|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
A u nas dzisiaj słonko na pól z chmurami. Przesyłam wam trochę słońca;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Malgos tort z owoców leśnych mniam ;-) to zrobiłaś smaka. Fiono najważniejsze że odzyskalas spokuj . I właśnie wtedy najczęściej się udaje jak człowiek wyluzuje;-) Wiecznie witaj. Trzymam kciuki. A ja dzisiaj posadzilam salate jak na pierwszy raz wyszło super;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczka - zapomniałam napisać ci o tym olejku do masażu krocza, jeśli nie masz tego specjalnego to polecają oliwę z oliwek, witaminę E w płynie, olejek jojoba lub olejek migdałowy
ale paskudny mamy dziś dzień za oknem....bleeee |
|
|
|
#4563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest różnica w efektach to nie wiem... ten specjalny olejek ma w składzie różne olejki - tyle wiem
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
![]() na szczegolna prosbe cioci Pradip kochana on taki ruchliwy ze byl problem zrobic zdjecia ale cos sie udalo uchwycic
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-04-26 o 20:47 |
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczny, cudny, słodki, całuśny, przystojny Kacperek
|
|
#4568 |
|
Konto usunięte
|
Małgoś słodkiego masz tygryska
Dziewczyny zostawiłam wam wiadomość klubie... |
|
|
|
#4569 |
|
Wtajemniczenie
|
Malgos nie wiesz ze tygryski lubia brykac najbardziej ;-)
Slodziak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Ale się rozpisałyście ale już nadrobiłam wczoraj byliśmy na chrzcinach, było całkiem miło, wszyscy mnie wychwalali jak ja wspaniale wyglądam, że buzia taka ładniutka i że może nawet lepiej niż przed ciążą ![]() Papryczka-fajnie, że macie działeczkę Fionka-no to wymyśliłaś ale dobrze, że się wyluzowałaś, bo psychika dużo robi, a po co się tyle czasu zadręczac Wiecznie-gratuluję zakupu autka trzymam kciuki przez cały czas za Ciebie![]() Małgoś-torcik pewnie pyszniasty ciekawe jak on dotrze do wszystkich wizażowych ciotek tyle kilometrów![]() Tygrysek wymiata słodziakPradip-jak tam zakupy w wykonaniu męża???jak samopoczucie??? Aldrin-ja swojego kawalera zamierzam ubrac w body/kaftanik i na to pajaca, albo śpiochy o matko to już tak niedługo a jak Twoje skurcze???
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - racja ... jak ja wam wysle tego torta?
|
|
|
|
#4572 |
|
Zadomowienie
|
No własnie, musimy zmontowac jakiś dobry sprzęt do teleportacji
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - jak tyle chętnych to ja muszę drugi tort zamówić hahah
idę jutro do fryzjera i zaczęłam chodzić na solarium, jak przestanę karmić mam zamiar zacząć stosować body wrapping i może za jakiś czas będę wyglądać jak kobieta a w ogóle to jeszcze dwa miesiące i będę miała drugiego brzdąca pod opieką - to prawie jakbym miała bliźniaki tylko z miesięczną różnicą
|
|
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46194528] Dziewczyny zostawiłam wam wiadomość klubie...[/QUOTE] Cytat:
a taka anty byłaś na te chrzciny Mąż się spisał z zakupami Wczoraj humor raczej kiepski jak zwykle przez pogodę ale dziś przeniosłam się na łóżko do salonu i patrzyłam jak mąż doprowadza go do ładu i pucuje i plotkowałam z przyjaciółką bo zajrzała do nas tak więc dzień bardzo udany Najlepiej stawić się osobiście ze swoim Słodziakiem i tortem Cytat:
![]() Będziesz miała małe wesołe przedszkole w domku a wiadomo coś na temat przeprowadzki znajomej?
|
|||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - tak, tak
przeprowadza się blisko. Właściwie to jakieś 5 min ode mnie i mam widok na jej budynek z mojego okna ![]() super, że udany dzień Izetka - bo mówili ci prawdę, że super wyglądasz
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam ta pościel, którą Wam pokazywałam
![]() Małgoś-to tylko Ci zostało życzyc cierpliwości podczas opieki nad dzieciaczkami fajnie, że znajoma zostaje na miejscu![]() Pradip- no w końcu udany dzionek Dziewczynki nie wiem czy był poruszany ten temat, bo już się gubię jakie macie wkłady do pościeli dla dzieciaczków??? bo jak nie wiem z której strony się za to zabrac
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam bambusową kołderke
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz chodzę cały czas w związanych włosach bo jak mam tylko rozpuszczone to Marcel ma niezłą zabawkę i mi wyrywa pukle , a jak u Ciebie?Ja kiedyś stosowałam body wrapping i nieźle się poparzyłam ![]() A co robisz z włosami?? |
|
|
|
|
#4580 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny jestem i żyje, choć i tak nikt nie zauważył że zniknęłam
Pogoda taka lipna że płakać się chce, od trzech dni leje. Człowiek ma już dość. Ja tez się zastanawiam nad solarium żeby na chrzciny jakoś wyglądać a nie bielizna taka że pożal się, tylko najpierw musze skórę do ładu doprowadzić bo strasznie przesuszona jest. Justi mi włosy wypadały po Nadii po Darii jest spokój, a mała mnie też ciągnie. Za tydzień Nadia 3 latka kończy (kiedy to zleciało), wyprawiamy jej urodziny, tż pozapraszał wszystkich znajomych z dzieciakami, ciekawa jestem gdzie my ich wszystkich pomieścimy w tm naszym mieszkanku. Przy okazji zarzucę wam zdjęcie.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-04-27 o 23:28 |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - co u Ciebie?
Jak dziewczynki?![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Daria jaka uśmiechnięta a jakie blond włoski ma ![]() Ja teraz biorę biotynę na włosy i do tego witaminy dla karmiących bo mi zostały i szkoda mi ich wyrzucić ![]() Szykuje Wam się niezła impreza , ale będzie gwarno i wesoło współczuję ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- U Nas Marcel ma mokre gile i nie wychodzimy na dwór, cała sobota i niedzielę w domu |
|
|
|
#4582 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny wczoraj był cudowny dzień, tak gorąco, że pół dnia na podwórku spędziłam
wiecie może jestem i głupia ale coraz częściej mnie nachodzą myśli, że nie będę wiedzieć kiedy rodzę ostatnio czytałam o dziewczynie, że nie czuła skurczy tylko ból kręgosłupa i do godz urodziła, dobrze, że z tym bólem pojechała do szpitala, bo w samochodzie zaczęła mieć bóle parte a ja od wyjścia ze szpitala ciągle mam skurcze i twardnienie brzuszka ale to nie boli więc myślę, że jest to normalne Cytat:
dzięki wielkie za rady chyba tak zrobie Cytat:
![]() co do siedzenia to mój lekarz mówił abym większości leżała aby dziecko nie pchało na szyjkę a przy wypisie ze szpitala ordynator mówił abym odpoczywała i leżała ale broń boże nie całymi dniami, bo to jest gorsze i dla mnie i dziecka, mam odpoczywać, leżeć siedzieć a nawet trochę pospacerować ale trochę ale nie leżeć plackiem ![]() no to brawa dla męża chłopina się postarał, mój dzisiaj jedzie na zakupy ciekawe co mu z tego wyjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mówili samą prawdę kwitniesz w ciąży napina się brzuszek i czuje lekki ból wtedy, trochę też czasem dół brzucha poboli ale to chyba normalne i jesteśmy już na tym etapie że musi coś boleć idealnie nie będzie a może ja już sobie wkręcam ten ból sama nie wiem ![]() Cytat:
no to brawa za matywacje ale będziesz mieć wprawy jak teraz z dwójką sobie poradzisz ![]() Cytat:
ja chce normalny zwykły niby pisze antylaergiczny ale nie pisze co ma w środku, ja śpie pod kołdrą z pierza to dziecko niech też śpi pod normalnym nawet chciałam przerobić ze swojej i oddać dziecku ale za grube by to było wiec kupie najtańszy na allegro wkład do pościeli ![]() Cytat:
![]() Wiecznie
|
||||||||
|
|
|
#4583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziś głowa boli i oczy pieką jakbym całą noc beczała
![]() Cytat:
Pytałaś ostatnio o wkład ale ja nie wiem i wcale do tego wagi nie przywiązywałam bo zanim zacznę jej używać to jeszcze sporo czasu minie Cytat:
Zdrówka dla Marcelka Cytat:
Cytat:
No to trzymam kciuki żeby dziś Twój Tż podołał zakupom ![]() Ja to bardziej zaczynam się bać że jestem całkowicie nieprzygotowana emocjonalnie na macierzyństwo. Coraz bardziej się boję jak to będzie. Jak sobie poradzimy. Zaczynają wracać złe chwile z przeszłości i pojawiają się myśli że Kubuś będzie miał przez nas przekichane ![]() A do twardnienia brzucha już się tak przyzwyczaiłam że nie zwracam na nie uwagi Wiaterku życzę Wam kolejnych pięknych lat razem i żeby tak już spełniło się Wasze marzenie |
||||
|
|
|
#4584 |
|
Zadomowienie
|
ale dzisiaj u nas pogoda, właśnie burza przylazła
ja zaliczyłam drzemkę bo jakiś śpiący dzień jest i wkurzyłam się na M bo już powinien byc w domu z pracy, mielismy jechac na zakupy spożywcze bo swiatełko w lodówce, a On jak zwykle musiał zostac po godzinach. Nienawidze takich sytuacji Fikusek-to szykuje się imprezka Aldrin-fajnie, że się zrelaksowałaś przy grillu mam nadzieję, że te bóle do przeżycia i że wytrwacie jeszcze razem z dwupaku a jak przygotowania???macie już wszytsko???Pradip-jestem przerażona macierzyństwem jak Ty więc nie martw się nie jesteś sama w swoich zmartwieniach
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubuś będzie najszczęśliwszym dzieckiem, więc o to się nie martw ![]() ordynator jest strasznie przewrażliwiony jak chodzi o pacjentki bo jego żona podobno zmarła na porodówce, więc teraz 50 razy wszystko sprawdza i konsultuje, więc też mi się podoba jego podejście do sprawy ![]() powiedzcie mi czym się różnią te materace bo musze jeden zamówić i nie wiem który http://sklep.naturalniewyspani.pl/ma...edica-103.html http://sklep.naturalniewyspani.pl/ma...aloe-vera.html http://sklep.naturalniewyspani.pl/ma...-60-hevea.html ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() bóle są delikatne pewnie przed szpitalem nawet bym ich nie zauważyła ale teraz na każdą duperele zwracam uwagę i świruje z przygotowaniem ciężko, niby pozamawiałam kołderki, poszewki, rożki i materac zaraz będę zamawiać, łóżeczko wybrane w sklepie tylko zajechać po niego ale gorzej z wózkiem jak nie znajdę w sklepie tego jedo aby sobie pomacać to zamówię z netu tako bo to sprawdzony wózek a spacerówki będę mieć 2 bo od chrzestnej Dawida mamy dostać, więc zostaną mi tylko wanienka, pampersy które dzisiaj mąż ma dokupić i chusteczki nawilżające bo sama wykorzystałam od młodego będąc w szpitalu i nie wiem co jeszcze potrzebuje ![]() właśnie jak przyjdzie ta pościel to daj koniecznie znać jaka jest bo bardzo mi się podoba |
||
|
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
Aldrin- w materacach nie pomogę, bo sama się nie znam
![]() ja wybiorę z tych dwóch bo macałam i nie ma żadnej różnicy :http://sklepmati.pl/materace-podklad...-120x60cm.html http://sklepmati.pl/materace-podklad...-120-60cm.html Jeżeli chodzi o pościel to pewnie jutro dam znac, bo już wysłali ![]() Wcale się nie dziwię, że uważniej obserwujesz wszystkie dolegliwości ![]() a to kupujecie tylko wózek gondolkę tak???
|
#4587 |
|
Wtajemniczenie
|
Pradip do zoo jedziemy tylko dzień po urodzinach jeżeli pogoda dopisze. Już nam bilety przyszły.
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Nadia ma jakieś problemy z pęcherzem dzisiaj. Non stop się posikuje i woła na kibelek co 15 minut a i tak nie wytrzymuje. Nie żali się żeby ją coś bolało. Po całym dniu męczarni takiej założyłam jej pampersa w końcu. Zobaczymy jak będzie jutro. Kupiłam dzisiaj Nadii sukienkę na urodziny a że jest taka bardziej elegancka to jak jej na przyjęciu nie uswini, nie podrze i inne to i na chrzciny Darii będzie mieć.
|
#4588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam że tylko ja mam takie lęki bo właściwie żadna z mamuś o tym nie pisała. Tak sobie myślałam że czekam z utęsknieniem na tą istotkę ale czy ja sobie zdaje sprawę że ta istotka to nie urodziny, wesele czy urlop tylko człowiek który będzie przy nas przez wiele najbliższych lat? Cytat:
Gadałam z babką z hevea i ona mówiła że aloevera ma inny pokrowiec ale jakoś specjalnie go nie zachwalała a te 2 pozostałe rużnią się tylko kolorem tzn medica jest bardziej kremowy a ten drugi biały. Jeśli chcesz kupować bezpośrednio od nich to złóż zamówienie telefonicznie i wytarguj cioś jeszcze bo mają taką możliwość (ja pytałam o kocyk to mi powiedziała że ta promocja już się skończyła ale od siebie może mi dorzucić klin a w smyku wysłali mi bez proszenia z klinem i chyba jest 10zł tańszy) Cytat:
![]() Nie pisałam Wam że r_p częściowo uznał moja reklamacje i wysłał mi 2 z 3 pieluszek ale powiem Wam że o ile byłam zadowolona to jak dostałam paczkę to znów mnie rozczarował. Pieluszki były zapakowane w pudełko po jakimś zestawie aventu i o ile co za różnica czy karton jest gładki czy po czymś to taśma była tak naklejona że pudełko można było otworzyć bez odklejania jej a w środku były instrukcje i śmieci po tym zestawie co mnie już rozłożyło na łopatki ![]() Cytat:
![]() Usiedzi Ci Nadia dłużej na nocniku? Wlej jej ciepłej wodzie i zajmij ją czymś niech sobie wygrzeje dupkę. Trzymam kciuki za przetrwanie sukienki ![]() Dziś w nocy po raz pierwszy śnił mi się poród |
||||
|
|
|
#4589 |
|
Wtajemniczenie
|
Pradip mi poród śnił się codziennie jak juz było blisko terminu. Chyba to normalne. Nadia już nie korzysta z nocnika tylko z kibelka. Mamy taką specjalną deskę z klapą dla doroslych i dla maluchów. A wysiedziec wysiedzi spokojnie, zrobi swoje i schodzi. Jak przylecisz tutaj to cie do zoo mogę zabrać.
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
Fikusek - myśl co chcesz ale miałam pisać już, gdzie ty się podziewasz? kurcze żeby Nadii się jakieś świństwo nie przyplątało ... i świetne zdjęcie mają dziewczyny! Justii - na razie nie zaobserwowałam żeby mi włosy wypadały i nawet dziś fryzjerki pytałam i ona też mówiła, że nie zauważyła ja znów jestem blondynką tylko troszkę o innym odcieniu, jest leciutko żółty ale ma się ładnie spłukać po kilku myciach, no i podcięła mi dobre 5cm włosy - ogólnie jestem zadowolona, ale znów muszę się przyzwyczaić. Wrzucę wam zdjęcia do klubu Izetka - koniecznie daj znać jak pościel, bo na zdjęciu wygląda bardzo fajnie Pradip - myślę, że każda z nas się obawiała jak sobie poradzi, czy będzie wiedzieć co robić i jak przy dziecku - ale instynkt to taka silna rzecz, że spokojnie każda sobie poradzi, przecież wszystkie przychyliłybyśmy nieba naszym dzieciaczkom Aldrin - ale by było jakbyś skurczów nie zauważyła... ja nie dałabym rady swoich przegapić, ale jak mówisz że w szpitalu widzieli skurcze a ty nie czułaś, to mam nadzieję, że poród będzie szybki i bezbolesny Wiecznie - niech wam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

na szczegolna prosbe cioci Pradip
ale cos sie udalo uchwycic