Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-28, 22:13   #3451
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość

Panika a co mama niegotowa na odstawienie
przy 12-14 cycach na dobę - NIE. zdecydowanie nie.

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
A T. długo ma tą gorączkę? A nie może być od zębów?
wkurzają mnie te zęby. Wszystko można zwalić na ich "iście"...

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Pani nie chcą wierzyć, że to chłopak
nie dziwię się

Cytat:
Jak ubieracie swoje maluchy w domu?
mój jest rasowym dresem - portki od dresu lub getry + bodziak z krótkim i cienka bluzka bawełniana z długim.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:25   #3452
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Pani ja już słyszałam że Olkowi idą zęby od 4 miesiąca. A wyszły dopiero w 14
W sumie ubieram Olka tak jak ty. Tylko się właśnie zastanawiam czy nie jest mu za ciepło i ubierać jak Fiol w body z długim. Ale znowu przebierać za każdym na dwor w krótki i bluzkę to mi się Olek wścieknie
Już 4 razy mi się dzisiaj przebudzil :/

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:36   #3453
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Pani ja już słyszałam że Olkowi idą zęby od 4 miesiąca. A wyszły dopiero w 14
no właśnie. mnie się flaki od tego tekstu wywalają. jak "idą", to dojdą. nie mam na to wpływu

Cytat:
Tylko się właśnie zastanawiam czy nie jest mu za ciepło
ja swojego macam a te bluzki to takie cienizny. hmmm... ale chyba mam obsesję dwóch warstw na piersi

Cytat:
Już 4 razy mi się dzisiaj przebudzil :/
łączę się w bólu. T. 3. dwa razy odkurzacz poszedł w ruch

Hope, mnie testy oszukiwały. Choć w zasadzie potwierdzały to co z wykresów na skarbmamy.pl wiedziałam...

Stary 2014-04-28, 22:39   #3454
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Co do zębów, ja się boję, że jedna górna jedynka się wybije Arturkowi w złym miejscu. Dziąsło jest całe białe, mam nadzieję, że zejdzie do końca :/

Dziękuję jeszcze raz za wszystkie propozycje zabawek Na pewno coś wybiorę.

Kocurku Marcel śliczny!

Agatko

Maga jeju ale mi żal Olusia Zdrówka dla niego i dla Torresska!
Ja Artkowi na body z długim i bawełnianą bluzkę zakładam jeszcze bluzę/polar, ale on jest niemobilny.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 22:44   #3455
ciociami
Raczkowanie

Hej

Perse Artus slodki. Pozycja do spania niezwykla, Rozwalila mnie na lopatki☺

Kocurku Marcel jest cudowny. Przystojniak☺

Agatko super ze wynik ok.

Dziewczyny zdrowka dla waszych dzieciatek. Biedactwa tak sie mecza a wy razem z nimi.

Witam nowe aniolkowe mamy.

Pozdrawiam
ciociami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 23:02   #3456
wieka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
wieka co tam u Ciebie? wieki się nie odzywałaś
cześć i czołem
cały czas czytam, kibicuję mocno i przeżywam Wasze radości z Wami
(smutki też...)

przepraszam ale brakuje mi co najmniej 12h do doby...ale mimo to jestem strasznie szczęśliwa

Uśka idąc za przykładem Artura Perse zasuwa z prędkością małego motorka i wspina się na co tylko może, wywala wszystko zewsząda ja za nią biegam, kojąc guzy buziakami, zbieram i układam wszystko co by córa miała co znowu rozwalać...i tak w koło Macieju...

A Julek gada, gada, gada, gada, gada i gada...biedaczysko nawet schudł ostatnio bo najeść się nie może...bo ciągle gada...

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 23:24   #3457
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Też właśnie o tym myślałam. Tylko, że u nas największy problem jest w tym, że Olek nawet jak już ma to w buzi, to nie chce połknąć. Zaczyna się krztusić, kaszle, płacze i wypluwa. Ale spróbuję jutro zakupić. Może coś zadziała...
Maga, a nie ma jakiegoś ulubionego jedzonka? Ja przemycałam w jajku na miękko, ale Mała je uwielbiała, więc zjadała z lekiem

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość

_________________________ _____________

kobitki mam te testy owulacyjne, zrobiłam nawet 1, ale ni chu chu nie wiem jak ich używać ;o
instrukcja bardzo skąpa jest na opakowaniu, a zamawialam z allegro te takie pakowane paseczki.
z jakiego moczu mam robić? poranny czy późniejszy?
coś w necie szukałam ale dalej jestem zielona? jakieś seksy tam też wyczytałam ale że jak, że co, że o co ? wlejcie oleju w me głowe
h0pe, u mnie testy owulacyjne wychodzą w cały świat

kocurku, Marcelek śliczny

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość

A Julek gada, gada, gada, gada, gada i gada...biedaczysko nawet schudł ostatnio bo najeść się nie może...bo ciągle gada...

a Dżordża jeszcze ogląda?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 00:13   #3458
zebrawpaski
Zakorzenienie

Wika dobry pomysł z tym jajkiem na miękko i lekiem
U nas też zawsze przy lekach cyrk więc wiem Maga o czym piszesz.
Nigdy nie wiedziałam jaki procent antybiotyku dostał się do środka a ile na koszulce i dywanie. Raz nawet chciałam iśc do pediatry i prosić o zastrzyki.

Dziewczyny- my prawie zawsze zakładamy kurtkę, czapkę i apaszkę, pod kurtką body i często sweter więc najpierw myślałam, że piszecie o stroju po domu....
W trakcie spaceru sprawdzam ale nigdy nie miała spoconych pleców

hope - mam pasek sw Dominika i polecam, przy okazji dziękuję bo mi przypomniałaś ze o ile modlitwa z nami przyjechała to pasek zostal w domu rodzinnym pod poduszkami....

Wika-Ty pytałaś gdzie mieszkałam wcześniej? W domu, na piętrze u Rodziców

Fioluś- Kasia wczoraj zasnęla w swoim pokoju na dywanie. Wyjęła z łózeczka posciel i położyla sie obok zwierzątek, które są na dywaniku, oczywiście obok musieli być rodzice. Zla byłam na tz.eta bo pięknie sama zasypiała w łóżeczku w swoim pokoju ale on koniecznie chciał na nią zerknąć no i już nie udało mu się wyjśc bo był placz. Jak zasnęla włożyliśmy ją do łóżeczka i spała u siebie ale po nocnej pobudce zbaraliśmy ją do sypialni.
Dzisiaj napedzila mi strachu, spadla/z sofy uderzając tyłem głowy o lawę...Jak w takich momentach pilnować tego,ze mam nie dzwigać?

Nie straszcie z tymi proroczymi snami. Sniło mi się ze kłóciłam się z siostrą tz.eta...

Berbie-dobrze pamiętasz-siostry tz'eta mieszkają niedaleko.

Agatko-bardzo się cieszę z dobrego wyniku

Staraczki- otulam Was ciepłymi myślami i modlitwą.

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 01:24   #3459
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że przejdzie mu, bo przy jego reakcji na lekarzy nie wyobrażam sobie pójścia do szpitalu. Pojechałam z mamą, bo TŻ był w pracy, ona była przerażona.
Właśnie wyczytałam w necie, że takie infekcje może powodować wirus odry, a właśnie na to się szczepiliśmy...

Berbie, mamy jeden lek w czopkach, reszta w syropie.
Może dlatego TŻ było dziwnie, bo był sam

Koocur Marcelek to cała Ty. Śliczny

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Też właśnie o tym myślałam. Tylko, że u nas największy problem jest w tym, że Olek nawet jak już ma to w buzi, to nie chce połknąć. Zaczyna się krztusić, kaszle, płacze i wypluwa. Ale spróbuję jutro zakupić. Może coś zadziała...
to straszne. mam nadzieję że mu się poprawi

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 02:11   #3460
oanuska
Przyczajenie

Dziewczyny jak to u was bylo z @ po lyzeczkowaniu... u mnie juz prawie 6 tyg bez... zaczynam sie martwic... :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ----------

Jutro moj doktorek :p przyjmuje jutro nie wiem czy zawracać mu glowe... na kontroli po... nie bylam wiec nic nie wiem

Edytowane przez oanuska
Czas edycji: 2014-04-29 o 02:12
oanuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 04:51   #3461
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Oanuska a robilas jakies badania? Bete? Moze,poziom,hormonow jeszcze ci sie nie unormowal.
Nie bylas na kontroli,po??? Marsz do gina!

Lej dziewczyny nie wiem juz sama czy to przez,te przyjmowane leki czy juz to mialam ale w nocy budzi mnie walenie mojego serca. W 99% sytuacji nic mi,sie nie snilo stresujacego, jakies pitu pitu, a budze sie I slysze swoje serce ze wali. Dzis sobie w koncu,zmierzylam cisnienie. Zbyt wysokie, ale potem spadlo,na nizsze, choc I tak wieksze niz mam za dnia, bo normalnie to mam tak 100/70. No I tak sie dzieje okolo trzech nocy w tygodniu, tyle ze zazwyczaj staram sie zasnac, ale pomalu zaczyna mnie to martwic.

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-04-29 o 04:53
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 08:05   #3462
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Kubek, aaaa! jakie widoki!!!!
no i cieszę się, że Tymek jest urodzonym podróżnikiem, obieżyświatem ile przystanków na jedzonko czy miałaś odciągnięte?
podroz łącznie z przystankami i tym mega korkiem na autostradzie 8 godzin, w tym czasie dwa karmienia (w tym jedno to ewidentnie samo picie).
I oczywiscie cyc. Na odciagmiecie nawet nie wpadłam, T butelki nie ogarnia i trwałaby to godzinę, cyc kilka minut.

Moj tez dresiarz
Ubieram cienkie skarpety, dres i body z długim.
A na dwor grubsze skarpety i na body z długim bluzę (znow dres) albo cienka bawełniana kurtkę. Czasem czapeczkę (ale my jeszcze gondolowi w sumie)
Jak tak czytam Zeberke to mi sie wydaje ze uprawiam akis zimny chów :Cojest:
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Kubek[/B], ależ piękne widoki.. zazdroszczę wyjazdu!!.. sama bym sobie gdzieś pojechała, może bym trochę myśli od starań odsunęła na bok..
Ja dziś zaczynam pierwszy dzień CLO i już zaczynam świrować.. tak bym chciała, żeby sie udało od razu.. za dużo o tym myślę..

To moze jak masz możliwość wyjedź?

My strzeliliśmy Tymonka bo zimowym urlopie
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Od kiedy można spać z tą poduszką?? bo ja już mam brzuszek wystający... wszyscy wczoraj mówili u rodzinki że pięknie wyglądać i widać że rośniemy...

A z poducha od kiedy poczujesz taka potrzebę.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46209639]
A drugie zdjęcie - mama je lody, a dziecko je wafelek [/QUOTE]
On jest sam jak ten wafelek- do schrupania

Cytat:
przy 12-14 cycach na dobę - NIE. zdecydowanie nie.

mój jest rasowym dresem - portki od dresu lub getry + bodziak z krótkim i cienka bluzka bawełniana z długim.
1. lol
2. Napisało mi sie wczesniej... taka jetsem rozgarnięta ;-)
Cytat:
cześć i czołem

Hej

Z tym gadaniem faaaaaajnie

I przyłącza, sie do pytania o dzordza
Co u niego słychać?

Zdrowia dla chorujących chłopców!!!!!!

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-04-29 o 08:50
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 08:16   #3463
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam.....pociągało mnie nad wc i z krwią nie wiem co robić bo w sumie gardło mnie nie boli ale wirus panuje...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 08:35   #3464
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Śniło mi się, że karmiłam piersią
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:13   #3465
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Hope
, mnie testy oszukiwały. Choć w zasadzie potwierdzały to co z wykresów na skarbmamy.pl wiedziałam...
Mi w ostatnim cyklu testy owulacyjne wychodziły pozytywne non stop.. a owulki nie było wcale.. więc więcej nie zamierzam ich robić..

Cytat:

Uśka idąc za przykładem Artura Perse zasuwa z prędkością małego motorka i wspina się na co tylko może, wywala wszystko zewsząda ja za nią biegam, kojąc guzy buziakami, zbieram i układam wszystko co by córa miała co znowu rozwalać...i tak w koło Macieju...

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Wika dobry pomysł z tym jajkiem na miękko i lekiem
U nas też zawsze przy lekach cyrk więc wiem Maga o czym piszesz.
Nigdy nie wiedziałam jaki procent antybiotyku dostał się do środka a ile na koszulce i dywanie. Raz nawet chciałam iśc do pediatry i prosić o zastrzyki.

Staraczki- otulam Was ciepłymi myślami i modlitwą.
Dziękuję, Kochana.. bardzo się przyda...

U nas antybiotyk przechodził tylko w zastrzykach, bo Mała wymiotowała mi dosłownie każdy jaki miała.. .. dopiero od 1,5roku zaczęła przyjmować leki normalnie w formie syropu..

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość

To moze jak masz możliwość wyjedź?

My strzeliliśmy Tymonka bo zimowym urlopie
Bardzo bym chciała, ale póki co to mój sam musiał wyjechać za granicę.. dobrze, że lada chwila wraca..
Ale pomyślimy coś na pewno.. już mnie korci, żeby pojechać sobie gdzieś na dwa, trzy dni, jak mi gin powie, że to JUŻ, do dzieła.. może się skupię na nowych okolicznościach przyrody i nie będę się tak spinać..

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam.....pociągało mnie nad wc i z krwią nie wiem co robić bo w sumie gardło mnie nie boli ale wirus panuje...
Biedna.. a może kontrola u lekarza??..

Co do ubierania, to ja aż do teraz jestem przewrażliwiona i ubieram na cebulkę.. podkoszulek, t-shirt z krótkim rękawem i cienka bluzka z długim.. jakoś się boję przewiania po tym, jak już raz przechodziliśmy zapalenie płuc..
Nie jestem mamą, która hartuje na zdrowie..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:14   #3466
oanuska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Oanuska a robilas jakies badania? Bete? Moze,poziom,hormonow jeszcze ci sie nie unormowal.
Nie bylas na kontroli,po??? Marsz do gina!

Lej dziewczyny nie wiem juz sama czy to przez,te przyjmowane leki czy juz to mialam ale w nocy budzi mnie walenie mojego serca. W 99% sytuacji nic mi,sie nie snilo stresujacego, jakies pitu pitu, a budze sie I slysze swoje serce ze wali. Dzis sobie w koncu,zmierzylam cisnienie. Zbyt wysokie, ale potem spadlo,na nizsze, choc I tak wieksze niz mam za dnia, bo normalnie to mam tak 100/70. No I tak sie dzieje okolo trzech nocy w tygodniu, tyle ze zazwyczaj staram sie zasnac, ale pomalu zaczyna mnie to martwic.

Nie nie chodzi mi tylko o kontrolę po zabiegu. Powinnam isc po 3 tyg. Powiedzcie mi jak to jest z beta co i jak i gdzie... pojecia nie mam o co chodzi. ..
Moge zrobić jeszce jakies badania tylko jakie i gdzie. ...

Wiem jestem glupia ale generalnie dopiero teraz jestem w stanie jako tako o czymś myśleć.

Nie wiem czy tylko moj lekarz tak ma ze poronienie to normalna rzecz i sie zgadza...?
Chodze do niego prywatnie dzwonie nawet jak cos potrzebuje. Ostatnio mialam wrazenie ze mnie zbyl.... mialam zabieg w innym miescie gdzie on operuje i prosilam o odbior wynikow tej histo........... i sie pytam czy sie widzimy. On mi na to ze chyba nie... bo to normalne poronienie mial zadzwonić jak odbierze wyniki 2 tyg minely niby swieta w tym no ale nie wiem co teraz...

Edytowane przez oanuska
Czas edycji: 2014-04-29 o 09:20
oanuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:28   #3467
fiolusiek
Zakorzenienie

Tak czytam jak ubieracie swoje Maluchy i wychodzi na to, że S. chodzi prawie goły A ostatnio w niedziele w kosciele to wydawało mi się, że był najgrubiej ubranym dzieckiem, inne nawet czapki nie miały
Więc mam mętlik już w glowie jak ubierać
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:31   #3468
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Hej
a co u Ciebie?
Cytat:

zeberko jak wrażenia po pierwszych dniach w nowym domu? jak się czuje teściowa?

co do snów... mi się śniło, że rodzę to pewnie przez tą szkołę rodzenia.
dziś u nas piękny dzień więc pranie już się robi.
Stary 2014-04-29, 09:40   #3469
iza243
Zakorzenienie

Witam

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:41   #3470
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
był jedynym mężczyzną. ale wiem, że czasem inni też chodzą. na chwilę obecna wydaje mi się trochę chaotyczna ta szkoła, ale w sumie dziś odpowiadała na nasze wszystkie pytania, więc w sumie dużo się dowiedziałam na temat miejscowego szpitala i zwyczaje w nim panujące. ciekawe tylko czy będzie mi dane w nim rodzić
jak to jedynym? u nas na SR jak któraś babka przyszła bez tż to była jedyna/jedna z 2, tż raczej chodzili, chyba, że praca. mój miał 100% frekwencji

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
W Rossmanie jest promocja na kolorówkę -49% Szkoda tylko, że nie mam jak iść
byłam wczoraj z J. w Ross tłumy, J. wścieklizny dostał przy regałach, łapał ludzi na swetry, torebki i tyle było moich zakupów.

Cytat:
Ponawiam pytanie. Jak ubieracie swoje maluchy w domu?
widziałam Twoje wcześniejsze pytanie ale nie wiedziałam już czy chodzi o dom czy spacer.
w mieszkaniu body z krótkim + cieniutkie spodnie, czasem bez spodni, skarpetki.
na spacer spodnie dresowe, body z krótkim, bluza dresowa, skarpetki, buty rzadko bo i tak zdejmie, jak chłodniej to kurtka, chustka na szyję, czapka lub kapelusik (jeśli wiązana z nausznikami to nie wiążę i uszy na wierzchu, lub kapelusik bez nauszników) lub w ogóle z gołą głową jeśli nie ma wiatru i większego słońca i nie jest to samo południe, różnie...

podawania leków współczuję, ale nie mam rad na to (J. zawsze wszystkie daje sobie podać)

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2014-04-29 o 09:50
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:59   #3471
meire
Zakorzenienie

A ja Wam pokazywałam mojego Skarba??.. bo nie kojarzę..
Pochwalę się zatem moją córą.. ona to duża już jest przy Waszych maluszkach...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-04-29, 10:06   #3472
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oanuska Pokaż wiadomość
Moge zrobić jeszce jakies badania tylko jakie i gdzie. ...
beta HCG w laboratorium żeby sprawdzić czy ci hormony się unormowały.
co do lekarza, mój nigdy nie dzwoni do mnie. zawsze ja dzwonię. to, że lekarz uważa że poronienie to norma to nic wyjątkowego.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
jak to jedynym? u nas na SR jak któraś babka przyszła bez tż to była jedyna/jedna z 2, tż raczej chodzili, chyba, że praca. mój miał 100% frekwencji
no właśnie jedyny jak na razie nic nie mówił. że więcej nie idzie. wieczorem mówił, że dużo rzeczy się dowiedział.

u mnie podwórko pięknieje. altana prawie zrobiona, tuje posadzone. żeby tak jeszcze remont pokoju mamy się szybciej posuwał...
Stary 2014-04-29, 10:08   #3473
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Jaka śliczna księżniczka

Stary 2014-04-29, 11:20   #3474
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Wygląda już na dorosłą panienke

Pani, Kubek Jak po czasie sprawdzają się bambusowe otulacze Zmieniły kształt po praniu czy coś?
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 12:27   #3475
meire
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny..

No, moja Niunia już taka duża jest.. i ciągle to powtarza, że ona już jest dużą dziewczynka... dlatego juz mi takiego bobasa to miziania potrzeba.. bo Mała ma etap udawania dorosłej i przytulanek coś zaczyna odmawiać.. a mama chce za dużo..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-04-29, 12:35   #3476
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Na odciagmiecie nawet nie wpadłam, T butelki nie ogarnia i trwałaby to godzinę, cyc kilka minut.
bo mnie wszyscy gadają "odciągnij na podróż", "bla bla bla"...
też mam takie argumenty

Cytat:
lol
no co Ty... weeeeź! jak z noworodkiem... a już było tak pięknie i tylko 5 kp... wirusówka znów go zcycoholikowała teraz też mu nie odmówię jak chorutki

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46225962]Śniło mi się, że karmiłam piersią [/QUOTE] i jak było?

Cytat:
co do snów... mi się śniło, że rodzę
i jak było???

Cytat:
śliczna pannica piękna

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Jak po czasie sprawdzają się bambusowe otulacze Zmieniły kształt po praniu czy coś?
mój nic a nic. a prany regularnie, bo u nas za prześcieradło robi.

Stary 2014-04-29, 12:41   #3477
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
i jak było???
krótko mówiąc nieciekawie

ale u nas dziś pięknie jak latem. chce się żyć i coś robić.pranie się suszy, zupa gotuje. ja piję kawę i ruszam na miasto.
Stary 2014-04-29, 12:49   #3478
iza243
Zakorzenienie

Zeberko i inne dziewczyny co wróciły szybko do pracy.Podzielicie się swoimi doświadczeniami?Mnie za 2 miesiące czeka szukanie i nie wyobrażam sobie tego

Stary 2014-04-29, 12:56   #3479
zebrawpaski
Zakorzenienie

Meire-piękną masz córę
Agatko- ze tulenie kibelka to ok, ale że z krwią? Kiedy masz wizytę u gina?

Moja Kasia to przy Waszych dzieciakach eskimos

Berbie- nie potrafię się tutaj wyspac
Obudziłam się w nocy połamana i obolała...ani z poduszką drugą pod głową, ani ze specjalnym klinem, ani na płasko....
Tesciowa chyba czuje się lepiej bo dzisaj wychodzi ze szpitala, była tam od soboty

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2014-04-29 o 13:00
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:01   #3480
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Zeberko i inne dziewczyny co wróciły szybko do pracy.Podzielicie się swoimi doświadczeniami?Mnie za 2 miesiące czeka szukanie i nie wyobrażam sobie tego
czemu tak szybko? kto będzie z Domisiem?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Berbie- nie potrafię się tutaj wyspac...
Obudziłam się w nocy połamana i obolała...ani z poduszką drugą pod głową, ani ze specjalnym klinem, ani na płasko....
Tesciowa chyba czuje się lepiej bo dzisaj wychodzi ze szpitala, była tam od soboty
śpicie na jakimś nowym łóżku?
my chcieliśmy zmienić teraz materac i nam odradzono. mamy odczekać do rozwiązania bo podobno mój kręgosłup przyzwyczaił się do starego i zmieniając masę ciała go do niego przystosowałam, a zmiana na nowy bo mi teraz zaszkodziła. poza tym nowy materac zaczął by się niepotrzebnie odkształcać od ciężaru, który niedługo zniknie.
zeberko a jak sytuacja u was na podwórku? kiedyś narzekałaś na wszech biegające kury.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości