Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 14:22   #1261
Aasikk
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Na półce normalna. Pytalam to powiedziała mi że obniża w kasie, trzeba o tym wiedzieć. A kasjerka też nie wiedziala i mówiła mi ze tez idzie sobie wziąć xD

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
no tak... mogłam podejść i zapytać o tą promocję. A ja weszłam zobaczyłam na półce 79,90 i wyszłam... dobra jestem dziś idę drugi raz. dziękuję Ci za informację teraz używam FEG ale chyba już się kończy bo pędzelek coraz suchszy jest.
Stary 2014-04-29, 14:28   #1262
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

No ja dzięki Wam tu wiem a też miałam wyjść a tu taka niespodzianka. Pani co mi to szukała w sklepie też się zdziwila jak jej powiedziałam że cena niższa. Ciekawe xD

Idę dalej na zakupy xD nadrobie na komputerze wasz spam wieczorem buziaki

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 103 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:32   #1263
czekooczekolada
Zakorzenienie

w biedronce sa wkładki żelowe do butów za 4 zł, może ktoś chce sobie kupić ja z racji iż zamierzałam, wezmę z 2 pary na wesele

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-29, 14:34   #1264
Sunset89
Rozeznanie

Ale to dziwne, ja przed chwilą wróciłam z Rossmana bez odżywki, bo mi powiedzieli, że obniżka dotyczy tylko produktów do makijażu a nie odżywek ;p Taka była odpowiedź i obsługi na sklepie i kasjerki ;p
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:38   #1265
enzunio
BAN stały

Czeko dzięki za cynk, jak bedą to kupie

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:45   #1266
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja nie czuję tego przekazu Dla mnie to jest taki pokaz ich miłości, a nie podziękowanie - dużo się całują, przytulają...
Mam takie samo odczucie, bardziej podchodzi pod filmik narzeczeński niż podziękowania dla rodziców
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:48   #1267
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ysiacudna relacja, 100% Ciebie w niej :p cieszę się jak wariatka z każdego zdania nowej PM dajesz mi nadzieję na to, że nasz cywilny też zostanie odebrany jako fajny i romantyczny
To samo myślę! Relacja Ysi coraz bardziej podbudowuje mi wiarę w cudowność ślubu cywilnego, że przysięga też może być romantyczna i w ogóle
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:59   #1268
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Ale to dziwne, ja przed chwilą wróciłam z Rossmana bez odżywki, bo mi powiedzieli, że obniżka dotyczy tylko produktów do makijażu a nie odżywek ;p Taka była odpowiedź i obsługi na sklepie i kasjerki ;p
Oooo to rzeczywiście dziwne. Albo oni nie mają informacji o tej promocji albo Lusiija miała szczęście i kupiła przez niewiedzę obsługi taniej tą odżywkę. Ale ktoś tu jeszcze pisał o tej promocji na tę odzywkę. Ciekawe czy uda mi się kupić ją w lepszej cenie.
Stary 2014-04-29, 15:00   #1269
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Super Ysia, czekam na wiecej!

Jak wam sie podobaja takie podziekowania dla rodzicow?

Za dużo pocałunków jak na podziękowania dla rodziców, bardziej jako teledysk ślubny

te mi się podobają: http://vimeo.com/channels/418803/70481478

Ysia, Kaigara - cudowne relacje, wzruszyłam się czytając je

Jestem przerażona do ślubu pozostał 1 miesiąc i 30 dni
Wczoraj kupiłam buty do ślubu miały nie być białe a są ..... białe

W drogerii natura jest promocja -40% na kosmetyki do makijażu (wszystkie )

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-04-29 o 15:13
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 15:02   #1270
Lg_ago
Zadomowienie

Kaigara z opowieści wynika, że dzień ślubu był piękny Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was ! A w klubie czekamy na fotki

ysia Twoje relacje czyta się jak najlepszą książkę Jesteś najbardziej szaloną Panną Młodą

Ja mam chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień ślubny.
Byłam w salonie, żeby dopytać o welon - mam gratis dowolny do wybrania w cenie sukni, ale Pani nie była zbytnio zainteresowana moim 'problemem'. Myślałam, że coś powybieram, pomacam, ewentualnie katalogi, a ona jakby mnie zbyła. Suknia dalej nie wiadomo dokładnie kiedy będzie do poprawek - możliwe, że pod koniec maja, ale nic konkretnie nie wiadomo
Dobijam się po raz kolejny butami Cały czas nie jestem przekonana do tych z La Body. Przeszłam dziś całe miasto i wszystkie, dosłownie wszystkie buty na obcasie kończą się na 40 !! Nie było żadnego 41. Ja nie wiem jak oni to produkują.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 15:33   #1271
Dotka90
Zakorzenienie

An, papier my mamy, więc to nie problem, chodzi o jakość wydruku
Przyjaciółka mi na Piłsudskiego poleciła punkt. Ona duuużo tam drukuje, bo studiuje architekturę, więc ufam jej wyborowi

Dziewczyny, trochę za bardzo panikujecie z tą odżywką.
Ja jej używam już parę miesięcy i NIC mi nie jest.
Poczytajcie sobie skutki uboczne na byle czym, co zażywacie pewnie bez większego zastanowienia, choćby Gripex - też jest ich sporo

Justynkie,daj spokój, te chłopy to nas wykończą
Ej serio, ja nie wymagam cudów od niego, iał ogarnąć 1 (słownie JEDNO) zaproszenie, no to raczej nie jest ponad siły jednego człowieka

A co do rodziny Twojego TŻta, to skoro on taki 'mam czas', to może oni też z tych

Active, no mój po każdej takiej akcji, gdzie wychodzi, że ja miałam rację, to mi to przyznaje i mówi,że on wie i że następnym razem tak zrobi i w ogóle, on rozumie, on wie, on jest świadomy, a przy kolejnej sytuacji i tak robi to co uważa, uparty jak osioł normalnie!

Namisek, to nie problem z papierem, a drukarką

Ana, spróbuj jeszcze raz tego OCM Ja to stosuję nie na co dzień, a od czasu do czasu, choć na co dzień ponoć lepsze efekty. Ja robię, jak potrzebuję superoczyszczenia + rozświetlenia.

Lg Ago - ja też nie zawsze chcę żebym miała rację, tylko to samo tak wychodzi. A że on jak koza musi na przekór mi zrobić, to potem cierpi.
Dzisiaj jest foch gigant!

Enzunio, mnie też nie obchodzi, że on nie ma czasu, jakoś musi to ogarnąć, bo ja mam na jutro tyle rzeczy do załatwienia, że nie mam zamiaru latać z wywieszonym jęzorem, bo on 'MA CZAS'.

Czeko, dzięki za cynk o podkładkach, kupię sobie w razie 'wu', chociaż moje wypaśne buty ślubne mają wbudowane takie poduszeczki

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Żoneczki super relacje!
Czekam jeszcze na relację iji (eee jak to odmienić? ) i Paris
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 15:55   #1272
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trochę za bardzo panikujecie z tą odżywką.
Ja jej używam już parę miesięcy i NIC mi nie jest.
Poczytajcie sobie skutki uboczne na byle czym, co zażywacie pewnie bez większego zastanowienia, choćby Gripex - też jest ich sporo
Dokładnie ! na mnie te skutki uboczne nie robia wrazenia, wszedzie sa jakies skutki i jade zaraz do rossmana, mam nadzieje ze bedzie po promocji bo zeby kupic po normalnej cenie mi pewnie nie wystarczy

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-29, 15:55   #1273
cude
Zadomowienie

mysza93, przypomniałaś mi, że też muszę kupić welon

Fotki wrzucę wieczorem, bo teraz nie mam sprzętu Bałam się, że nie zdążą przyjść przed majówką i będzie krótko mówiąc źle.

czekooczekolada, dzięki za cynk Wybiorę się na pewno!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:07   #1274
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

cashmere
gratuluję zakupu muchy

karolinuuusia
Zastanawiam się czy kupić soczewki czy nowe okulary, wada powiększyła się u mnie, ale wstyd mi chodzić w okularach...

ijaa
cieszę się Twoim szczęściem! Samych pięknych dni Wam życzę

enzunio
trzeba na zakupy nie przejmuj się ja na łowy ruszam po weekendzie majowym a znaleźć coś dla mnie to tragedia choć jedną kieckę upatrzyłam za 150zł na bazarku chyba jutro nie wytrzymam i pojadę ją kupić... może jeszcze będzie...

ysia
Jeszcze raz wszytskiego dobrego! Ach aż mi serce z piersi wyrywa po przeczytaniu Twojej relacji! Zostajesz z nami!! Nigdzie Cię nie wypuścimy hehe

niulka_1985
gratuluję załatwienia spraw!

Linaewen, ysia
Hahahaha to pomyślcie, że ja jako polonistka mam taki

Kaigara
jeszcze raz wszytskiego co najlepsze!

Melduję, że mój tata kupił już garnitur, krawat i koszulę! Teściowa kupiła kieckę: góra ecru dół brązowy...
Stary 2014-04-29, 16:11   #1275
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Robusta to dobrze mam nadzieję,że wiedzą co robiąw końcu my nie musimy się na tym znać-od tego są koncerny farmaceutyczne itp.

aha nareszcie przyszedł poprawiony projekt naszych zaproszeń i dostałam wiadomość że jest w druku-już się nie mogę doczekać,aż przyjdą-mam nadzieję,że do 13.05 dojdą bo moja mama z moim synkiem jedzie na kilka dni do Belgii i wręczyłaby mojej siostrze

Nadal też zastanawiam się nad welonem-jaki długi i ... mam mętlik w głowie,oto moja suknia jakby jakaś z Was miała ochotę mi coś podpowiedzieć to będę niezmiernie wdzięczna

Dodaję też fryzury nad którymi się zastanawiam-zależy mi na warkoczu-luźny
a jaka sukienka? u mnie kumpela miala luźny warkocz ale i luźną sukienke-zwiewną rewelacyjnie się to komponowało ze sobą

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odnośnie przedłużania rzęs. Jak byłam ostatnio na mikro, to zapytałam o to. I Pani spytała czy mogę być uczulona na klej? Ja powiedziałam, ze raczej nie. Dla pewności zrobiła mi próbę za uchem. Stąd moje pytanie-znacie kogoś, komu "zaszkodziło" przedłużanie?
jak przedluzalam drugi raz chyba albo trzeci to dostalam uczulenia juz w trakcie zabiegu (nie wiem po co ta próba za uchem.. ) dostałam mega kataru, swędziały mnie oczy i łzy płyneły strugami. rzęsy wypadły po tygodniu.. okazało się, ze chciala zaoszczędzic na kleju i kupila firmy 'krzak' zwykły.a do moich oczy musi być hipoalergiczny plus dla alergików
en dla alergików troche gorzej trzyma, bo substancje sa lagodniejsze i gorzej wiąże, ale na uzupelnieni chodze co 3 tyg lub co 2,5.

Cytat:
Napisane przez persephone1 Pokaż wiadomość
Generalnie zagęszczanie polega na tym, że do każdej twojej naturalnej rzesy dokleja się u nasady jedna, dwie trzy (zalezy od metody i tego jaki efekt chcesz uzyskać) sztuczne. Jak rośnie ci rzesa to rosnie z ta sztuczną. A jak wypada (kazda rzesa żyje do max 80 dni) to wypada z ta sztuczna. Na jej miejsce oczywiscie pojawia sie nowa za jakiś czas. Wiec po pewnym czasie efekt zageszczenia jest corac gorszy i dlatego uzupełnia się. Jesli nie to wkoncu jak cykl naturalnych rzes sie skonczy to nie bedziesz miec juz i sztucznych. Mozna tez isc na sciagniecie rzes zaraz ja stwierdzisz, ze juz i tak efektu nie ma.
przeciętna rzęsa 'żyje' 5-6tyg, obciążona sztuczną rzęsą- 4-5tyg

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:18   #1276
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Mi powiedziała że na maskary wiec odzywki prawdopodobnie też

Stary 2014-04-29, 16:20   #1277
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

bardorja
Ojej... :/ Bardzo współczuję! Kurcze nie ma co oszczędzać tylko używać czegoś odpowiedniego.. Może ta próba za uchem to jest na tej samej zasadzie co próba na farbę do włosów?
Stary 2014-04-29, 16:20   #1278
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Oooo to rzeczywiście dziwne. Albo oni nie mają informacji o tej promocji albo Lusiija miała szczęście i kupiła przez niewiedzę obsługi taniej tą odżywkę. Ale ktoś tu jeszcze pisał o tej promocji na tę odzywkę. Ciekawe czy uda mi się kupić ją w lepszej cenie.
Cena wyskoczyła taka automatycznie na kasie. One nie wiedziały i same chciały sprawdzić.

Stary 2014-04-29, 16:27   #1279
enzunio
BAN stały

Już za godzinę poznam się z Trójmiejskimi PMkami
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:36   #1280
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
ja też zaraz się zbieram z domu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:39   #1281
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Owocnego spotkania Dziewczyny!
Stary 2014-04-29, 16:43   #1282
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec, że ZABIJĘ MOJEGO CHŁOPA.

Nosz kur... co to jest za człowiek, bez kitu. On ma zawsze na wszystko czas.

I tak mu ten czas bokiem wyszedł,że ja dziękuję.

Trułam mu chyba od stycznia, że na święta Wielkanocne musimy mieć gotowe 1 zaproszenie (dla moich znajomych), bo mieszkają w Norwegii, są rzadko w PL, a będą na Wielkanoc i trzeba ich zaprosić.

Mówiłam, mówiłam, mówiłam. Przed samymi świętami przypominałam. No ale pan 'ZawszeMamCzas' przecież MA CZAS.

Mamy gotowy projekt, papier, wstążki, drukować miał w pracy, tylko miał sprawdzić, czy drukarka da radę, czy tusz jest ok i czy dobrze się wydrukuje.

Pojechał dziś po pracy (tak, już 28.04 mamy) i cóż się okazało, jak myślicie?

No NIE DA SIĘ wydrukować Bo smugi z tuszu zostają na papierze i się nie da.

Znajomi przychodzą do nas w środę. Ja jutro jestem cały dzień w pracy = nie podjadę nigdzie wydrukować.
On jest w pracy do 16 + ma zrobić zakupy + musi coś odebrać i przywieźć mi to do pracy = nie wydrukuje, bo nie ma kiedy.

Więc zostałam z zaproszonymi znajomymi, którym już powiedziałam, że chcę ich zaprosić, a dla których nie mam zaproszenia.
Nie denerwuj się ;* z zaproszeniami jest baaardzo dużo roboty - sama robiłam projekt swoich i wiem! Dawałam je do drukarni, potem obcinanie rogów brr! Niestety nie mogę pokazać jakie wyszły śliczne, bo trochę zgapiłam i żeby mnie nie posądzili o zgapianie czy coś xD
A faceci tacy są... pól roku proszę, żebyśmy poszli pooglądać obrączki!!
Co do garnituru to nawet się nie odzywam, bo nie widzę już sensu.

PS: jak kupiłabyś inne zaproszenie jedno to przecież nikt się nie kapnie! Uwierz, że my poświęcamy na to dużo czasu, ale prawda taka, że zaproszeń czy bukietu nikt nie będzie potem pamiętał

ilussia ja bukiety na stoły mam w cenie jedzenia hihih xD mają jakieś znajomości pochytane i robi im ktoś ćwicząc za półdarmo.

Opiumalfa - zazdroszczę panieńskiego!

ysia - Twoje opowieści są świetne! Myślałaś o pisaniu książki? Szczególnie ta z fotografem! hehehe trzymała w napięciu!
Stary 2014-04-29, 16:48   #1283
cornflower_girl
Zakorzenienie

Kaigara Jeszcze raz gratuluję - miło czytać taką spokojną i radosną relację
Pomysł z selfie świetny

zły jeż Ale ładne buciki - zgrabnie wyglądają na nodze.

elrosa A tam rozpacz, kiedyś na wątku były zdjęcia PM-ki w okularach, wyglądała niesamowicie (pokusiłabym się o stwierdzenie, że lepiej z ). Doczepki fajne, wyglądają naturalnie

Opium Niech te, co nie były żałują - widać, że świetnie się bawiłyście

marlenqa Gadaniem koleżanki się nie przejmuj, jest taki typ ludzi, który krytykuje wszystko, żeby poczuć się lepszym od Was. Jak zespół się Wam spodobał, to znaczy że miał coś w sobie

Atomoowka Super, że przyjdzie

rabbitka Zdrowiej

kiss Kremowe i srebrne wg mnie najładniejsz wyszły

antonina Gratki - szybko się u Was uwiną z obrączkami

mysza Bardzo ładne - świetnie leżą na dłoni

cude Jejku, piękna sukienka Cieniutkie ramiączka wg mnie nie pasują, lepsze będą te grubsze.

Panna Izabela Jak to się nie opłaca? Wg mnie warto przetestować makijaż. Być może dojazd do jednej osoby jest nieopłacalny, więc lepiej umówić się u niej. Niemniej jednak samo zdanie niepokojące i dziwne.

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Wiem,zaraz możecie mieć ochotę mnie zabić-ale przeczytajcie proszę opinię __Kreska__-dziewczyna ma rację odnośnie tej odżywki-sprawdzałam skład i widze że może zaszkodzić-zwyczajnie chciałabym byście były tego świadome jakie są działania niepożądane-a jest ich trochę

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html
Podałabyś linka do tej opinii? Mam to serum, u mnie efekty średnie (nie widzę). Czaję się na mascarę Ace of face Eyerule z serum wydłużającym rzęsy.

Co do welonu - mgiełka bez zdobień. Sprawdziłby się 70/50 z koła, jak i dłuższy 100/60, lub nawet taki do podłogi, jesli masz ochote

ysia Jesteś miszcz z relacją - bardzo pozytywna

iliy Ja na pewno będę nosić oddzielnie pierścionek i obrączkę - pierścionek ma nieregularny kształt obręczy.

anka Pochwal się butami

Lg_ago Może trafi się jakaś inna, bardziej ogarnięta pani?

Lusija O ile nie robisz tych zaproszeń zarobkowo, to nie urywałabym głowy za naśladownictwo

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:52   #1284
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja robiłam, ale wyszły tak sobie. Wydruk koniecznie musi być laserowy, ale mi i to nie pomogło, nie wiem czemu zaczął się rozłazić.
podziwiam! ja poszłam na łatwiznę xD

PS: I nareszcie wybraliśmy OBRĄCZKI!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140424_194430.jpg (67,1 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-29 o 16:55
Stary 2014-04-29, 16:55   #1285
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
bardorja
Ojej... :/ Bardzo współczuję! Kurcze nie ma co oszczędzać tylko używać czegoś odpowiedniego.. Może ta próba za uchem to jest na tej samej zasadzie co próba na farbę do włosów?
to ta co mi robila chciala sobie zaoszczedzic a kase wziac normalną! ja bylam przekonana ze mam tym dobrym klejem robione.
teraz juz wsyztsko jest okej, przedluza mi kumpela-szkoleniowiec, wiec nie ma obawy

Cytat:
ehh no zazdroszcze plociuchy
są tu jakies warszawianki???

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:55   #1286
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, dokladnie, niech ktore nie byly niech zaluja!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:00   #1287
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też zaraz się zbieram z domu
Ale Wam fajnie
Też bym se poklachała z kims bo mam wrazenie ze ludzie z mojego otoczenia już nie mogą słuchac o ślubnych sprawach

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:03   #1288
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ale Wam fajnie
Też bym se poklachała z kims bo mam wrazenie ze ludzie z mojego otoczenia już nie mogą słuchac o ślubnych sprawach
Hahaha ja też mam takie wrażenie
Koleżanki mi mówią, że jak coś nie będą wiedziały (śluby za 2 lata) to do mnie się zgłoszą, bo ja wszystko wiem

W sumie nie mamy do siebie tak daleko :P

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-29 o 17:04
Stary 2014-04-29, 17:10   #1289
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wow, ale super! Fajnie, że ta koleżanka się do Was dołączyła i że wszystko tak pięknie wyszło!

Spróbujcie im po prostu powiedzieć jak wygląda sytuacja. Jak są dobrymi znajomymi to zrozumieją na pewno

Ja noszę obrączkę i pierścionek razem. Welon miałam długi do samej ziemi, nawet trochę się po niej ciągnął, nie miałam trenu. Wszystkim bardzo się podobało i ładnie taki welon dopełnia stroju, ale! chodzenie później w tym welonie po kościele i na dworze podczas robienia zdjęć to była katastrofa! Mąż, na przemian ze świadkową, trzymał mi welon, ale wiatr robił swoje i ciągle czułam jakby chcieli mi wyrwać połowę włosów.
Podczas składnia życzeń trzeba uważać na: szminki i zbyt mocne uściski. Ja miałam na policzkach dwie czerwone kropki, moja fotografka wycierała mi potem policzki do zdjęć. Mocne uściski "na welonie" robiły to samo co wiatr. Głowa leciała mi do tyłu i czułam jak zaraz stracę włosy. Tylko jedna osoba uściskała mnie "pod welonem".

Na obiedzie było bardzo fajnie, okazało się że wszyscy się spóźniają, mimo tego że mieli bardzo dużo czasu. Musieliśmy czekać na kilka osób z najbliższej rodziny, więc mój mąż zaparkował obok restauracji i czekaliśmy aż świadek powie, że wszyscy są w restauracji gotowi wznieść za nas toast. Kiedy już tak się stało, to kamerzysta chciał zrobić ujęcia, że mąż otwiera mi drzwi i bierze na ręce. Więc zaparkowaliśmy pod samym wejściem, zrobiliśmy kilka ujęć do kamery i świadek przeparkował auto. Mąż wziął mnie na ręce i wniósł do restauracji. Tam był za nas toast, a świadek nawet zrobił mini-przemowę na naszą cześć. Było super!
Po obiedzie były ciasta i chodziłam między gośćmi i rozmawialiśmy. Było naprawdę bardzo miło. Jestem zadowolona ze wszystkiego, jedyne co było trochę niedopracowane to muzyka - leciała za cicho i dopiero jak wszyscy wyszli z restauracji to było ją słychać. Jedzenie było rewelacyjne! Wszyscy byli zachwyceni!

Bardzo dobrym, rozluźniającym pomysłem było robienie sobie fotek komórką. Niektórzy znajomi podczas składania życzeń wyskakiwali z komórkami i chcieli robić z nami fotki, gdzie każdy ma głupią minę. Wbrew pozorom to sprawiło że atmosfera zrobiła się bardzo przyjemna i było dużo śmiechu. Oczywiście mam także "selfie" w toalecie ze świadkową.

Ach i dodam koniecznie, że wszystkim bardzo podobał się ślub. Wielu znajomych płakało i wszyscy mówili, że bardzo do siebie pasujemy, że kazanie było cudowne i, że cała oprawa rewelacyjna!

Życzę każdej z Was takiego cudownego ślubu jak mój i gratuluję innym dziewczynom, które też brały w sobotę ślub! Bardzo dziękuję wszystkim za ślubne życzenia, przeczytałam wszystkie, ale za dużo byłoby cytowania.

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Ceremonia cd.

Weszliśmy na sali, za nami świadkowie. Pani urzędnik miała mega ciepły głos, była przemiła, zapytała nas czy jesteśmy gotowi na takie zobowiązanie. Jeszcze nie skończyła mówić, a my już powiedzieliśmy że tak

Przy oświadczeniu trzymaliśmy się za ręce, Warszawiak mówił tak romantycznie że aż mi łzy stanęły w oczach, wspaniały moment który na pewno zapamiętam do końca życia!

Potem Panna Młoda i widziałam, że ja jako absolwent szkoły oficerskiej mam bardzo specyficzny ton wygłaszania czegoś publicznie. Dlatego bardzo się skupiłam żeby też powiedzieć tak ciepło, jakbym szeptała narzeczonemu na ucho....

...i jak nie ryknę, goście w śmiech, potem żartowali że się chcieli pochować go schronów na dźwięk mojego głosu....

Nie mniej goście byli zadowoleni, mówili że nigdy nie byli na tak romantycznym ślubie cywilnym! dostaliśmy mnóstwo życzeń, było pełno gości których się w ogóle nie spodziewałam i mega mnie wzruszyła ich obecność!!

Wyszliśmy, oczywiście ryż, zdjęcia, życzenia, cudownie!

Wsiadamy do auta, ruszamy, zagadaliśmy się w samochodzie z Warszwiakiem. Rozglądam się, a my w ogóle jedziemy inną drogą niż do restauracji. Patrze, a nagle wyjeżdżają dwa wielkie TIRy, przystrojone balonami i serpentynami i zastawiają całą 4pasmową drogę w poprzek w centrum Wrocławia! Myślałam że padnę! Okazało się że to pracownicy mojego taty (ma firmę transportową) i postanowili zrobić bramę, od rana dmuchali balony i ubierali auta! Wyściskaliśmy się, dostałam od nich kwiaty , byłam mega wzruszona !

Pojechaliśmy do resaturacji, ale to już później, bo jadę z Warszawiakiem odebrać kluce do naszego mieszkania
Same cudne relacje!! I czego my się boimy - sama przyjemność :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:12   #1290
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Jestem przerażona do ślubu pozostał 1 miesiąc i 30 dni
Wczoraj kupiłam buty do ślubu miały nie być białe a są ..... białe
Super, chciałabym żeby u nas było tyle
Pokaz buty!

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Melduję, że mój tata kupił już garnitur, krawat i koszulę! Teściowa kupiła kieckę: góra ecru dół brązowy...
Super, gratki za zakupy

Cytat:
Ale wam fajnie! Pozdrów wszystkie!

Lusiija gratki! pochwalisz się jaki wzór?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości