|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Dobry
Ewuś, bawcie się dobrze
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3514 |
|
To ja :)
|
Produkuję kolejny tort bezowy, poprzedni chyba jednak był z tynkiem
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Nieśmiało się przywitam... nieśmiało, bo boję się, że ten wątek wpędzi mnie w ruinę (finansową i czasową
), ale z drugiej strony wpadłam w perfumy po uszy. Przyjmiecie?
|
#3516 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tutaj ruina finansowa raczej Cię nie dotknie bo gadamy o wszystkim i niczym (ostatnio o butach i sukienkach weselnych) a perfumy przewijają się czasami na marginesie. Macham dziś znad Wielkich Poprawek Krawieckich. Jak to się dzieje, że moje ciuchy co rusz potrzebują jakiejś poprawki? Chyba złośliwe skrzaty po nocach coś dłubią przy ściegach. |
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, ale buty też potrafią nieźle zrujnować... Zwłaszcza, że w tym przypadku nie da się robić odlewek i ich rozbierać .Jeszcze a propos ruiny - czytam o tym wycofanym kakaowym cudzie Yves Rocher Neonatura Cocoon, sprawdzam na allegro - 350 zł za 50 ml . Toż to droższe niż Angel!
|
|
#3518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu o perfumach niewiele, raczej takie bankructwo Ci nie grozi ![]() Tak wogle, to zajrzalam niedawno na włosowy i kilka stron o lakierach do paznokci, a kilka o innych ☠☠☠☠☠☠☠ach skutecznie mnie sploszylo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() Mialam kiedyś 6 flaszek zapasu, ale stwierdzilam po co ![]() No i nei mam już...a teraz mi się chce, tylko cena się zrobila zaporowa
|
|||
|
|
|
#3519 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Aż dziwne, że w Barze ten temat się raczej nie pojawia.2. na szczęście tak a nie na odwrót Ale to dziwne jest bo tyję a zwężam.Cytat:
![]() 2. co gorsza ustaliłyśmy niedawno, że prawie każda ma tutaj zupełnie inny gust jeśli chodzi o buty więc nawet nie da rady kupić na spółkę. 3. aż tyle? O matko, a ja swojego puściłam za połowę tej ceny... |
||
|
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, mnie też w pewnym momencie lakierowe szaleństwo opętało, ale już odeszło . Inna sprawa, że chyba wolałam wydawać kasę na lakiery, niż na perfumy... Taniej było Cytat:
![]() To i tak niesamowite, perfumy Yves Rocher do tej pory kojarzyły mi się z czymś, co bardzo tanio można na allegro upolować... Patrz mój Vanille Noire za 44 zł, nowy.
|
|
#3521 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Podejrzewam, że gdyby były normalnie dostępne w normalnych cenach to nie byłoby takiego szału. |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szatą - info o upolowanej mascarze Loreal Million Lashes Excess Noir ( ufff, ta czerwono złota) na rzęsach cienkich, rzadkich, białych i niewidocznych, acz nie bardzo krotkich, i też nie bardzo długich, takie średniaczki bezszałowe - jest bardzo dobra. Jestem ostrożna w ocenach nie piszę łał szał ciał, ale bardzo dobra mascara to już bardzo dużo. Tylko to efekt po pierwszym zastosowaniu, nie wiadomo czy za 3 tyg nie zrobi się z niej dziad jak z Falsies
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-01 o 14:08 |
|
|
|
|
#3523 | |
|
|
Helou Piesku
![]() Bar, jak to bar, uzależnia, ale fortuny tu nie zostawisz, spoko ![]() Cytat:
![]() Rozstawilimy grill itd., piękna pogoda była... Jak deszcz lunął, to po polar pobiegłam. A potem po drugi. Zjedliśmy po kawałku i do domu i co? Piękna pogoda... Ech... Ale powiem Wam, że cukinia z curry i ananas z grilla -wymiatają...
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas słońce bez przerwy, zaraz ruszamy w plener. Dzięki za cynk o anansie |
|
|
|
|
#3525 |
|
Nindżopesz
|
Chodziło mi o to, że pewnie nie byłoby tylu zachwytów
![]() Chociaż zapach fajny, lubię. |
|
|
|
#3526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.demotywery.pl/uploads/201...ka-Kaloria.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-01 o 18:40 |
||
|
|
|
#3527 | |||||
|
Panaroja
|
snad mruczącej kothy
Cytat:
![]() 2.o , buty srobione z Opcego ![]() 3.sęk ju 1.patrzeć tak 2.nosić drugie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ??? 60 zł kosztował no tak , ale go nie ma , to nic dziwnego ![]() Cytat:
2.i z noszeniem byłby problem ![]() 3.a widzisz , było się nie spieszyć ![]() Jestem wykończona po ciężkiej orce na Rodos , więc spadam pod przysznic i jutro do pracuni ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
mam chyba za dużo kalorii w szafie , bo nie mogę schuść
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3528 |
|
|
O mamusiu, kto zabrał stopnie? 5 tylko zostało...
|
#3529 |
|
Nindżopesz
|
Ale dziś był nudny dzień. Kothy cały dzień na balkonie więc nie śmieciły, did u nietopsza, TŻ grał, tyłka od kompa nie ruszał. Nawet nie miałam okazji poodkurzać wieczorem bo czysto, przeczytałam cały internet i książkę, poszyłam, poprułam swoje ciuchy... Nudy... Może do pracy wrócić... Żart, żart
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak być miało zdaniem mego nietopsza, ale u nas dopiero w sobotę, niemniej zawsze jak na północy coś się zmienia to na Pd Polski przychodzi nocą. Ja tam na jutro chcę zimno. Nie pytajcie dlaczego.
Przyznam sie po fakcie w tró. Ewentualnie. Bo to moja very osobista porażka a do tego nie śpieszno się chwalić ![]() Lete chyba na film, póki co mamy ciepłą noc, śpimy przy otwartych oknach. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Ja właśnie dzisiaj byłam na grillu i jadłam coś super - marchewki zapiekane z sezamem i curry Cytat:
.Cytat:
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
alem padnięta :ziewa: jak pomysle ze to dopiero początek łikendu to mi sie już chce do pracy iść ![]() dziś był rower z oglądaniem pochodu, gotowanie obiadu, rolki, wyprawa na rybke wędzoną do szwagra, obadanie nowych ścieżek rowerowych w drodze poworotnej, farbowanie siwizny przy pomocy męża , padnięcie przed kompem z flaszką el bravos dobrze że jutro chociaż obiad u nietopsza ide spać |
|
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wezmę pod uwage ten Loreal następną razą Cytat:
a do tego koza mnie ugryzła w palec jak jej jeść dawałam trawkę![]() Padłam o 22.00(ale wstałam przed 6.00) a łeb mnie tak bolał że szok, za dużo świeżego powietrza Cytat:
Ja wczoraj zrobiłam naleśniki meksykańskie także będą na dziś i jutro bo wczoraj jedliśmy jakieś wstrętne hamburgery ![]() Bry Barowi
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
joł snad wody cudów
kurdebele pachnie jak rachityczne G Envy ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Wszyscy w Polsce mają na wiosnę niedobór wit D bo taka szerokość geograficzna... Zakupiłam Preparat Molekin. Zobaczymy jak będzie
|
|
|
|
|
#3535 |
|
|
Ej! Fcale, że nie! Envy nie trawię...
Ja nadal w ambrach siedzę Ale już zaczynam tęsknić za paczulą. Na warsztatach się dowiedziałam, że to jeden z najmniej lubianych zapachów.. Ładafak???
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paczuli nikt nie lubi? Ja kocham Wczoraj byłam w Zamku Książąt Mazowieckich Nawdychałam się piwnicznych zapachów |
|
|
|
|
#3537 | |
|
|
Cytat:
W Czersku? Fajnie tam jest, z dziką przyjemnością bym im ten dziedziniec przekopała...
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem odwiedziliśmy kompleks dworkowo parkowy w Gołotczyźnie. W dworkach niesamowite ponad 100 letnie meble bez konserwacji. Można było je pogłaskać.Dopadłam również flakony po perfumach. Pozwolono mi je obmacać, ponaciskać na gruszki , niestety żadnego zapachu nie zlokalizowałam .... Ale mam zdjęcia . Wkleję później. |
|
|
|
|
#3539 |
|
Konto usunięte
|
Która zakosiła temperaturę? Przyznać się natentychmiast!
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dołączam do fanów paczuli Dziś bardzo interesuje mnie, który to zapach odchudzał ? takz dyszkę muszę do popołudnia zrzucić, albo przynajmniej sprawić takie wrażenie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-02 o 12:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

szkoda ze nie czarne 

.
. Toż to droższe niż Angel!

no tak , ale go nie ma , to nic dziwnego
mam chyba za dużo kalorii w szafie , bo nie mogę schuść
Przyznam sie po fakcie w tró. Ewentualnie. Bo to moja very osobista porażka a do tego nie śpieszno się chwalić 

i nadal czymam za powodzenie kuracji
takz dyszkę muszę do popołudnia zrzucić, albo przynajmniej sprawić takie wrażenie