Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-26, 09:04   #2881
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Czarna

Babcia TZta zmarła dziś wczesnym rankiem.

Dziewczyny ja wiem że to okropne to mówić w tym momencie itp... Ale ja sobie teraz nie wyobrażam co będzie.
Przykro mi...
czemu okropne? moim zdaniem to zupelnie normalne, smierc smiercia, ale zycie toczy sie dalej i to normalne ze sie martiwsz jak to bedzie...
i szczerze wspolczuje

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy pieniądze za rozliczenie z Pit 37 i Pit/0 przychodzą osobno?
Bo dostałam kasę ale tylko to co rozliczałam się z mężem,za małego nic. Podejrzewam że złą sumę mogłam wpisać w polu z Pitu 37 i będę przeszło tysiąc do tyłu w takim razie Można się od tego jakoś odwołać? Fewciu?
nie mam pojecia
ja mialam wspisane w 37 laczna sume, i wyslalam te 2 pity razem, dobrze?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:08   #2882
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny bo w pewnym momencie zwatpilam Stwierdzilam ze wiecej sie udzielac tam juz nie bede bo wkurzam sie coraz bardziej i strasznie nie lubie jak ktos mi w finanse zaglada i mowi, co mam robic ze swoimi pieniedzmi

Black, nie przesadzaj slonce ja czytam non stop na fonie zdjecia sa przemaciupenkie wiec nie chce komentowac czegos czego nie widze a kibicuje Ci bardzo z wlasnym biznesem ale nie mam tu wielocytowania wiec wiecznie zapominam co chcialam napisac

Meneq, Yae fantastyczna Jakie dlugie wloski ma!!!!!!!! Szok!!!!!!!!

Yellow, w ogole podobaja mi sie bardzo Twoje poglady, przeczytalam bloga na raz, no i piekne zdjecia Oliego Nie wiedzialam nawet, ze takie piekne robisz, nie chwalilas sie nigdy

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Dziękuje słońce

No jakoś nie było sposobności, nie wiem nawet czy jest się czym chwalić, także wiesz brak siły przebicia.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181634]Dorotka ma genialną zabawę albo opiera się o bok sofy siedząc na niej, wstaje, puszcza się i specjalnie tylkiem siada, albo mam ja ją trzymać za ręce, a ona się puszcza i klapie dupką zaciesz, że hej![/QUOTE]

O, moje też tak robi

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
I tu sie zgodze, komputer przede wszystkim powininen byc dobierany do swojego przeznaczenia. Ja mam netbooka, bo koszystam tylko z neta i pakietu office. Ale, ze w ciazy z nudow duzo siedzialam przed kompem, trzymalam go na koldrze to spalila sie plyta :P
I tak jak pisalam trzeba sprawdzac modele, z kazdej firmy znajda sie niedorobki
Szajka co do Vaio ciekawostka- w jednym modelu( nie pamietam ktory) byla wada fabryczna- latajace glosniki

A ja wlasnie zaluje, ze nie wzielam takiego Della z obracana matryca Maz musi miec wlasnie jakiegos ultrabooka Super sa, ale cholerstwa drogie. I jak trafi na serwis to lipa, bo nie kazdy serwisant potrafi je dobrze zlozyc i rozlozyc Totolotek :P

Pozdrow meza, ja umieram dzis na zatoki
Ja miałam Della z dotykowym ekranem, tego obracanego, i mimo mojego uwielbienia do tabletów to rzadko korzystałam z niego inaczej jak z normalnego laptopa. Ale lubiłam go bo był mały. A ja lubię taszczyć ze sobą swoje graty :P mnie się strasznie podobają ultrabooki ale te naprawdę cienkie i lekkie np. Asus, no ale mają dwie wady: cena no i dysk.

Ja po śniadaniu, młody szaleje, tż śpi... Na dworze leje, a mieliśmy iść na zakupy. Pamiętacie jak Wam pisałam że przez t. jesteśmy bez auta? To już będzie ze 2 miesiące jak jest u nich. Bo mój t. chciał niby naprawić wszystko co było do naprawy (tak niby s serca) i zawieźliśmy im sprawny samochód z paroma rzeczami do wymiany a po wizycie u mechanika samochód nie odpala i nie jeździ. Super nie? A oni nie mają zamiaru nic z tym zrobić. Na pewno nie znajdziemy kasy na żaden samochód, nawet najtańszy a tż musi do pracy dojeżdżać bo jak wraca to już nie ma autobusów. Powiedziałam mu, że w takim razie pojedzie tam w ten weekend i weźmie auto ojca, niech on się martwi jak dojedzie do pracy bo ja nie mam zamiaru zdechnąć z głodu jak tż straci pracę. Niestety "zastępczy" samochód który dali nam t. rozsypał się, ehh...
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:46   #2883
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Ale Baby Boom

To chyba ja jedyna plakalabym( z rozpaczy) z powodu II

Bokeh pytasz o marke, czy model z L. ? Jesli o marke, to ja bym brala teraz HP albo Della, oczywiscie najpierw sprawdzic, na ktore modele najbardziej skarza sie klienci i tego nie brac . A jesli chodzi o L. ( ja mam netbooka, spalila mi sie w nim plyta juz raz :P) to nie bralabym zadnego Ewentualnie jakiegos ultrabooka typu Lenovo Yoga, ale one drogie ponad 4 tysie...

Majulmi tez sprawdzalam prognozy ;/ i jestem zla, tz caly tydzien mial popoludniowki, a kiedy nadchodzi weekend, nie bedzie mozna nawet wyjsc bo deszcz :/

Nie no tak ogólnie pytałam, ja miałam Asusa i był strasznie spoko gdybym o niego dbała (typu właśnie nie na kolanach) to by był w jeszcze lepszym stanie. Niestety moje dziecko kochane najwspanialsze mi na nim stanęło i ekran nie działa, wyświetlają się takie rożne pasy plamy szarości itp No i głośniki raz wymieniałam

U Nas pada
Stary 2014-04-26, 09:46   #2884
Delicjanka
Zakorzenienie

Misia- bardzo współczuje, pamiętam jak moja dyktatorka dostała udaru i byłam z nią sama w domu (gówniara byłam) byłam przerażona, straszne to było, jej buzia tak sie wykrzywiła i nie mgoła mówić.. masakra.. a matula wtedy w kandzie była i sama musiałam ogarniać wszystko.

Hope.. przykro mi i rozumiem Cię, bo ja sama zastanawiam się jak dyktarotka nie daj Boże... i nie wiem jak moja matula pociągnie to wszyskto...

cos miałam jeszcze!...

EWIK- gratulacje! i trzymam kciuki zeby wszyskto było okej!!!!!!!
Czarna! dla Ciebe również gratulejszyn

Kurcze, się posypało brzuszków

Byłam wczoraj u chiruga szczekowego i orto. Sprawy mają się tak : muszę usunąć 3 ósemki. Nosiłabym DWA :O Aparaty przez rok. Mam tu na myśli stały aparat góra dół plus jakiś aparat rozszerzający góra dół. Po roku operacja. Po operacji jeszcze rok noszenia. W moim przyadku jest troche roboty, bo czesto przygotowanie do operacji trwa pół roku a u mnie będzie to rok. Nie wiem... ponadto mimo że operacja jest na NFZ(prywatnie ok 20-25tysięcy) to samo leczenie w tym roku ok 10.000 zł. Nie wiem. Tzt mówi, zeby kasą się nie przejmować, bo się znajdzie.. ale nie wiem..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:47   #2885
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Przykro mi...
czemu okropne? moim zdaniem to zupelnie normalne, smierc smiercia, ale zycie toczy sie dalej i to normalne ze sie martiwsz jak to bedzie...
i szczerze wspolczuje

nie mam pojecia
ja mialam wspisane w 37 laczna sume, i wyslalam te 2 pity razem, dobrze?
No i już jestem pewna swojego błędu-Dobrze Pstryczku zrobiłaś
Ja głupia cipa wpisałam w Pit 37 sumę jaka przysługuje za miesiąc a nie sumę łączną Myślałam że oni sprawdzają te Pit/0 a stamtąd wynikało że należą mi się pieniądze na dziecko za 11 miesięcy. Ku.wa wścieknę się chyba Ciekawe czy jak dostałam kasę to czy mogę złożyć korektę...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:50   #2886
LadyWhisper
Zakorzenienie

Moj maz to jednak skarb. Jak spalam to skubaniec posprzatal cala chalupe, wymienil zarowke (o ktora swoja droga prosilam sie 2miesiace prawie ale luz:p) przytwierdzil w biurze tablice korkowa <3 kochany moj. I na tablicy zostawil mi milosny liscik i polazl do sklepu kupil pieczywo w aptece byl i kupil mi ulubiona drozdzowke, zrobil sniadanko do lozka.. Kuuuurcze, tak od czasu do czasu fajnie sobie pochorowac :p

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:58   #2887
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Ja głupia cipa wpisałam w Pit 37 sumę jaka przysługuje za miesiąc a nie sumę łączną Myślałam że oni sprawdzają te Pit/0 a stamtąd wynikało że należą mi się pieniądze na dziecko za 11 miesięcy. Ku.wa wścieknę się chyba Ciekawe czy jak dostałam kasę to czy mogę złożyć korektę...
Mała korektę zawsze możesz złożyć. Tępe baby nie sprawdziły poprawności załącznika PIT/O z dokumentem głównym PIT-37 A to trzeba robić! Kochana a wypełniałaś ręcznie czy elektronicznie?
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:20   #2888
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak Wam pisałam że przez t. jesteśmy bez auta?
porazka, ja nie wiem, czy niektorzy ludzie to nie maja mozgu?????

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj u chiruga szczekowego i orto. Sprawy mają się tak : muszę usunąć 3 ósemki. Nosiłabym DWA :O Aparaty przez rok. Mam tu na myśli stały aparat góra dół plus jakiś aparat rozszerzający góra dół. Po roku operacja. Po operacji jeszcze rok noszenia. W moim przyadku jest troche roboty, bo czesto przygotowanie do operacji trwa pół roku a u mnie będzie to rok. Nie wiem... ponadto mimo że operacja jest na NFZ(prywatnie ok 20-25tysięcy) to samo leczenie w tym roku ok 10.000 zł. Nie wiem. Tzt mówi, zeby kasą się nie przejmować, bo się znajdzie.. ale nie wiem..
o kurcze, ile czasu! no i ile kasy!!!
naprawde te twoje zeby sa az tak "tragiczne"?

Cytat:
nie wiem o czy piszesz, ale mnie PITki to czarna magia
ja dostalam dwa juz wypelnione i sie w sumie wahalam czy wyslac dwa czy jeden i w koncu wyslalam dwa

Cytat:
Moj maz to jednak skarb. Jak spalam to skubaniec posprzatal cala chalupe, wymienil zarowke (o ktora swoja droga prosilam sie 2miesiace prawie ale luz:p) przytwierdzil w biurze tablice korkowa <3 kochany moj. I na tablicy zostawil mi milosny liscik i polazl do sklepu kupil pieczywo w aptece byl i kupil mi ulubiona drozdzowke, zrobil sniadanko do lozka.. Kuuuurcze, tak od czasu do czasu fajnie sobie pochorowac :p

ps-smiesznie to opisalas

Stary 2014-04-26, 10:26   #2889
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
porazka, ja nie wiem, czy niektorzy ludzie to nie maja mozgu?????

o kurcze, ile czasu! no i ile kasy!!!
naprawde te twoje zeby sa az tak "tragiczne"?

nie wiem o czy piszesz, ale mnie PITki to czarna magia
ja dostalam dwa juz wypelnione i sie w sumie wahalam czy wyslac dwa czy jeden i w koncu wyslalam dwa

ps-smiesznie to opisalas
zęby same w sobie nie (są krzywe, ale nie są tragicznie krzywe) , tu chodzi o wade zgryzu.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-04-26, 10:31   #2890
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
zęby same w sobie nie (są krzywe, ale nie są tragicznie krzywe) , tu chodzi o wade zgryzu.
nie znam sie na tym to jakos przeszkadza, utrudnia Ci w normalnym funkcjonowaniu? czy jest to sprawa "tylko" czysto kosmetyczna...

Stary 2014-04-26, 10:34   #2891
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
nie znam sie na tym to jakos przeszkadza, utrudnia Ci w normalnym funkcjonowaniu? czy jest to sprawa "tylko" czysto kosmetyczna...
no ja też sie az tak nie znam, czasem mnie boli np żuchwa;p ale czy mi to utrudnia życie? nie, ale źle mi z tym żyć;] kompleks mam z tego powodu ;] a i proste zęby mi sie marzą. Tylko ta forsa i skutki uboczne mnie załamują.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-26, 10:35   #2892
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Czarna

Babcia TZta zmarła dziś wczesnym rankiem.
On już z tym pogodzony wieczorem przyjechał, mówi że strasznie się męczy, że umrzeć nie może, tak jakby na kogoś czekała. Woła cały czas swoją mamę. No i mi powiedział że się dziwne wrażenie miało tam u niej jakby ktoś stał obok.

Także dzisiaj będzie jeździł załatwiać, bo jej własne dzieci mają w dupie.

Dziewczyny ja wiem że to okropne to mówić w tym momencie itp... Ale ja sobie teraz nie wyobrażam co będzie. Mówię o t.
Babcia miała rentę i z tą jej rentą i tak zawsze jej brakowało.
Nie chcę mysleć jak teraz to będzie wyglądać.

Okropna jestem, wiem. Ale to przez to że ona wiecznie powtarzałą, że ona nie wiem co to będzie bez renty babki.

Po prostu nie chcę, żeby TZ wpadł na pomysł przeprowadzki tam.

Jak mnie będzie mniej w weekend, to z tego powodu.

Tymczasem ubieram Dawida i śmigamy do logopedy

wcale się nie dziwię, że się martwisz w życiu nie zgadzaj się na zamieszkanie tam!

Cytat:

Dziewczyny czy pieniądze za rozliczenie z Pit 37 i Pit/0 przychodzą osobno?
Bo dostałam kasę ale tylko to co rozliczałam się z mężem,za małego nic. Podejrzewam że złą sumę mogłam wpisać w polu z Pitu 37 i będę przeszło tysiąc do tyłu w takim razie Można się od tego jakoś odwołać? Fewciu?

spokojnie korektę możesz zroboć, korektę z tego co pamiętam to kilka lat możesz, tak, Fewciu?

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ach, co to byla za noc pierwsza pobudka w lozeczku o 6:30, wzielam na uu i dokimalismy razem do 8:30

Co do lapkow i opinii o nich to chyba wszystko zalezy od tego, kto jakie mial doswiadczenia.
Ja mialam 7 lat Fujitsu Siemens (juz nie produkuja), przez wiekszosc czasu byl wlaczony calymi dniami. dopiero po 6 latach padla tasma (czyli drobna naprawa), a po 7 gniazdo zasilania.
Okazalo sie, ze kolega potrafi to zrobic i wyglada na to, ze przywroci moj ukochany sprzet do zycia, bo poki co nie mam nic

Kobieta w serwisie polecala mi to, co LITTLE - czyli Delle i HP, z Lenovo tylko niektore modele...
Ja sie nie umialam zdecydowac, wiec zostaje stacjonarny TZ :P ale brakuje mi wlasnego sprzetu, gdzie nikt mi nie brzeczy, ze zapycham zakladki ciuchami z allegro

SZAJA, tez chcialam Vaio, ale wyszlo na to, ze za te sama parametry u konkurencji placi sie mniej... Znaczek jednak troszke kosztuje :/

CZARNA, gratulacje!

LITTLE, u mnie reakcja na II bylaby podobna jak u Ciebie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ja pierwszego miałam też F-S, po 3 latach mi coś przy zasilaniu zaczęło padać, i grafika też. Sony vaio - Little, na pewno nie w moim modelu te szopki bo prawie 3 lata NIC się nie psuło grafika padła, jak gotówka będzie to się wymieni i odzyska dane pewnie dla dziewczyn komp będzie, a teraz z racji tego, że w tym roku 35 lat kończę to sobie nowy wzięłam na raty i tyle.

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Ja miałam Della z dotykowym ekranem, tego obracanego, i mimo mojego uwielbienia do tabletów to rzadko korzystałam z niego inaczej jak z normalnego laptopa. Ale lubiłam go bo był mały. A ja lubię taszczyć ze sobą swoje graty :P mnie się strasznie podobają ultrabooki ale te naprawdę cienkie i lekkie np. Asus, no ale mają dwie wady: cena no i dysk.
lubię tel dotykowe BARDZO, a lapka nie chcialam
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 10:41   #2893
Delicjanka
Zakorzenienie

Dziewczyny, może ktoras z Was sie zna, wie jak ogarnąć wniosek na dotacje na przydomową oczyszczalnie ścieków?

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-04-26, 10:51   #2894
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

ehhhhh..... nic nie napiszę :P
Stary 2014-04-26, 10:55   #2895
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też sie az tak nie znam, czasem mnie boli np żuchwa;p ale czy mi to utrudnia życie? nie, ale źle mi z tym żyć;] kompleks mam z tego powodu ;] a i proste zęby mi sie marzą. Tylko ta forsa i skutki uboczne mnie załamują.
a te skutki uboczne to jakie? bo chyba nie pisalas...

Cytat:
Dziewczyny, może ktoras z Was sie zna, wie jak ogarnąć wniosek na dotacje na przydomową oczyszczalnie ścieków?
moja szwagierka zajmuje sie solarami, moze chcesz?
z oczyszczalnia nie pomoge

Stary 2014-04-26, 10:58   #2896
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
a te skutki uboczne to jakie? bo chyba nie pisalas...

moja szwagierka zajmuje sie solarami, moze chcesz?
z oczyszczalnia nie pomoge
może kiedyś, myślałam nad nimi, ale to drogi temat;p

a co do skutków, no troche się naczytałam....najbardziej mnie przeraża uszkodzenie np nerwu, drętwienie warg..brody.....ach..

ale efekty jakie...kurcze, no fejs by mi się zmieniła, bo to jednak plastyka.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-04-26, 11:07   #2897
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46185425]wcale się nie dziwię, że się martwisz w życiu nie zgadzaj się na zamieszkanie tam!

spokojnie korektę możesz zroboć, korektę z tego co pamiętam to kilka lat możesz, tak, Fewciu?

ja pierwszego miałam też F-S, po 3 latach mi coś przy zasilaniu zaczęło padać, i grafika też. Sony vaio - Little, na pewno nie w moim modelu te szopki bo prawie 3 lata NIC się nie psuło grafika padła, jak gotówka będzie to się wymieni i odzyska dane pewnie dla dziewczyn komp będzie, a teraz z racji tego, że w tym roku 35 lat kończę to sobie nowy wzięłam na raty i tyle.

lubię tel dotykowe BARDZO, a lapka nie chcialam [/QUOTE]
tak, przez pięć lat
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 11:09   #2898
Kija80
Zadomowienie

Odpaliłam właśnie wizaża w pracy na moim nowiutkim jeszcze pachnącym nowością sprzęciku unijnym który wczoraj dostałam... ale pasuje mi jednakowoż trochę popracować więc lepiej sobie pójdę
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 11:14   #2899
Konto usunięte

Kija, właśnie myślałam, gdzieś ty A mam naiwne pytanie czy rzeczywistość chociaż trochę przypomina to, co widać w polskich serialach kryminalnych?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 11:19   #2900
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Odpaliłam właśnie wizaża w pracy na moim nowiutkim jeszcze pachnącym nowością sprzęciku unijnym który wczoraj dostałam... ale pasuje mi jednakowoż trochę popracować więc lepiej sobie pójdę
fju, fju!!!!!!!!!
i to jest kolejny dowod na to ze nas podczytuja!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

chyba i ja ponrzekam to moze i nam cos dadza, nie musi byc nowka spod stempelka albo chociaz wi-fi niech dadza
przypominam ze od tego semestru pracujemy na dzienniku eletronicznym

Stary 2014-04-26, 11:33   #2901
Kija80
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46185944]Kija, właśnie myślałam, gdzieś ty A mam naiwne pytanie czy rzeczywistość chociaż trochę przypomina to, co widać w polskich serialach kryminalnych?[/QUOTE]

to Ci się Szaja dowcip udał
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 12:45   #2902
bokeh
Zakorzenienie

dziewczyny ale mam zrypany humor
Stary 2014-04-26, 12:52   #2903
nafiyqa
Zakorzenienie

A o jakich serialach mowimy? W11 czy z tych NIBY lepszych? :P

W pepco wiaderka z lopatka i grabkami po 2zl, mamy od dzis Kuba ciagle zabieral innym dzieciom, wiec ma juz swoj sprzet

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-26, 12:54   #2904
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Heja.... Czarna Gratki!! NO NO NO....ale nam fasolek przybywa!

My dziś byliśmy u LOGOpedy w ramach tej akcji " 272 słowa" - fajnie było.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny ale mam zrypany humor
co się stało?? tulę...a może ..POLAĆ? ..toż dziś pogoda i tak barowa

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 13:03   #2905
Konto usunięte

Neti, jak u logo?

Kija, tak całkiem nic, NIC??? nawet głupie poczucie humoru? nadzieje pogrzebane...
Stary 2014-04-26, 13:05   #2906
iffonka7
Zadomowienie

Hej pamieta mnie tutaj ktoś ?
Siedze właśnie na uczelni wiec mam w końcu czas żeby was ponadrabiac ale ze czytam na telefonie to nie potrafie was cytowac.
Hope wspolczuje śmierci babci, a to ze się martwisz to normalne

I kolejne dzidziusie dziewczyny bardzo wam gratuleje
Marsi a te spodnie ciazowe za 29 zł to udało ci się dorwać w jakiejś sieciowe?

W ogóle w Wielkanoc podczas rodzinnego obiadu miałam powiedziec wszystkim ze jestem w ciazy, zanim się do tego zebralam to moja siostra mówi ze jest w ciazy . myslalam ze padne oczywiście sie poryczalam. Ona ma termin na 15 grudnia a ja na 20 listopada.

Edytowane przez iffonka7
Czas edycji: 2014-04-26 o 13:08
iffonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 13:11   #2907
hope01
Zakorzenienie

my wróciliśmy od logo już prawie 2 h temu.
NA zajęciach muzycznych dla mnie niet, bo Panie sobie popatrzyły że większość dzieci to 2 i 3 tylko Dadol maluch no i zupełnie nie dostosowane do niego zajęcia więc się bał, wkurzał no i na Sherborne już nie zostaliśmy. Pani logopeda nas zawołała no i jest ok.
Mówi że nie widzi nic niepokojącego, nawet jadł przy niej więc mówi że łądnie "ósemeczka" przy przeżuwaniu jest. Gadać przy niej nie chciał już był zły no inie dał sobie węzidełka sparwdzić.
Ale ogólnie że ok i ćwiczyć z nim, pokazywać, czytać opowiadać, ale nie ma być to natłok potoku słow tylko "kąpiel w słowach"

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

TŻ pojechał do domu, bo to on ma za wszystkim jeździć
No i mimówi że będzie musiał z matką porozmawia i ją nastawić na szukanie pracy, nawet na wyjazd za granicę bo nie może być tak jak jest

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Aniu sukienka śliczna na dzień dzisiejszy dobra tylko wyglądam jak w ciąży, ale może to się jeszcze zmieni do czerwca, bo zaczynam od poniedziałku

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 13:22   #2908
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Heja.... Czarna Gratki!! NO NO NO....ale nam fasolek przybywa!

My dziś byliśmy u LOGOpedy w ramach tej akcji " 272 słowa" - fajnie było.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

co się stało?? tulę...a może ..POLAĆ? ..toż dziś pogoda i tak barowa
oo, i jak bylo? opowiadaj!!!!!
bokeh, co jest?

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość

W ogóle w Wielkanoc podczas rodzinnego obiadu miałam powiedziec wszystkim ze jestem w ciazy, zanim się do tego zebralam to moja siostra mówi ze jest w ciazy . myslalam ze padne oczywiście sie poryczalam. Ona ma termin na 15 grudnia a ja na 20 listopada.
fajnie!
ale powiedzialas w koncu?

Cytat:

[/COLOR]Aniu sukienka śliczna na dzień dzisiejszy dobra tylko wyglądam jak w ciąży, ale może to się jeszcze zmieni do czerwca, bo zaczynam od poniedziałku

super ze wszystko ok!
mam nadzieje ze matula wezmie sie w garsc!!!
staranka?

Stary 2014-04-26, 13:25   #2909
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
staranka?

DIETĘ!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 13:46   #2910
meneq
Zakorzenienie

Wrocil tz; nie poznaje go: mily, kochany, uczynny, dbajacy - nie to, zeby na co dzien taki nie byl, ale dzis podwojnie, ba potrojnie nawet. Chyba czesciej musi wyjezdzac - sam zreszta tak powiedzial, bo dopiero wtedy docenia, co ma
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości