|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIV
Właśnie po długiej przerwie zaglądam na forum i co widzę? Prezenty od 49zł hahahaha, zamiast zachęcać, zniechęcają.. Już wolę zamówienia telefonicznie, ostatnio zamawiałam i jestem bardzo zadowolona
nie wkleję zdjęć, bo paczkę przechwyciła mama :P
|
|
|
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=julietta83;46307006]to jest kod indywidualny
"zarejestrowałam" się na stronie podanej na wątku: http://okazje.yves-rocher.pl/rabat.html nie weryfikują czy prawdziwe dane podajesz (oprócz maila oczywiście, na który przychodzi link do aktywacji kodu) kod niestety nie działa na ZP, ale biorąc inne produkty w promo bardzo się opłaca[COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------[/S Dzięki
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
Masakra, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. A już mówiłam mężowi, że dobrze zmienili, bo w końcu stać mnie na małe zakupy. Szlaban na ten miesiąc.
![]() Z Payback to kompromitacja. Mi to na rękę, bo po prostu nie będę wykorzystywać eKuponów do nich tylko do innych sklepów. Nie kusi mnie nic. Nigdy nie myślałam, że tak szybko wyleczę się z e-sklepu, ale to teraz e-sklep dla wybranych, więc ja podziękuję. Do paczkomatu mam daleko, a płacić co najmniej 60 PLN miesięcznie nie zamierzam.
Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-05-05 o 18:06 |
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Wysypało mnie ropnymi krostkami po 2 użyciach Elixiru 7.9 z kroku 1
|
|
|
|
#2525 |
|
Rozeznanie
|
Wchodzą nowości w tym zestawy z nowymi peelingami pod prysznic PN z oferty wysyłkowej z 3 wodami do wyboru, przez chwilą zamawiałam przez internet i zatwierdziło
|
#2526 |
|
Rozeznanie
|
Puściłam rano zamówienie z różem i niespodzianką.Koleżanka się ze mnie śmieje,że niespodzianką za 50 zł będą 2 roszerowe berety
.A tak swoją drogą to ciekawe czy zrealizują poranne zamówienia, myślę, że za dużo odkręcania by było z przelewami bo przecież wszystkie paczkomatowe zamówienia były przedpłacone. |
|
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Moje zamówionko ciekawe co będzie niespodzianką, liczę bardzo na maseczkę z glinką marokańską... Wzięłam opcję paczkomatów, super sprawa z tą darmową wysyłką. Za 50 zł mam 6 pełnowymiarowych kosmetyków, w tym moje ukochane serum ![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 52762 Serum zwężające pory 1 49.00 zł 81977 Żel do mycia rąk 1 12.90 zł OS1398428220 skomponuj swój zestaw Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy (34572): 1 szt. Maseczka głęboko oczyszczająca (38070): 1 szt. Tonik łagodzący (48726): 1 szt. 1 39.00 zł F72690 Torba na zakupy 1 PREZENT FI0082 Prezent niespodzianka 1 PREZENT Wartość produktów: 100.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLW9HF2G" / -50.00 zł Wartość zamówienia: 50.90 zł |
|
|
|
#2528 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też czekałam, aż wejdą zestawy. Wzięłam żel peelingujący truskawka i malina, żel śródziemnomorski, gratis błyszczyk ciemna czerwień i SEP. |
|
|
|
|
#2530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Osobom które robią "normalne" zamówienia ( a na takich klientach pewnie sklepowi zależy) to taka zmiana nie zrobi wielkiej różnicy- za 49zł prezent i darmowa wysyłka to opłacalna sprawa. Oby tylko paczkomaty pozostały darmowe albo za symboliczne 5- 6zł. Nie ma się co fochać, że YR nie chce rozdawać kosmetyków za darmo. Niedawno Tołpa podniosła próg gratisowych prezentów argumentując, że ma to być właśnie prezent do zakupów, a nie darmowe rozdawnictwo kosmetyków (i nie ma się im co dziwić). Mnie rozbroił fakt, że jeszcze kilka tygodni temu w boku nikt nic nie wiedział o wprowadzeniu paczkomatów, firma YR nie planuje nawiązywać współpracy z inpost- konsultantki z BOku zawsze dowiadują się o wszystkim ostatnie ![]() Ale punkty Payback jako prezent za zakupy to HIT a jeszcze rok temu w roszku były 3 punkty za 1zł + wypasione ekupony. Pamiętacie jak w ubiegłym maju był kod na 1000pkt i darmową flowerparty 50ml?
Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2014-05-05 o 19:08 |
|
|
|
|
#2531 |
|
Marudziara
|
Ojej, mnie ten krem bardzo pasuje, mimo,że mam atopową skórę.
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło z wysyłkowej:
2x scrub lawendowy do stóp, scrub brzoskwiniowy do ciała PN+mini, MDB i błyszczyk jaskrawy róż. Wsio 52 zł ![]() Wysłane znad wiadra kawy
|
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
#2534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeglądam właśnie ofertę wysyłkową z szalem i kremem pod oczy i zamiast ich romantycznego szalu można wyhaczyć coś lepszego i już od 49 zł ma się dwa prezenty.
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Żeby zakupy w YR były opłacalne, trzeba było złożyć zamówienie za minimum 39zł (bez tych głupich kosztów pakowania itp.) + 10 zł wysyłka. Gdyby zostawili darmowe paczkomaty, to w sumie można by cos dobrać za te 10zł zamiast bulić za wysyłkę.
![]() Ale z tymi punktami payback to mnie rozśmieszyli
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
Miałam tak samo... Dwa tygodnie leczyłam buźkę:-(
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
A to pech! Ja mam skórę bardzo wrażliwą i bałam się zastosować ten krem ale w końcu spróbowałam i jest okej. Tylko, że wydaje mi się, że on jest bez filtra na słońce, bo raz zastosowałam go samego i trochę słońce mnie podrażniło, teraz najpierw krem a potem krem nawilżająco koloryzujący z filtrem Avon i jest super
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze że Tobie nie zaszkodził
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- No sama jestem sobie winna - ktoś już tu kiedyś pisał, że po nim może wysypać;/ ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Też nie znoszę tego kremu, Elixir od siedmiu boleści.
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu kiedyś pisał co tam jest zapychajacego
ja mam to zaznaczone w domu, ale teraz jestem poza cieszę się w sumie, ze był w gratisach, bo jakbym miała za niego dac cenę regularna to..
|
|
|
|
#2543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na to co chciałam.Zamówiłam sobie wodę 100 ml Bez bo za mną chodziła cały tydzień i zaszalałam, dobrałam 2 żele po 7,90 i zamieniłam szal na wodę 100 ml truskawka. Czyli mam krem pod oczy Rich (gratis) bo go lubię bardzo a poprzedni się właśnie skończył ( więc usprawiedliwiony zakup ), wodę bez 100 ml, wodę truskawkę 100 ml (też gratis) i dwa żele migdałowy oraz grapefruitowy a to wszystko za ok.72 PLN. No to chyba fajne zakupy I koniec zamówień, no chyba że się jakaś niesamowita okazja objawi to ulegnę...
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
W szale opłacalnych paczkomatów pragnę przypomnieć, że ich sieć ma się nijak do sieci placówek pocztowych, gdzie też funkcjonuje e-przesyłka (odbierasz na poczcie po otrzymaniu sms'a). W mniejszych miasteczkach paczkomatów nie ma. Jak mam płacić +/- 10 zł w jedną stronę by jechać do miasta po paczkę, to wolę zapłacić PP i mieć na miejscu, nie tracąc czasu.
Paczkomaty to nadal opcja dla wybranych i mnie to 49 zł na kolana nie rzuciło. Mają być tanie, ale w niczym nie są. Oszczędza się teoretycznie 10 zł, które można wydać na zakupy zamiast na wysyłkę, ale tylko pod warunkiem, że ten paczkomat jest. U mnie nie ma. Teoretycznie też można zrobić małe zakupy, ale bez gratisu, bez punktów payback. To na to samo wychodzi co w stacjonarce, gdzie też są promocje, a jeszcze można dostać próbki i pieczątki. I stacjonarkę i paczkomat mam dopiero w mieście, dla mnie wybór teraz jest prosty. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- A i jeszcze jedno. Robiąc zakupy za 39 zł, płaciłam 9,90 za wysyłkę. Teraz muszę dołożyć jeszcze 10 zł, aby dostać gratis. Przecież to zwyczajne wyciąganie kolejny raz kasy. Najpierw zmiana progów, a teraz to.
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Otworzyłam zakamuflowane od zimy Monoi i to jest świerdziuch a nie egzotyczny zapach:/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam pewna, że zrobię zamówieńie, po pojawieniu się nowych gratisów ![]() Mam braki - żele pod prysznic, balsamy do ciała, żele do kąpieli PN ... Siedzę od rana i myślę, co zrobić ![]() Tego się nie spodziewałam
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Makeup challenge winner
|
Dzisiaj wymiękłam i mimo, że jestem na odwyku, skusiłam się na jedno zamówienie za 7,90zł z zestawem konwaliowym gratis.
Akurat paczkomaty InPost mam bardzo blisko. Szkoda byłoby nie skorzystać, zwłaszcza, że moją serię konwaliową sprezentowałam przyjaciółce.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-05-05 o 20:59 |
|
|
|
#2550 |
|
🦄
|
A co byś chciała w zamian?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

nie wkleję zdjęć, bo paczkę przechwyciła mama :P

.

06.09.2014
cieszę się w sumie, ze był w gratisach, bo jakbym miała za niego dac cenę regularna to..