Rossmann cz. XXII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 10:03   #1831
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

dostawa jutro

jesienny_lisc, a będziesz moze w naturze?
Będę. Właśnie chciałam iść dziś do R. i N., bo Rotkohl pisała, że w N. dziś dostawa, dlaczego w R. dopiero juto . Najwyżej pójdę jutro drugi raz.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:07   #1832
Pakipsi
Wtajemniczenie

ja mam obok pracy jednego rossmanna, w którym są zawsze pustki, jak w zeszłym tygodniu byłam po podkłady, to tylko pierwszego dnia było kilka dziewczyn, a np. ok. 16.00 w czwartek byłam jedyną klientką, a w piątek oprócz mnie kręciła się po sklepie tylko jedna babka; spokojnie sobie wszystko przejrzałam i musiałam wręcz szukać po sklepie ekspedientki, żeby mi wyjęła róż z szuflady (były dwie - jedna siedziała na kasie, a druga z tyłu sklepu układała towar na półkach);
dzisiaj tam zajrzę, może znowu będzie można w spokoju sobie cienie i tusze poogladać
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:13   #1833
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Będę. Właśnie chciałam iść dziś do R. i N., bo Rotkohl pisała, że w N. dziś dostawa, dlaczego w R. dopiero juto . Najwyżej pójdę jutro drugi raz.
to ja tez wyskocze, moze jakaś żelową kupię

wlasnie mi kurier przywiozl biosilicę i dzwonil ze ma paczke dla pani Paulinki
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:20   #1834
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez j_ka Pokaż wiadomość
Wielkie mi halo, że otworzyłam tusz, aby sprawdzić, jak wygląda szczoteczka i czy nie jest zaschnięty. Miałam kupić stary?
Nie macie większych problemów niż zakupy kosmetyków???

Jak ktoś wyżej dołaczam się do życzeń, niech cię wypryszczy cała
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:22   #1835
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość

Jak ktoś wyżej dołaczam się do życzeń, niech cię wypryszczy cała

To ja bylam taka mila z zyczeniami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:29   #1836
GrumpyCat
Wredny kotecek

Czemu polska to trzeci świat i nie mamy tak

Stary 2014-04-29, 10:29   #1837
karx
Raczkowanie

Przez Was a może dzięki Wam, kupiłam dzisia color tattoo on and on
bronze i dwie kredki z lovely, niebieską i turkusową. normalnie piękne.

Pewna babka podchodzi do ekspedientki i się pyta jej, gdzie znajdzie szminkę nr 16, na co pracownica: ale o jaką firmę Pani chodzi? Bo mamy pełno szminek z tym numerem. Proszę ja opisać.
Klientka - no taka twarzowa.
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:36   #1838
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:

To by było świetne, ale wystarczy nalepić naklejkę, tak jak w hebe, nie trzeba marnować tyle papieru.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:37   #1839
agata0212
Raczkowanie

Cytat:

Zgadzam sie. Świetne rozwiazanie. I szczoteczki widac i pewność ze nikt wczesniej nie otwierał. A koszt plastikowego opakowania niewielki.
Ja myśle ze pracownicy zezwalający na otwieranie kosmetyków a czasem nawet na malowanie sie (!) liczą na to ze przy takiej promocji to i tak ktoś nieświadomy weźmie :/ przynajmniej za każdym razem nie musza sie kłócić z durnymi klientkami (nawet niewiem czy taka osobę ktora otwiera wszystko i wychodzi nazwać klientka bo w koncu przychodzi pomaca i nic nie kupuje )

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;46227691]To by było świetne, ale wystarczy nalepić naklejkę, tak jak w hebe, nie trzeba marnować tyle papieru.[/QUOTE]

Naklejki czy inne zabezpieczenia i tak sa zrywane
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:39   #1840
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie. Świetne rozwiazanie. I szczoteczki widac i pewność ze nikt wczesniej nie otwierał. A koszt plastikowego opakowania niewielki.
Ja myśle ze pracownicy zezwalający na otwieranie kosmetyków a czasem nawet na malowanie sie (!) liczą na to ze przy takiej promocji to i tak ktoś nieświadomy weźmie :/ przynajmniej za każdym razem nie musza sie kłócić z durnymi klientkami (nawet niewiem czy taka osobę ktora otwiera wszystko i wychodzi nazwać klientka bo w koncu przychodzi pomaca i nic nie kupuje )
Taaa ale sobie biorą wszystko z szuflady bo jak inaczej Jak była promocja na podkłady to nie mogłam się dostać do szafy burżuja bo dwie pracownice wybierały sobie korektory i podkłady, macały, doradzały sobie wzajemnie a jak jakaś baba podeszła czy może poprosić o pomoc to jedna poszła przewracając przy tym oczami
Stary 2014-04-29, 10:44   #1841
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Taaa ale sobie biorą wszystko z szuflady bo jak inaczej Jak była promocja na podkłady to nie mogłam się dostać do szafy burżuja bo dwie pracownice wybierały sobie korektory i podkłady, macały, doradzały sobie wzajemnie a jak jakaś baba podeszła czy może poprosić o pomoc to jedna poszła przewracając przy tym oczami
U mnie w ogole cieżko o pomoc bo zazwyczaj tylko jedna stoi ktora tez jest na kasie wiec przy takich tłumach jak ostatnio nie ma nikogo kto doradzi przyszła na chwile wczoraj druga pani cos poogladala w szufladzie (bo nawet nie dołożyła żółtych tuszy lovely pomimo tego ze na polce ich nie było) i zaraz uciekła z drugiej strony sie nie dziwie ten dziki tłum....
Stary 2014-04-29, 10:44   #1842
GrumpyCat
Wredny kotecek

Myślę że j_kaw sklepie zanim jogurt kupi to odrywa wieczko i wsadza palucha, jak można kupić w ciemno nie wiedząc czy ma duże kawałki owoców i czy jest smaczny
Stary 2014-04-29, 10:45   #1843
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Myślę że j_kaw sklepie zanim jogurt kupi to odrywa wieczko i wsadza palucha, jak można kupić w ciemno nie wiedząc czy ma duże kawałki owoców i czy jest smaczny
Haha a na termin przydatności pewnie tez nie patrzy bo ma większe problemy

Edytowane przez agata0212
Czas edycji: 2014-04-29 o 10:48
Stary 2014-04-29, 10:54   #1844
Rotkohl
Zakorzenienie

ja tam myślę ze to tylko prowokacja, nikt by się otwarcie na takim watku nie przyznał do macania kosmetyków.

mam dwa pytania
ma ktoś porównanie miedzy pilnikiem fusswohl elektrycznym a Scholl? bo teraz jest promocja -40 na school w SP i mam bon minus 20, to w sumie wyniósł by mnie 80zł i nie wiem czy przy takiej obnizce nie skusić się na Scholl zamiast na fusswohl.

Druga sprawa jak używacie tego serum long4lashes? tylko wieczorem czy dwa razy dziennie? nakładacie u nasady tak?
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 10:55   #1845
ettera
Raczkowanie

a mnie wkurza brak koloru brązowego większości tuszów o ile tym nieskopółkowym może nie opłaca się produkować innych kolorów to żal mi że taki loreal też nie wypuszcza brązowych tuszy.... chyba tylko jeden znalazłam ale nie ten który mnie interesował

więc wybrałam coś z maybelline, tym razem rocket bo spodobała mi się jego mega szczota, a po pomalowaniu w domu się rozczarowałam bo efekt mizerny, taki dzienny - ładnie rozdzielił i uczesał mi rzęsy ale nawet po dwóch/trzech warstwach ciężko o porządny efekt

na fali szału kupiłam oczywiście on and on bronze, ładne toto ale tak jak myślałam trochę zbyt ciepły odcień do mej bladej cery ale spodobała mi się jego kremowa formuła, także idę dziś i zaryzykuję kupując te nowe cienie lovely w kremie
ettera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:02   #1846
Selfish Girl
Life is a drink ...

W Biedronce są brązowe tusze .. ale mimo, że mam ładne rzęsy to nie odpowiadają mi te tusze
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:05   #1847
ettera
Raczkowanie

wiem, kupiłam sobie ten tusz od biedy ujdzie do takiego codziennego makijażu, ale skleja mi rzęsy co mnie wkurza
Stary 2014-04-29, 11:05   #1848
ANUSIA023
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
Przez Was a może dzięki Wam, kupiłam dzisia color tattoo on and on
bronze i dwie kredki z lovely, niebieską i turkusową. normalnie piękne.

Pewna babka podchodzi do ekspedientki i się pyta jej, gdzie znajdzie szminkę nr 16, na co pracownica: ale o jaką firmę Pani chodzi? Bo mamy pełno szminek z tym numerem. Proszę ja opisać.
Klientka - no taka twarzowa.
nie wiem czy to przypadkiem ja nie byłam tą ekspedientką
ANUSIA023 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:08   #1849
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcialam zielony wibo ale byl ostatni, na bank otwierany miliony razy
No właśnie zastanawiam się która polecała to złoooo ? Wibo zielony Growing Lashes! Kupiłam wczoraj, czyściutki raczej nigdy nie otwierany, pomalowałam dziś rzęsy i porażka na całej linii, niby nie jest suchy a maluje jakby miał z pół roku, kruszy się, nie przesuwa się płynnie po rzęsach. Co jest grane

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:09   #1850
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez ettera Pokaż wiadomość
wiem, kupiłam sobie ten tusz od biedy ujdzie do takiego codziennego makijażu, ale skleja mi rzęsy co mnie wkurza
mi tez z deka ... dlatego chce coś innego wiem, że w Oriflame mają brązowe maskary - ale myślałam, że moze Eveline lub Miss Sporty cos ma ... coś z tej bardzo taniej pólki :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:13   #1851
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
No właśnie zastanawiam się która polecała to złoooo ? Wibo zielony Growing Lashes! Kupiłam wczoraj, czyściutki raczej nigdy nie otwierany, pomalowałam dziś rzęsy i porażka na całej linii, niby nie jest suchy a maluje jakby miał z pół roku, kruszy się, nie przesuwa się płynnie po rzęsach. Co jest grane
czyli mam nie kupowac?
Stary 2014-04-29, 11:21   #1852
cedrowa
Wtajemniczenie

W rossmanie w którym byłam, znajdowało się więcej maskar brązowych i niebieskich z max factor 2000 calorie, zaś czarną dostałam z szuflady i chyba nawet ostatnią sztukę.
Myślę, że miss sporty również ma brązowe maskary.

Kupiłam do tuszu wszytkie kredki Lovely grube... i dostałam jakiś paragon do konkursu.

Edytowane przez cedrowa
Czas edycji: 2014-04-29 o 11:22
cedrowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:25   #1853
Madziulek_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
W rossmanie w którym byłam, znajdowało się więcej maskar brązowych i niebieskich z max factor 2000 calorie, zaś czarną dostałam z szuflady i chyba nawet ostatnią sztukę.

Kupiłam do tuszu wszytkie kredki Lovely grube... i dostałam jakiś paragon do konkursu.
Można prosić o swatche? Bo rozumiem, że to te cienie w kredce?
Madziulek_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:27   #1854
dahna1990
Zakorzenienie

Poszłam po żel do brwi z Wibo, ludzi było dużo, więc wzięłam i poszłam do kasy. Teraz odkręcam, a tam cała szyjka uwalona a specjalnie wzięłam przedostatni z rzędu. Takich ludzi to zakopać, odkopać i jeszcze raz zakopać. Kurcze mogłam odkręcić i sprawdzić.
Spojrzałam jeszcze na cienie w kredce z Lovely ale na około 10 kredek wszystkie były zmacane, no ludzie
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:30   #1855
rybkaa90
Zakorzenienie

Fajne te cienie w kredce Lovely Można stworzyć w ekspresowym tempie makijaż dzienny bez jakiegoś specjalnego wysiłku

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:31   #1856
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja tam myślę ze to tylko prowokacja, nikt by się otwarcie na takim watku nie przyznał do macania kosmetyków.

mam dwa pytania
ma ktoś porównanie miedzy pilnikiem fusswohl elektrycznym a Scholl? bo teraz jest promocja -40 na school w SP i mam bon minus 20, to w sumie wyniósł by mnie 80zł i nie wiem czy przy takiej obnizce nie skusić się na Scholl zamiast na fusswohl.

Druga sprawa jak używacie tego serum long4lashes? tylko wieczorem czy dwa razy dziennie? nakładacie u nasady tak?
Siostra ma ten elektryczny i wcale nie używa, dała 160 zł a potem kupiła tarkę Peggy Sage (chyba tak się nazywa?) i mówi, że tarka 100 razy lepsza, skuteczniejsza i szybsza...
A serum raz dziennie, na noc po demakijażu

Konkursomaniactwo '15
Stary 2014-04-29, 11:32   #1857
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Poszłam po żel do brwi z Wibo, ludzi było dużo, więc wzięłam i poszłam do kasy. Teraz odkręcam, a tam cała szyjka uwalona a specjalnie wzięłam przedostatni z rzędu. Takich ludzi to zakopać, odkopać i jeszcze raz zakopać. Kurcze mogłam odkręcić i sprawdzić.
Spojrzałam jeszcze na cienie w kredce z Lovely ale na około 10 kredek wszystkie były zmacane, no ludzie
moze cie to pocieszy, ze on ma dużą żywotność. Tak czy siak, udarłabym łeb
Stary 2014-04-29, 11:33   #1858
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
czyli mam nie kupowac?
Jak chcesz to kup, chyba 4 zł mi wyszło Nie ma dramatu ale nie ogarniam go, może z odżywką będzie lepiej.
Za to ma fajną malutką szczoteczkę, przyda mi się w najgorszym wypadku do rzęs na dolnej powiece albo kiedyś przerobię na serum do brwi...

Konkursomaniactwo '15
Stary 2014-04-29, 11:49   #1859
viva252
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bezimienna1234 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny. Byłam wczoraj w Rossku na tej promocji na tusze, to jakas masakra dziewczyny otwierały i zamykały pełnowartościowe tusze a obsługa na to nic. Pytając Pani z obsługi co z tym otwieraniem tuszy i co jezeli chce kupic nie macany. A ona ze nie ma reguły na to i ze nie da się sprawdzic czy nikt ich nie macał, a z szuflady nie da, bo są na półce i najlepiej ze środka brac i poszla. Kupiłam dwa tusze wzięłam je z prawie końca z nadzieją że nie były macane. W domku otworzyłam jeden bo zamierzałam go zacząc uzywac i na szczescie nie był ruszany.

Byłam też w Naturze wczoraj kupic tusz koleżance i tam zdziwko. Stoja 2 Panie i pilnują kolorówki i otwierania kosmetyków i same dają testery. Przy tuszach jest otwarty jeden tester otwarty danej tylko na oglądanie. Rozmawiając z Pania to mi powiedziała ze one pilnują tego żeby nie było macania pełnowatościowych produktów, do tego służa testery
No i bardzo dobrze! Natura jednak trzyma wysoki poziom. Tak powinno być w każdej drogerii. Szlag jasny mnie trafia, kiedy patrzę, jak sobie kobietki takie typu "co to nie one" otwierają każdy kosmetyk, oglądają, wąchają, przy otwarciu wszystko uwalą dokoła, bo co to ich obchodzi,że pobrudzą kosmetyki, które są do sprzedaży. A na koniec pewnie i tak nic nie kupią.
Bulwersuję się, bo sama w pracuję w sklepie z kosmetykami. W każdym sklepie powinny być testery produktów.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj dziewczyna otwierała KAŻDY model tuszu eveline mimo, że do wszystkich są wystawione szczoteczki ... następnie otwarła i wsadziła paluch do każdego koloru color tatoo , oczywiście żadnego nie kupiła.
Pracownica pilnująca szaf się nie odezwała, więc ja też.
No właśnie ja taki color tatoo kupiłam, wziełam od razu z szafy, nie chciałam się przepychać, wracam do domu patrzę, a tam odciski palców... nic tylko zanieść do jakiegoś kryminologa, znaleźć delikwentkę i wytarmosić
viva252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 11:51   #1860
ettera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
max factor trzyma poziom i prawie każdy tusz wypuszcza też w brązie długo byłam im wierna miss sporty chyba nie ma żadnej brązowej, z rimmela coś tam kiedyś widziałam no i maybelline ma sporo brązów

jak piszecie że te kredko-cienie lovely takie fajne to chcę je coraz bardziej ale chyba nie było do nich testerów ? więc nie łudzę się że znajdę coś niewymacanego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości