|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
ja byłam na takim weselu, na weselu podziękowań nie było tylko sto lat dla rodziców zagrane i zaśpiewane, podziękowania przed błogosławieństwem w domu a nie na sali. i u mnie też tak będzie
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
iliy Uroki dalekich kontaktów z rodziną...
ysia Jakie były kryteria na osobę towarzyszącą ?cude Ponaglaj, ponaglaj i pochwal się rezultatem ![]() Anesthesia U Bielaka też jest klasyka, myślę, że nie byłoby problemu z z czymś prostym. I sytuacja z parą nieciekawa, nie masz za bardzo wyboru. Amdzik Świetne zakupy - poprawinowa sukienka ma cudny wzór (uwielbiam takie delikatne tekstury). Buty i świetne ![]() rabbitka Dziwne by było, jakby nie był zadowolony ![]() Blondi Poproszę zdjęcia obrączki ![]() iliy Ja bym postawiła na coś nietypowo ślubnego, może biżuteria? Wg mnie częściej będzie to nosić i będzie jej się mile kojarzyć ![]() mimi Sporo załatwiliście ![]() Liana Nie spotkałam się z takim rozwiązaniem na żywo, wg mie jest dobre. Nie ma przecież wymogu, żeby na weselu takie podziękowanie było i to koniecznie z kółeczkiem. Pamiętacie, jak pisałam o zamawianiu obrączek przed świętami? TŻ dostał sms-a, że obrączki czekają na przymiarkę (będziemy decydować, jak wykańczamy, czy trzeba zrobić korektę rozmiaru , ściągamy odcisk palca). Nie wiem, jak oni to zrobili w 10 dni, zwłaszcza że sporo było dni świątecznych, ale jestem pod wrażeniem
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-04-24 o 23:35 |
|
|
|
#514 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie racja, tylko jak dla sisss biżu to co dla brata TŻ??? ![]() alucior dzięki za szczerą opinię Cytat:
a gdzie zamawialiście? Przyznam szczerze że z niecierpliwością czekam na foto tego cuda
|
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta najlepsza,polecam. używałam jej w pracy. większość z odżywek jest matowa, bo dla facetów. Ale moj Tż bardziej lubi jak mu błyszczą paznokcie po polerce bo wtedy jak mowi sa takie 'czyste i zadbane' Liana my dalismy zaproszenie rodzicom, na pamiątke. w tekscie zlikwidowalismy 'wraz z rodzicami' tak czytam o suwru wiwru tych zaproszen, tzn wypisawania zaproszenia czy iminennie osobe tow czy z naisem os towi hmm chyba popelnilam gafe mam koleżanke młodą 19l poszła na studia dopeiro, i jest z tym swoim chlopakiem juz ze 2 lub 3 lata, mieszkaja oddzielnie, ale no juz tyle razem. a ja jej dalam zaporszenie z os tow, nie wypisalam go z imienia i nazwiska'...
Stylistka paznokci od 2004r-PASJA i MIŁOŚĆ Stylistka rzęs od 2013r-ZAFASCYNOWANA Daję z siebie 200% Edytowane przez bardorja Czas edycji: 2014-04-24 o 23:47 |
|
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Któraś z dziewczyn pytała o medal dla świadkowej. Ja bym nie wiedziała co zrobić mam z tym medalem :P czy zawiesić na szyi i na co dzień nosić :P czy na drzwiach domu powiesić :P:P . A tak na poważnie to uważam że takie prezenty są zbędne bo na prawdę nie wiadomo do czego to ma służyć. Możesz kupić świadkowej jakąś bransoletkę - teraz jest taki wybór że za małe pieniądze można cuda kupić.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-04-24 o 23:51 |
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swiadkow nie musimy miec. ![]() Cytat:
WLasnie skonczylam trening i ledwo zyje. Uciekam spac. Jutro Barcelona i przebieram juz nozkami, a myslalmi bede z wami PMKi sobotnie! |
||
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Opium Niezapomnianego wyjazdu z mnóstwem atrakcji
![]() iliy A co brat lubi? Patrzyłaś może na sklepy z gadżetami w stylu Toys for Boys? Większość z tych rzeczy to prezenty z jajem, może coś w tym stylu. Zamawialiśmy u Bielaka (Inne obrączki).
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
Wcale nie popełniłaś gafy, ja mam kuzynkę która ma 18 lat i jest z chłopakiem około 2 lat i napisałam ją z osTow, ale np mamy 2 pary które się pobierają za nami (2 miesiące później a druga para w kwietniu 2015) i napisaliśmy już normalnie: Sz.P. Agnieszkę Nowak i Zbigniewa Kowalskiego
poza tym w moim przypadku i w Twoim to kuzynki są jeszcze młode, a do tego czasu (oczywiście nie życzę im) mogą się rozstać z tymi facetami.---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Bardoria nie zacytowałam, do Ciebie była ta wiadomość ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Opiumalfa, tak tak wiem. Już mi któraś wizażanka napisała ze nie bierzecie w pl ślubu
|
#520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i robi piękne makiety ze scen z filmów typu "Władca pierścieni" itp a co święta pod choinkę kupuję dla niego jakąś książkę z tej serii nie mam pojęcia co mu kupić żeby był zadowolony i żeby było to jakąś pamiątką ![]() Widziałam wzory Bielaka wymiatają
|
|
#521 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..
Cytat:
!!!!!---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ---------- jeszcze 6 miesięcy jadę dzisiaj odebrać z TŻ naszego nowego pieska owczarek niemiecki długowłosy z hodowli, będzie miał na imie RIO
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję nowego nabytku
Oh wróciłabym się też do czasów szczeniaka z moja Miką :marzy:Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-04-25 o 07:14 |
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
mój też powiedział, że pójdzie. Ogólnie ma zadbane dłonie ale pójdzie
i pow, że pójdzie też do kosmetyczki Cytat:
wiem, że już wiesz bo mi basiczek PW wysłała, że Ci pow jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz ![]() byliśmy wczoraj zapraszać no i ... u Cioci TŻ (tej co sie tak bałam) było miło. Otworzyli zaproszenie, poczytali, pow ze beda na pewno i ze bardzo dziekuje za zaproszenie. Wypytywali sie na ktora co jak gdzie, ta ciocia zapytała jaki mam rodzaj sukni (pow ze skromna bardzo) ogolnie pozytywnie. u chrzestnego TŻ było sztywno. Pytali czemu na 13 i ze sie nie wyśpią
|
|
|
|
|
#524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ogółem całą oprawa ślubu i wesele jest zbędna Czasem nie mam już siły na jej podejście do niektórych spraw.Cytat:
|
|||
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#527 |
|
Rozeznanie
|
Też chciałam taką kupić, tylko czerwoną
![]() Ale jak się zebrałam to już nie było :P
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
my robimy podziekowania na sali
|
|
|
|
#529 | ||
|
Zadomowienie
|
O matko! Ale napłodziłyście!
![]() Przeleciałam was na szybko, przepraszam ![]() Cytat:
Właśnie sobie uświadomiłam że jeszcze nieco ponad miesiąc i trzeba ruszać z zaproszeniami! Co do obrączek to wydaje mi się, że wykonanie więcej niż miesiąc twać nie powinno ![]() Kladuyna co to za auto, jaki model? Extra jest! edit: doczytałam My mamy Fiata spidera i też czerwonego ![]() Marlenqa śliczne obrączki ![]() Godzia gratki za obrączki! ![]() Ysia gratki za szalony panieński! Kebab w nocy jest the best! Sama pamiętam jak kiedyś po Krakowie szukałam ![]() Say studniówka! Cytat:
byliśmy na zakupach i jemu nie chciało się już chodzić - powiedziałam że możemy już skończyć pod warunkiem że pójdzie na manicure przed ślubem i się zgodził co jakiś czas mu przypominam żeby potem zdziwiony nie był ![]() Za to nad twarzą musimy popracować... sam z siebie używa tylko żelu do mycia twarzy... Przykra sprawa.... mam nadzieję że nie będzie dla nich problemem przyjść na wasz ślub i wesele? Corn super że tak szybko zrobili obrączki! Mam nadzieję że wszystko będzie ok ![]() Byłam wczoraj u fryzjerki która ma mnie czesać na wesele 01. 05. Wybrana w ciemno, ale mówi że fryzurkę którą sobie wymyśliłam da radę zrobić na moich włosach ![]() Dziewczny z jutra ale wam zazdroszczę! Mam nadzieję że pogoda będzie idealna
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
my dogadac sie nie mozemy, ja chce na sali TŻ chce gdzies po cichu w czasie wesela iiii..... dupa
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My od ponad godziny na nogach i właściwie już działamy. Wczorajszy dzień bardzooooo pozytywny, chodź nie obyło się bez 'atrakcji'. Dopijam kawkę i idę umyć okno - jedno i się ostało, resztę udało mi się umyć wcześniej.
|
|
#532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co powiecie, żeby podziekować rodzicom przed peirwszym tańcem? Rodzice moi i mojego S. finansuja nam wesele i chciałabym im podziękowac nas samym początku i powiedzieć, że to rownież dzięki nim możemy się bawić i cieszyć
? bylo by sto lat i prezenty bez tańców ...
|
#533 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
też mam " skromny bufet " ;-) więc może też się skuszę U nas też :-D tylko że chyba dzień wcześniej Misia współczuję męczarni u chrzestnego tż. Wszystkim dziewczynom dziękuję za opinie w sprawie kuzynki - jestem teraz pewna że taka zła to ja nie jestem ;-) JUŻ JUTRO JESTEŚMY SERCAMI PRZY KOLEJNYCH PMKACH @):-:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#534 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U nas ze spraw ślubnych niewiele się dzieje, jutro prawdopodobnie odbierzemy garnitur TŻ, sporo spraw do załatwienia w majówkę. Cieszę się że wbiłam się dziś w stare spodnie bo to oznacza że powoli chudnę. Jak mi spadną 4 cm w talii to będzie super
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
My świadkom kupimy w prezencie kubki
![]() Znajomy dostał i mówił, że ciągle w nim pije ![]() Przynajmniej nie będzie stało i się kurzyło
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się boje...na tyle osob co prosiliśmy tylko kilka osób potwierdziło i to Rodzicom a nie nam, a jeden kuzyn napisał tylko smsa że nie będzie. A na decyzje mają czas do 4 maja a to prawie już. Nigdy nie rozumiałam jak tak mozna czekać na ostatnią chwilę. Zapraszaliśmy od lutego a tu cisza.. |
|
|
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
To już jutro! Właśnie siedzę z maseczką nawilżającą na twarzy.
![]() Dzisiaj próba ślubu, mój ślubny bukiet już gotowy i jest taki jaki wymarzyłam sobie na samym początku. ![]() Chciałam dużo gipsówki, ale okazało się, że wg mojego narzeczonego gipsówka to nie kwiat i jest brzydka więc zamiast niej musi coś innego być na pierwszym planie. Jeszcze nie mamy kilku gadżetów, ale dzisiaj jeszcze jadę do sklepu to może coś upoluję. Dziadkowie już się bardzo cieszą ślubem, wszyscy znajomi i bliska rodzina są podekscytowani. Już jutro jest nasz dzień i koniec organizacji ślubów! Potem będę odpoczywać i nie wstawać z łóżka. |
|
|
|
#538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
zmiana kodu
Cytat:
my z kolei u jednej cioci zostaliśmy zasypani pytaniami nie o nas, ale o mojego kuzyna po prostu ciągle o niego pytała - co robi, jak mu idzie w gabinecie (założył niedawno własny gabinet dentystyczny), jak idzie jego żonie, czy już się budują, gdzie mieszkają ! mega dziwne to było ... Cytat:
a ja wczoraj zgodnie z tym, co zapowiedziałam.... powiedziałam tż, że wszyscy Wasi Tż idą na manikiur i się ZGODZIŁ
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-04-25 o 09:49 |
||
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
Sunrise28 też fajny pomysł z tymi kubkami
![]() My podziękowania dla rodziców będziemy mieć na sali ![]() mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Kochane życzę Wam jutro przede wszystkim piękniej pogody i oby wszystko było tak jak sobie TEN DZIEŃ wymarzyłyście Ja uciekam będę po weekendzie, znając Was będę miała sporo do nadrobienia do zobaczenia
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-25 o 09:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

odpada też wręczanie Im jakichkolwiek prezentów na środku sali
i na zaproszeniach też widnieją jako zapraszający, mama TŻ miała jakeś "ale" że nie dostała zaproszenia a np. Dziadkowie tak 

a gdzie zamawialiście? Przyznam szczerze że z niecierpliwością czekam na foto tego cuda
15:00

to juz mi przeszlo, ba nawet mi biust zrobila

nie rozumiem Twojej mamy... jak może powiedzieć, że powyżej rozmiaru 38 jest się grubym 

nawet skarpetek złuszczających nie chciał