![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
czemu okropne? moim zdaniem to zupelnie normalne, smierc smiercia, ale zycie toczy sie dalej i to normalne ze sie martiwsz jak to bedzie... i szczerze wspolczuje ![]() Cytat:
ja mialam wspisane w 37 laczna sume, i wyslalam te 2 pity razem, dobrze? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No jakoś nie było sposobności, nie wiem nawet czy jest się czym chwalić, także wiesz ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181634]Dorotka ma genialną zabawę ![]() ![]() O, moje też tak robi ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja po śniadaniu, młody szaleje, tż śpi... Na dworze leje, a mieliśmy iść na zakupy. Pamiętacie jak Wam pisałam że przez t. jesteśmy bez auta? To już będzie ze 2 miesiące jak jest u nich. Bo mój t. chciał niby naprawić wszystko co było do naprawy (tak niby s serca) i zawieźliśmy im sprawny samochód z paroma rzeczami do wymiany a po wizycie u mechanika samochód nie odpala i nie jeździ. Super nie? A oni nie mają zamiaru nic z tym zrobić. Na pewno nie znajdziemy kasy na żaden samochód, nawet najtańszy a tż musi do pracy dojeżdżać bo jak wraca to już nie ma autobusów. Powiedziałam mu, że w takim razie pojedzie tam w ten weekend i weźmie auto ojca, niech on się martwi jak dojedzie do pracy bo ja nie mam zamiaru zdechnąć z głodu jak tż straci pracę. Niestety "zastępczy" samochód który dali nam t. rozsypał się, ehh... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no tak ogólnie pytałam, ja miałam Asusa i był strasznie spoko gdybym o niego dbała (typu właśnie nie na kolanach) to by był w jeszcze lepszym stanie. Niestety moje dziecko kochane najwspanialsze mi na nim stanęło i ekran nie działa, wyświetlają się takie rożne pasy plamy szarości itp ![]() ![]() U Nas pada ![]()
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Misia- bardzo współczuje, pamiętam jak moja dyktatorka dostała udaru i byłam z nią sama w domu (gówniara byłam) byłam przerażona, straszne to było, jej buzia tak sie wykrzywiła i nie mgoła mówić.. masakra.. a matula wtedy w kandzie była i sama musiałam ogarniać wszystko.
Hope.. przykro mi i rozumiem Cię, bo ja sama zastanawiam się jak dyktarotka nie daj Boże... i nie wiem jak moja matula pociągnie to wszyskto... cos miałam jeszcze!... EWIK- gratulacje! i trzymam kciuki zeby wszyskto było okej!!!!!!! Czarna! dla Ciebe również gratulejszyn ![]() Kurcze, się posypało brzuszków ![]() Byłam wczoraj u chiruga szczekowego i orto. Sprawy mają się tak : muszę usunąć 3 ósemki. Nosiłabym DWA :O Aparaty przez rok. Mam tu na myśli stały aparat góra dół plus jakiś aparat rozszerzający góra dół. Po roku operacja. Po operacji jeszcze rok noszenia. W moim przyadku jest troche roboty, bo czesto przygotowanie do operacji trwa pół roku a u mnie będzie to rok. Nie wiem... ponadto mimo że operacja jest na NFZ(prywatnie ok 20-25tysięcy) to samo leczenie w tym roku ok 10.000 zł. Nie wiem. Tzt mówi, zeby kasą się nie przejmować, bo się znajdzie.. ale nie wiem..
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja głupia cipa wpisałam w Pit 37 sumę jaka przysługuje za miesiąc a nie sumę łączną ![]() ![]()
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Moj maz to jednak skarb. Jak spalam to skubaniec posprzatal cala chalupe, wymienil zarowke (o ktora swoja droga prosilam sie 2miesiace prawie ale luz:p) przytwierdzil w biurze tablice korkowa <3 kochany moj. I na tablicy zostawil mi milosny liscik i polazl do sklepu kupil pieczywo w aptece byl i kupil mi ulubiona drozdzowke, zrobil sniadanko do lozka.. Kuuuurcze, tak od czasu do czasu fajnie sobie pochorowac :p
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |||
Zakorzenienie
|
porazka, ja nie wiem, czy niektorzy ludzie to nie maja mozgu?????
![]() Cytat:
naprawde te twoje zeby sa az tak "tragiczne"? Cytat:
![]() ja dostalam dwa juz wypelnione i sie w sumie wahalam czy wyslac dwa czy jeden i w koncu wyslalam dwa ![]() Cytat:
![]() ps-smiesznie to opisalas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
no ja też sie az tak nie znam, czasem mnie boli np żuchwa;p ale czy mi to utrudnia życie? nie, ale źle mi z tym żyć;] kompleks mam z tego powodu ;] a i proste zęby mi sie marzą. Tylko ta forsa i skutki uboczne mnie załamują.
![]() |
#2892 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
wcale się nie dziwię, że się martwisz ![]() Cytat:
spokojnie korektę możesz zroboć, korektę z tego co pamiętam to kilka lat możesz, tak, Fewciu? Cytat:
ja pierwszego miałam też F-S, po 3 latach mi coś przy zasilaniu zaczęło padać, i grafika też. Sony vaio - Little, na pewno nie w moim modelu te szopki bo prawie 3 lata NIC się nie psuło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może ktoras z Was sie zna, wie jak ogarnąć wniosek na dotacje na przydomową oczyszczalnie ścieków?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z oczyszczalnia nie pomoge ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do skutków, no troche się naczytałam....najbardziej mnie przeraża uszkodzenie np nerwu, drętwienie warg..brody.....ach.. ale efekty jakie...kurcze, no fejs by mi się zmieniła, bo to jednak plastyka.
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46185425]wcale się nie dziwię, że się martwisz
![]() spokojnie korektę możesz zroboć, korektę z tego co pamiętam to kilka lat możesz, tak, Fewciu? ja pierwszego miałam też F-S, po 3 latach mi coś przy zasilaniu zaczęło padać, i grafika też. Sony vaio - Little, na pewno nie w moim modelu te szopki bo prawie 3 lata NIC się nie psuło ![]() ![]() ![]() lubię tel dotykowe BARDZO, a lapka nie chcialam ![]() tak, przez pięć lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
Odpaliłam właśnie wizaża w pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Konto usunięte
|
Kija, właśnie myślałam, gdzieś ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest kolejny dowod na to ze nas podczytuja! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- chyba i ja ponrzekam to moze i nam cos dadza, nie musi byc nowka spod stempelka ![]() ![]() przypominam ze od tego semestru pracujemy na dzienniku eletronicznym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46185944]Kija, właśnie myślałam, gdzieś ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale mam zrypany humor
![]()
#2903 |
Zakorzenienie
|
A o jakich serialach mowimy? W11 czy z tych NIBY lepszych? :P
W pepco wiaderka z lopatka i grabkami po 2zl, mamy od dzis ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Heja.... Czarna Gratki!! NO NO NO....ale nam fasolek przybywa!
![]() My dziś byliśmy u LOGOpedy w ramach tej akcji " 272 słowa" - fajnie było. ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- co się stało?? ![]() ![]() ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Konto usunięte
|
Neti, jak u logo?
Kija, tak całkiem nic, NIC??? nawet głupie poczucie humoru? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Siedze właśnie na uczelni wiec mam w końcu czas żeby was ponadrabiac ale ze czytam na telefonie to nie potrafie was cytowac. Hope wspolczuje śmierci babci, a to ze się martwisz to normalne I kolejne dzidziusie ![]() Marsi a te spodnie ciazowe za 29 zł to udało ci się dorwać w jakiejś sieciowe? W ogóle w Wielkanoc podczas rodzinnego obiadu miałam powiedziec wszystkim ze jestem w ciazy, zanim się do tego zebralam to moja siostra mówi ze jest w ciazy . myslalam ze padne oczywiście sie poryczalam. Ona ma termin na 15 grudnia a ja na 20 listopada.
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2014-04-26 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
my wróciliśmy od logo już prawie 2 h temu.
NA zajęciach muzycznych dla mnie niet, bo Panie sobie popatrzyły że większość dzieci to 2 i 3 tylko Dadol maluch no i zupełnie nie dostosowane do niego zajęcia więc się bał, wkurzał no i na Sherborne już nie zostaliśmy. Pani logopeda nas zawołała no i jest ok. Mówi że nie widzi nic niepokojącego, nawet jadł przy niej więc mówi że łądnie "ósemeczka" przy przeżuwaniu jest. Gadać przy niej nie chciał już był zły ![]() Ale ogólnie że ok i ćwiczyć z nim, pokazywać, czytać opowiadać, ale nie ma być to natłok potoku słow tylko "kąpiel w słowach" ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- TŻ pojechał do domu, bo to on ma za wszystkim jeździć ![]() No i mimówi że będzie musiał z matką porozmawia i ją nastawić na szukanie pracy, nawet na wyjazd za granicę bo nie może być tak jak jest ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Aniu sukienka śliczna na dzień dzisiejszy dobra tylko wyglądam jak w ciąży, ale może to się jeszcze zmieni do czerwca, bo zaczynam od poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bokeh, co jest? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
ale powiedzialas w koncu? Cytat:
super ze wszystko ok! mam nadzieje ze matula wezmie sie w garsc!!! staranka? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Wrocil tz; nie poznaje go: mily, kochany, uczynny, dbajacy - nie to, zeby na co dzien taki nie byl, ale dzis podwojnie, ba potrojnie nawet. Chyba czesciej musi wyjezdzac - sam zreszta tak powiedzial, bo dopiero wtedy docenia, co ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.