|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)
Hi
Cytat:
![]() Brawo dla R. ! Radość zawsze bezcenna (:
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() cztery strony do nadrobienia więc bez cytowania (tylko metodą na BYou ):Kwiatuszku, ja dosyc długo myłam tym szamponem ale dlatego ze my myjemy włosy Jankowi dwa razy w tyg (wczesniej strasznie sie burzył przy myciu głowy i dlatego nie robimy tego za czesto, chociaz juz mu nie przeszkadza ) ale ciemieniucha zeszła, takze ja uwazam ze pomogł. Zdrówka dla Karolka.Achna, no jesteś A dla tzta baty. Moj tez gra (w hearthstone, ale na spacer zawsze uda mi sie go wyciagnac)Malpka, Karol cudowny akrobata Kasia, skoro grill upiony to żeby Wam pogoda dopisała Trolla, zdrówka dla Tymka. Moge wpaśc jutro? ![]() JolanT, wspólczuję tych akcji z kręgosłupem. I rad tesciowej też. Pani, Janek wczoraj spał tylko tyle co jechalismy autem na wies (czyli po niecałe 40 min w kazdą stronę, bo nie zasnął od razu). Ale dzis drzemał 2 godziny takze to chyba był jednorazowy wybryk (mam nadzieję). Super że z Torreskiem lepiej. Fryzura, yyyyyyyy, wtf Agateczka, zdrówka dla Bartusia Klementyna, straznik teksasu Cathlyn, jaka smakoszka z L. z tymi ogórami Tasiu, z tym paznokciem niefajnie (pamietam ze miałas robiony) A tżtowi nieźle się przytrafilo kopniaczki Agnjeska, Jaska na plazy boska! Filmik obejrze jutro bo Janka pobudzę ![]() Scarlett, hej hej! ale misliscie przejscia z tym rota. I widze ze jednak nie zwalniasz tempa, szalona kobieta ![]() BYou, Zosia obrotna dziewczyna ![]() Bzinka, zdrówka dla Hani Moderna, nie moge obejrzec krzyczacego Marcela bo nie mam słuchawek, a nie chce Janka obudzić wiec jutro zobaczeMonicca, akcja z kupą ![]() Oliwka, co do doradzania na ciuchach, ja miałam tak z przyjaciólką, jeździłam do niej, łaziłysmy po sklepach i ona mi doradzała, zawsze z pełnymi siatami wylaziłam z galerii (a kiedys to mi taką siare zrobiła, byłysmy w Zarze, mierzyłam sukienkę i miałam rajstopy zalozone, w cielistym kolorze ale jakies takie podbajerzone były, ale zalozone miałam pod spodnie, to juz tam nie patrzyłam jakie, a ta moja przyjaciólła do mnie na cała przymierzalnię: Boże, Alka, nie moge patrzec na te twoje rajstopy, jaka wiocha! Pani z obsługi parskneła smiechem, a ja prawie sie spaliłam ze wstydu)Moni_ka.g, spokojnej podrózy i udanego pobytu na miejscu. Jakub w walizce boski! Nestelle, brawo ogromniaste dla Roszka za samodzielne kroczki Uff, udalo się ![]() My wczoraj bylismy na wsi. Pogoda była w kratke, troche słonka złapalismy, po poludniu juz zimnica sie zrobiła, ale i tak wyjazd udany. Janek zachwycony. Dziadek zamontował juz piaskownice, ale J na razie tylko podziwiał z daleka. Jutro jakies fotki wrzuce. Dzis zostalismy w miescie i pojechalismy po buciki. Wzielismy takie: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...arki/elefanten A moj smakosz wczoraj zajadał sie makaronem z pesto (takim przygotowanym dla nas), a dzis wcinał zupe z botwinki i na deser truskawki z kiwi i z bananem . Rozkrecił sie z tym jedzeniem ![]() Lece spać |
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle
- dla Roszka ...!!Agnieszka - Jaska boska - EJ WYM MACIE SIE RUSZAC ..! Klementynka - obys byla zdrowa na weselu...! Kacper fiuu fiuuu Amelia - mi to wsio radno - decyzja nalezy do Ciebie. Dla wszystkich zakarazonych chirowitkow posylam Cieple fliuidy Zalaczam dwie foty 1 kuoionych bucikow dla Milusia ImageUploadedByWizaz Forum1399066845.946068.jpg 2 skradziona z profliu kolegi - drzewko na jednym z placu w centrum, kolo niego Milus kocha karmic ptaszki ( tuz obok jest "jeziorko" z fonttana, a ciekawostka jest to ze w tym miejscu jeszcze 70lat temu BYLO MORZE ) ImageUploadedByWizaz Forum1399066986.605344.jpg Dobranoc ide spac Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce jej kupic cos porządnego, ale zeby nie kosztowalo 300zł..
|
|
|
|
|
#3365 |
|
MBZ♥
|
Demeter
Nestelle dla Roszka![]() Alliw super z jedzokiem MarJano smakosz![]() W zarze by mnie długo nie widzieli po takiej akcji Kasia, ale macie tam ładnie A to moja Spacerowiczka: https://www.youtube.com/watch?v=PQ-D...ature=youtu.be |
|
|
|
#3366 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mocne za nocke!Cytat:
super!!! Tak radosc na pewno jest cudna!
|
|
#3367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez jest niezlym akrobata ale mudi soe podszkolic u KarolaCytat:
![]() Nestelle brawo dla Roszka. Naszego Pawla rozpiera duma jak sie przechadza bijemy mu brawo i taki dumny jsk pawik chodzi )Tasia super uczucie takie kopniaczki gratuluje dziewczynka bedzie czyli parka ajj ![]() Witam was wszystkie.. u nas niebawem zapanuje lad i porzadek wykanczamy sie moze jak sie przeprowadzimy i nie bedziemy ciagle gonic to bede wpadala czesciej.. tesknie za forum ale czasowo nie mam jak sie udzielac. Praca domale dziecko i jakos widac po mnie zmeczenie :p identycznie jak w reklamie. Pisalyscie o sandalkach. Ja kupie z zakrytymi paluszkami. Obecnie mamy bartki takie trzewiki i sa super niedlugo czas na zmiane mam pare modeli upatrzonych. Agateczka trzymam kciuki i tule *---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Kasia butki fajowe a widoki super zazdroszczę chociaz niebawem bede cieszyc sie widokiem nadburzanskim to u ciebie jest bosko moze za rok norwegia bo byl plan taki ![]() Dobrej nocki
|
|
#3368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój tez lubi makaron z pesto . dziś zajadał się szparagami . a akcja w zarze .hehe ale poczekaj ..najlepsze teksty mają nasze dzieci .kiedyś wejdziesz z J do przymierzalni i dopiero usłyszysz ....ja ostatnio tak miałam (no oprócz tego pytania czyje majtki nosze itd.....),zjdiełam buty i Nina zauważyła no mikroskopijna dziurke w mojej skarpetce (ja nic o niej nie wiedziałami nagle na cały głos(no jak inaczej.... "Mamo Ty masz dziurawą skarpetę !!!!" ja- gdzie ? N- no tutaj(i pokazuje) ja- no dobra ,ale bądź ciszej.... N- (na cały głos) A DLACZEGO MAM BYC CISZEJ ???? a potem jak wyjść z przymierzalni ???? ![]() tz jeszcze nie wrócił ide spac ,dobranoc (a wlasnie - tzt na grillu miał siostrę swoją z córką 14 letnią . i poprosił ją aby przeszła się do mnie (robił grilla obok domu)po chleb .... weszła do domu akurat wtedy jak wyszłam z łazienki myslac ze jestem w domu tylko z moimi dziecmi .... a byłam w samej bieliźnie (koronkowej ,stringowej ) moja mina bezcenna zapewnie jak ją zobaczyłam....... ale jej mina .... ![]() )Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Eluska - witaj ,super ze u Was wszystko oki .a kiedy przeprowadzka?
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-05-03 o 00:22 |
||||
|
|
|
#3369 |
|
MBZ♥
|
Eluska no w końcu jesteś
![]() Chcecie wyjechać na stałe? Opowiadaj o Synku ![]() Nestelle, lękam się tych tekstów Teraz powinno działać: https://www.youtube.com/watch?v=PQ-D...eature=mh_lolz |
|
|
|
#3370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) boskoCytat:
Nestelle teksty w przymierzalni świetne hihi ))A maseczka i bielizna Relax chociaz mina byla bezcenna na 100 % ![]() Nestelle, byou przeprowadzamy die na stale do domu o ktorym wspominalam kiedys..za miesiac..koniec czerwca planujemy.. Cytat:
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja A nauczyla sie ostatnio "grać" na flecie, tzn dałam jej tą końcówke od fleta z ustnikiem, a ona nauczyla sie dmuchac w niego i za kazdym razem kiedy jej się uda gwizdnąć niesamowicie się cieszy ![]() ![]() gdzie?
|
|
|
|
|
#3372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj synio tak pieknie wola mama i przytula ze wybacze mu wszystko. ![]() Uciekam rano jedziemy na dzialke a pawel z babcia ma zostac tak bylo planowane ![]() Milej majowki ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
Hej
jednak poszłam wczoraj do lekarza bo ze 2 razy zakasłał a wiem, że jak bym nie poszła a w weekend by się pogorszyło to bym sobie nie darowała. Na razie jest przeziębiony, gardło lekko zaczerwienione. Dostaliśmy inhalacje z 3% soli fizjologicznej. Nasi lekarze na urlopie, więc był jakiś młodziak na zastępstwie i dość dokładnie obejrzał K. Pytał czy nie zauważyliśmy koślawienia prawej stopy do środka. a jak czekaliśmy w poczekalni to właśnie na to zwróciłam uwagę jak chodził, że jakby stópka leci do środka i wczoraj obejrzałam buty i też mi się wydaje, że prawy jest lekko przekrzywiony. Chłop powiedział, że on dopiero zaczyna chodzić a lekarz, że jak tak to spoko, moze tak być ale na następnej wizycie powiedzieć o tym naszemu dr. no i tak sobie kminie... przecież sama mu się ta stópka nie naprostuje od chodzenia czy to nie od tego, że ma buty nie za kostkę? i czy teraz nie będą lepsze sandałki za kostkę? ![]() jak pójdziemy na bioderka to spytam jeszcze ortopedę o to, ale czekam aż K. porządnie rozkręci się z chodzeniem to tyle pamiętniczka. nadrabiam achna dla tż za miganie się od spacerów. mój też chyba nie przepada, ale jak jakiegoś olśnienia czasem dostanie (może z 5 razy się zdarzyło) to i sam pójdzie z małym. scarlett dobrze, że już po wirusie i współczuje, bo to coś okropnego chorować przy chorym dziecku. a jak jeszcze dochodzi do tego chory chłop to już w ogóle tragedyja teksty o wchodzeniu w roczek też uważam za debilne, bo tak na prawdę chyba większość naszych wątkowych dzieci na roczek nie chodziła Agateczka mama może nie przemyślała swoich słów, bo jak można tak powiedzieć Bzinka o rety trzydniówka to to nie jest na 99%. najgorzej jak takie niewiadomo co się przyczepi. byliście na ip? doczytałam, że chyba przechodzijednak nie ![]() zdrówka dla Hani jak nocka? Moderna pewnie niedługo Marcelek zacznie robić ze wszystkiego naszyjniki ![]() z tym katarem to jest dziwne, bo w większości jest bezbarwny i cieknący ale raz na jakiś czas (może co najwyzej z 3-4 razy na dzień) poleci rzadkie ale zielono-żółte a ze 2 razy gęściejsze ![]() A jak mocno ma być czuć? bo jak się bardzo nachylę, tak że się stykamy nosami to czasem coś ledwo wyczuwalnie zaleci ale czy to z nosa, czy z buzi nie wiem Marcelek obejrzany na razie bez dźwięku, ale widać że nieźle politykuje. po ruchu warg stwierdzam, że ma takie same poglądy jak Karol i tak, też wrzeszczy Monicca Pani cieszę się, że z Michasiem lepiej jeny jaki on jest mądry. my daleko w lesie za Wami z rozumowaniem włosy no już bob to chyba podstawa, jak można to zchrzanić następnym razem wpadnij do mnie, zrobię to lepiej a i przy okazji się prześpisz bo ze mnie taka fryzjerka co tylko na śpiocha obcina ![]() o losie! od 21:20 jeszcze 2 strony natrzaskałyście ![]() Tasia ładne buciki nosz kurna jak to nie ma promocji? mam kupon z ich gazetki i wyraźnie jest napisane, że do 4 maja (załącznik) kopniaki Monika świetny ma Jakub sposób na wybieranie zabawek do spakowania ![]() Bzinka pokaż w klubie swój nowy look, bo mnie Pani zaciekawiła Klementyna zdrówka Byou bierz B. na śpiocha, od razu się obudzi ![]() Roszpunka przekochana nestelle gratulacje dla Roszka za chodzenie co do samozadowolenia to wiem o co chodzi, K. tak samo. boskie to jest no i Roszek szybko się rozkręcił. u nas po 3 tyg od pierwszych kroczków, przejdzie/przebiegnie 2 pokoje na raz i z powrotem, ale nadal chyba więcej raczkuje niż chodzi albo może czasem się zapomina, że już można na dwóch ![]() alliw my myjemy codziennie. Myc włosy lubi, spłukiwać juz niekoniecznie ale napina się, zamyka oczy i dzielnie znosi. pewnie by pomógł ten szampon jakbym cierpliwsza była dalej nim myjemy, choć ciemieniuchy już nie ma.1 z 10 kiedyś sie oglądało, ale sąsiad z dołu psuje całą zabawę, bo ma transmisje parę sekund wcześniej i słychać te brzęczki na dobrą i złą odpowiedź zanim u nas zdążą odpowiedzieć fajne buciki, identyczna podeszwa jak w naszych super, że wyjazd się udał Kasia drzewko
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Kasia
Byou ale super maszeruje z pieskiem! Nestelle mina pewnie bezcenna (; ale przynajmniej nie był to obcy... Ja raz miałam wolne i wchodzę do salonu ( mieszkam na 4 piętrze) a drzwi mam na przeciwko okna tak jak ty e bieliźnie a tam... pan z zewnątrz okna myje Alliw fajne butki (: Kwiatuszku lepiej pokazać tą stopkę. Syn znajomej miał teraz obie nóżki w gipsie żeby duże palce skorygować. Na szczęście szybko to zauważyli i 3 tyg mu wystarczyły. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2014-05-03 o 07:16 |
|
|
|
#3375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nestelle, buziaki za-chodzeniowe dla Groszka!
![]() klaski :Cytat:
dzięku Kochana, będę pamiętać ![]() Cytat:
Dobrze, że poszłaś do lekarza. I w sumie super, że Waszego nie było zawsze to spojrzenie z boku Cytat:
![]() ![]() czekam na focisze. uroczo tam macie Cytat:
Perfekcyjna Pani Zofia klask i:![]() Bzinia, jak tam????
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Cytat:
![]()
|
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
No hej! U nas nocka w miarę dobrze, Hania obudzila się o 6 z gorączką i placzem, dałam jej ibum i przytuliłam i zasnęła jeszcze do 9. Potem zjadła kaszkę prawie cała porcje, zrobiła kupe na nocnik i bawi się nieśmiało, jakby siły nie miala. Na razie nie ma gorączki. Dzisiaj nas odwiedzą obie babcie, najpierw moja mama, a potem teściowa.
Nestelle brawa dla Roszka za kroczki! Ja tez juz sie doczekać nie mogę tej chwili!
|
#3378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koleżanki już napisały wszystko, podpinam się. Buziaki i kciuki dla Was.
|
|
#3379 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() fajne buciki. A widok WOW! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby Karolkowi szybko się poprawiło. Co do stopki, to mi Jankowe tez sie nie podobają, no ale on jeszcze nie chodzi Cytat:
3 tyg w gipsie? taki maluszek? ![]() Obejrzałam politykującego Marcelka i Jaske krzykaczkę Super dzieciaki. Moderna, Janek tez czasem tak krzyczy, ale nie tak długo ![]() Bzinka, dla Hani Zapomnialam wczoraj sie pochwalić. Byłam w hm i w koncu kupiłam Jankowi pizamkę a nawet dwie, bo to komplet był. Co prawda na 80 ale u nich taka rozmiarówka, ze J. jeszcze w kurtke na 74 włazi, także zadowolona jestem. I udało mi sie kupic taki fajowy rozpinany sweterek, na który się dawno czaiłam, przeceniony był z 70 na 30 zł. Bedzie jako bluza na chłodniejsze dni, bo jest z kapturem, w środku ma bawełniana podszewkę. Zabukowałam tez na początek sierpnia kwatere w moim rodzinnym mieście, takze tydzien wypoczynku na mazurach nas czeka, i dziadkowie tez się wnukiem pocieszą. A we wrzesniu chyba gdzies za granice się bujniemy, bo mi tak tęskno do ciepłego morza. Tylko musze znaleźć cos fajnego w miare blisko. |
||||
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
hej hej!
Agnjeska- ale jak to bez roweru? w Holandii? przez Twoje zdjęcia z Jaśką chce mi się na lody śmietankowe do Holandii tak jak pisałyście, u nas jest po czym jeździć! Moderna- ale ten Marcelek sie nagada! i jak głośno.. Ewie tez się czasami tak zdarza, zwłaszcza kiedy ma pełny brzuch ![]() Bzinka- zdrówka dla Hani, bidulka i przyłączam się- pokaż look Pani- ta pani fryzjerka to jakiś antytalent.. serio ja bym sama się lepiej opitoliła ;/ tez by mi się przydało wejść do fryzjera.. ale chce półdługie teraz a jak pójdę to przyjdę znowu w krótkich (jedna z tutejszych tnie brzytwą ) Nestelle- Roch ruszył Trolla- to Ty jesteś tą laską co mi cały czas na fb wyskakiwała.. no wiesz, że proponowani znajomi normalnie aż natrętnie czasami i dla wszystkich chorowitków, dużych i małych zdrówka!
Edytowane przez jolanT Czas edycji: 2014-05-03 o 16:01 |
|
|
|
#3381 | |||
|
Zakorzenienie
|
super, J fajowy jaki radosny
![]() zdrówka dla Hani Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no tak już jest rodzice lubią wtrącić swoje 5 groszy ![]() ![]() lody ![]() no to wracaj jak będziesz mieć czas, Dziewczyny nie wiem co robić?? ![]() B dostał temp w środę koło wieczora i w czwartek miał alee jak pisałam 38-38,5 nie więcej wczoraj po południu było już ok bo 37 i dziś rano tak samo a teraz przed drzemką już 38 znów... nie wiem co robić, czekać do jutra niby nie taka jeszcze duża ta gorączka ale kilka dni już trwa
|
|||
|
|
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Ale dziś był pochmurny i zimny dzień ![]() Byliśmy z O. na basenie a poźniej u siostry . Wypiłyśmy we 2 winczacho i wiecie coooo?... chyba mnie wzięło ) że normalnie czuję się zakręcona i... mało litrażowa
|
|
#3383 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() http://www.wolsztyn.pl/zdjecia/stron..._dzw_2014b.jpg My nie byliśmy w zoo jednak pogoda skutecznie nas odstraszyła [/QUOTE]Słyszałam, że fajne te parady, może za rok się wybierzemy z Mikulem I koncert Bednarka Lubię go (uwielbiam reggae) fajnie śpiewa Cytat:
Kurczę napaliłam się na tego boba, oczywiście, nie dokładnie takiego jak ma Pani ![]() ![]() Cytat:
dla Roszka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla Hani oby szybko wyzdrowiałaWłaśnie zapomniałam o najważniejszym. Agateczko uszy do góry. Musi być dobrze i będzie My dziś pojeździliśmy rowerkiem porobiliśmy babki z piasku i wróciliśmy do domu ![]() Mikołaj zaczął krzyczeć, jennyyy Moderna Twój krzykacz też niezły i Jaśka też ![]() Spróbuje zrzucić foty z tel na kompa bo z aparatu tort mi nie chce się na forum załadować....czyżby był aż tak brzydki? ![]() I pozżerało mi cytaty wrrr Dzięki dziewczyny za opinie co do kubusiowego jeździka już zakupiłam, czekam na kuriera
23.04.2013 - Mikołaj Edytowane przez achna79 Czas edycji: 2014-05-03 o 19:27 |
|||||
|
|
|
#3384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Moje Pikne!
Moja też chora i śpi z glutem po pas. Osłuchowo czysta, gardło i uszy ok. Lekarz mówi, że zębiska potęgują katarzysko, a wychodzą co najmniej 3 sztuki. Nadrobiłam ostatnie 10 stron... jakie nasze dzieci są już dorosłe. Karol Małpkowy oczywiście starszy o jakiś rok. Właśnie nalałam sobie piwka pół szklanki i idę na śpiocha nebulizować Kaliniaka. Tylko chciałam opieprzyć Agateczkę Kobieto - ja akurat doskonale wiem, jak to jest, jak dziecko nie rozwija się standardowo, jak odstaje od rówieśników. I powiem Ci, że dupa. Już 1,5 roku zmagam się z widmem niewiadomej przyszłości i wcale lekko nie jest, tylko już prawie nie płaczę. Natomiast Wy macie przed sobą pracę, która wg mnie całkiem prawdopodobnie wyprowadzi Was na prostą. Teraz jesteście w tyle... ale jak to kiedyś Nestelle napisała (bardziej coś w tym stylu), że w CV pisać nie będzie, kiedy zaczął chodzić :P Za to, jak zostaniesz już teściową będziesz mogła się mądrzyć, ile to Ty pracy włożyłaś w niemowlaka i zrobisz z siebie niedościgniony wzór, ku rozpaczy młodego pokolenia. Ale wracając... czego się wstydzisz? Mam nadzieję, że nie dziecka... to Ty musisz mu dać poczucie wartości, Ty go miłością, bezwarunkową akceptacją "szczepisz" przeciw złu świata. I prywatnie i osobiście: wierzę w Was!
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
i po imprezie roczkowej.. spóźnionej prawie miesiąc ale było super
A. niestety była trochę zmieszana i wystraszyła się torta w kształcie biedronki ( był pyszny )![]() ![]() ![]() Cytat:
ja mam od października, ale szybko mi odrasta i muszę podcinać go często.. teraz chyba zapuszcze...Ten jeździk bardzo popularny, też dzięki wam go zamówiłam ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Agateczka jedź na pogotowie, my nie jestesmy w stanie stwierdzic, a lekarz rozwieje Twoje wątpliwosci Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2014-05-03 o 21:53 |
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Brawa za kroczki i chodzenie
Zdrowia dla goraczkujacych My nad morzem. Zimno, ok 10 stopni ale slonecznie. Zaliczylismy spacer w nosidle na plecach, niestety nie widzialam min J. na widok morza, obiad na ktorym J. nie chcial jesc sloiczka az sie kelnerka wtracila wrrrrr, drzemke, spacer wozkiem - jedyny spokojny czas dopoki wozek jechal. Generalnie J. tak sie dzis wsciekal ze nie wiem ile wytrzymamy, nigdy nie byl spokojnym dzieckiem ale dzis histerie o wszystko. Ja rozumiem ze zerwalam go w nocy z lozka, ze niewygodnie mu sie spalo w foteliku bo on na brzuchu lubi i probowal sie wiercic, budzil sie, niewyspany, wszystko nowe ale zeby az tak? Na koniec byl straszny ryk w kapieli w klaustrofobicznej lazience pod prysznicem, od jutra bedzie nocnikowany w lazience zeby sie oswoil... Ciezko dzis bylo... Ale morze cudowne jak zawsze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie wiem co robić.Do wszystkich Czy macie jakieś namiary na ciekawe miejscówki nad morzem w spoko cenach? najlepiej strony www, z góry dziękuję!Dziewczyny, ja nie mam jakiejs wymyślnej fryzury normalne półdlugie włosy (nad ramiona) z grzywką na bok (zapuszczam). Tylko chodziło mi o ścięcie, że zrobione super profesjonalnie, że dobrze się układają i jestem zadowolona. Bo wcześniej nosiłam cienką mysią c.i.p.k.e z tyłu głowy. Dzisiaj Hania przeszła sama siebie, nic nie jadła od 9 rano do 18:30 ![]() Próbowałam jej dać domowej zupki, potem sloiczek, potem chlebek z masłem, potem mleko mm, na koniec paluszka, nic nie chciała Nie chciała też spać, zasnęła mi dopiero o 15:20 i spała 3 godziny do 18:20! (Zawsze ma drzemke gdzieś do 14tej ech). Jak wstala to 18:30 zjadła z hippa kaszkę manną z mlekiem. Myślałam,że nie zaśnie do 22 ale zasnęła 21:30 i zjadła trochę mleka przed snem. Musiałam dać jej ibum, bo od 6 rano nie miala gorączki a na wieczór 38,5.Generalnie miała dzisiaj dobry humor, była rozgadana i chętna do zabawy, więc może idzie ku lepszemu. Zobaczymy, jak będzie jutro.
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tej strony rezerwowalam juz kika razy... moja tez jak chora to nie je nic.. oby bylo lepiej aaa i eluśka dzięki za info o bucikach
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2014-05-03 o 23:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

. 

żeby Wam pogoda dopisała 

dla Roszka ...!!
chce jej kupic cos porządnego, ale zeby nie kosztowalo 300zł..
*

czy to nie od tego, że ma buty nie za kostkę? i czy teraz nie będą lepsze sandałki za kostkę?
dla tż za miganie się od spacerów. mój też chyba nie przepada, ale jak jakiegoś olśnienia czasem dostanie (może z 5 razy się zdarzyło) to i sam pójdzie z małym. 

klaski :