|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
dziś idę drugi raz. dziękuję Ci za informację
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
No ja dzięki Wam tu wiem
a też miałam wyjść a tu taka niespodzianka. Pani co mi to szukała w sklepie też się zdziwila jak jej powiedziałam że cena niższa. Ciekawe xD Idę dalej na zakupy xD nadrobie na komputerze wasz spam wieczorem buziakiWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
w biedronce sa wkładki żelowe do butów za 4 zł, może ktoś chce sobie kupić
ja z racji iż zamierzałam, wezmę z 2 pary na wesele ![]()
|
|
#1264 |
|
Rozeznanie
|
Ale to dziwne, ja przed chwilą wróciłam z Rossmana bez odżywki, bo mi powiedzieli, że obniżka dotyczy tylko produktów do makijażu a nie odżywek ;p Taka była odpowiedź i obsługi na sklepie i kasjerki ;p
|
|
|
|
#1265 |
|
BAN stały
|
Czeko dzięki za cynk, jak bedą to kupie
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1266 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Oooo to rzeczywiście dziwne. Albo oni nie mają informacji o tej promocji albo Lusiija miała szczęście i kupiła przez niewiedzę obsługi taniej tą odżywkę. Ale ktoś tu jeszcze pisał o tej promocji na tę odzywkę. Ciekawe czy uda mi się kupić ją w lepszej cenie.
|
|
#1269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za dużo pocałunków jak na podziękowania dla rodziców, bardziej jako teledysk ślubny ![]() te mi się podobają: http://vimeo.com/channels/418803/70481478 Ysia, Kaigara - cudowne relacje, wzruszyłam się czytając je Jestem przerażona do ślubu pozostał 1 miesiąc i 30 dni Wczoraj kupiłam buty do ślubu W drogerii natura jest promocja -40% na kosmetyki do makijażu (wszystkie )
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-04-29 o 15:13 |
|
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
Kaigara z opowieści wynika, że dzień ślubu był piękny
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was ! A w klubie czekamy na fotki![]() ysia Twoje relacje czyta się jak najlepszą książkę Jesteś najbardziej szaloną Panną Młodą ![]() Ja mam chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień ślubny. Byłam w salonie, żeby dopytać o welon - mam gratis dowolny do wybrania w cenie sukni, ale Pani nie była zbytnio zainteresowana moim 'problemem'. Myślałam, że coś powybieram, pomacam, ewentualnie katalogi, a ona jakby mnie zbyła. Suknia dalej nie wiadomo dokładnie kiedy będzie do poprawek - możliwe, że pod koniec maja, ale nic konkretnie nie wiadomo ![]() Dobijam się po raz kolejny butami Cały czas nie jestem przekonana do tych z La Body. Przeszłam dziś całe miasto i wszystkie, dosłownie wszystkie buty na obcasie kończą się na 40 !! Nie było żadnego 41. Ja nie wiem jak oni to produkują.
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
An, papier my mamy, więc to nie problem, chodzi o jakość wydruku
![]() Przyjaciółka mi na Piłsudskiego poleciła punkt. Ona duuużo tam drukuje, bo studiuje architekturę, więc ufam jej wyborowi ![]() Dziewczyny, trochę za bardzo panikujecie z tą odżywką. Ja jej używam już parę miesięcy i NIC mi nie jest. Poczytajcie sobie skutki uboczne na byle czym, co zażywacie pewnie bez większego zastanowienia, choćby Gripex - też jest ich sporo ![]() Justynkie,daj spokój, te chłopy to nas wykończą ![]() Ej serio, ja nie wymagam cudów od niego, iał ogarnąć 1 (słownie JEDNO) zaproszenie, no to raczej nie jest ponad siły jednego człowieka ![]() A co do rodziny Twojego TŻta, to skoro on taki 'mam czas', to może oni też z tych ![]() Active, no mój po każdej takiej akcji, gdzie wychodzi, że ja miałam rację, to mi to przyznaje i mówi,że on wie i że następnym razem tak zrobi i w ogóle, on rozumie, on wie, on jest świadomy, a przy kolejnej sytuacji i tak robi to co uważa, uparty jak osioł normalnie! Namisek, to nie problem z papierem, a drukarką ![]() Ana, spróbuj jeszcze raz tego OCM Ja to stosuję nie na co dzień, a od czasu do czasu, choć na co dzień ponoć lepsze efekty. Ja robię, jak potrzebuję superoczyszczenia + rozświetlenia.Lg Ago - ja też nie zawsze chcę żebym miała rację, tylko to samo tak wychodzi. A że on jak koza musi na przekór mi zrobić, to potem cierpi. Dzisiaj jest foch gigant! Enzunio, mnie też nie obchodzi, że on nie ma czasu, jakoś musi to ogarnąć, bo ja mam na jutro tyle rzeczy do załatwienia, że nie mam zamiaru latać z wywieszonym jęzorem, bo on 'MA CZAS'. Czeko, dzięki za cynk o podkładkach, kupię sobie w razie 'wu', chociaż moje wypaśne buty ślubne mają wbudowane takie poduszeczki ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Żoneczki super relacje! Czekam jeszcze na relację iji (eee jak to odmienić? ) i Paris
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jade zaraz do rossmana, mam nadzieje ze bedzie po promocji bo zeby kupic po normalnej cenie mi pewnie nie wystarczy
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
mysza93,
przypomniałaś mi, że też muszę kupić welon![]() Fotki wrzucę wieczorem, bo teraz nie mam sprzętu Bałam się, że nie zdążą przyjść przed majówką i będzie krótko mówiąc źle.czekooczekolada, dzięki za cynk Wybiorę się na pewno!
|
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
cashmere
gratuluję zakupu muchy ![]() karolinuuusia Zastanawiam się czy kupić soczewki czy nowe okulary, wada powiększyła się u mnie, ale wstyd mi chodzić w okularach... ijaa cieszę się Twoim szczęściem! Samych pięknych dni Wam życzę enzunio trzeba na zakupy nie przejmuj się ja na łowy ruszam po weekendzie majowym a znaleźć coś dla mnie to tragedia choć jedną kieckę upatrzyłam za 150zł na bazarku chyba jutro nie wytrzymam i pojadę ją kupić... może jeszcze będzie...ysia Jeszcze raz wszytskiego dobrego! Ach aż mi serce z piersi wyrywa po przeczytaniu Twojej relacji! Zostajesz z nami!! Nigdzie Cię nie wypuścimy hehe![]() niulka_1985 gratuluję załatwienia spraw! ![]() Linaewen, ysia Hahahaha to pomyślcie, że ja jako polonistka mam taki ![]() Kaigara jeszcze raz wszytskiego co najlepsze! Melduję, że mój tata kupił już garnitur, krawat i koszulę! Teściowa kupiła kieckę: góra ecru dół brązowy...
|
|
#1275 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
) dostałam mega kataru, swędziały mnie oczy i łzy płyneły strugami. rzęsy wypadły po tygodniu.. okazało się, ze chciala zaoszczędzic na kleju i kupila firmy 'krzak' zwykły.a do moich oczy musi być hipoalergiczny plus dla alergikówen dla alergików troche gorzej trzyma, bo substancje sa lagodniejsze i gorzej wiąże, ale na uzupelnieni chodze co 3 tyg lub co 2,5. Cytat:
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
bardorja
Ojej... :/ Bardzo współczuję! Kurcze nie ma co oszczędzać tylko używać czegoś odpowiedniego.. Może ta próba za uchem to jest na tej samej zasadzie co próba na farbę do włosów?
|
|
#1278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
|
|
#1279 |
|
BAN stały
|
Już za godzinę poznam się z Trójmiejskimi PMkami
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz się zbieram z domu
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
Owocnego spotkania Dziewczyny!
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A faceci tacy są... pól roku proszę, żebyśmy poszli pooglądać obrączki!! Co do garnituru to nawet się nie odzywam, bo nie widzę już sensu. PS: jak kupiłabyś inne zaproszenie jedno to przecież nikt się nie kapnie! Uwierz, że my poświęcamy na to dużo czasu, ale prawda taka, że zaproszeń czy bukietu nikt nie będzie potem pamiętał ilussia ja bukiety na stoły mam w cenie jedzenia hihih xD mają jakieś znajomości pochytane i robi im ktoś ćwicząc za półdarmo. Opiumalfa - zazdroszczę panieńskiego! ysia - Twoje opowieści są świetne! Myślałaś o pisaniu książki? Szczególnie ta z fotografem! hehehe trzymała w napięciu!
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Kaigara Jeszcze raz gratuluję - miło czytać taką spokojną i radosną relację
![]() Pomysł z selfie świetny ![]() zły jeż Ale ładne buciki - zgrabnie wyglądają na nodze. elrosa A tam rozpacz, kiedyś na wątku były zdjęcia PM-ki w okularach, wyglądała niesamowicie (pokusiłabym się o stwierdzenie, że lepiej z ). Doczepki fajne, wyglądają naturalnie ![]() Opium Niech te, co nie były żałują - widać, że świetnie się bawiłyście ![]() marlenqa Gadaniem koleżanki się nie przejmuj, jest taki typ ludzi, który krytykuje wszystko, żeby poczuć się lepszym od Was. Jak zespół się Wam spodobał, to znaczy że miał coś w sobie ![]() Atomoowka Super, że przyjdzie rabbitka Zdrowiej ![]() kiss Kremowe i srebrne wg mnie najładniejsz wyszły antonina Gratki - szybko się u Was uwiną z obrączkami ![]() mysza Bardzo ładne - świetnie leżą na dłoni ![]() cude Jejku, piękna sukienka Panna Izabela Jak to się nie opłaca? Wg mnie warto przetestować makijaż. Być może dojazd do jednej osoby jest nieopłacalny, więc lepiej umówić się u niej. Niemniej jednak samo zdanie niepokojące i dziwne. Cytat:
Co do welonu - mgiełka bez zdobień. Sprawdziłby się 70/50 z koła, jak i dłuższy 100/60, lub nawet taki do podłogi, jesli masz ochote ![]() ysia Jesteś miszcz z relacją - bardzo pozytywna ![]() iliy Ja na pewno będę nosić oddzielnie pierścionek i obrączkę - pierścionek ma nieregularny kształt obręczy. anka Pochwal się butami ![]() Lg_ago Może trafi się jakaś inna, bardziej ogarnięta pani? Lusija O ile nie robisz tych zaproszeń zarobkowo, to nie urywałabym głowy za naśladownictwo
|
|
#1284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS: I nareszcie wybraliśmy OBRĄCZKI!!!!!
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-04-29 o 16:55 |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz juz wsyztsko jest okej, przedluza mi kumpela-szkoleniowiec, wiec nie ma obawy ehh no zazdroszcze plociuchy są tu jakies warszawianki???
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, dokladnie, niech ktore nie byly niech zaluja!!!
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wam fajnie
![]() ![]() Też bym se poklachała z kims bo mam wrazenie ze ludzie z mojego otoczenia już nie mogą słuchac o ślubnych sprawach |
|
|
|
#1288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koleżanki mi mówią, że jak coś nie będą wiedziały (śluby za 2 lata) to do mnie się zgłoszą, bo ja wszystko wiem W sumie nie mamy do siebie tak daleko :P
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-04-29 o 17:04 |
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1290 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pokaz buty! ![]() Cytat:
![]() Ale wam fajnie! Pozdrów wszystkie! ![]() Lusiija gratki! pochwalisz się jaki wzór?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

dziś idę drugi raz. dziękuję Ci za informację

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

Cały czas nie jestem przekonana do tych z La Body. Przeszłam dziś całe miasto i wszystkie, dosłownie wszystkie buty na obcasie kończą się na 40 !! Nie było żadnego 41. Ja nie wiem jak oni to produkują.

przypomniałaś mi, że też muszę kupić welon

nie przejmuj się ja na łowy ruszam po weekendzie majowym a znaleźć coś dla mnie to tragedia choć jedną kieckę upatrzyłam za 150zł na bazarku chyba jutro nie wytrzymam i pojadę ją kupić... może jeszcze będzie...
) dostałam mega kataru, swędziały mnie oczy i łzy płyneły strugami. rzęsy wypadły po tygodniu.. okazało się, ze chciala zaoszczędzic na kleju i kupila firmy 'krzak' zwykły.a do moich oczy musi być hipoalergiczny plus dla alergików
Bo smugi z tuszu zostają na papierze i się nie da.