|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Dziękujemy za kciuki.
![]() ![]() ![]() Silver, na 06.05., także lada chwila. ![]() Charlizz, chyba w tym momencie jeszcze nie - dziecko zaraża bezpośrednio przed wyjściem choroby, tydzień wcześniej raczej nie powinno... A nawet jeśli, to nie znaczy, że i u Was się pojawi ospa... My miałyśmy kontakt z Zosią dzień przed wyjściem ospy u niej, więc było ogromne prawdopodobieństwo zarażenia się, a jednak nic się u nas nie stało... Także trzymam kciuki, aby i u Was było dobrze, bo niby ospa lekko przebiega u młodszych dzieci, ale ciężko takiemu maluchowi wytłumaczyć, aby się nie drapał. |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Przyznać się, która mi dobę skróciła? ![]() ![]() Nie mam na nic czasu, szkolę się non stop, rozmyślam nad pewnym przedsięwzięciem, u M. w pracy też się szykują być może zmiany, także ciągle coś. Zmiany zmiany zmiany. Blanuś jest cudowna ![]() ![]() Marsi piękne zdjęcie, aż się wzruszyłam ![]() Majulmi ma ode mnie kopala w dupala ![]() ![]() ![]() ![]() Yellow może TŻ myślał, że winem załatwi sprawę ![]() Życzę zdrówka dzieciom i rodzicom ![]() Mariusz zabrał Małą do teściów jakieś zdjęcia robić, więc ja się biorę za pracę. Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://olx.pl/oferta/honda-nsr-125-9...tml#f6ec02bb49 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pospałam z Kubą 2,5 h, potem dałam Kubie uu (widać, że był jeszcze senny) i co? Śpiocha dalej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() dorasta! a wiesz, fajną atrakcję w necie w Krk znalazłam - ogród doświadczeń, obiło ci się coś o uszy? Cytat:
to w sumie dobrze, że ma nadal krtań ![]() Cytat:
a różnie może być z tym chorowaniem Pierwszy raz dzisiaj gotowałam młodą kapustę z koperkiem i boczkiem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
a u nas leje :/ znowu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra dziś urodziła przez cc. Waga 4100 g.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Trzeba porządki prowadzić
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46257896] Pierwszy raz dzisiaj gotowałam młodą kapustę z koperkiem i boczkiem ![]() O Boże, uwielbiam ![]() Jeee, ale wysyp dzidziów ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Jak widać, dalej ostro praca maturalna się pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Aga gratulacje !
Mogę pokazać moją Małą? ![]() PS. Nie zwracamy uwagi na mnie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=qoXoVw5i5YE |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, zatrzymało mi się idealnie na 20 sekundzie
![]() ![]() ![]() Super sobie radzi! A Ty jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() My w drodze, Mala wreszcie zasnela, mamy jeszcze ponad godzinke. Pstryczku, ja Sandomierz tez bardzo lubie, nawet bralismy tam slub, w katedrze ![]() Kubus przesliczny, otoczenie rowniez ![]() Fewcia, to moze sie kiedys spotkamy w Kazimierzu bo my tez tam lubimy jezdzic, w zeszlym roku tez bylismy tam na rodzinnych wyjazdach dwa razy, w majowke I weekend listopadowy ![]() Aga, gratulacje dla siostry ![]() Milego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
noooooo piękna, ale tak chce m sie spać, ze nie wyrabiam... siedze z amelka na tarasie, ona sie bawi a ja pisze ;p
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane kobietki
![]() U nas dziś taka majówka że lepiej siedzieć w domu i nosa za drzwi nie wystawiać. Tak pizga że odechciewa się wszystkiego. Wywiesiłam pranie na dwór a teraz nie chce mi się po nie iść-nooo dobra, boję się że mnie porwie ![]() Dlatego wszystkim wam które mają dziś pogodę zazdraszczam ![]() Black-kciuki za siostrę chociaż mam nadzieję że jest już po i się nie męczy ![]() Aga- ![]() ![]() Charlizz-udanego spotkania. No i oby małą Ospa ominęła ![]() Yellow-tule mocno. A dla tż ![]() Mężczyźni nie przestaną mnie chyba nigdy zadziwiać. Szajka-jak Twoje oczyska? ![]() Silver- ![]() Fewcia- ![]() Meneq-ciekawa jestem jak nasze dwa szoguny by się zachowywały w swoim towarzystwie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle zapamiętałam. Aleee mam ogromną ochotę na frytki ![]()
#3316 |
Zakorzenienie
|
Nasz Stas urodzil sie dzis o 14.00, wazy 3440g, mierzy 55cm i jest przepiekny.
![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Raczkowanie
|
Black, gratulacje dla siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zadomowienie
|
ale tu cicho
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() uwaga bo długie ![]() Opowiem Wam jak to wszystko się stało. Więc w poniedziałek kupiłam sobie buty. Chciałam nie pokazywać Tż bo dzień wcześniej sobie już jedne kupiłam ale Hania zaczeła się bawić torbą pod wózkiem więc wyjąć musiałam;p no i przymierzyłam, pudło leżało na dywanie, patrzę Hania się nim zajęła więc powyjmowałam wszystko ze środka. Wszystkie śmieci typu wkładki, paragon i dwie torebki tego pochłaniacza. Zostawiłam Ją na tym dywanie bo wkłądała sobie klocki. Ja usiałdam przy stole żeby się kawy napić i słyszę „dzia” co oznacza, że mi coś daje. Patrzę a to rozerwana pusta torebka, jakby nadgryziona od tego pochłaniacza. W panikę wpadłam, Tż zaczął krzyczeć jak mogłam Jej to dać, oboje krzyczeliśmy. Hania siedziała i nie wiedziałą co się dzieje. Zaczęłam Jej wkładać palce do gardła, żeby zwymiotowała i nic. W histerie wpadła, strasznie zaczęła płakać. Zadzwoniliśmy po pogotowie, opisałam całą sytuację i przysłali karetkę. Po 10 min byli, zbadali i stwierdzili, że zabierają do szpitala. Więc Hanię pod pachę i szybko jedziemy. Nic nie spakowałam a Hania zrobiłą kupę w karetce;p jak dojechaliśmy od razu nas przyjęli, mieliśmy konsultację z toksykologiem, pediatrą, kimś tam od żywienia i jeszcze jakimś lekarzem i kazali zostać na obserwacji. Zaprowadzili nas na oddział do jakieś mega małej klitki, myślę o fajnie jednoosobowa bo taka mała. Ale nie po godzinie przyprowadzili mamę z trzylatkiem. Było mierzenie, ważenie, kolejne badanie. No i wenflon. Zabrali mi Ja i nie pozwolili wejść. Płakała strasznie, jak nigdy. A ja stałam pod tym zabiegowym i też płakałam. Ja przynieśli to aż się trzęsła i zanosiła. Nie mogła się uspokoić, wtulona we mnie zasnęła. Tż pojechał po rzeczy. Oczywiście wziął wszystko nie to co miał, no ale dobra. Jakoś o 20 przyjechał, akurat Hania się obudziła. Więc kąpanie, mleko (nie mieli oczywiście naszego i musiałam kupić w aptece). Na noc zasnęła koło 23 no bo tyle nowych rzeczy no i dzidzia na wyciągnięcie ręki z nowymi zabawkami;p no i tragiczna noc bo miała do paluszka ten pulsometr podłączony, więc kable przeszkadzały i świecił na czerwono więc był bardzo interesujący. no i brzuszek bolał bo się prężyła strasznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że położne były super, ale lekarze tragedia. Żadnych obchodów nie było, dowiedzieć się czegoś graniczyło z cudem. Plus za dobre jedzenie i deitetyka, który indywidulanie przygotowywał jedzenie dla każdego dzieciaczka, co kto chciał. ogólnie to chyba nigdy sobie tego nie wybaczę ![]() ja przez te dwa dni zjadłam jedną bułkę. zapomniałam w ogóle jedzeniu. żyłam dzięki kawie ![]() coś jeszcze wam miałam opisać, ale zapomniałam a teraz trochę nadrobię;p
#3322 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
obie cudne ![]() ![]() dzięki, zdecydowanie lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------------- Byliśmy na zamku dzisiaj ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
jejku Misia
![]() Nie obwiniaj siebie, kazdej z nas moglo sie to stac! Nasze dzieci to male spryciule ciekawe swiata i wystarczy naprawde tylko chwilka nieuwagi, by stalo sie cos takiego. Na szczescie juz po wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Wtajemniczenie
|
szaja brawa dla Dorki!!
![]() marsi maluszek ![]() ![]() ![]() ellmi ale super te kalosze! i tak to ja szukałam butków w hm ![]() Ultra boska siostra miłosierdzia ![]() Deli ja sobie w ogóle z tym nie radzę z zarządzaniem kasy ![]() mika nie mogą z Julka śpiącego na koniu ![]() Black gratulacje dla Siostry!! ![]() nancy brawa dla Kubulka ![]() Yellow Tż to się zgubił czy co? ![]() neti śpioch Antonio ![]() Kija zdrówka! charlizz brawa dla dorosłej Oli ![]() ![]() pstryczku Kubuś ![]() Aga gratulacje dla Siostry! fewciu Blanuś ![]() nawijko wiem ![]() uffffff nadrobione ![]() czytałam i płakałam jak dowiedziałyście się o szpitalu ![]() ![]() aha plus jeden za szpital. Hania zasypia sama w łóżeczku, nawet na drzemkę w dzień. ale wiecie ![]() ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-05-01 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |||||
Zakorzenienie
|
Co było robić? W końcu to rodzice męża i też jego dziecko, chciał zabrać na chwilę i dzięki temu mogłam przespać ból głowy. Miś się świetnie bawił na szczęście.
Cytat:
Cytat:
![]() Oj tak, muszę częściej Misia na basen brać ![]() Pogrubione, chyba bym mojego zabiła. CUDOWNIE!! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46257896] a wiesz, fajną atrakcję w necie w Krk znalazłam - ogród doświadczeń, obiło ci się coś o uszy? [/QUOTE] O fajne! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ważne że już w domku i po wszytskim! Choćbyśmy nie spuszczali dzieci z oka i tak nie uda nam się zapobiec wszytskim nieszczęściom niestety ![]() My dziś wreszcie wypróbowaliśmy fotelik na rower, Młody zadowolony, tylko kask go wkurzał ![]() Jutro jedziemy na cały dzień do rodziny w Beskid Niski, wyhasa się Michał, pozna wreszcie kuzyna starszego o 3 tygodnie. W trójkę się spotkają chłopaki, prócz tej dwójeczki jeszcze 8 miesięcy starszy kuzyn. Będzie się działo ![]() Żeby nie było tak wesoło, widziałam dziś rodziców z dwiema dziewczynkami. Jedna uczyła się jeździć na rowerku druga jeździła na jeździku. Na jedną matka darła japę że ma kierownicy pilnować a na młodszą ojciec że odrapała buciki. Jak widziałam miny tych dzieci, prawie płaczące to strasznie mi się przykro zrobiło. Po co wzięli je na te rowery? żeby się wyżywać na dzieciakach? Koszmar.
![]() |
#3327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() biedna Hania, biedna Ty ![]() tulę mocno ![]() nie obwiniaj się, tak jak pisze nawijka nasze dzieci to mali spryciarze, dosięgną wszystkiego, wezmą wszystko, każdą z nas mogło to spotkać. Odpoczywajcie teraz ![]() Kubulek dziś bardzo marudny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Chłopak Adrianek
![]() Moja siostra miała wskazanie do cc, ale miała czekąc jeszcze 2 tyg. Wczoraj pojechała na wizytę prywatną, lekarz powiedział że dziecko duże, ściany macicy bardzo cienkie więc ryzykowne jest czekanie. A że już jedną cesarkę miała to on zaprasza do spzitala. Więc dziś została przyjęta i od razu cc. Ale czuje się dobrze, jutro Ją mają pionizować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |||
Zakorzenienie
|
hejo
![]() My tradycyjnie juz cały dzien na dworze ![]() Cytat:
![]() jakie pomadki? bo ja nie znaju ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.