|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
ale ja nawet lubie odstawać od normy na imrezach typu wesele czy inne komunie, więc pewnie stanie na tej mojej, tym bardziej że komuniście się podoba kolor ma nasycony morski, wzory bardzo kolorowe turecko - kwiatowe z etniczną nutą, poliester mięciutki jak jedwab.... no
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tyle samo wzrostu ( w Kato byłam na obcasie ) i te same problemy i jeśli znalazłaś coś tak pięknego - kolory i wzór Spadam w plener Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-30 o 18:40 |
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też spadam |
|
|
|
|
#3484 |
|
To ja :)
|
No to już teraz wszystko w rękach Allaha...
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3486 |
|
|
Mojej też :-D Ale nie wiem które i jakie stężenie substancji aktywnych jest w odżywce, a jakie w leku...
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
już doczytałam, że to bimatoprost tak stymuluje. Moja mam ma je w kroplach Ganfort. Mi po 3 miesiącach wcierania alterry urosły, ale do firan mamy mi jeszcze daleko
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
ała piękny mnie kusiło w Maroku żeby kupić, ale stwierdziłam ze nie mam gdzie trzymać ![]() Cytat:
Nie wiem co spakować na majówkę
|
|
|
|
|
#3489 |
|
|
|
#3490 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Do rzęs polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...vant-cils.html, na mnie działa
Plus ten tusz i mam długie rzęsy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-mascara.html ![]() Jutro jadę do Florens na grilla 3 dniowego, w ramach przygotowań piję już
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3492 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wiem, kompletnie inne niż ja
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3494 | |
|
|
Cytat:
![]() Ale Ci fajnie! Uściskaj Flo od Baru!
|
|
#3495 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bym przyszła na spotkanko w moich cudnych Martensach na koturnie, ale już za ciepło jest. Założę baleriny
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() Mogę Ją nawet pocałować Kupiłam białą żubrówkę, ciekawe jak smakuje.
|
|
|
|
#3496 | |
|
Nindżopesz
|
Pokaż obie wersje
![]() Cytat:
![]() W temacie sukienkowym też mam problemy bo dwie skurczyły mi się w praniu więc w jednej musiałam wypruć gumkę żeby zwisała zamiast się podciągać, a druga, no cóż, teraz mocno eksponuje szparę (bo dotąd, dokąd widać jeszcze ją mam). I sweter po praniu z rozmiaru 46 zmienił się w jakieś 42, to akurat dobrze bo wcześniej sięgał mi do pół łydki. Pranie jest ZŁE!
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
ja licze naiwnie ze poza granicami Polski tak źle nie będzie
![]() zapowiada się nieźle: http://pogoda.gazeta.pl/Pogoda/Slowa.../dzisiaj/421_1 u nas z resztą też chyba dopiero od soboty ma być brzydko Cytat:
bawcie się dobrze ![]() Dobra, ideu się pakować
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-04-30 o 20:24 |
|
|
|
|
#3498 |
|
Wpisz tu zomzing
|
na co dzień ortopedyczno-spicegirlsowo-motocyklowe oraz ortopedyczno-burdelowo-guwernantkowe; oficjalnie guwernantkowo-ciotkowe; letnio ortopedyczno-burdelowo-guwernantkowe bliżej sandała
![]() a paczeć mogę np. na hellhoundy/neo, vivieny, mcqueeny, horsonie
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3500 | |||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty różanej białej
![]() zeżarło mi cytata Mić na temat botków - zgadzam się w 100% że takie właśnie są ochydne nie do wytrzymania i o nie mi chodziło Cytat:
![]() ![]() ![]() ofszę ![]() Cytat:
wzięłam ten na którym stojało że najbardziej podkręca ale nie wię czy to nei było o szczoteczce że najbardziej podkręcona w każdym razie użyłam go dziś , oczy mi nie wyszli , i tusz nie opad na since po łocami , więc jest git ![]() Cytat:
2.czymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
i nadal czymam za powodzenie kuracji wg najnowszych wytycznych wszyscy dorośli w naszej strefie klimatycznej wymagają całorocznej suplementacji wit D w ilości 800-1200 j dziennie , a jeżeli się latem opalają to łykanie w okresie październik-kwiecień , otyli jeszcze większe dawki muszą brać .ładne Cytat:
lek na jaskrę raczej zniszczy oczy niż ich kolor zmieni ![]() wyjechaaali na wakacje wszyscy nasi podopieczni ![]() Cytat:
![]() 2.coooo ideu dalej was przelatywać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3502 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a jest w blue a tam za to nie ma promocji ale chyba trzeci tusz nie jest mi koniecznie potrzebny ![]() 2.uściskaj Flo taką przezroczystą bez trawy ? pewnie destylat z zielonej ![]() Cytat:
![]() 2.mcqueeny sie nie pokazują ![]() zanabyłam se bazę pod cienie Catrice , miał ktoś i coś wie jakie toto ? Na razie wiem tyle że baardzo jasne o co mi chodziło , i maziste , o co mi mniej chodziło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3503 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() dys dys dys mcquueny takie bazę miał (nie-catrice akurat) ale miał i stosował pod cienie: pomazał cienko i rozprowadził, a na tym mieszał cieniami. efekt: cień trzymał dłużej i kolor bardziej kryjący pokazywał
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad ad 1. z premedytacją fason dobierałam dobranoc |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3510 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Tobie chyba odcienie zieleni pasują? Oliwka? Twój kolor włosów dobrze też wygląda w szarym.

ktoś musi być przodownikiem

wzięłam ten na którym stojało że najbardziej podkręca ale nie wię czy to nei było o szczoteczce że najbardziej podkręcona 
i nadal czymam za powodzenie kuracji

a jest w blue a tam za to nie ma promocji