|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
namisek1990 b. ładnie wyglądasz, jak będzie dopasowana będzie cudnie!
![]() Madziara nie przejmuj się takim gadaniem! Jesli nie jemu to jego dziewczynie na pewno zrobi się miło że wpisałaś ją z imienia i nazwiska
|
#1112 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Opium ooo zazdroszczę wszystkiego! Barcelony, widoków, atrakcji i świetnej zabawy! Super, ze się wszystko udało! namisek wyglądasz ślicznie, suknia jest cudna!
|
|
#1113 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Opiumalfa - niesamowity panieński Gratuluję udanej zabawy i mega Ci zazdroszczę ![]() Cytat:
gornek - niepoważni jacyś namisek1990 - już jest fajnie
|
||
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też stoi nad pędzlami Właśnie oglądałam poszetki: masakra, miętowych brak... ceny 59zł...
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłaszam wszem i wobec, że ZABIJĘ MOJEGO CHŁOPA.
Nosz kur... I tak mu ten czas bokiem wyszedł,że ja dziękuję. Trułam mu chyba od stycznia, że na święta Wielkanocne musimy mieć gotowe 1 zaproszenie (dla moich znajomych), bo mieszkają w Norwegii, są rzadko w PL, a będą na Wielkanoc i trzeba ich zaprosić. Mówiłam, mówiłam, mówiłam. Przed samymi świętami przypominałam. No ale pan 'ZawszeMamCzas' przecież MA CZAS. Mamy gotowy projekt, papier, wstążki, drukować miał w pracy, tylko miał sprawdzić, czy drukarka da radę, czy tusz jest ok i czy dobrze się wydrukuje. Pojechał dziś po pracy (tak, już 28.04 mamy) i cóż się okazało, jak myślicie? No NIE DA SIĘ wydrukować Bo smugi z tuszu zostają na papierze i się nie da.Znajomi przychodzą do nas w środę. Ja jutro jestem cały dzień w pracy = nie podjadę nigdzie wydrukować. On jest w pracy do 16 + ma zrobić zakupy + musi coś odebrać i przywieźć mi to do pracy = nie wydrukuje, bo nie ma kiedy. Więc zostałam z zaproszonymi znajomymi, którym już powiedziałam, że chcę ich zaprosić, a dla których nie mam zaproszenia. |
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaigara gratuluję żonko, wspaniale, że wszystko się udało!!!!
![]() Namisek pięknie Ci w tej sukni ![]() Opium wiedziałam, że panieński Ci się uda ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- No to Was załatwił! dobrze, że mój zrobił kilka prób
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zły jeż ja polecam soczewki Sama nosiłam swego czasu ale niestety mi dokuczała straszna suchośc i piasek pod powiekami tak, że potrafiła mi soczewka wypaśc ale wiekszość osób jest bardzo zadowolonych. Do ślubu też zamierzam soczewki kupić ![]() Opiumalfa zazdaszczam panieńskiego ![]() namisek1990 jaka piękna suknia Dotka90 jedyne wyjście to kupić jakieś gotowe zaproszenie w sklepie...
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuall, no coś Ty, żadne kupowanie w grę nie wchodzi, to dopiero byłaby jakaś porażka
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html Dziewczyny piszecie o tym serum?
|
|
#1120 |
|
Rozeznanie
|
Dotka90 - nie przejmuj się Kochana
Wiem, że masz ochotę go zabić, pewnie też bym miała. Niech jutro gdzieś podjedzie i wydrukuje, a jeśli na prawdę się nie uda zaproście bez zaproszenia. Doślecie im pocztą, ale najważniejsze, że zaprosicie osobiście. Przecież gdyby akurat ich nie było to byście tylko wysłali
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ale my już mamy dawno projekt zaproszenia itd., więc nie będę mieć 1 zaproszenia nagle od czapy innego, bo to będzie bez sensu
![]() Tak, to to serum. |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo spróbujcie w domu wydrukować albo jedno w pracy na innym papierze...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1123 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teraz używam Regereum, kupiłam za ok.20 zł.
Ale jutro lecę tez po odżywkę, mam nadzieję że będzie (jeszcze!) u mnie. Dziewczyny, ile płacicie za bukiety na salę? Tzn.u mnie nie będzie firmy, która ubiera salę... Chcę żeby kwiaciarnia uszykowała mi kwiaty na salę. Ile płacicie za jeden bukiet? Tak mniej więcej. |
|
|
|
#1124 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczeta,
wszystkim sobotnim PMka skladam gratulacje ![]() Ysia fotorelacja byla mega, az blask szczescia od Was bije, wygladaliscie cudnie ![]() Kaigara super, ze sie wszystko udalo z niecierpliwoscia czekam na dalszy ciag relacji ![]() Elrosa super te doczepki, jakbys nie napisala to bym nie zauwazyla ![]() Iliy za obraczki, bardzo ladne!Opium widze, ze panienski mega udany! bardzo sie ciesze i zazdraszczam ![]() Atomoowka super, ze kolezanka sie ogarnela i przyjdzie za fryzure ![]() Dotka my do zapraszania niektorych gosci z mojej rodziny bralismy moja mame, zeby bylo mi razniej, bo moj TZ malo co po polsku mowi wiec mysle ze ok uuuu ach ten chlop, ale z nimi tak zawsze, oni zawsze maja czas mam nadzieje, ze jakos ogarniecie to zaproszenie ![]() Justynkie za bielizne, zwkaszcza majteczki mega sexy ![]() Namisek pieknie Ci w sukni, a jak bedzie dopasowana to juz zupelnie super ![]() Madziara nie przejmoj sie gadaniem siostry, dziewczynie bapewno bedzie milo, ze jest wypusana z imienia i nazwiska a nie jako osoba tow. u nas dzis 50 dni do slubu Sent from my iPad using Tapatalk
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
Hej Pmki i Żony
Enzunio – zgadzam się z dziewczynami na temat cioci , jak jej wytłumaczysz jak to wygląda z Waszej strony na pewno zrozumie Marlenqa- kolaż super , fryzura jest świetna! Adziia- ciekawa impreza Ci się szykuje ja bym zajrzała do mohitoAtomoowka- super że panieński się udał! Alucior- jak poszło dużo wódki to znak że rodzice się dogadali ![]() Cornflower- gratki za rozdane zaproszenia ! Iliy- fajne obrączki ![]() Kaigara- ach jak miło sięczyta taki relacje, nasze życzenia się sprawdziły i wszystko poszło tak jak sobie wymarzyłaś Opium-ale panieński , zazdroszczę! ![]() Namisek – jaka ładna panna młoda! Przyszły próbki zaproszeń
|
|
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
Dotka tak to jest z chłopami...dlatego ja dla bezpieczeństwa kwestę zaproszeń przejęłam prawie w całości
Wymyślicie coś, albo po prostu powiedzcie jak było naprawdę ![]() kiss jak dla mnie ta wstążka z foto nr. 2 najładniejsza
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiss - moim zdaniem nr 2 jest ładniejsze
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
kasia1201- u nas musi być ok.10 bukietów+1 na nasz stół. Ciekawe, jak wyliczą nam. Ale dziękuję za odpowiedź, mam jakiś punkt odniesienia. Jutro jadę na zwiady
![]() kiss12550- numer 2 najładniejszy
Edytowane przez ilussia Czas edycji: 2014-04-28 o 21:20 |
|
|
|
#1130 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Nadrobilam Was wreszcie
![]() Gratuluję świeżym zonom i pewnie dopiero w komu na kompie spokojnie rzuce okiem na fotki i wejdę do klubu ![]() U nas mała aktualizacja - pierwsze zaproszenia rozdane, wzięta miara na garnitur Tz i zaniesione obrączki do zlotnika, odbieram 6 maja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
To mi teraz namacilyscie
byłam zdecydowana na kremowe a teraz już sama nie wiem :PWysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sie w ten sposob odwdzieczylam ostatnio i teraz juz nie slsyze tego tekstu a co trzeba zrobic,obejrzec, przejrzec o weselu od rauz jest pierwszy
|
|
#1133 | |||
|
Konto usunięte
|
My też będziemy zapraszać z rodzicami tj. z mamami
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My dziś odebraliśmy obrączki |
|||
|
|
|
#1134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest foch teraz, obustronny, bo on jest zły, że miałam rację, bo mówiłam dawno, a on znowu po swojemu zrobił i znowu zawalił Tak jest zawsze: ja mowię, on robi po swojemu, potem wychodzi na moje i jest problem. No nie wiem, ponad 3 lata i jeszcze się nie nauczył, że przyszła żona ma zawsze rację |
|
|
|
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
Atomoowka - super, że koleżanka jednak przyjedzie! Ale miło
![]() Dotka, no to się TŻ popisał A w Ksergrafie jutro jak TŻ do Ciebie wpadnie po pracy? Może mają tam też trochę lepszy papier, żeby to wydrukować? Albo w samą środę gdzieś podjechać to jedno zaproszenie druknąć? Mysza - za obrączki! Piękna klasyka
|
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Super
Klasyka zawsze w modzie ![]() nic dodać nic ująć...
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
iliy,
, czasem się zastanawiałam czy to łączone obrączki czy już nie... ładne pokaż buty! Opium, ale widoki namisek1990, będzie pięknie Dotka90, trzymam kciuki żeby się udało jakoś kiss, nr 1 lub 3 Chociaż ja bym wzięła z jakimś intensywniejszym kolorem, np. chabrowymOstrzegam, że po majówce będzie promo na usta w rossmannie ![]() W laboo też 50% na szminki i lakiery do paznokci. Swoją drogą ****** się dziś w rossmannie. Stoją kobiety przy szafie i otwierają tusze, eyelinery itp. Ten nie, bo szczoteczka nie psuje, ten taki i owaki. Zwróciłam im uwagę i zrobiła się dyskusja Załączam zdjęcie sukni, jutro rano usunę. Część biustowa jest o wiele za duża. Wcześniej wydawała mi się jakaś ładniejsza. Teraz jest przeciętnie, sama nie wiem. Może wymienić na inną? Mam do niej cieniutkie ramiączka, chciałabym je jakoś ulepszyć (zdjęcia 3,4,5). Raz mam ochotę odpruć od niej kwiatki, a raz je zostawić Usunięte Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-04-29 o 08:49 |
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
Cude te ramiączka ze zdjęcia nr 3 są boskie!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Gratuluję udanej zabawy
i mega Ci zazdroszczę
u mnie też stoi nad pędzlami
Bo smugi z tuszu zostają na papierze i się nie da.

Wiem, że masz ochotę go zabić, pewnie też bym miała. Niech jutro gdzieś podjedzie i wydrukuje, a jeśli na prawdę się nie uda zaproście bez zaproszenia. Doślecie im pocztą, ale najważniejsze, że zaprosicie osobiście. Przecież gdyby akurat ich nie było to byście tylko wysłali 
za fryzure
wiec mysle ze ok 

A w Ksergrafie jutro jak TŻ do Ciebie wpadnie po pracy? Może mają tam też trochę lepszy papier, żeby to wydrukować? Albo w samą środę gdzieś podjechać to jedno zaproszenie druknąć?