|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
delikatny i niespotykany zarazem bardzo mi się podoba! Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
melduje ze na przymiarce bylam, panie uspokoily ze mi spokojnie zweza suknie na 2tyg przed slubem skoro tak teraz chudne.
ale faktycznie wiazanie sie schodzi wiazanie i nawet mi pani do konca nie wiazala. jest jeden problem tylko:welon jest za dlugi i haczy o falbanki w sukni, wymienic u motylka nie moge bo robiony byl na zamowienie,ale krawcowa znajoma mamy mi go skroci od strony grzebienia. zdj w klubie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
|
iliy my myślimy o czymś takim dla świadków http://www.podziekowaniadlarodzicow....-swiadkow.html albo o czymś indywidualnym dla świadkowej bransoletka a dla swiadka coś zwiazanego z muzyką
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
ysia super staniczek!
Ja na noc poślubną kupiłam coś takiego :
|
#485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już nas jest chyba ze 4 To chyba najpopularniejszy model wśród PM'14
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś albo jutro zakładam skarpetki, właśnie je odebrałam z paczkomatu
![]() twój TŻ to w ogóle jest ogarnięty!
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
ysia staniczek
![]() Lusiija spoko dzięki za opinie ja się nie gniewam za szczerość co do upominków to chciałam żeby im się miło zrobiło a że świadkową jest moja sisss a świadkiem brat TŻ to tak sobie pomyśleliśmy ![]() bachara ooo też fajne ![]() emdzik no no sexiiii
|
#488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
Kishlaczkowa- obrączki cudne
Klaudyna- zazdroszczę tego niesamowitego autka ! ![]() Opium – pazurki faktycznie skopane mam nadzieję że jednak uda Ci się znaleźć dobrą kosmetyczke ,a po Twojej poprawcy paznokcie wyglądają super!Marlenqa- duże wesele szykujecie Magdalenka – bardzo mi przykro z powodu wujka , trzymajcie się Misia- za ekspresową poradnie ![]() - trzymam kciuki żeby z dekoracją poszło gładko i szkoda że musiałaś się trochę podenerwować Godzia - za wszystkie załatwione sprawyBardorja- skoro sen taki straszny to znaczy że ślub będzie idealny ~!Madziara- moja mama była ze mną w salonie i w sumie podpowiadała nie powiem ,ale ostatnio wgl nie możemy się dogadać , mam wrażenie że tylko mi zależy aby ten ślub był udany bo od mamy słyszę że : -„To przecież „tylko” ślub a ty tak przeżywasz” Say-hello 100dniówka ![]() swiat_katarzyny – co do tradycyjnych Tżtów – mój był święcie przekonany że za nami na weselu będzie napis : Szczęść Boże młodej parze” co Ty na to Lusija-uwielbiam sheridan’s Kasia- ja bym się wgl zastanowiła czy tą kuzynke zaprosić, serio , więc nie jesteś taka zła ![]() Rabbitka – ale extra bielizna ! Tż zadowolony !Blondi – wiesz czytając wcześniejsze przygody z Twoją kuzynką to ja na Twoim miejscu chyba bym się nawet cieszyła że jej nie będzie ![]() Ysia – ten sam stanik zamierzam kupić ! Wyglada super i mam nadzieję że wygodny ? Dziewczyny mam pytanie , ile wcześniej chciałyście aby suknia była już w salonie? W przyszłym tyg jadę zaklepać swoją i nie wiem na kiedy zamówić, myślałam o początku sierpnia,ale to znów nie będzie trochę za późno? ze spraw ślubnych 1.dzisiaj wysłane zostały próbki zaproszeń więc mam nadzieję ze jutro juz będą 2.Tż sam powtarzam SAM przyszedł dzisiaj do mnie i powiedział że od 1 maja zaczynamy uczyć się tańca na nasz pierwszy weselny Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-24 o 22:12 |
|
|
|
#491 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które ślubują pojutrze :
![]() Dzięki Wam zdaję sobie sprawę, że ten ślub to nie jest jakaś mglista przyszłość i sen, tylko rzeczywiście przyjdzie mi się z tym "zmierzyć" i to już za miesiąc. Trzymam za Was kciuki i z jednej strony bardzo zazdroszczę, a z drugiej strony odczuwam lekki stresik i czekam na Wasze relacje!! Cytat:
Rabbitka - piękna bielizna!! Emdzik - boska!! Już widzę minę mojego TŻ gdyby mnie w tym zobaczył ![]() Klaudyna- super auto, też takie chciałam ale nie mogłam nic znaleźć- chyba słabo szukałam. Dziewczyny, gdzie kupujecie te skarpetki złuszczające - oprócz ebaya?? A mi zostało dokładnie miesiąc do ślubu
![]() |
|
|
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
|
#494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż w sumie się nie dziwie, jak go zobaczyłam to dla mnie jest typowo ślubny ![]() Cytat:
iliy stanik kosztował 119zł. Mam nadzieje że mąż mi jakoś to wynagrodzi
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam
21klaudyna - za auto, super że Wam się udało A właśnie dzisiaj nasza 100-dnióweczka ![]() Opiumalfa - fajne te paznokcie, podkradnę oczywiście inspirację ![]() wenedka - czekam na relację z przymiarki Mam nadzieję, że świadkowa obfoci ![]() marlenqa22 - gratki za obrączki Bardzo ładne U mnie nie będzie osobnego stołu dla dzieci. Chciałam takowy, ale moja mama stwierdziła, że w nasej rodzinie mogą pojawić się sprzeciwy mam taką ciocię gdzie jej córka (ma już 11 lat) musi siedzieć własnie przy niej i ona innej opcji nie widzi.... Z ciekawości muszę zapytać właściciela sali weselnej jakie dzieci będą mogły same siedzieć przy stole... Podejrzewam, że od 4 lat, bo do 3 lat dzieci są bezpłatne i tak jak napisałaś pewnie dzieci będą chciały siedzieć przy mamusi, a raczej odwrotnie - mamusie będą chciały mieć dzieci przy sobie...mala_czarna_21, Kaigara, ysia, ijaa- zaraz będziecie żonami basiczek24 - ale numer z tą chrzestną to jakiś kolega jej ojca i nawet na wesele nie chciał przyjść. Suknia oryginalna Ciekawa jestem jak na Tobie wyglądaLusiija - maluch wymiata ![]() Godzia_13 - obrączki bardzo ładne konwalie są piękne Inspiracje mega ysia - widzę, że wieczór udany Wytrzeźwiejesz jeszcze trochę czasu masz stanik superowy wiosnaachtoty, Szczeperka- miesiąc my jeszcze 100 dni ![]() madziara889 - zazdroszczę zaangażowania TŻ'ta. Muszę chyba mojego wysłać w jakąś delegację powodzenia z suknią nie rozumiem Twojej mamy... jak może powiedzieć, że powyżej rozmiaru 38 jest się grubym Ja noszę 40 czasem nawet 42 i jestem szczęśliwa, a znam dziewczyny które noszą rozmiar 34 i mają kompleksy ![]() cude - powodzenia w rozdawaniu zaproszeń ![]() swiat_katarzyny - smutna sytuacja A może jeszcze się zejdą? Skoro on chce wrócić może jednak się dogadają say-hello - mój nie chce iść, ale powiedz swojemu, że wszyscy idą Nie ma jakiegoś problemu z paznokciami, ale za pięknych też nie ma... Chyba sama będę musiała coś zadziałaćzakrecona_kropka - alkohol mieliśmy kupować przed nowym rokiem, ale niestety nam nie poszło. Myślę, że kupimy w czerwcu, tak około 1,5 miesiąca przed ślubem Mamy jedynie nalewki i bimber. Może wcześniej kupimy szampana tylko, ale to jak się coś akurat trafiemdzik - wszystko się pięknie prezentuje Powodzenia na przymiarce Ja swojej nie widziałam od marca i już się za nią stęskniłam. Nie wiem jak Ty tyle wytrzymałaś ![]() rabbitka - bielizna wymiata ![]() Chciałam się pochwalić, że w poniedziałek całkiem przypadkowo załatwiłam sobie pedicure i zabiegi na twarz Okazało się, że koleżanka mojej siostry otworzyła własny salon kosmetyczny i kazała mi przyjść w czerwcu to zrobi mi zabiegi na twarz (jeszcze nie wiem jakie, ale powiedziała, że coś doradzi ).
|
|
|
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja, positive rebel, mojakaren i madzixx no to łącznie jest nas 5 Chyba, że kogoś pominęłam
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mama kolekcjonuje od tego roku storczyki. Ma ich chyba z 10. Jest sens? Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, nie nadrobie kilkunastu stron , które już naskrobałyscie
ale u nas troche załawionyc spraw więc melduję:- zamówione zawieszki - zamówione pudło na koperty - zamówione tuby z podziekowaniami dla rodziców - ustalone i bedą zaraz zamawiane portrety dla rodziców na podziekowanie - ustalone, że dziadkom kupujemy tylko bukeity kwiatów za jakies 120 zł jeden żeby był pokaźny. Bo nie mamy pomysłu co im dać. - chrzestnym ustalone, że nie wiemy co damy :d - świadkom chyba flaszki lepsze albo statuetki dla "super świadka" ![]() - przyszły pończochy z Gatty w kolorze off white - jedne samonośne, drugie do paska - kupione tablice rejestracyjne Nadal nie mam sukienki na poprawiny i nic mi się nie podoba. Wszystko jest takie zwykłe Zamówilismy tez meble do kuchni, po majówce jedziemy kupić całe agd kuchenne i armature
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-04-24 o 22:40 |
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Wart swojej ceny
a jaki to model?
|
#502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
za wszystkie załatwione sprawy, pochwalisz się zakupami ?
|
||
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i kolczyki do ślubu będę miała pożyczone od Mamy
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
|
#506 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo jego stopy są tragiczne, nic nie pozwala z nimi robić bo go to łaskocze ![]() Cytat:
jest tyyyyle ładnych kwiatków, że można inny wybrać Gratuluję wszystkim załatwionych spraw i kupionych rzeczy! |
||||
|
|
|
#507 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
My z Tż mamy te
|
|
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
Lusiija tak ma noc poslubna tylko, pod suknia mam cielisty komplet. Twoja tez fajna!
dzieki Dziewczyny zamawialam w sklepie Debenhams ale to tylko w uk ale firmy Gossard, wiec w PL tez mizna dostac i na stronie np Asos'a sa dostepne ![]() Ysia gratki za stanik, lepiej pozno niz wcale ![]() Say tez zamowilam te skarpetki z polecenia An juz nie moge sie doczekac hak dojda ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie podziękowań dla Rodziców - czy byłyście na weselu, gdzie ich wcale nie było??
U nas sytuacja jest taka, że z różnych przyczyn kompletnie odpada piosenka dla Rodziców i tańczenie z nimi odpada też wręczanie Im jakichkolwiek prezentów na środku sali Chciałam nagrać filmik dla Rodziców i puścić go podczas wesela, ale TŻ się nie godzi i mówi, że nie będzie puszczał niczego na rzutnikach i że podziękujemy Rodzicom po weselu sami, zaprosimy ich i wtedy pokażemy im ten filmik lub damy jakieś pamiątki. Co myślicie? Muszę chyba porozmawiać przede wszystkim z moimi Rodzicami U nas mogą być różne reakcje, p. nie daliśmy zaproszeń Rodzicom, bo oni są współorganizatorami imprezy i na zaproszeniach też widnieją jako zapraszający, mama TŻ miała jakeś "ale" że nie dostała zaproszenia a np. Dziadkowie tak
|
|
|
|
#510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czekam na fotki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

i powodzenia jutro na przymiarce sukni
zazdraszczam 

macie laseczki jakieś pomysły??? 

Dwa dni przed ślubem. Dobrze że w ogóle sobie przypomniałam

mam nadzieję że jednak uda Ci się znaleźć dobrą kosmetyczke ,a po Twojej poprawcy paznokcie wyglądają super!
Niby mi nie wypada w dzień ślubu (powinnam być wtedy jakieś 1,5 tygodnia po), ale i tak się boję... Hormonów też nie chcę brać, więc chyba pozostaje mi się pomodlić o to, żebym była już po 

to jakiś kolega jej ojca i nawet na wesele nie chciał przyjść. Suknia oryginalna 

ale u nas troche załawionyc spraw więc melduję:
dzieki Dziewczyny