|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
za to w glanopodobnych typu motocyklowe - bo glanów nie naszam - łydki w porządku
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-04-28 o 21:51 |
|
|
|
|
#3392 |
|
To ja :)
|
I odplamiacz W5. Nie wiem, co mają w składzie te produkty, nie wiem, czy chcę to wiedzieć, ale czyszczą wszystko niesamowicie. W5 do plastiku tak nam ramy okienne doczyściło, że chyba nigdy takie nie były...
|
#3393 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
i W5 z chlorem. Nasz zlew granitowy czyści równo.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jednak nie zlew
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3396 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale ja piszę o W5 do czyszczenia sprzętów, a nie ubrań.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem właśnie. A ja nie o to pytałam.
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- thnx - jutro dzień sądu ostatecznego. stawiam na mydełka. |
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale sprawdziłam dresy dzieciowe nim potraktowane i widze żółte plamy więc nie polecę; przy okazji na tłuste polecam takie coś, ale na żółte nie wiem a może jakiś zwykły wanish dałby radę
|
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jutro musimy ogarnąć wszystko. Łącznie z wizyta u weta z kudłatym psem ( wiadro puchu wyszło po kąpieli) odkurzaniem auta etc etc. Ale nie jest źle. Jakoś mamy optymistyczną wizję Mówiłam chuopu jakby nie ściął włosów plamy by nie było widać Także to jego wina
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-28 o 22:34 |
|
|
|
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ile stron o baleri(o)nach
Cytat:
O, to już wiesz od czego. Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3401 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak będę miała chwile poszukam i wrzucę jak znajdę 2.did ![]() no są , ale jakoś noszalnie brzydkie , no i zawsze mają folkowe indiańskie korzenie , ekologicznie , naturalnie itp ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.baleriny do spódnicy z koła na halce wyglądają stylowo , ale i tak skracają ![]() 3. są ![]() 4. ![]() 5. Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znów przeleciałam Was na szybko (jak zwykle ruch w Barze jest wtedy kiedy mnie akurat życie wciągnęło )
|
||
|
|
|
#3403 |
|
Nindżopesz
|
Zmieniając temat, nie uważacie, że Daenerys z sezonu na sezon coraz dziwniej gra? Ostatnio upodobała sobie jedną psychopatyczną minę - błąkający się po ustach półuśmiech i nawiedzone spojrzenie.
Ech, i znowu hejtuję co popadnie
|
|
|
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3405 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3406 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#3407 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nawet nie doczytalam o plamie na koszuli.
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię dziś Mam (lat 58) że tak i tak skomentowali kogoś szyderczo na fejsie itd Ona: ![]() Ja: no wiesz, skrytykowali, obśmiali, etc Ona: ![]() Ja: No taki hejt popularny Ona: aaaaaa hejt, tak tak, wiem o co Ci chodzi Serialu nie oglądam No tak samo sobie gdybam, ale się boję co by ten kolor też nie vanish - do białego bym nie miała problemu Muszę chyba dodać, że po raz pierwszy w życiu wrzuciłam do prania męską koszulę. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-28 o 23:07 |
||
|
|
|
#3409 |
|
|
Nie, nie, to nie mleczko, to taki specjalny spray do plastiku był. Może zaraz znajdę, to wrzucę foto.
|
#3410 |
|
|
O, takie cudo.
|
#3411 |
|
|
Żesz cholera, przez pijanego ochroniarza mieliśmy pobudkę i adrenalina mi teraz uszami ze złości wycieka!!
Zadzwonił domofonem i zaczął bełkotać, że coś jest nie tak z samochodem naszym. Się okazało, że wpuścił na osiedle jakiś obcy samochód i zapisał, że to my nim wyjechaliśmy. Samochód stoi, ochroniarz ma problem, bo nie powinien tu nikt parkować, a przez jego głupotę jeszcze się wydało, że pije na służbie. Jutro piszę skargę. Przez kretyna zasnąć nie możemy teraz! Się w pewnym momencie tak przestraszyłam, że po prostu ktoś chce męża z mieszkania wyciągnąć z jakiejś przyczyny, że serce mi do tej pory galopuje...
|
#3412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Macham |
|||
|
|
|
#3413 |
|
|
Dobry... Ledwo ciepła jestem... Chyba muszę dziś kawę dożylnie sobie podłączyć...
|
#3414 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. zrobiłaś mi wtorek ad2. hmmm, no to nie wiem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dobry snad dalszego ciągu gluta
|
|
|
#3415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Twój strach Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Teraz walczę z rumieniem, i to jest ponoć gorsza walka, nawet na pewno a nie ponoć. Nic nie pomaga, muszę czekać na kurację IPL jesienią.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-29 o 09:56 |
|||
|
|
|
#3416 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
intrugyje mnie co wczesniej robiliscie z brudnymi koszulami jesli ich nie pralaś? ![]() Cytat:
kupie
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł
Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Ja myslę żeby taki krój sobie nabyć http://www.moda.net.pl/ciuch-dnia/spodnie-alladynki ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- A no trza się najpierw do likarza dostać ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Najbrzydsze buty ever - mokasyny, saszki i jezuski ![]() Jestem bezgustnym wieśniakiem bo lubię kolorowe szpilki, nawet te z trójkątnym noskiem
|
|
|
|
#3419 |
|
Nindżopesz
|
O popacz, ja jezuski nawet lubię
Chociaż nigdy nie miałam. Co do saszek faktycznie trudno znaleźć zgrabne, mi się podobają takie na lekkim obcasie udające elfie buty np. http://www.espadryle.pl/galerie/s/sa...z-braz_492.jpg---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Stazja, a propos, nie poczebujesz beżowych czółenek?
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zd1 Letnie na cienkiej podeszwie szmacianki, zd2 lewa z zary,skórzana, na początku niewygodna ale uwiódł mnie kolor i cena ![]() prawa szmacianka na miękkiej gumowej podeszwie bardzo wygodna. zd 3 lewa batowa, zaczęła 4 sezon jesienno -wiosenna na grubszej amortyzującej miękkiej gumowej podeszwie,skórzana, bardzo wygodna, prawa z dajszmana skórzana na grubszej amortyzującej miękkiej , gumowej podeszwie, nienoszalne za wąski czubek
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-29 o 14:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

szare mydło jeleń biały, z tuszczem zwierzęcym, chyba bierze wszystko
To jednak nie zlew

, ale sprawdziłam dresy dzieciowe nim potraktowane i widze żółte plamy
. Jutro musimy ogarnąć wszystko. Łącznie z wizyta u weta z kudłatym psem ( wiadro puchu wyszło po kąpieli) odkurzaniem auta etc etc. Ale nie jest źle. Jakoś mamy optymistyczną wizję

zrobiłaś mi wtorek