|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
bardorja
No ja wiem wiem, ogólnie napisałam, że trzeba używać czegoś dobrego. Przecież takim czymś straci klientki... Lemon_Drop
|
|
#1292 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() To czekam My musimy się powoli zabrać za rozdawanie ![]() Cytat:
dzięki Cytat:
|
|||
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
cornflower_girl,
Lusiija, u nas też to trochę potrwało, ale na koniec to ja byłam niezdecydowana Potrzebuję makijażowej porady. Każdy podkład odkłada mi się w załamaniach. Można sobie jakoś z tym poradzić? |
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() jeszcze raz gratulacje dla ostatnich sobotnich mężatek ![]() my w ten długi weekend majowy będziemy rozdawać zaproszenia mam nadzieję ze rozdamy wszystkie
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam. Chyba zrobię sobie medal z ziemniaka
Świetne relacje ślubne.justynkie masz w Olsztynie kogoś do robienia paznokci z polecenia? Nie korzystałam dotąd z tego rodzaju usług i nie chciałabym się załamać efektem końcowym. Większość zaproszeń rozdana. Zostały tylko 3. Bilety zarezerwowane, domek też... a ja ledwo co oddycham. Zastanawiamy się czy nie odwołać wyjazdu.
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
Cude pochwal się zaproszeniami
Mi podziękowania spędzają sen z powiek. Ale pasja mojego Tż jest jazda na motorze crossowym , tylko że swój sprzedał rok temu bo od 2 lat stał nie używany z racji jego pobytu w Londynie i jeśli kuzyn mój my pożyczy to mamy w planach jechać na tor , potem nad rzęke potym jakiś piknik i chyba przepleciemy to naszymi wypowiedziami ja o moich rodzicach, Tż o swoich - z czym nam się kojarzą , co najlepiej pamiętamy a potem razem podziękujemy im za wszystko. ![]() mój kosmiczny TŻ :P W takim razie czekamy też na relację , że spotkania!!
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-04-29 o 18:18 |
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i męska bez diamentów. Cud cudów, że spodobało się mojemu M. bo podobały mu się tylko te czyste, a ja nie chciałam takiej. Widzieliśmy tą obrączkę w realu i lepiej wygląda niż na zdjęciu. PYTANIE tylko: nie wiem czy brać do niej 4 brylanty czy nie zastąpić ich cyrkoniami na razie? Za obrączki chciała zapłacić mama M. a nie chce jej na koszta naciągać... co myślicie? Z drugiej strony chciałabym....
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem - obrączka jest na wieki wieków , więc warto dołożyć- 4 brylanty zwiększą wartość obrączki około 800 zł może mniej a będą ci się pięknie błyszczeć , cyrkonia straci blask po roku
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie są najlepsze! Jedyne co w tych filmikach mi się nie podoba to ta właśnie powtarzalność. Wypisywanie podziękowań na kartkach i w kółko to samo.. Jakiś pomysł i już! Ja z Tż robimy filmik, który chcemy pokazać na weselu. Wiele par robi np slajdy ze swojego dzieciństwa ze zdjęciami, mi się to wydało nudne. Mamy nakręconą połowę, potem była zima i czekam na następne ujęcia xD---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Ah i płacimy tylko robociznę, bo M. kupował tam też pierścionek zaręczynowy i były przygody!! Obiecał zrobić facet rabat. A złoto mamy swoje - obrączkę taty TŻ[*] i mojego dziadka
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-04-29 o 18:42 |
||
|
|
|
#1301 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki miałam dziś nadrobić wszystko, ale tylko ostatnie 5 stron przeczytałam. Niestety miałam nic dziś nie robić związanego ze ślubem ale jutro mamy spotkanie z DJ i jak zasiadłam do kompa rano to dopiero teraz skończyłam. Lista piosenek wybrana, zabawy oczepinowe w sumie też. Ufff kolejna rzecz do odhaczenia
![]() Jutro czeka mnie znowu ciężko dzień, najpierw spotkanie na sali, potem DJ, potem do lekarza lecę. Cytat:
Cytat:
eee za bardzo skupiające się na parze a nie na tym po co tam są, ale koncepcja takich podziękowań mi się podoba. Cytat:
Cytat:
a są, są ![]() Cytat:
Naszym wątkowym żonkom gratuluję z całego serca. Ysia, Kaigara relacje cudne, aż serce rośnie i nogi same chodzą z niecierpliwością w oczekiwaniu na własny ślub. Trójmiejskie laseczki udanego spotkanka ![]() Zazdroszczę.
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba jestem staroświecka, ale nie łapię tego, co ta PM ma na głowie
Co do wyboru cyrkonie/brylanty - brałabym brylanty, choć w pierścionku zaręczynowym mam cyrkonie i mimo półtora roku intensywnego noszenia nadal wyglądają pięknie i są mylone przez osoby trzecie z diamentami Mam nadzieję, że zostanie tak jak najdłużej
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-29 o 19:29 |
|
|
|
#1303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to kiedy spotkanie sląskich PMek? ![]() Cytat:
Cytat:
Proszę o porady...fajne te spinki do mankietów? Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-29 o 19:40 |
|||
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
pysia! ja jestem za
to swietny pomysl - dobrze bylo by to spotkanie zorganizowac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tymbardziej, ze w maju mam wszystkie weekendy wolne, więc jest nie powtarzalna okazja, zebym mogła sie z Wami spotkać ![]() No...to kiedy? i gdzie? najbardziej w centrum śląska są Katowice chyba ja się mogę podjąc organizacji wiec jak ktoś zainteresowany to proszę o PW i będziemy dogadywać szczegóły może jakos przez fb czy coś
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Sam zamysł jest całkiem fajny. Bardzo podoba mi się tego typu filmik u moich kamerzystów.
Dziewczyny a gdzie w Rossie leży tak odżywka Long 4 lashes?? Super! Czekamy na relację ![]() Cytat:
Ysia dzięki za tak szczegółową relację, super! I czekam na więcej!
|
|
#1307 |
|
Rozeznanie
|
ijaa - gratuluję żono
udanego weekendu ![]() ysia - szczegóły się pojawiają widzę, kot nie ma litości, ale dobrze, że dał Ci chociaż 4 godziny pospać Twoja siostra miała rację - fryzura była świetna a najważniejsze, że pomoc w postaci druhenek jak najbardziej się sprawdziła ![]() Komentarz Twojej świadkowej w aucie o związku homo mnie rozłożył nadrabiam wątek powoli i dawkujesz mi emocje nieźle ![]() I niech ktoś teraz powie, że cywilny to tylko krótka formalność. Musiało być baaardzo romantycznie, zazdroszczę niulka_1985 - gratuluję załatwionych spraw Przygotowania pędzą do przodu ![]() ![]() ![]() Asia i widzę, że celujemy w taką samą fryzurę A co do promocji w rossmanie... byłam dzisiaj i zobaczyłam wiele pustych półek normalnie jakby za darmo rozdawali Ostatecznie kupiłam sobie tylko zieloną herbatę, bo mi się pić chciało strasznie ![]() Kaigara - to miałaś przeżycia podczas życzeń przynajmniej masz co wspominać Cieszę się, że wszystko się udało i jesteś tak zadowolona ![]() Opiumalfa - pomysł jest ok jestem za ![]() czekooczekolada - a szczegóły? gdzie ta sesja, jak się udała, jakaś tematyka? Opowiadaj ![]() Lg_ago - trochę niepoważnie do Ciebie podeszli w salonie z butami jakaś porażka ![]() say-hello, enzunio - bawcie się dobrze ![]() dzisiaj znalazłam na allegro buty ślubne. Obcas 5 cm. PM'ka twierdzi, że miała je tylko na ślubie i weselu, nie że nie są zniszczone. Kosztują jedyne 40 zł Co sądzicie? |
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za 40zł to jak za darmo
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw piękne obrączki ![]() Klaudyna świetną pasję pa twój TŻ! ![]() activelifestyle wyglądają fajnie, podoba mi się ten materiał/koronka
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Lussija obrączki bardzo ładne
Fajnie, że w końcu udało się dojść do porozumienia. Obrączki to chyba jedna z najtrudniejszych rzeczy do dogadania Bierz brylanciki, na dłużej zostaną. Jeśli jest Ci głupio (choć nie powinno) tak bardzo obciążać teściową, to zawsze może te różnicę między cyrkoniami, a brylancikami sama zapłacić ![]() activelifestyle butki ładne ! A teraz mogą wyglądać różnie !
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
Uzywalas Revlonu? Probowalas moze jakas baze stosowac?
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój tż proponuje BB, bo można iść do Maluch Caffe ![]() Spinki hmm takie sobie, mi bardziej podobają się z tekstem, ale to Wam ma się podobać!!! misia880 jestem za ![]() pysia1987 - Katowice są duuuże ^^ pfff cashmere - u mnie koło hmm perfum itp. Ale znam parę Rosmanów i każdy inny :O activelifestyle - śliczne!!!!! kupuj, bo ja kupie ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w rossmanie i ta odżywka nie jest w promocji
activelifestyle sesja sie udała, temattyka, hmm, wiosenna chyba, to było tylko tak na szybko, bez specjalnych widzimisiów , pare całusów wpatrywania w siebie itp ![]() za taką cene to bym brała buty
|
|
#1314 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za opinię w sprawie butów
Cytat:
i od razu zmierzę ![]()
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi odnośnie delegacji
*ysia i kaigara - mega relacje, świetnie się czyta Chciałabym żeby nasz ślub też był tak pozytywny
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Pysia spinki śliczne.... bo fioletowe a ja skrzywienie mam na punkcie tego koloru :-P
Moje Panie wizaż uczy, pół godziny temu pobiegłam do apteki i mam pastę ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
mi pasuje i Bielsko i Katowice
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
21klaudyna fajną pasję ma Twój TŻ
ja kiedyś byłam zapaloną motocyklistką tylko że ścigaczy ale miałam mały wypadek i tak się skończyła moja pasja chociaż do tej pory fisiuje jak widzę motorek na ulicy więc zazdrszaczam ojjj zazdraszam pomysł z podziękowaniami z motorkiem w tle jest super Lusiija widzę że obrączki z "Węca"? Faktycznie w realu wyglądają o wiele ładniej niż na stronce ja bym brała z brylancikami ![]() Anesthesia masz rację to coś na głowie to .... a szkoda bo byłaby naprawdę śliczna PM ![]() activelifestyle ja bym brała te buciki naprawdę bardzo ładne i cena super
|
#1319 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

przypomniałaś mi, że też muszę kupić welon
Bałam się, że nie zdążą przyjść przed majówką i będzie krótko mówiąc źle.
My musimy się powoli zabrać za rozdawanie 

15:00

nadrabiam wątek powoli i dawkujesz mi emocje nieźle
normalnie jakby za darmo rozdawali
gdzie ta sesja, jak się udała, jakaś tematyka? Opowiadaj
z butami jakaś porażka