|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
|
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Say gratki
mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Paris Samych wspaniałości na nowej drodze życia, wymarzonego ślubu, cudnej pogody i wszystkiego co najlepsze! Myślami jestem z Wami
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
iliy Moze porozglądaj się po sklepach z karciankami, sporo tam rzeczy nawiązujących do Hobbita.
misia Nie wiedziałabym, co powiedzieć chrzestnemu madziara Chyba mamy nie da się zreformować. Rób swoje, konsultuj jak najmniej - w dniu ślubu może nawet nie zauważyć nadprogramowych dekoracji. Lemon Powodzenia z fryzurką - pochwal się zdjęciami ![]() Robusta Wg mnie dobry pomysł. Możecie jeszcze zadedykować im pierwszy taniec ![]() Kaigara Super, że będą hortensje Jestem też bardzo ciekawa bukietu say-hello A propos przesłuchań, u nas zawsze padały pytania o wolnych z rodziny - czyli dlaczego jeszcze X nie ma nikogo, czy Y planuje kiedyś się ożenić say-hello
iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Gratulacje postudniówkowe i z okazji zmiany kodu
|
#544 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale musimy się wybrać na porządny research po prostu...Co do Waszych obrączek - ale fajnie! ![]() Cytat:
![]() Odpisali mi z Amelii Że przepraszają za błąd i postarają się dosłać poprawki jak najszybciej Zaraz im będę spamować, że oczekuję ich u siebie w środę i ani dnia później...
|
||
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
activelifestyle
Mam nadzieję, że zaproszenia przyjdą przed majówką. Jeśli nie, to nie wiem co zrobimy... Liana, widziałam raz podziękowania w Kościele po Mszy przed błogosławieństwem. cornflower_girl, fajnie, że się tak uwinęli ![]() Moje siostrzenice cioteczne mają jakiś wybranków, ale nie utrzymuję z nimi kontaktów (ostatnio jak się widziałyśmy, powiedziała, że wcześniej mnie nie znała rabbitka, ile dałaś za ten komplet? W moim estiqu nie ma tego ślubnego stanika ![]() ijaa, mala_czarna, nasturcja, ysia, Kaigara Wszystkiego najlepszego! Udanej imprezy i spełanienia marzeń nie tylko ślubnych
|
|
|
|
#546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mala_czarna_21
ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Powodzenia w ostatnim dniu przed ślubem, udanych rodzinnych wieczorów, wyśpijcie się Kochane żebyście jutro były wypoczete i zrelaksowane. Trzymamy kciuki za słoneczną pogodę i dobrą zabawę! A na nowej drodze życia życzę Wam wszystkiego dobrego, oby ten dzień był początkiem nowego pięknego etapu w Waszym życiu! Dziewczyny, do dzisiaj w Esotiq jest promocja -50% na zakupy powyżej 300 zł, tylko trzeba wysłac sms do klubu Esotiq. Nasz ulubiony wizażowy stanik kosztuje 119 zł + fajne majtki to i tak zapłacicie 150 zł a za tą cenę dziś można mieć zakupy za trzy stówki! Ja dziś po pracy pędzę do sklepu ![]()
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Anesthesia To faktycznie się porozglądajcie jeszcze, odnośnie Red Rubina - piękne wzory, ale obrączki wychodziły drożej niż u Bielaka. I walcz o swoje z zaproszeniami
![]() Mieliśmy plan jutro oglądać salę w wydaniu weselnym, ale lipa z tego. Menadżerka napisała do nas, że wesele się nie odbędzie, bo młodzi się rozstali na kilka dni przed ślubem po wielkiej kłótni. Zadatek i 2 raty zaliczki poszły się paść
|
#548 |
|
BAN stały
|
Oj to już jutro dziewczyny
Byłam dziś na ustalaniu menu z kucharzem, lekki buc szczerze mówiąc, ale mam nadzieję, że jedzenie będzie dobre
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
Enzunio, i co ustaliliście? pochwal się
|
#550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja amelii tak pisałam - widzisz z jakim skutkiem ![]() Cytat:
![]() też bym odwołala slub gdyby tz mi cos wywinął
|
|
#551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
illy - dla świadka mamy spinki do mankietów w kształcie loga Apple (wielki fan) a dla świadkowej będzie bransoletka. Dostają zapakowane małe pudełeczka z wstążką z napisem "thank you". I do tego po flaszce
![]() bardorja - dzięki za link z odżywką Cytat:
Cytat:
mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Gratulacje to już jutro Życzę Wam wspaniałej zabawy, zero stresu i łez, spełnienia wszystkich marzeń i żeby jutrzejszy dzień był dokładnie taki jak sobie wymarzyłyście!
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio Dobrze będzie
A degustację mieliście?swiat_katarzyny Poszło o ustalenia dotyczące wesela, nie mogli się pogodzić. Generalnie nie ogarniam, ale skoro tacy wybuchowi i nie do pogodzenia, lepiej sie wcześniej rozstać niż później.
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
My jutro wspólnie z Tż wybieramy się po buty ślubne dla niego
mam nadzieję, że coś znajdziemy Wszystkim PM z jutra, życzę cudownej pogody i ślubów takich, jakie sobie wymarzyłyście ![]() Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku, trochę przysnęłam...
mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, wspaniałych chwil u boków swoich tżtów! Dużo miłości, szczęścia i radości! A jutrzejsze dni żeby były najwspanialszymi dniami w waszym życiu!
|
|
#555 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=swiat_katarzyny;461 70380]ja to w ogole jestem w kropce bo mama mi zapowiedziała, ze chce podziekowania w domu, ze nigdzie nie bedzie wychodzic na srodek i wariatki z siebie robić, a teściowie chyba sie obrażą na smierć za podziękowania w domu i co teraz?
/QUOTE] Któraś ze stron musi ustąpić
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna_21
ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Ja też chcę złożyć Wam życzenia ![]() Żebyście w trudnych momentach Waszego małżeństwa pamiętali co sobie przysięgaliście. Cieszcie się tym dniem w pełni Dużooo, dużooo słoneczka na jutrooo
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara ![]() W dniu Waszego ślubu,Samych radosnych zdarzeń. Niech będzie on początkiem, Spełnienia Waszych marzeń. ![]() |
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sunrise28;46170785]
Cytat:
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
mala_czarna_21
ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Życzę Wam aby ten dzień był dokładnie taki jak sobie zaplanowałyście ![]() Trzymam kciuki, żeby świeciło piękne słoneczko i zabawa była przednia ![]() A na nowej drodze życia samych słodkości od życia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140726310214.html Edytowane przez Sunrise28 Czas edycji: 2014-04-25 o 11:37 |
|
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tam beda też obcy dla niej ludzie (w sumie prawie 80 osób) i bedzie czuła sie strasznie skrępowana...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-04-25 o 11:12 |
|
|
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#562 |
|
BAN stały
|
Zostawiłam rosół z makaronem jednak, a nadziewane pieczarkami udka kurczaka wymieniłam na
kaszubską potrawkę. Potem wjedzie obiad właściwy ze zrazikami po staropolsku, de vollaie, karkówką w sosie podgrzybkowym kaczką pieczoną w sosie wiśniowym. Do tego mix 3 surówek, sałatka wiosenna, ziemniaki gotowane z koprem, ziemniaki opiekane z ziołami i ryż... Potem tort, a na deser zdecydowałam się na te małe deserki na lustrze jak w załączniku. No i ciasta na lustrze. Owoce. I kawa z herbatą, poprosiłam by te pierwsze serwować, a reszta przy stole z ciastami. A jako zakąski wywaliłam wszystko co w galarecie i będzie pasztet z kaczki w pistacjach szynka faszerowana mascarpone, paluszki w sezamie, klopsiki w sosie pomidorowym, sałatka jarzynowa, sałatka grecka, karkówka z sosem chrzanowo-żurawionowym, pstrąg wędzony, mix. pieczonych mięs, jajka w sosie tatarskim, marynaty masło pieczywo mix ok. 21.30 wjedzie dzik o 22.30-23 barszcz z pasztecikiem a o 1.30 węgierska zupa gulaszowa Trochę w☠☠☠☠ił mnie z tortem, bo z babką umówiłam się, że załatwię we własnym zakresie a on mówi na to, że nie, że to oni zamawiają... Wkurzyłam się, bo już mam zamówione i mu o tym powiedziałam, a on na to, że ok... Wkurza mnie to, że oni najpierw gadają jedno a potem takie kwiatki wychodzą... W sumie więcej niczym mnie nie wkurzył, sposób bycia ma jaki ma, ale ten tort
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-25 o 11:14 |
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Paris Życzę Wam aby ten dzień był dla Was taki jak sobie wymarzyłyście żeby wszystko szło po waszej myśli i oczywiście cudownej pogody A na nowej drodze życia życzę Wam przede wszystkim wiecznej miłości i szczęścia![]() P.S nie mogę się doczekać tych relacji więc wyrwijcie się z ramion męża choć na chwilkę :P
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-04-25 o 11:22 |
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, nadrobiłam Was
10stron chyba ![]() mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Paris Kochane, będe jutro z Wami myślami zyczę Wam aby ten dzień byl taki jakim go sobie wymarzyłyście no i oczywiście wszystkiego co najlepsze na Nowe Drodze Życia, co byście miały pociechę z MĘŻÓW Nadrobiłam, ale nie cytowałam bo bym do jutra to robiła ![]() Widziałam pare tematów więc nawiąze chrzestni wcale nie jest powiedziane, że bliższa rodzina oznacza lepszy kontakt moim chrzestnym jest mój kuzyn (syn brata mojego Taty) i kontakt jest własciwie zerowy a moją chrzestną jest przyjaciółka rodziców (poznali sie u dentysty ) i mimo, ze to absolutnie nie jest zadna nasza rodzina mam z nia wspaniały kontakt do dnia dzisiejszego i naprawdę lepszej chrzestnej wymarzyc sobie nie mogłam Tżci i ich pielęgnacja mój ma ręcę nie skażone pracą fizyczną więc z tym nie mam problemu bo ma rece gładsze niz ja za to z pielęgnacji jedyne co on uznaje to prysznic, mycie zębow i golenie czasami jak go namówie to posmaruje sie jakimś kremem, ale z tym to jest mega cięzko świat Katarzyny ciezka sprawa ale...moze się jeszcze spikną a jak nie to zaproś ich osobno z osobami towarzyszącymi i już jak sa dojrzali to powinni zrozumieć ![]() obrączki- Bielak dla tych, ktore nie kojarzą moja siostra z Męzem mają obraczki od Bielaka i są strasznie zadowoleni ![]() bielizna na noc poślubną ale macie gorace komplety poza tym mój Tz jest dziwny bo nie przepada za takimi sexy kompletami bardziej go kreci jak mam koszulkę/pizamkę z jakimis króliczka i, kotkami itd praca wczoraj drugi dzień. Byly momenty, ze czulam sie mega tępa i nic nie ogarniałam ale generalnie chyba nie jest tak zle (punkt sieci komórkowej w jednym z centrów handlowych), choc do ogarnięcia jest masa informacji
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-25 o 11:26 |
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
Enzunio menu wygląda pysznie! Jedyne tylko co bym wymieniła to sałatkę jarzynową bo nie wiem czy ma wzięcie. My ustalamy menu 2 maja, oczywiście mój tata twierdzi że to z oferty jest idealne ale i tak chcę zobaczyć co nam zaproponują.
|
#566 | ||
|
Zadomowienie
|
mala_czarna_21
ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Najlepszego Wam Panny Młode, małego wzruszenia podczas składania przysięgi, uśmiechu na twarzy przy wyjściu jako MĄŻ I ŻONA, stłuczonych kieliszków, 'połamania nóg' i mega męczącej nocy poślubnej (if u know what I mean) Cytat:
Cytat:
wg info o obecnosci na osattnia chwile jest rozwne lekcewazeniu pary mlodej
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio menu wygląda przepysznie
u mnie chyba moja Mama się tym zajmie a z tym tortem to głupio facet wyjechał, skoro wcześniej mówili ci inaczej... ale dobrze, że postawiłaś na swoim!Pysia, spokojnie, wszystko ogarniesz przecież z dnia na dzień nie nabędziesz takiego doświadczenia jak osoby, które już dłużej pracują
|
#568 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
enzunio zapowiada się pysznie! ![]() mala_czarna_21
ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Paris Dnia pełnego słońca, uśmiechu na twarzach bliskich osób, wzruszeń przy wypowiedzeniu "tak" i by każda minuta tego dnia była cudem, który poprowadzi Was ku wspólnej drodze małżeństwa ![]() ![]()
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
Madziara- a może mamy wspólną mame
ja już nawet przestałam z mamą rozmawiać o ślubnych sprawach , ile będziemy w stanie to dołożymy sami – zwłaszcza na jakieś dodatki dla mnie czy coś co mama uznaje za zbędne , nie mam już siły wysłuchiwać jakichś pretensji co chwilę, chciałabym wreszcie zacząć się z tego ślubu cieszyć oo i Tżta też mamy wspólnego chyba , ja też ostatnio mojemu trochę przygadałam to wczoraj sam z siebie postanowił że od maja ruszamy z nauką tańca Misia- nie strasz, ja chrzestnego Tżta nie znam i mam nadzieję że nie będzie drętwo ![]() Say- ja mojemu tez tak powiedziałam to stwierdził , że najpierw sam musi to zobaczyć , yhh sprytna bestia mi się trafiła ![]() Szczeperka – dziękuje za odpowiedź w sprawie sukni Pysia – daj sobie troszkę czasu , jak już się wprawisz w pracę to będziesz tam najlepsza mala_czarna_21 ijaa nasturcja1308 ysia Kaigara Dziewczyny!
Życzę Wam niezapomnianego i wspaniałego ślubu, pięknej pogody i cudownej zabawy! Na nowej drodze życia samych szczęśliwych i pięknych dni , a przede wszystkim żeby Wasza miłość była już zawsze tak potężna jak teraz. Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-25 o 11:48 |
|
|
|
#570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo z błogosławieństwem nie do końca wiem jak to rozegrać to jest intymna chwila i chciałabym żebyśmy byli tylko my i rodzice . A u nas w rodzinie jest zwyczaj że wszyscy w drzwiach stoją i patrzą ....
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

30.08.2014 
Ale musimy się wybrać na porządny research po prostu...
Że przepraszają za błąd i postarają się dosłać poprawki jak najszybciej
Zaraz im będę spamować, że oczekuję ich u siebie w środę i ani dnia później...

Dużooo, dużooo słoneczka na jutrooo

a tam beda też obcy dla niej ludzie (w sumie prawie 80 osób) i bedzie czuła sie strasznie skrępowana...

a jak nie to zaproś ich osobno z osobami towarzyszącymi i już
ale macie gorace komplety
bardziej go kreci jak mam koszulkę/pizamkę z jakimis króliczka i, kotkami itd