|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Dzięki, szkoda, że nie pamiętam, czy w tym nowootwartym rosku na kilinskiego przy Kauflandzie jest szafa E
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji zdjęcie HM51 (niżej, ciemniejszy) i N1. Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2014-04-23 o 16:04 |
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Hej
dzisiaj kupilam podklad MF Whipped Creme ten w sloiczku w musie, przyjezdzam do domu i sie okazalo ze tak jakby plywalo w nim troche wody... mialam z Rimmela w żelu i nic takiego sie nie dzialo, wiecie o co mi chodzi? czy bedzie szansa na wymiane jak myslicie? chyba ze wszystkie tak maja? ma ktoras z was porownanie? podklad jest zafoliowany i mam paragon. Zastanawiam sie dalej nad kolorem mam Golden 75 czy jest bardzo ciemny? sadzac po nazwie nie powinien mi pasować ale patrząc na tester wcale taki bardzo ciemny nie jest.
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2014-04-23 o 16:02 |
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w Rossmannie w łódzkiej Manufakturze i tam zdecydowanie widać, że jest promocja. Mnóstwo ludzi, do szafy Revlon i Bourjois to ledwo dało się dojść
Początkowo miałam brać któryś z Bourjois, ale koniec końców wzięłam jedynie:- Rimmel 25h lasting finish w kolorze 100 Ivory - 15,30zł - Eveline korektor Art Scenic w kolorze 04 Light - 6,59zł Oczywiście najjaśniejszy Rimmel i tak jest ciemny, ale kupiłam go z myślą o lecie. Teraz czekam na dalszą część promocji, bo z tej chyba więcej nic nie kupię
Edytowane przez Monka543 Czas edycji: 2014-04-23 o 16:07 |
|
|
|
#455 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Łodzianki, czy Eveline jest w Porcie ul. Pabianicka 255 i ul. Jana Pawła II w Pasażu Łódzkim Real, ul. Piłsudskiego 94. w Real Tulipan, ul. Piotrkowska 95 Saspol? Podczas pierwszej promocji szafa Eveline była tylko w Manu i pamiętam, że nie dało się dojść do szaf. Wolę bardziej kameralne lokalizacje.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-23 o 16:10 |
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie warto robić zapasów.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2014-04-23 o 16:13 |
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#458 | ||||||||
|
Kociara
|
Cytat:
u mnie sie sprawdz - uzywalam z vichy dermablend i pharmaceris ale tyko na imprezy, wyjscia, wazniejsze spotkania. Ladnie wygladza pory, podklad naklada sie duzo lzej, jakby tez potrzeba wtedy mniejszej ilosci. Baza trzyma makijaz cala noc, jest spoko ![]() Cytat:
Cytat:
dosc nawilzajace, ale tez sie utrzymuja no i kolory ladne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-04-23 o 16:21 |
||||||||
|
|
|
#459 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Co do reszty to szczerze mówiąc nie mam pojęcia, Eveline jest u mnie na cenzurowanym i nie zwracam na tę szafę większej uwagi. W Galerii macanka pełną parą, nie znalazłam ani jednej sztuki TM, która nie była otwarta |
||
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam kolor 45 Warm Almond i jest idealny, a nie mam wcale jasnej karnacji. Podkład u mnie minimalnie ciemnieje, ale i tak wygląda naturalnie.
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
A ten róż ma widoczne złote drobinki? Bo na zdjęciach wydaje mi się taki chłodny, idealny dla typowej zimy, ale w recenzjach jest napisane, że drobinki tworzą złoty blask.[/QUOTE]
Ma, nie są chamskie tylko takie delikatne, tworzą taki efekt tafli, ale jak ktoś nie chce to wystarczy nałożyć trochę więcej zetrzeć chusteczką i już ich nie ma, ja doszlam do tego scierając nadmiar z policzków.
|
|
|
|
#462 |
|
Kociara
|
Dziewczyny z Gdanska - gdzie jest szafa z Eveline? Chcialam dokupuc puder celebrities i korektor artscenic.
|
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś pojechałam i zastałam puste szafy. Pojechałam na Tarchomin do rossa do Galerii Odkrytej i byłam mile zaskoczona. Wszystkie szafy pełne, żadnego tłumu, a na dodatek szafa Eveline i Revlon.
Ja zakupiłam tylko róż Bourjois 95
|
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam podkład 123, mam już drugie opakowanie, tym razem wzięłam 52. uzywam też CS 180 i kolor 123 może być. Dziś pomalowałam się 123 przypudrowałam jakimś nowym pudrem (made by china) z Miss Sporty i makijaz trzyma sie juz 6 godzinę. Dodam, zemam cerę bardzo zanieczyszczoną, z rozszerzonymi porami, pryszczami i przebarwieniami. Kupiłam też puder brązujacy Lovely, z zimowej limitowanki puder Lovely z białym opakowaniu (coś niewiele ponad 3 zl
) róż z tej samej kolekcji za 2 zl. Róż z Wibo, korektor Eveline.Jeśli chodzi o produkty do paznokci logicznie rzecz biorąc, skoro teraz podkłady są z całego asortymentu to produkty do paznokci też powinny być ![]() Ktoś poleca Lasting Performance 105? kusił mnie ale wybrałam 123. czaję się na Sally Hansen, wysuszacz i może jakaś odżywka. |
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja drogą w Rossmanie najjasniejszy z Max Factor LP jest 102 tak? Jest dużo jasniejszy niż 105? I czy ma różowe tony? Jest ktoś w stanie porównać 102 i 105 ?
|
|
#468 |
|
Zadomowienie
|
Polecicie jakiś matowy, cielisty cień z szaf dostępnych w Rossmanie?
P.S.: Nie wiecie, czy odżywki do paznokci będą w promocji razem z lakierami?
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale wczoraj to pustki już w szafach były ok. 16
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
ktory numer ogladalas?
Cytat:
Cytat:
i mam pytanie odnosnie pudru manhattan clearface: czy te odcienie 75, 76 sa tylko ciemne w opakowaniu, a na twarzy juz stonowane? wg mnie jest przepasc miedzy 70 vanille a reszta. ktory jest najbardziej neutralnym odcieniem (bardziej w strone jasnej cery)? i czy ten jasny (70) nie tworzy efektu maki na twarzy? |
||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
wspaniala znalazlam cos takiego. Bo ja bralam 04 bez patrzenia na tester
![]() tu na ręce jest nude
|
#475 |
|
Makeup challenge winner
|
Ja mam oba. 04 Light jest jaśniejszy i bardziej żółty Po utlenieniu 05 Nude jest ciemniejszy.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-23 o 19:54 |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXII
Cytat:
-----------> Dziewczyny z Wawy, w ktorych Rossmannach dorwe szafe Revlona?
|
|
|
|
|
#477 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny z RZESZOWA: gdzie znajdę szafę Bourjois?
(oprócz Galerii Rzeszów, bo dziś byłam i odbywały się tam sceny dantejskie )
|
|
|
|
#478 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Inspire, byłam dziś w Galerii Łódzkiej ok. 13 i ludzi było mnóstwo, a w szafie Eveline pustki..
Chciałam właśnie korektor Art Scenic, ale został tylko odcień nr 6 Rozumiem, że to ten Scenic jest bardziej polecany niż 4d?
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

dzisiaj kupilam podklad MF Whipped Creme ten w sloiczku w musie, przyjezdzam do domu i sie okazalo ze tak jakby plywalo w nim troche wody... mialam z Rimmela w żelu i nic takiego sie nie dzialo, wiecie o co mi chodzi? czy bedzie szansa na wymiane jak myslicie? chyba ze wszystkie tak maja? ma ktoras z was porownanie? podklad jest zafoliowany i mam paragon.
Początkowo miałam brać któryś z Bourjois, ale koniec końców wzięłam jedynie:

), oczywiście, gdy miałam jakieś pytania, to nie pomogła mi, ale to już inna kwestia.. W drugim rossku około 11 już kobiety się zlatywały i ogólnie panował lekki tłum.. w trzecim R. przed 14 to już w ogóle jakbym w mrowisko weszła.