|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
|
|
|
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
Doradźcie co jeszcze powinnam kupić sobie w momencie gdy rozpoczynam przygodę z malowaniem paznokci? Mam 2 lakiery, i bazę&top coat z miss sporty. Czy korzystając z aktualnej promocji powinnam zakupić jakiś przysłowiowy "must have" o którym zapewne pojęcia nie mam?
|
#3243 | |
|
Wredny kotecek
|
Orientujecie się czy można to gdzieś stacjonarnie kupić? W rossmannie chyba nigdy nie było?
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Ale dostępny tylko na allegro https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-top-coat.html
Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2014-05-05 o 20:16 |
|
|
|
|
#3244 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3245 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem jest niedostępny w polsce, tak jak jaśniejsza czekolodka nr. bodajże 51
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś wie gdzie w Szczecinie dostanę ten elektryczny pilnik fusswohl? Byłam już w Dąbiu, na Słonecznym w 2 i w Kaskadzie, nigdzie nie było
|
|
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj skromnie: dwie pomadki błyszczykowe Lovely 03 i 06. W sklepie wydawało mi się, że jedna jest bardziej czerwona a druga bardziej różowa. W domu w normalnym świetle prawie różnicy nie ma;P
Jeszcze serum do cycków Bielendy sobie wzięłam, zobaczymy jak wypadnie w porównaniu do Eveline
|
#3248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie ekspedientka powiedziala zupelnie cos innego, np. promocja jest liczona rowniez od lakierow oznaczonych plakietka CND. ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Rimmel Apocalips w kolorze bodajze Stellar.
|
||
|
|
|
#3249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ślicznie Ci dziękuję
|
|
#3250 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXII
Cytat:
Mnie osobiscie seria SalonPro nie zachwyca, na drugi dzien juz mam pozdzierany lakier na koncowkach paznokci (pracuje przy komputerze). Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-05-05 o 20:27 |
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z łowów. Odcieni Rita Ora było z 5, kupiłam 2 ja i siostra jeden. Udało mi się kupić niemacanego elixirka, tylko opakowanie miał brudne. A whisperki wszystkie macane. Miła pani z Rossmanna specjalnie sprawdzała czy niewymacany jest. Bardzo ją lubię, bo zawsze sprawdza czy nikt nic nie otwiera, doradza i bez problemu daje rzeczy z szuflady. Ale widać, nie wszyscy pilnują tak samo....
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo rozczarowana. Prawie nic nie kupiłam z tego co chciałam bo już nie było
Byłam w kilku R. i nie było szminek z Revlonu tych które chciałam, na pocieszenie chciałam kupić pomadkę z Eveline - też nie było tego odcienia, który chciałam. Nawet w szufladach. Lakiery też przebrane, tak samo odżywki. Udało mi się kupić tylko Wibo Eliksir niezmacany, błyszczyk Eveline Lovers i lakier Rimmel 60 sec.
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś w sumie kupiłam:
-lakier miętowy Eveline ten mini max -lakier Rita Ora jasny róż(nie było mięty i niebieskiego a szkoda, może jeszcze gdzieś upoluję) -top coat and base z Miss Sporty -szminkę z Maybelline Whisper 430 -szminka w kredce hug me Będę polować jeszcze na szary lakier Rimmel 60 s i top coat z Lovely matujący,tylko zastanawiam się czy lepiej nie skoczyć w piątek do Natury(choć promocja od czwartku, ale w czwartek nie mogę) Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-05-05 o 20:41 |
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja za to jestem blada i chciałam coś delikatnego. Niezbyt napigmentowanego dlatego wydaje mi się że ten odcień będzie w porządku.Jak produkty są wykupione to nie martwcie się dziewczyny. Na pewno podokladają do szaf i będą dostawy Ale to mini wyjątki.Jak jutro znowu pojdę do rossmana to poczuję się bankrutem. Własciwie to już się czuje. Edytowane przez Seph Czas edycji: 2014-05-05 o 20:43 |
|
|
|
|
#3256 |
|
Miss Pudernica
|
Kupiłam:
- Maybelline Color Whisper Oh La Lilac - na standzie nie było już pomadek w żadnym odcieniu, ale że zależało mi na tym kolorze to poprosiłam panią żeby sprawdziła czy są w szufladzie. Była jedna jedyna innych kolorów brak, a szkoda bo miałam jeszcze upatrzone 2 odcienie.- Eveline Aqua Platinum 476 - idealny nudziak - Eveline 3D Silk Effect 250 - brzoskwiniowy błyszczyk na co dzień. Byłam po 18 i generalnie zostały tylko rzeczy w szafie L'oreala. W szafie Rimmela lakiery Salon Pro stały na samej górze standu, więc było ich całkiem sporo i to raczej nie zmacane, były nawet poustawiane kolorami. Reszta pomadek i lakierów wybrana, zostały tylko testery albo mega zmaltretowane szminki, pewnie po testerkach nowych produktów w szufladach panie nie miały za wiele szminek, za to sporo lakierów.Chciałabym upolować jeszcze jednego Whispera i widziałam śliczny różowy odcień Aqua Platinum, ale nie było na półce już. Ciekawe czy jest sens wybrać się znowu, skoro w szufladach pustki
|
#3257 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama pewnie za 3 lata się nauczę równo pomalować ![]() Przed chwilą pomalowałam sobie sama 1 raz paznokcie i jest Cytat:
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie w Warszawie są/były lakiery Rimmela Rita Ora? I gdzie znajdę szafy Eveline (poza Marriotem i Blue City)?
|
#3260 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, może coś jeszcze tam zostało ![]() Szkoda że tam nie zajrzałam dzisiaj... Zwiedziłam chyba z 6 R.
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam takie same kolory z Rimmel 60 seconds. Wszystkie trzy
|
|
|
#3265 |
|
Raczkowanie
|
po ile jest to masełko z Astora? bo tak niektóre zachwalają, a nie zwróciłam dzisiaj uwagi, zresztą często nie było cen np. przy lakierach
|
|
|
|
#3266 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
(od dzisiaj zaczeli, wiec pewnie zejdzie im sie troche |
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- rimmel pro, dla mnie trochę za szeroki pędzelek ale poza tym jest super |
|
|
|
|
#3269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

u mnie to samo, na szczęście nic ciekawego nie ma 

Ale dostępny tylko na allegro

Byłam w kilku R. i nie było szminek z Revlonu tych które chciałam, na pocieszenie chciałam kupić pomadkę z Eveline - też nie było tego odcienia, który chciałam. Nawet w szufladach. Lakiery też przebrane, tak samo odżywki. Udało mi się kupić tylko Wibo Eliksir niezmacany, błyszczyk Eveline Lovers i lakier Rimmel 60 sec.
Ale to mini wyjątki.

bo coś za szybko na efekty wg mnie