|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika.
Oj Leon, Tobie się chyba w życiu musi bardzo nudzić, że takie zmyślne teorie stwarzasz.
Takie pseudoantropologiczne wywody się skończyły...polityką III Rzeszy w stosunku do "gorszych ras" i obozami koncentracyjnymi. Może w celu poprawy rasy też by zamknąć te kobiety z dużym biustem w obozach? Wiem, że sobie pewnie jaja robisz (bo "inteligent" takich głupot nie wygaduje), ale sianie takich farmazonów jest niebezpieczne, bo nigdy nie wiadomo, na jaki grunt padną... |
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie tylko biologiczie wtrącę, że odnośnie tego karmienia, to bardziej niż rozmiar piersi liczy się rozmiar sutków.
A w piątek, to mnie tu nie będzie... Czy ktoś może mi prowadzić sprawozdanie smsmowe? ![]()
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Aha -
No to teraz bedzie o sutkach....
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
może leon rozwinie mysl i sprawdzi
z czym duzym a z czym małym inteligentki kobiety i kobiety robotnice ( )dobieraja sobie partnerów? ![]()
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam egzamin o 18 (na państwowej uczelni wyższej,żeby nie było),a potem zostaję u TŻ,bo nie mam pociągu,żeby wrócić do domku I nie spotkam się już z Leonem Ale obiecuję potem nadrobić zaległości
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez na pewno nadrobię (sesja nie zając, nie ucieknie) ale obawiam się, że wtedy może już być po wszystkiemu
|
|
#187 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jeśli chodzi o biust to lubie duże cyce więc guwniana ta twoja teoria leonku czy jak ci tam muwią bo chce isć do liceum i to już teraz a potem na studia wiec bee kiedyś inteligentem. I co zgacha? |
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety - tu akurat Zbyszek potwierdza "teorię" Leona ![]() A co do wielkości biustu i karmienia tudzież macierzyństwa - powszechnie wiadomo, że rozmiar piersi nie ma wpływu na ilosć pokarmu. Ja myślę, że "pierwotni" kierowali się raczej szerokoscią bioder - kobietom o szerszych biodrach łatwiej przychodziło rodzenie dzieci i większa szansa na przeżycie porodu. Ach, zobaczymy, jakie jeszcze "kwiatki" ten wątek przyniesie
|
|
|
|
|
#189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Leon *******i trzy po trzy huja sie zna a najwięcej muwi |
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tematu... Nazywasz siebie inteligentem, tak? Bardzo odważne to z Twojej strony. Stawiasz sobie już w pierwszym poście tak wysoką poprzeczkę, ze w następnych niestety nie jesteś w stanie jej przeskoczyć. Brak Ci przede wszystkim dystansu i krytycyzmu do swojej wiedzy. Pewnie , że możesz uważać , że miseczki A tylko dla doktorków, profesorków , że ewolucja wyeliminowała inteligencję u biuściastych, wolno Ci. Każdy wierzy w swoje bajki.Tylko jeśli chcesz to podciągnąć pod naukową teorię, to stajesz się najzwyczajniej w świecie śmieszny. Nie wiem , jakiego typu jest ta Twoja renomowana uczelnia, aczkolwiek mniemam, ze z biologią i genetyką wiele wspólnego nie masz, bo dużo w Twoich pseudosocjobiologicznych wypowiedziach merytorycznych błędów. Przykład pierwszy z brzegu : Inteligencja jako czynnik warunkowany tylko genami, bzdura. Powie Ci to każdy , kto choć trochę skosztował tego zagadnienia. Więc jeśli interesują Cię tego typu tematy , to sięgnij najpierw proszę po pierwszą lepszą książkę z dziedziny genetyki, a dopiero potem wypowiadaj się. Bo snucie sobie tym podobnych wizji bez zaplecza w postaci elementarnej wiedzy ośmiesza Cię na samym wstępie. Wierzę, że jako człowiekowi inteligentnemu da Ci to do myślenia. A luźno traktując temat, nie wiem , nigdy nie czyniłam pod tym kątem obserwacji. |
|
|
|
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale u mnie burza,jak cholera,więc musiałam wyłączyć kompa A zapowiadała się taka miła rozmowa na poziome...Ech...
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Łał ale się tu działo!
I mnie ta impreza ominęła. Trudno A tak przy okazji, Paris Hilton też jest inteligentna, bo...ma małe piersi?
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie no nie mogę co za człowiek, z krzesła spadłam po tym poście ![]() Normalnie nienormalnie jest
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...09#post4612409 |
|
|
|
|
#197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakie to piękne, gdy "młodzież się wypowiada"
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Witam, tęskniłyście dziewczyny za mną?
Cytat:
Nie zrozumiałaś mojego wykładu. Inteligencja genetyczna jest najważniejsza, ale jeśli jej nie ćwiczysz to ona zanika. Podobnie jeśli poćwiczysz rozwiązywanie testów z Mensy to najmniej inteligentna osoba rozwinie się intelektualnie, ale nigdy nie dorówna "genetycznemu inteligentowi". Jednak najwyższy poziom inteligencji osiągniesz jeżeli genetycznie posiadasz duży zasób inteligencji i rozwijasz go systematycznie poprzez naukę. Resztę co do pogladów o wpływie wielkości biustu na rozwój intelektualny kobiet wyłożyłem wczęsniej i w pełni go podtrzymuję.Mała ciekawostka - byliśmy wczoraj z zarządem spółki z.o.o., zainteresowanej naszym projektem, na kolacji w restauracji, na którą przyprowadzili swoje małżonki. Na pięciu członków zarządu - czterech miało kobiety z małym biustem. Znalazłem więc kolejne potwierdzenie swojej teorii
|
|
|
|
|
#202 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Cały wizaz już o tym wie i już ustaliliśmy jaki wylansowany jesteś ![]() Trzeba się było swoją odkrywczą teorią genialną podzielić z ludźmi, z którymi podobno jadłeś kolację, ich kobiety i oni na pewno by były zaszczyceni. Chyba że się wstydziłeś te swoje głupoty tam wypowiadać...
|
|
|
|
|
#203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#204 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko, że moim zdaniem takie wyobrażenie było już od czasów pierwotnych, chociaż nie było jeszcze wtedy wykształcenia, to jednak różnice w intelekcie były widoczne. A swojego ciągnie do swojej
|
|
|
|
|
#205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie z główką wszystko "orajt", a badania psychiatryczne raczej proponowałbym mężczyznom, którzy są moderatorami lub administratorami na kobiecych forach, bo nikt mi nie wmówi, że to męskie zajęcie. |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kto to w ogóle słyszał, żeby męskim zajęciem było wypisywanie gabarytów swojego Wacusia na typowo damskim forum. Phi. |
|
|
|
|
#207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się czytać całego tego watku, prześledzę go dopiero jeśli będę pisał artykuł do gazety, o ile taką znajdę bo na razie żadna nie chce nawet zgodzić się na pomysł takiego artykułu, ale o ile dobrze pamiętam to któraś z dziewczyn zapytała mnie o to lub sprowokowała do udzielenia odpowiedzi na to pytanie. Napewno nie podawałem długości z własnej inicjatywy
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Mam egzamin o 18 (na państwowej uczelni wyższej,żeby nie było),a potem zostaję u TŻ,bo nie mam pociągu,żeby wrócić do domku
I nie spotkam się już z Leonem
Jezeli Leon ma konskich rozmiarow,to boje sie,jakich ma moj TZ