|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Gratuluje wszystkim rozdanych zaproszen i zazdroszcze tych fajnych reakcji znajomych i rodzin!
W kwestii zwierzakow - w domu rodzinnym mialam kota, ktory nadal mieszka pietro nizej od nas ale TZ go nie lubi, inaczej bym go do nas wziela ;p marzy mi sie psiak, ale rozsadek zakazuje, ech... za to zawsze mialam slabosc ogromną do jezy! Strasnie fajnie hodowac takiego, a czuc jakas wiez, relacje? ![]() Madzixx! Cudnie, paznokicie brzmią idealnie, juz nie moge sie doczekac fot z Twojego slubu! Skoro za 5 min polnoc to już teraz zycze Ci samych cudownosci i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja jest odcinana pod biustem i w bardziej morelowym idcieniu Cytat:
I sciskam kciuki za jutro!!!!!Ja nie cierpie kotow ![]()
|
||
|
|
|
#1774 | |||
|
Zadomowienie
|
Gorące dania bardzo nam smakowały (z wyjątkiem pieczonego kurczaka - dziwny posmak mial), porcje były duże i oprócz zupy grzybowej nie zjadłam ani jednej calej porcji, więcej niż połowę zostawiałam na talerzu
przystawki na stole pozostały prawie nietknięte, poszedł tylko cały tatar Tort niezbyt mi smakował, nie był slodki ale był jakiś taki nijaki ![]() Co do zespołu: dziewczyna miała bardzo fajny głos, nie fałszowała, świetnie zaśpiewała I will always love you, natomiast generalnie ich aranżacje niezbyt mi się podobały bo były wolniejsze od oryginałów ![]() Młodzi nie popisali się winami bo był tylko 1 rodzaj - czerwone wytrawne, koleżanka nalała sobie kieliszek ale nawet go nie dokończyła. Były też jakieś nalewki, smakowe wódki ale nie cieszyly się dużym powodzeniem. Poza tym obejrzałam sobie dokładnie kościół na mszy ślubnej. Były tylko bukiety przy ołtarzu więc doszłam do wniosku że trzeba zrobić dekoracje. Myślałam o kwiatowych kulach i puszczonym tiulu, potrzebuję 16 szt na co drugą ławkę. Cytat:
![]() Bardzo się cieszę na to wesele czerwcowe, będzie trochę nietypowe bo ślub będzie w obrządku grekokatolickim, a wesele będzie mocno między narodowe Muszę poćwiczyć angielski coby wstydu nie było yuNie będzie to typowo polskie wesele bo PM jest Ukrainką mieszkającą w Pl ok 3-4 lata, Młody co prawda jest polakiem ale większość życia spędził we Fr ![]() Atomoowka mam nadzieję że hotel odda wam kasę bo to wcale niemała kwota...Cytat:
![]() Czeko masz za☠☠☠istego kota! : Zdjecie z młodości jest mega - jak z reklamy ![]() Podobną ale to nie ta, i chyba też była z mango ![]() Cytat:
![]() Jeśli masz wybór to przemyśl to jeszcze... przy okrągłych byłam w stanie rozmawiać z max 3 osobami które siedziały obok, z tymi dalej i na przeciwko w ogóle. Kasiulenkowo to jutro zmiana kodu! Gratki! ![]() Mimi mam nadzieję że z kolejnymi zaproszeniami będzie lepiej pewnie goście spodziewali się zaproszenia, znają datę więc nie było fajerwerków, ale wierzę że ci przykro, mi też by było ![]() Madzia ale szczęscie od ciebie bije! będzie cudownie, zobaczysz! ![]() Relaksuj się teraz i zbieraj sily na jutro
|
|
#1775 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=czekooczekolada;462 77145]Atomoowka nie żartuję, on jest "gościem" w domu
spłodził już tyle potomstwa że normalny człowiek by sie z alimentów nie wypłacił. wszystkie laski w okolicy jego ![]() /QUOTE] Oj niepotrzebnie pytałam, teraz się tylko zdenerwowałam. Nie myślałam i kastracji kocura? Po co mnożyć bezdomne zwierzęta? Tyle biednych,małych kociąt czeka na domy a tu radośnie produkują się nowe. Pomyśl nad kastracją, pomyśl o tych małych kotach które być może zginą z głodu, zostaną zabite przez " uczynnych" ludzi, przejedzie je samochód, lub zdechną w męczarniach z zarobaczenia. Cytat:
Pazurki wydają się idealne, aż mam ochotę o zdjęcie poprosić ale wiem, że czasu nie będziesz miała. Ciekawe jak tam gornek? Już jest żoną
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Moja to taka z zlacznika
|
|
|
|
#1777 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mjetek rules! Cytat:
Cytat:
Cytat:
widzę prawie same KOCIARY foty: mjetek malusi, mjetek pt'gasze swiatlo, ide spac', agresor z TŻem
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
|
#1779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tysiu, przyjmij moje wyrazy współczucia niestety życia nie da się przewidzieć, a myślę że babcia duchem będzie z wami i chciałaby żebyście się dobrze bawili i ją wspominali ![]() say, nie gadaj, czemu ten czas tak pędzi?! koniec pisania na dzisiaj, spadam z psiakiem i spać dobrej nocy!
|
||
|
|
|
#1780 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry bardzo
Miałam koszmar ślubny, ze mój Dj był do dupskaaaa ![]() Wczoraj z tz zrobiliśmy kilka winietek, No dobra, ja wydrukowalam i wycielam, a on kleil, jest po prostu lepszy w te klocki Nie wiem czy nie zabraknie mi ozdobnego papieru a juz nie mogę takiego znaleźć :/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
gornek, madzixx Wszystkiego najlepszego an Nowej Drodze Życia! Udanych ślubów i szczęścia z mężem u boku!!
czekoo Twój Franek wymiata btw, Mój bratanek ma na imie Franek ![]() Atomoowka super panieński! Co do pasków Crest - miałam tak samo ![]() mala_czarna super relacja!!!! ysia suknia piękna! Za 400 zł aż żal nie brać, ale podzielam zdanie, że ta z cywilnego robiła większe wrażenie ![]() Witam nową PMkę! U nas pracowity weekend, zaczęliśmy rozdawać zaproszenia I tak będzie już do końca maja, a może i w czerwcu, bo nie wiem jak się wyrobimy ze wszystkim
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wszystkie koty przeslodkie! Dolanczam do grona Kociar
![]() Moj staruszek mieszka z moimi rodzicami, w sierpniu skonczy 17 lat ![]() ![]() ![]() Madzixx to juz dzis! trzymam mocno kciuki, zeby wszystko sie udalo, pogoda dopisala! Najpiekniejszego dnia, Ci zycze i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czekooczekolada sliczny twoj kot za kotami nie przepadam ale ten jakis wyjatkowy. Jade dzis do sklepu i musze znalezc papier do zaproszen, bo kilka musze dorobic, nie wiem czy mi sie uda samej dobrze wydrukowac, bo chcemy do jutra rozdac reszte, o i wyslac mam jeszcze jakies. I jeszcze Regenerum bede szukac, siostra mi poleca bo chcialabym brwi zagescic, moze zadziala? Ci od butow sie nie odzwyjaja a zadalam pytanie, no ale coz jest majowka wiec nie marudze ![]() madzix udanego dnia zycze mam nadzieje, ze wpadniesz napisac cos przed slubem.Zauwazylam, ze wszystkie PM w dniu slubu wpadaja na luzie i pisza, ze bez stresu wstaly itd. fajnie.Jeszcze raz dziekuje za przywitanie, milo
Edytowane przez mama_2010 Czas edycji: 2014-05-03 o 08:37 |
|
|
|
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
omg strasznie dlugo zyje ![]() Atomoowka yyyyyyyyyy. moim skromnym zdaniem kastracja należy do właścicieli kotek, jesli nie chcą mieć młodych. miałam w życiu 3 kotki i wszystkie były wykastrowane. a kotka Tż jest szczepiona. kocura krzywdzić nie zamierzam ![]() bardorja wymiataja te zdjecia Lemon podrapiemy podrapiemy ![]() madzixx
wszystkiego najlepszego , żeby ten dzien był wymarzonym Twoim
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
mama-gdzies mi umknęło że do nas dołączyłaś wiec witam Cię i ja
szczeperka- udanego panieńskiego i mam nadzieję ze pochwalisz się później jak było ![]() Pysia- super że nowa praca tak Ci sie podoba Atoomowka- mam nadzieję że jednak oddadza Wam kase , w końcu to nie mało Tysia- ściskam mocno w związku z babcią Madzix- to już dzisiaj My wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, impreza była dość spora i większośc młodych która tam była będzie też na naszym weselu Tż mi śpiewał
|
|
|
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atomoowka to TŻ ładnie zaszalał ![]() Cytat:
Szczeperka szampańskiej zabawy na panieńskim ;D say-hello ta suknia jest ![]() MADZIXX nasza dzisiejsza PM-ko ![]() wyglądaj ślicznie, baw się do białego rana i bądź kochana na calutkie życie ![]() a my czarujemy pogodę!!
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-05-03 o 09:25 |
||
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dostaliśmy zaproszenie od mojej przyjaciółki Muszę urwać się z jednego zjazdu w szkole, ale nie wyobrażam sobie nie być Przez to będziemy jechać godzinę na ślub, a potem wracać godzinę, bo wesele będzie i tak pod WrockiemA ponieważ dostałam zaproszenie z osobą towarzyszącą to TŻ musi być grzeczny, bo inaczej zrobię casting
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx to dziś! Powodzenia, jestem myślami z Tobą! Wszystkiego cudowngo w tym dniu! Dołączam do grona kociar, też je kocham! Szkoda że TŻ się nie zgadza na kota u nas Ale wszystkie Wasze mruczki są super A dziś 21 DDŚ
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Lin nie podcina się jaj, tylko podwiązuje nasieniowody. proponuje najpierw obeznać się w temacie
na dalsze kocio spamowanie zapraszam na pw, zeby nie było ze zasmiecamy wątek slubny
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my na razie nie możemy mieć kota, bo mamy dwa psy i to już dla nas bardzo dużo szczęścia do okiełznania ale kiedyś na pewno weźmiemy jakiegoś kociaka ze schroniska
|
|
#1791 | ||
|
Konto usunięte
|
Ale masz słodkiego zwierza
Cytat:
Na Tobie ładniejn wygląda niż na modelce Cytat:
Ładne macie kociaczki Przybłąkał się do nas i jest już z nami 3 lata
|
||
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się śniło, że nie zdążyłam na ślub KaEs.. wyobrażasz sobie co to był za koszmar? Wasze koty są boskie |
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
mysza takie przybłąkane sa najwierniejsze
super kot!Cytat:
|
|
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
Mimi - u mnie też niektórzy nawet nie otwierają zaproszeń
, stawiają je w kopercie na półce i coś pobąkują niewyraźnie. Ludzie są dziwni miałam sytuację, gdzie przekazałam zaproszenie przez Ciocię dla mojego kuzyna (bardzo dużo dyżuruje i nie można go nigdy zastać więc kazał dać jego mamie), zadzwoniłam do niego i mu powiedziałam że przekazałam zaproszenie dla niego mamie, że go serdecznie zapraszamy itd - a on: "przecież wiem bo dostałem !" - i cisza w słuchawce Teraz termin potwierdzeń minął i cisza, od osób trzecich dowiadujemy się, że go nie będzie ![]() Lemon drop - zmartwiłaś mnie tymi okrągłymi stołami ![]() U mnie dziś 21 dni do ślubu, jestem w paraliżującej panice. Nic mi się już nie podoba: fotograf, okrągłe stoły , samochód i przede wszystkim sukienka
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() JEŻUUUUUUUUUUUUUUUU MASZ JEŻA ALE BOMBA! Cytat:
.........co do butów-SZACUN!
|
||
|
|
|
#1796 | |
|
Konto usunięte
|
to fakt
Cytat:
Ludzie faktycznie są dziwni. Przeraża mnie wizja rozdawania zaproszeń ![]() Kryzys? Ja mam taki co parę dni Nie martw się! Wszystko co wybrałaś jest najlepsze! Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś w kościele gdzie mamy ślub i szczerze mówiąc jak zobaczyłam ogromne, paskudne rusztowanie przy wejściu to się załamałam...
Nie dość, że wejście samo w sobie jest brzydkie, wąskie i z boku kościoła, to jeszcze rusztowanie ![]() Śmiejemy się z TŻ że sobie tam czerwony dywan zażyczymy, i będziemy szli takim tunelem
|
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale i tak dobrze, ze do na zewnątrz a nie w środku np. na ołtarzu
|
|
#1799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślałam, że to jest dziwne, ale np rodzice tz jak dostają zaproszenie tez tak robią. Wydaje mi się że u nich po prostu tak się przyjęło. I jestem pewna że to nie wynika z braku zainteresowania. Także ja bym się tym nie przejmowała ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
W kwestii okrągłych stołów mam takie samo zdanie jak Lemon, niestety integracja przy nich jest o wiele słabsza, niż przy prostokątnych...
Zaproszenia przy nas też nie zawsze otwierają, dla mnie to dziwne Wczoraj daliśmy zaproszenia cioci TŻta, bo odwiedzała babcie i przyjęła, podziękowała i w ogóle, ale otworzyła dopiero bez nas i przy wychodzeniu od babci powiedziała, że bardzo ładne... ![]() Exist, no niestety z tymi rusztowaniami to chyba nie można przewidzieć, ja w sumie na połowie ślubów, na jakich byłam, to były rusztowania... jakby kościoły co roku remontowali
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Widać niektórzy tak mają. U mnie też tak było, daliśmy, odłożyli i dopiero jak zapytałam czemu nie otworzyli to wzięli się za otwieranie

I sciskam kciuki za jutro!!!!!
i fajnie że tak miło reagują znajomi że będą choćby nie wiadomo co się działo
bo to wcale niemała kwota...

omg strasznie dlugo zyje ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)