Odżywki do rzęs

Oceanic LONG 4 LASHES Serum przyśpieszające wzrost rzęs 3 ml 7052502
Long4Lashes Serum przyspieszające wzrost rzęs

• 25 października 2025 o 14:18
    serum na wzmocnienie
    Serum do rzęs marki Long4Lashes dostałam w prezencie. Marka mi znana z produktu na zagęszczenie brwi, którego jakiś czas temu używałam. Serum do rzęs ma niewielkie małe opakowanie. Aplikator w postaci cienkiego pędzelka umożliwia precyzyjne nałożenie płyny w linii rzęs. Aplikowałam 1 x dziennie na noc i po miesiącu zauważyłam wydłużenie rzęs. Włoski stały się mocniejsze, lśniące, jedwabiście miękkie i sprężyste. Dodatkowe zagęszczenie u mnie nie nastąpiło. Płyn jest wodnisty o delikatnym chemicznym zapachu . Nie jest intensywny i nie drażni nosa. Serum nie spowodowało u mnie pieczenia lub swędzenia oczu, chociaż skóra w linii rzęs potrafiła być zaróżowiona. Po miesięcznej kuracji widać efekty wydłużenia i wzmocnienia rzęs. Natomiast stan ten nie trwa wiecznie. Po zaprzestaniu stosowania serum rzęsy naturalnie przerzedzają się i wypadają. Odrastające powracają do swojej pierwotnej długości. Dlatego aby podtrzymać dobrą formę włosa, jego długość i gęstość należy przynajmniej 2 x w tygodniu aplikować serum ( najlepiej na na noc ). Jestem zadowolona z z produktów marki Lang4Lashes i polecam.
  • 5 / 5
    19 sierpnia 2025 o 22:25
    Cud miód
    Najlepsze Serum do rzęs z jakim miałam styczność, efekt jest naprawdę widoczny a rzęsy bardzo się wydłużają! Dobre opakowanie przypominające Eyeliner, z resztą aplikuje się to Serum w ten sam sposób co Eyeliner. Produkt szybko się "wchłania" co też jest dużą zaletą, nie pozostawia uczucia ciężkości na powiekach i rzęsach.
    • Wygoda użytkowania
    • Szybkie "wchłanianie"
  • 23 lipca 2025 o 11:01
    Najlepsze serum do rzęs!
    Serum Long4Lashes to sztos jeśli chodzi o tego typu produkty. Wystarczy niewielki wkład - posmarowanie powieki 1 raz dziennie zajmuje ~10 sekund, a efekty są nieziemskie. Serum realnie, widocznie wydłuża rzęsy, co widać bardzo szybko - już po 1 miesiącu. Efekt oczywiście utrzymuje się do czasu regeneracji rzęs, zgodnie z naturalnym cyklem ich wypadania, dlatego producent rekomenduje kurację podtrzymującą działanie - stosowanie kilka razy w tygodniu po zakończonej 1 fazie kuracji. Mimo (jak się wydaje) małej pojemności, produktu starcza na bardzo długo (być może nawet wystarczyłoby na 2 kuracje), ze względu na to, że potrzeba go niewielką ilość do nałożenia. Serum nie podrażnia oczu, nie ma nieprzyjemnego zapachu, a opakowanie jest bardzo dobrze dopasowane - nic się z niego nie wylewa, a produktu na pędzelku nakłada się idealna ilość.
    Zalety:
    • działanie
    • przyzwoita cena
  • 19 lipca 2025 o 10:51
    Serum do rzęs
    Serum dostałam w prezencie. Na szczęście, bo pewnie sama nie zdecydowałabym się na ten zakup ze względu na cenę. Serum zawiera m.in kwas hialuronowy, prowitaminę B5 oraz bimatoprast. I uwaga ten ostatni składnik może wywoływać skutki uboczne o których warto przeczytać przed zastosowaniem. Ogólnie po miesięcznej kuracji zauważyłam że moje rzęsy stały się dłuższe i trochę gęstsze. Produkt jest wydajny. Nie podrażnił mi oczu czy powiek. Aby jednak zachować efekt należy go stosować regularnie.
    Zalety:
    • Dłuższe rzęsy
    • Wydajny
    Wady:
    • Bimatoprast w składzie
  • 9 lipca 2025 o 12:45
    Serum do rzęs
    Jeśli zależy Ci na dłuższych rzęsach, zdecydowanie polecam, efekty pojawiają się szybko i są widoczne gołym okiem, ale jeśli chodzi o zagęszczanie u mnie nie zadziałało. Serum trzeba stosować regularnie by utrzymać zadowalające efekty.
    Zalety:
    • Dłuższe rzęsy
    Wady:
    • Brak poprawy gęstości

Zobacz także inne Odżywki do rzęs