Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-24, 21:46   #481
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
emdzik wszystko wygląda super i powodzenia jutro na przymiarce sukni

rabbitka bielizna zazdraszczam gdzie Ty taką dorwałaś???

Lusiija faktycznie biżu bardzo oryginalna

Blondi2989 gratki odebrania obrączek a raczej tylko 1/2

Myślę nad podziękowaniem dla świadków chciałam coś "pamiątkowego" macie laseczki jakieś pomysły???
Ja póki co wpadłam na takie coś ale nie wiem czy będzie oki:

http://allegro.pl/medal-medale-podzi...161686074.html
Ciekawe. Nie wiedziałam że świadom też się daje prezenty? Ja osobiście nie lubię prezentów które potem żal wyrzucić a nie są funkcjonalne to tak ode mnie ale nie zrozumiem mnie źle

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Widzę że wstrzeliłam się w temat, bo właśnie wróciłam z zakupów bielizny Dwa dni przed ślubem. Dobrze że w ogóle sobie przypomniałam

Kupiłam stanik w Esotiq, kremowy z odpinanymi ramiączkami

Super delikatny i niespotykany zarazem bardzo mi się podoba!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 21:49   #482
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

melduje ze na przymiarce bylam, panie uspokoily ze mi spokojnie zweza suknie na 2tyg przed slubem skoro tak teraz chudne.
ale faktycznie wiazanie sie schodzi wiazanie i nawet mi pani do konca nie wiazala. jest jeden problem tylko:welon jest za dlugi i haczy o falbanki w sukni, wymienic u motylka nie moge bo robiony byl na zamowienie,ale krawcowa znajoma mamy mi go skroci od strony grzebienia. zdj w klubie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 21:52   #483
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

iliy my myślimy o czymś takim dla świadków http://www.podziekowaniadlarodzicow....-swiadkow.html albo o czymś indywidualnym dla świadkowej bransoletka a dla swiadka coś zwiazanego z muzyką

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-24, 21:54   #484
emdzik
Zakorzenienie

ysia super staniczek!

Ja na noc poślubną kupiłam coś takiego :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bride2.jpg (78,4 KB, 41 załadowań)

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 21:58   #485
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Widzę że wstrzeliłam się w temat, bo właśnie wróciłam z zakupów bielizny Dwa dni przed ślubem. Dobrze że w ogóle sobie przypomniałam

Kupiłam stanik w Esotiq, kremowy z odpinanymi ramiączkami
ooo witamy w szczęśliwym gronie posiadaczek tego stanika Już nas jest chyba ze 4 To chyba najpopularniejszy model wśród PM'14

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 21:58   #486
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Mój założył, właśnie się złuszczamy
ja dziś albo jutro zakładam skarpetki, właśnie je odebrałam z paczkomatu

twój TŻ to w ogóle jest ogarnięty!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:02   #487
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

ysia staniczek jak cenowo?

Lusiija spoko dzięki za opinie ja się nie gniewam za szczerość co do upominków to chciałam żeby im się miło zrobiło a że świadkową jest moja sisss a świadkiem brat TŻ to tak sobie pomyśleliśmy

bachara ooo też fajne

emdzik no no sexiiii
Stary 2014-04-24, 22:02   #488
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja dziś albo jutro zakładam skarpetki, właśnie je odebrałam z paczkomatu

twój TŻ to w ogóle jest ogarnięty!
możesz podzielić się linkiem do sklepu?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:07   #489
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
możesz podzielić się linkiem do sklepu?
http://allegro.pl/skinlite-peeling-s...143024184.html
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:10   #490
kiss12550
Zadomowienie

Kishlaczkowa- obrączki cudne bardzo mi się podobają,a na żywo pewnie jeszcze ładniejsze

Klaudyna- zazdroszczę tego niesamowitego autka !

Opium – pazurki faktycznie skopane mam nadzieję że jednak uda Ci się znaleźć dobrą kosmetyczke ,a po Twojej poprawcy paznokcie wyglądają super!

Marlenqa- duże wesele szykujecie obrączki

Magdalenka – bardzo mi przykro z powodu wujka , trzymajcie się

Misia- za ekspresową poradnie
- trzymam kciuki żeby z dekoracją poszło gładko i szkoda że musiałaś się trochę podenerwować

Godzia - za wszystkie załatwione sprawy

Bardorja- skoro sen taki straszny to znaczy że ślub będzie idealny ~!

Madziara- moja mama była ze mną w salonie i w sumie podpowiadała nie powiem ,ale ostatnio wgl nie możemy się dogadać , mam wrażenie że tylko mi zależy aby ten ślub był udany bo od mamy słyszę że : -„To przecież „tylko” ślub a ty tak przeżywasz”

Say-hello 100dniówka

swiat_katarzyny – co do tradycyjnych Tżtów – mój był święcie przekonany że za nami na weselu będzie napis : Szczęść Boże młodej parze” co Ty na to może przyjaciele jeszcze się pogodzą

Lusija-uwielbiam sheridan’s ale na wesele bym się nie zdecydowałą żeby stawiać , my przez chwile jak braliśmy pod uwagę kosze dla rodziców w ramach podziękowania to chcieliśmy tam włożyć

Kasia- ja bym się wgl zastanowiła czy tą kuzynke zaprosić, serio , więc nie jesteś taka zła

Rabbitka – ale extra bielizna ! Tż zadowolony będzie zachwycony !

Blondi – wiesz czytając wcześniejsze przygody z Twoją kuzynką to ja na Twoim miejscu chyba bym się nawet cieszyła że jej nie będzie

Ysia – ten sam stanik zamierzam kupić ! Wyglada super i mam nadzieję że wygodny ?

Dziewczyny mam pytanie , ile wcześniej chciałyście aby suknia była już w salonie? W przyszłym tyg jadę zaklepać swoją i nie wiem na kiedy zamówić, myślałam o początku sierpnia,ale to znów nie będzie trochę za późno?

ze spraw ślubnych
1.dzisiaj wysłane zostały próbki zaproszeń więc mam nadzieję ze jutro juz będą
2.Tż sam powtarzam SAM przyszedł dzisiaj do mnie i powiedział że od 1 maja zaczynamy uczyć się tańca na nasz pierwszy weselny

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-04-24 o 22:12
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:14   #491
Liana
Zadomowienie

Dziewczyny, które ślubują pojutrze :
Dzięki Wam zdaję sobie sprawę, że ten ślub to nie jest jakaś mglista przyszłość i sen, tylko rzeczywiście przyjdzie mi się z tym "zmierzyć" i to już za miesiąc.
Trzymam za Was kciuki i z jednej strony bardzo zazdroszczę, a z drugiej strony odczuwam lekki stresik i czekam na Wasze relacje!!

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja mam to samo Niby mi nie wypada w dzień ślubu (powinnam być wtedy jakieś 1,5 tygodnia po), ale i tak się boję... Hormonów też nie chcę brać, więc chyba pozostaje mi się pomodlić o to, żebym była już po
Ja zgodnie z przewidywaniami jak w zegarku: 24 a ja @, dobrze że poszłam specjalnie po tabletki. Mam brać 3 tygodnie i później odstawiam na zawsze, mam nadzieję że 3 tygodnie brania hormonów mi bardzo nie namiesza !!

Rabbitka - piękna bielizna!! Gdzie taką kupiłaś??
Emdzik - boska!! Już widzę minę mojego TŻ gdyby mnie w tym zobaczył

Klaudyna- super auto, też takie chciałam ale nie mogłam nic znaleźć- chyba słabo szukałam.

Dziewczyny, gdzie kupujecie te skarpetki złuszczające - oprócz ebaya??

A mi zostało dokładnie miesiąc do ślubu
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:15   #492
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa- obrączki cudne bardzo mi się podobają,a na żywo pewnie jeszcze ładniejsze

Klaudyna- zazdroszczę tego niesamowitego autka !

Opium – pazurki faktycznie skopane mam nadzieję że jednak uda Ci się znaleźć dobrą kosmetyczke ,a po Twojej poprawcy paznokcie wyglądają super!

Marlenqa- duże wesele szykujecie obrączki

Magdalenka – bardzo mi przykro z powodu wujka , trzymajcie się

Misia- za ekspresową poradnie
- trzymam kciuki żeby z dekoracją poszło gładko i szkoda że musiałaś się trochę podenerwować

Godzia - za wszystkie załatwione sprawy

Bardorja- skoro sen taki straszny to znaczy że ślub będzie idealny ~!

Madziara- moja mama była ze mną w salonie i w sumie podpowiadała nie powiem ,ale ostatnio wgl nie możemy się dogadać , mam wrażenie że tylko mi zależy aby ten ślub był udany bo od mamy słyszę że : -„To przecież „tylko” ślub a ty tak przeżywasz”

Say-hello 100dniówka

swiat_katarzyny – co do tradycyjnych Tżtów – mój był święcie przekonany że za nami na weselu będzie napis : Szczęść Boże młodej parze” co Ty na to może przyjaciele jeszcze się pogodzą

Lusija-uwielbiam sheridan’s ale na wesele bym się nie zdecydowałą żeby stawiać , my przez chwile jak braliśmy pod uwagę kosze dla rodziców w ramach podziękowania to chcieliśmy tam włożyć

Kasia- ja bym się wgl zastanowiła czy tą kuzynke zaprosić, serio , więc nie jesteś taka zła

Rabbitka – ale extra bielizna ! Tż zadowolony będzie zachwycony !

Blondi – wiesz czytając wcześniejsze przygody z Twoją kuzynką to ja na Twoim miejscu chyba bym się nawet cieszyła że jej nie będzie

Ysia – ten sam stanik zamierzam kupić ! Wyglada super i mam nadzieję że wygodny ?

Dziewczyny mam pytanie , ile wcześniej chciałyście aby suknia była już w salonie? W przyszłym tyg jadę zaklepać swoją i nie wiem na kiedy zamówić, myślałam o początku sierpnia,ale to znów nie będzie trochę za późno?

ze spraw ślubnych
1.dzisiaj wysłane zostały próbki zaproszeń więc mam nadzieję ze jutro juz będą
2.Tż sam powtarzam SAM przyszedł dzisiaj do mnie i powiedział że od 1 maja zaczynamy uczyć się tańca na nasz pierwszy weselny
Właśnie mama mnie podpytywala co wymyslilismy dla nich. Dala mi do zrozumienia że woli kosz słodyczy z np alkoholem i nasze zdjęcie niż jakieś glupotki i my planujemy właśnie coś takiego. Moi rodzice mają wszystko chyba.

Stary 2014-04-24, 22:16   #493
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/skarpetki-zluszcza...tml?source=mlt
Stary 2014-04-24, 22:20   #494
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
ooo witamy w szczęśliwym gronie posiadaczek tego stanika Już nas jest chyba ze 4 To chyba najpopularniejszy model wśród PM'14
Na prawdę ?! Chociaż w sumie się nie dziwie, jak go zobaczyłam to dla mnie jest typowo ślubny

Cytat:
Napisane przez kiss12550
Wygodny ! Chociaż ma spory push -up to ładnie leży a u mnie to jest na prawdę trudne - ja mam skromny bufet, więc ciężko jest do tak wyeksponować, żeby wszyscy mogli się częstować....

iliy stanik kosztował 119zł. Mam nadzieje że mąż mi jakoś to wynagrodzi

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:26   #495
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Właśnie mama mnie podpytywala co wymyslilismy dla nich. Dala mi do zrozumienia że woli kosz słodyczy z np alkoholem i nasze zdjęcie niż jakieś glupotki i my planujemy właśnie coś takiego. Moi rodzice mają wszystko chyba.

my dla mam planujemy takie ogromne storczyki doniczkowe, a dla taty mojego i Tżta jeszcze nie mam pomysłu
Stary 2014-04-24, 22:28   #496
activelifestyle
Rozeznanie

Nadrobiłam

21klaudyna - za auto, super że Wam się udało A właśnie dzisiaj nasza 100-dnióweczka

Opiumalfa - fajne te paznokcie, podkradnę oczywiście inspirację

wenedka - czekam na relację z przymiarki Mam nadzieję, że świadkowa obfoci

marlenqa22 - gratki za obrączki Bardzo ładne
U mnie nie będzie osobnego stołu dla dzieci. Chciałam takowy, ale moja mama stwierdziła, że w nasej rodzinie mogą pojawić się sprzeciwy mam taką ciocię gdzie jej córka (ma już 11 lat) musi siedzieć własnie przy niej i ona innej opcji nie widzi.... Z ciekawości muszę zapytać właściciela sali weselnej jakie dzieci będą mogły same siedzieć przy stole... Podejrzewam, że od 4 lat, bo do 3 lat dzieci są bezpłatne i tak jak napisałaś pewnie dzieci będą chciały siedzieć przy mamusi, a raczej odwrotnie - mamusie będą chciały mieć dzieci przy sobie...

mala_czarna_21, Kaigara, ysia, ijaa- zaraz będziecie żonami

basiczek24 - ale numer z tą chrzestną chyba rzeczywiście ma Alzheimera... kiedyś ludzie tak wybierali chrzestnych... Jedna moja kuzynka ma takiego chrzestnego, którego widziała 2 razy w życiu a ma już 26 lat to jakiś kolega jej ojca i nawet na wesele nie chciał przyjść. Suknia oryginalna Ciekawa jestem jak na Tobie wygląda

Lusiija - maluch wymiata

Godzia_13 - obrączki bardzo ładne konwalie są piękne daj koniecznie znać co wybrałaś Inspiracje mega

ysia - widzę, że wieczór udany Wytrzeźwiejesz jeszcze trochę czasu masz stanik superowy

wiosnaachtoty, Szczeperka- miesiąc my jeszcze 100 dni

madziara889 - zazdroszczę zaangażowania TŻ'ta. Muszę chyba mojego wysłać w jakąś delegację powodzenia z suknią nie rozumiem Twojej mamy... jak może powiedzieć, że powyżej rozmiaru 38 jest się grubym Ja noszę 40 czasem nawet 42 i jestem szczęśliwa, a znam dziewczyny które noszą rozmiar 34 i mają kompleksy

cude - powodzenia w rozdawaniu zaproszeń

swiat_katarzyny - smutna sytuacja A może jeszcze się zejdą? Skoro on chce wrócić może jednak się dogadają

say-hello - mój nie chce iść, ale powiedz swojemu, że wszyscy idą Nie ma jakiegoś problemu z paznokciami, ale za pięknych też nie ma... Chyba sama będę musiała coś zadziałać

zakrecona_kropka - alkohol mieliśmy kupować przed nowym rokiem, ale niestety nam nie poszło. Myślę, że kupimy w czerwcu, tak około 1,5 miesiąca przed ślubem Mamy jedynie nalewki i bimber. Może wcześniej kupimy szampana tylko, ale to jak się coś akurat trafi

emdzik - wszystko się pięknie prezentuje Powodzenia na przymiarce Ja swojej nie widziałam od marca i już się za nią stęskniłam. Nie wiem jak Ty tyle wytrzymałaś

rabbitka - bielizna wymiata

Chciałam się pochwalić, że w poniedziałek całkiem przypadkowo załatwiłam sobie pedicure i zabiegi na twarz Okazało się, że koleżanka mojej siostry otworzyła własny salon kosmetyczny i kazała mi przyjść w czerwcu to zrobi mi zabiegi na twarz (jeszcze nie wiem jakie, ale powiedziała, że coś doradzi ).
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:29   #497
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Na prawdę ?! Chociaż w sumie się nie dziwie, jak go zobaczyłam to dla mnie jest typowo ślubny

Wygodny ! Chociaż ma spory push -up to ładnie leży a u mnie to jest na prawdę trudne - ja mam skromny bufet, więc ciężko jest do tak wyeksponować, żeby wszyscy mogli się częstować....

serio serio Ja, positive rebel, mojakaren i madzixx no to łącznie jest nas 5 Chyba, że kogoś pominęłam

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:30   #498
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:

oj tam najważniejsze żeby Tż był zadowolony

muszę się przejść do esotiq i sama sprawdzę
Stary 2014-04-24, 22:30   #499
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
my dla mam planujemy takie ogromne storczyki doniczkowe, a dla taty mojego i Tżta jeszcze nie mam pomysłu
Ooo! Właśnie super pomysł!!! Ze na to nie wpadłam mama kolekcjonuje od tego roku storczyki. Ma ich chyba z 10. Jest sens?

Stary 2014-04-24, 22:37   #500
mimi_77
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, nie nadrobie kilkunastu stron , które już naskrobałyscie ale u nas troche załawionyc spraw więc melduję:

- zamówione zawieszki
- zamówione pudło na koperty
- zamówione tuby z podziekowaniami dla rodziców
- ustalone i bedą zaraz zamawiane portrety dla rodziców na podziekowanie
- ustalone, że dziadkom kupujemy tylko bukeity kwiatów za jakies 120 zł jeden żeby był pokaźny. Bo nie mamy pomysłu co im dać.
- chrzestnym ustalone, że nie wiemy co damy :d
- świadkom chyba flaszki lepsze albo statuetki dla "super świadka"
- przyszły pończochy z Gatty w kolorze off white - jedne samonośne, drugie do paska
- kupione tablice rejestracyjne

Nadal nie mam sukienki na poprawiny i nic mi się nie podoba. Wszystko jest takie zwykłe

Zamówilismy tez meble do kuchni, po majówce jedziemy kupić całe agd kuchenne i armature

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2014-04-24 o 22:40
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:39   #501
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Wart swojej ceny mąż na pewno doceni a jaki to model?
Stary 2014-04-24, 22:45   #502
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Ooo! Właśnie super pomysł!!! Ze na to nie wpadłam mama kolekcjonuje od tego roku storczyki. Ma ich chyba z 10. Jest sens?

Wiesz ja widziałam kilka takich w kwiaciarni i jak dla mnie robią mega wrażenie tyle tylko że pani w kwiaciarni stwierdziła że w tym pomieszczeniuj gdzie stoi ten kwiat raczej innych sie już nie stawia bo ten jest bardzo reprezentacyjny

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, nie nadrobie kilkunastu stron , które już naskrobałyscie ale u nas troche załawionyc spraw więc melduję:

- zamówione zawieszki
- ustalone, że dziadkom kupujemy tylko bukeity kwiatów za jakies 120 zł jeden żeby był pokaźny. Bo nie mamy pomysłu co im dać.
- przyszły pończochy z Gatty w kolorze off white - jedne samonośne, drugie do paska

Nadal nie mam sukienki na poprawiny i nic mi się nie podoba. Wszystko jest takie zwykłe

Zamówilismy tez meble do kuchni, po majówce jedziemy kupić całe agd kuchenne i armature
za wszystkie załatwione sprawy, pochwalisz się zakupami ?
Stary 2014-04-24, 22:48   #503
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja widziałam kilka takich w kwiaciarni i jak dla mnie robią mega wrażenie tyle tylko że pani w kwiaciarni stwierdziła że w tym pomieszczeniuj gdzie stoi ten kwiat raczej innych sie już nie stawia bo ten jest bardzo reprezentacyjny

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

za wszystkie załatwione sprawy, pochwalisz się zakupami ?
Jak wszystko do mnie dotrze to obfoce i wstawię No i kolczyki do ślubu będę miała pożyczone od Mamy

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:51   #504
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Wart swojej ceny mąż na pewno doceni a jaki to model?
Model Lato

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 22:55   #505
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Model Lato
Łatwo zapamiętać dziękuję
Stary 2014-04-24, 23:00   #506
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Myślę nad podziękowaniem dla świadków chciałam coś "pamiątkowego" macie laseczki jakieś pomysły???
Ja póki co wpadłam na takie coś ale nie wiem czy będzie oki:

http://allegro.pl/medal-medale-podzi...161686074.html
Ja doceniłabym gest, ale w sumie nie wiedziałabym co z tym fantem zrobić, pewnie wylądowałby na strychu
Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
iliy my myślimy o czymś takim dla świadków http://www.podziekowaniadlarodzicow....-swiadkow.html albo o czymś indywidualnym dla świadkowej bransoletka a dla swiadka coś zwiazanego z muzyką
zdecydowanie bransoletka i muzyka, ja jestem na nie dla takich kurzołapów, które i tak w kącie wylądują

może ja namówię TZta bo jego stopy są tragiczne, nic nie pozwala z nimi robić bo go to łaskocze

Cytat:
nie jest tyyyyle ładnych kwiatków, że można inny wybrać

Gratuluję wszystkim załatwionych spraw i kupionych rzeczy!
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:01   #507
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość

A mi zostało dokładnie miesiąc do ślubu
http://allegro.pl/sp95-zluszczajace-...082074315.html

My z Tż mamy te
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:03   #508
rabbitka
Rozeznanie

Lusiija tak ma noc poslubna tylko, pod suknia mam cielisty komplet. Twoja tez fajna!

dzieki Dziewczyny zamawialam w sklepie Debenhams ale to tylko w uk ale firmy Gossard, wiec w PL tez mizna dostac i na stronie np Asos'a sa dostepne

Ysia gratki za stanik, lepiej pozno niz wcale

Say tez zamowilam te skarpetki z polecenia An juz nie moge sie doczekac hak dojda

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:06   #509
Liana
Zadomowienie

Odnośnie podziękowań dla Rodziców - czy byłyście na weselu, gdzie ich wcale nie było??
U nas sytuacja jest taka, że z różnych przyczyn kompletnie odpada piosenka dla Rodziców i tańczenie z nimi odpada też wręczanie Im jakichkolwiek prezentów na środku sali
Chciałam nagrać filmik dla Rodziców i puścić go podczas wesela, ale TŻ się nie godzi i mówi, że nie będzie puszczał niczego na rzutnikach i że podziękujemy Rodzicom po weselu sami, zaprosimy ich i wtedy pokażemy im ten filmik lub damy jakieś pamiątki.
Co myślicie?

Muszę chyba porozmawiać przede wszystkim z moimi Rodzicami
U nas mogą być różne reakcje, p. nie daliśmy zaproszeń Rodzicom, bo oni są współorganizatorami imprezy i na zaproszeniach też widnieją jako zapraszający, mama TŻ miała jakeś "ale" że nie dostała zaproszenia a np. Dziadkowie tak
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:18   #510
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość

- zamówione zawieszki

Gratuluję załatwionych spraw i wszystkich zakupów czekam na fotki
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości