|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
I tak widzę się z koleżanką w Manu także wejdę tam do Rossa
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak to jest, ale w Tomaszowie 2 maja było świeżo po dostawie, pełne szafy i L4L wchodziło w przecenie:-D może w ten piątek też tak będzie?:-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit Polecacie jakiś tańszy biały lakier, który nie odpryskuje? Edytowane przez ceccylia_paladin Czas edycji: 2014-05-05 o 15:21 |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
a no to fajnie
|
#3095 |
|
Szara Eminencja
|
U mnie największe wzięcie miała szafa Sally hansen, z produktów - pusty stand został po matowych szminkach bourjois.
Zakupy udane - kupiłam masełko revlon
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Radomianki, a była już dzisiaj któraś na Mireckiego? W zeszłym tygodniu mało mnie kobiety nie zadeptały, mam nadzieję, że dzisiaj zostawiły dla mnie chociaż jedno Insta-Dri ![]()
|
|
#3097 |
|
Zadomowienie
|
Zdążyłam już przetestować masełko Astora Hug Me i jest fajne, podoba mi się
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie będę jeszcze szukać
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam w 3 rossmannach i w żadnym nie było pilników elektrycznych....
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Jako idealny nudziak :Color Whisper Maybelline 220 Lust For Blush czy Wibo elixier 5
|
|
|
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy pomadki Wibo Eliksiry mogą się rozpuścić latem w torebce? Zabieracie je ze sobą czy nie?
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wpadły tylko 4 lakiery:
-Astor quick'n GO numerki 377 i 343 -Rimmel 60 seconds numerki 500 i 430 nad pomadkami i błyszczykami jeszcze pomyślę. Ogólnie szafy pełne, tylko lakiery z wibo wymiecione :/
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
U mnie odżywka z Eveline weszła na promocję
![]() Eliksir Wibo też zdobyłam Jestem zadowolona ale poczekam aż minie największy szał
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a jaką polecicie bazę pod lakier? Ja znalazłam tylko Miss Sporty - Nail Expert - Base&Top Coat ...
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3106 |
|
BAN stały
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4630990 6]Matko Boska powariowali z tymi cenami.[/QUOTE]
płyn do skórek w normalnej drogerii kupiłam za 25zł, ross przesadza z tymi cenami... |
|
|
|
#3107 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3109 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
ale to było wtedy jak były te mega upały w sierpniu,tak to nie a ja byłam też w Rossku,szminki nie wzięłam żadnej-jednak się boję tak bez wypróbowania na ustach...często źle dopasowywuję mam za to 4 lakiery i bazę matującą,zdj.poniżej ![]() cieszę się że dorwałam błękitną Ritę Orę,chciałam rę białą mleczną ale nie było,była tylko ta błękitna i taki ciemny morski ![]() Ten z Revlon lakier fajnie wygląda,buteleczka jak retro
|
||
|
|
|
#3110 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaka pomadkę możecie mi polecic w kolorze typowej czerwieni. Dzis kupilam rimmel kate 10 ale wpada w fiolet
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
Hey
Tak jak opanowałam się na poprzednich promocjach tak dziś zostawiłam ponad 70 zł w Rossmannie hehe nawet Tż'ta zabrałam, zbledł przy kasie kupiłam co chciałam i nie ukrywam, że wiekszość kupiłam dzięki Wam ten wątek uzależnia. Byłam krótko po otwarciu i już kobietki się zbierały przy szafach ale obsługa się postarała - wszystkie szminki miały testery, kobietki z kulturą macały testery nie trafiłam w swoich łupach na nic macanegoPomijając promocje dorwałam ostatni balsam do ust Alterry z rumiankiem gdzieś mi się migło, że można stosować coś takiego na rzęsy, czy to ten balsam jesli tak to jak go stosować?
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam lakier z Rimmel Rita Ora o nr 203 (jasny róż) i jestem przerażona jak on smuży.
Chciałam jeszcze ten czerwony wysuszacz z Sally Hansen, niestety nie było. Kupiłam jakiś Maybelline Express Manicure, przedłużający trwałość lakieru, ale nie potrafie go znaleźć na kwc. Czy ktoś go stosował? Edytowane przez britnay Czas edycji: 2014-05-05 o 16:32 |
|
|
|
#3114 |
|
Rozeznanie
|
lakiery Rity Ory dla Rimmel są tylko w tych większych szafach, prawda? bo obleciałam za nimi 4 Rossy, w 3 ani widu, ani słychu a w 4, gdzie była większa szafa tylko 3 kolory, akurat te które mnie nie interesowały :/
swoją drogą to pierwszy dzień promocji a taki bajzel, że dajcie spokój. poza tym babeczki przy samych szafach urządzają sobie ploteczki, że nie można się dopchać ![]() na razie kupiłam tylko z miss sporty: base&top coat i turbo dry top coat, bo pamiętam, ze polecałyście, a szukam jakiś dobrych top coatów. chciałam kupić insta-dri, ale już od 2 tygodni go u mnie nie ma
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi sie kupic ostatni nienaruszony elixir 5
śliczna jest w jednym rossmanie tłum i kobiety malujące sie (oczywiście nie testerami) a w drugim (w galerii handlowej) pustki i spokój, niewiele szminek pootwieranych jedynie pustki w pakietach (w obu rossmannach)
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam że top coat z Miss Sporty zmienia kolor lakieru.
|
|
|
|
#3118 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Sprawdź może Rimmelowy Alarm z serii Lasting Finish.
|
|
#3119 |
|
vel Turkusoowa :)
|
już wyjmuję kalkulator
![]() dokładnie 10,19 bo cena regularna 19,99 ![]() dopiszę inne ceny dla zainteresowanych ![]() Eveline MiniMax 3,05 Sally Hansen Xtreme 7,64 Rimmel 60 Sec 5,61 Lovely Matte Top Coat 3,67 |
|
|
|
#3120 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się jeszcze udało przed zajęciami dokonać zakupów. Mimo tego z rana jak zawsze robiłam zakupy to rossman był praktycznie pusty a tutaj widzę że na tą promocję skusiło się więcej kobiet bo godzina 11 a w rossie więcej osób.
Moje zakupy: -Maybelline Colour Whisper 220 Lust for blush ( Miałam jej nie brać bo i tak zaszalałam ale jak się nią pomalowałam to wiem że będzie to moja pomadka nr 1! Pięknie i naturalnie podkreśla usta. Strzał w 10!) -Astor Lipcolor Butter 008 Hug me ( Jednak nie daje taki efekt jak chciałam ale mimo tego fajny produkt. Chyba polecę po ten sam tylko inny kolor Loved up. Zależało mi na naturalnym efekcie a tamten kolorek jednak barwi moje usta bardzo delikatnie ale jednak na ciemną malinę.) - Bourjois Color Boost 04 Peach on the beach ( Jasno różowa żarówa. Ciekawy kolor.) - Bourjois Rogue Velvet 03 Hot Pepper ( Jeszcze się nią nie malowałam ale po swatchach mogę powiedzieć że to piękna żywa czerwień wpadająca w pomarańcz.) - Rimmel Moisture Renew 705 Let's get naked ( Coś podobnego do Colour Whisper 220 jednak kolor mocniejszy, ciemniejszy. Bardzo mi się sposobał). Lakiery: - Rimmel 60 seconds Rita Ora 873. - Lovely Baltic Sand nr 1. - Lovely Gloss like Gel nr 128. - Lovely I love Summer nr 6. Mam nadzieję że to już koniec mojego szaleństwa Może komuś ten post pomoże w doborze kolorku bo pomimo wielokrotnego przeglądania zdjęć, swatchy to ciężko wybrać coś dla siebie nie testując. ( Bo w sumie w rossmanie nie ma czym chyba ze testerami z zarazkami )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

tylko nie mogę zdecydować się między hug me a feeling feline. 
I tak widzę się z koleżanką w Manu także wejdę tam do Rossa 

.

jesli tak to jak go stosować?