|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Podczytuje was od kilku ladnych watkow
tylko jakos ciezko cos napisac bylo.My slubujemy za 2 miesiace i juz czuc, ze to namacalne bardzo ![]() Dzis chce zamowic buty, dwie pary. Jedne szpileczki a drugie baleriny, obydwie pary w kolorze nude. Suknia ecru Nie mamy jeszcze obraczek, z tym, ze czekac bedziemy max 2 tygodnie, wiec dlatego sie bardzo nie stresuje, bo wiem, ze zdazymy. Plan na weekend to wlasnie wyszukanie obraczek, ostatecznie do konca tygodnia cos zaklepac. Mam nadzieje, ze plan wypali. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1652 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Opowiedz o Was coś więcej ;-) jak długo jesteście razem, pokaż jaką masz suknię, co już macie załatwione I pochwal się butami oczywiście
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super zdjecia! Tryska z Was szczescie widac i ten luuuuz. Boziu i to miejsce! Super, naprawde!!---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- a co z tymi butami to nie wiem.... ale na lekcjach tanca mi mowila babka zebym nie ubierala na lekcje bo poprzednia panna mloda ubrala i ma czarna ryse na przodzie teraz.... pff
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie nie podoba
![]() Cytat:
|
|
|
#1655 |
|
BAN stały
|
Przepraszam, że nie bywam ostatnio i że nie nadrobię, ale goście od rana zaczęli mnie tak w☠☠☠☠iać (do dziś mieliśmy termin potwierdzeń), że mam ochotę ich wszystkich roz☠☠☠☠☠☠☠ić!! I jeszcze świadkowa dolała oliwy do ognia
Widziałam tylko ukradkiem sukienkę bardorji, przepiękna! Gornek i madzixx - wszystkiego napiękniejszego!! EDIT: 30 DDŚ!!!!!!!!! Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-01 o 19:36 |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
mimi_77 prosze
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1659 |
|
BAN stały
|
Żaliłam jej się, że pewne osoby najpierw potwierdzają a potem odmawiają a ja już jestem zakręcona, na co ona pyta kto. Powiedziałam, że opócz XXX to jeszcze jej kuzyn Mateusz (miał być sam). A ona na to"o nieee będę jedyną osobą bez pary", ja ją pocieszam, mimo,że sama ledwo się trzymam a ona na to, że w takim razie po obiedzie pójdzie do pokoju hotelowego
po kilku h jak się nie odzywałam, napisała, że żartowała, ale to u niej normalka jak wie, że ktoś jest na nią w☠☠☠☠iony. Mogła się ugryźć w język, ale nie... Co za pałka...
|
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio- niektóre osoby nie myślą przed tym jak coś powiedzą
Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1661 |
|
BAN stały
|
Kiss pewnie, że będę...
Tylko, że właśnie wkurza mnie to, że ja ją wiecznie pocieszam, a ona nawet nie pomyśli, że ja mogłam mieć mega z☠☠☠any dzień.Wczoraj też się dowiedziałam, że mój panieński organizuje mój Tż (brat świadkowej) bo ona ni ogarnia ale już tym się nie przejmuję, poiwedziałam tylko Tżowi, żeby odpuścił temat ![]() mama_2010 witaJ |
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio współczuję jazd z gośćmi...
rozumiem Cię, sama miałam niemniejsze
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak udało mi się do Was zajrzeć, co było dużym wyczynem :P
mala_czarna_21 Podziwiam Cię za to, że dałaś radę ze wszystkim przy tak małej ilości snu Relacja boska ![]() Lusija Mamy obiad (przystawka, zupa, danie gorące plus deser) i do tego 3 ciepłe posiłki. Obawiam się, że może być za dużo, ale wolę żeby jedzenia było więcej niż za mało. U nas grawer miał być "Dziś, jutro, zawsze", do tego imię i data. Niestety by się nie zmieściło, więc stanęło na imieniu, dacie i rysunku serduszka ![]() ysia Cudna sukienka, ślicznie w niej wyglądasz ![]() Szczeperka Znajoma para sprawę z winami rozwiązała następująco - zamiast kwiatów prosili gości o wino. Serwowali na przyjęciu to wino, które dostali od gości. Elrosa Świetnie wyszły, bardzo pozytywne ![]() Panna Izabela Może poszukaj takiej makijażystki, do której będziesz miała zaufanie? Co do butów - może zapiętki? A patrzyłaś na materiały z Akcesu? Mają większy wybór niż Akces2. mimi Współczuję, bardzo mi przykro Wiem, że jest Wam ciężko - wstrzymajcie się trochę z tak radykalną decyzją, być może babcia chce Waszego wesela niezależnie od okoliczności.activelifestyle Oprócz fleków wyglądają na nówki - brać ![]() Odnośnie dekoracji - opcja z różą (zarówno białą jak i bladoróżową) idealnie by pasowała. Uwielbiam takie połączenia kolorystyczne i nie uważam, żeby było za dużo. Wstążka - albo biała albo koronkowa Propozycje Lg_ago są idealne Atomoowka Ale świetny wieczór ![]() Kaes Spokojnie dacie radę - 4 miesiące to w sam raz, żeby zacząć. bardorja Gdyby nie kropeczki, to wybrałabym tę pierwszą ![]() Dotka Bardzo ładnie wyszły - super, że się udało mama Witaj ![]() enzunio O masakra... Wczoraj mieliśmy świetne spotkanie odnośnie oprawy muzycznej ślubu - będzie chór, zaśpiewają te pieśni, które nam się podobają, do tego części stałe Mszy i psalm. I będzie moja ukochana pieśń - "Miłujcie się wzajemnie" - można jej posłuchać min. tutaj. Rodzina trochę zaszokowana, bo nie będzie Ave Maria, ale myślę też, ze inne pieśni im to wynagrodzą ![]() Mieliśmy też zdjęcie miary do obrączek - nie wiem, czy dobrze wybrałam rozmiar, bo jak na złość miałam nieopuchnięte dłonie, co zdarza się rzadko. Ściągneliśmy też odciski palców do graweru, co wcale nie było takie łatwe ![]() exist
Kasiulenkowo no_doubt mimi_77 Gratuluję studniówki ![]()
|
#1664 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mój najbliższy kuzyn, który już dawno potwierdził obecność,mimo, że miał zaproszenie na ślub kolegi, dziś zadzwonił, że jednak wybiera kolegę i że bardzo przeprasza, ale taka sytuacja... Jeśli na czyjejś obecności mi zależało, to właśnie na jego... Powiedziałam, że nic się nie stało, ale serce mi pękło...
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zawsze możesz wziąc inne na obcasie, żeby sobie poćwiczyć
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2648
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
anka1897 świetne buty
mama_2010 witaj enzunio cornflower_girl gratki załatwienia sprawy z chórem i wybranie pięknego utworu ![]() No właśnie z tymi rozmiarami obrączek to jakaś maskara ale super że udało się z odciskami- już nie mogę doczekać się efektów jak wkleisz na forum
|
#1668 | ||||
|
Zadomowienie
|
tez sie nad nia zastanawialam dlugo
oo? tego jeszcze nie lsyszalam dzięki Cytat:
Cytat:
dzięki ja nie umialam sie zdecydowav :P ale jak zoabczylam kropeczki... dziękuje Cytat:
i -nie wiem co powiedziecCytat:
DZIĘKUJE WAM DZIEWCYZNY ZA OPINIE OMOJEJ KIECCE I POZOSTAŁYCH ZDECYDOWAŁAM JUZ WCZEŚNIEJ NA KROPKOWĄ, BO OCZAROWAŁA MOJE OCZY I MOJE SERCE moja majówka właśnie sie skonczyla, gdyz na działce 8st a w nocy 0st... a z małym to nie bardzo, więc siedzimy u teściów (mych przyszłych) i oto mam internet tak sie zastanwiam... może powinnam zmień nick na KROPECZKOWA PANNA MŁODA?
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio
|
#1671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
Dużo szczęścia i wszystkiego dobrego dla naszych kolejnych PMek, Madzix i Gornek!
Jak Wam leci majówka? ![]() Ja cały dzień spędziłam na obrębianiu i haftowaniu chusteczki. Łamałam się i łamałam i w końcu postanowiłam, że jednak je zrobię spodobały mi się takie chusteczki z Etsy:![]() Waham się jeszcze, co do tekstu... najchętniej przełożyłabym go na polski, ale wydaje mi się, że wtedy wychodzi strasznie sentymentalny. Co prawda i ja, i moja mama wpadamy czasem w taki właśnie nastrój (a już z okazji ślubów zawsze), ale o teściowej w sumie tego nie wiem... wydaje mi się bardzo konkretna. Przynajmniej wiem, że takie ręczne robótki bardzo lubi - zrobiłam jej kiedyś sporego anioła na szydełku (chyba z 3 lata temu) i do dziś stoi na honorowym miejscu (chyba, że wyciąga go, jak przyjeżdżam ).Nie wyszło mi może najpiękniej - to moje pierwsze w życiu podejście do takiego haftu - ale jestem z siebie dumna jak paw ![]()
|
#1673 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Dziewczyny.... jeszcze nie rozdalam ani jednego zaproszenia, a juz dowiedzialam sie ze 2 z 3 moich kolezanek z technikum nie przyjdzie.. Jedna nie dostanie wolnego w Angli, druga poklocila sie z reszta. W sumie mialo to byc male wesele, wiec chcialam zaprosic tylko pare starych znajomych i wychodzi na to, ze nie bede miala z kim nawet panienskiego zrobic ;( smutno. I co teraz??
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-05-01 o 22:22 |
||
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
znacie jakiś polski sklep/sprzedawcę allegro z ładnymi podwiązkami? dziś szukam i niestety ale oczy mnie bolą od tego kiczu który widzę
szukam czegoś jak w załączniku. niestety etsy odpada, za drogo wychodzi z wysyłką...
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, znowu mnie trochę nie było i miałam mega dużo do przeczytania.
![]() gornek i madzixx Wszystkiego dobrego dla Was. Niech ten dzień będzie cudowny. mala_czarna_21 Przepiękna relacja. Gratulacje dla Was. ![]() Atomoowka Świetna relacja z panieńskiego, musiało być super. ![]() Dotka90 Bardzo ładne zaproszenia. ![]() mama_2010 Witaj. Życze wszystkim PMkom przyjemnej reszty długiego weekendu.
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Takie klasyczne, do zewnatrz - tańczymy walca wiedeńskiego
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
gornek,madzixx wszystkiwgo dobrego kochane!
zeby goscie dopisali, makijaze i fryzury udaly sie doskonale a wam usmiech nie schodzil z twarzy ![]() enzuniio biedaku wspolczuje przejsc z goscmi, niestety wszystko przede mna.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1678 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najbardziej jednak ciekawa jestem tych odcisków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Panieński się odbędzie na pewno Nawet jeśli masz go spędzić tylko z siostrą/kuzynką/przyjaciółką to warto
|
|||
|
|
|
#1679 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
No majówka zaczęta rewelacyjnie. Cały dzień z rodziną przy grilu i nalewkach weselnych
![]() TŻ na kawalerskim chyba się bawi świetnie, bo jak napisałam esa o 22 to odpowiedzi nie dostałam gornek, madzix najcudowniejszych ślubów, szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia. Wklejam Wam laski nasze menu weselne. 1-sze danie godzina 19;40 rosół lub flaki ( tu przyznam, że chciałam krem pomidorowy z grzankami ale TŻtowi nie bardzo smakował) 2-gie danie 20:10 Pierś z kurczaka w sosie francuskim z ziemniaczkami z wody i bukietem sałatek. 3-cie danie 22:00 Karkówka w sosie grzybowym z kluseczkami śląskimi i zasmażanymi buraczkami godzina 23:00 tort babeczkowy 4-te danie godzina 1:00 Mix przekąsek drobiowych z sosami podane z opiekanymi ziemniaczkami i sałatką Colesław. 5-te danie godzina 3:00 Barszczyk czerwony podany z pasztecikami. Do tego zimne przystawki: Półmisek mięs pieczystych oraz wędlin Terina z łososia ze szpinakiem i serkiem ziołowym ( była pyszna a łososia nie cierpię) Kurczaczki w cieście piwnym w sosem musztardowo-ziołowym Tymbaliki w galarecie Deska serów Marynowane śledzie w dwóch smakach Mix jaj faszerowanych sałatka z grilowanym kurczakiem sałatka chilijska sałatka pieczarkowa. pikle pieczywo Cytat:
Cytat:
![]() śliczne buciki. Cytat:
Cytat:
Co do gości serio oni są niepoważni. U mnie do ślubu 8 dni a wyobraź sobie, że niektórzy nie dali znać czy będą czy nie
|
|
|
#1680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zgłodniałam jak nie wiem Masz same rzeczy, które lubię na 1 danie proponuję rosół, bo na flaki na początek mogą być za ciężkie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

tylko jakos ciezko cos napisac bylo.

super zdjecia! Tryska z Was szczescie widac 

po kilku h jak się nie odzywałam, napisała, że żartowała, ale to u niej normalka jak wie, że ktoś jest na nią w☠☠☠☠iony. Mogła się ugryźć w język, ale nie... Co za pałka...

rozumiem Cię, sama miałam niemniejsze
Wiem, że jest Wam ciężko - wstrzymajcie się trochę z tak radykalną decyzją, być może babcia chce Waszego wesela niezależnie od okoliczności.

Powiedziałam, że nic się nie stało, ale serce mi pękło...

ale super że udało się z odciskami- już nie mogę doczekać się efektów jak wkleisz na forum 
-nie wiem co powiedziec