|
|
#4231 |
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
ja juz dawwno go ogladałam i teraz juz nie bo nie lubie ogladac powtórek
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Nie,bo nie wiedziałam że leci,a szkoda bo uwielbiam ten film,chociaż oglądałam go już z 6razy,ten murzyn
|
#4233 |
|
♥
|
kurde ja juz pekam przed tym kompem kumpel sie chce ze mna umówic i mnei na mawia na festyn i na mecz gks
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4235 |
|
♥
|
no co ty gks przeszła do 2 ligi i jutro robia z tego powodu festyn i gra gks aktualni zawodnicy z starymi zawodnikami
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie jest dokładnie festyn? na Bukowej?
|
|
#4237 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() masz zamiar isc ?
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc dziewuszki. ide spac i mam nadzieje ze jutro mi lepiej pojdzie z efektywnoscia pisania pracy. bo jak nie to bedzie bardzo bardzo zle ze mna.
|
#4239 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Spakowana...
A przynajmniej prawie ![]() No nic, życzę Wam udanych wakacji dziewczyny Postaram się dorwać jakąś kafejkę ale nie wiem jak to z tym będzie. Tak czy inaczej... będę tęsknić, jakkolwiek to teraz brzmi Lubię przesiadywać na tym forum, bo poznałam tu wspaniałe osóbki Bardzo Was polubiłam i się trochę przywiązywać zaczęłam ![]() korzystajcie z wolnego czasu ile tylko się da Trzymajcie się cieplutko |
|
|
|
#4241 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe rzeczy tam musisz robić mam nadzieję zę to tylko jednorazowa atrakcja z tym makaronem normalnie już mam wizję tego Twojego obozu, jak z amerykańskich filmów dla młodzieży baw się dobrze Cytat:
przed chwilą się warzyłam i schudłam cały kilogram chyba to ten stres tak na mnie działa... bo przecież jadam normalnie.. nawet ostatnio sobie ze słodyczami pofolgowałam ![]() Cytat:
dobrze że w środę jadę do Katowic na egzamin to sobie zajdę do mieszkania i wezmę a na razie czeka mnie przeszukiwanie szuflad za jakimiś niedobitkami no i codzienne pranie ![]() a jeśli chodzi o imę to rzadko kto jest ze swojego zadowolony ale mnie Twoje się naprawdę strasznie podoba Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oj, jak późno idę spać dobranoc |
|||||||
|
|
|
#4242 |
|
♥
|
dobranoc kochane
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
mam mętlik w głowie, znowu mi się dziwne myślenie włączyło.......
ja po prostu chyba do związków nie nadaję....
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() U mnie nadal piękna pogoda, więc jedziemy z TŻ na czereśnie do znajomych ![]() Miłego dnia ![]() Oreganko, pamiętaj, nic na siłę, ja też zmuszałam się i to nie było dobre. A zjawił się ktoś przy kim nie musiałam myśleć bo to stało się naturalnie. I u Ciebie też tak będzie ale nie możesz się zmuszać bo nic z tego nie wyjdzie. To ma dawać Tobie radość, motywować do życia, masz czuć się swzczęśliwa, jeśli tego nie ma to znaczy że to nie do końca TEN. Trzymaj się ciepluto i przytulam
|
|
#4245 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziękuję,ja za Ciebie również trzymam Żyjemy czwartkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę mnie to bawi,że usunęła bloga ![]() Ja oglądałam urywkami,fajny był ten murzyn ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Będziemy tęsknić ![]() Brzydka pogoda u mnie,nic mi się nie chce... A jeszcze ciągle myślę o NIM... Muszę sobie odpuścić,bo nie ma sensu się dołować chyba...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||||
|
|
|
#4246 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie wstalam i patrze, ze usunela tego bloga......moze to i lepiej ![]() przynajmiej nie bedzie czytala tych przychylnych komentarzy, ktore zapewne jeszcze bardziej "pchaly" ją w ta paranoje z niejedzeniem....bo inaczej tego nazwac chyba nie mozna.... milego dnia wsyzstkim ja dzisiaj spedze dzien z mikroekonomia Ather juz w drodze.....zaaaaaaaaaaaaz droszcze Ciiiiiiiii <tuba>
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie zawsze jest tak samo, pierwszych kilka spotkań jest fajnie, a potem już czuję się znudzona, a jak widzę że facet zaczyna się angażować to ja uciekam, wycofuję się
|
|
|
#4248 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem jeszcze,wątpię żeby mi się chciało,no ale może akurat
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedactwo,nie zazdroszcze
|
|
#4249 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam w jakieś doły znowu
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie wiem czy to moja wina, czy po prostu trafiam na nieodpowiednich facetów
chyba raczej moja
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem ze latwo sie mowi, a w rzeczywistosci nic takie proste nie jest... moze rzadziej sie z nim spotykaj, zebys nie czula ze "Twoja przestrzen" jest zagrozona..? bo moze to o to tez chodzi? ![]() jakkolwiek postąpisz, to nie Twoja wina, nie mozesz sie obwiniac A ja dzisiaj joggingowalam rano ogolnie to ja nie lubie biegac no chyba ze tak w ramach jakiegos innego sportu (wiecej jak pol zycia trenowalam koszykowke ). ale wczoraj wieczorem jak sie kladlam uznalam ze musze cos ze soba zrobic, cwiczyc tak w domu za bardzo nie lubie, regularnie to jedynie brzuszkow w miare pilnuje (ale to tez tak zrywami, choc ostatnio nawet mi idzie ). baseny mi zamkneli ostatnio na rzecz nie krytych, a zeby na taki isc to ja potrzebuje troszke ladniejsza pogode, a nie taka wietrzysta jak ostatnio. no wiec padlo na bieganie przyznam ze milo sie rozbudzilam. no a niebawem biore sie za pisanie ![]() ech...
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
no i wogole to.. wstalam o 8! zeby jeszcze przed 9 wyjsc na ten jogging
(najpierw na rozgrzewke rower, wiec trening wyszedl mi na godzinke ) ale fajnie, jak bym w tygodniu znalazla czas to tez sobie musze zrobic taka pobudke
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale masz wakacje, znajdź sobie jakieś absorbujące i ciekawe zajęcia żeby myśleć jak najmniej będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję motywacji do biegania moja siostra chciałaby zacząć biegać, ale zasłania się tym że nie ma z kim ale chyba do tego nie jest konieczne towarzystwo ![]() ja bym chętnie pobiegała gdybym mogła ![]() rodzice rano pojechali do Włoch a ja siedzę i totalnie się obijam przejrzałąm trochę notatki, zjadłam owsiankę, kawę wypiłam..... chyba idę zrobić zaraz a6w bo dziś już ostatni dzień
|
|||
|
|
|
#4258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja nie wiem, co mi odbilo z tym bieganiem bo faktycznie nigdy nie przepadalam za joggingiem ale znalazlam wczoraj na wizazu taki trening dla poczatkujacych, od Smoczka, no i nieco zmodyfikowalam sobie poczatek, bo wydawal mi sie zbyt prosty (ostatecznie codziennie smigam rowerkiem wiec troszke kondycji mam) i mam nadzieje ze bede troszke biegac wg tego planu. jest fajny, bo stopniowo zwieksza sie dystans, poza tym polowe sie biegnie a polowe sie maszeruje (ja robilam 3 minuty biegu 2 minuty marszu, i tak 6 razy) wiec czlowiek sie nie zniecheca bo w tych przerwach na marsz sie odpoczywa. nastepnym razem bede probowac 4 minuty biegac, a 1 maszerowac tylko kiedy ja w tygodniu znajde na to czas ![]() moze jakos ktoregos wieczorka. a do biegania faktycznie nie trzeba towarzystwa, nawet lepiej samemu, bo wtedy biegnie sie swoim tempem itd. ja wole sama ![]() Ewus, mam nadzieje ze naprawia Ci kolanko i tez sobie za jakis czas pobiegasz ![]() ech, trzeba sie brac za pisanie.. jeszcze nic nie mam
|
|
#4259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba odwołam dzisiejsze spotkanie i pojadę sobie na basen sama, popływam trochę to moze poczuję się lepiej niby nie moja wina, ale jednak mam wrażenie ze on się bardzo angażuje (za bardzo) i bardzo się stara, a ja tak raczej olewam wszystko, nie chcę żeby potem cierpiał jak nic z tego nie wyjdzie, niedawno przerabiałam podobną sytuację i na koniec nie było miło ![]() Cytat:
![]() tylko ja wszystko porównuje z moim poprzednim poważnym związkiem, wtedy od pierwszego spotkania wiedziałam że chcę z nim być, z niecierpliwością czekałam na każde spotkanie, a teraz to widać jak jest, jestem znudzona po kilku spotkaniach, nie wiem może ja po prostu boję się zaangażować ...dobra już Was nie męczę, jak będzie mi źle to Sathi pomęcze na gadulcu, tak wogóle Sathi
|
|
|
#4260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to kwestia wzajemnego zrozumienia się. są pary ktore lubia byc jakby "wzajemnie zalezne" a sa osoby, ktore mimo bycia razem prowadza swoje wlasne zycie. kwestia kto co lubi. jesli czujesz ze troszke Cie przytlacza to sie z nim rzadziej spotykaj i juz. idz sobie dzis na basen, tak jak piszesz. najwazniejsze zebys dobrze sie czula, a co tam z nim bedzie, to sie zobaczy. sytuacja sama sie rozwinie i wyjasni, niezaleznie od tego co tam teraz sobie myslisz i jak to wszystko analizujesz.oczywiscie jesli faktycznie chlopak Cie nudzi, to byc moze poprostu Ci nie odpowiada i to dlatego. wowczas nie ma sie co zmuszac sciskam kochana, bedzie dobrze, nie popadaj nam tu w doly, bo nie ma sensu ![]() a ja dalej wizazuje, zamiast pisac wieczorem bede plakac jak nic
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

mm

Bardzo Was polubiłam i się trochę przywiązywać zaczęłam 

mam nadzieję zę to tylko jednorazowa atrakcja z tym makaronem
normalnie już mam wizję tego Twojego obozu, jak z amerykańskich filmów dla młodzieży
no i codzienne pranie 
MIŁEGO DNIA
tymbardziej ze spalam dzis u babci
musze sie zmotywować od nowa