![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() Kolejna kwestia jest taka, że drinki strasznie zamulają, przynajmniej mnie i wiem z doświadczenia, ze jesli wódka będzie super zmrożona to lepiej wypić kilka kieliszków niż mieszać. U mnie dodatkowo będzie na ogródku zimne piwo, bo jest taki specjalny barek na powietrzu, który będzie ktoś obsługiwał ![]() Tyle, ze piwo strasznie śmierdzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
umowa z zespolem podpisana
![]() ![]()
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
My wybraliśmy datę 26 kwietnia. 20 kwietnia Rodzice TZ będą obchodzić 40 rocznicę ślubu a moi rodzice 30 rocznicę 29 kwietnia
![]() ![]() jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie ![]() Nasza piosenka to Wielka Miłość S. Krajewskiego- też symbol gdy TZ oświadczył mi się na Kasprowym Wierchu schodząc ze szczytu byłam tak rozanielona, że sobie tą piosenkę pod nosem nuciłam ![]() Wielkie poszukiwania fotografa i kamerzysty!!! Z Kościołem mam jeszcze problem bo w mojej miejscowości są zapowiedzi utworzenia parafii wiec czekamy aż bedzie wszystko jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
My mamy datę ustaloną ten dzień to 09.08.2008!!! strasznie sie ciesz bo 9-ty to nasz dzień! dopiero zaczynamy wszystko planowac boje sie ze może byc póżno na niektóre sprawy jak np: sala czy orkiestra! naszczescie juz mamy wybrana, teraz kwestia zarezerwowania... niby jeszcze tyle czasu ale maja tak napiete grafiki
![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
![]() Ja w ogóle mogłabym oodpuścić to wesele, zrobić jedynie skromne przyjęcie, ale mój Tż się upiera, bo to jego marzenie ![]() Więc musimy je razem spełnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
witam Wizażanki
![]() ![]() ![]()
#942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałam tez keidyś o fontannie czekoladowej, ale tutaj koszt też jest taki, a poza tym wszystko moze być uciapane czekoladą. Pomysłów jest sporo, ale zobaczymy jak będzie z realizacją. Jesli chodzi o postępy to prawdopodobnie 29.06 podpiszemy umowe z zespołem - będę spokojniejsza. Potem kamerzysta i fotograf. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wsrod Panien Mlodych 2008
ja czerwcowka najwazniejsze ustalona data slubu rodzaj slubu - konkordatowy ustalona lista gosci (jeszcze troche ruchoma, ale jest) miejsce slubu (zarezerwowane, wplacona zaliczka, umowa w lipcu) zarezerwowany zespol. wplacona zaliczka. umowa do podpisania w lipcu zarezerwowany kosciol zarezerwowany samochod dla nas (trzeba pojechac i podpisac umowe) zarezerwowany samochod dla rodzicow PMa wybrane zaproszenia na slub i wesele (samodzilnie robione) wybrane zaproszenia do kosciola projekt sukni sie tworzy (rysue ja, zobaczymy jak wypadnie z rzeczywistoscia) termin u makijazystkii (no narazie wstepny, bo nie wiadomo czy jej w tym czasie za rok cos nie wypadnie) ustalone jaka bedzie wodka weselna wybrani swiadkowie (jeden powiadomiony) powstaje lista prezentow znaleziona i obrobiona mapa z kosciola do sali wybrane teksty na zawieszki planowane na najbilzszy czas zakup kopert kwadratowych zakup papieru na zaproszenia zakup garnituru, butow dla PMa obejrzec miejsce pleneru
#944 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
Iwigol, Yona 84, Silesianna, Tiffi1 /jeżeli kogos pominęłam to tez przesyłam buziaki/ Gratulacje z okazji ślubu - widzę, że na 31.05. 2008 coraz nas wiecej ![]() ![]() Pozdrawiam Was mocniuchno !!!!!!!!! Pa buziaki w pysiaki ![]()
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Jestem krok do przodu i krok do tyłu, poza salą wkońcu mam fotografa zarezerwowanego, strasznie powoli mi to wszystko idzie
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blush Czas edycji: 2007-06-23 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
a u mnie nic się nie zmieniło od dwóch miesięcy, na razie mamy chyba porezerwowane wszystko co najważniejsze, czyli Kościól, salę, fotografa i kamerzystę, DJ-a. Mamy też ukończone nauki przedmałżeńskie w Kościele, ale jeszcze musimy ponoć jakies spotkania w poradni zaliczyć
![]() ![]() Dziewczyny kiedy zaczynacie suknię szukać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Raczkowanie
|
![]()
hm tak przegladam forum
jest czerwiec 2007, jakies miesiace z 2009 rokiem a 2008 brakuje no pora sie wzias do roboty ja slubuje 07/06/2008 w Krakowie
#948 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czerwiec 2008 :)
Jest juz wątek na temat Panien Młodych z 2008 roku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189991
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Dziewczny wpadłam na sekunde..bo muszę to napisać.
![]() ![]() Pozdrawiam Was i całuje gorąco ![]()
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
ja jade zaraz na sale rozmawiac z kucharka. i podpisac umowe o sale. zrobie tez pare fotek udekorowanej to je potem wstawie. ale od razu uprzedzam ze moja sala do waszych restauracji sie nie umywa
![]() ![]()
#951 |
Wtajemniczenie
|
A my jeszcze nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#952 |
Zakorzenienie
|
umowa o sale (swietlice wiejska
![]() ![]() gadalismy tez z kucharka, mila kobitka tylko zdziwilo mnie ze nie chciala zaliczki ani zadnej umowy. powiedziala ze jestesmy juz w kalendarzu i zeby sie odezwac ok lipca. mam nadzieje ze nas nie wyroluje ![]() PS: a to moja sala ![]() ![]() mamy z TZ dylemat.brac kamerzyste czy nie. niby to jakas pamiatka ale placic 1000zl. a pewnie obejrzymy raz czy dwa i film pojdzie do szafy. moze ktos w rodzinie ma kamere i te najwazniejsze momenty sfilmuje ![]()
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2007-06-24 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja mam na razie orkiestrę, kamerzystę i fotografa zaklepanych, ale sala dopiero w pszysłym tygodniu będzie oglądana przez nas (w zasadzie dwie) i wtedy spośród nich wybierzemy i będzie PRAWIE wszystko. Tylko jeszcze obrączki, zaproszenia, sukienka, urząd, garnitur...
![]()
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
Sanetko nie obraź się, bo nie mam żadnych "ale" konkretnie do Twojej sali, ale jak patrze na takie zdjęcia (mam to samo jak oglądam filmy z wesel) to mi się przypomina jak ja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaardzo niecierpię wesel
![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-06-24 o 23:20 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
moj TZ mi przekomal do kamerzysty mowic: a kto cie bedzie tak filmowal, to najwazniejszy dzien w zyciu. Tym co nie mogli przybyc z roznych powodow lub mowili ze nie moga to kpokazemy niech wiedza co stracili. tym mni eprzekonal bo ja bylam przeciwna.
#958 |
Zakorzenienie
|
Melodio niby czemu sie obrazac.
![]() co do kamerzysty jeszcze zobaczymy. nie lubie siebie na zdjeciach a nie mowiac juz o filmach. a jeszcze jak mi sie bedzie z ta kamera wpychal albo gosciom w talerze... ![]() w tym tyg fotografa zalatwiamy. i tam gdzie sa najtansze zdjecia mozna tez wziasc kamerzyste. ogladalismy jego film , nawet fajnie zrobil wiec moze sie na niego zdecydujemy.
#959 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Jejku to brzmi prawie jak reklama! A ja naprawdę nic z tą branżą nie mam wspólnego...
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
swojego glosu tez nie lubie
![]() najbardziej mnie rozbraja Koscielny "cennik". sorki ale jak mi ksiadz wyjedzie ze slub co laska czyli co najmniej 1000 zl to go ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.