|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
I poprosiłabym kolegi o to auto z salonu
|
|
#932 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cześć dziewczyny.
![]() Mala_czarna Ijaa Nasturcja Ysia Kaigara Paris ogromne gratulacje dla Was, życzę Wam i małżonkom wszystkiego dobrego, samych radości we wspólnym życiu ![]() Cytat:
![]() A u mnie 5 miesięcy do ślubu. Nauki przedmałżeńskie zaliczone. I buty kupione w końcu. Zamówione z neta - bardzo wygodne. :O ![]() Co do zakazanych piosenek, ja takich nie mam, bo zespół przedstawił całą playlistę i wszystko tam nam się podobało, nic innego nie będzie wykonane. Ale gdyby było trzeba to wskazałabym na pewno "Windą do nieba", białe misie jeszcze by obleciały (dla śmiechu :P), ale najbardziej mnie denerwuje właśnie ta winda ze swoim tekstem.
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio ja bym odmówiła o auto od ciotki
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
say-hello - Pytałam
Mama powiedziała, że jak wsadziłaś do doniczki to może ona tam śmiało być przez ok. 2 lata. Skoro mówisz, że jest mała to trzeba poczekać, aż będzie miała co najmniej 0,5 metra. Moja babcia też kupiła (a mama mówiła jej żeby od razu kupiła większe drzewko) i wsadziła w ziemię od razu (mimo zakazów ) i niestety drzewko się zmarnowało Także potrzymaj w doniczce i na posadzenie w ogrodzie musisz trochę poczekać
|
|
|
|
#935 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mnie TŻ załatwił, właśnie wraca z wyjazdu po tygodniu nieobecności i pisze do mnie sms'a: "kochanie 4 maja idziemy na uroczyty bal strażaka. cieszysz się?" ja na to jakie stroje obowiązują i co czytam w odpowiedzi? "no formalne, ja mundur, a ty kiecka" szybko dzwonię do cioci TŻ dowiedzieć się co i jak (ona była już na taki balu) no i ona do mnie mówi, że kiecki balowe, długie!!!!, a przynajmniej za kolano, na pewno nie koktailowe i co cieszę się jak sto piędziesią, bo nie mam takiej kiecki, żadnej długiej i żadnej za kolano, wszystkie koktailowe(weselne) przed kolano I CO JA MAM POCZĄĆ w trzy dni? Widziałyście jakieś długie przyszoite kiecki w sieciówkach?????
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Enzunio ja tez bym powiedziała, ze nie macie już miejsca dodatkowego poprostu
|
|
#937 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Enzunio, nie bardzo rozumiem w czym problem, powiedz ludziom, że nikt ci więcej nie wejdzie na salę i koniec kropka. Nie przejmuj się takimi rzeczami. Mało masz problemów z burakiem ? Adzia to cię chłop załatwił Nie mam pojęcia, gdzie można takie kiecki kupić
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
Liana gratki za garnitur!
![]() Dziękuję Ci za namiar na tą promocję Trwa do 17 sierpnia więc akurat do czasu kiedy mamy zamiar kupić gajer dla TŻ mam nadzieję że coś upolujemy pobrałam też kod rabatowy do Wólczanki na 30%, może się przyda
|
#939 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za odp. No właśnie sama się zdziwiłam, bo myślałam, że to w ramach prezentu,a tu teraz takie kwiatki wyszły...
Chyba po prostu powiem, że bardzo zależy nam na oszczędnościach i że weźmiemy autko od kolegi (ten jest zaproszony na wesele), bo 200 zł piechotą nie chodzi. Szkoda tylko, że wyskoczyli z tym tak późno, bo nie wiem czy koleś znajdzie kogoś na nasze miesjce... Velika burak na razie odpuścił po ostatniej akcji Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-27 o 20:48 |
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio ale ta ciotka miala cos zaplacic temu kolesiowi ze was zawiezie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
No w MANGO napewno bym coś znalazła, ale nie ma u mnie MANGO, a przez internet nie zdąży już dojść
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Odzyskałam laptopa!
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze też dzisiaj "poszły"
|
|
|
|
#944 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam z uczelni, byłam w szpitalu z TŻ bo jego babcie znów zabrało pogotowie. Tak mi go szkoda. W tej sytuacji przygotowania ślubno weselne tylko na mojej głowie...
|
|
|
#945 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nasze też
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś- szczęście aż bije od was!! GRATULACJE!!YUPIIIIIIIIIII Z tej okazji zakupiliśmy dzisiaj muszkę (wąską czarną) i fioletowe spinki Spinki filetowe w załączniku....dodam, że łatwo tż namówić nie było śliczne te paznokcie!! takie delikatne- jak mi frencz nie wyjdzie to zmałpuje ![]() świetnie dobrane!! BRAWO! |
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio w takim razie gosc nic nie traci. Bo nawet jak nikogo nie znajdzie na Wasze miejsce to bedzie mial po prostu wolny weekend
a jak znajdzie to zarobi ;pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
KaEs
cudny bbukiet !! velika ja też i białego misia i bałkanice uwielbiam ![]() Liana ja identycznie jak Ty, byłam rok temu na weselu gdzie chrzesny pmki był transwestytą. niby mężczyzna, ale z kobiecymi oczami i dłońmi (malutkie). kocie ruchy itepe, no dla mnie to było mało apetyczne przyznam ![]() enzunio ja bym powiedziała ciotce że zaproponował Wam kolega transport a ma pojemniejsze auto i ze względu na wygode sie zgodziliście
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-04-27 o 21:52 |
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na maseczkę nawilżająca, bo mam sucha skora, zresztą jak bylam na depilacji tez mi Pani mowila, ze mam sucha skore. W srode pochwale sie paznokciami, będą to hybrydy ale nie wiem czy mozna jeden kolor czy cos na nich jeszcze zrobić.
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Może TkMaxx w Plazie? Ostatnio widziałam tam dużo długich sukienek - ale bardziej letnich niż wieczorowych
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Bałkanica-numer obowiązkowy na naszym weselu!!
Co do zakazanych - nawet o nich nie myślałam, dobrze , że nasz zespół ich nie gra.
|
|
#952 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kto u was ustalał menu? Bo czuje, że u mnie będzie niezła awantura o menu Tż rodzice raczej typowe tłuste potrawy (gołąbki, bigos, galareta) a bez rosołu to nie ma wesela a my z kolei wolelibyśmy coś lżejszego, w końcu to nie zima tylko końcówka lata będzie. Jak udało wam się pogodzić różne gusta Dziewczyny, pisałam niedawno o małym konflikcie co do zaproszeń (nazwiska nieodmieniane, mężczyzna na początku bo rodzina, to samo nazwisko mimo że nie małżeństwo). Cud się zdarzył- Tż po wspólnym weekendzie powiedział, żebym wysyłała listę gosci w takiej formie jak chcę i żebym nazwisko zmieniła tamtej kobiecie. Jestem szczęśliwa bo nie będę musiała wstydzić sie dając zaproszenia
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#954 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dodaje jeszcze jedno zdjęcie mojej sali jaram się ![]() W ogóle odkryłyśmy z mamą (szybko ) że co prawda są w naszym regionie wczesne śluby ale chyba przegięłyśmy z tą 11:P nie mam pojęcia jak my zdążymy:P ja fryzjer mama fryzjer obie makijaż mnie trzeba ubrać, w dodatku mamy w domu babcię która nie chodzi i ją także trzeba będzie ubrać itd o 10 juz musimy być gotowe na cacy bo przyjadą i będą wykupiny+błogosławieństwo ![]()
|
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super! Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 104 dni.
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Dużo zdrowia i szczęścia nowym Żonom wspaniałych mężów z mijającego tygodnia.
Gratuluję załatwionych spraw i pięknych zakupów. Wybaczcie, ale nie nadrabiam. Przejrzałam tylko po łepkach. Znowu komplikacje. W sobotę miała być przymiarka sukni, okazało się, że krawcowa wyjechała, a szefowa jej nie miała ochoty mnie o tym poinformować. Na pytanie ile jeszcze przymiarek do końca, dowiedziałam się, że to moja wina, bo ciągle coś do poprawienia jest. Wk... się nieźle. Miałam u tej babki szyć jeszcze jedną kieckę, ale jak tak, to niech się buja. Taniej mi wyjdzie kupienie markowej, niż szycie u niej, gdzie robię 100 km, żeby dojechać na przymiarkę. Ksiądz w mojej parafii stwierdził, że za metrykę "należy się 50,00 zł". U TŻa było co łaska, dał 20,00 zł i tyle. Jutro znowu robię 100 km, bo ksiądz dziś nie miał czasu na ślubne sprawki, a mój TŻ znowu zaraz wyjeżdża na dłużej i problem jest z terminami. Do tego znowu jestem chora. Z dobrych rzeczy, to: przed nami mega krótki tydzień xD rozdaliśmy większość zaproszeń. Zostały 3 do wysłania i 3 do wręczenia w innym terminie, bo znajomi pobrali urlopy na weekend majowy. Lecę spać.
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
KaEs, ładny bukiecik
mogę spytać co to za buty i czy wygodnie się w nich tańczy?A_neta1, my na lipiec, a mam to co Ty + suknia, więc się nie przejmuj A, no i zaklepałam termin u fryzjerki i makijażystki. W piątek podejdę oblukać ich twory![]() zakrecona_kropka, to zmiana na +
|
|
|
|
#958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
enzunio na Twoim mijscu grzecznie odmówiłabym cioci i wytłumaczyła, ze akurat trafiła się Wam super okazja na samochód od znajomego i że nie macie możliwości wpiąć na listę kolejnej osoby. Powinna zrozumieć
|
#960 | ||
|
Rozeznanie
|
enzunio - dziewczyny mają rację
Wytłumacz jej na spokojnie co i jak. Przecież powiesz prawdę. Chcecie zaoszczędzić - bierzecie auto w "gratisie", nie płacicie za dodatkowego gościa w postaci kierowcy od ciotki. A do tego nie martwicie się na zapas, że Wam miejsca na sali zabraknie. Powinna zrozumieć ![]() adziia13 - może zobacz w Mohito jeszcze i w H&M. Ostatnio mi się w oczy jakieś długie kiecki rzuciły Fajną będziesz miała imprezę ![]() Cytat:
Będzie pracowity ranek, ale zostaniesz też żoną Cytat:
Ta krawcowa niepoważna trochę Nie szyj już nic u niej tylko kup Święta racja, też bym tak postąpiła Wracaj do zdrowia ![]() Dobranoc Kochane
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

Nauki przedmałżeńskie zaliczone. I buty kupione w końcu. Zamówione z neta - bardzo wygodne. :O

Także potrzymaj w doniczce i na posadzenie w ogrodzie musisz trochę poczekać 

a to u Ciebie też tylko wywieszają? Bo myślałam, że tylko u mnie panują takie zwyczaje
Nie mam pojęcia, gdzie można takie kiecki kupić 

Trwa do 17 sierpnia więc akurat do czasu kiedy mamy zamiar kupić gajer dla TŻ 

Nie szyj już nic u niej tylko kup