Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-29, 14:01   #4621
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Nie, nie nie Ja Cię nie namawiam
Już za późno
Oby czas szybko minął i wszystko się ułożyło a Wy macie już coś na oku?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:10   #4622
Fikusek82
Wtajemniczenie

Zdjęcia z urodzin wam wrzucę do albumu. Daria wycisnęła kupke dzisiaj ale ona już się boi robić i powstrzymuje a to jeszcze gorzej. Mam taki środek na rozrzedzenie i zastanawiam się czy by jej nie zaaplikowac zeby zrobila w końcu raz a porządnie.

Gratulacje za 3 trymestr.

Małgoś kolor ładny a włosy to masz nieźle dlugasne. Ja nie żałuję że ciachnelam. Najlepsza decyzja.

Zastanawiam się nad solarium przed chrzcinami żeby w tej sukience nie wyglądać jak trupiszon. Pytanie mam. Ta sukienka fioletowa co wam pokazywalam ma srebrny pasek i się zastanawiam czy dokupić do niej srebrne buty i torebeczke czy pasek wyciągnąć i buty w kolorze beż. Bo czarne dodatki mi w ogóle nie pasują i białe też mi się wydaje jakoś nie tak. Sama nie wiem co radzicie?

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:13   #4623
Izetka_
Zadomowienie

Dla zainteresowanych przyszła pościel bardzo fajna, nie mam zastrzeżeń, tylko poszewka na poduszkę zakładana bez suwaczka, ale to taki mały szczegół

Aldrin- to powodzenia na wizycie

Papryczka- za III trymestr

Justii-mam nadzieję, że sprawnie pójdzie ta wymiana mieszkania

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 14:32   #4624
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
według mnie dobrze Ci doradziła bo kolor jest śliczny też się zawsze wkurzam że na czubku wyglądam jak kurczak ale kolor faktycznie się równa po kilku myciach (tylko że Tobie farbowała fryzjerka a ja krzywdzę się sama i pewnie to kolor z pofarbowanej skóry mi schodzi )

oj współczuję siedzenia w poczekalni ale może lekarz się zlituje... no i oby nic tam się nie skracało/rozwierało jeszcze
Nie biorę pod uwagę opcji że o czymś zapomniałyśmy
Mówisz że małemu do taty tak się śpieszy? Jakby zobaczył jego przerażoną minę to by się cofnął do brzuszka

Wiecie mam nową dziwną dolegliwość której nawet nie umiem opisać Już od dawna wkurzałam się że mnie piecze skóra między piersiami tak jak się zaczyna brzuch ale myślałam że to mnie stanik obciera. Teraz jak siedzę w domu to nie zakładam i uświadomiłam sobie że nadal kilka razy w ciągu dnia mnie tam zaczyna piec jakbym się poparzyła
tatuś zaczyna wariować na punkcie małego już mu samochodziki ogląda ale już takie konkretne ostatnio oglądał jakieś bmw dla 3-9 latka i koszulki piłkarskie z nazwiskiem zamawia, więc czeka na maluszka z niecierpliwością i przerażeniem

spróbuj na tą nową dolegliwość wypróbować od dziecka kremu nie wiem co masz alantan albo jakiś inny może pomoże

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Narazie nie widzę wczorajszych problemów u Nadii zobaczę jak będzie do konca dnia. Zaraz jedziemy tort zamawiać. Wrzucam zdjęcie sukienki.
jaka sukienka, wow jak księżniczka

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Pradip mnie tak piecze skóra czasami w kilku miejscach na brzuchu, jak wyjdę z kąpieli bez balsamowaniem.

a ja dzisiaj zaczynam 28 tydz czyli 3 trym ;-)
brawa za III trymestr

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dla zainteresowanych przyszła pościel bardzo fajna, nie mam zastrzeżeń, tylko poszewka na poduszkę zakładana bez suwaczka, ale to taki mały szczegół

Aldrin- to powodzenia na wizycie

Papryczka- za III trymestr

Justii-mam nadzieję, że sprawnie pójdzie ta wymiana mieszkania

hmmm kusisz tą pościelą
Stary 2014-04-29, 15:03   #4625
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia z urodzin wam wrzucę do albumu. Daria wycisnęła kupke dzisiaj ale ona już się boi robić i powstrzymuje a to jeszcze gorzej. Mam taki środek na rozrzedzenie i zastanawiam się czy by jej nie zaaplikowac zeby zrobila w końcu raz a porządnie.

Zastanawiam się nad solarium przed chrzcinami żeby w tej sukience nie wyglądać jak trupiszon. Pytanie mam. Ta sukienka fioletowa co wam pokazywalam ma srebrny pasek i się zastanawiam czy dokupić do niej srebrne buty i torebeczke czy pasek wyciągnąć i buty w kolorze beż. Bo czarne dodatki mi w ogóle nie pasują i białe też mi się wydaje jakoś nie tak. Sama nie wiem co radzicie?
podaj jej ten środek niech się malutka nie meczy...
kiepska jestem w modowym doradzaniu szczególnie jak nie widzę... jak masz beżowe buty sprawdzone to chyba bym taki zestaw wzięła ale do fioletu bardziej chyba pasuje srebro ale pomogłam
Cytat:
super jak zakładka jest szeroka to dużo lepie bo suwakiem można się podrapać
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
tatuś zaczyna wariować na punkcie małego już mu samochodziki ogląda ale już takie konkretne ostatnio oglądał jakieś bmw dla 3-9 latka i koszulki piłkarskie z nazwiskiem zamawia, więc czeka na maluszka z niecierpliwością i przerażeniem

spróbuj na tą nową dolegliwość wypróbować od dziecka kremu nie wiem co masz alantan albo jakiś inny może pomoże
kochany mój nadal lata od domu do samochodu i płacze ze nie zdąży. Dzis wymyślił ze jutro budzik na 6 nastawi bo musi dach lepikiem pomalować

już próbowałam smarować i nic nie dało musi swoje popiec i odpuszcza
Stary 2014-04-29, 15:46   #4626
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
podaj jej ten środek niech się malutka nie meczy...
kiepska jestem w modowym doradzaniu szczególnie jak nie widzę... jak masz beżowe buty sprawdzone to chyba bym taki zestaw wzięła ale do fioletu bardziej chyba pasuje srebro ale pomogłam

super jak zakładka jest szeroka to dużo lepie bo suwakiem można się podrapać

kochany mój nadal lata od domu do samochodu i płacze ze nie zdąży. Dzis wymyślił ze jutro budzik na 6 nastawi bo musi dach lepikiem pomalować

już próbowałam smarować i nic nie dało musi swoje popiec i odpuszcza
przecież po świętach mieli dokończyć dach i tyle to co ten Twoj mąż jeszcze tam robi?
Stary 2014-04-29, 15:57   #4627
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
przecież po świętach mieli dokończyć dach i tyle to co ten Twoj mąż jeszcze tam robi?
Przed świętami odebraliśmy go już ale dopiero po deszczu wyszło że kilka gwoździ weszło między deski i może kapać więc Tż chce je zamazać lepikiem który nam do tego zostawili. Po za tym on by nie przeżył jeśli by nie dołożył czegoś od siebie przy tym dachu
Stary 2014-04-29, 16:09   #4628
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Przed świętami odebraliśmy go już ale dopiero po deszczu wyszło że kilka gwoździ weszło między deski i może kapać więc Tż chce je zamazać lepikiem który nam do tego zostawili. Po za tym on by nie przeżył jeśli by nie dołożył czegoś od siebie przy tym dachu

aaa no to jak musi poprawić i dołożyć coś od siebie to ok niech robi do porodu jeszcze sporo czasu, więc mąż da radę i zdąży
kiedy masz wizytę następną?

ej ja dopiero teraz zauważyłam, że jutro rozpoczynam 9 miesiac
Stary 2014-04-29, 16:20   #4629
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-ach te chłopy zawsze muszą coś po swojemu zrobic

Aldrin-ale zleciało co???o losie toż to już ostatnia prosta

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-04-29, 16:55   #4630
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie nie widzę wczorajszych problemów u Nadii zobaczę jak będzie do konca dnia. Zaraz jedziemy tort zamawiać. Wrzucam zdjęcie sukienki.
jaki tort zamawiacie?
sukieneczka śliczna - będzie świetnie wyglądała
Cytat:
Namawiasz mnie na kolejne zakupy i to na zapas paskudo :P To dowiedz się ile to Ci zrobię przelew a adres zaraz wyślę

Mnie piecze tylko w tym jednym miejscu na skórze nie widać żadnej zmiany a balsamowanie albo maści nic nie dają wiec nie wiem co to???
Za III trymestr
mnie tak piekło mniej więcej na wysokości żołądka ale bardziej po lewej i tak kilkanaście tygodni - ni to ból ni pieczenie i nawet myślałam, że może to taka dziwna zgaga - ale potem gdzieś wyczytałam, że może mi dziecko uciskać na wątrobę i chyba tak było, bo mnie wczoraj pytała fryzjerka czy czasem nie bolała mnie wątroba w ciąży bo mam leciutkie przebarwienia na twarzy

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Bingo Spa

Ja tak z doskoku czytam posty i nie na każdy odpisuję, więc przepraszam
spoko, spoko nic się nie dzieje a używałaś jakiś innych produktów tej firmy? wysłałam do nich maila z zapytaniem czy mi wyślą do IE ale na razie cisza

Cytat:

Małgoś kolor ładny a włosy to masz nieźle dlugasne. Ja nie żałuję że ciachnelam. Najlepsza decyzja.

ja też lubię u siebie krótsze włosy, ale chyba jeszcze troszkę nacieszę się długimi
co lepsze pani fryzjerka ścięła mi z 5cm ale teraz za to są ładne i równe. Ja już troszkę się wyleczyłam z cieniowania przy długich włosach bo mi zaraz te cieniowane odstają i robią się piórka

Cytat:
aaa no to jak musi poprawić i dołożyć coś od siebie to ok niech robi do porodu jeszcze sporo czasu, więc mąż da radę i zdąży

kurcze to już końcówka może jakieś zdjęcie brzuszka z tej okazji - bo dawno cię nie widziałyśmy!

ajjj dostałam niefajną wiadomość.... napiszę wam w klubie.... buuuuu

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2014-04-29 o 17:04
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 17:36   #4631
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Roboty to on ma do końca roku i nie wiem czy się wyrobi
W poniedziałek na nfz (miałam już nie chodzić ale pójdę jeszcze po skierowanie na gbs i 80zł zostanie w kieszeni ) a prywatnie dopiero 15.05 z zaleceniem że w między czasie mogłabym na ostatnie dokładne usg iść żeby małego porządnie pomierzyć i poważyć.

Jutro i tak bym Ci o tym przypomniała
Cytat:
oj zawsze
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
mnie tak piekło mniej więcej na wysokości żołądka ale bardziej po lewej i tak kilkanaście tygodni - ni to ból ni pieczenie i nawet myślałam, że może to taka dziwna zgaga - ale potem gdzieś wyczytałam, że może mi dziecko uciskać na wątrobę i chyba tak było, bo mnie wczoraj pytała fryzjerka czy czasem nie bolała mnie wątroba w ciąży bo mam leciutkie przebarwienia na twarzy

ja też lubię u siebie krótsze włosy, ale chyba jeszcze troszkę nacieszę się długimi
co lepsze pani fryzjerka ścięła mi z 5cm ale teraz za to są ładne i równe. Ja już troszkę się wyleczyłam z cieniowania przy długich włosach bo mi zaraz te cieniowane odstają i robią się piórka
mnie piecze centralnie na środku a z tą piłką w brzuchu to nie mam sielonego pojęcia gdzie teraz mam wątrobę a gdzie inne narządy

Jej to miałaś jeszcze dłuższe włosiska
Stary 2014-04-29, 19:00   #4632
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Aldrin-ale zleciało co???o losie toż to już ostatnia prosta

ostatnia prosta ale jeszcze tydzień młody musi siedzieć w brzuchu, później mnie już nie będą podtrzymywać tylko można rodzic więc tym bardziej się przerażam, że to już

Cytat:
jaki tort zamawiacie?
sukieneczka śliczna - będzie świetnie wyglądała

spoko, spoko nic się nie dzieje a używałaś jakiś innych produktów tej firmy? wysłałam do nich maila z zapytaniem czy mi wyślą do IE ale na razie cisza

kurcze to już końcówka może jakieś zdjęcie brzuszka z tej okazji - bo dawno cię nie widziałyśmy!

ajjj dostałam niefajną wiadomość.... napiszę wam w klubie.... buuuuu
wiesz co jak robiłam zdjęcia co tydzień tak teraz nie mam sił ani motywacji do robienia zdjęć, miałam mieć sesję brzuszkową i też du...a z tego ale dla Was jutro z okazji 9 miesiaca coś pomyśle obiecuje

Cytat:
Roboty to on ma do końca roku i nie wiem czy się wyrobi
W poniedziałek na nfz (miałam już nie chodzić ale pójdę jeszcze po skierowanie na gbs i 80zł zostanie w kieszeni ) a prywatnie dopiero 15.05 z zaleceniem że w między czasie mogłabym na ostatnie dokładne usg iść żeby małego porządnie pomierzyć i poważyć.

Jutro i tak bym Ci o tym przypomniała

oj zawsze

mnie piecze centralnie na środku a z tą piłką w brzuchu to nie mam sielonego pojęcia gdzie teraz mam wątrobę a gdzie inne narządy

Jej to miałaś jeszcze dłuższe włosiska

no jak można zaoszczędzić to warto jeszcze iść na nfz a to prywatnie ci nie robi usg dokładnego jak chodzisz?
Stary 2014-04-29, 19:03   #4633
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co jak robiłam zdjęcia co tydzień tak teraz nie mam sił ani motywacji do robienia zdjęć, miałam mieć sesję brzuszkową i też du...a z tego ale dla Was jutro z okazji 9 miesiaca coś pomyśle obiecuje

no jak można zaoszczędzić to warto jeszcze iść na nfz a to prywatnie ci nie robi usg dokładnego jak chodzisz?
Czemu sesja Ci nie wypaliła?
prywatnie robi tylko tak na szybkiego czy wszystko ok
Stary 2014-04-29, 19:16   #4634
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu sesja Ci nie wypaliła?
prywatnie robi tylko tak na szybkiego czy wszystko ok

bo miała ją robić koleżanka która się uczy fotografii ale znalazła pracę w sklepie i ma mało czasu ewentualnie wieczorami a ja wieczorami nie bardzo mogę a w domu u mnie słabe światło czy coś i jakoś nie możemy się zgrać i chyba nic z tego nie będzie a jak ona proponowała w marcu to ja oczywiście nie chciałam bo za wcześnie

jezu dziewczyny w szpitalu byłam taka MONDRA że tyłek nie boli po tych zastrzykach a teraz to nawet siedzieć nie mogę, jest cały w siniakach a jak tylko lekko dotknę to boli jak cholera, już tyle zastrzyków miałam w tyłek i nei raz sine było ale tak to nigdy nie bolało
Stary 2014-04-29, 19:31   #4635
Izetka_
Zadomowienie

Aldrin-a co oni Ci w ten tyłek dawali??? i jakie leki bierzesz na podtrzymanie???
szkoda tej sesji ja zdjęcia robię co dwa tygodnie, bo co tydzień na pewno nie chciałoby mi się

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-04-29, 19:57   #4636
Malgos_12
Zakorzenienie

Izetka - to też nam coś wrzuć - ciekawa jestem jak rośnie twój brzuszek
Pradip - ty też byś mogła się pokazać
Stary 2014-04-29, 19:58   #4637
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin-a co oni Ci w ten tyłek dawali??? i jakie leki bierzesz na podtrzymanie???
szkoda tej sesji ja zdjęcia robię co dwa tygodnie, bo co tydzień na pewno nie chciałoby mi się

jakiś rodzaj magnezu ale nie wiem jak to się nazywało dokładnie i to dostawałam na skurcze do tyłka i w kroplówce, każdy współczuł tych do tyłka a ja zdecydowanie wolałam te niż te w kroplówce ale teraz rozumiem czemu tak mi współczuli no i na podtrzymanie czy inaczej na mneijsze skurcze ten magnez pomaga więc tylko to brałam i biorę. Gdyby mi się szyjka skracała to mogliby mi dać krążek ale jakoś nie bardzo chcieli brać pod uwagę w moim przypadku, stwierdzili, że już jestem za wysoko w ciąży aby mnie tym męczyć
Stary 2014-04-29, 20:03   #4638
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - pytałaś o dodatki do swojej sukienki... mi też ciężko ocenić, ale wzięłabym srebrne
Stary 2014-04-29, 20:24   #4639
Fikusek82
Wtajemniczenie

Małgoś pytałaś się o książkę, więc jest nawet ciekawa, to bardziej obyczajowa opowiadająca o kilku kobietach z tej samej rodziny od prababki do prawnuczki, jak się życie kobiet zmieniało w dwudziestym wieku. Bardzo szybko mi się czyta chociaż zabójczej akcji tam nie ma. Jestem narazie na 77% bo czytam na kindlu więc nie wiem która to strona, ale do tej pory mnie nie znudziło więc będzie raczej pozytywna ocena.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-29, 20:32   #4640
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
bo miała ją robić koleżanka która się uczy fotografii ale znalazła pracę w sklepie i ma mało czasu ewentualnie wieczorami a ja wieczorami nie bardzo mogę a w domu u mnie słabe światło czy coś i jakoś nie możemy się zgrać i chyba nic z tego nie będzie a jak ona proponowała w marcu to ja oczywiście nie chciałam bo za wcześnie

jezu dziewczyny w szpitalu byłam taka MONDRA że tyłek nie boli po tych zastrzykach a teraz to nawet siedzieć nie mogę, jest cały w siniakach a jak tylko lekko dotknę to boli jak cholera, już tyle zastrzyków miałam w tyłek i nei raz sine było ale tak to nigdy nie bolało
Może jeszcze uda Wam się zgadać, może w jakiś weekend?
Mi też znajoma chciała zrobić ale ja się wstydzę i generalnie nie lubię zdjęć a tym bardziej teraz jako słonica...
Współczuję bólu niech Ci mąż dupkę wymasuje
Cytat:
Pradip - ty też byś mogła się pokazać
Przestałam już robić zdjęcia odkąd zobaczyłam że te kilka które zrobiłam wcześniej są do niczego...
Stary 2014-04-29, 22:10   #4641
Fikusek82
Wtajemniczenie

Małgoś udało mi się męża namówić na ten balsam co o nim pisałaś, właśnie posmarowałam małą pierwszy raz zobaczymy jak sobie poradzi to mazidło, oczywiście cudów się nie spodziewam po pierwszym razie ale mam nadzieję że coś pomoże bo samych pozytywnych opinii się o nim naczytałam. Ten smalec że tak nazwę co mi lekarka przypisała to sie okazało że nic innego jak zwykła wazelina wymieszana z płynną wazelina, wow i to miało niby pomóc? po miesiącu nie zauważyłam żadnej poprawy, tylko jak maści ze sterydami używałam to była poprawa, ale nie będę przecież jej non stop sterydów wcierać. Jutro idę zapisać ją do lekarza, zobaczę czy uda mi się na nich wymusić żeby mi to mleczko przypisali które w jest już ostatnia deską ratunku i jak to nie pomoże to już nie wiem co.

Musze się nauczyć piec torty i je ozdabiać, bo urodzin przed nami mnóstwo, a za tort na 15 osób zapłaciliśmy 40 funtów.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-29, 22:17   #4642
meduzka88
Wtajemniczenie

Hej dziewuszki

Chciałam powiedzieć ,że dzisiaj mój Piotruś ma imieniny

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 23:49   #4643
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin, Pradip - wam obecnie nic innego nie wolno robic, wiec mozecie ten czas przeznaczyc i popstrykac zdjecia
Meduzka - duzo zdrowka dla Piotrusia!
Fikusek - poczatkowo smaruj ja tym balsamem 4 razy dziennie i zobaczysz czy bedzie roznica z tym ze pewnie przyczyne alergii chyba tez musicie wyeliminowac. Wiesz ze woda do kapieli Darii powinna byc tylko ciepla, nie goraca... najlepiej kapac co drugi dzien (nie codziennie)....wiadomo nie przegrzewac ale i nie wychladzac i nie wiem ci jeszcze mam nadzieje ze balsam pomoze
Stary 2014-04-30, 00:55   #4644
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Aldrin, Pradip - wam obecnie nic innego nie wolno robic, wiec mozecie ten czas przeznaczyc i popstrykac zdjecia
Meduzka - duzo zdrowka dla Piotrusia!
Fikusek - poczatkowo smaruj ja tym balsamem 4 razy dziennie i zobaczysz czy bedzie roznica z tym ze pewnie przyczyne alergii chyba tez musicie wyeliminowac. Wiesz ze woda do kapieli Darii powinna byc tylko ciepla, nie goraca... najlepiej kapac co drugi dzien (nie codziennie)....wiadomo nie przegrzewac ale i nie wychladzac i nie wiem ci jeszcze mam nadzieje ze balsam pomoze

Co do kąpieli to ja robię tak od zawsze, Nadie też kąpie co drugi dzień, oprócz lata bo wiadomo spoci się wybrudzi w piachu to i wykąpać trzeba. Lekarka mówiła że albo alergia albo problem skórny tylko, jak alergia to jest szansa że zniknie samo przed którymi tam urodzinami a jak to jest AZS nie z powodu alergii to przekichane bo może ja męczyć nawet i do końca życia z tym tylko że z wiekiem może się zmniejszyć, ona teraz malutka to i skórka bardziej reaguje na wszystko. Pożyjemy zobaczymy ale do lekarza i tak nie dam za wygraną.

13 maja mam pierwsze zebranie w szkole, ciekawe jak to wygląda, do tej pory zebrania mi się źle kojarzą , mama zawsze wracała wkurzona.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-30, 11:52   #4645
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - mam nadzieję, że to wszystko przejdzie im jak najszybciej. Mi lekarka mówiła, że do 3 r. ż często przechodzą takie dolegliwości i gdzieś czytałam, że skóra jest dopiero po 3 r.ż w pełni rozwinięta.

moje dziecko opanowało dziś sztukę przewracania się z brzuszka na plecki a ja gdzieś się podziębiłam i boli mnie gardło i czuję że mi spuchło... ehhhh
Stary 2014-04-30, 12:11   #4646
Fikusek82
Wtajemniczenie

No to Małgoś już koniec z lezeniem na brzuchu teraz.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-30, 12:26   #4647
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:

moje dziecko opanowało dziś sztukę przewracania się z brzuszka na plecki a ja gdzieś się podziębiłam i boli mnie gardło i czuję że mi spuchło... ehhhh
Brawo dla Kacperka.

A ja sobie dzisiaj pospalam. Właśnie śniadanko zjadłam;-)
I musze się za obiadek wziasc chyba schaboszczaka zrobię bo mam wielką ochotę.

Fikusku mam nadzieję, że ze ten balsam małej pomoże.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:31   #4648
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - chyba masz rację, bo potem co go położyłam na brzuszku to zaraz się przekręcał

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Papryczka - ja na szczęście mam ugotowany obiad
Stary 2014-04-30, 13:29   #4649
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Małgoś udało mi się męża namówić na ten balsam co o nim pisałaś, właśnie posmarowałam małą pierwszy raz zobaczymy jak sobie poradzi to mazidło, oczywiście cudów się nie spodziewam po pierwszym razie ale mam nadzieję że coś pomoże bo samych pozytywnych opinii się o nim naczytałam.

Musze się nauczyć piec torty i je ozdabiać, bo urodzin przed nami mnóstwo, a za tort na 15 osób zapłaciliśmy 40 funtów.
Oby balsam pomógł Darii
15 osób? to pokaźna impreza będzie
Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki

Chciałam powiedzieć ,że dzisiaj mój Piotruś ma imieniny
Sto lat dla Piotrusia
Cytat:
jakoś nie umiem się przełamać szczególnie że boję się że Gegee będzie teraz jeszcze bardziej przykro...
Cytat:
13 maja mam pierwsze zebranie w szkole, ciekawe jak to wygląda, do tej pory zebrania mi się źle kojarzą , mama zawsze wracała wkurzona.
no i role się odwrócą
Cytat:
już??? brawo Kacper klask i:
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
A ja sobie dzisiaj pospalam. Właśnie śniadanko zjadłam;-)
I musze się za obiadek wziasc chyba schaboszczaka zrobię bo mam wielką ochotę.
Wymyśl teraz śpiochu obiad dla mnie bo schabowe smażyłam w niedziele

Ale beznadzieja... Od wczoraj same złe wiadomości (Małgoś na prawdę nie wiem co Ci doradzić... chyba pozostaje Wam czekać na decyzję koleżanki albo poszukaj innego malucha którym mogłabyś się opiekować ?) Wczoraj mocno się zdenerwowałam i pół nocy przesiedziałam na dworze na huśtawce bo tylko bujanie mi pomagało. Teraz ciężko mi uleżeć bo mnie tak żebra bolą że jak mały kopnie to mi łzy lecą. Mam już tak serdecznie dość wszystkiego że już nie pamiętam kiedy w takim dołku byłam

Aldrin wracaj chociaż Ty z dobrymi wiadomościami
Stary 2014-04-30, 13:33   #4650
papryczka160
Wtajemniczenie

Chyba o czymś nie wiem. Lecę do klubu:'(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości