|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
|
|
|
|
#4622 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia z urodzin wam wrzucę do albumu. Daria wycisnęła kupke dzisiaj ale ona już się boi robić i powstrzymuje a to jeszcze gorzej. Mam taki środek na rozrzedzenie i zastanawiam się czy by jej nie zaaplikowac zeby zrobila w końcu raz a porządnie.
Gratulacje za 3 trymestr. Małgoś kolor ładny a włosy to masz nieźle dlugasne. Ja nie żałuję że ciachnelam. Najlepsza decyzja. Zastanawiam się nad solarium przed chrzcinami żeby w tej sukience nie wyglądać jak trupiszon. Pytanie mam. Ta sukienka fioletowa co wam pokazywalam ma srebrny pasek i się zastanawiam czy dokupić do niej srebrne buty i torebeczke czy pasek wyciągnąć i buty w kolorze beż. Bo czarne dodatki mi w ogóle nie pasują i białe też mi się wydaje jakoś nie tak. Sama nie wiem co radzicie?
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Dla zainteresowanych przyszła pościel
bardzo fajna, nie mam zastrzeżeń, tylko poszewka na poduszkę zakładana bez suwaczka, ale to taki mały szczegół![]() Aldrin- to powodzenia na wizycie ![]() Papryczka- za III trymestrJustii-mam nadzieję, że sprawnie pójdzie ta wymiana mieszkania
|
#4624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj na tą nową dolegliwość wypróbować od dziecka kremu nie wiem co masz alantan albo jakiś inny może pomoże Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hmmm kusisz tą pościelą
|
||||
|
|
|
#4625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiepska jestem w modowym doradzaniu szczególnie jak nie widzę... jak masz beżowe buty sprawdzone to chyba bym taki zestaw wzięła ale do fioletu bardziej chyba pasuje srebro ale pomogłam Cytat:
Cytat:
już próbowałam smarować i nic nie dało musi swoje popiec i odpuszcza |
|||
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa no to jak musi poprawić i dołożyć coś od siebie to ok niech robi do porodu jeszcze sporo czasu, więc mąż da radę i zdąży ![]() kiedy masz wizytę następną? ej ja dopiero teraz zauważyłam, że jutro rozpoczynam 9 miesiac
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-ach te chłopy
zawsze muszą coś po swojemu zrobic![]() Aldrin-ale zleciało co???o losie toż to już ostatnia prosta
|
#4630 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukieneczka śliczna - będzie świetnie wyglądała Cytat:
Cytat:
a używałaś jakiś innych produktów tej firmy? wysłałam do nich maila z zapytaniem czy mi wyślą do IE ale na razie ciszaCytat:
co lepsze pani fryzjerka ścięła mi z 5cm ale teraz za to są ładne i równe. Ja już troszkę się wyleczyłam z cieniowania przy długich włosach bo mi zaraz te cieniowane odstają i robią się piórka Cytat:
może jakieś zdjęcie brzuszka z tej okazji - bo dawno cię nie widziałyśmy!ajjj dostałam niefajną wiadomość.... napiszę wam w klubie.... buuuuu Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-04-29 o 17:04 |
|||||
|
|
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek na nfz (miałam już nie chodzić ale pójdę jeszcze po skierowanie na gbs i 80zł zostanie w kieszeni ) a prywatnie dopiero 15.05 z zaleceniem że w między czasie mogłabym na ostatnie dokładne usg iść żeby małego porządnie pomierzyć i poważyć.Jutro i tak bym Ci o tym przypomniała oj zawsze Cytat:
![]() Jej to miałaś jeszcze dłuższe włosiska |
||
|
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnia prosta ale jeszcze tydzień młody musi siedzieć w brzuchu, później mnie już nie będą podtrzymywać tylko można rodzic więc tym bardziej się przerażam, że to już Cytat:
Cytat:
no jak można zaoszczędzić to warto jeszcze iść na nfz |
|||
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prywatnie robi tylko tak na szybkiego czy wszystko ok |
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo miała ją robić koleżanka która się uczy fotografii ale znalazła pracę w sklepie i ma mało czasu ewentualnie wieczorami a ja wieczorami nie bardzo mogę a w domu u mnie słabe światło czy coś i jakoś nie możemy się zgrać i chyba nic z tego nie będzie a jak ona proponowała w marcu to ja oczywiście nie chciałam bo za wcześnie jezu dziewczyny w szpitalu byłam taka MONDRA że tyłek nie boli po tych zastrzykach a teraz to nawet siedzieć nie mogę, jest cały w siniakach a jak tylko lekko dotknę to boli jak cholera, już tyle zastrzyków miałam w tyłek i nei raz sine było ale tak to nigdy nie bolało
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zadomowienie
|
Aldrin-a co oni Ci w ten tyłek dawali??? i jakie leki bierzesz na podtrzymanie???
szkoda tej sesji ja zdjęcia robię co dwa tygodnie, bo co tydzień na pewno nie chciałoby mi się
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - to też nam coś wrzuć - ciekawa jestem jak rośnie twój brzuszek
![]() Pradip - ty też byś mogła się pokazać
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś rodzaj magnezu ale nie wiem jak to się nazywało dokładnie i to dostawałam na skurcze do tyłka i w kroplówce, każdy współczuł tych do tyłka a ja zdecydowanie wolałam te niż te w kroplówce ale teraz rozumiem czemu tak mi współczuli no i na podtrzymanie czy inaczej na mneijsze skurcze ten magnez pomaga więc tylko to brałam i biorę. Gdyby mi się szyjka skracała to mogliby mi dać krążek ale jakoś nie bardzo chcieli brać pod uwagę w moim przypadku, stwierdzili, że już jestem za wysoko w ciąży aby mnie tym męczyć
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - pytałaś o dodatki do swojej sukienki... mi też ciężko ocenić, ale wzięłabym srebrne
|
|
|
|
#4639 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgoś pytałaś się o książkę, więc jest nawet ciekawa, to bardziej obyczajowa opowiadająca o kilku kobietach z tej samej rodziny od prababki do prawnuczki, jak się życie kobiet zmieniało w dwudziestym wieku. Bardzo szybko mi się czyta chociaż zabójczej akcji tam nie ma. Jestem narazie na 77% bo czytam na kindlu więc nie wiem która to strona, ale do tej pory mnie nie znudziło więc będzie raczej pozytywna ocena.
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też znajoma chciała zrobić ale ja się wstydzę i generalnie nie lubię zdjęć a tym bardziej teraz jako słonica... Współczuję bólu niech Ci mąż dupkę wymasuje Przestałam już robić zdjęcia odkąd zobaczyłam że te kilka które zrobiłam wcześniej są do niczego... |
|
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgoś udało mi się męża namówić na ten balsam co o nim pisałaś, właśnie posmarowałam małą pierwszy raz zobaczymy jak sobie poradzi to mazidło, oczywiście cudów się nie spodziewam po pierwszym razie ale mam nadzieję że coś pomoże bo samych pozytywnych opinii się o nim naczytałam. Ten smalec że tak nazwę co mi lekarka przypisała to sie okazało że nic innego jak zwykła wazelina wymieszana z płynną wazelina, wow i to miało niby pomóc? po miesiącu nie zauważyłam żadnej poprawy, tylko jak maści ze sterydami używałam to była poprawa, ale nie będę przecież jej non stop sterydów wcierać. Jutro idę zapisać ją do lekarza, zobaczę czy uda mi się na nich wymusić żeby mi to mleczko przypisali które w jest już ostatnia deską ratunku i jak to nie pomoże to już nie wiem co.
Musze się nauczyć piec torty i je ozdabiać, bo urodzin przed nami mnóstwo, a za tort na 15 osób zapłaciliśmy 40 funtów.
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Chciałam powiedzieć ,że dzisiaj mój Piotruś ma imieniny
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin, Pradip - wam obecnie nic innego nie wolno robic, wiec mozecie ten czas przeznaczyc i popstrykac zdjecia
![]() Meduzka - duzo zdrowka dla Piotrusia! Fikusek - poczatkowo smaruj ja tym balsamem 4 razy dziennie i zobaczysz czy bedzie roznica z tym ze pewnie przyczyne alergii chyba tez musicie wyeliminowac. Wiesz ze woda do kapieli Darii powinna byc tylko ciepla, nie goraca... najlepiej kapac co drugi dzien (nie codziennie)....wiadomo nie przegrzewac ale i nie wychladzac i nie wiem ci jeszcze mam nadzieje ze balsam pomoze
|
|
|
|
#4644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do kąpieli to ja robię tak od zawsze, Nadie też kąpie co drugi dzień, oprócz lata bo wiadomo spoci się wybrudzi w piachu to i wykąpać trzeba. Lekarka mówiła że albo alergia albo problem skórny tylko, jak alergia to jest szansa że zniknie samo przed którymi tam urodzinami a jak to jest AZS nie z powodu alergii to przekichane bo może ja męczyć nawet i do końca życia z tym tylko że z wiekiem może się zmniejszyć, ona teraz malutka to i skórka bardziej reaguje na wszystko. Pożyjemy zobaczymy ale do lekarza i tak nie dam za wygraną. 13 maja mam pierwsze zebranie w szkole, ciekawe jak to wygląda, do tej pory zebrania mi się źle kojarzą
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - mam nadzieję, że to wszystko przejdzie im jak najszybciej. Mi lekarka mówiła, że do 3 r. ż często przechodzą takie dolegliwości i gdzieś czytałam, że skóra jest dopiero po 3 r.ż w pełni rozwinięta.
moje dziecko opanowało dziś sztukę przewracania się z brzuszka na plecki a ja gdzieś się podziębiłam i boli mnie gardło i czuję że mi spuchło... ehhhh
|
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
No to Małgoś już koniec z lezeniem na brzuchu teraz.
|
#4647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja sobie dzisiaj pospalam. Właśnie śniadanko zjadłam;-) I musze się za obiadek wziasc chyba schaboszczaka zrobię bo mam wielką ochotę. Fikusku mam nadzieję, że ze ten balsam małej pomoże. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - chyba masz rację, bo potem co go położyłam na brzuszku to zaraz się przekręcał
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Papryczka - ja na szczęście mam ugotowany obiad
|
|
|
|
#4649 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 15 osób? to pokaźna impreza będzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Ale beznadzieja... Od wczoraj same złe wiadomości (Małgoś na prawdę nie wiem co Ci doradzić... chyba pozostaje Wam czekać na decyzję koleżanki albo poszukaj innego malucha którym mogłabyś się opiekować ?) Wczoraj mocno się zdenerwowałam i pół nocy przesiedziałam na dworze na huśtawce bo tylko bujanie mi pomagało. Teraz ciężko mi uleżeć bo mnie tak żebra bolą że jak mały kopnie to mi łzy lecą. Mam już tak serdecznie dość wszystkiego że już nie pamiętam kiedy w takim dołku byłam ![]() Aldrin wracaj chociaż Ty z dobrymi wiadomościami |
||||||
|
|
|
#4650 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba o czymś nie wiem. Lecę do klubu:'(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Ja Cię nie namawiam 
a Wy macie już coś na oku?

za III trymestr
Już od dawna wkurzałam się że mnie piecze skóra między piersiami tak jak się zaczyna brzuch ale myślałam że to mnie stanik obciera. Teraz jak siedzę w domu to nie zakładam i uświadomiłam sobie że nadal kilka razy w ciągu dnia mnie tam zaczyna piec jakbym się poparzyła 

a jak ona proponowała w marcu to ja oczywiście nie chciałam bo za wcześnie
mam nadzieje ze balsam pomoze

klask i: