Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-01, 18:41   #1651
mama_2010
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Podczytuje was od kilku ladnych watkow tylko jakos ciezko cos napisac bylo.
My slubujemy za 2 miesiace i juz czuc, ze to namacalne bardzo

Dzis chce zamowic buty, dwie pary. Jedne szpileczki a drugie baleriny, obydwie pary w kolorze nude. Suknia ecru

Nie mamy jeszcze obraczek, z tym, ze czekac bedziemy max 2 tygodnie, wiec dlatego sie bardzo nie stresuje, bo wiem, ze zdazymy.

Plan na weekend to wlasnie wyszukanie obraczek, ostatecznie do konca tygodnia cos zaklepac. Mam nadzieje, ze plan wypali.

Pozdrawiam
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 18:49   #1652
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość

Dzis chce zamowic buty, dwie pary. Jedne szpileczki a drugie baleriny, obydwie pary w kolorze nude. Suknia ecru

Nie mamy jeszcze obraczek, z tym, ze czekac bedziemy max 2 tygodnie, wiec dlatego sie bardzo nie stresuje, bo wiem, ze zdazymy.

Plan na weekend to wlasnie wyszukanie obraczek, ostatecznie do konca tygodnia cos zaklepac. Mam nadzieje, ze plan wypali.

Pozdrawiam
Witaj
Opowiedz o Was coś więcej ;-) jak długo jesteście razem, pokaż jaką masz suknię, co już macie załatwione I pochwal się butami oczywiście
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 18:58   #1653
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Say - wytlumacz mi gdziei ty jestes z butami bo juz sie zgubilam

przepiekne, super slodkie!!!

A nasz fotograf w koncu wrzucil nasza sesje narzeczenska na swojego bloga! Prawie po roku!!!

Mozna zobaczyc na stronie Albert Pamies.
super zdjecia! Tryska z Was szczescie widac i ten luuuuz. Boziu i to miejsce! Super, naprawde!!

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

a co z tymi butami to nie wiem....
ale na lekcjach tanca mi mowila babka zebym nie ubierala na lekcje bo poprzednia panna mloda ubrala i ma czarna ryse na przodzie teraz.... pff
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 19:31   #1654
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Ale suknia xD super!
a mi sie nie podoba

Cytat:

Pozdrawiam
witaj, opowiedz coś więcej

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-01, 19:35   #1655
enzunio
BAN stały

Przepraszam, że nie bywam ostatnio i że nie nadrobię, ale goście od rana zaczęli mnie tak w☠☠☠☠iać (do dziś mieliśmy termin potwierdzeń), że mam ochotę ich wszystkich roz☠☠☠☠☠☠☠ić!! I jeszcze świadkowa dolała oliwy do ognia

Widziałam tylko ukradkiem sukienkę bardorji, przepiękna!

Gornek i madzixx - wszystkiego napiękniejszego!!

EDIT: 30 DDŚ!!!!!!!!!

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-01 o 19:36
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 19:48   #1656
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przepraszam, że nie bywam ostatnio i że nie nadrobię, ale goście od rana zaczęli mnie tak w☠☠☠☠iać (do dziś mieliśmy termin potwierdzeń), że mam ochotę ich wszystkich roz☠☠☠☠☠☠☠ić!! I jeszcze świadkowa dolała oliwy do ognia

Gornek i madzixx - wszystkiego napiękniejszego!!

EDIT: 30 DDŚ!!!!!!!!!
co ze świadkowa?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-01, 19:51   #1657
Lusiija
Zadomowienie

mimi_77 prosze
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf ślub.pdf (41,4 KB, 72 załadowań)
Stary 2014-05-01, 20:01   #1658
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusiija Pokaż wiadomość
mimi_77 prosze
dziękujęeęęęę!!

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 20:09   #1659
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
co ze świadkowa?
Żaliłam jej się, że pewne osoby najpierw potwierdzają a potem odmawiają a ja już jestem zakręcona, na co ona pyta kto. Powiedziałam, że opócz XXX to jeszcze jej kuzyn Mateusz (miał być sam). A ona na to"o nieee będę jedyną osobą bez pary", ja ją pocieszam, mimo,że sama ledwo się trzymam a ona na to, że w takim razie po obiedzie pójdzie do pokoju hotelowego po kilku h jak się nie odzywałam, napisała, że żartowała, ale to u niej normalka jak wie, że ktoś jest na nią w☠☠☠☠iony. Mogła się ugryźć w język, ale nie... Co za pałka...
Stary 2014-05-01, 20:13   #1660
kiss12550
Zadomowienie

Enzunio- niektóre osoby nie myślą przed tym jak coś powiedzą mam nadzieję że do czasu ślubu i wesela się ogarnie i będziesz zadowolona że to akurat ja wybrałaś na świadkowi

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 20:17   #1661
enzunio
BAN stały

Kiss pewnie, że będę... Tylko, że właśnie wkurza mnie to, że ja ją wiecznie pocieszam, a ona nawet nie pomyśli, że ja mogłam mieć mega z☠☠☠any dzień.

Wczoraj też się dowiedziałam, że mój panieński organizuje mój Tż (brat świadkowej) bo ona ni ogarnia ale już tym się nie przejmuję, poiwedziałam tylko Tżowi, żeby odpuścił temat

mama_2010 witaJ
Stary 2014-05-01, 20:44   #1662
mala_czarna_21
Zakorzenienie

enzunio współczuję jazd z gośćmi... rozumiem Cię, sama miałam niemniejsze

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 20:51   #1663
cornflower_girl
Zakorzenienie

Jednak udało mi się do Was zajrzeć, co było dużym wyczynem :P

mala_czarna_21 Podziwiam Cię za to, że dałaś radę ze wszystkim przy tak małej ilości snu Relacja boska

Lusija Mamy obiad (przystawka, zupa, danie gorące plus deser) i do tego 3 ciepłe posiłki. Obawiam się, że może być za dużo, ale wolę żeby jedzenia było więcej niż za mało.

U nas grawer miał być "Dziś, jutro, zawsze", do tego imię i data. Niestety by się nie zmieściło, więc stanęło na imieniu, dacie i rysunku serduszka

ysia Cudna sukienka, ślicznie w niej wyglądasz Tylko pytanie do Ciebie - czujesz, że to "ta"? W ogóle nieźle się złożyło - jesteś świeżo po ślubie i szukasz już drugiej ślubnej sukienki

Szczeperka Znajoma para sprawę z winami rozwiązała następująco - zamiast kwiatów prosili gości o wino. Serwowali na przyjęciu to wino, które dostali od gości.

Elrosa Świetnie wyszły, bardzo pozytywne

Panna Izabela Może poszukaj takiej makijażystki, do której będziesz miała zaufanie?

Co do butów - może zapiętki? A patrzyłaś na materiały z Akcesu? Mają większy wybór niż Akces2.

mimi Współczuję, bardzo mi przykro Wiem, że jest Wam ciężko - wstrzymajcie się trochę z tak radykalną decyzją, być może babcia chce Waszego wesela niezależnie od okoliczności.

activelifestyle Oprócz fleków wyglądają na nówki - brać
Odnośnie dekoracji - opcja z różą (zarówno białą jak i bladoróżową) idealnie by pasowała. Uwielbiam takie połączenia kolorystyczne i nie uważam, żeby było za dużo. Wstążka - albo biała albo koronkowa Propozycje Lg_ago są idealne

Atomoowka Ale świetny wieczór

Kaes Spokojnie dacie radę - 4 miesiące to w sam raz, żeby zacząć.

bardorja Gdyby nie kropeczki, to wybrałabym tę pierwszą

Dotka Bardzo ładnie wyszły - super, że się udało

mama Witaj

enzunio O masakra...

Wczoraj mieliśmy świetne spotkanie odnośnie oprawy muzycznej ślubu - będzie chór, zaśpiewają te pieśni, które nam się podobają, do tego części stałe Mszy i psalm. I będzie moja ukochana pieśń - "Miłujcie się wzajemnie" - można jej posłuchać min. tutaj. Rodzina trochę zaszokowana, bo nie będzie Ave Maria, ale myślę też, ze inne pieśni im to wynagrodzą

Mieliśmy też zdjęcie miary do obrączek - nie wiem, czy dobrze wybrałam rozmiar, bo jak na złość miałam nieopuchnięte dłonie, co zdarza się rzadko. Ściągneliśmy też odciski palców do graweru, co wcale nie było takie łatwe

exist
Kasiulenkowo
no_doubt
mimi_77
Gratuluję studniówki

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 20:56   #1664
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
enzunio współczuję jazd z gośćmi... rozumiem Cię, sama miałam niemniejsze
No u Ciebie to w ogóle masakra, jak mi tak zaczna wyjeżdzać na dwa dni przed weselem to chyba zejdę tu na zawał... Lol, najlepsze, że jeszcze przedwczoraj pewna siebie dziewczynom na spotkaniu opowiadałam jak teraz jest fajnie pięknie, a teraz chyba się zaczęłoooo

Mój najbliższy kuzyn, który już dawno potwierdził obecność,mimo, że miał zaproszenie na ślub kolegi, dziś zadzwonił, że jednak wybiera kolegę i że bardzo przeprasza, ale taka sytuacja... Jeśli na czyjejś obecności mi zależało, to właśnie na jego... Powiedziałam, że nic się nie stało, ale serce mi pękło...
Stary 2014-05-01, 21:15   #1665
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]a co z tymi butami to nie wiem....
ale na lekcjach tanca mi mowila babka zebym nie ubierala na lekcje bo poprzednia panna mloda ubrala i ma czarna ryse na przodzie teraz.... pff
Mi nasza mówiła, ze na pierwsze lekcje jak najbardziej w butach sportowych, ale potem dobrze jest sobie pocwiczyc w slubnych. I nie żałuje, bo okazało się, że obroty, które mialam obcykane wcale nie są takie łatwe na wysokości i potrzebowałam dobrych kilka razy, żeby się przyzwyczaić Ale zawsze możesz wziąc inne na obcasie, żeby sobie poćwiczyć

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 21:16   #1666
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Wczoraj mieliśmy świetne spotkanie odnośnie oprawy muzycznej ślubu - będzie chór, zaśpiewają te pieśni, które nam się podobają, do tego części stałe Mszy i psalm. I będzie moja ukochana pieśń - "Miłujcie się wzajemnie" - można jej posłuchać min. tutaj. Rodzina trochę zaszokowana, bo nie będzie Ave Maria, ale myślę też, ze inne pieśni im to wynagrodzą
Ja dostałam od mojej chórzystki min taką propozycję:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2648
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 21:16   #1667
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

anka1897 świetne buty

mama_2010 witaj

enzunio szkoda nerwów zobaczysz że wszystko będzie dobrze

cornflower_girl gratki załatwienia sprawy z chórem i wybranie pięknego utworu
No właśnie z tymi rozmiarami obrączek to jakaś maskara od dwóch dni myślę czy dobrze zmierzyłam swój i czy czasem nie podjechać i nie zmienić ale super że udało się z odciskami- już nie mogę doczekać się efektów jak wkleisz na forum
Stary 2014-05-01, 21:19   #1668
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
[B]
Pięknie wyglądasz w tej pierwszej!
tez sie nad nia zastanawialam dlugo

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
jestes troche podobna do Oli z na wspolnej
oo? tego jeszcze nie lsyszalam

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Wybrałaś najlepszą
dzięki

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ta w kropeczki jest boska, ale ta z koronką u góry tez sliczna

Aha, a jesli chodzi o ceny sukienek moja kosztowała 300zł odkupiona od PM 2012
własnie te kropeczki mnie urzekły

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Moje kochane nie wiem czy to tylko moje złudne wrażenie ale wydaje mi się że ślubny maraton ruszył z kopyta. Nie nadążam czytać relacji PMek z zeszłego weekendu a tu już następne prawie idą przysięgać. Z tego co widzę jak ja będę brała ślub 16 sierpnia to już wizaż będzie tonął w relacjach ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to jeszcze nic, ja 30 sierpnia tojuz wogole sie nacyztam

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
W tych tez Ci ładnie , ale jednak ta która wybrałaś chyba najlepsza
dzięki

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
bardorja tą co wybrałaś w kropeczki najlepsza

Cytat:
bardorja Gdyby nie kropeczki, to wybrałabym tę pierwszą
ja nie umialam sie zdecydowav :P ale jak zoabczylam kropeczki...

Cytat:
dziękuje

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
bardorja jesteś najlepszym przykładem tego jak prawdziwe jest powiedzenie "ładnemu we wszystkim ladnie"!
przesada i
-nie wiem co powiedziec

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
bardorja ta pierwsza suknia jest prześliczna!!! bierz ją! Wyglądasz w niej zjawiskowo!!!
wybrana juz zostala kropkowa i sie szyje na mnie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Sukienka w kropki zdecydowanie najlepsza

DZIĘKUJE WAM DZIEWCYZNY ZA OPINIE OMOJEJ KIECCE I POZOSTAŁYCH
ZDECYDOWAŁAM JUZ WCZEŚNIEJ NA KROPKOWĄ, BO OCZAROWAŁA MOJE OCZY I MOJE SERCE

moja majówka właśnie sie skonczyla, gdyz na działce 8st a w nocy 0st...
a z małym to nie bardzo, więc siedzimy u teściów (mych przyszłych) i oto mam internet
tak sie zastanwiam... może powinnam zmień nick na KROPECZKOWA PANNA MŁODA?

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 21:27   #1669
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
4 miesiące do ślubu i ani jednego rozdanego zaproszenia nawet nie mamy ich gotowych wspaniale.
Aż chce się kliknąć "lubię to"

Cytat:
Żaliłam jej się, że pewne osoby najpierw potwierdzają a potem odmawiają a ja już jestem zakręcona, na co ona pyta kto. Powiedziałam, że opócz XXX to jeszcze jej kuzyn Mateusz (miał być sam). A ona na to"o nieee będę jedyną osobą bez pary", ja ją pocieszam, mimo,że sama ledwo się trzymam a ona na to, że w takim razie po obiedzie pójdzie do pokoju hotelowego po kilku h jak się nie odzywałam, napisała, że żartowała, ale to u niej normalka jak wie, że ktoś jest na nią w☠☠☠☠iony. Mogła się ugryźć w język, ale nie... Co za pałka...
Nie przejmuj się kochana takim głupim gadaniem

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 21:29   #1670
say-hello
Zakorzenienie

Enzunio ludzie sobie nie zdają sprawy z takich oczywistych rzeczy!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 21:39   #1671
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Mój najbliższy kuzyn, który już dawno potwierdził obecność,mimo, że miał zaproszenie na ślub kolegi, dziś zadzwonił, że jednak wybiera kolegę i że bardzo przeprasza, ale taka sytuacja... Jeśli na czyjejś obecności mi zależało, to właśnie na jego... Powiedziałam, że nic się nie stało, ale serce mi pękło...[/COLOR]
Kurcze, nie dziwię się, że jest Ci przykro... Sama sobie nie wyobrażam sytuacji, że ktoś z najbliższej rodziny wybiera kolegę/koleżankę.. Dziwię się, że nie został przywołany do porzadku przez resztę rodziny. Ale pamiętajcie, że to jest WASZ dzień i macie wtedy być najszczęśliwsi

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
Stary 2014-05-01, 21:58   #1672
Elrosa
Zadomowienie

Dużo szczęścia i wszystkiego dobrego dla naszych kolejnych PMek, Madzix i Gornek!

Jak Wam leci majówka?

Ja cały dzień spędziłam na obrębianiu i haftowaniu chusteczki. Łamałam się i łamałam i w końcu postanowiłam, że jednak je zrobię spodobały mi się takie chusteczki z Etsy:

Waham się jeszcze, co do tekstu... najchętniej przełożyłabym go na polski, ale wydaje mi się, że wtedy wychodzi strasznie sentymentalny. Co prawda i ja, i moja mama wpadamy czasem w taki właśnie nastrój (a już z okazji ślubów zawsze), ale o teściowej w sumie tego nie wiem... wydaje mi się bardzo konkretna. Przynajmniej wiem, że takie ręczne robótki bardzo lubi - zrobiłam jej kiedyś sporego anioła na szydełku (chyba z 3 lata temu) i do dziś stoi na honorowym miejscu (chyba, że wyciąga go, jak przyjeżdżam ).

Nie wyszło mi może najpiękniej - to moje pierwsze w życiu podejście do takiego haftu - ale jestem z siebie dumna jak paw

Stary 2014-05-01, 22:19   #1673
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
Mi nasza mówiła, ze na pierwsze lekcje jak najbardziej w butach sportowych, ale potem dobrze jest sobie pocwiczyc w slubnych. I nie żałuje, bo okazało się, że obroty, które mialam obcykane wcale nie są takie łatwe na wysokości i potrzebowałam dobrych kilka razy, żeby się przyzwyczaić Ale zawsze możesz wziąc inne na obcasie, żeby sobie poćwiczyć
Tak zrobie! dzieki!! a jakie mialas obroty??

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dużo szczęścia i wszystkiego dobrego dla naszych kolejnych PMek, Madzix i Gornek!

Jak Wam leci majówka?

Ja cały dzień spędziłam na obrębianiu i haftowaniu chusteczki. Łamałam się i łamałam i w końcu postanowiłam, że jednak je zrobię spodobały mi się takie chusteczki z Etsy:

Waham się jeszcze, co do tekstu... najchętniej przełożyłabym go na polski, ale wydaje mi się, że wtedy wychodzi strasznie sentymentalny. Co prawda i ja, i moja mama wpadamy czasem w taki właśnie nastrój (a już z okazji ślubów zawsze), ale o teściowej w sumie tego nie wiem... wydaje mi się bardzo konkretna. Przynajmniej wiem, że takie ręczne robótki bardzo lubi - zrobiłam jej kiedyś sporego anioła na szydełku (chyba z 3 lata temu) i do dziś stoi na honorowym miejscu (chyba, że wyciąga go, jak przyjeżdżam ).

Nie wyszło mi może najpiękniej - to moje pierwsze w życiu podejście do takiego haftu - ale jestem z siebie dumna jak paw

ale super!!! podziwiam... az sie zamyslilam.. kiedys czytalam ksiazke ze kiedys kobiety w okresie przygotowan slubnych szyly, haftowaly oh tez bym tak chciala! Jak zbliza sie sesja nakrecam sie co roku na szydelkowanie hehehhe xD juz nie dlugo.. wiec moze zaczne tak?? Kupowalas chusteczke??

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Dziewczyny.... jeszcze nie rozdalam ani jednego zaproszenia, a juz dowiedzialam sie ze 2 z 3 moich kolezanek z technikum nie przyjdzie.. Jedna nie dostanie wolnego w Angli, druga poklocila sie z reszta. W sumie mialo to byc male wesele, wiec chcialam zaprosic tylko pare starych znajomych i wychodzi na to, ze nie bede miala z kim nawet panienskiego zrobic ;( smutno. I co teraz??

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-05-01 o 22:22
Stary 2014-05-01, 22:50   #1674
say-hello
Zakorzenienie

znacie jakiś polski sklep/sprzedawcę allegro z ładnymi podwiązkami? dziś szukam i niestety ale oczy mnie bolą od tego kiczu który widzę szukam czegoś jak w załączniku. niestety etsy odpada, za drogo wychodzi z wysyłką...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 42a8266e36146fff0635ceb777d88d0d.jpg (39,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3ff9ffc9651bf68e1ed6567dedab4fcb.jpg (241,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9756c4c2eec94ad5e374074ca023e29a.jpg (30,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 848fb4b295a8239c6e8017a373648eaa.jpg (88,4 KB, 16 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 22:50   #1675
zły jeż
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, znowu mnie trochę nie było i miałam mega dużo do przeczytania.

gornek i madzixx
Wszystkiego dobrego dla Was. Niech ten dzień będzie cudowny.

mala_czarna_21
Przepiękna relacja. Gratulacje dla Was.

Atomoowka
Świetna relacja z panieńskiego, musiało być super.

Dotka90
Bardzo ładne zaproszenia.

mama_2010
Witaj.

Życze wszystkim PMkom przyjemnej reszty długiego weekendu.
Stary 2014-05-01, 23:00   #1676
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Tak zrobie! dzieki!! a jakie mialas obroty??
Takie klasyczne, do zewnatrz - tańczymy walca wiedeńskiego

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
Stary 2014-05-01, 23:51   #1677
missmalezji
Wtajemniczenie

gornek,madzixx wszystkiwgo dobrego kochane! zeby goscie dopisali, makijaze i fryzury udaly sie doskonale a wam usmiech nie schodzil z twarzy
enzuniio biedaku wspolczuje przejsc z goscmi, niestety wszystko przede mna..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 00:08   #1678
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:

Mieliśmy też zdjęcie miary do obrączek - nie wiem, czy dobrze wybrałam rozmiar, bo jak na złość miałam nieopuchnięte dłonie, co zdarza się rzadko. Ściągneliśmy też odciski palców do graweru, co wcale nie było takie łatwe
Piękna wersja Słyszałam już wiele razy, ale ta co wrzuciłaś jest cudna najbardziej jednak ciekawa jestem tych odcisków

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja dostałam od mojej chórzystki min taką propozycję:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2648
Obie piękne , ale do pierwszej mam sentyment, bo śpiewałam ją na konkursie kiedyś

Cytat:
Dziewczyny.... jeszcze nie rozdalam ani jednego zaproszenia, a juz dowiedzialam sie ze 2 z 3 moich kolezanek z technikum nie przyjdzie.. Jedna nie dostanie wolnego w Angli, druga poklocila sie z reszta. W sumie mialo to byc male wesele, wiec chcialam zaprosic tylko pare starych znajomych i wychodzi na to, ze nie bede miala z kim nawet panienskiego zrobic ;( smutno. I co teraz??
Nie martw się może jeszcze się coś zmieni i jednak przyjdą? Tak czasem bywa, że Ci na których nam zależy i są "pewni", po prostu nie mogą być... Ale głowa do góry Panieński się odbędzie na pewno Nawet jeśli masz go spędzić tylko z siostrą/kuzynką/przyjaciółką to warto
Stary 2014-05-02, 00:13   #1679
Atomoowka
Wtajemniczenie

No majówka zaczęta rewelacyjnie. Cały dzień z rodziną przy grilu i nalewkach weselnych
TŻ na kawalerskim chyba się bawi świetnie, bo jak napisałam esa o 22 to odpowiedzi nie dostałam

gornek, madzix najcudowniejszych ślubów, szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia.

Wklejam Wam laski nasze menu weselne.

1-sze danie godzina 19;40
rosół lub flaki ( tu przyznam, że chciałam krem pomidorowy z grzankami ale TŻtowi nie bardzo smakował)
2-gie danie 20:10
Pierś z kurczaka w sosie francuskim z ziemniaczkami z wody i bukietem sałatek.
3-cie danie 22:00
Karkówka w sosie grzybowym z kluseczkami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
godzina 23:00 tort babeczkowy
4-te danie godzina 1:00
Mix przekąsek drobiowych z sosami podane z opiekanymi ziemniaczkami i sałatką Colesław.
5-te danie godzina 3:00
Barszczyk czerwony podany z pasztecikami.

Do tego zimne przystawki:
Półmisek mięs pieczystych oraz wędlin
Terina z łososia ze szpinakiem i serkiem ziołowym ( była pyszna a łososia nie cierpię)
Kurczaczki w cieście piwnym w sosem musztardowo-ziołowym
Tymbaliki w galarecie
Deska serów
Marynowane śledzie w dwóch smakach
Mix jaj faszerowanych
sałatka z grilowanym kurczakiem
sałatka chilijska
sałatka pieczarkowa.
pikle
pieczywo

Cytat:
Mam pytanie: planujecie wytrzymac cala noc w sukni? czy moze macie w zanadrzu jakas na przebranie???
zdecydowanie całą noc w sukni.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jakość z tostera i kolory przekłamane ale pierwsze zaproszenie rozdane!
świetne

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
W załączniku zdjęcia moich butów oraz Lg_ago coś dla Ciebie
śliczne buciki.

Cytat:

Pozdrawiam
witaj

Cytat:
Eh Enzunio świadkowa faktycznie mogła ugryźć sie w język, ale co zrobisz jak to taki typ?
Co do gości serio oni są niepoważni. U mnie do ślubu 8 dni a wyobraź sobie, że niektórzy nie dali znać czy będą czy nie

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 00:22   #1680
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No majówka zaczęta rewelacyjnie. Cały dzień z rodziną przy grilu i nalewkach weselnych
TŻ na kawalerskim chyba się bawi świetnie, bo jak napisałam esa o 22 to odpowiedzi nie dostałam

gornek, madzix najcudowniejszych ślubów, szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia.

Wklejam Wam laski nasze menu weselne.

1-sze danie godzina 19;40
rosół lub flaki ( tu przyznam, że chciałam krem pomidorowy z grzankami ale TŻtowi nie bardzo smakował)
2-gie danie 20:10
Pierś z kurczaka w sosie francuskim z ziemniaczkami z wody i bukietem sałatek.
3-cie danie 22:00
Karkówka w sosie grzybowym z kluseczkami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
godzina 23:00 tort babeczkowy
4-te danie godzina 1:00
Mix przekąsek drobiowych z sosami podane z opiekanymi ziemniaczkami i sałatką Colesław.
5-te danie godzina 3:00
Barszczyk czerwony podany z pasztecikami.

Do tego zimne przystawki:
Półmisek mięs pieczystych oraz wędlin
Terina z łososia ze szpinakiem i serkiem ziołowym ( była pyszna a łososia nie cierpię)
Kurczaczki w cieście piwnym w sosem musztardowo-ziołowym
Tymbaliki w galarecie
Deska serów
Marynowane śledzie w dwóch smakach
Mix jaj faszerowanych
sałatka z grilowanym kurczakiem
sałatka chilijska
sałatka pieczarkowa.
pikle
pieczywo
o tej porze wrzucasz takie rzeczy? zgłodniałam jak nie wiem Masz same rzeczy, które lubię na 1 danie proponuję rosół, bo na flaki na początek mogą być za ciężkie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości