|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Cytat:
Tył piękny. ![]() Cytat:
Na pewno ogarniesz szybko nową branżę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba wybrała pierwszą. Czerwone szpile jak najbardziej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rzęsy już teraz masz długaśne.
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Ja tylko na chwileczkę bo mamy z TZtem bardzo intensywny weekend
wszystkim PMka dzisiejszym i jutrzejszym życzę idealnego ślubu i wesela i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia Ze spraw ślubnych to mamy kolejne rozdane zaproszenia no i mamy auto do ślubu. Piękne białe BMW X3 Udanego weekendu - jeśli będę miała zasięg to będę podczytywać na bierząco. Sent from my RM-914_eu_poland_348 using Tapatalk |
|
|
|
#1743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od nietrafionego towarzystwa przy stole do piosenki z dedykacją dla PM w wykonaniu jednej dziewczyny, uwaga - Windą do nieba! No i jednak przekonałam się wczoraj że prostokątne stoły sa lepsze od okrągłych, jest większa integracja gości, można porozmawiać z kimś więcej niż tylko 2-3 nabliższe osoby. Rozdaliśmy też wczoraj 2 pierwsze zaproszenia Jedno koledze który się wczoraj zaręczył pracuje za granicą, więc ma się już starać o urlop we wrześniu, i drugie - parze która ślubuje w czerwcu - bardzo się ucieszyli, i powiedzieli że musiała by się chyba ziemia zawalić żeby ich nie było więc jesteśmy bardzo zadowoleni ![]() Aha - i byłam w szoku że usłyszałam Mydełko Fa jeszcze niedawno pisałam że to już się chyba nie zdarza
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
5 stron do nadrobienia
Lecę zaraz czytać ale najpierw :- wszystkiego najlepszego dla naszych żon z pierwszego majowego weekendu. Oby spełniły się wszystkie Wasze marzenia i Wasze wspólne życie było usłane różami Wczoraj mieliśmy intensywny dzień bo ustalaliśmy cały scenariusz wesela i ostateczne menu ![]() A jutro... Wybaczcie, ale Was opuszczam bo mam wieczór panieński ![]() ![]() ![]() Wrócę w poniedziałek - jak przeżyję
|
|
#1745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa, jaki cudny kociak Cytat:
dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Udanego panieńskiego ![]() Wyszłam z pracy dziś godzine wcześniej bo nie było ludzi i mnie puścili a teraz leze i się obijam
|
||||
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem zrozpaczona! Zupełnie nie mam czasu by tutaj z wami siedzieć, a tak bardzo bym chciała! Ostatnio nawet próbowałam odpisać na post, zaczęłam i skończyło się na połowie zdania...
Pysiu, cieszę się, że podoba ci się nowa praca! mam nadzieje że mi tez uda się znaleźć taką. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1747 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jedzenie jak? I muzyka? ED. Doczatałam
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-02 o 20:32 |
|||
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci kochana
Lemon_Drop to musiał być bardzo ekscytujący dzień najlepsze to te hity Ufff dobrze że ja mam prostokątne stoły hehe ![]() Gratulacje rozdania pierwszych zaproszeń i fajnie że tak miło reagują znajomi że będą choćby nie wiadomo co się działo ale będzie mieć "porównanie" i kolejne "złote wskazówki" ![]() bachara gratki zamówienia autka i rozdania zaproszeń ![]() Szczeperka miłej zabawy na panieńskim i czekam z niecierpliwością na relację
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia, możliwe że widziałam cię jakąś godzinę temu z mężem pod wola parkiem?
przejeżdżalam obok samochodem. Kurde z telefonu nie widzę waszych zdjęć. Enzunio, wrzucałaś zdjęcia sukienki na poprawiny? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1750 |
|
BAN stały
|
Kate wrzucałam linki do podobnych, w klubie jest zdjęcie mojej mamy w czarnej kiecce, to ta
|
|
|
|
#1751 |
|
Rozeznanie
|
kurcze namówiłyście mnie!!
Biorę pierwszą!! jeszcze tylko muszę się zdecydować czy kupić gotową czy szyć![]() A i widziałam kota Mjetka fajowski-KOCHAM KOTY! |
|
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
No wrócił narzeczony marnotrawny, po 26-cio godzinnym kawalerskim.
Oczy mu się świecą. Plusy: wyściskał mnie przeokropnie bo się stęsknił Wycałował Minusy: poszedł spać Wkurzyłam się bo mieliśmy 4 osoby na nocleg umówione tzn chciały abyśmy wzięli im pokój. No to opłaciliśmy a oni mi dziś piszą, że jednak rezygnują z tych pokoi Ciekawe czy menager mi kasę odda, a nie mała bo 440 zł. Jakiś czas temu dzwoniłam do pary z kościoła która ma ślub na 15-stą aby podzielić sie kosztami dekoracji kościoła. Mieli się dowiedzieć co i jak i dać znać. Oczywiście do ślubu 7 dni a tu nadal cisza Jak się nie odezwą, kościół nie będzie miał wcale dekoracji, no ale jakoś mnie to nie martwi bo jest piękny tak czy inaczej Ale wkurza mnie taka beztroska innych, choć też PM zaraz ma ślub więc powinna wiedzieć co czuje druga PMka
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Weekendowym PMkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
My dziś rozdaliśmy kilka zaproszeń, w tym 2 dla znajomych. Jeden kolega TŻ kompletnie się tego nie spodziewał i nie wiecie nawet jaką mega radość mu to sprawiło. Wiadomo, rodzina się cieszy i takie tam, ale po znajomych to dopiero widać radochę I mega pozytywnie zaskakują mnie pytania o to co chcemy na prezent- babcia, koleżanka. Zauważyłam też że nikt się nie burzy jak mówimy wprost że pieniądze, każdy potakuje że to najlepsza opcja. Dzisiejszy dzień pozytywnie, zobaczymy jak jutro, bo rodzinka TŻ się kłania
|
|
#1754 | |||
|
Zakorzenienie
|
zaraz będę nadrabiać klub, to obejrzę
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny patrzcie, jaka piękna sukienka ... poza tym nawet na suknię ślubną by się nadała
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, które zamawiały te albo podobne z załącznika zaproszenia z Decoris, jaki to jest papier ? w zamówieniu trzeba określić kolor okładki (całego zaproszenia) i tu nie wiem czy to jest ten biały czy ecru ? wydaje mi się, że jednak biały bo na tym ecru chyba zlałyby się paski z tłem ? jak myślicie ?
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam rudego franka , i manka ale ja zajmuje sie głównie frankiem, zresztą widać po jego masie a oto i on w młodości ![]() a teraz wygląda sobie tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam koty
ja miałam 13letniego dachowca, w pięknym szarym futerku w czarne prążki
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Franek
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-02 o 21:20 |
||
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to była chyba inna
odcinana pod biustem z tego, co pamiętam.
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-05-02 o 21:24 |
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie niestety to zjawisko (śmierć pod samochodem) wystepuje dość często.. w listopadzie zabiło mi czarnego leona, który był dla franka jak ojciec, dosłownie, mył go, przynosił mu myszy itp (patrz załącznik) spali sobie razem.. ryczałam za nim jak bóbr. a pare miesiecy wczesniej brata leona. a mójTż ma alergioastme na koty na chwile obecna mam trzy kocury, dwa te rude młode, nie bracia, ale ze sobą śpią i wszystko, i seniora rodu 7 letniego, którego tydzień nie ma wdomu, przychodzi sobie pojeść i idzie spowrotem na kotki ![]() ![]()
|
|
|
#1761 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś nie mam koncepcji jakie my moglibyśmy wynająć, w sumie jest mi to obojętne. Dzisiaj widzieliśmy z TŻ pod sklepem takie fajne retro autko, jemu się bardzo spodobało, więc może coś takiego będzie. ![]() Cytat:
Hmm to ciekawe odnośnie prostokątnych stołów, myślałam że może własnie przy okrągłych lepsza integracja. Muszę sobie to przemyśleć. :PCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pokażę Wam mojego zwierzaka.
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
to już wiemy skąd się wziął Twój nick !
![]() ale słodki ! czym go karmisz ? w ogóle to jak sie opiekuje jeżami ? nie nudzi mu sie ?
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis 100 dni do slubu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O fuck ale czad. Przeboski Kiedyś, przez moment myślałam o jeżu. Co do pokoju to właśnie nikt nie potrzebuje niestety. gratki
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie znam nikogo kto by miał jeżyka ![]() My powoli musielibyśmy się brać na wypisywanie save the date, tzn kopert, bo to pewnie też troche potrwa, a w wakacje chcemy wysłać ![]() Ale jakieś ślubne lenistwo nas złapalo ![]() Ja tak naprawde czekam juz na ostatni weekend czerwca, wtedy mamy nauki, poradnie i dni skupienia, takie 3w1 |
||
|
|
|
#1766 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami jabłko czy inny owoc. Jeszcze według Internetu powinien lubić robaczki, ale raz mu kupiłam je w sklepie zoologicznym i nie zasmakowały. ![]() Chyba się nie nudzi, ma w swoim terrarium zabawki, z których najlepsza to kołowrotek. Czasem biega sobie też po pokoju i węszy. Albo po ogródku, ale tylko w lecie, bo musi mieć powyżej 21 stopni. Ogólnie trzeba mu dużo uwagi poświęcić, żeby się oswoił, i to w nocy, bo w dzień to on śpi. ;PCytat:
![]() Oby udało się odzyskać kasę.
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia ogromnie współczuję
![]() Witam nową PM!! Boska suknia, boska figura Zmiana kodu - dziewiątka z przodu!! Rozdaliśmy kolejne 3 zaproszenia. Ciocia TŻ - ucieszyła się i zapowiedziała, że bedzie na 100 %. Kuzynka TŻ z rodziną - powiedzieli, że bardzo łądne zaproszenia (oglądała z 3 razy) po czym stwierdzili, że na pewno 1 lipca (data potwierdzenia) nie beda wiedzieli czy moga przyjechać ze wzgledu na jego prace, ale czuję , że i tak bedą. Brat TŻ z żoną - nie wiem czy w ogole oglądali, nawet nie podziekowali... Nie wiem czy to taka oczywistość (bedzie świadkiem) ale mogliby chociaż otworzyć kopertę... W ogóle to przykro mi trochę. Daliśmy te zapro, a tam zero zainteresowania tym ślubem... Nic. Tylko żeby nie odkładać dzieci na niewiadomo kiedy bo może być za późno (ja mam 25 lat, a tż 24...) Troche jestem rozczarowana. Nie chcę wielkich fajerwerków i łez radości z ich strony. Ale okazać zainteresowanie to tak ciężko? Czy ja za dużo wymagam....
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Atomoowka nie żartuję, on jest "gościem" w domu
spłodził już tyle potomstwa że normalny człowiek by sie z alimentów nie wypłacił. wszystkie laski w okolicy jego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas jak jeż przez droge w lecie wieczorami przebiega to taka frajda ale i niestety na drogach nie widzieć rozjechanego jeża w lecie to jakaś cudowna trasa chyba, bynajmniej u nas
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wymagasz za dużo Widać niektórzy tak mają. U mnie też tak było, daliśmy, odłożyli i dopiero jak zapytałam czemu nie otworzyli to wzięli się za otwieranie A co do zainteresowania ślubem, to koleżanki z mojej mamy pracy bardziej się interesują ślubem i weselem, pytają o sukienkę, o przygotowania niż rodzina Tż dzisiaj z przerażeniem stwierdził, że został ciut ponad miesiąc Bo wcześniej było, że jest jeszcze czas, pogadamy później
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Do slubu 18,5 godziny Leze w wannie i sie relaksuje ![]() w ogole sie nie stresuje, wrecz przeciwnie Bylismy u spowiedzi rano, potem uzgodnic z ksiedzem szczegoly, usmialismy sie az mnie policzki bolaly potem pazurki-mam hybrydy mleczny roz i po kilka krysztalkow na serdecznym, wskazujacym i kciuku ![]() Potem zawiezlismy z rodzicami wszystko na sale, stoly juz byly ustawione, poukladalismy winietki ![]() Niesamowite uczucie Zrobilismy probe tanca na sali i lekko spanikowalam na temat butow-szybka decyzja w razie W-kupuje drugie!! skoczylam na spontanie po te co ma Opium z Gino Rossi! zakup zrobilam w 2 min ![]() Ciagle ktos do mnie dzwoni, pisze, ze sie nie moze doczekac jutra ![]() Tak, to juz jutroooo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Tył piękny.
nie mogę się do tego przyzwyczaić 

Lecę zaraz czytać ale najpierw :
mam nadzieje że mi tez uda się znaleźć taką. 
i przejść ze świadkową