Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 13:16   #601
debesciara
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Fame o kurde.. ;/ no ale widać najgorzej też nie jest, skoro jeszcze tyle czasu Ci dał... a może jak nie będzie się dalej skracać, to nie weźmie Cię do szpitala w każdym razie trzymam mocno za Was kciukasy zdaje się że wielu z nas weekend majowy upłynie pod znakiem pralki.....

Jadę po wypis, trzymajcie kciuki żebym już nie piraciła.....
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:20   #602
mamaya
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość

Zachowuj się grzecznie na drodze, bo inaczej...
Uważaj na siebie
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:27   #603
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusia_tcv Pokaż wiadomość
Mały waży 1900g a ja mam stan zapalny cięcie po cesarce mi nie chce się goić ale to się da
Trzymajcie się

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
A ja z kolejnym pytaniem wyskoczę? Wasi TŻci biorą tacierzyński, albo w ogóle, czy będą z Wami w domu chociaż na początku? Czy chcecie sobie radzic sami, czy np. z pomocą rodziców? Do mnie przyjedzie mama, ale na pierwszy tydzień tylko (dłużej nie wytrzymam ), potem może teściowa też na kilka dni, a później chciałabym być sama z TŻ tylko.
mój ma wolne, bo wakacje, a potem od początku września bierze te 2 tygodnie, póki się rok szkolny nie rozkręci.

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
A to moje zakupy dzisiejsze po 2 zł za szt.

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile macie juz kg do przodu?
4-4,5 kg

dokładnie dowiem się na wizycie, bo w domu rzadko używam, a ponoć najlepiej porównywać wyniki z jednej konkretnej wagi.

Cytat:
Napisane przez Karolinek_ Pokaż wiadomość
Melduję posłusznie. Wizyta u lekarza zaliczona. Skierowanie do szpitala wypisane. Poród przedwczesny możliwy
Szyjka zamknięta, ale miękka. Młody ma 1500 g. Wieczorem będę już spała w szpitalnym łóżku
Trzymajcie kciuki
Jak tż połapie mi internet w komórce jako hotspota, to biorę lapka ze sobą i będę na bieżąco informować z linii frontu

P.S. Piekielnie się boje
powodzenia

Cytat:
Napisane przez Agata0606 Pokaż wiadomość
Szukam pomysłu na prezent dla chrześnicy na roczek, macie jakieś pomysły????
jeździk, rowerek... przynajmniej cały sezon pokorzysta

Dziecko już się obudziło, więc tyle mojego nadrabiania i idziemy robić obiadek

jeszcze 2 strony mi zostały, może po południu się uda doczytać
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 13:30   #604
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
zdaje się że wielu z nas weekend majowy upłynie pod znakiem pralki.....
oj tak
Cytat:
grzecznie mi za tą kierownicą bo inaczej
Stary 2014-04-29, 13:41   #605
sunfire
Rozeznanie

Fame to lez i odpoczywaj. Nie ma zartow! Chyba, ze chcesz w tropiki gdZie drinki dozylnie podaja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:02   #606
kularek
Zadomowienie

dzień dobry

sunfire - trzymaj się a ja trzymam kciuki za Was oby szybko do domku

mamaya - e tam wyrodna zaraz - ja w pierwszej ciąży też wszystkie ruchy/kopniaki czułam takie delikatne i to mnie nie bolało a teraz jak mnie kopnie to naprawdę czasem mocno zaboli albo od razu muszę lecieć do wc

Fame - Ty też ? trzymam kciuki żeby to było więcej niż te 3 tyg

wystraszyłyście mnie dziewczyny ! idę wstawiać pralkę w proszku dzieciowym i pakować torbę -chociaż to co mam bo też się źle czuję a wizyta we wtorek/poniedziałek i zobaczymy .... ale kurde w moim przypadku to chyba starszego synka musiałabym zabrać ze sobą na oddział

a u nas cała noc nie przespana temp. 39 i chyba zacznę widzieć na zielono a po wizycie u synusia wirusowe zapalenie tchawicy :brzyda l:
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:07   #607
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nautiz Pokaż wiadomość
Przeczytałam. Trochę ten wpis stronniczy...
Dzięki za info, warto wiedzieć. Tak na marginesie 15 sztyk pampersów to za dużo, my nawet 10 dziennie nie zużywaliśmy...
Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Integra przeczytałam i też uważam że koszty trochę z tyłka ale zerknę jeszcze na wyliczenia i dam znać.
Bardzo dziękuję. Własnie z cenami wielorazówek nie byłam pewna, bo widziałam różne, a nie wiem które warto w razie czego wziąć...

Fame oszczędzaj się

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
podałabyś namiar na ten daszek bo rzeczywiście fajnie wygląda, a akurat szczyt sezonu przed nami
Tu masz wybór i kolorystyczny i cenowy http://allegro.pl/listing/listing.ph...category-82614

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 15:06   #608
mamaya
Zakorzenienie

Mam ciśnienie 100/56

kularek, dużo zdrówka dla Jasiulka Niech szybciutko zdrowieje Bidulek
Stary 2014-04-29, 15:09   #609
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Mam ciśnienie 100/56
Uuuu, to nie zazdroszczę. Ja z takim niskim ciśnieniem jestem nie do życia.
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 15:13   #610
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svelta Pokaż wiadomość
Uuuu, to nie zazdroszczę. Ja z takim niskim ciśnieniem jestem nie do życia.
Ja tego jakoś bardzo nie czuję, ale śmieszne jest to, że ja będę mieć cesarkę ze względu na nadciśnienie
Przed tym pomiarem 100/56 miałam 97/58
Ostatni raz takie ciśnienie miałam przy anoreksji
Stary 2014-04-29, 15:17   #611
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Ja tego jakoś bardzo nie czuję, ale śmieszne jest to, że ja będę mieć cesarkę ze względu na nadciśnienie
Przed tym pomiarem 100/56 miałam 97/58
Ostatni raz takie ciśnienie miałam przy anoreksji
Skoki ciśnienia nic fajnego. Ja miewam epizody niskiego ciśnienia i nie potrafię wtedy normalnie funkcjonować. Glowa mnie boli, jestem ospała i ogólnie do niczego
Stary 2014-04-29, 16:05   #612
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Skoki ciśnienia nic fajnego. Ja miewam epizody niskiego ciśnienia i nie potrafię wtedy normalnie funkcjonować. Glowa mnie boli, jestem ospała i ogólnie do niczego
Współczuję strasznie Ja mam skoki ciśnienia ogromne, najwyższa wartość przy naprawdę wielkim stresie to 240/160. W spoczynku najwyższe to około 140/90, najniższe to z dzisiaj - 92/58
Standardowo mam ciśnienie 120 - 130/80 - 90 i jest ok
A przy stresie standardem jest skurczowe od 150 wzwyż

Teraz na szczęście wróciło mi ciśnienie do normy - 126/81 ale zdążyłam skonsultować się w kwestii tego drastycznego spadku z moją hipertensjolog i powiedziała, że w takiej sytuacji natychmiast na IP, bo dziecku może stać się krzywda

Edytowane przez mamaya
Czas edycji: 2014-04-29 o 16:07
Stary 2014-04-29, 16:17   #613
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ciśnienie 100/56

kularek, dużo zdrówka dla Jasiulka Niech szybciutko zdrowieje Bidulek
Widze ze dzis masz takie cisnienie jak ja caly czas
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:43   #614
Domi_00
Rozeznanie

svelta, simka materiały wysłane

jeśli będą jeszcze jakieś chętne to prześlijcie proszę adres mailowy
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:11   #615
malwiska
Zakorzenienie

Jakie wiadomości!!! Fame trzymaj się

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-29, 17:28   #616
Xelia
Raczkowanie

Po pracy.... za dużo do czytania, szalejecie... popiszę do tematów, które zapamiętałam.

dusia. Przede wszystkim cały czas trzymam kciuki za Areczka i za Ciebie. Waga mu rośnie w niesamowitym tempie.

Mamaya, agnes. takie ciśnienie w moim przypadku=nie wychodzeniem z łóżka, trup.

Fame, nie rób żartów, zaciśnij szyjkę a który u Ciebie teraz tc?

Ja zużywałam dziennie około 10 pieluch, ale to chyba dużo z mojej winy, bo zamiast po spaniu dziecię nakarmić i przewinąć, to ja odwrotnie. A jak zjadło, to zaraz kupę walnęło, i tak szły po dwie pieluchy na jedno karmienie.

Od kilku dni strasznie często macica mi się stawia, dobrze że jutro mam wizytę. Nie mogę się doczekać. Odebrałam wczoraj wyniki i wszysto wyszło ok, tylko niepokoi mnie opis moczu-kolor brunatny. Może coś wiecie dlaczego?

Mój pierwszy poród-czop odszedł w nocy i trochę wody, poszłam do pracy i po całym dniu o 18:00 prosto z pracy na IP, bo miałam częste, ale bezbolesne skurcze. O 20.00 w szpitalu odeszly wody, urodziłam o 8.30 nastepnego dnia z pomocą próżnociągu. Drugi poród - umówione na 18.:00 ktg, które wykazywało regularne skurcze, których nie czułam. Od 20:30 bolesne, 21:40 córa była na świecie. Obydwie ciąże zakończone w 36 tc.
Xelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:42   #617
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Fame, podepnij się pod moją szyjkę Moja jest bardzo wysoko, zamknięta i długa
Podzielić się nie mogę, bo jak rozdzielimy na pół to będzie , ale podpiąć się możesz
już się podpinam dzięki

Cytat:
Napisane przez Karolinek_ Pokaż wiadomość
Fame - nogi razem, lezenie, magnez i nie glaszcz nadmiernie brzucha, bo to pobudza macice do skurczy.
U mnie syn sie chyba obrazil, bo mamusia przestala reagowac na ruchy i nie gpaszcze
nie głaszczę w ogóle brzucha, bo na samym początku ciąży już mi położna zabroniła.. trzymam sobie po prostu rękę na brzuchu jak kopie

Cytat:
Coooo Nieee, to jest niemożliwe... ale przecież Ty się dobrze czułaś, prawda? A z tą wyprawką to może lepiej poproś kogoś o pomoc. Ty będziesz mówiła co i jak, a mąż lub mama/przyjaciółka niech robią za Ciebie. Żebyś czasem wcześniej w szpitalu nie wylądowała.
właśnie chodzi o to, że bardzo dobrze się czuję i czasami mi tylko brzuch twardnieje, ale to nie często i jak mi lekarz powiedział o tym to minę miałam jakąś taką ->

Cytat:
Fame o kurde.. ;/ no ale widać najgorzej też nie jest, skoro jeszcze tyle czasu Ci dał... a może jak nie będzie się dalej skracać, to nie weźmie Cię do szpitala w każdym razie trzymam mocno za Was kciukasy zdaje się że wielu z nas weekend majowy upłynie pod znakiem pralki.....

no to mnie pociesza, bo jakby było tragicznie to by mnie już położył.. ale kazał za 3 tyg na wizytę przyjechac juz z rzeczami do szpitala

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
a u nas cała noc nie przespana temp. 39 i chyba zacznę widzieć na zielono a po wizycie u synusia wirusowe zapalenie tchawicy :brzyda l:
zdrówka dla Synka!!!

Cytat:
Teraz na szczęście wróciło mi ciśnienie do normy - 126/81 ale zdążyłam skonsultować się w kwestii tego drastycznego spadku z moją hipertensjolog i powiedziała, że w takiej sytuacji natychmiast na IP, bo dziecku może stać się krzywda
Boże, to Ty też się trzymaj

No to pełna relacja z wizyty..
Ciśnienie- 120/70 więc dobre jak na mnie, waga 69,5kg (55 w 3mc ).
Lekarz powiedział, żebym na następną wizytę wzięła sobie rzeczy, bo mi od razu da skierowanie co by nie było. bo dadzą mi jakiś zastrzyk, bo mam grupę krwi z Rh -, szczezrze mówiąc dokładnie nie wiem co to dokładnie ma być, bo z tego "wrażenia" zaniemówiłam i nie zapytałam..
a jak w przeciągu 3 tyg będzie boleć mnie brzuch co 10 minut to do szpitala..
no i mam kompletowac rzeczy i niech "czekają"..
chciałabym jeszcze chociaż 4tyg wytrzymac, bo jutro zaczynam 8 mc więc jakby zaczął się 9 mc to niech się dzieje wola Boża

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Xelia Pokaż wiadomość
Fame, nie rób żartów, zaciśnij szyjkę a który u Ciebie teraz tc?
jutro zaczynam 32tc czyli 8mc. i dlatego chciałabym chociaż miesiąc wytrzymac zeby dzidzia się urodzila w 9miesiącu
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:03   #618
agnes208
Zakorzenienie

fame jesli twoj tz ma rh+ to lekarzowi mowiac o zastrzyku chodzilo pewnie ze dadza ci immunoglobuline anty D zeby w twoim ciele nie wytworzyly sie przeciwciala zwalczajace twoje dziecko gdyby odziedziczylo rh po ojcu. Mam nadzieje ze jasno ci napisalam. To zwykle podaje sie po porodzie bo konflikt moze byc grozny w 2 ciazy w pierwszej tylko jakbys miala jakies krwotoki aminiopunkcje itd czyli w przypadkach kiedy krew twoja i dziecka mogly sie zmieszac.
Stary 2014-04-29, 18:19   #619
elcia_
Raczkowanie

Witam się leżąc na lewym boku.

Ja dziś po wizycie...... niestety jako że u nas na wątku sprawa musi dotykać wielu mam to i ja dołączam do "szyjkowych". Mała strasznie napiera główką na szyjkę i gin pocieszyła że "nie wie jak długo wytrzyma". Ogólnie czuję się dobrze ale wiedziałam, że coś jest nie teges bo nawet przy podmywaniu czuję jakby dzidzia mi już chciała wyskoczyć. Więc leżeć leżeć i leżeć. I jakby cokolwiek niepokojącego się działo to panikować i od razu na IP.

Ten miesiąc mnie chyba tak wykończył bo święta, przeprowadzka, jeszcze w sobotę przy garach stałam 4 godziny bo nam się parapetówy zachciało.

A więc kobitki zaciskamy nóżki i oby do 36 tygodnia.

13 maja mam umówione usg, i mam powiedzieć żeby mi zmierzył szyjkę, więc dwa tygodnie leżę i czekam na poprawę.

Przepraszam kochane że tylko tak o sobie, teraz więcej leżenia = więcej wizażu = bycie na bieżąco, także mam zamiar brać czynny udział w pogaduszkach
elcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:22   #620
agnes208
Zakorzenienie

elcia to odpoczywaj kurcze jakas zaraza czy jak. Chyba sie umowie do pl gina bo tu nikt nie bada szyjki a ja po tym co u was sie dzieje to juz tez w strachu jestem.
Stary 2014-04-29, 18:24   #621
Celebrinfea
Wtajemniczenie

No właśnie... Bo już się zaczynam zastanawiać czy wizyty z poniedziałku na piątek nie przenieść. Zaraza jakaś....
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:41   #622
sunfire
Rozeznanie

Kurcze ale sie porobilo z tymi szyjkami. Zadam glupie pytanie jest taka opcja, ze szyjka znowu np sie troche wydluzy? Chyba lekarza zapytam, tylko nie wiem czy ze smiechu nie padnie

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:41   #623
Marianna 54
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć od kilku dni jestem na l4 i odkryłam to forum od paru dni Was podglądam i wyszukuję cennym rad . Szkoda że wcześniej Was nie znalazłam . Termin mam na 3 lipca i będzimy mieli córeczkę
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:50   #624
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
svelta, simka materiały wysłane

jeśli będą jeszcze jakieś chętne to prześlijcie proszę adres mailowy
Dziękuję bardzo
Cytat:
No to pełna relacja z wizyty..
Ciśnienie- 120/70 więc dobre jak na mnie, waga 69,5kg (55 w 3mc ).
Lekarz powiedział, żebym na następną wizytę wzięła sobie rzeczy, bo mi od razu da skierowanie co by nie było. bo dadzą mi jakiś zastrzyk, bo mam grupę krwi z Rh -, szczezrze mówiąc dokładnie nie wiem co to dokładnie ma być, bo z tego "wrażenia" zaniemówiłam i nie zapytałam..
a jak w przeciągu 3 tyg będzie boleć mnie brzuch co 10 minut to do szpitala..
no i mam kompletowac rzeczy i niech "czekają"..
chciałabym jeszcze chociaż 4tyg wytrzymac, bo jutro zaczynam 8 mc więc jakby zaczął się 9 mc to niech się dzieje wola Boża
Jak matka ma Rh- to ten zastrzyk jest standardowym postępowaniem. Tak więc o to się nie martw. I naprawdę się oszczędzaj, żebyś jak najdłużej nosiła Maleństwo w brzuszku.
Cytat:
Napisane przez elcia_ Pokaż wiadomość

Ja dziś po wizycie...... niestety jako że u nas na wątku sprawa musi dotykać wielu mam to i ja dołączam do "szyjkowych". Mała strasznie napiera główką na szyjkę i gin pocieszyła że "nie wie jak długo wytrzyma". Ogólnie czuję się dobrze ale wiedziałam, że coś jest nie teges bo nawet przy podmywaniu czuję jakby dzidzia mi już chciała wyskoczyć. Więc leżeć leżeć i leżeć. I jakby cokolwiek niepokojącego się działo to panikować i od razu na IP.

Ten miesiąc mnie chyba tak wykończył bo święta, przeprowadzka, jeszcze w sobotę przy garach stałam 4 godziny bo nam się parapetówy zachciało.

Nie no... brak słów normalnie. Czy to jest zaraźliwe czy jak? Zaraz zacznę myśleć, że do 38 tyg trzeba zrobić odwyk od forum żeby się nie zarazić.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć od kilku dni jestem na l4 i odkryłam to forum od paru dni Was podglądam i wyszukuję cennym rad . Szkoda że wcześniej Was nie znalazłam . Termin mam na 3 lipca i będzimy mieli córeczkę
Lepiej późno niż wcale Gratuluję córeczki- proporcje na forum nam się wyrównują
Stary 2014-04-29, 18:51   #625
Iris1988
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

witam

Leże i nie mam sily sie podniesc nogi mi lekko spuchly po calym dniu zalatwiania spraw:-/ ale z remontem idziemy do przodu Kurcze taka plaga u nas z tymi szyjkami ze mozna sie naprawde wystraszyc :-/ ja dopiero co bylam na wizycie i niby ok ale do 23 maja daleko i różnie może być.

Mialam cos robic ale chyba jeszcze troche poleze:-D ostatnio jestem ciagle senna...

Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk
Iris1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:51   #626
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Witaj Marianna

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:55   #627
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
fame jesli twoj tz ma rh+ to lekarzowi mowiac o zastrzyku chodzilo pewnie ze dadza ci immunoglobuline anty D zeby w twoim ciele nie wytworzyly sie przeciwciala zwalczajace twoje dziecko gdyby odziedziczylo rh po ojcu. Mam nadzieje ze jasno ci napisalam. To zwykle podaje sie po porodzie bo konflikt moze byc grozny w 2 ciazy w pierwszej tylko jakbys miala jakies krwotoki aminiopunkcje itd czyli w przypadkach kiedy krew twoja i dziecka mogly sie zmieszac.
aha, dzięki teraz cos mi się kojarzy już

Cytat:

13 maja mam umówione usg, i mam powiedzieć żeby mi zmierzył szyjkę, więc dwa tygodnie leżę i czekam na poprawę.

Przepraszam kochane że tylko tak o sobie, teraz więcej leżenia = więcej wizażu = bycie na bieżąco, także mam zamiar brać czynny udział w pogaduszkach
Witaj w klubie
Ale tak jak piszesz.. Zaciskamy nóżki, leżymy i pachniemy

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Witaj! Super, że nas znalazłaś U nas jest fajnie

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

a i wymyśliłam, że zakupy robię przez Internet nie mogę teraz ganiac po sklepach więc to będzie najlepsze rozwiązanie
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:01   #628
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iris1988 Pokaż wiadomość
Leże i nie mam sily sie podniesc nogi mi lekko spuchly po calym dniu zalatwiania spraw:-/ ale z remontem idziemy do przodu Kurcze taka plaga u nas z tymi szyjkami ze mozna sie naprawde wystraszyc :-/ ja dopiero co bylam na wizycie i niby ok ale do 23 maja daleko i różnie może być.

Mialam cos robic ale chyba jeszcze troche poleze:-D ostatnio jestem ciagle senna...
Wiesz co... może tak dla bezpieczeństwa też bardziej się oszczędzaj. W ogóle wszystkie się oszczędzajmy. Jak widać niby czujemy się dobrze, a tu potem takie nieprzeyjemne zaskoczenia Chyba pora sobie powiedzieć, że trzeba się bardzo oszczędzać i o siebie zadbać
Cytat:

a i wymyśliłam, że zakupy robię przez Internet nie mogę teraz ganiac po sklepach więc to będzie najlepsze rozwiązanie
No i brawa Potrzeba matką wynalazków
Stary 2014-04-29, 19:03   #629
elcia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Kurcze ale sie porobilo z tymi szyjkami. Zadam glupie pytanie jest taka opcja, ze szyjka znowu np sie troche wydluzy? Chyba lekarza zapytam, tylko nie wiem czy ze smiechu nie padnie

Może jestem naiwna ale mam nadzieję że pozycja horyzontalna polepszy moją sytuację

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Witaj

Fame ja też odpalam allegro i zaczynam robić zakupy, bo do tej pory się przecież tak fantastycznie czułam że nawet nic nie zaczęłam

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Witaj! Super, że nas znalazłaś U nas jest fajnie
tak tak u nas jest fajnie tylko uważaj Marianna żebyś czego nie złapała czyt. cukrzycy, skracającej szyjki itp.
elcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:08   #630
svelta
Rozeznanie

Cytat:
tak tak u nas jest fajnie tylko uważaj Marianna żebyś czego nie złapała czyt. cukrzycy, skracającej szyjki itp.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości