|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
![]() ![]() A wcześniej miałam napisać że pomruczymy sobie Idę do domku, koniec pracy na dzis
|
|
#3182 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to ja wróce jednak do tematu butowego- mnie sie np podobają (wizualnie) tylko szpilki i glany. no ale co z tego, glany są dla mnie juz za ciężkie, a w szpilkach nie chodze bo nie lubie i nie bardzo moge...no i co ja mam zrobic
![]() btw- kliklam kripersy na all jako najmniejsze zło jakie znalazłam, ale radosci czy podniety nie czuje z powodu nabycia
|
|
#3183 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A ze nikt nie wyglada dobrze w balerinach, za to wszyscy brzydko to akurat nie sa slowa neski
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3184 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no draze własnie teamt palladiumow, ale jak sie noga poci to nie fieu czy chce , pozatym-dlaczego nie ma nigdzie czarnych niskich o numeracji damskiej? ![]() co do drugiego to wiem ze nie neska to powiedziala, ja sie luźno nawiazałam co ja mysle na ten temat
|
|
|
#3185 |
|
Nindżopesz
|
Chodzi o to, że niektórzy biorą krytykę butów do siebie i zaczynają się fochy i złośliwości
|
|
|
|
#3186 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
pisalam na szybko z tel ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- No i mi wydawało się że ja też , do tej pory
|
||
|
|
|
#3188 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, tylko czemu one takie drogie som , no nic pomysle, a gdzies stacjonarnie są do dostania?
|
|
|
#3189 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I okazaly sie za male I kolejne sciagneli z Krakowa ![]() No drogie sa, ja pol roku sie decydowalam.
|
|
|
|
#3190 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
Ale typowych szpil mam coraz mniej, a coraz więcej koturnopodobnych i jakichś płaskich (balerinkowych? ) , w których na pewno nie wyglądam dobrze, ale co tam - ja tego nie widzę na ulicy ![]() Cytat:
To może dla odmiany pogadamy o jakiejś perfumie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nic że niemodne, nic zę czerwone, nic że niekobiecie, niepiękne i nieseksoswne - dla mnie to jest nic, ja mam chyba największy dystans do wszystkiego i będę je naszać bo mi życie ratują. I miałam na nie ochotę. Dodam, ze tak, uważam iż uchodzą za antyseksowne, antykobiece, anty wszystko. Ale ja kupuję, używam stosuję i uważam wszystko to co do mnie czymś przemawia. A gust mam rozłożysty . Ejmen. 2. Polly - odwiedź Ryłko. Ja ich nie lubię, ale ja mam jednak meeeeega trudną stopę, chuuudość, czyt niska tęgość wtf? długi gruby wysoki duży palec. Więc ja jestem niestety kształtowo z Ryłko niekompatybilna, ale byli tam dziś takie buty (drogo ) że wziełabym gdyby nie powyższe. Wygoda, luz, nieeleganckość, czarność, szarość koturna. Tysiąc pięćset wkładek ( booooskich) nie pomogło bo but zabijał bólem paznokcia od góry ale co poradzisz na geny, nie zetnę palca. Ale dla normalnych ludzi - cud malina. Byłam w siedmiu salonach mierzyłam wszystko. Warto zajrzeć. Acz drogo. 200 z hakiem.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-26 o 23:57 |
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
bry wieczór, można się wtrącić do butowej dyskusji ?
bo mnie się nigdy w życiu nie podobały balerinki i nigdy nie praktykowałam, a tej wiosny zachorowałam na takie z czubami, do tego stopnia że nabyłam znaczy się zakup był w desperacji na komunię syna, to były najbardziej eleganckie obuwie jakie jestem w stanie udzwignąć, no i nawet fajne przez te czuby choć zawsze byłam przeciwna czubom w obuwiu, ale do balerin mi pasują ![]() w dodatku pudrowo rózowe z kukardką, choć lepsze by były bez ![]() i stwierdzam że takie balerinki wyglądają super jak się patrzy z przodu, z tyłu gorzej a z profilu całkiem źle, jakby obcas odpadł to się będę ustawiac wyłącznie przodem do ludzi oraz do zdjęć ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() u ryłków podoba mi się że mają rozmiary połówkowe, aczkolwiek dawno tam nic nie nabyłam, ostatnio się namierzyłam eleganckich szpilek i na tym poprzestałam nie rozumiem jak może być wygodny but na szpilce
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-04-27 o 00:38 |
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. mokasynki - się nie dziwię, masz moją absolutnie wymarzoną sywletkę "cygaretkową" I ja też biorę bo lubię choć wiem, że to "niekorzystne" wizualnie dla mnie. Trudno. Nie pierwszy nie ostatni raz chadzam pod prąd. 3. Ja też dawno, dziś matka mnie tam wepchła dosłownie i sie zdziwiłam, że w ogóle jest w czym wybierać, to dałam znać Barowiczkom Chuopin świadkiem jak mówiłam Ryłka nie uznaję, nie wchodzę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-27 o 01:44 |
|
|
|
|
#3194 | |
|
Nindżopesz
|
Chyba otworzę dziś Bar? Did mnie obudził po piątej, w niedzielę, ta...
Cytat:
![]() 2. nie to forum ![]() Ad sinupret świadomego zbrzydzania się - ależ praktykuję! Podobno w czerni wyglądam smutno, staro, blado i na zmęczoną, fason oversize i zwisy ukrywają mi figurę, dodają kg i są na mnie brzydko za wielkie, podobno wyglądam jak w znoszonych ubraniach brata/męża/taty. Że nie wspomnę o niegustownych, babciowych botkach do tego (i krzesłach!). Ale tak mi się podoba, nie jest mi przykro jeśli ktoś to krytykuje, a fakt noszenia babcinych butów nie czyni mnie automatycznie babcią (czy woźną) - czego należało dowieść
|
|
|
|
|
#3195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3196 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Piję kawę i spadam na komputerowe szkolenie Muszę się na nim skupić, bo wybrano do niego tylko 4 osoby, które przekażą wiedzę reszcie zespołu I Flo zaprosiła mnie i mojego kota na grilla
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawa wyjechała
![]() A było tak pięknie
|
#3198 |
|
Nindżopesz
|
Win, ok, więc przykro mi, że Ci przykro
![]() Kuszą mnie te buty woźnej z H&M ale mam trzy/cztery pary butów na wiosnę/lato więc chyba starczy... |
|
|
|
#3199 | ||
|
Mother of Cats
|
Ale co "po co?"? Po co do kibelka?
![]() Dziękuję za wszystkie głaski i przytulasy - pomogły. Dziś już nie muszę skakać na jednej nodze, mogę kuśtykać na obu. Może nawet zejdę ze schodów z mojego pierwszego piętra... ![]() Mam prawie tak samo Cytat:
Cytat:
Dlaczego? |
||
|
|
|
#3200 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo jest kotem domowym i mógłby zwiać. A do tego Flo ma swoje zwierzaki, a mój rządzi u nas w pojedynkę
|
|
|
#3201 |
|
To ja :)
|
O rany, ale miałam pociągniecie... Dopiero się obudziłam... A za oknem nadal 5 rano, ale paskudny dzień... Koth na mnie leży, chyba jeszcze nie wstanę w związku z tym...
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Kto wie, gdzie można kupić naczynie do tajine? Poza Allegro, bo tam drogie, jak cholera... Niby sama bym mogła zrobić, ale małżon chcę na natychmiast, a z własnym bym musiała szukać pieca do wypału, to by trochę trwało...
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Też musimy sobie zrobic, mam od tygodni ochotę. Tylko na co ?
|
||
|
|
|
#3203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po co ja mam się wydłużać przy 170cm... ? ![]() ja zazdroszczę drobnym niskim dziewczynkom zresztą jakiś czas temu się wyciągnęłam nago na łóżku i mój własny chuop się zapytał ile mam wzrostu, bo mu się ostatnio wizualnie wydłużyłam.... po prostu talia mi się zrobiła, a sylwetka pozostała smukła... ![]() ja mam właśnie małą dupke i długie nogi, tz się cieszy z każdego nabytego milimetra na zadzie i brzuchu ... no i jak ja mam myśleć o ukrywaniu tego? ![]() był jakiś taki film ze sceną w której młody chłopak miał fantazję seksualną, polegającą na karmieniu bardzo grubej kobiety od raz zaczęłam swojego podejrzewać o to ![]() ale oczywiście w swoich oczach to ja wciąż jestem pasztet z wieloryba i nic mi nie pomoże ![]() za mało swoich fot w barze wkleilas ![]() Cytat:
![]() co robiłyście? co nowego w mood scent barze? ![]() Cytat:
Cytat:
skoro ani trampek ani obcas nie może być alternatywą dla baletek-tandetek, to widocznie niektórzy potrzebują tego rodzaju obuwia i nie każdy każdego dnia ubiera się z myślą co założyć by wydłużyć sobie nogi i poszerzyć szparę miedzy udami, naprawde... ![]() istnieje nawet coś takiego jak ciuchy po domu żeby było śmieszniej zdarza się usłyszeć komplement dotyczący nóg w baletkach, że zgrabne czy długie ![]() no i kwestia gustu, dla mnie ładne i dobrane do stroju baleriny wyglądają bardziej lekko i dziewczęco niż ohydnie i pokracznie
|
|
#3204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślę ze obie z Mursz domyślamy się po co do kibelka ![]() Witam w niedzielę, jadę dziś na wycieczkę do Kalwarii (z nietopszem
|
|
#3205 | |
|
Nindżopesz
|
To może sama go nabierz?
![]() Cytat:
![]() No i o to chodzi! Tobie się podoba, mi się nie podoba ale nie rób ze mnie jakiejś modowej faszystki, która każe wszystkim kupować kapcie woźnej. |
|
|
|
|
#3206 |
|
To ja :)
|
Pax, pax między chrześcijany...
|
#3207 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no jak to jak? ze osob sczupłych i wysokich dyskusja rurkowo-balerinkowa nie dityczy, bo czy sie skrócą czy wydłuża czy ciut pogrubia czy pochudzą to i tak bedą wygladac dobrze i nie musza sie zastanawiac na tym tematem. generalnie chodiło mi o to ze nie na pewno nie kazdy wyglada źle w balerinkach, bo Ty na pewno dobrze ze wzgl na wzrost i szczupłość ale np ja juz powinnam sobie zdawac sprawe ze w szpilkach i bootcutach bym wyglądała o niebo lepiej niz w rurkach i balerinkach, a kwestia tego co wybiore to juz inny temat, ale zycie nadzieją ze jak ubiore urrki i baleronki to mi wzrostu i powabu przybedzie byłoby w mooim wypadku smieszne
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-04-27 o 15:16 |
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadam przelotem i spadam w plener znów W czerwonych mokasynach Widziałam dziś mnóstwo świetnie wyglądających lasek w balerinach i kilka takich, które wyglądały w nich źle, ale osobiście mnie to rybcia zgrzewa i polewa, poza drobną zazdrością tym które wyglądają fajnie. |
|
|
|
|
#3209 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3210 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wycieczki współczuję |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

wtf?
) że wziełabym gdyby nie powyższe. Wygoda, luz, nieeleganckość, czarność, szarość koturna. Tysiąc pięćset wkładek ( booooskich) nie pomogło bo but zabijał bólem paznokcia od góry
ale co poradzisz na geny, nie zetnę palca. Ale dla normalnych ludzi - cud malina. Byłam w siedmiu salonach mierzyłam wszystko. Warto zajrzeć. Acz drogo. 200 z hakiem. 

Też musimy sobie zrobic, mam od tygodni ochotę. Tylko na co ?