Rossmann cz. XXII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 15:16   #3091
Madzia9999
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXII

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość
Madzia9999 w tamtym tygodniu wpadłam z samego rana do manu do reala po zakupy, była jakaś 9:40 a pod Rossmanem kolejka kobitki czekały jeszcze na otwarcie. Sama byłam na poprzednich promocjach i tam ekspedientki dokładają kosmetyki kilka razy dziennie, jak czegoś akurat nie ma warto zapytać, pewnie jest w szufladzie.
Jutro wracam do Łodzi, mam nadzieję kupić coś do ust, u mnie w mieście są słabo zaopatrzone sklepy. Chyba skuszę się na masełko Astora tylko nie mogę zdecydować się między hug me a feeling feline.
O rety jak dzikus się ludzie zachwują I tak widzę się z koleżanką w Manu także wejdę tam do Rossa

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:17   #3092
Pollinaa
Zakorzenienie

Ja nie wiem jak to jest, ale w Tomaszowie 2 maja było świeżo po dostawie, pełne szafy i L4L wchodziło w przecenie:-D może w ten piątek też tak będzie?:-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:19   #3093
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
U siebie widziałam, chciałam nawet wziąć bo po 7,19 był, ale nie wiedziałam czego się po nim spodziewać.
Jak kupiłam. Pani mi wyjęła z szuflady. Ładnie matuje, szybko wysycha. Ma tylko kilka opinii na KWC, ale są dobre. Był jeszcze jakiś matujący z Wibo, ale o nim nic nie wiedziałam, więc kupiłam Lovely.

edit
Polecacie jakiś tańszy biały lakier, który nie odpryskuje?

Edytowane przez ceccylia_paladin
Czas edycji: 2014-05-05 o 15:21
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:20   #3094
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
W takim razie to na pewno był ten nowy Rossmann
a no to fajnie
Stary 2014-05-05, 15:26   #3095
wykrasana
Szara Eminencja

U mnie największe wzięcie miała szafa Sally hansen, z produktów - pusty stand został po matowych szminkach bourjois.
Zakupy udane - kupiłam masełko revlon na szczęście masełka były zabezpieczone przed macaczkami naklejką z kodem kreskowym
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:31   #3096
cooone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
http://www.rossnet.pl/Produkt/IDEENW...736,promocja14 ma któraś ten zestaw do manicure? Warto?
Nie warto. Tym narzędziem tortur można sobie co najwyżej krzywdę zrobić

Radomianki, a była już dzisiaj któraś na Mireckiego? W zeszłym tygodniu mało mnie kobiety nie zadeptały, mam nadzieję, że dzisiaj zostawiły dla mnie chociaż jedno Insta-Dri
prawdziwie i spontanicznie...
Gutek

cooone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:33   #3097
iceina
Zadomowienie

Zdążyłam już przetestować masełko Astora Hug Me i jest fajne, podoba mi się te drobinki dają efekt takich mokrych ust, nie wygląda to brzydko na pewno. Eliksir 05 znam i uwielbiam, więc czeka w zapasie aż wykończę końcówkę. Zdążyłam też użyć eliksir 07 i też podoba mi się strasznie. W kolejce do przetestowania jeszcze pomadka w kredce w Lovely
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:34   #3098
anna_belle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
U siebie widziałam, chciałam nawet wziąć bo po 7,19 był, ale nie wiedziałam czego się po nim spodziewać.
Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ja tak samo;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzięki za odpowiedź w takim razie będę jeszcze szukać

KWC

anna_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:43   #3099
kevschaa
Zakorzenienie

a ja byłam w 3 rossmannach i w żadnym nie było pilników elektrycznych....
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:50   #3100
pannamima
Zakorzenienie

Jako idealny nudziak :Color Whisper Maybelline 220 Lust For Blush czy Wibo elixier 5 ?
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:55   #3101
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Czy pomadki Wibo Eliksiry mogą się rozpuścić latem w torebce? Zabieracie je ze sobą czy nie?
Stary 2014-05-05, 16:10   #3102
eewelinaa92
Zakorzenienie

Dzisiaj wpadły tylko 4 lakiery:
-Astor quick'n GO numerki 377 i 343
-Rimmel 60 seconds numerki 500 i 430

nad pomadkami i błyszczykami jeszcze pomyślę. Ogólnie szafy pełne, tylko lakiery z wibo wymiecione :/

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:14   #3103
moonara
Zadomowienie

U mnie odżywka z Eveline weszła na promocję ale tak jak pisały dziewczyny... cena podstawowa niby 15.99zł. Mimo wszystko zawsze wyszło kilka groszy taniej
Eliksir Wibo też zdobyłam Jestem zadowolona Może jeszcze raz się wybiorę do Rossmanna, pooglądać na spokojnie. Kto wie, może coś znajdę ciekawego ale poczekam aż minie największy szał
Stary 2014-05-05, 16:14   #3104
Alienika_
Raczkowanie

Kochane a jaką polecicie bazę pod lakier? Ja znalazłam tylko Miss Sporty - Nail Expert - Base&Top Coat ...
Stary 2014-05-05, 16:20   #3105
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alienika_ Pokaż wiadomość
Kochane a jaką polecicie bazę pod lakier? Ja znalazłam tylko Miss Sporty - Nail Expert - Base&Top Coat ...
Ja stosuje po prostu odżywkę z Eveline
Stary 2014-05-05, 16:23   #3106
annajustyna
BAN stały

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4630990 6]Matko Boska powariowali z tymi cenami.[/QUOTE]

płyn do skórek w normalnej drogerii kupiłam za 25zł, ross przesadza z tymi cenami...
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:25   #3107
Linanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
płyn do skórek w normalnej drogerii kupiłam za 25zł, ross przesadza z tymi cenami...
ja tam smaruję olejkiem alterry na noc i od miesięcy nic nie muszę robić ze skórkami
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:25   #3108
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna
72]

Radomianki, a była już dzisiaj któraś na Mireckiego? W zeszłym tygodniu mało mnie kobiety nie zadeptały, mam nadzieję, że dzisiaj zostawiły dla mnie chociaż jedno Insta-Dri
Będę za jakieś 30 minut to zerkne.
Stary 2014-05-05, 16:26   #3109
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Zdążyłam już przetestować masełko Astora Hug Me i jest fajne, podoba mi się te drobinki dają efekt takich mokrych ust, nie wygląda to brzydko na pewno.
tak,pisałam wczoraj właśnie że ten brokat nie jest widoczny,usta są takie soczyste i wilgotne w tym masełku,ja je uwielbiam i kolor idealny

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Czy pomadki Wibo Eliksiry mogą się rozpuścić latem w torebce? Zabieracie je ze sobą czy nie?
używałam w zeszłym roku latem,nie rozpuściła się ale była wilgotna-taka rosa się na niej zrobiła ale to było wtedy jak były te mega upały w sierpniu,tak to nie

a ja byłam też w Rossku,szminki nie wzięłam żadnej-jednak się boję tak bez wypróbowania na ustach...często źle dopasowywuję mam za to 4 lakiery i bazę matującą,zdj.poniżej
cieszę się że dorwałam błękitną Ritę Orę,chciałam rę białą mleczną ale nie było,była tylko ta błękitna i taki ciemny morski
Ten z Revlon lakier fajnie wygląda,buteleczka jak retro to jakaś nowość chyba,perfumowane lakiery,znacie je?były wcześniej? sporo kolorów w moim Rossku było i ładne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1360388.jpg (95,1 KB, 211 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:28   #3110
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ten z Revlon lakier fajnie wygląda,buteleczka jak retro to jakaś nowość chyba,perfumowane lakiery,znacie je?były wcześniej? sporo kolorów w moim Rossku było i ładne
Tak, niedawno wyszły. Mam trzy kolory (w tym ten, co ty), ale u mnie niezbyt dobrze się utrzymują i na drugi dzień mam starte końcówki .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:28   #3111
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

dziewczyny jaka pomadkę możecie mi polecic w kolorze typowej czerwieni. Dzis kupilam rimmel kate 10 ale wpada w fiolet

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:30   #3112
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey
Tak jak opanowałam się na poprzednich promocjach tak dziś zostawiłam ponad 70 zł w Rossmannie hehe nawet Tż'ta zabrałam, zbledł przy kasie kupiłam co chciałam i nie ukrywam, że wiekszość kupiłam dzięki Wam ten wątek uzależnia. Byłam krótko po otwarciu i już kobietki się zbierały przy szafach ale obsługa się postarała - wszystkie szminki miały testery, kobietki z kulturą macały testery (pewnie później było gorzej). Wibo Eliksir były zaklejone nie trafiłam w swoich łupach na nic macanego Większość szaf bez większych luk oprócz Wibo - tam pustki w lakierach już o godz. 9.30

Pomijając promocje dorwałam ostatni balsam do ust Alterry z rumiankiem gdzieś mi się migło, że można stosować coś takiego na rzęsy, czy to ten balsam jesli tak to jak go stosować?

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:31   #3113
britnay
Zakorzenienie

Kupiłam lakier z Rimmel Rita Ora o nr 203 (jasny róż) i jestem przerażona jak on smuży.
Chciałam jeszcze ten czerwony wysuszacz z Sally Hansen, niestety nie było.
Kupiłam jakiś Maybelline Express Manicure, przedłużający trwałość lakieru, ale nie potrafie go znaleźć na kwc. Czy ktoś go stosował?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 44006_500.jpg (13,1 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez britnay
Czas edycji: 2014-05-05 o 16:32
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:31   #3114
serialomaniaczka
Rozeznanie

lakiery Rity Ory dla Rimmel są tylko w tych większych szafach, prawda? bo obleciałam za nimi 4 Rossy, w 3 ani widu, ani słychu a w 4, gdzie była większa szafa tylko 3 kolory, akurat te które mnie nie interesowały :/

swoją drogą to pierwszy dzień promocji a taki bajzel, że dajcie spokój. poza tym babeczki przy samych szafach urządzają sobie ploteczki, że nie można się dopchać

na razie kupiłam tylko z miss sporty: base&top coat i turbo dry top coat, bo pamiętam, ze polecałyście, a szukam jakiś dobrych top coatów. chciałam kupić insta-dri, ale już od 2 tygodni go u mnie nie ma + pastę max white one, bo była na promocji.
Stary 2014-05-05, 16:33   #3115
iinnkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
tak,pisałam wczoraj właśnie że ten brokat nie jest widoczny,usta są takie soczyste i wilgotne w tym masełku,ja je uwielbiam i kolor idealny

używałam w zeszłym roku latem,nie rozpuściła się ale była wilgotna-taka rosa się na niej zrobiła ale to było wtedy jak były te mega upały w sierpniu,tak to nie

a ja byłam też w Rossku,szminki nie wzięłam żadnej-jednak się boję tak bez wypróbowania na ustach...często źle dopasowywuję mam za to 4 lakiery i bazę matującą,zdj.poniżej
cieszę się że dorwałam błękitną Ritę Orę,chciałam rę białą mleczną ale nie było,była tylko ta błękitna i taki ciemny morski
ile kosztuje lakier revlona?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:35   #3116
agata0212
Raczkowanie

Udało mi sie kupic ostatni nienaruszony elixir 5 do tego pomadkę eveline w kolorze 440 śliczna jest w jednym rossmanie tłum i kobiety malujące sie (oczywiście nie testerami) a w drugim (w galerii handlowej) pustki i spokój, niewiele szminek pootwieranych jedynie pustki w pakietach (w obu rossmannach)
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:36   #3117
britnay
Zakorzenienie

Czytałam że top coat z Miss Sporty zmienia kolor lakieru.
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:37   #3118
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
dziewczyny jaka pomadkę możecie mi polecic w kolorze typowej czerwieni. Dzis kupilam rimmel kate 10 ale wpada w fiolet
Bo to chłodna czerwień. Podobnie chłodną czerwienią jest Eliksir nr 8 (lekko różowy).
Sprawdź może Rimmelowy Alarm z serii Lasting Finish.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:38   #3119
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
ile kosztuje lakier revlona?
już wyjmuję kalkulator
dokładnie 10,19 bo cena regularna 19,99
dopiszę inne ceny dla zainteresowanych

Eveline MiniMax 3,05
Sally Hansen Xtreme 7,64
Rimmel 60 Sec 5,61
Lovely Matte Top Coat 3,67
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:39   #3120
Seph
Zadomowienie

Mnie się jeszcze udało przed zajęciami dokonać zakupów. Mimo tego z rana jak zawsze robiłam zakupy to rossman był praktycznie pusty a tutaj widzę że na tą promocję skusiło się więcej kobiet bo godzina 11 a w rossie więcej osób.

Moje zakupy:
-Maybelline Colour Whisper 220 Lust for blush ( Miałam jej nie brać bo i tak zaszalałam ale jak się nią pomalowałam to wiem że będzie to moja pomadka nr 1! Pięknie i naturalnie podkreśla usta. Strzał w 10!)
-Astor Lipcolor Butter 008 Hug me ( Jednak nie daje taki efekt jak chciałam ale mimo tego fajny produkt. Chyba polecę po ten sam tylko inny kolor Loved up. Zależało mi na naturalnym efekcie a tamten kolorek jednak barwi moje usta bardzo delikatnie ale jednak na ciemną malinę.)
- Bourjois Color Boost 04 Peach on the beach ( Jasno różowa żarówa. Ciekawy kolor.)
- Bourjois Rogue Velvet 03 Hot Pepper ( Jeszcze się nią nie malowałam ale po swatchach mogę powiedzieć że to piękna żywa czerwień wpadająca w pomarańcz.)
- Rimmel Moisture Renew 705 Let's get naked ( Coś podobnego do Colour Whisper 220 jednak kolor mocniejszy, ciemniejszy. Bardzo mi się sposobał).

Lakiery:
- Rimmel 60 seconds Rita Ora 873.
- Lovely Baltic Sand nr 1.
- Lovely Gloss like Gel nr 128.
- Lovely I love Summer nr 6.

Mam nadzieję że to już koniec mojego szaleństwa Może komuś ten post pomoże w doborze kolorku bo pomimo wielokrotnego przeglądania zdjęć, swatchy to ciężko wybrać coś dla siebie nie testując. ( Bo w sumie w rossmanie nie ma czym chyba ze testerami z zarazkami )
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości