Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-02, 18:07   #1741
zły jeż
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dzięki,od razu poprawił mi się humor po wczorajszym dniu

Ona jest podobna z przodu do tej tylko jest marszczona i ma inne aplikacje przy dekolcie
To będzie baaardzo ładna sukienka.

Cytat:
Napisane przez mama_2010 Pokaż wiadomość

Sukienka zalezy jak stane tak sie ulozy, cholernie podoba mi sie tyl. Ma jakby dwie odslony
Świetna. Tył piękny.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

dziewczyny...jestem w pracy i siedze na wizażu nie mogę się do tego przyzwyczaić kocham moją nową pracę
Fajnie, że praca Ci się podoba. Warunki brzmią dobrze. Na pewno ogarniesz szybko nową branżę.

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tak fryzura taka jaka chcialam, frezje wpięte jest cudną :P makijaż juz poprawiony jak chcialam i mozna jechac cos zjesc, bo już mi burczy

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
Dobrze, że fryzura i makijaż udane.

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość

Moje drogie ubzdurałam sobie kieckę na poprawiny (2 opcje do wyboru) jak w załączniku- co myślicie? Nada się?? Aha i czy nie będzie to duże przegięcie jak chcę białą a szpilki mam czerwone??
Obie bardzo ładne i efektowne. Ja bym chyba wybrała pierwszą. Czerwone szpile jak najbardziej.

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
ps. zaproszenia są w kolorze srebrnym z tłoczoną fakturą i z personalizacją gości (foto akurat tych dodatkowych pustych) plus wstążeczka w kolorze wrzosu
W końcu możemy zacząć rozdawać
Gratuluję zaproszeń, świetne - moje ulubione kolory.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo za wsparcie

Jutro po poludniu jade do rodzicow i bede przymierzała sukienke! Nie moge sie doczekac! Znajde moze tam moj welon - to wysle zdjecie
Zamowilismy wreszcie obraczki z napisem "forever young i data” i dobralam te brylanciki jak radzilyscie
Super, ciekawa jestem zdjęcia z przymiarki.
Rzęsy już teraz masz długaśne.
Stary 2014-05-02, 18:36   #1742
bachara
Rozeznanie

GG do bachara
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Ja tylko na chwileczkę bo mamy z TZtem bardzo intensywny weekend wszystkim PMka dzisiejszym i jutrzejszym życzę idealnego ślubu i wesela i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

Ze spraw ślubnych to mamy kolejne rozdane zaproszenia no i mamy auto do ślubu. Piękne białe BMW X3

Udanego weekendu - jeśli będę miała zasięg to będę podczytywać na bierząco.

Sent from my RM-914_eu_poland_348 using Tapatalk
Stary 2014-05-02, 18:53   #1743
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Lemon_Drop po małych przejściach ważne że w końcu są a kukardki - lubieM oj lubieM
No to wesele jak widać udane
Raczej tak, chociaż było kilka wpadek Od nietrafionego towarzystwa przy stole do piosenki z dedykacją dla PM w wykonaniu jednej dziewczyny, uwaga - Windą do nieba! Myślałam że padnę jak to usłyszałam!
No i jednak przekonałam się wczoraj że prostokątne stoły sa lepsze od okrągłych, jest większa integracja gości, można porozmawiać z kimś więcej niż tylko 2-3 nabliższe osoby.

Rozdaliśmy też wczoraj 2 pierwsze zaproszenia Jedno koledze który się wczoraj zaręczył pracuje za granicą, więc ma się już starać o urlop we wrześniu, i drugie - parze która ślubuje w czerwcu - bardzo się ucieszyli, i powiedzieli że musiała by się chyba ziemia zawalić żeby ich nie było więc jesteśmy bardzo zadowoleni

Aha - i byłam w szoku że usłyszałam Mydełko Fa jeszcze niedawno pisałam że to już się chyba nie zdarza
Stary 2014-05-02, 19:13   #1744
Szczeperka
Wtajemniczenie

5 stron do nadrobienia Lecę zaraz czytać ale najpierw :

- wszystkiego najlepszego dla naszych żon z pierwszego majowego weekendu. Oby spełniły się wszystkie Wasze marzenia i Wasze wspólne życie było usłane różami

Wczoraj mieliśmy intensywny dzień bo ustalaliśmy cały scenariusz wesela i ostateczne menu. Już wszystko gotowe i jak komuś opowiadam to mówią że brzmi smacznie

A jutro... Wybaczcie, ale Was opuszczam bo mam wieczór panieński
Wrócę w poniedziałek - jak przeżyję (szykuje się wyjazd dwudniowy Bóg-wie-gdzie)

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 19:26   #1745
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
pierwsza fenomenalna, gdybym miala takie nogiii i figure sprzed ciąży bralabym dla siebie!
ta druga... niestety nie podobają mi sie sukienki któych góra przypomina wejście seksownej bielizny do łózka. wybacz
MOIM ZDANIEM takie keicki mówią same za siebie... niekoniecznie pozytywnie

a skąd! też mam rudego Mjetka a tot i on :P

Aaaa, jaki cudny kociak

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Fajnie, że praca Ci się podoba. Warunki brzmią dobrze. Na pewno ogarniesz szybko nową branżę.
Oby dzięki

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwileczkę bo mamy z TZtem bardzo intensywny weekend wszystkim PMka dzisiejszym i jutrzejszym życzę idealnego ślubu i wesela i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

Ze spraw ślubnych to mamy kolejne rozdane zaproszenia no i mamy auto do ślubu. Piękne białe BMW X3

Udanego weekendu - jeśli będę miała zasięg to będę podczytywać na bierząco.

Sent from my RM-914_eu_poland_348 using Tapatalk
Gratki za rozdane zapro i załatwione auto

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
5 stron do nadrobienia Lecę zaraz czytać ale najpierw :

- wszystkiego najlepszego dla naszych żon z pierwszego majowego weekendu. Oby spełniły się wszystkie Wasze marzenia i Wasze wspólne życie było usłane różami

Wczoraj mieliśmy intensywny dzień bo ustalaliśmy cały scenariusz wesela i ostateczne menu. Już wszystko gotowe i jak komuś opowiadam to mówią że brzmi smacznie

Wrócę w poniedziałek - jak przeżyję (szykuje się wyjazd dwudniowy Bóg-wie-gdzie)

Udanego panieńskiego

Wyszłam z pracy dziś godzine wcześniej bo nie było ludzi i mnie puścili a teraz leze i się obijam

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:14   #1746
Kate Noir
Zakorzenienie

Dziewczyny, jestem zrozpaczona! Zupełnie nie mam czasu by tutaj z wami siedzieć, a tak bardzo bym chciała! Ostatnio nawet próbowałam odpisać na post, zaczęłam i skończyło się na połowie zdania...

Pysiu, cieszę się, że podoba ci się nowa praca! mam nadzieje że mi tez uda się znaleźć taką.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:19   #1747
enzunio
BAN stały

Cytat:
guziczki na pupie :slin a:

Moje drogie ubzdurałam sobie kieckę na poprawiny (2 opcje do wyboru) jak w załączniku- co myślicie? Nada się?? Aha i czy nie będzie to duże przegięcie jak chcę białą a szpilki mam czerwone??
Obie bardzo mi się podobają
Cytat:
zapomniałam wrzucić tyłu pierwszej sukienki, a to on mi się najbardziej podoba.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
mama_2010 witaj

Enzunio współczuję odmowy i przejść ze świadkową

Elrosa pięknie ci idzie!

Atomoowka ale TŻ poszalał

Iliy gratki za zaproszenia! Podobają mi się, chociaż kokarda troszkę nie w moim stylu

My po weselu, TŻ jeszcze dochodzi do siebie Po wczorajszej próbie fryzury doszłam do wniosku że do siebie chcę tylko lekko podpiete
Jak się nie wykaże przy panieńskim to ją przechrzczę

A jedzenie jak? I muzyka?

ED. Doczatałam

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-05-02 o 20:32
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:22   #1748
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Gratuluję zaproszeń, świetne - moje ulubione kolory.
Dziękuję Ci kochana

Lemon_Drop to musiał być bardzo ekscytujący dzień najlepsze to te hity
Ufff dobrze że ja mam prostokątne stoły hehe
Gratulacje rozdania pierwszych zaproszeń i fajnie że tak miło reagują znajomi że będą choćby nie wiadomo co się działo To w czerwcu znowu balujecie ale będzie mieć "porównanie" i kolejne "złote wskazówki"

bachara gratki zamówienia autka i rozdania zaproszeń

Szczeperka miłej zabawy na panieńskim i czekam z niecierpliwością na relację
Stary 2014-05-02, 20:25   #1749
Kate Noir
Zakorzenienie

Ysia, możliwe że widziałam cię jakąś godzinę temu z mężem pod wola parkiem? przejeżdżalam obok samochodem.

Kurde z telefonu nie widzę waszych zdjęć. Enzunio, wrzucałaś zdjęcia sukienki na poprawiny?

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:32   #1750
enzunio
BAN stały

Kate wrzucałam linki do podobnych, w klubie jest zdjęcie mojej mamy w czarnej kiecce, to ta
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:34   #1751
kasia1201
Rozeznanie

kurcze namówiłyście mnie!! Biorę pierwszą!! jeszcze tylko muszę się zdecydować czy kupić gotową czy szyć

A i widziałam kota Mjetka fajowski-KOCHAM KOTY!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:35   #1752
Atomoowka
Wtajemniczenie

No wrócił narzeczony marnotrawny, po 26-cio godzinnym kawalerskim.
Oczy mu się świecą.
Plusy:
wyściskał mnie przeokropnie bo się stęsknił
Wycałował
Minusy:
poszedł spać

Wkurzyłam się bo mieliśmy 4 osoby na nocleg umówione tzn chciały abyśmy wzięli im pokój. No to opłaciliśmy a oni mi dziś piszą, że jednak rezygnują z tych pokoi
Ciekawe czy menager mi kasę odda, a nie mała bo 440 zł.

Jakiś czas temu dzwoniłam do pary z kościoła która ma ślub na 15-stą aby podzielić sie kosztami dekoracji kościoła.
Mieli się dowiedzieć co i jak i dać znać. Oczywiście do ślubu 7 dni a tu nadal cisza
Jak się nie odezwą, kościół nie będzie miał wcale dekoracji, no ale jakoś mnie to nie martwi bo jest piękny tak czy inaczej
Ale wkurza mnie taka beztroska innych, choć też PM zaraz ma ślub więc powinna wiedzieć co czuje druga PMka

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 20:36   #1753
exist_
Zakorzenienie

Weekendowym PMkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Życia pełnego szczęścia i miłości u boku mężów

My dziś rozdaliśmy kilka zaproszeń, w tym 2 dla znajomych. Jeden kolega TŻ kompletnie się tego nie spodziewał i nie wiecie nawet jaką mega radość mu to sprawiło. Wiadomo, rodzina się cieszy i takie tam, ale po znajomych to dopiero widać radochę
I mega pozytywnie zaskakują mnie pytania o to co chcemy na prezent- babcia, koleżanka. Zauważyłam też że nikt się nie burzy jak mówimy wprost że pieniądze, każdy potakuje że to najlepsza opcja. Dzisiejszy dzień pozytywnie, zobaczymy jak jutro, bo rodzinka TŻ się kłania
Stary 2014-05-02, 20:50   #1754
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
tak, odebrałam osobiście wrzuciłam foto w klubie jakby coś
zaraz będę nadrabiać klub, to obejrzę
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
patrzyłam wstępnie, ale jeszcze popatrzę

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mam z materiału "ekskluzywnego" cokolwiek to oznacza Satyna to to na pewno nie jest, mi ten materiał podchodzi pod skórę.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem zrozpaczona! Zupełnie nie mam czasu by tutaj z wami siedzieć, a tak bardzo bym chciała! Ostatnio nawet próbowałam odpisać na post, zaczęłam i skończyło się na połowie zdania...

Pysiu, cieszę się, że podoba ci się nowa praca! mam nadzieje że mi tez uda się znaleźć taką.

u mnie też kiepsko z czasem ostatnio, więc rozumiem

dziewczyny patrzcie, jaka piękna sukienka ... gdybym miała wolne 500zł i nie miała sukienki na poprawiny, to chyba brałabym w ciemno poza tym nawet na suknię ślubną by się nadała http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1399054827991
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 21:07   #1755
Holly Nieduża
Zakorzenienie

dziewczyny, które zamawiały te albo podobne z załącznika zaproszenia z Decoris, jaki to jest papier ? w zamówieniu trzeba określić kolor okładki (całego zaproszenia) i tu nie wiem czy to jest ten biały czy ecru ?

wydaje mi się, że jednak biały bo na tym ecru chyba zlałyby się paski z tłem ? jak myślicie ?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kropkinew156.jpg (64,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kropkinew173.jpg (63,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kropkinew203.jpg (80,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg th_1_1_pl.jpg (8,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg thumb.php.jpg (9,0 KB, 4 załadowań)
Stary 2014-05-02, 21:08   #1756
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
pierwsza fenomenalna, gdybym miala takie nogiii i figure sprzed ciąży bralabym dla siebie!
ta druga... niestety nie podobają mi sie sukienki któych góra przypomina wejście seksownej bielizny do łózka. wybacz
MOIM ZDANIEM takie keicki mówią same za siebie... niekoniecznie pozytywnie

a skąd! też mam rudego Mjetka a tot i on :P
hah ale swietny, no tak, na klawiaturze najwygodniej
ja mam rudego franka , i manka ale ja zajmuje sie głównie frankiem, zresztą widać po jego masie
a oto i on w młodości

a teraz wygląda sobie tak

Cytat:

trzymam kciuki zeby sie udało wszystko

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-02, 21:12   #1757
say-hello
Zakorzenienie

uwielbiam koty czekolada, ten twój rudziak jest przepiękny to zdjęcie z młodości wygląda jakby z reklamy whiskasa! ja miałam 13letniego dachowca, w pięknym szarym futerku w czarne prążki niestety rok temu wpadła pod samochód
Stary 2014-05-02, 21:19   #1758
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

dziewczyny patrzcie, jaka piękna sukienka ... gdybym miała wolne 500zł i nie miała sukienki na poprawiny, to chyba brałabym w ciemno poza tym nawet na suknię ślubną by się nadała http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1399054827991
Piękna a czy Opium nie miala takiej na sesji narzeczeńskiej?

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja mam rudego franka , i manka ale ja zajmuje sie głównie frankiem, zresztą widać po jego masie
a oto i on w młodości

Booooooski jest

Franek my tąk syna chcielibyśmy nazwać

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-05-02 o 21:20
Stary 2014-05-02, 21:23   #1759
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna a czy Opium nie miala takiej na sesji narzeczeńskiej?
nie, to była chyba inna odcinana pod biustem z tego, co pamiętam.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-05-02 o 21:24
Stary 2014-05-02, 21:38   #1760
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam koty czekolada, ten twój rudziak jest przepiękny to zdjęcie z młodości wygląda jakby z reklamy whiskasa! ja miałam 13letniego dachowca, w pięknym szarym futerku w czarne prążki niestety rok temu wpadła pod samochód
ja też uwielbiam
u mnie niestety to zjawisko (śmierć pod samochodem) wystepuje dość często.. w listopadzie zabiło mi czarnego leona, który był dla franka jak ojciec, dosłownie, mył go, przynosił mu myszy itp (patrz załącznik) spali sobie razem.. ryczałam za nim jak bóbr. a pare miesiecy wczesniej brata leona. a mójTż ma alergioastme na koty na chwile obecna mam trzy kocury, dwa te rude młode, nie bracia, ale ze sobą śpią i wszystko, i seniora rodu 7 letniego, którego tydzień nie ma wdomu, przychodzi sobie pojeść i idzie spowrotem na kotki

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-02, 21:48   #1761
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość

Gratuluję autka. Jakoś nie mam koncepcji jakie my moglibyśmy wynająć, w sumie jest mi to obojętne. Dzisiaj widzieliśmy z TŻ pod sklepem takie fajne retro autko, jemu się bardzo spodobało, więc może coś takiego będzie.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Raczej tak, chociaż było kilka wpadek Od nietrafionego towarzystwa przy stole do piosenki z dedykacją dla PM w wykonaniu jednej dziewczyny, uwaga - Windą do nieba! Myślałam że padnę jak to usłyszałam!
No i jednak przekonałam się wczoraj że prostokątne stoły sa lepsze od okrągłych, jest większa integracja gości, można porozmawiać z kimś więcej niż tylko 2-3 nabliższe osoby.

Rozdaliśmy też wczoraj 2 pierwsze zaproszenia Jedno koledze który się wczoraj zaręczył pracuje za granicą, więc ma się już starać o urlop we wrześniu, i drugie - parze która ślubuje w czerwcu - bardzo się ucieszyli, i powiedzieli że musiała by się chyba ziemia zawalić żeby ich nie było więc jesteśmy bardzo zadowoleni

Aha - i byłam w szoku że usłyszałam Mydełko Fa jeszcze niedawno pisałam że to już się chyba nie zdarza
Windą do nieba -
Hmm to ciekawe odnośnie prostokątnych stołów, myślałam że może własnie przy okrągłych lepsza integracja. Muszę sobie to przemyśleć. :P

Cytat:

Udanego panieńskiego.

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No wrócił narzeczony marnotrawny, po 26-cio godzinnym kawalerskim.
Oczy mu się świecą.
Plusy:
wyściskał mnie przeokropnie bo się stęsknił
Wycałował
Minusy:
poszedł spać

Wkurzyłam się bo mieliśmy 4 osoby na nocleg umówione tzn chciały abyśmy wzięli im pokój. No to opłaciliśmy a oni mi dziś piszą, że jednak rezygnują z tych pokoi
Ciekawe czy menager mi kasę odda, a nie mała bo 440 zł.

Jakiś czas temu dzwoniłam do pary z kościoła która ma ślub na 15-stą aby podzielić sie kosztami dekoracji kościoła.
Mieli się dowiedzieć co i jak i dać znać. Oczywiście do ślubu 7 dni a tu nadal cisza
Jak się nie odezwą, kościół nie będzie miał wcale dekoracji, no ale jakoś mnie to nie martwi bo jest piękny tak czy inaczej
Ale wkurza mnie taka beztroska innych, choć też PM zaraz ma ślub więc powinna wiedzieć co czuje druga PMka
Irytujące, zarówno zmienianie zdania przez znajomych, jak i jego niewyrażanie przez tę parę. :/ Może ktoś inny by potrzebował pokoju?

Cytat:

dziewczyny patrzcie, jaka piękna sukienka ... gdybym miała wolne 500zł i nie miała sukienki na poprawiny, to chyba brałabym w ciemno poza tym nawet na suknię ślubną by się nadała
Ciekawa, w czerwieni też super.

Cytat:
a oto i on w młodości

Jeeej jaki śliczny. Przesłodki.

Pokażę Wam mojego zwierzaka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 472227_10150869480990139_1832317582_o.jpg (77,2 KB, 71 załadowań)
Stary 2014-05-02, 21:52   #1762
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
to już wiemy skąd się wziął Twój nick !
ale słodki ! czym go karmisz ? w ogóle to jak sie opiekuje jeżami ? nie nudzi mu sie ?

🤍

Stary 2014-05-02, 21:54   #1763
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dzis 100 dni do slubu

punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 22:11   #1764
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też uwielbiam
u mnie niestety to zjawisko (śmierć pod samochodem) wystepuje dość często.. w listopadzie zabiło mi czarnego leona, który był dla franka jak ojciec, dosłownie, mył go, przynosił mu myszy itp (patrz załącznik) spali sobie razem.. ryczałam za nim jak bóbr. a pare miesiecy wczesniej brata leona. a mójTż ma alergioastme na koty na chwile obecna mam trzy kocury, dwa te rude młode, nie bracia, ale ze sobą śpią i wszystko, i seniora rodu 7 letniego, którego tydzień nie ma wdomu, przychodzi sobie pojeść i idzie spowrotem na kotki
Cudne masz koty ( choć ja psiara) ale błagam powiedz, że żartujesz.

Cytat:

O fuck ale czad. Przeboski
Kiedyś, przez moment myślałam o jeżu.

Co do pokoju to właśnie nikt nie potrzebuje niestety.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Dzis 100 dni do slubu

gratki

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 22:41   #1765
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
ja też uwielbiam

Cytat:
Gratuluję autka. Jakoś nie mam koncepcji jakie my moglibyśmy wynająć, w sumie jest mi to obojętne. Dzisiaj widzieliśmy z TŻ pod sklepem takie fajne retro autko, jemu się bardzo spodobało, więc może coś takiego będzie.

Windą do nieba -
Hmm to ciekawe odnośnie prostokątnych stołów, myślałam że może własnie przy okrągłych lepsza integracja. Muszę sobie to przemyśleć. :P

Udanego panieńskiego.

Irytujące, zarówno zmienianie zdania przez znajomych, jak i jego niewyrażanie przez tę parę. :/ Może ktoś inny by potrzebował pokoju?

Ciekawa, w czerwieni też super.

Kotki przesłodkie, ale jeżyk miszcz nie znam nikogo kto by miał jeżyka
My powoli musielibyśmy się brać na wypisywanie save the date, tzn kopert, bo to pewnie też troche potrwa, a w wakacje chcemy wysłać
Ale jakieś ślubne lenistwo nas złapalo
Ja tak naprawde czekam juz na ostatni weekend czerwca, wtedy mamy nauki, poradnie i dni skupienia, takie 3w1

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-05-02, 22:45   #1766
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
to już wiemy skąd się wziął Twój nick !
ale słodki ! czym go karmisz ? w ogóle to jak sie opiekuje jeżami ? nie nudzi mu sie ?
Jada zazwyczaj karmę dla kociąt - polecane przez hodowcę, podobno ma wszystkie potrzebne składniki. Czasami jabłko czy inny owoc. Jeszcze według Internetu powinien lubić robaczki, ale raz mu kupiłam je w sklepie zoologicznym i nie zasmakowały.
Chyba się nie nudzi, ma w swoim terrarium zabawki, z których najlepsza to kołowrotek. Czasem biega sobie też po pokoju i węszy. Albo po ogródku, ale tylko w lecie, bo musi mieć powyżej 21 stopni. Ogólnie trzeba mu dużo uwagi poświęcić, żeby się oswoił, i to w nocy, bo w dzień to on śpi. ;P

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Cudne masz koty ( choć ja psiara) ale błagam powiedz, że żartujesz.

O fuck ale czad. Przeboski
Kiedyś, przez moment myślałam o jeżu.

Co do pokoju to właśnie nikt nie potrzebuje niestety.

gratki
Dzięki, polecam jeża.
Oby udało się odzyskać kasę.
Stary 2014-05-02, 22:52   #1767
mimi_77
Zakorzenienie

Tysia ogromnie współczuję

Witam nową PM!!
Boska suknia, boska figura

Zmiana kodu - dziewiątka z przodu!!

Rozdaliśmy kolejne 3 zaproszenia. Ciocia TŻ - ucieszyła się i zapowiedziała, że bedzie na 100 %. Kuzynka TŻ z rodziną - powiedzieli, że bardzo łądne zaproszenia (oglądała z 3 razy) po czym stwierdzili, że na pewno 1 lipca (data potwierdzenia) nie beda wiedzieli czy moga przyjechać ze wzgledu na jego prace, ale czuję , że i tak bedą. Brat TŻ z żoną - nie wiem czy w ogole oglądali, nawet nie podziekowali... Nie wiem czy to taka oczywistość (bedzie świadkiem) ale mogliby chociaż otworzyć kopertę... W ogóle to przykro mi trochę. Daliśmy te zapro, a tam zero zainteresowania tym ślubem... Nic. Tylko żeby nie odkładać dzieci na niewiadomo kiedy bo może być za późno (ja mam 25 lat, a tż 24...) Troche jestem rozczarowana. Nie chcę wielkich fajerwerków i łez radości z ich strony. Ale okazać zainteresowanie to tak ciężko? Czy ja za dużo wymagam....

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:16   #1768
czekooczekolada
Zakorzenienie

Atomoowka nie żartuję, on jest "gościem" w domu spłodził już tyle potomstwa że normalny człowiek by sie z alimentów nie wypłacił. wszystkie laski w okolicy jego jakiś seksomaniak z niego jest taki

Cytat:
Kotki przesłodkie, ale jeżyk miszcz nie znam nikogo kto by miał jeżyka
My powoli musielibyśmy się brać na wypisywanie save the date, tzn kopert, bo to pewnie też troche potrwa, a w wakacje chcemy wysłać
Ale jakieś ślubne lenistwo nas złapalo
Ja tak naprawde czekam juz na ostatni weekend czerwca, wtedy mamy nauki, poradnie i dni skupienia, takie 3w1
nas też lenistwo złapało, normalnie NIC nie załatwiliśmy ostatnio

Cytat:
Jada zazwyczaj karmę dla kociąt - polecane przez hodowcę, podobno ma wszystkie potrzebne składniki. Czasami jabłko czy inny owoc. Jeszcze według Internetu powinien lubić robaczki, ale raz mu kupiłam je w sklepie zoologicznym i nie zasmakowały.
Chyba się nie nudzi, ma w swoim terrarium zabawki, z których najlepsza to kołowrotek. Czasem biega sobie też po pokoju i węszy. Albo po ogródku, ale tylko w lecie, bo musi mieć powyżej 21 stopni. Ogólnie trzeba mu dużo uwagi poświęcić, żeby się oswoił, i to w nocy, bo w dzień to on śpi. ;P
kurde ale fajnie u nas jak jeż przez droge w lecie wieczorami przebiega to taka frajda kiedyś nawet ratowałyśmy jeżyka bo leżał, chyba coś w łapke miał zrobione i nie mógł iść. włożyłyśmy go do pudełka dałyśmy mu wode i jabłko ale i niestety na drogach nie widzieć rozjechanego jeża w lecie to jakaś cudowna trasa chyba, bynajmniej u nas

🤍

Stary 2014-05-02, 23:20   #1769
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Rozdaliśmy kolejne 3 zaproszenia. Ciocia TŻ - ucieszyła się i zapowiedziała, że bedzie na 100 %. Kuzynka TŻ z rodziną - powiedzieli, że bardzo łądne zaproszenia (oglądała z 3 razy) po czym stwierdzili, że na pewno 1 lipca (data potwierdzenia) nie beda wiedzieli czy moga przyjechać ze wzgledu na jego prace, ale czuję , że i tak bedą. Brat TŻ z żoną - nie wiem czy w ogole oglądali, nawet nie podziekowali... Nie wiem czy to taka oczywistość (bedzie świadkiem) ale mogliby chociaż otworzyć kopertę... W ogóle to przykro mi trochę. Daliśmy te zapro, a tam zero zainteresowania tym ślubem... Nic. Tylko żeby nie odkładać dzieci na niewiadomo kiedy bo może być za późno (ja mam 25 lat, a tż 24...) Troche jestem rozczarowana. Nie chcę wielkich fajerwerków i łez radości z ich strony. Ale okazać zainteresowanie to tak ciężko? Czy ja za dużo wymagam....

Nie wymagasz za dużo Widać niektórzy tak mają. U mnie też tak było, daliśmy, odłożyli i dopiero jak zapytałam czemu nie otworzyli to wzięli się za otwieranie
A co do zainteresowania ślubem, to koleżanki z mojej mamy pracy bardziej się interesują ślubem i weselem, pytają o sukienkę, o przygotowania niż rodzina

Tż dzisiaj z przerażeniem stwierdził, że został ciut ponad miesiąc I o dziwo nie mówi, że jeszcze zostało sporo czasu i nawet zaczął słuchać mojego marudzenia na wszelkie tematy ślubne Bo wcześniej było, że jest jeszcze czas, pogadamy później
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:23   #1770
madzixx88
Zakorzenienie

Hej

Do slubu 18,5 godziny

Leze w wannie i sie relaksuje w ogole sie nie stresuje, wrecz przeciwnie

Bylismy u spowiedzi rano, potem uzgodnic z ksiedzem szczegoly, usmialismy sie az mnie policzki bolaly potem pazurki-mam hybrydy mleczny roz i po kilka krysztalkow na serdecznym, wskazujacym i kciuku

Potem zawiezlismy z rodzicami wszystko na sale, stoly juz byly ustawione, poukladalismy winietki
Niesamowite uczucie

Zrobilismy probe tanca na sali i lekko spanikowalam na temat butow-szybka decyzja w razie W-kupuje drugie!! skoczylam na spontanie po te co ma Opium z Gino Rossi! zakup zrobilam w 2 min

Ciagle ktos do mnie dzwoni, pisze, ze sie nie moze doczekac jutra
Tak, to juz jutroooo

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości