Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-02, 23:08   #3361
Agnjeska
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Hi
Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
to chyba nie przeszkoda ?

mi chodzi i o to i o to . jednak wyprofilowane słabo. no ale wiadomo jeśli nie bazowe to spoko .

ale U WAS inne drogi zapewne....

ja jestem na Nie.

Wczoraj byliśmy w zoo takim małym . R zachwycony . a na placu zabaw ...hehe można powiedzieć ze pływał w piasku , raczkował , kopał ,sypał i ..niestety trochę zjadł .

i najważniejsze !!!!!!!wczoraj zrobil pierwsze 4 kroki !!!!! a dziś już sam chodzicały pokój 50 mietrowy przejdzie sam na raz!!!!
Jejkus a jak się cieszy no sam staje i sam sobie brawo robi a potem znowu i znowu !
Jak ja się ciesze ,my wszyscy ,i wszyscy mu brawo bijemy ciagle . i tak się cieszymy nawet nie z tego ze sam chodzi ale z tego ze taką mu to radoche sprawia
Może i lepsze ja osobiście nie praktykowalam. Ba nawet roweru nie mam

Brawo dla R. ! Radość zawsze bezcenna (:

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:31   #3362
alliw
Zadomowienie

Hej
cztery strony do nadrobienia więc bez cytowania (tylko metodą na BYou ):
Kwiatuszku, ja dosyc długo myłam tym szamponem ale dlatego ze my myjemy włosy Jankowi dwa razy w tyg (wczesniej strasznie sie burzył przy myciu głowy i dlatego nie robimy tego za czesto, chociaz juz mu nie przeszkadza ) ale ciemieniucha zeszła, takze ja uwazam ze pomogł. Zdrówka dla Karolka.

Achna, no jesteś My mamy ten jeździk kubusiowy od sąsiadów. Janek go lubi różowe skarpetki A dla tzta baty. Moj tez gra (w hearthstone, ale na spacer zawsze uda mi sie go wyciagnac)

Malpka, Karol cudowny akrobata w wersji na małego Komorowskiego leże widzę, ze tez oglądacie 1 z 10

Kasia, skoro grill upiony to żeby Wam pogoda dopisała

Trolla, zdrówka dla Tymka. Moge wpaśc jutro?

JolanT, wspólczuję tych akcji z kręgosłupem. I rad tesciowej też.

Pani, Janek wczoraj spał tylko tyle co jechalismy autem na wies (czyli po niecałe 40 min w kazdą stronę, bo nie zasnął od razu). Ale dzis drzemał 2 godziny takze to chyba był jednorazowy wybryk (mam nadzieję). Super że z Torreskiem lepiej. Fryzura, yyyyyyyy, wtf

Agateczka, zdrówka dla Bartusia

Klementyna, straznik teksasu dla Ciebie zdrówka, obys się nie rozłozyła na weselicho

Cathlyn, jaka smakoszka z L. z tymi ogórami

Tasiu, z tym paznokciem niefajnie (pamietam ze miałas robiony) A tżtowi nieźle się przytrafilo kopniaczki

Agnjeska, Jaska na plazy boska! Filmik obejrze jutro bo Janka pobudzę

Scarlett, hej hej! ale misliscie przejscia z tym rota. I widze ze jednak nie zwalniasz tempa, szalona kobieta

BYou, Zosia obrotna dziewczyna

Bzinka, zdrówka dla Hani

Moderna, nie moge obejrzec krzyczacego Marcela bo nie mam słuchawek, a nie chce Janka obudzić wiec jutro zobacze

Monicca, akcja z kupą

Oliwka, co do doradzania na ciuchach, ja miałam tak z przyjaciólką, jeździłam do niej, łaziłysmy po sklepach i ona mi doradzała, zawsze z pełnymi siatami wylaziłam z galerii (a kiedys to mi taką siare zrobiła, byłysmy w Zarze, mierzyłam sukienkę i miałam rajstopy zalozone, w cielistym kolorze ale jakies takie podbajerzone były, ale zalozone miałam pod spodnie, to juz tam nie patrzyłam jakie, a ta moja przyjaciólła do mnie na cała przymierzalnię: Boże, Alka, nie moge patrzec na te twoje rajstopy, jaka wiocha! Pani z obsługi parskneła smiechem, a ja prawie sie spaliłam ze wstydu)

Moni_ka.g, spokojnej podrózy i udanego pobytu na miejscu. Jakub w walizce boski!

Nestelle, brawo ogromniaste dla Roszka za samodzielne kroczki

Uff, udalo się

My wczoraj bylismy na wsi. Pogoda była w kratke, troche słonka złapalismy, po poludniu juz zimnica sie zrobiła, ale i tak wyjazd udany. Janek zachwycony. Dziadek zamontował juz piaskownice, ale J na razie tylko podziwiał z daleka. Jutro jakies fotki wrzuce.
Dzis zostalismy w miescie i pojechalismy po buciki. Wzielismy takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...arki/elefanten
A moj smakosz wczoraj zajadał sie makaronem z pesto (takim przygotowanym dla nas), a dzis wcinał zupe z botwinki i na deser truskawki z kiwi i z bananem . Rozkrecił sie z tym jedzeniem

Lece spać
Stary 2014-05-02, 23:43   #3363
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Nestelle
- dla Roszka ...!!

Agnieszka
- Jaska boska - ale cos mj sie zdaje ze ona "krzyczy" ba swoje nogi
EJ WYM MACIE SIE RUSZAC ..!

Klementynka
- obys byla zdrowa na weselu...!
Kacper fiuu fiuuu

Amelia
- mi to wsio radno - decyzja nalezy do Ciebie.

Dla wszystkich zakarazonych chirowitkow posylam Cieple fliuidy

Zalaczam dwie foty

1 kuoionych bucikow dla Milusia
ImageUploadedByWizaz Forum1399066845.946068.jpg

2 skradziona z profliu kolegi - drzewko na jednym z placu w centrum, kolo niego Milus kocha karmic ptaszki ( tuz obok jest "jeziorko" z fonttana, a ciekawostka jest to ze w tym miejscu jeszcze 70lat temu BYLO MORZE )
ImageUploadedByWizaz Forum1399066986.605344.jpg

Dobranoc ide spac

Kocham Cie Emilianku <3.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:49   #3364
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

Zalaczam dwie foty

1 kuoionych bucikow dla Milusia
Załącznik 5669888

2 skradziona z profliu kolegi - drzewko na jednym z placu w centrum, kolo niego Milus kocha karmic ptaszki ( tuz obok jest "jeziorko" z fonttana, a ciekawostka jest to ze w tym miejscu jeszcze 70lat temu BYLO MORZE )
Załącznik 5669894

Dobranoc ide spac

Kocham Cie Emilianku <3.
a ja wciąż nie wiem jakie butki kupic malej na wiosne/lato ma teraz takie w miarę, ale niedługo będą już za małe i.. nie wiem na co się zdecydować. i cenowo tez jestem ograniczona, bo zdaniem tżta "po co kupować drogie buty jak i tak zaraz wyrośnie" chce jej kupic cos porządnego, ale zeby nie kosztowalo 300zł..
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:49   #3365
BYou
MBZ♥

Demeter

Nestelle dla Roszka

Alliw super z jedzokiemMarJano smakosz
W zarze by mnie długo nie widzieli po takiej akcji

Kasia, ale macie tam ładnie

A to moja Spacerowiczka:

https://www.youtube.com/watch?v=PQ-D...ature=youtu.be

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 23:50   #3366
Tasia34
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
przeagent

tez mamy w planach, drogi taki nabytek? e tam kazda metoda, odnosząca sukces jest skuteczna, a cena stanika....kosmos.
a mnie rozbollo gardlo i nad migdalami mam takie twarde żółte lropki....nan angine, raczej nie wygląda, bo twtarde-nie a się ruzyć...co za diabeł, a jutrowesele- pierwszy wieczor bez Kacpra-jak ja przeZyje?o ile dozyje;p
Z opisu moze to byc angina... Obym sie mylila

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za wsparcie
Moderna, szczepienie miałyśmy 2 tyg temu.
Po ibumie za jakas godzinę gorączka zaczęła spadać i Hani poprawił się humor, wykąpałyśmy sie na spokojnie, zjadła ok 240ml mleczka i spokojnie bez płaczu zasnęła. Te wymioty były jednorazowe, a potem jadla jeszcze kaszkę zamiast obiadu i teraz mleko, wypiła strasznie dużo wody.
Może zbyt górnolotnie te plamy nazwałam wysypką? Pojawily się one po tych wymiotach, ale za jakiś czas to zniknęło, więc może to była jakaś reakcja na gorączkę czy na coś? Potem już tego wogóle nie miała. Drżę, jaka będzie noc, mam nadzieję,że jednak będzie dobrze, trzymajcie kciuki. Sorki,że nie odnoszę się do waszych postów, ale caly dzień nie miałam na nic czasu i teraz latam po domu i sobie ogarniam. Oby jutro był lepszy dzień
mocne za nocke!

Cytat:
to chyba nie przeszkoda ?

mi chodzi i o to i o to . jednak wyprofilowane słabo. no ale wiadomo jeśli nie bazowe to spoko .

ale U WAS inne drogi zapewne....

ja jestem na Nie.

Wczoraj byliśmy w zoo takim małym . R zachwycony . a na placu zabaw ...hehe można powiedzieć ze pływał w piasku , raczkował , kopał ,sypał i ..niestety trochę zjadł .

i najważniejsze !!!!!!!wczoraj zrobil pierwsze 4 kroki !!!!! a dziś już sam chodzicały pokój 50 mietrowy przejdzie sam na raz!!!!
Jejkus a jak się cieszy no sam staje i sam sobie brawo robi a potem znowu i znowu !
Jak ja się ciesze ,my wszyscy ,i wszyscy mu brawo bijemy ciagle . i tak się cieszymy nawet nie z tego ze sam chodzi ale z tego ze taką mu to radoche sprawia
super!!! Tak radosc na pewno jest cudna!
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:17   #3367
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
to wrzucam wam fotkę zadowolonego Karola który wszedł sobie na szafkę no i pozycję z nogami na stole
Hej hej super Karolek moj tez jest niezlym akrobata ale mudi soe podszkolic u Karola
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
panika kupilam kreatywne auta i kreatywny domek
oprocz tego zamowilam duze zoo - ale to jeszzce czekamy na przesylke

M. najbardziej bawi sie tymi samochodzikami, ja lub maz budujemy a on biega tam i z powrotem brumm brummm, albo nimi jezdzi po podlodze, przerzuca klocki z pudelka do pudelka, otwiera okienka, odrywa klocek od klocka, probuje nakladac... no ma zajecie juz drugi dzien
Super klocuszki tez niebawem beda u nas

Nestelle brawo dla Roszka. Naszego Pawla rozpiera duma jak sie przechadza bijemy mu brawo i taki dumny jsk pawik chodzi )

Tasia super uczucie takie kopniaczki gratuluje dziewczynka bedzie czyli parka ajj

Witam was wszystkie.. u nas niebawem zapanuje lad i porzadek wykanczamy sie moze jak sie przeprowadzimy i nie bedziemy ciagle gonic to bede wpadala czesciej.. tesknie za forum ale czasowo nie mam jak sie udzielac. Praca domale dziecko i jakos widac po mnie zmeczenie :p identycznie jak w reklamie.

Pisalyscie o sandalkach. Ja kupie z zakrytymi paluszkami. Obecnie mamy bartki takie trzewiki i sa super niedlugo czas na zmiane mam pare modeli upatrzonych.

Agateczka trzymam kciuki i tule *

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Kasia butki fajowe a widoki super zazdroszczę chociaz niebawem bede cieszyc sie widokiem nadburzanskim to u ciebie jest bosko moze za rok norwegia bo byl plan taki

Dobrej nocki
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:24   #3368
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ide spać, Hania już się z 3 razy przebudziła, ale przytulilam i dalej śpi. Niestety jest coraz bardziej gorąca

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
A moj smakosz wczoraj zajadał sie makaronem z pesto (takim przygotowanym dla nas), a dzis wcinał zupe z botwinki i na deser truskawki z kiwi i z bananem . Rozkrecił sie z tym jedzeniem

mój tez lubi makaron z pesto . dziś zajadał się szparagami .

a akcja w zarze .hehe ale poczekaj ..najlepsze teksty mają nasze dzieci .kiedyś wejdziesz z J do przymierzalni i dopiero usłyszysz ....
ja ostatnio tak miałam (no oprócz tego pytania czyje majtki nosze itd.....),zjdiełam buty i Nina zauważyła no mikroskopijna dziurke w mojej skarpetce (ja nic o niej nie wiedziałam)
i nagle na cały głos(no jak inaczej....)
"Mamo Ty masz dziurawą skarpetę !!!!"
ja- gdzie ?
N- no tutaj(i pokazuje)
ja- no dobra ,ale bądź ciszej....
N- (na cały głos) A DLACZEGO MAM BYC CISZEJ ????

a potem jak wyjść z przymierzalni ????

tz jeszcze nie wrócił ide spac ,dobranoc
(a wlasnie - tzt na grillu miał siostrę swoją z córką 14 letnią . i poprosił ją aby przeszła się do mnie (robił grilla obok domu)po chleb .... weszła do domu akurat wtedy jak wyszłam z łazienki myslac ze jestem w domu tylko z moimi dziecmi .... a byłam w samej bieliźnie (koronkowej ,stringowej )i w ........białej maseczce na twarzy .
moja mina bezcenna zapewnie jak ją zobaczyłam....... ale jej mina .... )
Cytat:
Załącznik 5669894

.
o matko! ale widoki a drzewo jak z bajki
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
nie chodzi mi filmik...

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Eluska - witaj ,super ze u Was wszystko oki .a kiedy przeprowadzka?

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2014-05-03 o 00:22
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:33   #3369
BYou
MBZ♥

Eluska no w końcu jesteś
Chcecie wyjechać na stałe? Opowiadaj o Synku

Nestelle, lękam się tych tekstów

Teraz powinno działać:
https://www.youtube.com/watch?v=PQ-D...eature=mh_lolz

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 00:51   #3370
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
o masz Ci los to jaki kolor do turkusu?
despa widze tylko makijaze, mial byc pazurki?

no u nas jablek osttanio nie jadl, ale idą czwórki....
despa moga być czwórki zamiast trójek?;p MAma obstawia banany, teściowa jajko (je juz przez kilka miesiecyu i nic) a ja juz nie wiem sama....szorstkie i czasem czerwone....
a ja taka bylam dumna, ze taki idealny kolor znalazlam;p calych nie chcialam, ale myslalam, ze moze ze 2choc pomaluje;p

Ale artysta....spryciarz

Dla upominajacych sie przesyłam Mojego Strażnika Texasu(a historię tej spacerówki opisze w wolnej chwili;p)
Ale straznik super )) bosko
Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
a ja wciąż nie wiem jakie butki kupic malej na wiosne/lato ma teraz takie w miarę, ale niedługo będą już za małe i.. nie wiem na co się zdecydować. i cenowo tez jestem ograniczona, bo zdaniem tżta "po co kupować drogie buty jak i tak zaraz wyrośnie" chce jej kupic cos porządnego, ale zeby nie kosztowalo 300zł..
mozna kupic tansze i dobre nawet firmowe

Nestelle teksty w przymierzalni świetne hihi ))

A maseczka i bielizna Relax chociaz mina byla bezcenna na 100 %

Nestelle, byou przeprowadzamy die na stale do domu o ktorym wspominalam kiedys..za miesiac..koniec czerwca planujemy..

Cytat:

mój tez lubi makaron z pesto . dziś zajadał się szparagami .

a akcja w zarze .hehe ale poczekaj ..najlepsze teksty mają nasze dzieci .kiedyś wejdziesz z J do przymierzalni i dopiero usłyszysz ....
ja ostatnio tak miałam (no oprócz tego pytania czyje majtki nosze itd.....),zjdiełam buty i Nina zauważyła no mikroskopijna dziurke w mojej skarpetce (ja nic o niej nie wiedziałam)
ja- gdzie ?
N- no tutaj(i pokazuje)

a potem jak wyjść z przymierzalni ????

tz jeszcze nie wrócił ide spac ,dobranoc
(a wlasnie - tzt na grillu miał siostrę swoją z córką 14 letnią . i poprosił ją aby przeszła się do mnie (robił grilla obok domu)po chleb .... weszła do domu akurat wtedy jak wyszłam z łazienki myslac ze jestem w domu tylko z moimi dziecmi .... a byłam w samej bieliźnie (koronkowej ,stringowej )i w ........białej maseczce na twarzy .

o matko! ale widoki a drzewo jak z bajki

nie chodzi mi filmik...

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Eluska - witaj ,super ze u Was wszystko oki .a kiedy przeprowadzka?

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Eluska no w końcu jesteś

Teraz powinno działać:
Pawelek jest bardzo radosnym dzieckiem. . . Smieszek maly taki..terroryzuje nas ostro ale tlumaczymy ciagle co moze co noe. Rozpieszczony to jest .. ja pracuje..na podyplomowke poszlam i czasowo ciezko..wracam z pracy to zakupy gotowanie na 2 dzien i rytuały wieczorne.. ogolnie powolutku jakos sie uklada. Pawcio skonczy 12 maja 13 miesiecy. Zaczal stawiac pierwsze kroki w 12, 5 miesiaca... jest malym zarloczkiem staram sie aby zjadal cos nowego fajnego o roznorodnych smakach.. jest go pelno wszystko interesuje krzyczy i cos po swojemu opowiada..rozmawia..ladni e mowi bam mama dxiadzia i inne mu wychodza slowka ale bardziej język chinski niz polski preferuje
Stary 2014-05-03, 00:53   #3371
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Eluska no w końcu jesteś

Teraz powinno działać:

ale super!
moja A nauczyla sie ostatnio "grać" na flecie, tzn dałam jej tą końcówke od fleta z ustnikiem, a ona nauczyla sie dmuchac w niego i za kazdym razem kiedy jej się uda gwizdnąć niesamowicie się cieszy

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Ale straznik super )) bosko
mozna kupic tansze i dobre nawet firmowe

gdzie?
Stary 2014-05-03, 01:07   #3372
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Eluska no w końcu jesteś

Teraz powinno działać:
Rowniez sie obawiam takich rozmów ale jednocześnie czekam na to moj synio tak pieknie wola mama i przytula ze wybacze mu wszystko.

Uciekam rano jedziemy na dzialke a pawel z babcia ma zostac tak bylo planowane

Milej majowki

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
ale super!
moja A nauczyla sie ostatnio "grać" na flecie, tzn dałam jej tą końcówke od fleta z ustnikiem, a ona nauczyla sie dmuchac w niego i za kazdym razem kiedy jej się uda gwizdnąć niesamowicie się cieszy

gdzie?
Bartek, elefanten , bata w daichmanie sa sandalki

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
ale super!

gdzie?
Kolezanka polecala takie firmy kornecki, renbut, mrugala nie wiem ci jeszcze mozna piszukac i znalezc cos dla malej
Stary 2014-05-03, 06:43   #3373
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Hej

jednak poszłam wczoraj do lekarza bo ze 2 razy zakasłał a wiem, że jak bym nie poszła a w weekend by się pogorszyło to bym sobie nie darowała. Na razie jest przeziębiony, gardło lekko zaczerwienione. Dostaliśmy inhalacje z 3% soli fizjologicznej.

Nasi lekarze na urlopie, więc był jakiś młodziak na zastępstwie i dość dokładnie obejrzał K. Pytał czy nie zauważyliśmy koślawienia prawej stopy do środka. a jak czekaliśmy w poczekalni to właśnie na to zwróciłam uwagę jak chodził, że jakby stópka leci do środka i wczoraj obejrzałam buty i też mi się wydaje, że prawy jest lekko przekrzywiony. Chłop powiedział, że on dopiero zaczyna chodzić a lekarz, że jak tak to spoko, moze tak być ale na następnej wizycie powiedzieć o tym naszemu dr.
no i tak sobie kminie... przecież sama mu się ta stópka nie naprostuje od chodzenia czy to nie od tego, że ma buty nie za kostkę? i czy teraz nie będą lepsze sandałki za kostkę?
jak pójdziemy na bioderka to spytam jeszcze ortopedę o to, ale czekam aż K. porządnie rozkręci się z chodzeniem

to tyle pamiętniczka. nadrabiam

achna dla tż za miganie się od spacerów. mój też chyba nie przepada, ale jak jakiegoś olśnienia czasem dostanie (może z 5 razy się zdarzyło) to i sam pójdzie z małym.

scarlett dobrze, że już po wirusie i współczuje, bo to coś okropnego chorować przy chorym dziecku. a jak jeszcze dochodzi do tego chory chłop to już w ogóle tragedyja

teksty o wchodzeniu w roczek też uważam za debilne, bo tak na prawdę chyba większość naszych wątkowych dzieci na roczek nie chodziła

Agateczka mama może nie przemyślała swoich słów, bo jak można tak powiedzieć zajmujecie się Bartkiem najlepiej na świecie

Bzinka o rety trzydniówka to to nie jest na 99%. najgorzej jak takie niewiadomo co się przyczepi. byliście na ip? doczytałam, że chyba przechodzi
jednak nie
zdrówka dla Hani
jak nocka?

Moderna pewnie niedługo Marcelek zacznie robić ze wszystkiego naszyjniki trzeba będzie kable pochować

z tym katarem to jest dziwne, bo w większości jest bezbarwny i cieknący ale raz na jakiś czas (może co najwyzej z 3-4 razy na dzień) poleci rzadkie ale zielono-żółte a ze 2 razy gęściejsze
A jak mocno ma być czuć? bo jak się bardzo nachylę, tak że się stykamy nosami to czasem coś ledwo wyczuwalnie zaleci ale czy to z nosa, czy z buzi nie wiem

Marcelek obejrzany na razie bez dźwięku, ale widać że nieźle politykuje. po ruchu warg stwierdzam, że ma takie same poglądy jak Karol
i tak, też wrzeszczy

Monicca akcja z przebieraniem

Pani cieszę się, że z Michasiem lepiej
jeny jaki on jest mądry. my daleko w lesie za Wami z rozumowaniem
włosy no już bob to chyba podstawa, jak można to zchrzanić
następnym razem wpadnij do mnie, zrobię to lepiej a i przy okazji się prześpisz bo ze mnie taka fryzjerka co tylko na śpiocha obcina

o losie! od 21:20 jeszcze 2 strony natrzaskałyście

Tasia ładne buciki
nosz kurna jak to nie ma promocji? mam kupon z ich gazetki i wyraźnie jest napisane, że do 4 maja (załącznik)
kopniaki

Monika świetny ma Jakub sposób na wybieranie zabawek do spakowania

Bzinka pokaż w klubie swój nowy look, bo mnie Pani zaciekawiła

Klementyna zdrówka

Byou bierz B. na śpiocha, od razu się obudzi
Roszpunka przekochana samowystarczalna, rodzice niepotrzebni. nie dość, ze może sama wyjsć na spacer,popcha wózek czy rowerek to jeszcze i psa wyprowadzi

nestelle gratulacje dla Roszka za chodzenie
co do samozadowolenia to wiem o co chodzi, K. tak samo. boskie to jest
no i Roszek szybko się rozkręcił. u nas po 3 tyg od pierwszych kroczków, przejdzie/przebiegnie 2 pokoje na raz i z powrotem, ale nadal chyba więcej raczkuje niż chodzi albo może czasem się zapomina, że już można na dwóch
dobre teksty ma Ninka. Jak wyjsć z przymierzalni? poczekać z 5 min aż wyjdą wszyscy, którzy to słyszeli i już

alliw my myjemy codziennie. Myc włosy lubi, spłukiwać juz niekoniecznie ale napina się, zamyka oczy i dzielnie znosi. pewnie by pomógł ten szampon jakbym cierpliwsza była dalej nim myjemy, choć ciemieniuchy już nie ma.
1 z 10 kiedyś sie oglądało, ale sąsiad z dołu psuje całą zabawę, bo ma transmisje parę sekund wcześniej i słychać te brzęczki na dobrą i złą odpowiedź zanim u nas zdążą odpowiedzieć
fajne buciki, identyczna podeszwa jak w naszych
super, że wyjazd się udał

Kasia drzewko nie dziwię się, ze Miluś chętnie pod nim siedzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG2817.jpg (86,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2014-05-03, 07:14   #3374
Agnjeska
Zadomowienie

Kasia

Byou ale super maszeruje z pieskiem!

Nestelle mina pewnie bezcenna (; ale przynajmniej nie był to obcy...
Ja raz miałam wolne i wchodzę do salonu ( mieszkam na 4 piętrze) a drzwi mam na przeciwko okna tak jak ty e bieliźnie a tam... pan z zewnątrz okna myje

Alliw fajne butki (:

Kwiatuszku lepiej pokazać tą stopkę. Syn znajomej miał teraz obie nóżki w gipsie żeby duże palce skorygować. Na szczęście szybko to zauważyli i 3 tyg mu wystarczyły.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine

Edytowane przez Agnjeska
Czas edycji: 2014-05-03 o 07:16
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 09:53   #3375
pani22ka
Zakorzenienie

Nestelle, buziaki za-chodzeniowe dla Groszka!klaski :

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
następnym razem wpadnij do mnie, zrobię to lepiej a i przy okazji się prześpisz bo ze mnie taka fryzjerka co tylko na śpiocha obcina
dzięku Kochana, będę pamiętać

Cytat:
u nas po 3 tyg od pierwszych kroczków, przejdzie/przebiegnie 2 pokoje na raz i z powrotem, ale nadal chyba więcej raczkuje niż chodzi albo może czasem się zapomina, że już można na dwóch
u nas tak samo. chodzić umie, przejść długi dystans - przejdzie. ale woli na czterech.

Dobrze, że poszłaś do lekarza. I w sumie super, że Waszego nie było zawsze to spojrzenie z boku

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Syn znajomej miał teraz obie nóżki w gipsie żeby duże palce skorygować. Na szczęście szybko to zauważyli i 3 tyg mu wystarczyły.
uuuu, faktycznie....

Cytat:
Janek zachwycony. Dziadek zamontował juz piaskownice

czekam na focisze. uroczo tam macie

Cytat:
A moj smakosz wczoraj zajadał sie makaronem z pesto (takim przygotowanym dla nas), a dzis wcinał zupe z botwinki i na deser truskawki z kiwi i z bananem .
wow. trzydaniowy obiad

Cytat:

A to moja Spacerowiczka:
Perfekcyjna Pani Zofia klask i:

Bzinia, jak tam????

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:22   #3376
bmma
Zadomowienie

Hejka

Cytat:

Super,

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:25   #3377
bzinka
Zadomowienie

No hej! U nas nocka w miarę dobrze, Hania obudzila się o 6 z gorączką i placzem, dałam jej ibum i przytuliłam i zasnęła jeszcze do 9. Potem zjadła kaszkę prawie cała porcje, zrobiła kupe na nocnik i bawi się nieśmiało, jakby siły nie miala. Na razie nie ma gorączki. Dzisiaj nas odwiedzą obie babcie, najpierw moja mama, a potem teściowa.

Nestelle brawa dla Roszka za kroczki! Ja tez juz sie doczekać nie mogę tej chwili!

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 10:42   #3378
bmma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość

Dobra już nie smęcę wam tu ale czytam co mi piszecie i ryczę bo tak bardzo bym chciała aby mój synek rozwijał się normalnie jak inne dzieci, cieszyć się a ja ostatnio tylko chodzę smęcę i ryczę po kątach.

W dodatku wczoraj gorączkował i dziś też nie ma kataru nie kaszle mam nadzieję że to nic poważnego
A właśnie jak to jest, jak mierzę temp w pupie to odejmuję coś?? bo już nie wiem....
koleżanki już napisały wszystko, podpinam się. Buziaki i kciuki dla Was.

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

Stary 2014-05-03, 13:33   #3379
alliw
Zadomowienie

Hej

Cytat:

Zalaczam dwie foty
fajne buciki. A widok WOW!

Cytat:
A to moja Spacerowiczka:

Cytat:
Witam was wszystkie.. u nas niebawem zapanuje lad i porzadek wykanczamy sie moze jak sie przeprowadzimy i nie bedziemy ciagle gonic to bede wpadala czesciej.. tesknie za forum ale czasowo nie mam jak sie udzielac. Praca domale dziecko i jakos widac po mnie zmeczenie :p identycznie jak w reklamie.
Kciuki aby wszystko sie udało, żebys mogła zaglądać tu częściej

Cytat:

ja- gdzie ?
N- no tutaj(i pokazuje)

i

Cytat:
1 z 10 kiedyś sie oglądało, ale sąsiad z dołu psuje całą zabawę, bo ma transmisje parę sekund wcześniej i słychać te brzęczki na dobrą i złą odpowiedź zanim u nas zdążą odpowiedzieć

oby Karolkowi szybko się poprawiło. Co do stopki, to mi Jankowe tez sie nie podobają, no ale on jeszcze nie chodzi

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Ja raz miałam wolne i wchodzę do salonu ( mieszkam na 4 piętrze) a drzwi mam na przeciwko okna tak jak ty e bieliźnie a tam... pan z zewnątrz okna myje
przepraszam, ale
3 tyg w gipsie? taki maluszek?

Obejrzałam politykującego Marcelka i Jaske krzykaczkę Super dzieciaki. Moderna, Janek tez czasem tak krzyczy, ale nie tak długo

Bzinka, dla Hani ciekawe jak reszta chorowitkow

Zapomnialam wczoraj sie pochwalić. Byłam w hm i w koncu kupiłam Jankowi pizamkę a nawet dwie, bo to komplet był. Co prawda na 80 ale u nich taka rozmiarówka, ze J. jeszcze w kurtke na 74 włazi, także zadowolona jestem. I udało mi sie kupic taki fajowy rozpinany sweterek, na który się dawno czaiłam, przeceniony był z 70 na 30 zł. Bedzie jako bluza na chłodniejsze dni, bo jest z kapturem, w środku ma bawełniana podszewkę.

Zabukowałam tez na początek sierpnia kwatere w moim rodzinnym mieście, takze tydzien wypoczynku na mazurach nas czeka, i dziadkowie tez się wnukiem pocieszą. A we wrzesniu chyba gdzies za granice się bujniemy, bo mi tak tęskno do ciepłego morza. Tylko musze znaleźć cos fajnego w miare blisko.
Stary 2014-05-03, 16:00   #3380
jolanT
Zadomowienie

hej hej!

Agnjeska- ale jak to bez roweru? w Holandii?
przez Twoje zdjęcia z Jaśką chce mi się na lody śmietankowe do Holandii
tak jak pisałyście, u nas jest po czym jeździć!

Moderna-
ale ten Marcelek sie nagada! i jak głośno.. Ewie tez się czasami tak zdarza, zwłaszcza kiedy ma pełny brzuch

Bzinka-
zdrówka dla Hani, bidulka
i przyłączam się- pokaż look

Pani-
ta pani fryzjerka to jakiś antytalent.. serio ja bym sama się lepiej opitoliła ;/
tez by mi się przydało wejść do fryzjera.. ale chce półdługie teraz a jak pójdę to przyjdę znowu w krótkich (jedna z tutejszych tnie brzytwą )

Nestelle-
Roch ruszył brawo! :brawo:

Trolla-
to Ty jesteś tą laską co mi cały czas na fb wyskakiwała.. no wiesz, że proponowani znajomi normalnie aż natrętnie czasami

i dla wszystkich chorowitków, dużych i małych zdrówka!

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png

Edytowane przez jolanT
Czas edycji: 2014-05-03 o 16:01
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 16:00   #3381
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Samochód naprawiony, jedziemy. Jesteśmy w trakcie pakowania...
super, J fajowy jaki radosny

Cytat:
Dziewczyny dzięki za wsparcie
zdrówka dla Hani

Cytat:
nie powinnas tego wstydzić ,to żaden powód do wstydu .
będzie dobrze zobaczysz .po prostu miusicie poczekać dłużej niż inni na postępy ,ale będą !
Chciałabym aby tak było...

Cytat:

super

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Hejo!

Agatko, bo zapomniałam napisać mam nadzieję, że w szpitalu pomogą Bartusiowi
I nie pisz i nie myśl, że jesteś złą mamą Jesteś wspaniałą mamusią, bo robisz co tylko się da, żeby mu pomóc! Zresztą zobaczysz, że szybko nadgoni
Przykre to, że mama Ci tak powiedziała Moja też wczoraj na grillu pojechała "Sami jedzą a dziecku nie chcą dać" a przed tym małemu podgrzałam słoiczek, którego nie chciał

------------
My wczoraj byliśmy na lodach włoskich potem na placu zabaw a po południu grillowaliśmy z rodzicami i bratem. Ale się najadłam!
Dziś spokojnie, bo na zewnatrz zimno, buro, zakupki zrobione na jutro.

no tak już jest rodzice lubią wtrącić swoje 5 groszy
lody

Cytat:

Agateczka trzymam kciuki i tule *

Dobrej nocki

no to wracaj jak będziesz mieć czas,

Dziewczyny nie wiem co robić??
B dostał temp w środę koło wieczora i w czwartek miał alee jak pisałam 38-38,5 nie więcej wczoraj po południu było już ok bo 37 i dziś rano tak samo a teraz przed drzemką już 38 znów... nie wiem co robić, czekać do jutra niby nie taka jeszcze duża ta gorączka ale kilka dni już trwa
Stary 2014-05-03, 18:28   #3382
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
odpowiedzialne i zaradne dziecko

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Ale dziś był pochmurny i zimny dzień
Byliśmy z O. na basenie a poźniej u siostry . Wypiłyśmy we 2 winczacho i wiecie coooo?... chyba mnie wzięło Matko jedyna ja tak mało piję (no! w sumie chyba dobrze) że normalnie czuję się zakręcona i... mało litrażowa O. poszła już spać , takze wieczór luuzzzz
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 19:24   #3383
achna79
Rozeznanie

Dobry wieczór

http://www.wolsztyn.pl/zdjecia/stron..._dzw_2014b.jpg

My nie byliśmy w zoo jednak pogoda skutecznie nas odstraszyła [/QUOTE]

Słyszałam, że fajne te parady, może za rok się wybierzemy z Mikulem
I koncert Bednarka Lubię go (uwielbiam reggae) fajnie śpiewa

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość

Scralet na rower chyba za wczesniej, chyba ze kupisz jakis super krzesłko. kiedyś ogladałam panią gazdzet i tam to mowila ze wogole od 3 chyba lat jezdzic, doczytaj albo poradź sie profesjonalisty

Ja słyszałam, że lepsza jest przyczepka.

Cytat:
Jezu. To jest bob?
Kurczę napaliłam się na tego boba, oczywiście, nie dokładnie takiego jak ma Pani

Cytat:
gardło mi nawala, nie moge łykać...;(

Cytat:

dla Roszka

Cytat:
Zalaczam dwie foty

Załącznik 5669894

Dobranoc ide spac

Kocham Cie Emilianku <3.
Śliczne widoki masz

Cytat:
Nie no wymiata

Cytat:
No hej! U nas nocka w miarę dobrze, Hania obudzila się o 6 z gorączką i placzem, dałam jej ibum i przytuliłam i zasnęła jeszcze do 9. Potem zjadła kaszkę prawie cała porcje, zrobiła kupe na nocnik i bawi się nieśmiało, jakby siły nie miala. Na razie nie ma gorączki. Dzisiaj nas odwiedzą obie babcie, najpierw moja mama, a potem teściowa.

Nestelle brawa dla Roszka za kroczki! Ja tez juz sie doczekać nie mogę tej chwili!

Dla Hani oby szybko wyzdrowiała

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
koleżanki już napisały wszystko, podpinam się. Buziaki i kciuki dla Was.
Właśnie zapomniałam o najważniejszym. Agateczko uszy do góry. Musi być dobrze i będzie

My dziś pojeździliśmy rowerkiem porobiliśmy babki z piasku i wróciliśmy do domu
Mikołaj zaczął krzyczeć, jennyyy

Moderna Twój krzykacz też niezły i Jaśka też

Spróbuje zrzucić foty z tel na kompa bo z aparatu tort mi nie chce się na forum załadować....czyżby był aż tak brzydki?

I pozżerało mi cytaty wrrr

Dzięki dziewczyny za opinie co do kubusiowego jeździka już zakupiłam, czekam na kuriera

Edytowane przez achna79
Czas edycji: 2014-05-03 o 19:27
achna79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:22   #3384
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:

anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 20:42   #3385
bmma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie wiem co robić??
B dostał temp w środę koło wieczora i w czwartek miał alee jak pisałam 38-38,5 nie więcej wczoraj po południu było już ok bo 37 i dziś rano tak samo a teraz przed drzemką już 38 znów... nie wiem co robić, czekać do jutra niby nie taka jeszcze duża ta gorączka ale kilka dni już trwa
ja bym poszła do lekarza osłuchać itp. Zdrówka.

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

Stary 2014-05-03, 21:27   #3386
megi-megi
Zakorzenienie

Hej Moje Pikne!
Moja też chora i śpi z glutem po pas. Osłuchowo czysta, gardło i uszy ok. Lekarz mówi, że zębiska potęgują katarzysko, a wychodzą co najmniej 3 sztuki.
Nadrobiłam ostatnie 10 stron... jakie nasze dzieci są już dorosłe. Karol Małpkowy oczywiście starszy o jakiś rok. Oszustka.
Właśnie nalałam sobie piwka pół szklanki i idę na śpiocha nebulizować Kaliniaka. Tylko chciałam opieprzyć Agateczkę Kobieto - ja akurat doskonale wiem, jak to jest, jak dziecko nie rozwija się standardowo, jak odstaje od rówieśników. I powiem Ci, że dupa. Już 1,5 roku zmagam się z widmem niewiadomej przyszłości i wcale lekko nie jest, tylko już prawie nie płaczę. Natomiast Wy macie przed sobą pracę, która wg mnie całkiem prawdopodobnie wyprowadzi Was na prostą. Teraz jesteście w tyle... ale jak to kiedyś Nestelle napisała (bardziej coś w tym stylu), że w CV pisać nie będzie, kiedy zaczął chodzić :P Za to, jak zostaniesz już teściową będziesz mogła się mądrzyć, ile to Ty pracy włożyłaś w niemowlaka i zrobisz z siebie niedościgniony wzór, ku rozpaczy młodego pokolenia. Ale wracając... czego się wstydzisz? Mam nadzieję, że nie dziecka... to Ty musisz mu dać poczucie wartości, Ty go miłością, bezwarunkową akceptacją "szczepisz" przeciw złu świata. I prywatnie i osobiście: wierzę w Was!
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 21:48   #3387
Amelie04
Zakorzenienie

i po imprezie roczkowej.. spóźnionej prawie miesiąc ale było super A. niestety była trochę zmieszana i wystraszyła się torta w kształcie biedronki ( był pyszny )

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość

Kurczę napaliłam się na tego boba, oczywiście, nie dokładnie takiego jak ma Pani

Dzięki dziewczyny za opinie co do kubusiowego jeździka już zakupiłam, czekam na kuriera
Rób boba! ja mam od października, ale szybko mi odrasta i muszę podcinać go często.. teraz chyba zapuszcze...

Ten jeździk bardzo popularny, też dzięki wam go zamówiłam

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------
Agateczka jedź na pogotowie, my nie jestesmy w stanie stwierdzic, a lekarz rozwieje Twoje wątpliwosci

Edytowane przez Amelie04
Czas edycji: 2014-05-03 o 21:53
Stary 2014-05-03, 21:49   #3388
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Brawa za kroczki i chodzenie

Zdrowia dla goraczkujacych

My nad morzem. Zimno, ok 10 stopni ale slonecznie. Zaliczylismy spacer w nosidle na plecach, niestety nie widzialam min J. na widok morza, obiad na ktorym J. nie chcial jesc sloiczka az sie kelnerka wtracila wrrrrr, drzemke, spacer wozkiem - jedyny spokojny czas dopoki wozek jechal. Generalnie J. tak sie dzis wsciekal ze nie wiem ile wytrzymamy, nigdy nie byl spokojnym dzieckiem ale dzis histerie o wszystko. Ja rozumiem ze zerwalam go w nocy z lozka, ze niewygodnie mu sie spalo w foteliku bo on na brzuchu lubi i probowal sie wiercic, budzil sie, niewyspany, wszystko nowe ale zeby az tak? Na koniec byl straszny ryk w kapieli w klaustrofobicznej lazience pod prysznicem, od jutra bedzie nocnikowany w lazience zeby sie oswoil... Ciezko dzis bylo... Ale morze cudowne jak zawsze

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 22:38   #3389
bzinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Brawa za kroczki i chodzenie

Zdrowia dla goraczkujacych

My nad morzem. Zimno, ok 10 stopni ale slonecznie. Zaliczylismy spacer w nosidle na plecach, niestety nie widzialam min J. na widok morza, obiad na ktorym J. nie chcial jesc sloiczka az sie kelnerka wtracila wrrrrr, drzemke, spacer wozkiem - jedyny spokojny czas dopoki wozek jechal. Generalnie J. tak sie dzis wsciekal ze nie wiem ile wytrzymamy, nigdy nie byl spokojnym dzieckiem ale dzis histerie o wszystko. Ja rozumiem ze zerwalam go w nocy z lozka, ze niewygodnie mu sie spalo w foteliku bo on na brzuchu lubi i probowal sie wiercic, budzil sie, niewyspany, wszystko nowe ale zeby az tak? Na koniec byl straszny ryk w kapieli w klaustrofobicznej lazience pod prysznicem, od jutra bedzie nocnikowany w lazience zeby sie oswoil... Ciezko dzis bylo... Ale morze cudowne jak zawsze

Jej, ale wam zazdroszczę, od kilku lat marzę o naszym morzu i się wybrać nie mogę... I w tym roku chciałabym bardzo bardzo jechać, ale wiem, że to nie jest tania impreza, drożej niż zagranicą nad morzem i nie wiem co robić.

Do wszystkich Czy macie jakieś namiary na ciekawe miejscówki nad morzem w spoko cenach? najlepiej strony www, z góry dziękuję!

Dziewczyny, ja nie mam jakiejs wymyślnej fryzury normalne półdlugie włosy (nad ramiona) z grzywką na bok (zapuszczam). Tylko chodziło mi o ścięcie, że zrobione super profesjonalnie, że dobrze się układają i jestem zadowolona. Bo wcześniej nosiłam cienką mysią c.i.p.k.e z tyłu głowy.

Dzisiaj Hania przeszła sama siebie, nic nie jadła od 9 rano do 18:30
Próbowałam jej dać domowej zupki, potem sloiczek, potem chlebek z masłem, potem mleko mm, na koniec paluszka, nic nie chciała
Nie chciała też spać, zasnęła mi dopiero o 15:20 i spała 3 godziny do 18:20! (Zawsze ma drzemke gdzieś do 14tej ech). Jak wstala to 18:30 zjadła z hippa kaszkę manną z mlekiem. Myślałam,że nie zaśnie do 22 ale zasnęła 21:30 i zjadła trochę mleka przed snem. Musiałam dać jej ibum, bo od 6 rano nie miala gorączki a na wieczór 38,5.
Generalnie miała dzisiaj dobry humor, była rozgadana i chętna do zabawy, więc może idzie ku lepszemu. Zobaczymy, jak będzie jutro.

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 22:50   #3390
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Jej, ale wam zazdroszczę, od kilku lat marzę o naszym morzu i się wybrać nie mogę... I w tym roku chciałabym bardzo bardzo jechać, ale wiem, że to nie jest tania impreza, drożej niż zagranicą nad morzem i nie wiem co robić.

Do wszystkich Czy macie jakieś namiary na ciekawe miejscówki nad morzem w spoko cenach? najlepiej strony www, z góry dziękuję!

Dziewczyny, ja nie mam jakiejs wymyślnej fryzury normalne półdlugie włosy (nad ramiona) z grzywką na bok (zapuszczam). Tylko chodziło mi o ścięcie, że zrobione super profesjonalnie, że dobrze się układają i jestem zadowolona. Bo wcześniej nosiłam cienką mysią c.i.p.k.e z tyłu głowy.

Dzisiaj Hania przeszła sama siebie, nic nie jadła od 9 rano do 18:30
Próbowałam jej dać domowej zupki, potem sloiczek, potem chlebek z masłem, potem mleko mm, na koniec paluszka, nic nie chciała
Nie chciała też spać, zasnęła mi dopiero o 15:20 i spała 3 godziny do 18:20! (Zawsze ma drzemke gdzieś do 14tej ech). Jak wstala to 18:30 zjadła z hippa kaszkę manną z mlekiem. Myślałam,że nie zaśnie do 22 ale zasnęła 21:30 i zjadła trochę mleka przed snem. Musiałam dać jej ibum, bo od 6 rano nie miala gorączki a na wieczór 38,5.
Generalnie miała dzisiaj dobry humor, była rozgadana i chętna do zabawy, więc może idzie ku lepszemu. Zobaczymy, jak będzie jutro.
http://wladek.pl/index.php

ja z tej strony rezerwowalam juz kika razy...

moja tez jak chora to nie je nic.. oby bylo lepiej

aaa i eluśka dzięki za info o bucikach

Edytowane przez Amelie04
Czas edycji: 2014-05-03 o 23:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości