|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Hello,
Witam się po jednodniowhm wyjeździe, było PRZE- CU-DNIE na następny dzień wszyscy jeszcze zostali a my siup w samochód i szyhbko do dzieci tak się stęskniliśmy hihih ale powiem Wam,że noc w hotelu tylko ja i mąż była bardzo romantyczna ![]() Ewuuulka wooooooooow, jak Ty pięknie wyglądasz, a jaka figura, brawa za ciężką pracę, jestem pod wrażeniem ![]() Black, gratulacje dla siostry Misiael straszne co przeszłyście, kurde dziewczyny ściskam Was mocno a w tajemnicy Ci powiem,że kiedyś co podlinkowałaś te koturny Tommiego H to TZ mi kupił ![]() ![]() ![]() Iffonka pytałaś o spodnie, sorku ale ja w weekend to mało co kompa włączam, kupilam je w małym butiku,żadna sieciówka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3364 |
Zadomowienie
|
![]() Silver, kciuki za wizyte chociaz juz na pewno po. Mam nadzieje, ze lekarka potwierdzila te dobre wyniki? ![]() ![]() Zdjecia cudne, obie z Daria jestecie sliczne ![]() To samo tyczy sie fewci z Blanka ![]() ![]() ![]() pstryczku Kuba juz taki dorosly sie wydaje ![]() ![]() misiu dziewczyny juz wszystko napisaly, nie obwiniaj sie! ![]() ![]() marsi super, ze wyjazd udany! Tommy ma piekne buty ale albo ja mialam do nich pecha albo jakoscia jednak nie grzesza. Po kilku razach na nogach urwal mi sie taki pasek co przy podeszwie byl ![]() ![]() Aga, Black wielkie gratulacje dla siostr ![]() ![]() ![]() U nas tez ze zmiana pieluszki problem ![]() ![]()
#3365 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() ![]() No właśnie, ![]() ![]() Nie zasypia sama. W dzień ma jedną drzemkę. I usypiam ją tak że daję jej herbatkę, siadam , biorę ją na kolana i tulę. Potem daję smoczka a jak zaśnie to odkładam ją do łóżeczka. Nie muszę z nią chodzić , bujać itd. Tylko siedzę z nią. Jakbym ją odłożyła od razu do łóżeczka to nie zaśnie sama. Wieczorem po kąpieli tak samo tylko daję jej mleczko i przy mleczku zasypia od razu. ------------------- Cześć Wam ![]() Myśmy były rano u nefrologa. Lekarka była bardzo zdziwiona tym wynikiem, ale powiedziała że jest to możliwe, że nagle taka poprawa jest. I powiedziała że raczej ta lekarka nie mogła się pomylić. Mówi że często się zdarza że dzieci z tego wyrastają i wada po prostu znika. W lipcu mamy znów scyntygrafię i usg. No i wtedy dopiero zobaczymy co dalej. Czyli dalej muszę żyć w niepewności. Dziękuję za kciuki. ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Dziękuję ![]() ![]() Ja już się nie umiem doczekać żeby wziąć te maleństwo na ręce ![]()
#3366 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane mam prosbe niektore z was jeszcze chodza do osrodkow reha mozecie popytac czy ktos nie chce sprzedac kombinezonu teratogs rozm 7-12 kg chyba ma oznaczenie 200 chcemy sprobowac cwiczen w nim a nie usmiecha mi sie wydawac prawie 3000 na niego w sumie to taka szmatka a uzywane chodza za ok 600zl przeszukuje neta ale wiecie czesto w osrodkach wisza ogloszenia albo jedna mama od drugiej odkupuje
I druga poszukiwana rzecz buty narciarskie dla Jula super w nich chodzi rozmiar obecnie msmy 19 wiec jak najmniejsze moze macie jakies zalegające w piwnicy chetnie odkupie Marsi super ze wyjazd udany a niezdazylam napisac fasolka super az sama zaczelam myslec nastawiacie sie na trzeciego synka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3367 |
Wtajemniczenie
|
Wracam po przerwie. Jestem wypompowana, dobrze że TŻ ma wolne... No więc Iguś strasznie przechodził tą jelitówkę: wymioty, biegunka, gorączka. Nic nie jadł poza uu, przez jeden dzień nawet uu odmawiał. Kilka dni wyjętych z życiorysu. Później złapało moją teściową. Młody był bardzo marudny, głównie naręczny, płaczliwy. Dodatkowo już 3 tydzień ma katar i robił bardzo śluzowe kupy. Poszliśmy do lekarza i katar może mieć podłoże alergiczne, dostaliśmy zyrtec i jakieś krople rhino argent. Poprawy nie widzę
![]() Przypominamy się i zostawiamy buziaki ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-05-14 o 09:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Ill, jaki model z Igusia
![]() Jeeeej, jak pizga ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-02 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O, Lidl mam w okolicy! Biedni jesteście ![]() Hej ![]() Młoda się przebudziła przed 6, już myslałam, że po spaniu, ale ją zagłaskałam i spałyśmy do 8.30 ![]() Właśnie u nas teraz też się piździ pogoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka usnela po 13.30... spi nadal tzn spala do 14.30 na lozku i sie przebudzila.. ale wczoraj opracowałam system dłuższego spania. (ja -krzesło obrotowe- Amelka) Tak więc wzielam taki mieciusi kocyk, polozylam A. pod głowe, do tego UU a ja mam dwie swobodne rece i moge pisać prace semestralne, no coś pieknego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
![]() oby wszystko bylo ok ![]() bylismy na malych zakupach ale K. nie bralismy ze soba bo taka piździawa ze hej ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Za chwilę w "Interwencji" na Polsacie będzie o kobiecie, której po porodzie lekarze nie usunęli całego łożyska, po miesiącu wycięli jej macicę i nie będzie mogła mieć już dzieci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Aga, Black ogromne gratulacje dla sióstr ![]() ![]() Misia jejciu, straszne przeżycie ![]() ![]() Mika my idziemy na rehabilitację dopiero 8 maja, to wtedy zapytam o ten kombinezon ![]() Silver mam nadzieję, że jest ok z nerką! Illusion biedny Iguś ![]() Fewciu jestem oczarowana jaka Blanka jest mobilna! A Ty przecudnie wyglądasz ![]() Wczoraj zepsuła mi się pralka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zadomowienie
|
Wątek mamuś styczniowych 2015 już jest na poczekalni, ale ten czas leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zadomowienie
|
Litlle jak w fałdy to nie seks tylko masturbacja
![]() A ja dziś pracowałam, ale były pustki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zakorzenienie
|
Illusion ale masz modela, a skąd masz takie piękne spodenki???? też takie chce
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas też zimno, brrrrrr coś bym zjadła, takie smaki za mną chodzą,że ho ho wogole talia mi zaniknęła i wyglądam jak kołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
Heja
O kurka powaznie u was zimnica wszedzie? U nas gorac na maksa (przypominam w gorach jestesmy) Pietraszko na buzce i rasiach opalony jak maly Mulat nosek to ma czarny ![]() Wzielam od wczoraj 6 gripexow i zaczelo mnie powoli stawiac na nogi w koncu ale dalej slaba jestem strasznie Black Aga gratulacje nowych babli w rodzinie! Silber bedzie dobrze :-* wizazowe kciuki maja moc!!! Misia, tule :-* takiego babla upilnowac ciezko moj dzisiaj latal za trzmielem wielkosci jego polowy dloni malo zawalu nie dostalam przeraza mnie lato ze wzglledu na te wszystkie insekty Marsi, jak cudownie ![]() Fewciu filmiku nie widze ale na pewno wygladacie przepieknie ![]() Mika Julek spiacy na koniu mnie rozlozyl na lopatki ![]() Ill buziak dla was zdrowka!!! Oby juz nic nie lapalo was :-* Cos jeszcze chcialan ale nie pamietam zaczynam pakowanie dzisiaj nad ranem wracamy buuuu Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3379 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
![]() Bancia strasznie marudna dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie też .. ble Cytat:
![]() Tyle żalu jest w Twoich postach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym, nie przesadzaj, jak można "nie widzieć", że waga zaczyna przekraczać 300kg. ba! 100kg! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 | ||
Zakorzenienie
|
To Was wymęczyło
![]() Igi model ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chcę Cię straszyć, ale jutro święto i o fachowca będzie trudno... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wrzucę zdjecie jak zgram z aparatu ![]() Mamy 3 zeba na turnusie tym razem trójka na dole , brak logiki i kiolejnosci całowity mam nadzieje ze jak juz sie przebił to nie idzie zaden kolejny bo 3 w 2 tygodnie to za duzo dla mnie
![]() |
#3382 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zyrtec masz? 10 kropli na noc. Albo wapno (calcium) w syropie, dawkowanie na opakowaniu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
Szaja wlasnie pomyslalam o wapnie,podalam i spi. Wiec moze to jednak alergia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() starszyzna pojechala na imprezke, mlody spiocha, malz wlasnie konczy przygotowywac kolacyjke, no zyc nie umierac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Meneq-właśnie dziś byłam w mieście i miałam w planach kupić te pieluchomajtki. Kupiłam... ![]() ![]() Nie będę się rozpisywać bo jakaś taka jestem dzisiaj... Nietutejsza. Byliśmy na zakupach (bez małego,bo pogoda do bani).Wróciliśmy-ja zostałam z synkiem a mąż później pojechał do kolegi grzebać w samochodzie. Idę coś zjeść i kładę się spać bo głowa mnie coś boli. Dobrej nocy miłe Panie ![]() Coś miałam wam napisać ale zapomniałam co ![]()
![]() |
#3386 |
Konto usunięte
|
Moja mama fundnęła Dorce butki na lato
![]() http://www.ccc.eu/pl/kids/catalog/all/329640 |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() W nocy dziec siedział i spiewał ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana jestes, ale nie uwazam sie za taką... ![]() Blanus przesłodka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To nadrabiam dalej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo sie ciesze z takiej diagnozy i mam nadzieje, ze badania to potwierdzą!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46274568] Dorotka też marud wielki dzisiaj, ogłaszam, że Syiwietta po cichu podrzuciła mi swojego Bartula ![]() [/QUOTE] Skarbie, Ty nie wiesz co mówisz ![]() ![]() Co do przewijania, u nas uz chyba najgorsze mineło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas tez do południa zimno, wiało, takze wyszlismy dopiero po drzemce i obiedzie o 13 ![]() ![]() EWULKAAA, ales wyszczuplała, figurka piekna, a co do włosów to ![]() Sezon na komarzyce ogłaszam za rozpoczęty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- INSOLITO, aj si ju ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-05-02 o 20:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Silver, tulam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
Ooo Gojka na pasku! Witaj, co u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.