Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 09:51   #541
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zmiana kodu 99

dzisiaj od rana myślałam o jutrzejszych ślubach

emocje...
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:02   #542
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Say gratki

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Paris
Samych wspaniałości na nowej drodze życia, wymarzonego ślubu, cudnej pogody i wszystkiego co najlepsze! Myślami jestem z Wami

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:03   #543
cornflower_girl
Zakorzenienie

iliy Moze porozglądaj się po sklepach z karciankami, sporo tam rzeczy nawiązujących do Hobbita.

misia Nie wiedziałabym, co powiedzieć chrzestnemu

madziara Chyba mamy nie da się zreformować. Rób swoje, konsultuj jak najmniej - w dniu ślubu może nawet nie zauważyć nadprogramowych dekoracji.

Lemon Powodzenia z fryzurką - pochwal się zdjęciami

Robusta Wg mnie dobry pomysł. Możecie jeszcze zadedykować im pierwszy taniec

Kaigara Super, że będą hortensje Jestem też bardzo ciekawa bukietu

say-hello A propos przesłuchań, u nas zawsze padały pytania o wolnych z rodziny - czyli dlaczego jeszcze X nie ma nikogo, czy Y planuje kiedyś się ożenić

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Gratulacje postudniówkowe i z okazji zmiany kodu

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:12   #544
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Anesthesia U Bielaka też jest klasyka, myślę, że nie byłoby problemu z z czymś prostym.
(...)
Pamiętacie, jak pisałam o zamawianiu obrączek przed świętami? TŻ dostał sms-a, że obrączki czekają na przymiarkę (będziemy decydować, jak wykańczamy, czy trzeba zrobić korektę rozmiaru , ściągamy odcisk palca). Nie wiem, jak oni to zrobili w 10 dni, zwłaszcza że sporo było dni świątecznych, ale jestem pod wrażeniem
Też racja, ale Bielak wydaje mi się nieco droższy od innych jubilerów, dlatego chyba w przypadku klasyki będziemy uderzać gdzieś indziej Ale musimy się wybrać na porządny research po prostu...

Co do Waszych obrączek - ale fajnie! Najbardziej mnie ten odcisk korci, jak to wygląda

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja byłam na takim weselu, na weselu podziękowań nie było tylko sto lat dla rodziców zagrane i zaśpiewane, podziękowania przed błogosławieństwem w domu a nie na sali. i u mnie też tak będzie
My się coraz bardziej zastanawiamy nad taką opcją, bo zdania są podzielone - np. Teściu baaaardzo nie chce takiej "szopki" na sali, ale moja mama poczułaby się doceniona... więc może takie "sto lat" to dobry kompromis, a prezenty i podziękowania w domu

Odpisali mi z Amelii Że przepraszają za błąd i postarają się dosłać poprawki jak najszybciej Zaraz im będę spamować, że oczekuję ich u siebie w środę i ani dnia później...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:16   #545
cude
Zadomowienie

activelifestyle
Mam nadzieję, że zaproszenia przyjdą przed majówką. Jeśli nie, to nie wiem co zrobimy...

Liana, widziałam raz podziękowania w Kościele po Mszy przed błogosławieństwem.

cornflower_girl, fajnie, że się tak uwinęli

Moje siostrzenice cioteczne mają jakiś wybranków, ale nie utrzymuję z nimi kontaktów (ostatnio jak się widziałyśmy, powiedziała, że wcześniej mnie nie znała ), piszę z os. towarzyszącą.

rabbitka, ile dałaś za ten komplet?

W moim estiqu nie ma tego ślubnego stanika

ijaa, mala_czarna, nasturcja, ysia, Kaigara
Wszystkiego najlepszego! Udanej imprezy i spełanienia marzeń nie tylko ślubnych
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:21   #546
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:

a ja wczoraj zgodnie z tym, co zapowiedziałam.... powiedziałam tż, że wszyscy Wasi Tż idą na manikiur i się ZGODZIŁ
Magia wizażu

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Powodzenia w ostatnim dniu przed ślubem, udanych rodzinnych wieczorów, wyśpijcie się Kochane żebyście jutro były wypoczete i zrelaksowane. Trzymamy kciuki za słoneczną pogodę i dobrą zabawę! A na nowej drodze życia życzę Wam wszystkiego dobrego, oby ten dzień był początkiem nowego pięknego etapu w Waszym życiu!

Dziewczyny, do dzisiaj w Esotiq jest promocja -50% na zakupy powyżej 300 zł, tylko trzeba wysłac sms do klubu Esotiq. Nasz ulubiony wizażowy stanik kosztuje 119 zł + fajne majtki to i tak zapłacicie 150 zł a za tą cenę dziś można mieć zakupy za trzy stówki!
Ja dziś po pracy pędzę do sklepu

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:22   #547
cornflower_girl
Zakorzenienie

Anesthesia To faktycznie się porozglądajcie jeszcze, odnośnie Red Rubina - piękne wzory, ale obrączki wychodziły drożej niż u Bielaka. I walcz o swoje z zaproszeniami

Mieliśmy plan jutro oglądać salę w wydaniu weselnym, ale lipa z tego. Menadżerka napisała do nas, że wesele się nie odbędzie, bo młodzi się rozstali na kilka dni przed ślubem po wielkiej kłótni. Zadatek i 2 raty zaliczki poszły się paść

Stary 2014-04-25, 10:30   #548
enzunio
BAN stały

Oj to już jutro dziewczyny

Byłam dziś na ustalaniu menu z kucharzem, lekki buc szczerze mówiąc, ale mam nadzieję, że jedzenie będzie dobre
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:34   #549
say-hello
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny

Enzunio, i co ustaliliście? pochwal się
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:38   #550
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

My się coraz bardziej zastanawiamy nad taką opcją, bo zdania są podzielone - np. Teściu baaaardzo nie chce takiej "szopki" na sali, ale moja mama poczułaby się doceniona... więc może takie "sto lat" to dobry kompromis, a prezenty i podziękowania w domu

Odpisali mi z Amelii Że przepraszają za błąd i postarają się dosłać poprawki jak najszybciej Zaraz im będę spamować, że oczekuję ich u siebie w środę i ani dnia później...
ja to w ogole jestem w kropce bo mama mi zapowiedziała, ze chce podziekowania w domu, ze nigdzie nie bedzie wychodzic na srodek i wariatki z siebie robić, a teściowie chyba sie obrażą na smierć za podziękowania w domu i co teraz?

ja amelii tak pisałam - widzisz z jakim skutkiem

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mieliśmy plan jutro oglądać salę w wydaniu weselnym, ale lipa z tego. Menadżerka napisała do nas, że wesele się nie odbędzie, bo młodzi się rozstali na kilka dni przed ślubem po wielkiej kłótni. Zadatek i 2 raty zaliczki poszły się paść
może po kawalerskim....
też bym odwołala slub gdyby tz mi cos wywinął
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:41   #551
Szczeperka
Wtajemniczenie

illy - dla świadka mamy spinki do mankietów w kształcie loga Apple (wielki fan) a dla świadkowej będzie bransoletka. Dostają zapakowane małe pudełeczka z wstążką z napisem "thank you". I do tego po flaszce

bardorja - dzięki za link z odżywką

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pytanie , ile wcześniej chciałyście aby suknia była już w salonie? W przyszłym tyg jadę zaklepać swoją i nie wiem na kiedy zamówić, myślałam o początku sierpnia,ale to znów nie będzie trochę za późno?

ze spraw ślubnych
1.dzisiaj wysłane zostały próbki zaproszeń więc mam nadzieję ze jutro juz będą
2.Tż sam powtarzam SAM przyszedł dzisiaj do mnie i powiedział że od 1 maja zaczynamy uczyć się tańca na nasz pierwszy weselny
Ja mam odbiór sukni równo 2 tygodnie przed ślubem (bo ślub jest w innym województwie) - gdyby były poprawki spokojnie mam czas

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co powiecie, żeby podziekować rodzicom przed peirwszym tańcem? Rodzice moi i mojego S. finansuja nam wesele i chciałabym im podziękowac nas samym początku i powiedzieć, że to rownież dzięki nim możemy się bawić i cieszyć ? bylo by sto lat i prezenty bez tańców ...
Moim zdaniem to fajny pomysł. My mamy tak że po toaście i zbijaniu kieliszków DJ przekazuje nam mikrofon i dziękujemy gościom za przybycie i życzymy dobrej zabawy. Wy moglibyście dodatkowo podziękować rodzicom

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Gratulacje to już jutro
Życzę Wam wspaniałej zabawy, zero stresu i łez, spełnienia wszystkich marzeń i żeby jutrzejszy dzień był dokładnie taki jak sobie wymarzyłyście!

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 10:43   #552
cornflower_girl
Zakorzenienie

enzunio Dobrze będzie A degustację mieliście?

swiat_katarzyny Poszło o ustalenia dotyczące wesela, nie mogli się pogodzić. Generalnie nie ogarniam, ale skoro tacy wybuchowi i nie do pogodzenia, lepiej sie wcześniej rozstać niż później.

Stary 2014-04-25, 10:44   #553
Godzia_13
Raczkowanie

My jutro wspólnie z Tż wybieramy się po buty ślubne dla niego mam nadzieję, że coś znajdziemy

Wszystkim PM z jutra, życzę cudownej pogody i ślubów takich, jakie sobie wymarzyłyście
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia
Stary 2014-04-25, 10:45   #554
Aasikk
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku, trochę przysnęłam...
mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, wspaniałych chwil u boków swoich tżtów! Dużo miłości, szczęścia i radości! A jutrzejsze dni żeby były najwspanialszymi dniami w waszym życiu!
Stary 2014-04-25, 10:59   #555
Sunrise28
Rozeznanie

[QUOTE=swiat_katarzyny;461 70380]ja to w ogole jestem w kropce bo mama mi zapowiedziała, ze chce podziekowania w domu, ze nigdzie nie bedzie wychodzic na srodek i wariatki z siebie robić, a teściowie chyba sie obrażą na smierć za podziękowania w domu i co teraz?
/QUOTE]

Któraś ze stron musi ustąpić
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:00   #556
docik10
Zakorzenienie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Ja też chcę złożyć Wam życzenia Życzę Wam aby ten dzień był odzwierciedleniem waszych marzeń, abyście czuli magię tego dnia
Żebyście w trudnych momentach Waszego małżeństwa pamiętali co sobie przysięgaliście. Cieszcie się tym dniem w pełni Dużooo, dużooo słoneczka na jutrooo
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:06   #557
misia880
Zakorzenienie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

W dniu Waszego ślubu,
Samych radosnych zdarzeń.
Niech będzie on początkiem,
Spełnienia Waszych marzeń.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:06   #558
docik10
Zakorzenienie

[QUOTE=Sunrise28;46170785]
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja to w ogole jestem w kropce bo mama mi zapowiedziała, ze chce podziekowania w domu, ze nigdzie nie bedzie wychodzic na srodek i wariatki z siebie robić, a teściowie chyba sie obrażą na smierć za podziękowania w domu i co teraz?
/QUOTE]

Któraś ze stron musi ustąpić
Prawdę mówiąc zdziwiła mnie reakcja Twojej mamy. Zawsze myślałam, że rodzice czekają na ten moment i że jest to dla nich wyróżnienie, że przy wszystkich gościach chcemy im podziękować za trud w wychowaniu. Dla nas jest to jedna z najważniejszych chwil podczas wesela. Nie wiem jak bym się zachowała na Twoim miejscu. Jeśli rodzice tż podchodzą do tego tak jak ja, to będzie im przykro. Jeśli podziękowań nie będzie na sali.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:09   #559
Sunrise28
Rozeznanie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Życzę Wam aby ten dzień był dokładnie taki jak sobie zaplanowałyście
Trzymam kciuki, żeby świeciło piękne słoneczko i zabawa była przednia

A na nowej drodze życia samych słodkości od życia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze

Edytowane przez Sunrise28
Czas edycji: 2014-04-25 o 11:37
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:11   #560
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

Prawdę mówiąc zdziwiła mnie reakcja Twojej mamy. Zawsze myślałam, że rodzice czekają na ten moment i że jest to dla nich wyróżnienie, że przy wszystkich gościach chcemy im podziękować za trud w wychowaniu. Dla nas jest to jedna z najważniejszych chwil podczas wesela. Nie wiem jak bym się zachowała na Twoim miejscu. Jeśli rodzice tż podchodzą do tego tak jak ja, to będzie im przykro. Jeśli podziękowań nie będzie na sali.
moja mama uważa po prostu że to nie jest odpowiednia forma podziękowań, ona nigdy nie lubiła wystąpień publicznych, poza tym jest troche pełniejsza i wydaje mi się że tego najbardziej sie wstydzi.... a tam beda też obcy dla niej ludzie (w sumie prawie 80 osób) i bedzie czuła sie strasznie skrępowana...

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2014-04-25 o 11:12
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:11   #561
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Zrób podziękowania w domu a na sali piosenke z dedykacją i ewentualnie jakieś kilka zdań ale bez wychodzenia na środek. To chyba najlepsze rozwiązanie

Stary 2014-04-25, 11:12   #562
enzunio
BAN stały

Cytat:
dziękuję dziewczyny

Enzunio, i co ustaliliście? pochwal się
Zostawiłam rosół z makaronem jednak, a nadziewane pieczarkami udka kurczaka wymieniłam na
kaszubską potrawkę.

Potem wjedzie obiad właściwy ze

zrazikami po staropolsku,
de vollaie,
karkówką w sosie podgrzybkowym
kaczką pieczoną w sosie wiśniowym.
Do tego mix 3 surówek, sałatka wiosenna, ziemniaki gotowane z koprem, ziemniaki opiekane z ziołami i ryż...

Potem tort, a na deser zdecydowałam się na te małe deserki na lustrze jak w załączniku.
No i ciasta na lustrze.
Owoce.
I kawa z herbatą, poprosiłam by te pierwsze serwować, a reszta przy stole z ciastami.

A jako zakąski wywaliłam wszystko co w galarecie i będzie

pasztet z kaczki w pistacjach
szynka faszerowana mascarpone,
paluszki w sezamie,
klopsiki w sosie pomidorowym,
sałatka jarzynowa,
sałatka grecka,
karkówka z sosem chrzanowo-żurawionowym,
pstrąg wędzony,
mix. pieczonych mięs,
jajka w sosie tatarskim,
marynaty
masło
pieczywo mix

ok. 21.30 wjedzie dzik

o 22.30-23 barszcz z pasztecikiem

a o 1.30 węgierska zupa gulaszowa

Trochę w☠☠☠☠ił mnie z tortem, bo z babką umówiłam się, że załatwię we własnym zakresie a on mówi na to, że nie, że to oni zamawiają... Wkurzyłam się, bo już mam zamówione i mu o tym powiedziałam, a on na to, że ok... Wkurza mnie to, że oni najpierw gadają jedno a potem takie kwiatki wychodzą... W sumie więcej niczym mnie nie wkurzył, sposób bycia ma jaki ma, ale ten tort
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 131_(Kopiowanie).jpg (110,6 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-25 o 11:14
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:17   #563
zakrecona_kropka
Raczkowanie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Paris

Życzę Wam aby ten dzień był dla Was taki jak sobie wymarzyłyście żeby wszystko szło po waszej myśli i oczywiście cudownej pogody A na nowej drodze życia życzę Wam przede wszystkim wiecznej miłości i szczęścia

P.S nie mogę się doczekać tych relacji więc wyrwijcie się z ramion męża choć na chwilkę :P

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-04-25 o 11:22
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:21   #564
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Jezu, nadrobiłam Was 10stron chyba

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

Kochane, będe jutro z Wami myślami zyczę Wam aby ten dzień byl taki jakim go sobie wymarzyłyście dużo spokoju, radości, pięknego słońca i wspaniałej zabawy no i oczywiście wszystkiego co najlepsze na Nowe Drodze Życia, co byście miały pociechę z MĘŻÓW buziaki

Nadrobiłam, ale nie cytowałam bo bym do jutra to robiła
Widziałam pare tematów więc nawiąze
chrzestni wcale nie jest powiedziane, że bliższa rodzina oznacza lepszy kontakt moim chrzestnym jest mój kuzyn (syn brata mojego Taty) i kontakt jest własciwie zerowy a moją chrzestną jest przyjaciółka rodziców (poznali sie u dentysty ) i mimo, ze to absolutnie nie jest zadna nasza rodzina mam z nia wspaniały kontakt do dnia dzisiejszego i naprawdę lepszej chrzestnej wymarzyc sobie nie mogłam
Tżci i ich pielęgnacja mój ma ręcę nie skażone pracą fizyczną informatyk więc z tym nie mam problemu bo ma rece gładsze niz ja za to z pielęgnacji jedyne co on uznaje to prysznic, mycie zębow i golenie czasami jak go namówie to posmaruje sie jakimś kremem, ale z tym to jest mega cięzko nie wiem jak go namówie do tego, zeby chociaz przed slubem zacząl dbać o twarz bo ma ja w nienajlepszej kondycji

świat Katarzyny ciezka sprawa ale...moze się jeszcze spikną a jak nie to zaproś ich osobno z osobami towarzyszącymi i już jak sa dojrzali to powinni zrozumieć

obrączki- Bielak dla tych, ktore nie kojarzą moja siostra z Męzem mają obraczki od Bielaka i są strasznie zadowoleni w załączniku zdjecie. A ja potwierdzam, ze pięknie się prezentują na dłoni

bielizna na noc poślubną ale macie gorace komplety my pewnie w noc poślubną padniemy, wiec tym się nie martwię poza tym mój Tz jest dziwny bo nie przepada za takimi sexy kompletami bardziej go kreci jak mam koszulkę/pizamkę z jakimis króliczka i, kotkami itd

praca wczoraj drugi dzień. Byly momenty, ze czulam sie mega tępa i nic nie ogarniałam ale generalnie chyba nie jest tak zle (punkt sieci komórkowej w jednym z centrów handlowych), choc do ogarnięcia jest masa informacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (41,8 KB, 45 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-04-25 o 11:26
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:22   #565
justynkie
Wtajemniczenie

Enzunio menu wygląda pysznie! Jedyne tylko co bym wymieniła to sałatkę jarzynową bo nie wiem czy ma wzięcie. My ustalamy menu 2 maja, oczywiście mój tata twierdzi że to z oferty jest idealne ale i tak chcę zobaczyć co nam zaproponują.

Stary 2014-04-25, 11:29   #566
bardorja
Zadomowienie

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Najlepszego Wam Panny Młode, małego wzruszenia podczas składania przysięgi, uśmiechu na twarzy przy wyjściu jako MĄŻ I ŻONA, stłuczonych kieliszków, 'połamania nóg' i mega męczącej nocy poślubnej (if u know what I mean) życzy BARDORJA

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co powiecie, żeby podziekować rodzicom przed peirwszym tańcem? Rodzice moi i mojego S. finansuja nam wesele i chciałabym im podziękowac nas samym początku i powiedzieć, że to rownież dzięki nim możemy się bawić i cieszyć ? bylo by sto lat i prezenty bez tańców ...
fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
też się boje...na tyle osob co prosiliśmy tylko kilka osób potwierdziło i to Rodzicom a nie nam, a jeden kuzyn napisał tylko smsa że nie będzie. A na decyzje mają czas do 4 maja a to prawie już. Nigdy nie rozumiałam jak tak mozna czekać na ostatnią chwilę. Zapraszaliśmy od lutego a tu cisza..
tez nie rozumiem takihc ludiz, ja jak dostaje zaproszenie to od razu mowie czy bede czy nie, ewentualnie daje znac nastpengo dnia.
wg info o obecnosci na osattnia chwile jest rozwne lekcewazeniu pary mlodej

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:32   #567
say-hello
Zakorzenienie

Enzunio menu wygląda przepysznie u mnie chyba moja Mama się tym zajmie a z tym tortem to głupio facet wyjechał, skoro wcześniej mówili ci inaczej... ale dobrze, że postawiłaś na swoim!

Pysia, spokojnie, wszystko ogarniesz przecież z dnia na dzień nie nabędziesz takiego doświadczenia jak osoby, które już dłużej pracują
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:38   #568
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa- obrączki cudne bardzo mi się podobają,a na żywo pewnie jeszcze ładniejsze
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
To już jutro! Właśnie siedzę z maseczką nawilżającą na twarzy.
Dzisiaj próba ślubu, mój ślubny bukiet już gotowy i jest taki jaki wymarzyłam sobie na samym początku. Dekoracje będą takie jakie chciałam, będzie hortensja
Chciałam dużo gipsówki, ale okazało się, że wg mojego narzeczonego gipsówka to nie kwiat i jest brzydka więc zamiast niej musi coś innego być na pierwszym planie.
Jeszcze nie mamy kilku gadżetów, ale dzisiaj jeszcze jadę do sklepu to może coś upoluję.
Dziadkowie już się bardzo cieszą ślubem, wszyscy znajomi i bliska rodzina są podekscytowani. Już jutro jest nasz dzień i koniec organizacji ślubów! Potem będę odpoczywać i nie wstawać z łóżka.
Aż mam ciarki czytając Wasze komentarze!

enzunio zapowiada się pysznie!

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara
Paris

Dnia pełnego słońca, uśmiechu na twarzach bliskich osób, wzruszeń przy wypowiedzeniu "tak" i by każda minuta tego dnia była cudem, który poprowadzi Was ku wspólnej drodze małżeństwa

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:43   #569
kiss12550
Zadomowienie

Madziara- a może mamy wspólną mame ja już nawet przestałam z mamą rozmawiać o ślubnych sprawach , ile będziemy w stanie to dołożymy sami – zwłaszcza na jakieś dodatki dla mnie czy coś co mama uznaje za zbędne , nie mam już siły wysłuchiwać jakichś pretensji co chwilę, chciałabym wreszcie zacząć się z tego ślubu cieszyć oo i Tżta też mamy wspólnego chyba , ja też ostatnio mojemu trochę przygadałam to wczoraj sam z siebie postanowił że od maja ruszamy z nauką tańca

Misia- nie strasz, ja chrzestnego Tżta nie znam i mam nadzieję że nie będzie drętwo

Say- ja mojemu tez tak powiedziałam to stwierdził , że najpierw sam musi to zobaczyć , yhh sprytna bestia mi się trafiła

Szczeperka – dziękuje za odpowiedź w sprawie sukni

Pysia – daj sobie troszkę czasu , jak już się wprawisz w pracę to będziesz tam najlepsza

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Dziewczyny!
Życzę Wam niezapomnianego i wspaniałego ślubu, pięknej pogody i cudownej zabawy!
Na nowej drodze życia samych szczęśliwych i pięknych dni , a przede wszystkim żeby Wasza miłość była już zawsze tak potężna jak teraz.

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-04-25 o 11:48
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 11:50   #570
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
docik nie do końca tak jest- moja mama też nie chce takich podziękowań- ona się bardzo szybko wzrusza nawet na weselach w rodzinie a co dopiero na weselu swojej córki. My będziemy mięć nagrane podziękowanie - ale żadnych cudownych rodziców i innych płaczliwych kawałków nie będzie bo rodzice też czuli by się przy czym dziwnie.
To samo z błogosławieństwem nie do końca wiem jak to rozegrać to jest intymna chwila i chciałabym żebyśmy byli tylko my i rodzice . A u nas w rodzinie jest zwyczaj że wszyscy w drzwiach stoją i patrzą ....
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości