|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
O rany, dobre, poplakalam sie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo same obrazki i testery w szafach, mówisz ekspedientce co wybrałaś i ona wyciąga ci towar z szuflady (na wszelki wypadek zamykanej na klucz co by nikt nie próbował sobie otworzyć) i dopiero po skasowaniu dostajesz towar do łapki co by żadnych sztuczek nie było
|
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
No i mamusia nie dostala pilnika... Buuuu...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2315 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bo zastanawialam sie czy mam po co do swojego isc czy mi nie wykupilas bo jeden byl, ale juz mam, beda dzisiaj testy
![]() Cytat:
Cytat:
ktorym noe jest.Paradoksalnir akurat mi na powieki pasuje mimo ze we.wszystkich innych szarawych cieniach wygladam na chora. Cytat:
wiadomo sa male szanse ze akurat mi sie cos.stqnie od tego ale tak jak i farby do wlosow i inne srodku fryzjerskie moga powodowac raka i wplywac na rozwoj plodu.Cytat:
Trzeba im nagrac xd |
||||
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(jeśli się nie ubrudzi pół twarzy tą szczotą :p )No właśnie nie ma żadnej informacji o szczoteczce, opakowania są identyczne, więc trzeba nieładnie zajrzeć
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
To tak jak na paście do zebów jest zaznaczone żeby nie połykać Chodzi mi o to , że gdyby to konkretne serum niosło za sobą jakiekolwiek skutki uboczne, to producent ma obowiązek wypisać je w ulotce.
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętajcie, że dziś ostatni dzień, żeby skorzystać z promocji z książeczki na kwiecień
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
Nie będę cytować bo pędzicie jak burza, ale
Skusiłyście mnie i teraz zamiast 3 tuszy w kolejce mam 6! ![]() Pojechałam głównie po Max Factor Excess Volume, ale kupiłam jeszcze zielony Wibo i 4d Eveline czarno-różowy na spróbowanie. Ten Max Factor jak pewnie wiecie jest dwustronny i ma naklejkę taką czarną od producenta, która obejmuje obydwie strony ( ) więc jak ktoś odkręcał to przynajmniej widać, no i szukam szukam takiego który ma nierozerwaną naklejkę, każdy rozerwany więc pytam ekspedientki czy nie mogłaby w szufladzie poszukać, otworzyła szufladę i powiedziała, że nie ma. No nawet nie dotknęła nic, ale ok, może wie co ma w szufladzie i nie musi grzebać. Pojechałam do następnego rossmanna i tam było chyba z 15 tych Excess Volume i WSZYSTKIE oprócz jednego (mojego) miały rozerwaną naklejkę
|
|
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś wie czy na -49% łapią się odżywki do paznokci i babylipsy?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie będzie dopiero w poniedziałek wiadomo, co się nie łapie.
|
|
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze widzę, że pisałyście wcześniej o tym On and On Bronze z Maybelline- jakby którejś z Was się nie udało go zdobyć, to polecam ten cień w opakowaniu jak błyszczyk z Rimmela w kolorze Rich Russet. Jest prawie że identyczny, troszkę chłodniejszy ale odrobinę od On and On Bronze (mi się nawet bardziej podoba) i jest równie trwały. Kosztuje 19,99 regularnie, więc wyjdzie odrobinę taniej niż Color Tatoo.
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Poskarżyłam się mailowo na Rossmanna. Na koniec dodałam, że jeśli nic z tym nie zrobią nawet przy promocji -79% nikt nie będzie chciał kupować u nich starych, zeschniętych, wybrudzonych kosmetyków z niewiadomo jakimi zarazami w środku.
|
#2325 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale oczywiście wzięła nowy nie ruszany a tamten odstawiła... Śmiać tylko mi sie chciało bo wzięła o jakieś 3 tony za ciemny i do tego strasznie pomarańczowy |
|
|
|
|
#2327 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Chyba dużo tych maili wysłałyście, bo mi nie odpisują
|
|
#2329 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nie byłam dzisiaj w Rossku na szczęście. |
||
|
|
|
#2330 | |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z Rossmanna i Long 4 Lashes nie wszedł na zniżkę, dodatkowo Pani przy kasie się na mnie wydarła, że to przecież nie kolorówka...
|
|
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4624962 8]Przesada
A nie słyszałaś o tym, że niektóre kobiety używają kropli na jaskrę po to żeby mieć piękne gęste czarne długie rzęsy? Pewnei ten składnik powoduje wzrost rzęs. [/QUOTE] W odżywce l4l pewnie jest niewielka ilośc tego składniku. Nie bez powodu jest on na receptę, poza tym moze niezle wysuszyć oczy. Moim zdaniem nie ma co wariować, atesty ma a idąc ta droga to 3/4 kosmetyków nie powinnismy używać
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłyście może Volume million lashes so Couture?
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy mają tusz żółty z Lovekly-mam i ja
Dzisiaj musiała być dostawa, bo wczoraj nie było już ani jednego, wzięłam z konca, to może nie zmacany.Nie wiem w sumie po co mi on , bo teraz mam 3 tusze w zapasie(w tym właśnie te dwa zółte)ale jakoś nieswojo się czułam, czytając że kazdy prawie ten tusz przygarnął, a ja nie Szkoda gadać. Jak tak na to się wszystko napatrzę to mi się odechciewa...
|
|
|
|
#2335 | |
|
Raczkowanie
|
odpisali?
cienie Infallible kosztują chyba 36zł w regularnej cenie Cytat:
dziewczyny piszecie o otwieraniu kosmetyków..... ja zazwyczaj sprawdzam czy nie otwierany był produkt ktory chcę kupić, ale czasem zapominam.... tym oto sposobem kupiłam otwierany korektor z loreala w zeszłym tygodniu. na dodatek postanowilam przed chwilą sprawdzić tusz z wibo ktory kupilam kilka tygodniu temu i jeszcze nie otwieralam, bo czeka na swoją kolej i przerazilam sie....... w srodku cały wysmarowany!! obrzydzenie mnie bierze
|
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie ze nie musi pisac, chyba tylko na lekach wypisywane sa skutki uboczne. Bo wyobrazmy sobie taka sytuacje mamy krem z parfina w skladzie ktora jest komadogenna, zapycha pory moze powodowac wysyp zakornikow, sa to efekty uboczne ktorymi sie jakos nikt nie chwali bo strzelaliby sobie w stope. Moze sie myle, jak tak to niech mnie ktos poprawi ... taka informacja nie musi sie pojawic na kosmetyku, prawo pewnie tego nie reguluje. Pewnie bimatoprost nie zostal wpisany na liste substancji szkodliwych (tak sadze ze taka lista jest) i dlatego jest w sprzedaży. Faktem jest ze tej substancji pewnie jest max 5 % ale martwi mnie brak takiej formulki jak "przebadano okulistycznie" np. Na regenerum do rzęs jest tak napisane
|
#2338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jesli juz na cos sie zdecyduje, to dopiero wtedy otwieram i sprawdzam, jesli jest to np korektor czy podklad czy szminka i oczywiscie kupuje egzemplarz ktory otworzylam. od macania chyba są testery :/ albo kosmetyki ktore juz ktos wczesniej otworzyl. |
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba 4LL jest bezpieczne dla osób z soczewkami, na opakowaniu jest o tym jak się nie mylę.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
a propos skutków ubocznych l4l - nie wiem czy to ma związek ale od poniedziałku używam tego serum i dzisiaj od połowy dnia mam takie suche oczy, że masakra
a nigdy w życiu nie miałam żadnych problemów z suchością oczu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

. To już nie wiem - może niech pełnowymiarowe kosmetyki będą za pancernymi szybami i jak się któraś klientka zdecyduje to niech kursuje tam ktoś i podaje
. Ale nie wiem czy nawet pancerne by taki szturm wytrzymały, tak jak gdzieś były te wszystkie kredki połamane
Albo taki automat żeby same wyskakiwały

albo same obrazki i testery w szafach, mówisz ekspedientce co wybrałaś i ona wyciąga ci towar z szuflady (na wszelki wypadek zamykanej na klucz co by nikt nie próbował sobie otworzyć) i dopiero po skasowaniu dostajesz towar do łapki co by żadnych sztuczek nie było

Z jakiegoś powodu stosuje się go na górne rzęsy (na opakowaniu zaznaczone żeby nie stosować na dolne), ja nie zamierzam panikować. Możliwe skutki uboczne ma nawet witamina C, a czytając opinie o l4l nie spotkałam się z ani jedną osobą o której to wystąpiło, a na pewno byłoby zaraz głośno.