|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra jakaś dziś była w tym Rossmannie. Byłam około południa, tłumy nieprzebrane. Kupiłam tylko 4 lakiery i zmywacz Isany. Nie wzięłam niebieskiego piaskowca Wibo
...
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Zeszłam jeszcze do drugiego Rossa i tam też Eveline nie wchodzi - niby w promocji wszystkie produkty a wchodzą tylko produkty z szaf... kupiłam 2 lakiery i dostałam jakiś kupon do gry na stronie internetowej
|
|
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie to kolory, bo u mnie w szafie były wszystkie lakiery pomieszane.
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zmywacz objęty jest promocja?
![]() Widzialam dzis jak dziewczyny malowały usta kredkami z Astora, Bourjois i odechciało mi się zakupów. To nic, że testery stały obok. Ochroniarz stał i sie przyglądał. :P Kupiłam serum drenujące (Ziaja) w CND za ok. 6-7, zas kolezanka wziela maselko winogronowo-kakaowe z Alterry, ktore śmierdzi dla mnie jak drożdże. Kolezanka byla zawiedziona... Zazwyczaj kosmetyki z tej marki pachną o wiele przyjemniej.
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mały zmywacz jest za 3 zł zamiast 4 a duży jest za 7 |
|
|
|
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Tak się wydaje, że to dużo a tak naprawdę to kilka lakierów Kupiłam moje ulubieńce: - Rimmel Salon Pro Punk Rock - Rimmel Salon Pro HH ( i faktycznie wydaję mi się, że kiedyś pierwotna cena nie wynosiła 19,99 zł )- czerwony Lovely UV. Sama idea UV mnie nie kręci,ale akurat lubię ten kolor ![]() A dla spróbowania wzięłam jeszcze inne czerwienie: - Lovely nr 369 - Lovely nr 64 - Rimmel 60 seconds nr 315 Astor quick’n go nr 240 Wzięłam też koralo-róże: - Rimmel 60 seconds nr 415 Instyle coral - Astor quick’n go nr 323 - Astor quick’n go nr 9 Oraz skusił mnie beż: - Rimmel 60 seeconds Caramel Cupcake nr 500 oraz taki trochę mleczno-beżowy kolor: - Colorama nr 31 chciałam też coś popróbować z firmy Manhattan, ale akurat trafiło na takiego Roska, w którym nie było ich szafy... Szkoda, no ale raczej drugiej wyprawy nie planuję. Przynajmniej portfel się ucieszy
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
na promo około 33 zł.
Cytat:
) ale i tak się do lusterka dopchać nie mogłam
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
na poczatku myślałam ze mowa o zmywaczach SH ale jak Isany to chyba jednak nie w promocji.
|
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dzisiaj się wahałam i kupiłam 60sec i Sally Hansen Xtreme (co mnie podkusiło, żeby kupić chabrowy metalik to już nie wiem |
|
|
|
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj skusiłam się na:
- lakiery Wibo Candy Shop - wzięłam wszystkie cztery kolory ![]() - Rimmel Rita Ora - jasny róż - miętowy Manhattan z CND - wysuszacz Miss Sporty i pomadkę Eliksir w kolorze 03. |
|
|
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Bourjois Rouge nr 03 i nr 17 * Bourjois w kredce 04 Peach on the Beach i błyszczyk: * Wibo Lip Sensation nr 04 - fajnie się spisze do tonowania intensywnych szminek Planowałam coś z Revlonu, ale nic mnie nie urzekło. Z fioletowych szminek/błyszczyków nic nie znalazłam - wszystko wpada w róż :/ Z Wibo Elixir byłby w sumie fajny, ale śmierdzi i smakuje okropnie Jak szminki sprzed lat
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-05-05 o 22:04 |
|
|
|
|
#3198 |
|
luckygirl
|
Orgasm to pomaranczowy, a breakfast in bed mietowy
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorszy lakier jaki kiedykolwiek miałam i nie polecam. Od razu wylądował w koszu
|
|
#3200 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zaszalałam (wiedziałam, że to najgorszy tydzień). Przy szafach było kilka osób, wszystkie panie maniakalnie ładowały lakiery do koszyków. Ja skupiłam się na pomadkach, po wrzuceniu do koszyczka wszystkie dokładnie obejrzałam i bardzo się zdziwiłam-czyściutkie, bez śladów macania. Szczęśliwa pobiegłam do kasy. Efekty:
-10 pomadek -pilnik manualny FussWohl -2 szare maseczki Ziaja -mgiełka aloesowa po opalaniu SunOzon -żel pod prysznic Nivea Creme Care (cudnie pachnie). Jestem szczęśliwym bankrutem.
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
Jednak ten Astor LipButter 008 Hug me nie zadowala mnie
Lecę jutro po Loved up a tamten oddam siostrze Ja to mam bzika że wszystko mi musi idealnie pasować.
|
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za pocieszenie - nie robi smug?
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Łódzkiej manufakturze bajzel straszny
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle też lubię lakiery o gęstej konsystencji, ale to już może akurat komuś odpowiadać albo nie. Na początku jedynie wkurzał mnie pędzelek, ale teraz juz się przyzwyczaiłam i go opanowałam.Już sam lakier, bez niczego na wierzch, jest trwały a przy opcji: odżywka eveline + na to Salon Pro+ na to Seche Vite, lakier trzyma mi się calutki tydzień pracy, przy której ciągle stukam w klawiaturę, więc pazury mają co robić. Nie odpryskuje, jedynie potem zaczynają wycierać się końcówki. Zatem jak dla mnie jest super
|
|
|
|
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Nie pasują mi takie odcienie
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam Rossmann i jest on w kształcie prostokąta to u mnie była kolejka długości tego krótszego jego boku
|
|
|
#3207 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po pracy ok. 16.00 byłam w Rossmanie przy ul. Siennej - cisza, spokój, luz przy szafach, kupiłam:
1. Loreal caresse 03 Lovely rose 2. Astor masełko w kredce 003 Caramel Envy 3. Maybelline pomadka 132 Sweet Pink 4. Rimmel lakier 60 sec nr 200 Princess Pink polecam tego Rossa, bo tam nie ma tłumów i wszystko można spokojnie obejrzeć, prawie wszystkie pomadki mają testery, tylko niestety nie ma szafy Bourjois |
|
|
|
#3208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ochroniarz też się śmiał pod nosem ale trochę taktowniej niż ja :P ludzie to są bezczelni
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
W temacie pastelowo-różowych lakierów - kupiłam dziś w CND Manhattan Sashimi mimi. Jeszcze nie malowałam, więc opinii nie wydam, ale za 2 zł można spróbować.
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

odcien 2 (roz) i 3 (czerwien). Są świetne, pomazalam sb nim reke i nie moge mydlem ich zmyc:P
...
13.03.2008

)

Lecę jutro po Loved up a tamten oddam siostrze