Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-02, 06:11   #1681
TysiaBB1989
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

wszystkim dziewczyną, które powiedzą tak w ten weekend życzę wszystkiego najlepszego

w ostatnich dniach zmarła mi babcia.... w środę był pogrzeb.
Mieliśmy iść na jeden ślub pod koniec maja ale chyba nie pójdziemy, ale gorzej jest to że mój kuzyn (ta sama babcia ) bierze ślub pod koniec czerwca .... a ja za pół roku. boje się że będzie drętwo bo dużo osób będzie miało żałobę a szczególnie nasi rodzice.

---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ----------

ja za swoją suknie dałam 2 tys i tylko dlatego że udało mi się ją upolować na wyprzedaży normalnie kosztowała duuużo więcej
Stary 2014-05-02, 06:37   #1682
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Atomoowka-mniam, bardzo fajne menu

Enzunio-Ty to masz przejścia z goścmi u nas po podaniu ostatecznej liczby gości i zapłaceniu jedna para zrezygnowała, bo okazało się, że pracuje w majówkę a tablica stołów juz była wydrukowana, te dwa krzesła się odejmie ale oby wszyscy dopisali bo nie będę już przesadzać gości

Tysia-bardzo współczuje
moja babcia się rozchorowała i ma ropne zapalenie migdałów : jest na dwóch antybiotykach i mam nadzieję, że będzie formie jutro..tak czekała na ten ślub

TO JUŻ JUTRO
wstałam przed 6, normalnie jak do pracy wstaję dopakowałam jeszcze kilka rzeczy do walizki
na 8:00 idziemy do spowiedzi, na 9:00 do księdza pogadać chwilę, na 10:00 paznokcie o 15:30 jesteśmy umówieni z naszym instruktorem na sali, żeby przećwiczyć taniec, o 17:00 dojeżdzają rodzice ze wszystkimi rzeczami- alko, wazonami, walizkami itd itp stoły już będą ustawione to poukładam winietki

nie mogę się doczekać stresu brak póki co, tylko trochę mnie ściska w brzuchu
wczoraj powiedzieliśmy sobie z TŻ słowa przysiegi, chcemy mówić bez podpowiedzi księdza, jak się nie popłaczę to się uda
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:02   #1683
enzunio
BAN stały

Atomoowka, Madzixx ooo mamuniu to juz w ogóle masakra Tysiu wyrazy współczucia ((

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:05   #1684
gornek
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za zyczenia 😘 tez juz wstałam spojrzałam za okno a tam deszcze i deszcz no coz juz tego nie zmienię, lece do wanny bo na 9 fryzjer.

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:16   #1685
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za zyczenia 😘 tez juz wstałam spojrzałam za okno a tam deszcze i deszcz no coz juz tego nie zmienię, lece do wanny bo na 9 fryzjer.

Deszcz =błogosławieństwo :-D POWODZENIA :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:24   #1686
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:

u nas słoneczko pięknie świeci
Stary 2014-05-02, 07:37   #1687
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
u nas słoneczko pięknie świeci
U nas też i tego życze wszystkim dzisiejszym PM

Tysia, współczuje

My wczoraj z Tż byliśmy na działce u mojej Cioci i Wujka, był tez kuzyn z dziewczyną- fajnie bylo mam polewe z TŻta bo troche wypił i od razu dusza towarzystwa mu się włączyła a bez % to języka w gębie nie umie znaleźć

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 08:02   #1688
Lg_ago
Zadomowienie

Anka dziękuje za zdjęcia sandałek ! Są piękne A Twoje się mega prezentują na stopie

Enzunio ludzie to chyba czasem nie mają mózgu ! Nie prezjmuj się, my Cię tu powspieramy

Tysia bardzo mi przykro ! Pół roku to dużo czasu. Ostatnio tutaj dużo taki tematów się przesuwało i nie raz było już wspominane, że czasem dla tej osoby powinniśmy się dobrze bawić.

Say piękne te podwiązki Jak znajdziesz jednak coś u Nas, podziel się linkiem Swoją drogą mogliby zrobić daarmową wysyłkę z etsy Nieźle by na nas i tak zarobili

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 08:12   #1689
mama_2010
Raczkowanie

Dzieki za powitanie

Edytowane przez mama_2010
Czas edycji: 2014-05-23 o 20:59
mama_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 08:18   #1690
mama_2010
Raczkowanie

Zapomnialam zyczyc udanych slubow i wesel, oraz szczescia dla par z tego weekendu

Zdjecie sukienki dodam jak zrobie, moze pozniej bo jak zaczne ja teraz wygrzebywac z szafy to sobie obudze mala
Stary 2014-05-02, 08:36   #1691
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
anka1897 świetne buty

mama_2010 witaj

enzunio szkoda nerwów zobaczysz że wszystko będzie dobrze

cornflower_girl gratki załatwienia sprawy z chórem i wybranie pięknego utworu
No właśnie z tymi rozmiarami obrączek to jakaś maskara od dwóch dni myślę czy dobrze zmierzyłam swój i czy czasem nie podjechać i nie zmienić ale super że udało się z odciskami- już nie mogę doczekać się efektów jak wkleisz na forum
Ja co jakiś czas jak czuję, że mam poduchnięte palce to mierzę moją. Ciężko wchodzi, ciężko schodzi, ale na szczęście nie ciśnie. Też mam schizę, że będzie jednak za mała
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 08:59   #1692
gornek
Zakorzenienie

Dziekuje jeszcze raz za zyczenia. Czekam juz u fryzjera, pogoda fatalna no ale humor ok i co dziwne, zero stresu

Stary 2014-05-02, 09:27   #1693
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
znacie jakiś polski sklep/sprzedawcę allegro z ładnymi podwiązkami? dziś szukam i niestety ale oczy mnie bolą od tego kiczu który widzę szukam czegoś jak w załączniku. niestety etsy odpada, za drogo wychodzi z wysyłką...
ja chyba kupię coś takiego:

na allegro od weddingmarketpl za 5,99 - nie jest to jakieś wielkie wow, ale nie chcę przepłacać na podwiązce... i nie dam 30 zł bo jest niesamowicie fajna...

Dziewczyny to już JUTRO, aaaaa!!!!
Gornek, Madzix aby ten dzień był dla Was piękny i wyjątkowy! Aby wszystko Wam się ułożyło po Waszej myśli - nie przejmujcie się duperelkami, będzie wszystko pięknie!!! Trzymam kciuki za pogodę

Ja kupiłam suknię za 3 tys. - utargowałam parę ładnych stówek!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:28   #1694
rabbitka
Rozeznanie

Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20...

Gornek powodzenia! Wymarzonego slubu i udanego wesela, moze sie jeszcze troche pogoda poprawi wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!

Anka swietne buty wygladaja bardzo zgrabnie!

Say cudne te podwiazki przez Ciebie chyba bede musiala zamowic.. Bo jeszcze nie mam

Tysia wyrazy wspolczucia tak naprawde zalobe nosi sie w sercu wiec moze noi bedzie tak zle.

Atomoowka menu zapowiada sie super smacznie

Corn gratulacje za zalatwienie spraw z chorem piekna piesn i z obraczkami tez, mam nadzieje, ze rozmiar bedzie dobry

Dotka super, ze udalo sie jednak wydrukowac zapro, jest mega urocze

Elrosa swietnie Ci ten haft wyszedl ja bym przekladala tekst na polski

Madzixx jeszcze tylko jeden dzien o borze sosnowy jak ja Ci zazdroszcze

U nas w sumie nic nowego, mam tylko nadzieje, ze do slubu pojde zdrowa, bo jak mi zapalenie zatok w miare przechodzi, to wczoraj mierzylam sobie suknie i jak ja odwieszalam to cos mi w barku sztrzelilo i chodze polamana kurcze normalnie stara babcia zamiast panny mlodej

Witam nowa PMke

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2014-05-02 o 10:32
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:29   #1695
KaEs
Wtajemniczenie

EDIT: GORNEK TY JUŻ DZISIAJ wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Kochana

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:37   #1696
enzunio
BAN stały

Z dobrych wieści - mam sukienkę na panieński!!! Pożyczam od mamy jej sylwestrową, ma dekolt z siateczki, całe plecy gołe (tzn. siateczka) aż do tyłka i jest obcisła - czyli zupełne przeciwieństwo tego co sama zawsze sobie kupuję , ale jest idealna

Teraz tylko muszę kupić sobie jakieś buty, ale myślę, że w poniedziałek coś znajdę

ZMIANA KODU, DWÓJKA Z PRZODU!!

29 dni do ślubu
28 dni do poltra
8 dni do panieńskiego

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-02 o 09:42
Stary 2014-05-02, 09:46   #1697
activelifestyle
Rozeznanie

TysiaBB1989 - nie martw się wiem, że to dla Ciebie trudne, ale myślisz, że babcia byłaby zadowolona gdybyście rozpaczali? Oczywiście, że nie i będzie szczęśliwa jeśli Ty będziesz

madzixx88 - super pomysł z przysięgą my też tak planujemy tylko obawiam się, że totalnie się rozkleję super, że już wszystko prawie dopięte i bez stresu

mama_2010 - bardzo dużo macie załatwione bardzo ładne buty i czekam na suknię wspominałaś już kiedy ślub? Bo mi to chyba umknęło

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Z dobrych wieści - mam sukienkę na panieński!!! Pożyczam od mamy jej sylwestrową, ma dekolt z siateczki, całe plecy gołe (tzn. siateczka) aż do tyłka i jest obcisła - czyli zupełne przeciwieństwo tego co sama zawsze sobie kupuję , ale jest idealna

Teraz tylko muszę kupić sobie jakieś buty, ale myślę, że w poniedziałek coś znajdę

29 dni do ślubu
28 dni do poltra
8 dni do panieńskiego

Gratuluję sukienki pokażesz ?
Ale czas zasuwa... to już mniej niż miesiąc
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 10:11   #1698
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Elrosa no no no zdolniaszka jesteś ładnie Ci idą te hafty

TysiaBB1989 współczuję za pół roku ludzie zdążą już troszkę ochłonąć więc może nie będzie tak drętwo faktycznie gorzej z rodzicami ale czas pokaże więc głowa do góry

madzixx88 matko kochana !!! to już jutrooo powodzenia na ostatniej prostej

gornek nic się nie martw może akurat na Wasz ślub wyjdzie piękne słoneczko

enzunio gratki "upolowania" sukienki

mama_2010 super buciki

A ja czekam na kuriera z zaproszeniami już się nie mogę doczekać, mam nadzieję że są takie jak na foto i nie mają nigdzie błędów
Stary 2014-05-02, 10:13   #1699
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Wklejam Wam laski nasze menu weselne.

1-sze danie godzina 19;40
rosół lub flaki ( tu przyznam, że chciałam krem pomidorowy z grzankami ale TŻtowi nie bardzo smakował)
2-gie danie 20:10
Pierś z kurczaka w sosie francuskim z ziemniaczkami z wody i bukietem sałatek.
3-cie danie 22:00
Karkówka w sosie grzybowym z kluseczkami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
godzina 23:00 tort babeczkowy
4-te danie godzina 1:00
Mix przekąsek drobiowych z sosami podane z opiekanymi ziemniaczkami i sałatką Colesław.
5-te danie godzina 3:00
Barszczyk czerwony podany z pasztecikami.

Do tego zimne przystawki:
Półmisek mięs pieczystych oraz wędlin
Terina z łososia ze szpinakiem i serkiem ziołowym ( była pyszna a łososia nie cierpię)
Kurczaczki w cieście piwnym w sosem musztardowo-ziołowym
Tymbaliki w galarecie
Deska serów
Marynowane śledzie w dwóch smakach
Mix jaj faszerowanych
sałatka z grilowanym kurczakiem
sałatka chilijska
sałatka pieczarkowa.
pikle
pieczywo
same pyszności!

TysiaBB1989

Wyrazy współczucia. Trzymaj się.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

TO JUŻ JUTRO
wstałam przed 6, normalnie jak do pracy wstaję dopakowałam jeszcze kilka rzeczy do walizki
na 8:00 idziemy do spowiedzi, na 9:00 do księdza pogadać chwilę, na 10:00 paznokcie o 15:30 jesteśmy umówieni z naszym instruktorem na sali, żeby przećwiczyć taniec, o 17:00 dojeżdzają rodzice ze wszystkimi rzeczami- alko, wazonami, walizkami itd itp stoły już będą ustawione to poukładam winietki

nie mogę się doczekać stresu brak póki co, tylko trochę mnie ściska w brzuchu
wczoraj powiedzieliśmy sobie z TŻ słowa przysiegi, chcemy mówić bez podpowiedzi księdza, jak się nie popłaczę to się uda
Hurra. Powodzenia, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło idealnie.

Cytat:

Deszcz to na szczęście. Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość
Dzieki za powitanie

Cos wiecej o nas? 10 letni staz, mieszkamy razem i mamy juz coreczke na koncie to tak w duzym skrocie. Bylo mi dobrze bez slubu ale jakis czas temu stwierdzilam, ze jednak juz tyle lat razem i my jak malzenstwo zyjemy wiec dlaczego tego nie sformalizowac tz troche krecil nosem na poczatku ale chcial bo od pierwszej rozmowy o slubie powiedzial, ze wezmiemy. Wiec ja juz wszystko zrobilam, zeby sie tak stalo wezmiemy slub i bedziemy zyc jak do tej pory, dla nas to cos co sie gdzies zagubilo po drodze ale obecnie bardzo wyczekiwany moment

Z zalatwionych spraw
Urzad
Sala
Moja suknia
Moja bielizna
Podwiazka
Bizuteria
Buty-w toku, bede wlasnie robic przelw
Spinka do wlosow, fryzura ustalona
Paznokcie ustalone, beda zelowe pomalowane na kolor nude, niestety praca nie pozwala mi zapuscic rownomiernie swoich paznokci.
Zaproszenia rozdane w polowie
Noclegi dla gosci
Kokardy na klamki samochodu
Zawieszki na alkohol
Ksiega gosci
Wstazeczki do kieliszkow szampana-nasze wstazki beda szersze, gosci beda waskie ale kazdy kieliszek chce zeby byl przyzdobiony-bede to robic sama Kieliszki ustawione w ksztalcie serca a nasze w srodku.
Muzyka ustalona
Fotografia-znajomy

Nie wiem co pominelam, ale wydaje mi sie, ze malo mam

Do zalatwienia
Sukienka dla dziecka
Obraczki
Alkohol
Ubranie dla tz
Bukiet
Menu (wstepnie ustalone juz jest)
Napoje
Tort lub jakis deser w zamian
Ubranie na drugi dzien, poprawin nie robimy ale uroczyste przyjecie

I wlasnie dopadl mnie stres, ze o czyms zapomnialam.

Zalaczam zdjecia butow. Z zalozenia mialam isc w balerinach ale jednak bedzie obcas. Ile wytrzymam- balerinki biore ze soba, zeby zmienic w kazdej chwili bo dlugo na pewno w takim obcasie nie wytrzymam
To wszystko ogarnięte. Bardzo ładne buciki.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

29 dni do ślubu
28 dni do poltra
8 dni do panieńskiego

Gratuluję zdobycia sukienki (z opisu wydaje się hot ) i zmiany kodu.
Stary 2014-05-02, 10:23   #1700
Anesthesia
Wtajemniczenie

Podczytuje Was, ale ciężko mi cytować...

Gornek, wszystkiego najlepszego! Mnostwo szczescia i milosci! zeby ten dzien byl idealny!

Madzixx, ostatnie godziny jako panna! Zyczenia zloze jutro, ale juz teraz zycze, zeby ten dzien byl naprawde najpiękniejszym w Twoim zyciu!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 10:26   #1701
enzunio
BAN stały

Dzięki,od razu poprawił mi się humor po wczorajszym dniu

Ona jest podobna z przodu do tej tylko jest marszczona i ma inne aplikacje przy dekolcie
http://idmk.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/0017883.jpg

A z tyłu jest podobna do tej, tylko dekolt na plecach jest głębszy i bez zamka

http://imageshack.com/a/img819/4079/12l2.jpg

i też ma aplikacje

Jest bardzo odważna, sama w życiu bym sobie takiej nie kupiła na inną okazję, chociaż właśnie czegoś takiego szukałam na panieński, taki dostałam "nakaz" od druhen, ale wiecie, u mnie z kasą krucho, więc jak mnie mama poratowała to od razu poprawił mi się humor

Tylko muszę kupić buty jakieś bo w trampkach nie pójdę...

KaEs te które wstawiłaś są śliczne, sto razy ładniejsze od mojej paskudki!!

mama_2010 bardzo fajne te buciki, które wstawiłaś i gratuluję załątwionych spraw

rabbitka dużo zdrówka

Lg, najlepsza jest nastoletnia kuzynka, kótra wczoraj chyba w imieniu całej 5-osobowej rodziny przysłała mi wiadomość na fb o treści "Nie będziemy." Ale wiedziaąłm, że te osoby nie przyjdąod początku, z tym, że takiego zachowania "z klasą" się nie spodziewałam
Stary 2014-05-02, 10:48   #1702
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
ale super!!! podziwiam... az sie zamyslilam.. kiedys czytalam ksiazke ze kiedys kobiety w okresie przygotowan slubnych szyly, haftowaly oh tez bym tak chciala! Jak zbliza sie sesja nakrecam sie co roku na szydelkowanie hehehhe xD juz nie dlugo.. wiec moze zaczne tak?? Kupowalas chusteczke?
Ja uwielbiam szydełkować! Kiedyś zrobiłam całą szydełkową szopkę, ech, na studiach to miałam sporo czasu

Chusteczkę kupiłam gotową w pasmanterii (chyba za 5 zł), ale była obszyta dość kiepsko (materiał się strzępił), a i tak musiałam ręcznie obrzucić ją igłą, żeby mieć jak zacząć szydełkowy brzeg. No, ale mądry Polak po szkodzie, a w sumie i tak nie umiem jeszcze szyć na maszynie tak dobrze, jak bym chciała

Tylko uprzedzam, że to długotrwała dłubanina... do takiego stanu, jak na zdjęciu, doszłam po jakichś 9 godzinach...

Miałam wczoraj niezłą zagwodkę, ktoś do mnie zadzwonił i powiedział, że będzie na weselu, ale bez dziewczyny, chwilkę sobie pogadaliśmy, po czym odłożyłam telefon i uświadomiłam sobie, że... nie wiem, kto dzwonił! Na początku się przedstawił, ale niezbyt wyraźnie, a że wracaliśmy właśnie z piwiarni do domu, to wiecie ... podejrzewałam, że to jeden z moich trzech kuzynów, przy czym jeden nie mówiłby raczej o dziewczynie (biorą ślub w sierpniu, i z tego, co wiem, mimo małej córeczki wybierają się do nas oboje), drugi prędzej by umarł, niż do mnie zadzwonił (a już po usłyszeniu mojego radosnego chichotu rozłączyłby się zgorszony), a trzeci potwierdzał przez rodziców. Okazało się, że to jednak ten trzeci, ale co się nagłówkowałam, to moje
Stary 2014-05-02, 10:48   #1703
mama_2010
Raczkowanie

enzunio, tylko sie cieszyc, ze fb istnieje

Sukienka zalezy jak stane tak sie ulozy, cholernie podoba mi sie tyl. Ma jakby dwie odslony

Edytowane przez mama_2010
Czas edycji: 2014-05-25 o 07:30
Stary 2014-05-02, 10:50   #1704
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
znacie jakiś polski sklep/sprzedawcę allegro z ładnymi podwiązkami? dziś szukam i niestety ale oczy mnie bolą od tego kiczu który widzę szukam czegoś jak w załączniku. niestety etsy odpada, za drogo wychodzi z wysyłką...
Może tu: https://www.facebook.com/media/set/?...2430541&type=3
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 10:54   #1705
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
activelifestyle, 5 lipca jak mi sie aplikacja w telefonie nie myli, to jeszcze 64 dni.

enzunio, tylko sie cieszyc, ze fb istnieje

Sukienka zalezy jak stane tak sie ulozy, cholernie podoba mi sie tyl. Ma jakby dwie odslony
wow jaka odważna suknia, piękna jest a \twoja figura ja to już chyba nigdy do takiej nie dojde

dziewczyny...jestem w pracy i siedze na wizażu nie mogę się do tego przyzwyczaić kocham moją nową pracę

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-05-02, 10:59   #1706
gornek
Zakorzenienie

Ja juz po fryzurze i makijażu, jak zawsze musze poprawić makijaż ale to norma, bo jak dla mnie za delikatnie pomalowała oczy, mimo ze zwracałam uwagę parę razy, ze chce mocniej zaakcentowane. Czekam za mama wiec poprosze żeby zrobila mi linerem, bo nawet tego nie mam :/

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2014-05-02 o 11:05
Stary 2014-05-02, 11:05   #1707
mama_2010
Raczkowanie

pysia pamietam twoja poprzednia prace, pisze poprzednia bo musialam przeoczyc zmiane a teraz gdzie pracujesz?
Dzieki za komplement
Stary 2014-05-02, 11:12   #1708
enzunio
BAN stały

Cytat:
Ja juz po fryzurze i makijażu, jak zawsze musze poprawić makijaż ale to norma, bo jak dla mnie za delikatnie pomalowała oczy, mimo ze zwracałam uwagę parę razy, ze chce mocniej zaakcentowane. Czekam za mama wiec poprosze żeby zrobila mi linerem, bo nawet tego nie mam :/

A fryzura ok?
Stary 2014-05-02, 11:23   #1709
gornek
Zakorzenienie

Tak fryzura taka jaka chcialam, frezje wpięte jest cudną :P makijaż juz poprawiony jak chcialam i mozna jechac cos zjesc, bo już mi burczy

Stary 2014-05-02, 11:26   #1710
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
pysia pamietam twoja poprzednia prace, pisze poprzednia bo musialam przeoczyc zmiane a teraz gdzie pracujesz?
Dzieki za komplement
tak, wcześniej byłam kiero w sieciowej odzieżówce, ateraz jestem konsultantem w
Playu przychodze, robie co do mnie nalezy i spadam nie martwie się niczym itd kasa przez pierwsze 3 miesiące kiepska, ale pozniej juz bedzie prawie taka sama jak tam na stanowisku kierowniczym i stresu nieporównywalnie mniej.teraz mam dużo nauki bo jednak zupelnie inna branża, ale jak ogarnę to będzie jeszcze lepiej ile dałaś za suknie? i gdzie kupowałaś?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości