Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 17:14   #1291
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

bardorja
No ja wiem wiem, ogólnie napisałam, że trzeba używać czegoś dobrego. Przecież takim czymś straci klientki...

Lemon_Drop
Stary 2014-04-29, 17:20   #1292
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
mysza93, przypomniałaś mi, że też muszę kupić welon

Fotki wrzucę wieczorem, bo teraz nie mam sprzętu Bałam się, że nie zdążą przyjść przed majówką i będzie krótko mówiąc źle.
do usług
To czekam My musimy się powoli zabrać za rozdawanie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Melduję, że mój tata kupił już garnitur, krawat i koszulę! Teściowa kupiła kieckę: góra ecru dół brązowy...
Gratki dla taty

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mysza Bardzo ładne - świetnie leżą na dłoni
dzięki

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
podziwiam! ja poszłam na łatwiznę xD

PS: I nareszcie wybraliśmy OBRĄCZKI!!!!!
Gratulacje wyboru! Jakie?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:25   #1293
cude
Zadomowienie

cornflower_girl,

Lusiija, u nas też to trochę potrwało, ale na koniec to ja byłam niezdecydowana Pokaż Wasze!

Potrzebuję makijażowej porady. Każdy podkład odkłada mi się w załamaniach. Można sobie jakoś z tym poradzić?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:26   #1294
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

jeszcze raz gratulacje dla ostatnich sobotnich mężatek

my w ten długi weekend majowy będziemy rozdawać zaproszenia mam nadzieję ze rozdamy wszystkie
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:04   #1295
Magheru
Raczkowanie

Nadrobiłam. Chyba zrobię sobie medal z ziemniaka Świetne relacje ślubne.

justynkie masz w Olsztynie kogoś do robienia paznokci z polecenia? Nie korzystałam dotąd z tego rodzaju usług i nie chciałabym się załamać efektem końcowym.

Większość zaproszeń rozdana. Zostały tylko 3. Bilety zarezerwowane, domek też... a ja ledwo co oddycham. Zastanawiamy się czy nie odwołać wyjazdu.
Stary 2014-04-29, 18:10   #1296
21klaudyna
Zadomowienie

Cude pochwal się zaproszeniami
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Jak wam sie podobaja takie podziekowania dla rodzicow?
Mi podziękowania spędzają sen z powiek. Ale pasja mojego Tż jest jazda na motorze crossowym , tylko że swój sprzedał rok temu bo od 2 lat stał nie używany z racji jego pobytu w Londynie i jeśli kuzyn mój my pożyczy to mamy w planach jechać na tor , potem nad rzęke potym jakiś piknik i chyba przepleciemy to naszymi wypowiedziami ja o moich rodzicach, Tż o swoich - z czym nam się kojarzą , co najlepiej pamiętamy a potem razem podziękujemy im za wszystko.

mój kosmiczny TŻ :P
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też zaraz się zbieram z domu
W takim razie czekamy też na relację , że spotkania!!
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-04-29 o 18:18
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:24   #1297
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Super, chciałabym żeby u nas było tyle
Pokaz buty!

Super, gratki za zakupy

Ale wam fajnie! Pozdrów wszystkie!

Lusiija gratki! pochwalisz się jaki wzór?
coś takiego, tylko bez tego prostokąta z przodu i męska bez diamentów. Cud cudów, że spodobało się mojemu M. bo podobały mu się tylko te czyste, a ja nie chciałam takiej. Widzieliśmy tą obrączkę w realu i lepiej wygląda niż na zdjęciu.

PYTANIE tylko: nie wiem czy brać do niej 4 brylanty czy nie zastąpić ich cyrkoniami na razie? Za obrączki chciała zapłacić mama M. a nie chce jej na koszta naciągać... co myślicie? Z drugiej strony chciałabym....

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:35   #1298
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
PYTANIE tylko: nie wiem czy brać do niej 4 brylanty czy nie zastąpić ich cyrkoniami na razie? Za obrączki chciała zapłacić mama M. a nie chce jej na koszta naciągać... co myślicie? Z drugiej strony chciałabym....

Moim zdaniem - obrączka jest na wieki wieków , więc warto dołożyć- 4 brylanty zwiększą wartość obrączki około 800 zł może mniej a będą ci się pięknie błyszczeć , cyrkonia straci blask po roku
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:35   #1299
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
bardorja
No ja wiem wiem, ogólnie napisałam, że trzeba używać czegoś dobrego. Przecież takim czymś straci klientki...
:
no,no no i straciła, wrócilam i zapyt sie jak nazywa sie klej ktorym mi przedluzala (znam ten swoj hipoaler) to powiedziala ze nie pamieta, a jak powiedzialam ze by poszukala (bo bylysmy w jej salonie) to stwierdzila, ze etraz nie ma czasu bo zaraz klietka (ta..) zrobiłam jej taka antyreklame ze ho-ho-ho

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:41   #1300
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Cude pochwal się zaproszeniami

Mi podziękowania spędzają sen z powiek. Ale pasja mojego Tż jest jazda na motorze crossowym , tylko że swój sprzedał rok temu bo od 2 lat stał nie używany z racji jego pobytu w Londynie i jeśli kuzyn mój my pożyczy to mamy w planach jechać na tor , potem nad rzęke potym jakiś piknik i chyba przepleciemy to naszymi wypowiedziami ja o moich rodzicach, Tż o swoich - z czym nam się kojarzą , co najlepiej pamiętamy a potem razem podziękujemy im za wszystko.

mój kosmiczny TŻ :P

W takim razie czekamy też na relację , że spotkania!!
Dużo się naoglądałam takich filmików. Też mi się bardzo podobały. Super jakbyście zrobili coś co zahacza o pasje takie są najlepsze! Jedyne co w tych filmikach mi się nie podoba to ta właśnie powtarzalność. Wypisywanie podziękowań na kartkach i w kółko to samo.. Jakiś pomysł i już! Ja z Tż robimy filmik, który chcemy pokazać na weselu. Wiele par robi np slajdy ze swojego dzieciństwa ze zdjęciami, mi się to wydało nudne. Mamy nakręconą połowę, potem była zima i czekam na następne ujęcia xD

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Moim zdaniem - obrączka jest na wieki wieków , więc warto dołożyć- 4 brylanty zwiększą wartość obrączki około 800 zł może mniej a będą ci się pięknie błyszczeć , cyrkonia straci blask po roku
Takie małe brylanciki tam wchodzą. Policzył mi za nie 280zł !?? Sama nie wiem. Jak coś to powiedziałam M. że mi wymieni za rok na rocznicę xD

Ah i płacimy tylko robociznę, bo M. kupował tam też pierścionek zaręczynowy i były przygody!! Obiecał zrobić facet rabat. A złoto mamy swoje - obrączkę taty TŻ[*] i mojego dziadka

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-29 o 18:42
Stary 2014-04-29, 19:09   #1301
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej kobietki miałam dziś nadrobić wszystko, ale tylko ostatnie 5 stron przeczytałam. Niestety miałam nic dziś nie robić związanego ze ślubem ale jutro mamy spotkanie z DJ i jak zasiadłam do kompa rano to dopiero teraz skończyłam. Lista piosenek wybrana, zabawy oczepinowe w sumie też. Ufff kolejna rzecz do odhaczenia

Jutro czeka mnie znowu ciężko dzień, najpierw spotkanie na sali, potem DJ, potem do lekarza lecę.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
wracam jako najszczęśliwsza na świecie ŻONA!
Miniona sobota była przecudowna, wszystko udało się idealnie. Wybawiliśmy się niesamowicie, goście też bardzooooo zadowoleni. Wczoraj odpoczywaliśmy, a dzisiaj mieliśmy caly dzień załatwiania, jeżdżenia i innych cudów.
Jutro sesja, kilka spraw do załatwienia, a w środę wybywamy nad morze na przedłużony weekend.
Rogal nie schodzi mi z twarzy od soboty.
Hej kochana ale radość bije z tego posta. Czekam na relację.

Cytat:
Super Ysia, czekam na wiecej!

eee za bardzo skupiające się na parze a nie na tym po co tam są, ale koncepcja takich podziękowań mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
w biedronce sa wkładki żelowe do butów za 4 zł, może ktoś chce sobie kupić ja z racji iż zamierzałam, wezmę z 2 pary na wesele
oo dzięki za info.

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
być białe a są ..... białe

W drogerii natura jest promocja -40% na kosmetyki do makijażu (wszystkie )
pokażesz?

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość

ehh no zazdroszcze plociuchy
są tu jakies warszawianki???
a są, są

Cytat:
coś takiego, tylko bez tego prostokąta z przodu i męska bez diamentów. Cud cudów, że spodobało się mojemu M. bo podobały mu się tylko te czyste, a ja nie chciałam takiej. Widzieliśmy tą obrączkę w realu i lepiej wygląda niż na zdjęciu.

ja bym brała zdecydowanie brylanty.

Naszym wątkowym żonkom gratuluję z całego serca.
Ysia, Kaigara relacje cudne, aż serce rośnie i nogi same chodzą z niecierpliwością w oczekiwaniu na własny ślub.

Trójmiejskie laseczki udanego spotkanka
Zazdroszczę.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:25   #1302
Anesthesia
Wtajemniczenie

Chyba jestem staroświecka, ale nie łapię tego, co ta PM ma na głowie http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...welina-i-piotr Przecież to koszmar, każdy zamiast podziwiać ją, gapi się na to COŚ! Zasłania jej całą twarz...

Co do wyboru cyrkonie/brylanty - brałabym brylanty, choć w pierścionku zaręczynowym mam cyrkonie i mimo półtora roku intensywnego noszenia nadal wyglądają pięknie i są mylone przez osoby trzecie z diamentami Mam nadzieję, że zostanie tak jak najdłużej

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-04-29 o 19:29
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:36   #1303
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Hahaha ja też mam takie wrażenie
Koleżanki mi mówią, że jak coś nie będą wiedziały (śluby za 2 lata) to do mnie się zgłoszą, bo ja wszystko wiem

W sumie nie mamy do siebie tak daleko :P
No nie to kiedy spotkanie sląskich PMek?

Cytat:

Fajne obraczki bierz brylanty

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Chyba jestem staroświecka, ale nie łapię tego, co ta PM ma na głowie http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...welina-i-piotr Przecież to koszmar, każdy zamiast podziwiać ją, gapi się na to COŚ! Zasłania jej całą twarz...

Co do wyboru cyrkonie/brylanty - brałabym brylanty, choć w pierścionku zaręczynowym mam cyrkonie i mimo półtora roku intensywnego noszenia nadal wyglądają pięknie i są mylone przez osoby trzecie z diamentami Mam nadzieję, że zostanie tak jak najdłużej
Akurat mnie sie to nawet u tej babki podoba w ogole piękna PM i booooska suknia i w ogóle miejsce...mega klimatycznie kocham morze

Proszę o porady...fajne te spinki do mankietów?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-04-29 o 19:40
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:41   #1304
misia880
Zakorzenienie

pysia! ja jestem za to swietny pomysl - dobrze bylo by to spotkanie zorganizowac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:48   #1305
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
pysia! ja jestem za to swietny pomysl - dobrze bylo by to spotkanie zorganizowac

Dziewczyny, ja jestem mega chętna tymbardziej, ze w maju mam wszystkie weekendy wolne, więc jest nie powtarzalna okazja, zebym mogła sie z Wami spotkać

No...to kiedy? i gdzie? najbardziej w centrum śląska są Katowice chyba ja się mogę podjąc organizacji wiec jak ktoś zainteresowany to proszę o PW i będziemy dogadywać szczegóły może jakos przez fb czy coś

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-29, 19:55   #1306
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Sam zamysł jest całkiem fajny. Bardzo podoba mi się tego typu filmik u moich kamerzystów.

Cytat:
Kocham was xD
Dziewczyny a gdzie w Rossie leży tak odżywka Long 4 lashes??

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Już za godzinę poznam się z Trójmiejskimi PMkami
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też zaraz się zbieram z domu
Super! Czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Bez tego czegoś na głowie wyglądałaby przepięknie!

Ysia dzięki za tak szczegółową relację, super! I czekam na więcej!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:57   #1307
activelifestyle
Rozeznanie

ijaa - gratuluję żono i czekam na bardziej szczegółową relację udanego weekendu

ysia - szczegóły się pojawiają widzę, kot nie ma litości, ale dobrze, że dał Ci chociaż 4 godziny pospać
Twoja siostra miała rację - fryzura była świetna Makijaż miałaś bardzo odważny, ale pasował do Ciebie, dobrze, że nie kazałaś się myć a najważniejsze, że pomoc w postaci druhenek jak najbardziej się sprawdziła
Komentarz Twojej świadkowej w aucie o związku homo mnie rozłożył nadrabiam wątek powoli i dawkujesz mi emocje nieźle
I niech ktoś teraz powie, że cywilny to tylko krótka formalność. Musiało być baaardzo romantycznie, zazdroszczę

niulka_1985 - gratuluję załatwionych spraw Przygotowania pędzą do przodu

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość

U mnie dzisiaj 150 DDŚ

Asia i widzę, że celujemy w taką samą fryzurę Warkocz jak najbardziej będzie pasował do Twojej sukni

A co do promocji w rossmanie... byłam dzisiaj i zobaczyłam wiele pustych półek normalnie jakby za darmo rozdawali Ostatecznie kupiłam sobie tylko zieloną herbatę, bo mi się pić chciało strasznie

Kaigara - to miałaś przeżycia podczas życzeń przynajmniej masz co wspominać Cieszę się, że wszystko się udało i jesteś tak zadowolona

Opiumalfa - pomysł jest ok jestem za ale jak mówiły dziewczyny - mniej czułości dla siebie, więcej dla rodziców

czekooczekolada - a szczegóły? gdzie ta sesja, jak się udała, jakaś tematyka? Opowiadaj

Lg_ago - trochę niepoważnie do Ciebie podeszli w salonie z butami jakaś porażka

say-hello, enzunio - bawcie się dobrze

dzisiaj znalazłam na allegro buty ślubne. Obcas 5 cm. PM'ka twierdzi, że miała je tylko na ślubie i weselu, nie że nie są zniszczone. Kosztują jedyne 40 zł Co sądzicie?

activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:01   #1308
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
ijaa - gratuluję żono i czekam na bardziej szczegółową relację udanego weekendu

ysia - szczegóły się pojawiają widzę, kot nie ma litości, ale dobrze, że dał Ci chociaż 4 godziny pospać
Twoja siostra miała rację - fryzura była świetna Makijaż miałaś bardzo odważny, ale pasował do Ciebie, dobrze, że nie kazałaś się myć a najważniejsze, że pomoc w postaci druhenek jak najbardziej się sprawdziła
Komentarz Twojej świadkowej w aucie o związku homo mnie rozłożył nadrabiam wątek powoli i dawkujesz mi emocje nieźle
I niech ktoś teraz powie, że cywilny to tylko krótka formalność. Musiało być baaardzo romantycznie, zazdroszczę

niulka_1985 - gratuluję załatwionych spraw Przygotowania pędzą do przodu

Asia i widzę, że celujemy w taką samą fryzurę Warkocz jak najbardziej będzie pasował do Twojej sukni

A co do promocji w rossmanie... byłam dzisiaj i zobaczyłam wiele pustych półek normalnie jakby za darmo rozdawali Ostatecznie kupiłam sobie tylko zieloną herbatę, bo mi się pić chciało strasznie

Kaigara - to miałaś przeżycia podczas życzeń przynajmniej masz co wspominać Cieszę się, że wszystko się udało i jesteś tak zadowolona

Opiumalfa - pomysł jest ok jestem za ale jak mówiły dziewczyny - mniej czułości dla siebie, więcej dla rodziców

czekooczekolada - a szczegóły? gdzie ta sesja, jak się udała, jakaś tematyka? Opowiadaj

Lg_ago - trochę niepoważnie do Ciebie podeszli w salonie z butami jakaś porażka

say-hello, enzunio - bawcie się dobrze

dzisiaj znalazłam na allegro buty ślubne. Obcas 5 cm. PM'ka twierdzi, że miała je tylko na ślubie i weselu, nie że nie są zniszczone. Kosztują jedyne 40 zł Co sądzicie?

Fajne ja bym brała a za 40zł to jak za darmo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-29, 20:02   #1309
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się z Klaudyną
btw piękne obrączki

Klaudyna świetną pasję pa twój TŻ!

activelifestyle wyglądają fajnie, podoba mi się ten materiał/koronka jeśli i tobie się podobają to ja bym brała
Stary 2014-04-29, 20:08   #1310
Lg_ago
Zadomowienie

Lussija obrączki bardzo ładne Fajnie, że w końcu udało się dojść do porozumienia. Obrączki to chyba jedna z najtrudniejszych rzeczy do dogadania Bierz brylanciki, na dłużej zostaną. Jeśli jest Ci głupio (choć nie powinno) tak bardzo obciążać teściową, to zawsze może te różnicę między cyrkoniami, a brylancikami sama zapłacić

activelifestyle butki ładne ! Tylko poproś o zdjęcia butów po ślubie, bo te co wrzuciłaś to pewnie od fotografa z dnia ślubu A teraz mogą wyglądać różnie !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:11   #1311
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
cornflower_girl,

Lusiija, u nas też to trochę potrwało, ale na koniec to ja byłam niezdecydowana Pokaż Wasze!

Potrzebuję makijażowej porady. Każdy podkład odkłada mi się w załamaniach. Można sobie jakoś z tym poradzić?
Uzywalas Revlonu? Probowalas moze jakas baze stosowac?
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:14   #1312
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
No nie to kiedy spotkanie sląskich PMek?

Fajne obraczki bierz brylanty

Akurat mnie sie to nawet u tej babki podoba w ogole piękna PM i booooska suknia i w ogóle miejsce...mega klimatycznie kocham morze

Proszę o porady...fajne te spinki do mankietów?
Jestem za! Tylko gdzie? Śląsk duuuuuuży... :O
Mój tż proponuje BB, bo można iść do Maluch Caffe

Spinki hmm takie sobie, mi bardziej podobają się z tekstem, ale to Wam ma się podobać!!!

misia880 jestem za

pysia1987 - Katowice są duuuże ^^ pfff

cashmere - u mnie koło hmm perfum itp. Ale znam parę Rosmanów i każdy inny :O

activelifestyle - śliczne!!!!! kupuj, bo ja kupie żartuje

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Lussija obrączki bardzo ładne Fajnie, że w końcu udało się dojść do porozumienia. Obrączki to chyba jedna z najtrudniejszych rzeczy do dogadania Bierz brylanciki, na dłużej zostaną. Jeśli jest Ci głupio (choć nie powinno) tak bardzo obciążać teściową, to zawsze może te różnicę między cyrkoniami, a brylancikami sama zapłacić

activelifestyle butki ładne ! Tylko poproś o zdjęcia butów po ślubie, bo te co wrzuciłaś to pewnie od fotografa z dnia ślubu A teraz mogą wyglądać różnie !
Wiem.. z obrączkami było ciężko.. W sumie powiedział nam 400zł za obrączki - mama powiedziała, że najwyżej sama mi dopłaci..
Stary 2014-04-29, 20:15   #1313
czekooczekolada
Zakorzenienie

byłam w rossmanie i ta odżywka nie jest w promocji

activelifestyle

sesja sie udała, temattyka, hmm, wiosenna chyba, to było tylko tak na szybko, bez specjalnych widzimisiów , pare całusów wpatrywania w siebie itp
za taką cene to bym brała buty

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-29, 20:24   #1314
activelifestyle
Rozeznanie

Dziękuję za opinię w sprawie butów

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Dziewczyna jest z Łodzi więc może podjadę i zobaczę osobiście jak wyglądają i od razu zmierzę
Stary 2014-04-29, 20:28   #1315
mimi_77
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi odnośnie delegacji *

ysia i kaigara - mega relacje, świetnie się czyta Chciałabym żeby nasz ślub też był tak pozytywny

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:32   #1316
kasia1201
Rozeznanie

Pysia spinki śliczne.... bo fioletowe a ja skrzywienie mam na punkcie tego koloru :-P
Moje Panie wizaż uczy, pół godziny temu pobiegłam do apteki i mam pastę ;-)

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1398796340905.jpg (58,7 KB, 12 załadowań)
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:40   #1317
misia880
Zakorzenienie

mi pasuje i Bielsko i Katowice

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:48   #1318
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

21klaudyna fajną pasję ma Twój TŻ ja kiedyś byłam zapaloną motocyklistką tylko że ścigaczy ale miałam mały wypadek i tak się skończyła moja pasja chociaż do tej pory fisiuje jak widzę motorek na ulicy więc zazdrszaczam ojjj zazdraszam pomysł z podziękowaniami z motorkiem w tle jest super

Lusiija widzę że obrączki z "Węca"? Faktycznie w realu wyglądają o wiele ładniej niż na stronce ja bym brała z brylancikami

Anesthesia masz rację to coś na głowie to .... a szkoda bo byłaby naprawdę śliczna PM

activelifestyle ja bym brała te buciki naprawdę bardzo ładne i cena super
Stary 2014-04-29, 20:52   #1319
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Pysia spinki śliczne.... bo fioletowe a ja skrzywienie mam na punkcie tego koloru :-P
Moje Panie wizaż uczy, pół godziny temu pobiegłam do apteki i mam pastę ;-)

Ja też dzisiaj kupiłam Ale taką jak ysia do wrażliwych zębów
Stary 2014-04-29, 20:56   #1320
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj kupiłam Ale taką jak ysia do wrażliwych zębów
Ja mam z ochroną szkliwa :-D

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości