|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
a ja chcę wiosennie Mandarynki L'Artisana i Trip'a - nawet odlewkami się zadowolę
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Aktualizacja po raz kolejny. Potestowałam ostatnio i z wielu flaszek ostatecznie zrezygnowałam/kupiłam/dostałam a kilka doszło.
Lalique Nilang/Angel EDT. Te kompozycje są bardzo podobne, ostatecznie chyba stanie na Laliku, ciekawiej się rozwija. Ale nic nie jest pewne. ![]() DKNY Red Delicious(słodsze, intensywniejsze i trwalsze jabłko to właśnie to, czego mi trzeba na lato) Chopard Casmir Encre Noire for Men Baldessarini Strictly Private lub zapas pięknych 24 Gold Ajmal Sacrifice for Her Dune i Dune męskie dla ukochanego Chopard Noble Vetiver - jako iż TŻ jest zachwycony wersją Cedar i następnym razem zażyczył sobie właśnie tę ![]() Shalimar PI lub klasyk Lalique Woman YSL Cinema EL Sensuous Amor Amor Absolu Lalique Le Parfum - chyba że znajdę lepszego "grzańca" ![]() Zapas Angela.
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Moim priorytetem są obecnie:
Van Cleef Arpels Orchidee Vanille See by Chloe i dalej marzę o Rush
|
|
#3995 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Upolowany kolejny 24 Gold.
Zatem wykreślam z listy, zostawiam Stricly Private i dodaję Samsarę.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-04-29 o 15:22 |
|
|
|
|
#3996 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Marzy mi się...poprawa nastroju przy depresji.
A z zapachów to jedynie może - Cartier La Panthere. I nic juz nie chcę. Wszelkie chciejstwa poszły w zapomnienie, bo zapachy mi zobojętniały.
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast do listy doszły: 10. Bond no 9 Central Park South mam 15ml ![]() 11. Perles de Lalique - z tym że czekam na flakonik to nie wiem czy się liczy.. :P ![]() 12. Feerie edp - skreślam ![]() 13.Farbonarg Violette (albo i jeszcze 2 inne..) doszło : Ellie Saab Le Parfum aczkolwiek czekam na 20 ml z wymiany to nie wiem jak traktować..oraz powrót do lat młodzieńczych ;P Acqua di Gio którą właśnie rozbieram [/QUOTE]
|
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Konto usunięte
|
najblizsze marzenie to Gucci Rush, ktorego niebawem bede rozbierac
|
|
|
|
|
#3999 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Moje chciejstwa do zrealizowania w tym roku:
* Kyoto * Poison * Royal Muska chciałabym też choć kroplę Byzantine, ale jej znalezienie graniczy już z cudem
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Sahara Noir
Kiedy ją testowałam, odrzuciłam ze względu na kościelne kadzidło - a mi się odmieniło, i to kadzidło mi się podoba, więc chcę flaszkę
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Chanel Cristalle Eau Verte 2. Shalimar Ode a la Vanille Mexique - czekam na dostawę, powinna dzisiaj być 3. Gucci Guilty Black - nie wiem czy chcę 4. Honey MJ - nie wiem czy chcę 5. Flowerbomb edt 6. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 7. Jimmy Choo edp 8. Zapas Winter Delice 9. J'adore Voile de Parfum 10. Zapas Black Cashmere stara wersja - chyba będzie zapas 11. Angel Aqua Chic 2012 12. Tresor In love i Midnigt rose 13. Balanciaga L'eau rose i L'essence |
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Must have: 1.Bon Bon V@R 2.Candy, Candy l'eau i Florale Prada ![]() 3.Donna i Delicate Rose Trussardi Rozważam: 3.Moment de bonheur lub/i l'eau YR 3.Noa i Amor Amor l'eau Cacharel 4.Manifesto Eclat i Elixir YSL5.Pour Femme Intense D&G 6.Incandessence Blossom Avon 7.Pure Drop of Rose DKNY 8.Christina Aquillera Secret Potion (ale chyba pokręciłam nazwę i nazwisko )I pewnie milion innych, których sobie nie uświadamiam
Edytowane przez golgie Czas edycji: 2014-05-02 o 12:24 |
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostają trzy chciejstwa
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Ja marzeń nie mam a i tak flakoniki mi wskakuja do koszyka.... Nie wiem jakim cudem....
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Zamarzyły mi się Loewe El Cielo Sobre la Plaza de Oriente
|
|
|
|
|
#4007 |
|
|
Razem z Cartier la Panthere marzy mi się jeszcze Gucci Flora Gardenia....
|
|
#4008 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
Powiem jedno słowo: fisior
|
|
#4009 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Największym moim marzeniem są obecnie pieniążki.
redukuję wish do zapachów na lato(no prawie):DKNY Red Delicious Lalique Amethyst Calvin Klein Contradiction Madonna Truth or Dare No i nie-letnia Queen Latifah Queen of Hearts.
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
piękny, prawda? ja też marzę o zapasie,ale jest tylko w jednym miejscu i zakupy opłacają się tylko w dużym gronie, bo przesyłka to 40E
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Konto usunięte
|
Dostałem upragnioną setkę Azzaro Visit
No i Kabula klikłem ![]() Musz-mieć: - Montale (?) Kabul Aoud - Guerlain Homme - Compagnia Delle Indie Africa Desert Tobacco - Azzaro Visit - Tom Ford Grey Vetiver (odlew z 10 ml) - Escentric Molecules: Molecule 01 (strasznie kusi mała flaszka, ale mam nadzieję, że mi przejdzie) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi, Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones, Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Black, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Cashmere Wood, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Original Aoud, Royal Aoud, Santal Wood, Vetiver des Sables - Olivier Durbano: Jade - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Italian Cypress, London, Moss Breches, Oud Wood - Adam Levine: Adam Levine for Men - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood, Potion Royal Black - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Shiseido: Zen Sun PH - Thierry Mugler: A*Men Pure Energy, A*Men Pure Wood - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#4012 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Przyleciała mi dziś seteczka 24 Gold i te flaszki naprawdę są odlane o kant pupy. 50-tka prezentuje się przyzwoicie, ale setka...matko boska. Atomizer ledwo się trzyma, na spodzie góry i padołki...
a ja się zastanawiałam czemu taka fala krytyki poszła o wykonanie flaszek(pomijając to, że paluchy zostawiają mocno widoczne ślady i flakon jest nieprzezroczysty). To teraz już wiem...W każdym razie doszło, a wraz z nim próbka...której zawartość była dziś ze mną cały dzień na ręku i w której się zakochałam. No i Angel Eau Sucree...ale jeszcze bliżej go muszę poznać i poczekać, aż pojawi się w przyjaznej cenie.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-05-06 o 23:31 |
|
|
|
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
Przez to co się dzieje, na wizażu w ostatnich dniach to marzy mi się Angel Sucree i to bardzo
I muszę go mieć. W dalszej kolejności Note Vanille Miccalef(marzenie!) Kyoto, Botrytis
|
|
#4014 | |
|
|
Cytat:
Ale chyb zaczekam aż ceny zejdą nieco...
|
|
|
#4015 |
|
Konto usunięte
|
No to na liście musz-mieć flaszek brak
I oby ten stan utrzymał się długo ![]() Musz-mieć: - Montale (?) Kabul Aoud - Guerlain Homme - Compagnia Delle Indie Africa Desert Tobacco - Azzaro Visit - Tom Ford Grey Vetiver (odlew z 10 ml) - Escentric Molecules: Molecule 01 (strasznie kusi mała flaszka, ale mam nadzieję, że mi przejdzie) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi, Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones, Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Black, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Cashmere Wood, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Original Aoud, Royal Aoud, Santal Wood, Vetiver des Sables - Olivier Durbano: Jade - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Italian Cypress, London, Moss Breches, Oud Wood - Adam Levine: Adam Levine for Men - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood, Potion Royal Black - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Roberto Cavalli: Roberto Cavalli Tiger Oud - Shiseido: Zen Sun PH - Thierry Mugler: A*Men Pure Energy, A*Men Pure Wood - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2014-05-21 o 19:19 |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak! I na rozbiór z nim
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Chcę:
L'Imperatrice Coco EDP Tresor Midnight Rose Alien EDP lub EDT Alien Essence Absolute Likierowy Alien Pure Poison Herba Fresca Chance EDP lub EDT Shalimar EDP lub EDT Eau De Shalimar Któryś Shalimar Parfum Initial jakaś Miss Dior Hypnose EDP Bardzobardzo chcę poznać: Lutensy, głównie Berlin, Feminite du Bois i Szpilkównę Wszelkie Demeterki
|
|
#4018 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Od jakiegoś czasu marzy mi się Alien lub Sacrifice for Her(słyszałam, że niezwykle podobny), bardzo polubiłam tę słodycz.
i jeszcze Oro Cavallego.
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
Marzą mi się:
Channel Chance eau Tendre Naomi Campbell cat deluxe at night
|
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na liscie zostaja: - zapas L'Eau Trois Nejma nowosci x2 Les Exclusifs de Chanel No 18 - wystarczy odlewka motylek L`Artisan-a upolowane 10 CC
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2014-07-11 o 09:38 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

I razem z J. Choo edp dołącza ona do mojej listy chciejstw.

)
a ja się zastanawiałam czemu taka fala krytyki poszła o wykonanie flaszek(pomijając to, że paluchy zostawiają mocno widoczne ślady i flakon jest nieprzezroczysty). To teraz już wiem...

cuda, ale sie udalo