|
|
#3211 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
2. mam, zaraz wkleję edit: wklejam tts.jpgCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja mam akurat odwrotnie, ale to niczego nie dowodzi ![]() 2. uważam inaczej, cza się naumieć jak budda absorbować negatywną energię i pierdzieć motylkami ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
też się ogólnie o balerinach wypowiem, a co niektóre mi się bardzo podobają, im weselsze, kolorowsze, tym lepiej, a czarne, neutralne, pasują do wszystkiego, ino moim zdaniem są niewygodne i niezdrowe do długiego chodzenia po mieście.---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() jak wyglądają Wasze kreacje po domu? moje się nawet wpasowują w tę zalinkowaną galerię zdjęć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-04-27 o 19:09 |
|||||||
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Snad herby
Cytat:
![]() 2 we wtorek porobię zdjęcia moim balerinom Na moich stperach ![]() 3 ![]() A co robiłam ? Przeziębiałam się nad Jeziorkiem czerniakowskim na akcji sprzątanie
|
|
|
|
|
#3213 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
aaa, zapomniałam się pochwalić, mam nowy kawokubek
tylko nie wiem czy można go prać w zmywarce.... to jakiś staroć z Lubiany, nie wiem czy się wzór nie zetrze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3214 |
|
Nindżopesz
|
Nooo, to pewnie tak jak teraz bym nosiła tylko na płaskim: bikery, workery, jakieś saszki, jak cieplej to coś creepersopodobnego, cut'outy, na lato rzymianki. Jakby kazali codziennie udawać elegancką osobę to jazzówki o fasonie oksfordów (nie wiem czy oksfordy muszą mieć obcas? Czy o przeszycia chodzi?).
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edith ale teraz patrzę na zdjęcia i są niskie modele
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-27 o 19:22 |
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć jest u mnie różnorodnie - dresowa bordowa sukienka + legginsy to jest najładniej sukienki z Haemu takie bawełniane latem - też ludziowo ale resztę kombinaji przemilczę o granatowe sindbady jeszcze oblecą ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-27 o 19:30 |
||
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3218 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Win, raczej nie bywam na plaży Hmm, ostatnio będąc na plaży X lat temu występowałam w glanach, hmm... A po mieście podczas upałów noszę sandały na obcasie. Gdybym musiała wybrać coś na płaskim to rzymianki.
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3221 |
|
Nindżopesz
|
Zabiorę ją w góry a nad morze wyślę z babcią
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3223 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
u mnie też różnie, ale ostatnio rządzi dres a nawet spodnie od piżamy a czasem gorzej ludzi nie zapraszam ![]() 2. wypatrzyłam wczoraj u mamy tak myślałam, do mycia po kawie zresztą zmywary nie trzeba.sindbady to takie szerokie bawełniane spodnie z pełnym pampersem w okolicy kolan?
|
||
|
|
|
#3224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- przynajmniej tak mi pani w sklepie tłumaczyła, jak kupowałam swoje. Też byłam sceptyczna, bo bałam się, że będą piekły, ale jak dotąd nie miałam problemów. Tylko ja mam wersję nie pełną, ale z takiej jakby nieregularnej siatki; no i noszę je przeważnie jak jest około +20 stopni, w upały 30-stopniowe nie próbowałam, bo obawiam się, że wtedy jednak mogłyby zacząć trochę odparzać (ale może to kwestia osobnicza; ja np. nie mogę nosić sandałów nie ze skóry, bo mnie pieką w każdej temperaturze, a widzę, że inne dziewczyny noszą i nie mają problemów).Co do kaszy jaglanej i przepisów - ostatnio zrobiłam to http://ugotujmy.blogspot.com/2013/09...aktylowym.html i wyszło całkiem dobre
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no właśnie? Ostatnio naszło mnie na tego typu portki ale gruszka z raczej krótkimi nogami chyba słabo by wyglądała? |
|
|
|
|
#3226 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Otóż to! 3. Nie, sa po prostu luźne po całości (krok mam na właściwym miejscu) i nogawki zakończone eeeee eeee mankietem? Nie wiem Red pomóż fachowym słownictwem.
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() wygląda dobrze ten spód orzechowo-daktylowy znam, bardzo fajny
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, potwierdzam Dlatego to mój DOMOWY strój Ludziom się w nich nie pokazuję Noszę bo są najwygodniejsze, przewiewne, jak chcę odpocząć od leggów
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3231 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 3. aaa, to chyba wiem jakie, mam takie białe zwiewne dwuwarstwowe na jogę, uwielbiam je
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i nagle wszyscy biorą zwykłe spostrzeżenie ad personam ^^
|
|
|
|
|
#3233 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja noszę po domu luźne dresowe i podkoszulkę TŻta
|
|
|
|
|
#3234 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3236 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
dlaczego komukolwiek miałoby być przykro, że wybrał coś całkowicie świadomie? ^^---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
ad. 2 bo jesteś długa i z małą dupką, a nie krótka z dużą
|
||
|
|
|
#3237 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a czy to takie dziwne, że komuś się robi z różnych, niezrozumiałych dla nas przyczyn, przykro?
|
|
|
|
#3239 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A gdzież to ktoś tu napisał?
A to zabronione? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3240 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 spłycające dyskusję jedynie ![]() ad. 3 a to jest w ogóle jakaś dyskusja, jeśli komuś "robi się przykro" albo go "zatyka"? ^^ wg mnie to przeczy idei dyskusji/wymiany poglądów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Bo do siebie zakładam co popadnie (oprócz trampek). Noo, na rozmowy pewnie jazzówki... 
Ja je kupiłam kiedyś na takiej akcji na FB za chyba 140 zł. Za normalną cenę chyba bym się nie zdecydowała 

... no i jak ja mam myśleć o ukrywaniu tego?

ten spód orzechowo-daktylowy znam, bardzo fajny
Dlatego to mój DOMOWY strój