Rossmann cz. XXII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-30, 17:24   #2311
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29
Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
No w sumie tak . To już nie wiem - może niech pełnowymiarowe kosmetyki będą za pancernymi szybami i jak się któraś klientka zdecyduje to niech kursuje tam ktoś i podaje . Ale nie wiem czy nawet pancerne by taki szturm wytrzymały, tak jak gdzieś były te wszystkie kredki połamane Albo taki automat żeby same wyskakiwały .

O rany, dobre, poplakalam sie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:27   #2312
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
No właśnie ja tak samo... Nawet dziś Chociaż kolor jest dość dziwny jak na brwi, bo takie trochę złoto
Ale jak sie malo nalozy to fajnie wygląda. Na opakowaniu chyba nie ma nic na temat szczoteczki nie?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:28   #2313
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
No w sumie tak . To już nie wiem - może niech pełnowymiarowe kosmetyki będą za pancernymi szybami i jak się któraś klientka zdecyduje to niech kursuje tam ktoś i podaje . Ale nie wiem czy nawet pancerne by taki szturm wytrzymały, tak jak gdzieś były te wszystkie kredki połamane Albo taki automat żeby same wyskakiwały .
niezły patent albo same obrazki i testery w szafach, mówisz ekspedientce co wybrałaś i ona wyciąga ci towar z szuflady (na wszelki wypadek zamykanej na klucz co by nikt nie próbował sobie otworzyć) i dopiero po skasowaniu dostajesz towar do łapki co by żadnych sztuczek nie było
Stary 2014-04-30, 17:30   #2314
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

No i mamusia nie dostala pilnika... Buuuu...

klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:34   #2315
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
na Zana
Bo zastanawialam sie czy mam po co do swojego isc czy mi nie wykupilas bo jeden byl, ale juz mam, beda dzisiaj testy
Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, że cena jest bardzo niska (40 zł w porównaniu do tamtych). Chodzi tu o bimatoprost . Revitalash wynalazł okulista, który stosując u pacjentów lek na tym składniku, zaobserwował jak fajnie rosną po nim rzęsy. A wynalazł odżywkę dla swojej żony która po chemii straciła rzęsy, chorowała na raka. Wiem, że są też krople do oczu z tym składnikiem ale przecież nikt bez potrzeby nie będzie ich aplikował. No i teraz jak Revitalash kosztował jakoś koło 300 zł a 4LL z tym składnikiem 40 to chyba trzeba się tylko cieszyć
Krople to zupelnie co innego inne stezenie mniej bezpieczne i wogole. Jak dla mnie to nie ma co porownywac z alterra i olejkiem rycynowym przez cene bo to zupelnie co innego, to tak jakby wziasc podklad ktory sie trzyma 2h a kosztuje 5zl i powiedziec ze ze wzgledu na cene jest lepszy od tego co kosztuje 50 ale wytrzymuje te 8h.
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Patrzyłam. I korzystałam z testera. Ja mam oczy głęboko osadzone i ciemną oprawę oka, więc u mnie daje efekt sińca. Niestety nie dla mnie ten kolor.
Kupiłam za to złoty cień w kredce i ten mi pasuje.
A wspomniałam o tym bo jak ktoś ma bladą cerę, cienką skórę, jeszcze może płytko unaczynnioną jak moja to efekt sińca może być. A wiem, że wszyscy kupują ten konkretny kolor, tak jakby pasował on każdej kobiecie. A wcale tak nie musi być.
Wszyscy go kupuja bo panuje przekonanie ze to.idealny kolor do brwi ktorym noe jest.
Paradoksalnir akurat mi na powieki pasuje mimo ze we.wszystkich innych szarawych cieniach wygladam na chora.

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że żeby to stanowiło realne zagrożenie musieliby o tym przecież napisać w ulotce preparatu Z jakiegoś powodu stosuje się go na górne rzęsy (na opakowaniu zaznaczone żeby nie stosować na dolne), ja nie zamierzam panikować. Możliwe skutki uboczne ma nawet witamina C, a czytając opinie o l4l nie spotkałam się z ani jedną osobą o której to wystąpiło, a na pewno byłoby zaraz głośno.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

I jeszcze jedno, znalazłam na blogu tutaj http://www.alinarose.pl/2010/10/co-l...i-rzesami.html ale ta dziewczyna stosowała bezpośrednio ten lek lumigan a nie odżywkę l4l która jak się domyślam ma w składzie jego śladową ilość:P A to że jest w leku na jaskrę, który ma takie skutki uboczne nie oznacza że to właśnie ten składnik je powoduje:P
Ludzie lubia wyolbrzymiac, zgadzam sie zupelnie z tym co napisalas poza.faktem z ta ulotka, bo tam jest napisane ze nie moze sie do oczu dostac. Moja siostra dzisiaj zobqczyla i w panice nie uzywaj tego bo to to i tamto wiadomo sa male szanse ze akurat mi sie cos.stqnie od tego ale tak jak i farby do wlosow i inne srodku fryzjerskie moga powodowac raka i wplywac na rozwoj plodu.
Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, że będzie taki szał na te pilniki elektryczne do stóp Fusswohl Myślałam, ze sobie spokojnie kupię w niedzielę, a tu okazuje się że mogę go wcale nie dostać.
Powinni nam placic za reklame xd ja sie zastanawialam potem nad tym z scholl bo by mnie po znizce 40 %i bonie -20 wyniosl 80 zl ale potem.i tak wklady.drogie chyba to wrocilam.do.pierwotnego planu xd

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
to chyba o innej sieci sklepów mówimy my, a o innej oni
Trzeba im nagrac xd
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:36   #2316
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ale jak sie malo nalozy to fajnie wygląda. Na opakowaniu chyba nie ma nic na temat szczoteczki nie?
I przede wszystkim jest szybko (jeśli się nie ubrudzi pół twarzy tą szczotą :p )
No właśnie nie ma żadnej informacji o szczoteczce, opakowania są identyczne, więc trzeba nieładnie zajrzeć
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:40   #2317
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
sprawdzą kto był tego dnia w pracy, poodbierają premię, powpisują nagany, pozwalniają
no tak nie pomyślałam o tym
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:40   #2318
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Ludzie lubia wyolbrzymiac, zgadzam sie zupelnie z tym co napisalas poza.faktem z ta ulotka, bo tam jest napisane ze nie moze sie do oczu dostac. Moja siostra dzisiaj zobqczyla i w panice nie uzywaj tego bo to to i tamto wiadomo sa male szanse ze akurat mi sie cos.stqnie od tego ale tak jak i farby do wlosow i inne srodku fryzjerskie moga powodowac raka i wplywac na rozwoj plodu.
Nie o to chodzi To tak jak na paście do zebów jest zaznaczone żeby nie połykać Chodzi mi o to , że gdyby to konkretne serum niosło za sobą jakiekolwiek skutki uboczne, to producent ma obowiązek wypisać je w ulotce.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:45   #2319
Ms_E
Zadomowienie

Pamiętajcie, że dziś ostatni dzień, żeby skorzystać z promocji z książeczki na kwiecień Obym sama nie zapomniała, bo jakoś zostawiłam na ostatnią chwilę
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:46   #2320
teklaem
Raczkowanie

Nie będę cytować bo pędzicie jak burza, ale dla Was wszystkich Skusiłyście mnie i teraz zamiast 3 tuszy w kolejce mam 6!

Pojechałam głównie po Max Factor Excess Volume, ale kupiłam jeszcze zielony Wibo i 4d Eveline czarno-różowy na spróbowanie.

Ten Max Factor jak pewnie wiecie jest dwustronny i ma naklejkę taką czarną od producenta, która obejmuje obydwie strony () więc jak ktoś odkręcał to przynajmniej widać, no i szukam szukam takiego który ma nierozerwaną naklejkę, każdy rozerwany więc pytam ekspedientki czy nie mogłaby w szufladzie poszukać, otworzyła szufladę i powiedziała, że nie ma. No nawet nie dotknęła nic, ale ok, może wie co ma w szufladzie i nie musi grzebać. Pojechałam do następnego rossmanna i tam było chyba z 15 tych Excess Volume i WSZYSTKIE oprócz jednego (mojego) miały rozerwaną naklejkę Po cholerę ktoś odkręca taki który ma nierozerwaną naklejkę jak obok są inne już odkręcane????? Tylko dla frajdy, żeby je "rozdziewiczyć" i żeby nikt nie chciał ich kupić?? Już miałam zrezygnować i przestać sprawdzać, bo one w 3 rzędach chyba były i głupio mi było je tak wyciągać, ale na szczęscie ten ostatni się okazał zaklejony. Nie mogłam w to uwierzyć, że każdy inny był już odkręcany
teklaem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:48   #2321
Fuzukatsu
Zadomowienie

Ktoś wie czy na -49% łapią się odżywki do paznokci i babylipsy?

Fuzukatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:49   #2322
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Pewnie będzie dopiero w poniedziałek wiadomo, co się nie łapie.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:49   #2323
teklaem
Raczkowanie

I jeszcze widzę, że pisałyście wcześniej o tym On and On Bronze z Maybelline- jakby którejś z Was się nie udało go zdobyć, to polecam ten cień w opakowaniu jak błyszczyk z Rimmela w kolorze Rich Russet. Jest prawie że identyczny, troszkę chłodniejszy ale odrobinę od On and On Bronze (mi się nawet bardziej podoba) i jest równie trwały. Kosztuje 19,99 regularnie, więc wyjdzie odrobinę taniej niż Color Tatoo.
teklaem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:51   #2324
klatka
Zakorzenienie

Poskarżyłam się mailowo na Rossmanna. Na koniec dodałam, że jeśli nic z tym nie zrobią nawet przy promocji -79% nikt nie będzie chciał kupować u nich starych, zeschniętych, wybrudzonych kosmetyków z niewiadomo jakimi zarazami w środku.

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:52   #2325
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Pamiętajcie, że dziś ostatni dzień, żeby skorzystać z promocji z książeczki na kwiecień Obym sama nie zapomniała, bo jakoś zostawiłam na ostatnią chwilę
Ciekawe po co komu teraz te książeczki sumiennie wykorzystywać przy -49
Stary 2014-04-30, 17:52   #2326
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teklaem Pokaż wiadomość
Nie będę cytować bo pędzicie jak burza, ale dla Was wszystkich Skusiłyście mnie i teraz zamiast 3 tuszy w kolejce mam 6!

Pojechałam głównie po Max Factor Excess Volume, ale kupiłam jeszcze zielony Wibo i 4d Eveline czarno-różowy na spróbowanie.

Ten Max Factor jak pewnie wiecie jest dwustronny i ma naklejkę taką czarną od producenta, która obejmuje obydwie strony () więc jak ktoś odkręcał to przynajmniej widać, no i szukam szukam takiego który ma nierozerwaną naklejkę, każdy rozerwany więc pytam ekspedientki czy nie mogłaby w szufladzie poszukać, otworzyła szufladę i powiedziała, że nie ma. No nawet nie dotknęła nic, ale ok, może wie co ma w szufladzie i nie musi grzebać. Pojechałam do następnego rossmanna i tam było chyba z 15 tych Excess Volume i WSZYSTKIE oprócz jednego (mojego) miały rozerwaną naklejkę Po cholerę ktoś odkręca taki który ma nierozerwaną naklejkę jak obok są inne już odkręcane????? Tylko dla frajdy, żeby je "rozdziewiczyć" i żeby nikt nie chciał ich kupić?? Już miałam zrezygnować i przestać sprawdzać, bo one w 3 rzędach chyba były i głupio mi było je tak wyciągać, ale na szczęscie ten ostatni się okazał zaklejony. Nie mogłam w to uwierzyć, że każdy inny był już odkręcany
Ja w ogole nie rozumiem takiego zachowania... Jak ja ostatnio byłam to dziewczyna brała pełnowymiarowe podkłady i otwierała i maziała siebie i koleżankę pomimo tego ze stały przed nią testery!
Ale oczywiście wzięła nowy nie ruszany a tamten odstawiła... Śmiać tylko mi sie chciało bo wzięła o jakieś 3 tony za ciemny i do tego strasznie pomarańczowy mówiąc ze zaraz sie opali na brązowo i bedzie akurat
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:53   #2327
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Alexzus Pokaż wiadomość
Niestety nie powiedziałabym. Pomijając wodę, jest na 3 miejscu w zajmującym 3 linjiki składzie
No ale to że jest na 3 miejscu może rónie dobrze oznaczać że procentowo jest go np 3% podczas gdy w tym leku na jaskrę może być np 80%
Stary 2014-04-30, 17:58   #2328
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe po co komu teraz te książeczki sumiennie wykorzystywać przy -49
mozna kupic micela, zeby miec czym zmywac

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Chyba dużo tych maili wysłałyście, bo mi nie odpisują
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:02   #2329
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez teklaem Pokaż wiadomość
Jak myslicie ile tuszy 'w zapasie' to juz przesada? Mam teraz 3 (kupione wczesniej) i kusi mnie zeby kupic jeszcze 2 tzn WY mnie kusicie!!!
Przesada

Cytat:
Napisane przez quepasso Pokaż wiadomość

Zgooglowalam bimatoprost skutki uboczne. Ten sam skladnik jest w luminganie w leku na jaskre.
A nie słyszałaś o tym, że niektóre kobiety używają kropli na jaskrę po to żeby mieć piękne gęste czarne długie rzęsy? Pewnei ten składnik powoduje wzrost rzęs.

Nie byłam dzisiaj w Rossku na szczęście.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:06   #2330
Aniia91
F • R • I • E • N • D • S

Cytat:
Szybko pisz do boku podając miejsce i czas Chyba zacznę se zapisywac wizyty w rossmannie bo podczas KAŻDEj to widzę :P
Właśnie napisałam maila z zażaleniem

Instagram
Aniia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:06   #2331
anilab
Raczkowanie

Wróciłam z Rossmanna i Long 4 Lashes nie wszedł na zniżkę, dodatkowo Pani przy kasie się na mnie wydarła, że to przecież nie kolorówka...
anilab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:10   #2332
agata0212
Raczkowanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4624962 8]Przesada

A nie słyszałaś o tym, że niektóre kobiety używają kropli na jaskrę po to żeby mieć piękne gęste czarne długie rzęsy? Pewnei ten składnik powoduje wzrost rzęs.
[/QUOTE]

W odżywce l4l pewnie jest niewielka ilośc tego składniku. Nie bez powodu jest on na receptę, poza tym moze niezle wysuszyć oczy. Moim zdaniem nie ma co wariować, atesty ma a idąc ta droga to 3/4 kosmetyków nie powinnismy używać
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:18   #2333
Stace
Zakorzenienie

Kupiłyście może Volume million lashes so Couture?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:19   #2334
bleuclair
Zakorzenienie

Wszyscy mają tusz żółty z Lovekly-mam i ja Dzisiaj musiała być dostawa, bo wczoraj nie było już ani jednego, wzięłam z konca, to może nie zmacany.Nie wiem w sumie po co mi on , bo teraz mam 3 tusze w zapasie(w tym właśnie te dwa zółte)ale jakoś nieswojo się czułam, czytając że kazdy prawie ten tusz przygarnął, a ja nie We wszystkich Rossmannach, przy szafach stały laski i mazały się wszytskim czym popadnie. Tusze to chyba wszystkie otwierały jak leci, cztery razy do każdego wtłaczając przy tym powietrze. Z cieniami podobnie-otwirrają maziają paluchami. Jedna nawett mazała tuszem po cieniu! kolezance przy tym tłumacząc że musi tak zrobić by wiedzieć, czy ta czerń współgra z cieniem!Szkoda gadać. Jak tak na to się wszystko napatrzę to mi się odechciewa...
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:20   #2335
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Wysmarowalam mejla do centrali, zobaczymy co odpowiedzą.
odpisali?

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Ile one teraz kosztują?;P
cienie Infallible kosztują chyba 36zł w regularnej cenie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
A ja nie kupilam odżywki w promocji i jestem przez to zła, co to za rozbieżności w systemie..
czyli serum miało nie być w promocji a było? dlaczego w takim razie np gdy bigbeautifullulu poszla do drogerii to nie było w promocji, a sprzedawczyni sprawiła, że po 30 minutach było?

dziewczyny piszecie o otwieraniu kosmetyków..... ja zazwyczaj sprawdzam czy nie otwierany był produkt ktory chcę kupić, ale czasem zapominam.... tym oto sposobem kupiłam otwierany korektor z loreala w zeszłym tygodniu.
na dodatek postanowilam przed chwilą sprawdzić tusz z wibo ktory kupilam kilka tygodniu temu i jeszcze nie otwieralam, bo czeka na swoją kolej i przerazilam sie....... w srodku cały wysmarowany!!

obrzydzenie mnie bierze
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:22   #2336
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
odpisali?

cienie Infallible kosztują chyba 36zł w regularnej cenie

czyli serum miało nie być w promocji a było? dlaczego w takim razie np gdy bigbeautifullulu poszla do drogerii to nie było w promocji, a sprzedawczyni sprawiła, że po 30 minutach było?

dziewczyny piszecie o otwieraniu kosmetyków..... ja zazwyczaj sprawdzam czy nie otwierany był produkt ktory chcę kupić, ale czasem zapominam.... tym oto sposobem kupiłam otwierany korektor z loreala w zeszłym tygodniu.
na dodatek postanowilam przed chwilą sprawdzić tusz z wibo ktory kupilam kilka tygodniu temu i jeszcze nie otwieralam, bo czeka na swoją kolej i przerazilam sie....... w srodku cały wysmarowany!!

obrzydzenie mnie bierze
I właśnie chyba tak to działa u macaczek - one się same siebie brzydzą skoro otwierają SAME i odkładają żeby wziąć nowy

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:23   #2337
quepasso
Raczkowanie

Cytat:
Nie o to chodzi To tak jak na paście do zebów jest zaznaczone żeby nie połykać Chodzi mi o to , że gdyby to konkretne serum niosło za sobą jakiekolwiek skutki uboczne, to producent ma obowiązek wypisać je w ulotce.
Wydaje mi sie ze nie musi pisac, chyba tylko na lekach wypisywane sa skutki uboczne. Bo wyobrazmy sobie taka sytuacje mamy krem z parfina w skladzie ktora jest komadogenna, zapycha pory moze powodowac wysyp zakornikow, sa to efekty uboczne ktorymi sie jakos nikt nie chwali bo strzelaliby sobie w stope. Moze sie myle, jak tak to niech mnie ktos poprawi ... taka informacja nie musi sie pojawic na kosmetyku, prawo pewnie tego nie reguluje. Pewnie bimatoprost nie zostal wpisany na liste substancji szkodliwych (tak sadze ze taka lista jest) i dlatego jest w sprzedaży. Faktem jest ze tej substancji pewnie jest max 5 % ale martwi mnie brak takiej formulki jak "przebadano okulistycznie" np. Na regenerum do rzęs jest tak napisane
quepasso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:28   #2338
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
I właśnie chyba tak to działa u macaczek - one się same siebie brzydzą skoro otwierają SAME i odkładają żeby wziąć nowy

ja jesli juz na cos sie zdecyduje, to dopiero wtedy otwieram i sprawdzam, jesli jest to np korektor czy podklad czy szminka i oczywiscie kupuje egzemplarz ktory otworzylam. od macania chyba są testery :/ albo kosmetyki ktore juz ktos wczesniej otworzyl.
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:32   #2339
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez quepasso Pokaż wiadomość
No zawsze jest wybor ... nie stosowac. Mam wrazliwe oczy i nosze soczewki i z tego powodu szczegolnie sie boje. Moze ktoras z was stosowala L4L i powie czy zdaza mu sie podrazniac oczy?
Chyba 4LL jest bezpieczne dla osób z soczewkami, na opakowaniu jest o tym jak się nie mylę.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:38   #2340
_czarny_kot
Zakorzenienie

a propos skutków ubocznych l4l - nie wiem czy to ma związek ale od poniedziałku używam tego serum i dzisiaj od połowy dnia mam takie suche oczy, że masakra a nigdy w życiu nie miałam żadnych problemów z suchością oczu
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości