|
|
#2041 | ||
|
Wredny kotecek
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Nie piszcie nic o tuszach, bo mam ochotę iść do Rossmanna i dokupić kilka...
Zwłaszcza, że potrzebuję jakiegoś pogrubiającego, bo rzęsy mam długie ale cienkie.Ile kosztuje ta maskara Big&beautiful BFly Astor? ![]() Widzę, że szczoteczkę ma chyba identyczną jak Rockin' Curves Rimmela a tamten nie przypadł mi do gustu, nic a nic nie podkręca |
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
Ech... Oczywiście jak się pracuje po 12h, to nie ma czasu lecieć do Rossa i dziś wszystko niemal było wymiecione, a jak nie, to pomazane
![]() Ale udało mi się zakupić kredkę z Manhattanu- przeznaczenie: do brwi Niestety nic innego mi nie wpadło (chciałam fioletową i złota kredkę, to oczywiście wszystkie rozchlapane), więc pocieszyłam się zapachem i samoopalaczem
|
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj byłam drugi raz w Rossku i zakupiłam Maybelline Colour Tatoo On and on bronze
), więc poprosiłam babeczkę czy może mi podać z szuflady, bez problemu podała, ale sprawdziła te cienie - czy faktycznie są ślady testowania (miałam już nadzieję, że jako jedyna z tego sklepu się opamiętała i zacznie zwracać uwagę, że od maziania są testery).. nie minęło parę sekund otwierała wszystkie brązowe eyelinery, by pokazać klientce. oprócz tego zakupiłam cień-rozświetlacz w kredce lovely (świetnie sprawdza się do rozświetlenia wewnętrznych kącików oraz pod łukiem brwiowym), jeszcze wpadł mi tusz Collagen wear Lovely ![]() Oczywiście o żółtych tuszach lovely można pomarzyć.. puste miejsce zostało (pewnie w szufladach mają ich pełno).
Pinger Blogspot /Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. Edytowane przez nkfn Czas edycji: 2014-04-29 o 21:28 |
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tak po 1,5 miesiąca zauważyć można było duże zmiany, w sensie na gorsze po odstawieniu serum. Najlepiej by było po kuracji używać serum kilka razy w tygodniu żeby podtrzymać efekt.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
Colour Tatoo Maybelline Taupe pasuje do blondynki z bladą cerą i z włosami o ciepłych tonach wpadających w miedź?
![]() Kurczę dziewczyny! Wymalowałąm się i cień jest w odcieniach jak moje worki pod oczami. Przed koretką worków wyglądało to jakbym sobie podbiła powieki... |
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś biały cień w kredce z Lovely, powiedzicie jak się nią malować będziecie tzn gdzie dokładnie nad okiem i co zrobić by była w miarę trwała? Po tuszach zółtych zostały puste miejsca, tak to w sumie niczeog innego nie brakuje, a byłam w 4 Rossach
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) cienie były pootwierane, a o szafie Wibo ze szminkami to już nie wspomnę.. Co prawda udało mi się Taupa znaleźć nietkniętego. Teraz marne szanse ;/Ktoś poleca Rossa w Warszawie który jest mało popularny? ( Bemowo, Ochota, Włochy, Ursus, Wola) Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-04-29 o 22:01 |
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest to pielęgnacja do paznokci no i produkt znajduje się w szafie.
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co to??
|
|
|
#2058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ktoś pisał na blogach, ze efekt można długo utrzymać tą metodą?? Co polecacie z SH do paznokci? (lakiery odpadają) |
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Który Collosal najlepszy? (zależy mi na wydłużeniu)
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
Jest to chyba nowość od Lovely, cienie w kredce w kilku kolorach. Normalnie kosztują 7.69, ja zapłaciłam za nią 3.92
Nr 2 wygląda tak:
|
|
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
A mi insta-dri wysechl po 3 tyg na glut. Polowa buteleczki do wyrzucenia. Zastanawiam sie nad odżywka Sally Hansen Nail growth miracle, mial ktos? Musze odratowac jakos paznokcie po ten odzywce z Eveline ktora mi jes zmaskarowala.
|
#2067 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kobiety zmałpują zachowanie i nawet z szuflad będzie wszystko wymacane. To zmienia postać rzeczy. Cytat:
Kupiłam zmacany color tattoo i musiałam biec z rana do drogerii żeby wymienić (dobrze że był zaschnięty na kamień, bo jakby był maźnięty palcem to by nie uwierzyły) i srogo się tłumaczyłam. A raz oszczędzałam na tusz za 60zł, po zakupie nie otwierałam go przez tydzień, bo chciałam wykończyć inny. Otwieram a tam jeden wielki glut. No i kto mi uwierzy? I za każdym razem, gdy poproszę o wyjęcie mi produktu z szuflady to słyszę "jest na półce, proszę sobie wziąć" albo jak już się zdarzy, że otwierają szufladę to tylko rzucą okiem i mówią "nie ma". Często jest też tak, że te półki są podgrzewane i nieraz miałam podkład zwarzony, a nie był otwierany. Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2014-04-29 o 23:30 |
||
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie sprawdza się świetnie. Ostatnio TUŻ po pomalowaniu paznokci top coatem zakładałam sweter i lakier wyszedł bez szwanku a mówię, było to od razu chwilka po nałożeniu top coat'a.No i używam go od zeszłego -40% (listopad?) i żadnego gluta nie ma, pół buteleczki zostało w stanie takim samym jak go kupiłam. Teraz planuję kupić kolejną buteleczkę na zapas
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

też zastanawiałam sie czy to data ważności, bo przecież nie produkcji
Zwłaszcza, że potrzebuję jakiegoś pogrubiającego, bo rzęsy mam długie ale cienkie.

), więc poprosiłam babeczkę czy może mi podać z szuflady, bez problemu podała, ale sprawdziła te cienie - czy faktycznie są ślady testowania (miałam już nadzieję, że jako jedyna z tego sklepu się opamiętała i zacznie zwracać uwagę, że od maziania są testery).. nie minęło parę sekund otwierała wszystkie brązowe eyelinery, by pokazać klientce.
oprócz tego zakupiłam cień-rozświetlacz w kredce lovely (świetnie sprawdza się do rozświetlenia wewnętrznych kącików oraz pod łukiem brwiowym), jeszcze wpadł mi tusz Collagen wear Lovely