesele Mogę prosić o wpisanie do kalendarza ślubów 7 czerwca?
|
|||
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Pochwalę się, jak odbiorę, dobrze? Bo w necie ich nie znajdę, ponieważ są brane w małym sklepie jubilerskim ![]() dotka przykro mi. Jesteś naprawdę dobrą osobą, że pomimo różnych spięć chcesz być z TŻ'a teściową i wspomóc ją. Ona to doceni, wierzę w to. Trzymajcie się
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Bukiet świadkowej raczej przeszkadza niż pomaga. Dlatego też wybrałam korsarza, moja świadkowa się z tym nie spotkałam ale jak jej pokazałam zdjęcia to bardzo jej się idea wolnych rąk spodobała
Powiedziała że już nie chce bukietu
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki
![]() Kaigara oj grafik napięty a i okres teraz najbardziej gorący i emocjonujący. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Docik dużo zdrowia dla teścia!
Tak się zastanawiam z tym bukietem dla świadkowej... Ona już raz świadkowała i miała bukiet więc może ma jakieś doświadczenie i uwagi czy to przeszkadza. Spytam jej czy chce bukiet czy wolałaby korsarz.
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#131 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedz tak jak jadłaś i nie stresuj się a wszystko będzie dobrze A masz suknię w domu czy jeszcze w salonie? Bo jak w salonie to powinni Ci zrobić jeszcze poprawki ![]() Cytat:
Bardzo jej się ten pomysł spodobał
|
||
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po świątecznej przerwie! Niestety pofolgowałam sobie - sąsiadka, która będzie piec nam ciasta na wesele, przyniosła nam trochę swoich wypieków i nie mogłam nie spróbować... boskie są
![]() Co do kwiatów dla świadkowej, moja siostra chciała tę bransoletkę z kwiatów i chciałam jej taką zamówić, ale w kwiaciarni dowiedziałam się, że jest u nas zwyczaj, że panna młoda składa dodatkowy bukiet przed ołtarzem Matki Boskiej, a podczas mszy ten bukiet trzyma świadkowa. Młoda jest niezadowolona, ale trudno. Jeśli chodzi o cerę, ja od tygodnia stosuję kapsułki Dermogal A+E (takie rybki z tłustym czymś w środku), połowę rybki wcieram w paznokcie, a drugą w twarz i na oba miejsca działa świetnie... moje skórki w końcu przestały wyglądać na wysuszone, a skóra nie produkuje żadnych nowych wyprysków mimo świątecznego przecukrzenia. A trądzik mam jak się patrzy. Przez święta uzgodniliśmy już też winietki. Będą prawie identyczne, jak te, tylko oczywiście niebieskie i z różyczką z zaproszeń. ![]() Do kompletu będą zawieszki na wódkę, z tych samych wykrojników (jak dobrze, że weny starczyło mi tylko na 5 sztuk!). Jeszcze wczoraj zastanawiałam się, czy nie zrezygnować z czekoladek na rzecz przyozdobionych taśmą washi podgrzewaczy, ale podobno w Lidlu można kupić Ferrero Rocher za 12,99 za 16 sztuk, K. ma po pracy się przejść i je kupić, o ile data będzie odpowiednia. Chociaż świeczki też mi się podobają, nawet sobie skleciłam prototyp ![]()
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
docik przykro mi z powodu teścia, oby szybko wrócił do zdrowia!
Ja dla świadkowej nie kupuję ani bukietu, ani korsarza - u nas nie ma takiego zwyczaju.
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
docik Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Aniołki pięknie wyszły
namisek Bardzo podoba mi się ten pomysł na słodki stół ![]() Elrosa Świetny pomysł na winietki - mam nadzieję, że posty w wykonaniu, bo wygląda bardzo efektownie ![]() Co do bukietu dla świadkowej - chyba będzie. Tzn. chyba - po przeczytaniu Waszych opinii zastanawiam się, czy korsarz będzie bardziej praktyczny. Tym bardziej, że mam 2 bukiet (zwyczajowo zostawia się go Matce Boskiej) i powinna ogarnąć te wszystkie kwiatki
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-04-23 o 14:17 |
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam takie pytanie: znalazłam w końcu czółenka w kolorze srebrnym Ja już sama nie wiem czy nie lepsze by były buty w kolorze sukni
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że będą pasowały!
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, ze przy 3 dniach naszych kwietniówek to szmat czasu ale zostało Nam 17- naście dni do ślubu
Kasia ja robie hybrydy, mialam raz i byłam zadowolona. Koszt w Warszawie okolo 40 zł. Waniliowa głowa do góry, na pewno w dniu ślubu nie bedzie takiej sytuacji a fryz bedziesz miała ekstra. Mi historia Klaudyny z burzą i świecami na przysiędze podoba sie bardzo ![]() Kishlaczkowa gdzie foty obrączek ? Namisek nie wiem co to korsarz nawet, ale ja ogólnie nie chce aby ona coś miala, a ona nie ma nic przeciwko. Co do chudnięcia mi też ciągle waga w doł leci i sama nie wiem dlaczego. Stres odpada bo nie stresuje sie wcale. Co do @ ja będe miała na ślubie 3 dzień i sama nie wiem czy przesuwać tabsami czy nie? Man juz wtedy bardzo skąpą miesiączne, dolegliwosci wcale. Docik współczuje, mam nadzieje że bedzie ok z teściem. Elrosa świetne winietki ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale poszalalyscie z postami. A tylko troche mnie nie było Właśnie wróciliśmy z TŻem z drukarni. Oddalismy nasze zaproszenia odbior jutro. Boje się żeby nie zniszczyli przy wycinaniu i nie wiem czy dobrze ustawilam... Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
iliy A masz jakieś inne elementy na sukience (złote, srebrne)? Jeśli nie masz żadnych aplikacji , elementów w ciepłej tonacji to srebrne buty będą idealne.
Sama chciałam srebrne, ale nie było mojego rozmiaru. Są platynowe
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Ad rem dziękuję
Cytat:
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
witam sie w nowym watku
cos tak czulam ze nwa czesc niebawem
|
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żebyś wiedziała tylko, że ona jest z poprzedniej kolekcji ![]() ona jest poprostu krótsza nie jest za mała, w ramionach jest dobra, rękawy na długość ok tylko skurczyła się z długości iliy bardzo ładne buty wg. mnie jak najbardziej będą pasowały, szczególnie jak masz srebrne dodatki na sukni Możesz napisać gdzie zamawiałaś?docik przykro mi z powodu choroby teścia, dużo zdrowia dla Niego ![]() wstyd się przyznać, ale zapomniałam o urodzinach Tż dzisiaj w dodatku o 30
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-04-23 o 15:00 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli masz srebrne elementy w swoim stroju (i z tego co piszesz nie bedziesz nimi przytłoczona) to srebrne buty powinny pasować. Ale nie mam pewności bo ivory jest ciepłym odcieniem bieli...
|
|
|
#144 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiss12550 nie mam pojecia, ale za satrych czasów takie przesądy byly umojej babci na wesele cyzli daaaaaaaaaawno Cytat:
Cytat:
przyjaciolka od serca (jak to cyzta niech bedzie jej milo ) zapisała sie do fryzjera 3 tyg przed ślubem, i miala próbną tydzien przed -wyszla super,byla bardzo zadowlona w dniu ślubu! mimo fatalnej sprawy z poprzednia ktora sie uparła, ze z ciemnego blondu zrobi jej jasny i wyszly zielone, potem brazowe, spalila jej wlosy i generlanie katasrofa, na szczescie ten incydent byl 2 miesiaceprzed slubem, niestety wlosy trzeba bylo ściąć. Cytat:
sudocrem superrr
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym watku
![]() Wlasnie wybieglam z pracy i o 15:30 mam druga przymiarke dzis zobacze tez moje wdzianko do Kosciola, ktore miala uszyc krawcowa A na 18:30 mamy tance uwielbiam te zabiegane przedslubne dni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Elrosa - też przesadziłam ze słodkościami w święta, ale moje 2 ciotki tak pysznie pieką, że nie mogłam nie zjeść
Poza tym święta są jedyną okazją kiedy jem słodycze ![]() A co do cery to moja mama ciągle zachęca mnie żebym smarowała się olejkiem z wiesiołka Jakoś nie jestem przekonana, ale widzę, że to coś podobnego do tego co poleciłaś, więc może się skuszę Jak przetestuję to się pochwalę czy coś to dało czy nic. Bo jak na razie to smaruję się aloesem, tak jak pisałam i jest bardzo dobry, ale paznokci to nim nie posmaruję to może na paznokcie i na łokcie suche będę stosować wiesiołek ![]() Winietki bardzo fajne, podobają mi się te z ferrero ![]() Cytat:
Świetny wybór ![]() Atomoowka - korsarz to takie bransoletki na rękę ![]() ![]() anka1897 - najlepszego dla TŻ'ta
Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-04-23 o 15:17 |
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz od 2 tygodni tak na maxa dbam o paznokcie i mam nadzieję do ślubu mieć swoje piękne, długie i mocne naturalne ![]() Cytat:
Ja sama uwielbiam srebrne buty!Ja dziś umarłam na zawał, bo przyszła do mnie paczka z Chin i już myślałam, że to biżu, już mi serce waliło, rozpakowuję, a tam skarpetki peelingujące
|
||
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
okres wypada ci w dzień ślubu? zamierasz jakoś to przesunąć, czy zostawiasz tak jak jest? ja się trochę boję, że mi wypadnie @ podczas wesela... co prawda na razie na to nic nie wskazuje, ale po odstawieniu hormonów wciąż mam nieregularne okresy. a nie chce mi się wracać do hormonów tylko po to, żeby jeden okres uregulować
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niby mi nie wypada w dzień ślubu (powinnam być wtedy jakieś 1,5 tygodnia po), ale i tak się boję... Hormonów też nie chcę brać, więc chyba pozostaje mi się pomodlić o to, żebym była już po
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

bo ja podbieram tubki z tym mężowi 
prawdopodobnie zator miał w żyle, lekarze sami nie wiedzą. Zabrało go pogotowie, bo prawej strony w ogóle nie czuł i miał problemy z mową. Zamiast pocieszać tż to ja sama płakałam
Chyba jej zapytam czy chce się czymś kwietnym przyozdobic
Będzie remont w domu

30.08.2014 

w dodatku o 30
średnio realne