Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 16:12   #1141
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez venir Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, powiedzcie mi proszę, w jakim dziale w Rossmannie znajdę Long4Lashes?

U mnie nad akcesoriami, tam gdzie pilniczki akcesoria do pazurkow, zmywacze, na gornej polce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:16   #1142
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość

Samo sprawdzenie pokazywalo 80zl. Podobno jest genialne, takze warto za ta cene
Kupiłam 3 opakowania, nienawidzę was!!!
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:20   #1143
agusiia69
Zakorzenienie

Dziś będąc w Bytowie w Rossmannie kupiłam 3 tusze z Lovely dwa żółte (jeden dla siostry) i ten zielony ze silikonową szczoteczką. Ostatnio ktoś pisał, że widział te żółte tusze za 12.99 a ja w drogerii kupiłam je już w promocji za około 4.5 także w cenie regularnej były za niecałe 9 zł chyba. Także nie wiem od czego to zależy..
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:20   #1144
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Hadi, na jakie polujesz? Bo ja mam ochotę na tyyyyyyyyyylllleee, że będę płakać tam w Rossie chyba bo na wszystkie na pewno się nie zdecyduję, a być może kupię jedną i tyle. Z L'Oreal mnie kręcą, ale cena Rimmelowskie wysuszą, więc do bani, ale może coś z Astora wybiorę Przetestowałam na ręce te superstay z Maybelline - chyba wiór by mi z ust zrobiły...Sama nie wiem
Ja poluję, z założenia, na jedną Różowy, cielisty, jasny. Bo wszystkie "nude" mam brązowe.
Z L'Oreal mam Rouge Caresse i wszystko zgadza się z obietnicą producenta - usta się barwią, ale zachowują naturalną fakturę, ma się wrażenie nałożenia bogatego balsamu. Mam czerwień, która na ustach wygląda bardziej jak różowo-czerwony, ale mimo to, ładny kolor. Droga trochę, ja dostałam... Gdyby był w ofercie cielisty, delikatny róż, to bym się skusiła może...
Też nie wiem gdzie szukać... W Rimmelu nie ma, chyba, niczego ciekawego... Miałam Airy Fairy, ale zgubiłam, fajna była, ale na pewno nie cielista... Nie orientuję się w innych seriach niż by Kate Moss. Z Astora nigdy nie miałam szminki... Z Maybelline są fajne Color Whisper, tylko trzeba nałożyć sporo, bo słabo kryją, ale kolory i wykończenie...
Biedne my

Ja szukam koloru w stylu takiego:
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:32   #1145
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Essence stay with me - me my favourite milkshake i XXXL nude candy
Mam oba i są podobne ale nie wiem czy są w sprzedaży dalej.
Stary 2014-04-29, 16:39   #1146
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Mi się marzy szminka ale za cholere sobie dobrać nie mogę, niedawno otworzyli u mnie rossmanna i testery były nieużywane więc się malowałam i jakoś nie mogłam dobrać koloru.
Może wy coś wymyślicie? Mam jasną karnacje, ciemną oprawę oczu i ciemne włosy. Myślałam nad koralową szminką ale nie wiem czy nie będzie za mdła , będę musiała znowu popatrzeć, ale nie wiem za którą szafę z kosmetykami się wziąć
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:40   #1147
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Essence stay with me - me my favourite milkshake i XXXL nude candy
Mam oba i są podobne ale nie wiem czy są w sprzedaży dalej.
Dziękuję, ale wydaje mi się, że gdzieś przeczytałam, że błyszczyki Stay with Me są wycofane?
Stary 2014-04-29, 16:41   #1148
venir
Rozeznanie

Dzięki
venir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:42   #1149
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Dziękuję, ale wydaje mi się, że gdzieś przeczytałam, że błyszczyki Stay with Me są wycofane?
Podobno przeszły tylko do drugiej szafy.
Stary 2014-04-29, 16:43   #1150
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Konkurs dalej trwa na fb możecie próbować
jaki? tzn gdzie na fb

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46234052]Mi się marzy szminka ale za cholere sobie dobrać nie mogę, niedawno otworzyli u mnie rossmanna i testery były nieużywane więc się malowałam i jakoś nie mogłam dobrać koloru.
Może wy coś wymyślicie? Mam jasną karnacje, ciemną oprawę oczu i ciemne włosy. Myślałam nad koralową szminką ale nie wiem czy nie będzie za mdła , będę musiała znowu popatrzeć, ale nie wiem za którą szafę z kosmetykami się wziąć [/QUOTE]

koralowa mdła? tak się nie da a masz ciepły czy chłodny typ urody, bo ja korale raczej do ciepłych widze

Cytat:
a one nie miały tylko szaty graficznej zmienianej? ja jestem niebłyszczykowa to nie wiem w sumie.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 16:48   #1151
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
jaki? tzn gdzie na fb

koralowa mdła? tak się nie da a masz ciepły czy chłodny typ urody, bo ja korale raczej do ciepłych widze

a one nie miały tylko szaty graficznej zmienianej? ja jestem niebłyszczykowa to nie wiem w sumie.
powiem Ci, że nie wiem, jestem totalnym laikiem, jedynie co wiem że jestem chyba typem urody zima, tyle
Obczaiłam na KWC i będę u siebie szukać tych szminek, są tanie i mają dobre recenzje, mam nadzieje że są u mnie w rossie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ck.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ca.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ck.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...al.html&next=1
ta ostatnia na pewno jest bo pamiętam że się nią malowałam i nie mogłam znaleźć koloru
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 16:49   #1152
201703241651
Konto usunięte

Ja nie mam dostępu do Natury/Hebe i też nie wiem jak to jest
No i w sumie wolałabym pomadkę, niż błyszczyk... Mam taki ładny, blady róż z Wibo, fakt, ale nie przepadam za błyszczykami i dlatego myślę o szminkach
Stary 2014-04-29, 16:56   #1153
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Kupiłam 3 opakowania, nienawidzę was!!!

Wow czemu az tyle ?

klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:10   #1154
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karcia2501 Pokaż wiadomość
powiem Ci, że nie wiem, jestem totalnym laikiem, jedynie co wiem że jestem chyba typem urody zima, tyle
Obczaiłam na KWC i będę u siebie szukać tych szminek, są tanie i mają dobre recenzje, mam nadzieje że są u mnie w rossie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ck.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ca.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ck.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...al.html&next=1
ta ostatnia na pewno jest bo pamiętam że się nią malowałam i nie mogłam znaleźć koloru
masz cere raczej z zółtymi, różowymi czy niebieskimi tonami?
ewentualnie jakiego podkładu używasz? (i Ci pasuje rzecz jasna)

wogóle jak nie wiesz co Ci bedzie pasować, to najlepiej skusić sie na takie nie dokońca kryjace pomadki, bo przebija przez nie lekko nasz kolor ust, wiec nie gryzą się wtedy z naszą karnacją zazwyczaj.
ze swojej strony polecam loreal caresse, ale wiem, że maybelline też ma takie.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:12   #1155
Moskit0
Rozeznanie

Moje zakupy w tym tygodniu zniżkowym się skończyły wraz z dorwaniem Master Kajal Maybelline Oriental Gold. Testera nie było oczywiście ani jednego, dobrze, że kilka dni temu wymaziałam się testerem u konkurencji. No i dobrze, że te linery mają przezroczystą zakrętkę, dzięki temu widać, czy nie są używane. W przyszłym tygodniu chyba nic nie kupię, lakierów mam wystarczającą ilość a nic mnie nie kusi. Pomadek nowych też nie potrzebuję, może tylko pooglądam jakieś z Maybelline.
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:14   #1156
Konto usunięte

zawsze mi się wydawało że z żółtymi, ale pasuje mi podkład rimmel stay matte 100, a gdzieś czytałam że on pasuje do cery z różowymi tonami
Najwyżej wypróbuje wszystkie jasne szminki w rossie i już dzięki za pomoc
Stary 2014-04-29, 17:18   #1157
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ja poluję, z założenia, na jedną Różowy, cielisty, jasny. Bo wszystkie "nude" mam brązowe.
Z L'Oreal mam Rouge Caresse i wszystko zgadza się z obietnicą producenta - usta się barwią, ale zachowują naturalną fakturę, ma się wrażenie nałożenia bogatego balsamu. Mam czerwień, która na ustach wygląda bardziej jak różowo-czerwony, ale mimo to, ładny kolor. Droga trochę, ja dostałam... Gdyby był w ofercie cielisty, delikatny róż, to bym się skusiła może...
Też nie wiem gdzie szukać... W Rimmelu nie ma, chyba, niczego ciekawego... Miałam Airy Fairy, ale zgubiłam, fajna była, ale na pewno nie cielista... Nie orientuję się w innych seriach niż by Kate Moss. Z Astora nigdy nie miałam szminki... Z Maybelline są fajne Color Whisper, tylko trzeba nałożyć sporo, bo słabo kryją, ale kolory i wykończenie...
Biedne my

Hadi, ja też szukam raczej naturalnego koloru no i jakiejś fajnej pomarańczki Widziałam niezłą z Manhattanu, ale ich pomadki szału nie robią...smużą, dość szybko schodzą itd.

Color Whisper mam dwie i bardzo je lubię, ale rzeczywiście trzeba trochę się pogimnastykować, żeby był mocniejszy kolor. No i moga podkreslać suche skórki. Ale kolory mają super, na lato jak znalazł
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:39   #1158
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dziś będąc w Bytowie w Rossmannie kupiłam 3 tusze z Lovely dwa żółte (jeden dla siostry) i ten zielony ze silikonową szczoteczką. Ostatnio ktoś pisał, że widział te żółte tusze za 12.99 a ja w drogerii kupiłam je już w promocji za około 4.5 także w cenie regularnej były za niecałe 9 zł chyba. Także nie wiem od czego to zależy..
To byla pomylka
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 18:01   #1159
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Hadi, ja też szukam raczej naturalnego koloru no i jakiejś fajnej pomarańczki Widziałam niezłą z Manhattanu, ale ich pomadki szału nie robią...smużą, dość szybko schodzą itd.

Color Whisper mam dwie i bardzo je lubię, ale rzeczywiście trzeba trochę się pogimnastykować, żeby był mocniejszy kolor. No i moga podkreslać suche skórki. Ale kolory mają super, na lato jak znalazł
A czy Color Whisper szybko schodzi z ust?

Tak w ogóle to jakie szmineczki polecacie dziewczyny? Czaję się na Rimmela Lasting Finish i na serie by Kate Moss no i na tego Maybelline Whispera. Jestem blondynką(kolor ciepły blond i ciemny) o bardzo bladej karnacji, oczy piwne. Nie bardzo wiem jakie kolorki by mi pasowały. Czy takie ciepłe czy właśnie zgaszone ze względu na moją bladą cerę.

Myślałam kupić 4 szminki - nude, fuksjową, pomarańczową i czerwoną. Kompletnie nie wiem czy zgaszone czy żywe tony bedą odpowiadały mojej urodzie;/

Edytowane przez Seph
Czas edycji: 2014-04-29 o 18:11
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 18:35   #1160
Aniula_xD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to jakie szmineczki polecacie dziewczyny? Czaję się na Rimmela Lasting Finish i na serie by Kate Moss no i na tego Maybelline Whispera. Jestem blondynką(kolor ciepły blond i ciemny) o bardzo bladej karnacji, oczy piwne. Nie bardzo wiem jakie kolorki by mi pasowały. Czy takie ciepłe czy właśnie zgaszone ze względu na moją bladą cerę.

Myślałam kupić 4 szminki - nude, fuksjową, pomarańczową i czerwoną. Kompletnie nie wiem czy zgaszone czy żywe tony bedą odpowiadały mojej urodzie;/
Upatrzyłaś sobie już jakąś konkretną w odcieniu nude? Bo ja też bym coś w tym stylu chciała ale jakoś nie mogę nic wybrać
Aniula_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 19:17   #1161
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Upatrzyłaś sobie już jakąś konkretną w odcieniu nude? Bo ja też bym coś w tym stylu chciała ale jakoś nie mogę nic wybrać
Niestety jeszcze nie. Ten kolor mi jest najtrudniej wybrać spośród wszystkich szminek które mnie interesują. Swatche na dłoni mało co mi mowią a malować się tymi testerami przecież nie będę więc zawsze miałam problem z wyborem koloru szminki ;/
Może 14 z Rimmela by Kate Moss? Wygląda całkiem fajnie.

Co do fuksji to zastanawiam się nad Color Whisper Mad For Magenta 310 i 150 Faint for Fuchsia.

Edytowane przez Seph
Czas edycji: 2014-04-29 o 19:22
Stary 2014-04-29, 20:02   #1162
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Wycofane niestety.

Upatrzyłam sobie dzisiaj śliczną kredkę do ust z Bourjois. Chyba ją sobie kupię do tego Rimmel Kate Moss nr 16 i koniec.

Kupiłam dzisiaj Color Tatoo nr 35 oraz kredkę z Max Factora 090
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:04   #1163
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Wow czemu az tyle ?

1 dla mnie 2 dla mamy bo chciała na zapas;P
Stary 2014-04-29, 20:05   #1164
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość
No super trwała to ona nie jest Ale tragedii też nie ma, generalnie ciężko mi określić jak długo bo jest tak przyjemna na ustach, że lubię ją ponownie nakładać

Do mojej Oh La Lilac i Lust for Blush teraz dołączy Petal Rebel

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:23   #1165
IgnisDivine
Wtajemniczenie

Ja dziś poszłam na sekundunię do Roska i wyszłam z tuszem Wibo Doll lash cośtamcośtam (wzięłam go tylko dlatego, że nie było żółtego :<) i z moim ulubionym extreme lashes . W sumie zapłaciłam chyba z dyszkę, więc nie jest źle

Ja polecam szminki rimmel moisture renew w nowym, fioletowym opakowaniu. Mają piękne kolory, nieźle się trzymają, w ogóle nie wysuszają...Radzę tylko niuchnąć przed zakupem, bo trochę dają babciną pomadką :x

A ja pomadki testuję tak, że jak już sobie upatrzę kolor to ją wykręcam na maksa i zeskrobuję odrobinę paznokciem z miejsca, gdzie nie maziane

Wymiankowo wielkie!
IgnisDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:24   #1166
Clarity
Zadomowienie

Jakie polecacie tusze z nie-silikonowymi szczoteczkami?
Clarity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:28   #1167
my_vampiree
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Jakie polecacie tusze z nie-silikonowymi szczoteczkami?
L'Oreal Mega Vollume Collagene 24h
Stary 2014-04-29, 20:30   #1168
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez my_vampiree Pokaż wiadomość
L'Oreal Mega Vollume Collagene 24h
Tusz jest fajny ale szczoteczka nabiera kilo tuszu. Jest przeokrutnie ufajdana po wyciagnieciu ze srodka
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 20:33   #1169
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IgnisDivine Pokaż wiadomość
Ja dziś poszłam na sekundunię do Roska i wyszłam z tuszem Wibo Doll lash cośtamcośtam (wzięłam go tylko dlatego, że nie było żółtego :<) i z moim ulubionym extreme lashes . W sumie zapłaciłam chyba z dyszkę, więc nie jest źle

Ja polecam szminki rimmel moisture renew w nowym, fioletowym opakowaniu. Mają piękne kolory, nieźle się trzymają, w ogóle nie wysuszają...Radzę tylko niuchnąć przed zakupem, bo trochę dają babciną pomadką :x

A ja pomadki testuję tak, że jak już sobie upatrzę kolor to ją wykręcam na maksa i zeskrobuję odrobinę paznokciem z miejsca, gdzie nie maziane
Dobry sposób z testowaniem. Popatrzę na tego Rimmelka jeszcze. Parę kolorków mi wpadło w oko ale jeszcze nie wiem które konkretnie bo planuje kupić 4 szminki i nie chce takiej samej kolorystyki.

Właśnie umalowałam się Color Tatoo Taupe i powiem wam że troszkę to wyglądało jakbym miała podbite powieki bo moje worki pod oczami są niemal w idealnie takim samym kolorze. Po korektorze jest lepiej ale nadal nie wiem czy Taupe posłuży mi jako cień ;/ Jestem blondynką o kolorze włosów wpadających w kolor ciepły, miedziany z bardzo bladą cerą. Miałam nadzieje ze będzie super pasować a teraz nie wiem;/

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
No super trwała to ona nie jest Ale tragedii też nie ma, generalnie ciężko mi określić jak długo bo jest tak przyjemna na ustach, że lubię ją ponownie nakładać

Do mojej Oh La Lilac i Lust for Blush teraz dołączy Petal Rebel
To ja się na bank skuszę skoro promocja tylko który kolor! Nad Lust for Blush się zastanawiam. On nie jest taki trochę nudziak? Naturalnie wygląda?Ciepły czy raczej wpadający w beże? Poprzeglądałam blogi z tymi pomadkami i nadal nie bardzo wiem czy to jest to co chcę.

Edytowane przez Seph
Czas edycji: 2014-04-29 o 20:38
Stary 2014-04-29, 20:35   #1170
my_vampiree
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Tusz jest fajny ale szczoteczka nabiera kilo tuszu. Jest przeokrutnie ufajdana po wyciagnieciu ze srodka
Dziwne, ja nigdy tak nie miałam. Jak już to zdarzało mi się, ze nabrała za mało tuszu i musiałam nałożyć dwie warstwy, ale żeby za dużo to nie.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości