Rossmann cz. XXII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-30, 11:27   #2131
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
czy któraś z Was może wie w którym rossmannie w warszawie ta odżywka jest w promocji?
ja kupowałam na Stokłosach
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:28   #2132
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

kusicie tym serum kusicie. Ale muszę być silna bo została mi 100 do dziesiątego w tym muszę internet opłacić. Tak więc nici z tego cuda.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:29   #2133
isztwan58
Raczkowanie

Moja znajomość makijażu i kosmetyków do tego przeznaczonych jest tak niewielka, że muszę prosić o pomoc. Chciałabym wykorzystać rabat i kupić już coś na dzień matki. Pytanie tylko co.. Chciałabym zapytać o cienie, które warto kupić na -49%. Ważne by było trwałe i nie uczulały. Maskarę wypatrzyłam już na kwc, lecz z tym mam problem. Oprócz tego usta i paznokcie- co jest warte uwagi i dość uniwersalne? Z góry dziękuję i pozdrawiam!
isztwan58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:31   #2134
Syla_
Zakorzenienie

Dziewczyny. Ta cała promocja to jakiś cyrk
Byłam po odżywkę do rzęs long 4 lashes, wystałam się w kolejce i co? Nie wchodzi ze zniżką.
Poszłam więc do 2go rossmanna- pytam, czy jest dostępna ta odżywka, "nie, tej nie mamy". Patrzę na półki, widzę że jest. Ponad to z oznaczeniem -49%!!
Biorę więc odpowiednią (do rzęs) i zmierzam ku kasie żeby zapytać o cenę.
Pani ekspedientka zapewnia mnie że produkt jest objęty promocją, ponieważ wczoraj jej koleżanka sama z niej skorzystała.
Wbija na kasę i co? Dzisiaj już nie. Nie wiem gdzie i kiedy mam iść żeby trafić na moment że będzie ona objęta promocją

Syla_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:34   #2135
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Syla_ Pokaż wiadomość
Byłam po odżywkę do rzęs long 4 lashes, wystałam się w kolejce i co? Nie wchodzi ze zniżką.
Poszłam więc do 2go rossmanna- pytam, czy jest dostępna ta odżywka, "nie, tej nie mamy". Patrzę na półki, widzę że jest. Ponad to z oznaczeniem -49%!!
Pani ekspedientka zapewnia mnie że produkt jest objęty promocją, ponieważ wczoraj jej koleżanka sama z niej skorzystała.
Wbija na kasę i co? Dzisiaj już nie. Nie wiem gdzie i kiedy mam iść żeby trafić na moment że będzie ona objęta promocją
hahaha nieźle mają nawalone w systemie Cieszę się tym bardziej że poleciałam wczoraj, normalnie jako trofeum opakowanie postawię
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:35   #2136
navioe
Zakorzenienie

W Poznaniu szafa Saly jest w Browarze.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:36   #2137
Emilia 25
404 Not Found

Mi się wydaje, że kapnęli się, że jest błąd i dziś już zmienili w całym systemie.
Stary 2014-04-30, 11:37   #2138
201604251028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Syla_ Pokaż wiadomość
Też miałam cyrki z tą odżywką - w jednym Rossmannie nie było na nią w ogóle promocji, natomiast w Rossmanie paręset metrów dalej kupiłam ją już w promocji -49%
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:37   #2139
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isztwan58 Pokaż wiadomość
Moja znajomość makijażu i kosmetyków do tego przeznaczonych jest tak niewielka, że muszę prosić o pomoc. Chciałabym wykorzystać rabat i kupić już coś na dzień matki. Pytanie tylko co.. Chciałabym zapytać o cienie, które warto kupić na -49%. Ważne by było trwałe i nie uczulały. Maskarę wypatrzyłam już na kwc, lecz z tym mam problem. Oprócz tego usta i paznokcie- co jest warte uwagi i dość uniwersalne? Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Ja sie powtórzę ale do ust polecam rimmla kate moss
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kate-moss.html
Moja mama jej używa, ja jej tez używam i jest super. Piękne kolory i całkiem niezła gama. Trwałe i nie sa bardzo błyszczące
Co do paznokci to kto co woli jest naprawdę duży wybór ( od siebie dodam ze mi nie spodobał sie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html bo szybko odpryskiwal nawet te tanie wibo dłużej sie trzymały, tak w ogole to je polecam duży wybór kolorów i cena fajna)

Edytowane przez agata0212
Czas edycji: 2014-04-30 o 11:38
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:38   #2140
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że kapnęli się, że jest błąd i dziś już zmienili w całym systemie.
Może ona wcale nie miała być w promocji

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Ej a może dziś dla odmiany wchodzi tylko ta do brwi
Stary 2014-04-30, 11:41   #2141
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

dziwna polityka firmy.....
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:41   #2142
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Tak mi się wydaje, stąd mój post powyżej.
Stary 2014-04-30, 11:43   #2143
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Chciałabym zapytać o cienie, które warto kupić na -49%.
Z R. polecałam już te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eyeshadow.html

Ale warto tez pofatygować się do Natury po Kobo.

Co do long4lashes. Najwidoczniej pracownicy podczytują ten wątek.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-30 o 11:44
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:53   #2144
isztwan58
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
Ja sie powtórzę ale do ust polecam rimmla kate moss
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kate-moss.html
Moja mama jej używa, ja jej tez używam i jest super. Piękne kolory i całkiem niezła gama. Trwałe i nie sa bardzo błyszczące
Co do paznokci to kto co woli jest naprawdę duży wybór ( od siebie dodam ze mi nie spodobał sie ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il-polish.html bo szybko odpryskiwal nawet te tanie wibo dłużej sie trzymały, tak w ogole to je polecam duży wybór kolorów i cena fajna)
Dziękuję! Mój problem polega głównie na tym, że większość opinii na kwc czy blogach to opinie młodych dziewczyn a dobrze wiedzieć, że i starsze pokolenie jest z czegoś zadowolone
isztwan58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:54   #2145
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Ja tą odżywkę chciałam kupić już pierwszego dnia, ale nie wchodziły, dziewczyna powiedziała, że mają w ogóle jakieś problemy bo tusze maybelline też nie wchodziły w promocji, powiedziała że zgłosi to do centrali, ale nie wie ile czasu potrwa uzyskanie odpowiedzi. Poszłam znowu wczoraj tuż przed zamknięciem i normalnie weszło w promocji
Stary 2014-04-30, 11:57   #2146
201607111632
Konto usunięte

Wysmarowalam mejla do centrali, zobaczymy co odpowiedzą.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:59   #2147
cosmetix
Makeup challenge winner

Typowym przykładem jest puder Max Factor. Kiedyś może i wyróżniał się na tle innych, można było kupić tylko za granicą, albo w Pewexie, ale w chwili obecnej rynek się tak rozwinął, że nazwałabym go produktem archaicznym. Bez obrazy

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-30 o 18:10
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 11:59   #2148
myszka_miki1
Raczkowanie

Cytat:
hej dziewczyny, zaczęłam śledzić ten wątek przedwczoraj i pisałyście, że serum do rzęs long 4 lashes też wchodzi na promocji. w moim rossmannie jak zapytalam o to, kasjerka powiedziała, że powinno, ale po chwili mówi, że jednak nie, że normalną cenę nabiło. Gdy powiedziałam, jej że to dziwne bo w innych rossmannach było objęte promocją to stwierdziła, że to jest niemożliwe....

Jestem bardzo zawiedziona

edit

czy któraś z Was może wie w którym rossmannie w warszawie ta odżywka jest w promocji?
Ja kupowałam wczoraj pod mariotem na centralnym
myszka_miki1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:00   #2149
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Wygrałyście.

Pobiegłam dziś rano do Rossmanna po odzywkę 4LL. Było chyba z 5 pudełek. Poszłam pod czytnik - normalna cena, poszłam do kasy - normalna cena. Pani ekspedientka była tak uprzejma, że zadzwoniła do centrali gdzie Pan jej powiedział, że nic nie wie o zniżce na odżywkę, więc przemiła ekspedientka napisała e-maila jeszcze "wyżej" z kodami. Byłam w R. z pół godziny i Pani powiedziała żebym nie czekała, ona odłoży mi 2 odżywki (i jedną sobie ) i powiedziała żebym przyszła przed zamknięciem drogerii, to odpowiedź na e-maila powinna już być.

Ogólnie powiedziałam jej, że w innych Rossmannach odzywki można kupić ze zniżką i Pani była zdziwiona, że w niektórych drogeriach wchodzą ze zniżką, a w innych nie, bo powinno być tak samo.

Także około 20 okaże się czy będę miała piękne i długi rzęsy, czy dalej moje ścinki
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:02   #2150
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
cienie infallible loreala.
Ile one teraz kosztują?;P
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:06   #2151
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Haha, nie. Jestem silna i się trzymam
Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Także około 20 okaże się czy będę miała piękne i długi rzęsy, czy dalej moje ścinki
Stary 2014-04-30, 12:06   #2152
cedrowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
to przy temacie - Łodzianki gdzie jest szafa SH? oprócz manufaktury.
W Carreforze na Kolumny.

Normalnie odechciewa mi się Was czytać, zostałam skuszona na Eveline 4d, cienie quatro i tusz Maybelline tatto.
Szkoda, że ross nie ma szafy essence..
Stary 2014-04-30, 12:16   #2153
katrintheevil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
W Carreforze na Kolumny.

Normalnie odechciewa mi się Was czytać, zostałam skuszona na Eveline 4d, cienie quatro i tusz Maybelline tatto.
Szkoda, że ross nie ma szafy essence..
W pasażu łódzkim na Jana Pawła
katrintheevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:20   #2154
Alexzus
Rozeznanie

Dość droga ta odżywka do rzęs a skład mnie nie powalił dobrodziejstwami. nie prościej wziąć oleum ricinum i pomadke alterra dla podobnego lub lepszego efektu?
Ja zakupiłam tą kredkę rozświetlająca lovely eye brightener. jest naprawdę niezła

skromna wymianka, głównie kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=59150636 zakończona - kwiecień
Alexzus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:23   #2155
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Alexzus Pokaż wiadomość
Dość droga ta odżywka do rzęs a skład mnie nie powalił dobrodziejstwami. nie prościej wziąć oleum ricinum i pomadke alterra dla podobnego lub lepszego efektu?
Ja zakupiłam tą kredkę rozświetlająca lovely eye brightener. jest naprawdę niezła
Może i lepiej ja zaczęłam używać olejku rycynowego ale denerwowało mnie jego nakładanie, przy tej odżywce moment i nałożona. Chociaż póki nie weszłam na ten wątek wcale jej nie chciałam ba nawet po paru postach o niej stwierdziłam że nie chcę i co? i 3 opakowania kupione
Stary 2014-04-30, 12:23   #2156
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
z cieniami w R. kiepsko, są przyzwoite ale nie naprawdę dobre, trwałość zapewni Ci baza pod cienie ta z Dax jest naprawdę fajna, jeśli chodzi o same cienie to najlepsze z R. są te z revlona.
Co do ust to wszystko zależy w jakim wieku jest Twoja mama i co lubi też, ale takie najbardziej uniwersalne są pomadki loreal caresse.

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Na szczęście wśród starszego pokolenia są wyjątki. Jednak myślę, że w mentalności kobiet powyżej 40 lat pokutuje komunizm. Dobre są te kosmetyki "zagramaniczne". Wiele razy jak polecałam jakiś sprawdzony polski produkt, to usłyszałam odpowiedź: "Ale ja chcę coś lepszego, markowego".

Typowym przykładem jest puder Max Factor. Kiedyś może i wyróżniał się na tle innych, można było kupić tylko za granicą, albo w Pewexie, ale w chwili obecnej rynek się tak rozwinął, że nazwałabym go produktem archaicznym. Bez obrazy
to nie kwestia wieku ani komunistycznych poglądów ale też zaufania do marki. Ja osobiscie ani blisko 40 nie jestem do komunistycznych poglądów mi daleko bo ja nawet komuny nie pamietam i pamiętać nie mam prawa, ale podkładu za 10zł dajmy na to bałabym się używać, ale już tusz za 5 mi nie przeszkadzałby (ale mimo testów dobrego nie znalazłam w takiej cenie bo mnie te Wibo i Lovely nie zadowalają). Druga sprawa odruchowo siegamy po marki które nam się sprawdziły lub uchodzą powszechnie za dobre. My osoby śledzace wizaż na bieżącą sprawdzajace recenzje w internecie jesteśmy w innej sytuacji, bo nam się po tych recenzjach potem kojarzy produkt który jest dobry a który jest badziewny, a np moja siostra 30+ nie czytajac tego wszystkiego nie będzie miała zaufania do tych tańszych marek, bo nie ma gdzie się o nich tyle dobrego nasłuchać, a jedna osoba mówiąca jej że rzecz za 12 zł jest dobra nic nie zmieni.
Stary 2014-04-30, 12:24   #2157
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Nie ma u mnie pilnikow moze po weekendzie przyjada, w ogole ich jeszcze nie dostali, licze na mamusie ze mi dopadnie we Wroc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To te FUSS WOHL? Takie dobre? Kupiłam 2 ale słaba promocja, tylko 1 zł mniej, za 2 dałam 7,98 zł.

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:25   #2158
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4624274 1]a jaką polecacie tanią odżywkę do paznokci? Mam manhattan ale to nie to.[/QUOTE]

Może ta? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...re-action.html Po rabacie będzie kosztowała naprawdę niewiele

Wystarczy Karolina
Karolajna1_9_8_9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 12:25   #2159
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexzus Pokaż wiadomość

ani pomadka alterra ani olejek rycynowy Ci takiego efektu nie da, mogą wzmocnić zagęścić rzęsy, ale aż tak na długość nie wpłyną.
Stary 2014-04-30, 12:27   #2160
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:

Przyznaje się.
Winna
Moja silna wola jest bardzo słaba
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości