Long4Lashes, Serum przyspieszające wzrost rzęs
Poziom obsługi klienta
Jakość zapakowania przesyłki
Polecił(a) bym ten sklep znajomym
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiBestsellerowe, kultowe SERUM PRZYSPIESZAJĄCE WZROST RZĘS o skuteczności potwierdzonej badaniami klinicznymi. Spektakularnie wydłuża, zagęszcza i pogrubia rzęsy już po 3. tygodniach regularnego stosowania. Dzięki innowacyjnemu kompleksowi składników aktywnych stymuluje rzęsy do intensywnego wzrostu, podkreślając oprawę oczu i wyrazistość spojrzenia.
OPATENTOWANA FORMUŁA ZAWIERA:
KOMPLEKS SUBSTANCJI AKTYWNYCH: uważany obecnie za najbardziej efektywny związek wzmacniający rzęsy, dzięki działaniu podczas wszystkich faz życia włosków.
KWAS HIALURONOWY: korzystnie wpływa na poziom nawilżenia rzęs i wygładza ich powierzchnię
PROWITAMINA B5, wnikając we włókno włosków, poprawia ich strukturę, sprawiając, że stają się mocniejsze, bardziej elastyczne i lśniące.
PIERWSZE EFEKTY WIDOCZNE JUŻ PO 3 TYGODNIACH POTWIERDZONE W BADANIACH * przez 100% badanych:
- wydłużenie rzęs
- zagęszczenie rzęs
- pogrubienie rzęs
*Badanie aplikacyjne przeprowadzone w niezależnym Laboratorium Badawczym po 3. tygodniach regularnego stosowania serum.
Dla zaobserwowania pełnego efektu wydłużenia i zagęszczenia rzęs należy przeprowadzić pełną, 4-miesięczną kurację. W celu utrzymania efektu po zakończonej kuracji, serum powinno stosować się 3-4 razy w tygodniu.
Cechy produktu
Kupiony w: Drogeria Super-Pharm
- Wydajność: 3
- Stosunek jakości do ceny: 4
Uratował moje rzęsy
Długo miałam sceptyczne podejście do tego produktu, słyszałam mieszane opinie. Niestety kiedy moje rzęsy były makabrycznie zniszczone od częstego przyklejania sztucznych rzęs zdecydowałam się go zakupić i efekt był spektakularny.
Produkt stosowałam codziennie na noc, nigdy nie odczułam żadnych skutków ubocznych (opuchlizna, szczypanie). Po około miesiącu rzęs było faktycznie więcej. Po dwóch miesiącach efekt był lepszy niż się spodziewałam - stały się gęste i długie, po nawet delikatnym wytuszowaniu osiągałam efekt "sztucznych rzęs".
Niestety po odstawieniu rzęsy wracają do swojego naturalnego wzrostu, a część z nich po prostu wypadła więc serum trzeba stosować regularnie.
Na minus też cena, natomiast w drogeriach Super-Pharm udaje mi się go dorwać na promocji.
ZALETY: - Efekt
WADY: - Cena
22 marca 2023, o 00:52
- Opakowanie: 5
Jedyny słuszny produkt do zagęszczania i wydłużania rzęs
Serum Long4Lashes to przykład produktu, który ma wielu hejterów, ale i tak ludzie go kochają. Wszyscy wiemy, że skład produktu nie zachwyca, jednak to najlepsze serum do rzęs z jakim się spotkałam. Żaden inny produkt w podobnej cenie nie może się z nim równać. To jedyny produkt, który faktycznie wydłużył i zagęścił moje z natury krótkie, rzadkie rzesy. Mam wrażenie, że stały się też minimalnie ciemniejsze. Serum pozostawia u mnie lekkie zaczerwienienie na powiece po nałożeniu, ale efekt mija po kilku minutach. Dzięki niemu moje dolne rzęsy w końcu stały się widoczne.
Serum ma wygodny aplikator i naprawdę fajne opakowanie. Wąski pedzelek pięknie i bez problemu sunie po rzęsach.
Cena według mnie jest wysoka, ale ten produkt jest wart każdej złotówki, a często można znaleźć go na promce w Rossmannie za pół ceny.
Ja używam go codziennie przez kilka tygodni, a później raz na kilka dni dla podtrzymania efektu. Starcza mi na około 2-3 miesiące.
Moim zdaniem jeśli faktycznie potrzebujesz produktu, który zrobi prawdziwy efekt na twoich rzęsach, to jest jedyny słuszny wybór.
ZALETY: Działanie
Wydajność
Dostępność
WADY: Cena
4 /5
20 marca 2023, o 15:15
Nie wie, czy kupi ponownie
Spektakularne efekty
Używałam serum przez kilka miesięcy. Widoczne duże efekty. Rzęsy dłuższe i gęstsze.
Dużo obaw ponieważ w jednym oku mam wrażenie, że coś się zadziało ze wzrokiem, a czasem przy aplikacji produktu nieumiejętnie zahaczyłam. Mam nadzieję, że to nie od tego.
Jeśli chodzi o rzęsy efekt fenomenalny, dwukrotnie wydlozone.
ZALETY: Dostępność praktycznie wszędzie
Cena
Długie rzęsy
WADY: Efektu uboczne
1 /5
3 marca 2023, o 23:20
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
- Zgodność z opisem producenta: 1
- Zapach: 2
- Opakowanie: 3
Brak efektu
Witajcie???? Recenzje są widzę różne, ale moja będzie krótka i treściwa - dla mnie lipa. Sposób użycia itd. jak najbardziej ok, ale używam już miesiąc i efektu brak..nie, że słaby i mało widoczny, po prostu nie działa. Używam go ponad miesiąc i nic, zupełnie nic. Ja na pewno nie kupię go ponownie.
ZALETY: Niska cena
WADY: Nie działa
4 /5 HIT!
20 lutego 2023, o 00:12
Kupiony w: W serwisie aukcyjnym
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Opakowanie: 5
Polecam ale nie jest dla każdego
Mam gęste ale krótkie rzęsy. Nie chciałam co miesiąc wydawać kupę kasy na rzęsy, a co najbardziej było mi szkoda czasu, którego ciągle mam bardzo mało. Więc zaczęłam przygodę z tym serum. Ogólnie, super efekt, jestem zadowolona, bo tylko dokręcę dobrym tuszem i jest bomba. Ale uwaga, bardzo uczula. Nie stosować na siłę. U mnie też były efekty uboczne. Puchu mi powieki i w miejscu nałożenia i okolic było zaczerwienienie. Mimo to nie odpuściłam. Nie stosowałam codziennie jak w ulotce tylko co 2-3 dni. Potem moje oczy zaczęły się przyzwyczajać to tylko 1 raz dziennie. Efekt końcowy trwał dłużej, ale nadszedł. Mam długie piękne rzęsy. Ale totalnie nic nie przyciemnia, bo kiedyś spotkałam się z takim hasłem. Efekt ten też nie jest długo trwały, trzeba go podtrzymywać.
Stosuję go bardzo długo i jest moim hitem, ale trzeba pamiętać, że nie jest dla każdego.
ZALETY: - Efekt końcowy
- cena jeśli nie przepłaca się w drogerii
WADY: - uczula, długo się do niego przyzwyczajałam
3 /5
11 lutego 2023, o 20:22
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Kupiony w: Inna drogeria
- Stosunek jakości do ceny: 2
- Opakowanie: 5
Raczej nie wrócę do tego
Serum super po kilku urzyciach moje rzęsy wyglądały fenomenalnie nie musiałam nawet ich tuszować bo wyglądały na geste i długie a później zrobiłam pauzę od tego serum to rzęsy za to wyglądały tragicznie wypadały zrobiły się rzadsze nie takiego efektu oczekiwałam po tym czasie stosowania.
ZALETY: Efekt
WADY: Krótki efekt
5 lutego 2023, o 16:42
Kupiony w: Drogeria internetowa
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 4
Często do niego wracam
Przed zakupem przeczytałam kilka recenzji, niektóre były bardzo negatywne, od zerowego działania po efekty uboczne które kończyły się wizytą u okulisty. Stwierdziłam że mimo to przetestuję, bo nie mam wrażliwych oczu i nigdy nie uczulił ani nie podrażnił mi oczu żaden tusz ani krem, zawsze można przestać stosować gdyby coś się działo.
Efekty zaczęły być widoczne po około 2 tygodniach, rzęsy przestały wypadać i jakby się przyciemniły. Po miesiącu regularnego stosowania moje rzęsy stały się meeeega długie, do tego stopnia że pięknie wywijały się w zewnętrznych kącikach. Przestałam na co dzień używać tuszu do rzęs, bo efekt bardzo mi odpowiadał. Ale po wytuszowaniu rzęs na jakieś większe wyjścia kilka osób pytalo czy to moje czy sztuczne. Naprawdę jestem zadowolona i co jakiś czas do niego wracam. Efekt nie jest wieczny, przy odstawieniu serum rzęsy wracają do stanu wcześniejszego.. Efekt maleje stopniowo. Polecam i na pewno jeszcze nie raz do niego wrócę.
ZALETY: skutecznie stymuluje wzrost rzęs
wydajne
3 lutego 2023, o 09:54
- Zapach: 4
- Opakowanie: 4
Long4Lashes, Serum przyspieszające wzrost rzęs
Serum zakupiłam, żeby wydłużyć moje rzęsy, które ogólnie nie są wcale takie krótkie. Uważam, że to dobry produkt, który faktycznie działa. Na początku polecam używać codziennie (1 raz na wieczór) przez około 4-6 tygodni, później można go nakładać co 2-3 dni i efekt się utrzymuje. Serum łatwo się aplikuje, jest naprawdę wydajne - jedno opakowanie wystarcza mi na 4-5 miesięcy regularnego stosowania. Jak w każdym przypadku po zaprzestaniu rzęsy wracają do stanu poprzedniego (około 4-6 tygodni), jednak nie zauważyłam gwałtownego wypadania kiedy robiłam od niego przerwę czy uszkodzeń. Serum nie szczypie podczas nakładania, chyba, że wpadnie do oka - stąd polecam uważaną aplikację.
ZALETY: Skuteczne działanie
Wydajność
Cena
1 lutego 2023, o 13:27
Kupiony w: Drogeria internetowa
Genialne serum!
Serum towarzyszy mi już od ładnych paru lat, zużyłam kilka opakowań i efekt WOW jest zawsze taki sam.
Nie narzekam na swoje rzęsy, które z natury są długie i dość gęste, ale po ostatniej zabawie w lifting ich kondycja wyraźnie się pogorszyła. Sięgnęłam więc po znaną mi broń i ponownie mnie nie zawiodła.
Efekty zauważalne są już po 2-3 tygodniach stosowania. Moje naturalnie długie rzęsy podczas stosowania tego serum (oraz po wytuszowaniu) dotykają brwi! Uwielbiam ten produkt i nie zamierzam się z nim rozstawać.
Produkt nie powoduje u mnie reakcji alergicznych, podrażnień (mimo, że na codzień noszę soczewki).
ZALETY: szybkie efekty, spełnia obietnice producenta, wydajny
WADY: cena (zawsze poluję na promocje)
26 stycznia 2023, o 18:54
Mój HIT
Przygodę z tym serum rozpoczęłam już kilka lat temu, produkt ma eleganckie opakowanie, plusem jest cienki pędzelek, którym nakładamy serum na linie rzęs. Serum nie spływa od oka, a przy systematycznym stosowaniu różnice w gęstości i długości rzęs zobaczymy już po 3 tygodniach. Po 3 miesiącach stosowania mój chłopak spytał mnie czy przedłużałam rzęsy ???? także jeżeli facet zwrócił na to uwagę, różnica musiała być duża! Jeżeli chodzi o wydajność to produkt jest wydajny, w zupełności wystarczy na pełną regenerację rzęs, ja nakladalam również na ubytki w brwiach i włoski zaczęły mi tam wyrastać, wiec to dodatkowa zaleta. Serum stosuje ja, również moja 53 letnia mama bardzo sobie chwali. Także polecam wszystkim!
ZALETY: Ładne opakowanie
Konsystencja produktu
Działa, rzęsy rosną długie i gęste
WADY: Po przestaniu korzystania z produktu z czasem rzęsy wracają do poprzedniego stanu
24 stycznia 2023, o 16:57
Kupiony w: Nie podano
- Opakowanie: 5
Uwaga na skład (sterydy), poza tym naprawdę działa
Kilka lat temu z uporem maniaka przedłużałam i zagęszczałam rzęsy największą dostępną metodą na rynku.
Po ściągnięciu tych ''doczepów'', moje rzęsy wyglądały tragicznie. Były krótkie, zniszczone, przerzedzone.
Zaczęłam szukać najlepszego preparatu, aby uratować to co zostało. Z polecenia zakupiłam recenzowany produkt.
Okazał się strzałem w 10tkę.
O tej odżywce zostało powiedziane już chyba wszystko.
Odżywkę nakładamy pędzelkiem, wzdłuż linii rzęs, uważając aby produkt nie przedostał się do oka.
Przy dostaniu się produktu do oczu może dojść do podrażnienia i szeregu powikłań związanych ze składem odżywki.
Drugą uwagą jest to, aby nakładać cienką linię odżywki przy samych rzęsach, ponieważ smarowanie produktem na pół powieki (znam takie przypadki) , spowoduje że pojedyncze rzęsy zaczną nam rosnąć tam gdzie ich nie powinno być.
Przez pierwsze dwa miesiące produkt stosowałam codziennie, pierwsze efekty wydłużenia rzęs zauważyłam po ok. 4 tygodniach stosowania. Po nałożeniu tuszu efekt był mocno widoczny, rzęsy faktycznie zyskały na długości, zauważalne było również zagęszczenie rzęs.
Po 3 miesiącach znajomi zaczęli mnie pytać czy ponownie zaczęłam przedłużać rzęsy. Efekt był naprawdę spektakularny.
Używałam tą odżywkę pół roku, po odstawieniu stan rzęs nie pogorszył się. Wypadały naturalnie, zgodnie ze swoim cyklem. Wyrastające rzęsy były mniejszej długości, ale były mocne i zdrowe.
Odżywka godna polecenia, często jest w promocji za ok 45 zł, tańsza również w sklepie internetowym.
Reasumując jedynym minusem jest skład, ale nie odejmę za to gwiazdki, ponieważ efekty przechodzą najśmielsze oczekiwania.
ZALETY: -łatwa aplikacja
-szybkie działanie
-wspomaga wzrost
-zagęszcza rzęsy
-długotrwałe działanie
WADY: -skład (ale coś kosztem czegoś)
22 stycznia 2023, o 17:48
Zdecydowanie przyspiesza wzrost rzęs
Miałam okazję używać serum kilka lat temu i teraz ponownie do niego wróciłam. Teraz jak i poprzednim razem serum spisało się na medal, nie podrażniło oczu, a efekt który obiecuje producent jest w 100%. Rzęsy są wydłużone na długo. Nie zauważyłam, aby masowo rzęsy wypadały po odstawieniu serum. Cena standardowa trochę odstrasza, dlatego poluję na nie w promocji.
produktów70
recenzji1177