Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 20:32   #1141
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Wtedy chyba na gładkiej ścianie, ale w razie czego można przyłożyć na tej z pasami i zobaczyć czy pasuje.
Problem rozwiazany... obraz ny idzie na przedpokój tam jest wielka ściana i duże okno wiec tam powedruje. Ten obraz mi blokowal wizję teraz juz wiem jak zrobie koncept z sypialni idzie na przrdpokoj a z przedpokoju do sypialni i txm zyskam kobueca sypialnie romantyczna.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Dzieki za pomysły

Stary 2014-05-05, 20:37   #1142
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Krumcia Pokaż wiadomość
Mniam Podrzucisz przepis? Możesz podlinkować, jak to netowy Jak będziemy mieszkać sami, też będę piec chleb, jakoś sklepowy żaden mi nie podchodzi specjalnie.
http://anyzkowo.blogspot.com/2012/03...ecznikiem.html proszę Ja dodałam trochę więcej słonecznika i zrobiłam go w silikonowej formie

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Jeżeli chodzi o ten chleb, to jest masę przepisów w internecie, ale ten wydawał mi się najszybszy i najprostszy
Mam gdzieś jeszcze przepis na chleb z restauracji Sphinx (czy jak to się tam pisze) - chleb wychodzi pyszny, bo siostra często go robi, ale tam już trochę więcej składników i przepis bardziej skomplikowany :P
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:41   #1143
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
dziewczynki, muszę się pochwalić
właśnie wróciłam z usg połówkowego i będzie CHŁOPAK
jesteśmy przeszczęśliwi, bo mamy już córcię i będzie parka
zaraz was nadrobię, ale musiałam najpierw to napisać
Gratulacje dla synusia
Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
ja również gratuluję
chłopaki górą

a i muszę się pochwalić, że dziś mamy z mężulkiem DRUGĄ ROCZNICĘ ŚLUBU!!!
a my nadal kochamy się jak dzieciaki... czasem też tak się zachowujemy
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu, gratuluję
Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

dziś na obiad gołąbki miałam, dostałam od koleżanki, która narobiła sporo gołąbków i dziś z młodą ucztę miałyśmy
Jesuuu ale mam smaka na gołąbki... I zgłodniałam...
Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Niestabilna
może zdjęcie mojej sypialni coś ułatwi
Śliczna sypialnia
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem wróciliśmy było cudownie!!! Dużo spacerowaliśmy, całe dnie intensywnie, wieczorem padałam jak kawka a co lepsze czułam się tam o wiele lepiej niż w domu pomimo ruchu. Momentami aż zapominałam ze w ciąży jestem! Jedzonka dużo, szwedzki stół więc wyboru miałam dużo i jadłam co mi się spodobało. Teraz w domu gorzej bo się człowiek przyzwycział i nie chce mi się szykować
Trochę żal bo nie mogłam korzystać z saun i jacuzzi, no ale kiedyś sobie odbije za to mąż wysłał mnie na zabieg na twarz, peeling, maska algowa nawilżająca, masaż twarzy - wszystko fajnie tylko nie mogłam wyleżeć bo mi duszno było i musiałam siadać
Troszkę pogrywałam w kręgle ale też się bałam. Rzut co któryś i to najlżejszą kulą, głównie obserwowałam

Aaaa i kupiliśmy aparat lustrzankę zakup miał być co prawda później, ale w ostatniej chwili pomyśleliśmy że brzuszek i Bieszczady to będzie cudowna pamiątka i wieczorem przed wyjazdem mieliśmy kupić, jednak się nie udało i kupiliśmy w drodze, jakieś 200km od domu

Teraz ciężko wrócić co codzienności, nudno i jakoś taka rozmemłana jestem :P
Super że wypad udany. Niestety nie ma tak dobrze - musisz nadrobić wszystko sama Spokojnie, parę godzin i będzie zrobione

Zygaeffka ja też mam łożysko na ścianie przedniej i też czasem nie czuje ruchów, więc spokojnie Ululałaś małą na majówce, teraz sobie śpi

W doborze kolorów nie doradzę bo nie mam takiego wyczucia :/ mam strasznie nudne mieszkanie, ale tu wynajmujemy, docelowo już zadbam o trochę nowoczesności Szary mi się podoba, z fioletem wygląda super. Z tą czerwienią co ircha pokazywała też ekstra

Ale mam wzdęcia... Byłam z rodzicami na zakupach, pochodziłam trochę i teraz brzuch mi pęka. Lecę na lewy boczek, nie będę Wam tu pierdzieć
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:51   #1144
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dziewczyny ale dostaliśmy wiadomość na koniec dnia
Dzwonili do nas z pod firmy i tz dostał się do firmy już na stale i w pod firmie musi złożyć wypowiedzenie a co za tym idzie lepsza kasa ale się cieszymy teraz to mogę być z dzieckiem w domu przez 2 lata a nie jak myślałam rok

A i pokoik malucha już pasiasty i z dywanen, jak skończymy zrobię wam fotki

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:52   #1145
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dzwonili do nas z pod firmy i tz dostał się do firmy już na stale i w pod firmie musi złożyć wypowiedzenie a co za tym idzie lepsza kasa ale się cieszymy teraz to mogę być z dzieckiem w domu przez 2 lata a nie jak myślałam rok

gratulacje
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:54   #1146
Misstic
Wtajemniczenie

Gratulacje dla meza Kasia

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 20:55   #1147
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Gratulacje dla meza Kasia

Dzięki dziewczyny
Tz chodzi dumny jak paw

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 21:15   #1148
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

Gratulację dla Was mam nadzieję że wszystkim dziewczynom się tak powiedzie jak Wam albo chociąz w części

Pokazuj zdjęcia jak najszybciej

Moja Niunia się zaczęła trochę odzywać w brzuszku
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-05-05 o 21:18
ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:15   #1149
DorissiriD
Rozeznanie

Witam po raz pierwszy na nowym wątku

Żyję, choć intensywnie Święta w rozjazdach, weekend majowy w rozjazdach i tak zleciało, a Wy siedzicie i każda coś skrobnie to ja już odlatuję!

Cieszę się, że do Was wracam, choć łatwo mi nie będzie znowu wejść w rytm forumowy.

Zacznę od wiadomości, że jutro idę na wizytę.

A dziś jeździłam na rowerze z córką w foteliku i drugą w brzuchu. Taki dzień pod tytułem "na rowerze z dwójką dzieci"
Stary 2014-05-05, 21:21   #1150
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Moja kolezanka urodzila chlopca w tamtym roku z waga ponad 4kg i nawet jej nie nacieli. Pekla tylko ciupke ze nawet jej nie szyli a porod miala lekki i mega szybki. A dziewczyna drobna. Takze nie ma co generaliyowac, tak jak Asia mowi co organizm to inaczej
Masz rację Moja koleżanka za to rodziła całkiem niedawno i ma szerokie biodra,jest w ogóle trochę duża wręcz idealna do porodów a dziecku musieli pomóc wyjść i strasznie przeżyła ten poród,dosłownie płakała i jest dalej w złym stanie mimo,że to już 2 tydzień za to moja druga znajoma jest drobna i ma niecałe 158 cm to urodziła w 2 godziny swoje pierwsze dziecko i w ogóle czuła się świetnie,trochę bólu a tak po za tym to miło wspomina
Cytat:

Cieszę się,że chociaż u was się powodzi Chociaż dłużej z dzieciaczkiem posiedzisz I pokaż zdjęcia po robocie !!

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Witam po raz pierwszy na nowym wątku

Żyję, choć intensywnie Święta w rozjazdach, weekend majowy w rozjazdach i tak zleciało, a Wy siedzicie i każda coś skrobnie to ja już odlatuję!

Cieszę się, że do Was wracam, choć łatwo mi nie będzie znowu wejść w rytm forumowy.

Zacznę od wiadomości, że jutro idę na wizytę.

A dziś jeździłam na rowerze z córką w foteliku i drugą w brzuchu. Taki dzień pod tytułem "na rowerze z dwójką dzieci"
A jednak można zmieścić się we trójkę na rowerze Mam nadzieję,że wrócisz teraz na dłużej i będziesz częściej się udzielać

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:21   #1151
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Gratulację dla Was mam nadzieję że wszystkim dziewczynom się tak powiedzie jak Wam albo chociąz w części

Pokazuj zdjęcia jak najszybciej

Moja Niunia się zaczęła trochę odzywać w brzuszku
Dzięki
No miejmy nadzieję, że w końcu coś się ruszy u innych

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 21:24   #1152
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki
Czy grupa na badanie na jutro się szykuje? Musze zadbać o Bożenke bo na pewno będzie samolot
My po negocjacjach. W środę witamy się z bankiem i mam nadzieje, ze w przeciągu miesiąca formalność będą załatwione
Co do kolorów to ja zakochana jestem w kolorach ziemi są tak wspaniale do życia codziennego, cudownie się czuje w tak pomalowanych ścianach i mieszkanie tez chce tylko i wyłącznie w takich, żadnych kolorów. Po intesywnej pomarańczy w pokoju mówię stanowcze nie ale wiadomo każdy ma swój gust.
Ja jutro mam wizytę i też muszę się zabrać za Bożenkę bo i mnie samolot nie ominie.
Trzymam kciuki za to żeby wszystko z mieszkaniem poszło szybko i sprawnie
Kasia gratulacje dla mężulka i też czekam na fotki pokoiku, ja chciałam wrzucić swoją sypialnie i cały czas mi wyskakuje bląd w załącznikach
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:27   #1153
aa2
Zakorzenienie

dziewczyny czesto poród to tez nasza psychika u mnie duzo kolezanek które od poczatku "jojczyły" ze w ogóle urodzić musza ból , wysiłek, i ze to trauma itd to rzeczywiscie po porodzie mówia ze było tak xle, ale wiekszośc która podeszła do tematu neutralnie typu wiem na co sie pisze i w oóle, musze urodzić i tyle poród wspomina ok, jasne ze boli i bywa ciezko ale warto si etez odpowiednio nastroic
(no i pewnei ze s ajakie sekstrymalne sytuacje itd , ale to juz inna sprawa)
Stary 2014-05-05, 21:27   #1154
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo witam z Wiednia. Przyznaje się bez bicia że nic nie poczytalam, pewnie na wizaz będę miała czas dopiero od poniedziałku. Za to muszę Wam powiedzieć że bylismy w sklepie Billa i oglądałam piwa . Dostępne były aż trzy całkowicie bezalkoholowe
Wzięłam jedno zobaczymy co to za wynalazek.
Trzymajcie się cieplutko, Buziaki

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:27   #1155
aa2
Zakorzenienie

Latte88 jak gra? ja wczoraj ułozyłam liczbe 2048 do 2 w nocy meczyłam fona
Stary 2014-05-05, 21:30   #1156
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżby 2084 Mania?
Nie graj w to, cholernie uzależnia. Ja nie gram - jetsem juŻ uzależniona od wizaza, ale mój malż... Namiętnie. I tylko psiocZy d
Sam na siebie że zamiast wieczorem isc spac to gra w grę.

Stary 2014-05-05, 21:34   #1157
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Meta, agnes - dzięki
Jak wykończymy tylko listwami, kilkoma szablonami i piwiesze zasłony to zrobię foto takie bez mebli jeszcze

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 21:34   #1158
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Czyżby 2084 Mania?
Nie graj w to, cholernie uzależnia. Ja nie gram - jetsem juŻ uzależniona od wizaza, ale mój malż... Namiętnie. I tylko psiocZy d
Sam na siebie że zamiast wieczorem isc spac to gra w grę.

własnei ta graaaa i widze ze przemieniłam 84 na 48
no własnei od dni w to gram
Stary 2014-05-05, 21:38   #1159
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
własnei ta graaaa i widze ze przemieniłam 84 na 48
no własnei od dni w to gram
Nie, nie, nie to ja przemieniłam ale fakt faktem że uzależnia i ekstra się gra. Przynajmniej wg mojego małza

Stary 2014-05-05, 21:39   #1160
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czesto poród to tez nasza psychika u mnie duzo kolezanek które od poczatku "jojczyły" ze w ogóle urodzić musza ból , wysiłek, i ze to trauma itd to rzeczywiscie po porodzie mówia ze było tak xle, ale wiekszośc która podeszła do tematu neutralnie typu wiem na co sie pisze i w oóle, musze urodzić i tyle poród wspomina ok, jasne ze boli i bywa ciezko ale warto si etez odpowiednio nastroic
(no i pewnei ze s ajakie sekstrymalne sytuacje itd , ale to juz inna sprawa)
Coś w tym jest a zresztą musi boleć,taka jest nasza fizjologia Kiedyś bolało pewnie o wiele bardziej nasze mamy i babcie i jakoś przeżyły a teraz mamy tyle technik łagodzenia bólu,że damy radę Ostatnio też sikałam pod siebie ze strachu,ale już zaakceptowałam ten fakt i niestety nie uniknę tego i trzeba stawić czoła Za chwilę przyjemności na Boże Narodzenie teraz trzeba zapłacić

Grilla nie miałam na majówki to zrobiliśmy sobie prowizorkę grilla w chałupie... Mmmm.. Jak nic przytyję kolejny kilogram w tym tygodniu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:40   #1161
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Wciąga jak szalona ale im bardziej chciałam się trzymać zasad tym gorzej na tym wychodziłam generalnie najlepszy wynik to prawie 5000 nie moglam spać bo dziecko walilo
w matkę jak w bęben do 4 rano

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja jutro mam wizytę i też muszę się zabrać za Bożenkę bo i mnie samolot nie ominie.
Trzymam kciuki za to żeby wszystko z mieszkaniem poszło szybko i sprawnie
Kasia gratulacje dla mężulka i też czekam na fotki pokoiku, ja chciałam wrzucić swoją sypialnie i cały czas mi wyskakuje bląd w załącznikach
Dzieki Kochana
Trzymam kciuki za Waszą wizytę

Kasiu gratuluję awansu męża
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:42   #1162
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Kobitki
Czy grupa na badanie na jutro się szykuje? Musze zadbać o Bożenke bo na pewno będzie samolot
Tak jest ! Melduję się posłusznie, że już jestem ogarnięta. Czyściutka i pachnąca czekam jutra Z rana na świeżo jeszcze mały prysznic, mycie włosków i na 10-45 stawiam się na wizytę. Zapewne znów będzie poślizg, przynajmniej półgodzinny, ale postaram się jakoś cierpliwie trzymać.
Proszę o wsparcie Łączę się myślami z Tobą Latte88 .
Czy ktoś jeszcze do nas dołącza.?
Z mężem gdybamy co też jutro doktorek powie. Już wspominałam, że u nas z obu stron same chłopaczki, dwa dzieciaczki u naszych bratowych co urodzą się niebawem to też chłopulki będą, także wnusia byłaby wielkim zaskoczeniem. Ciekawe co jutrzejszy dzień przyniesie, czy będzie nam dane poznać nowinę o płci... Ruchów na razie jeszcze jako takich brak, choć ze 3 dni temu około północy,w lewym boku cos mi tam się działo, tak jak pisałyście, niczym pęknięcie bańki, dwa razy było czuć pod dłonią. Odnośnie łożyska może jutro się dowiem gdzie leży.

88Ekaterina88 gratuluję dobrych wieści i to od poniedziałku Ładnie Wam się tydzień zaczął

Niestabilna, fajnie, że wena cię dosięgła, miłego urządzania lokum.

nmartyna, ciekawy przepisik, muszę wypróbować.

małaPaulina, nie smuć się, nie ma tego złego...Jeszcze i Tobie się karta obróci i los się uśmiechnie Mi się umowa skończyła, nie przedłużyli mi, bo nie mieli takiego obowiązku, ale może jakoś to będzie. Póki co skupiam się na naszym zdrówku.

martek, u Ciebie widzę, że też imprezy i wydatki się szykują. U mnie roczek bliźniąt za 2 tygodnie i 3 latka ich starszego brata, bo wszystkie chłopaki są z maja u siorki męża.

Misstic, powodzenia jutro na zakupach i jak najmniej bolesnego kłucia.

dzanet2108, spoko, ja ze wzdęciami walczę co kilka dni. Dziś znowu śliwki mi pomogły, a teraz leżę i czasem mi się "szepnie"

Popołudniu zrobiłamprzysmak świętokrzyski - te takie słomkowe okienka, smażone na rozgrzanym tłuszczu - i teraz pali mnie w gardle chyba od tego tłuszczu, choć układałam na ręczniku papierowym, by trochę ociekło.Wszamałam teraz ogórka kiszonego, bo mi się chciało, ale nie przeszło, a to raczej nie zgaga
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:43   #1163
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Coś w tym jest a zresztą musi boleć,taka jest nasza fizjologia Kiedyś bolało pewnie o wiele bardziej nasze mamy i babcie i jakoś przeżyły a teraz mamy tyle technik łagodzenia bólu,że damy radę Ostatnio też sikałam pod siebie ze strachu,ale już zaakceptowałam ten fakt i niestety nie uniknę tego i trzeba stawić czoła Za chwilę przyjemności na Boże Narodzenie teraz trzeba zapłacić

Grilla nie miałam na majówki to zrobiliśmy sobie prowizorkę grilla w chałupie... Mmmm.. Jak nic przytyję kolejny kilogram w tym tygodniu

zapomniałam napisac ze rodziłam bez znieczulenia
a po porodzie cos mi sie stało i dostałam mega powera i trajkotałam jak nakręcona-jakie ja głupoty gadałam to do dziś sie z meżem smiejemy
lekarzowi powiedziałąm ze ma szczeście ze sie wyrobił (obiecał mi ze w ten dzien urodzimy i sie wyrobilismy bo po 22 urodziłam)
połoznym gadałam ze ciesze sie ze urodziłam w tym szpitalu bo w sumie jest obskurny , ale towarzystwo na porodówce fajne to nei mam czego żałowac
no mówie wam szał pał
Stary 2014-05-05, 21:46   #1164
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Ircha, latte - dzięki

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 21:56   #1165
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Tak jest ! Melduję się posłusznie, że już jestem ogarnięta. Czyściutka i pachnąca czekam jutra Z rana na świeżo jeszcze mały prysznic, mycie włosków i na 10-45 stawiam się na wizytę. Zapewne znów będzie poślizg, przynajmniej półgodzinny, ale postaram się jakoś cierpliwie trzymać.
Proszę o wsparcie Łączę się myślami z Tobą Latte88 .
Czy ktoś jeszcze do nas dołącza.?
Z mężem gdybamy co też jutro doktorek powie. Już wspominałam, że u nas z obu stron same chłopaczki, dwa dzieciaczki u naszych bratowych co urodzą się niebawem to też chłopulki będą, także wnusia byłaby wielkim zaskoczeniem. Ciekawe co jutrzejszy dzień przyniesie, czy będzie nam dane poznać nowinę o płci... Ruchów na razie jeszcze jako takich brak, choć ze 3 dni temu około północy,w lewym boku cos mi tam się działo, tak jak pisałyście, niczym pęknięcie bańki, dwa razy było czuć pod dłonią. Odnośnie łożyska może jutro się dowiem gdzie leży.

88Ekaterina88 gratuluję dobrych wieści i to od poniedziałku Ładnie Wam się tydzień zaczął

Niestabilna, fajnie, że wena cię dosięgła, miłego urządzania lokum.

nmartyna, ciekawy przepisik, muszę wypróbować.

małaPaulina, nie smuć się, nie ma tego złego...Jeszcze i Tobie się karta obróci i los się uśmiechnie Mi się umowa skończyła, nie przedłużyli mi, bo nie mieli takiego obowiązku, ale może jakoś to będzie. Póki co skupiam się na naszym zdrówku.

martek, u Ciebie widzę, że też imprezy i wydatki się szykują. U mnie roczek bliźniąt za 2 tygodnie i 3 latka ich starszego brata, bo wszystkie chłopaki są z maja u siorki męża.

Misstic, powodzenia jutro na zakupach i jak najmniej bolesnego kłucia.

dzanet2108, spoko, ja ze wzdęciami walczę co kilka dni. Dziś znowu śliwki mi pomogły, a teraz leżę i czasem mi się "szepnie"

Popołudniu zrobiłamprzysmak świętokrzyski - te takie słomkowe okienka, smażone na rozgrzanym tłuszczu - i teraz pali mnie w gardle chyba od tego tłuszczu, choć układałam na ręczniku papierowym, by trochę ociekło.Wszamałam teraz ogórka kiszonego, bo mi się chciało, ale nie przeszło, a to raczej nie zgaga
Trzymam za Was kciuki mocno ja start o 9:30 a rano na tsh jadę więc będę około 9 w poczekalni, trochę sie boję bo to ważne badanie to połówkowe. mam nadzieję, ze u wszystkich nas i jutro i wśrodę i w ogóle wszystkie wszystkie będą ok.
A do nas dołącza Agnes i z tego co pamiętam Paulina Darek i Doris także jest silna grupa wsparcia

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Paulinko nie smuć się, ja naprawdę mocno wierzę w to, że po burzy wychodzi słońce i tak wam wyjdzie, ze wszystkim kopary opadną :tuli:
Stary 2014-05-05, 21:58   #1166
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
No ja w bloku też nie mam zbytniomożliwości, ale zaserwowałam takie cuś:
http://mytasteofjoy.blogspot.com/201...onserwowa.html
smaczniutkie wyszlo

Widzę, że do mnie i Latte dołączają do jutro wizytujących też DorissiriD i agnes20 - zawsze to raźniej Dziewczyny, ponoć w kupie siła, kupy nikt nie ruszy Samych dobrych wieści na jutro życzę !!!
aa2 to wesoło tam mieli z Tobą na tej porodówce hehe
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:59   #1167
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... rozważanie na temat wózków i ogółem taki leniwy weekend był moim zdaniem,że mało co ważnego się pisało No oprócz tego,że oczywiście kilka dziewuch majówkowało również z Tobą
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Ana*** no dobrze ze wrocilas, chyba musisz nadrobic bo ci nikt nie stresci
ogolnie ruch jest wskazany wiec sie nie dziwie ze sie lepie czulas...
ja to w domu wariuje mimo ze i tak mam codziennie jakis fitness to mi malo...

A ja jestem zalamana,wy urządzacie mieszkania a ja nie mam gdzie mieszkac, TZ dalej bez pracy, juz widze ze dzis tez jest bardzo zły...
i mi tez sie udziela bo jestem w mega wielkiej dupie
Są tu dobre dusze hiii ale masz racje ruch okazał się całkiem w porządku, a w domu bałam się ruszać bo ciągle mnie coś bolało

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46315834]
Super że wypad udany. Niestety nie ma tak dobrze - musisz nadrobić wszystko sama Spokojnie, parę godzin i będzie zrobione

Zygaeffka ja też mam łożysko na ścianie przedniej i też czasem nie czuje ruchów, więc spokojnie Ululałaś małą na majówce, teraz sobie śpi
[/QUOTE]

jak będzie chwila czasu to dla relaksu poczytam
też mam na ścianie przedniej i pomimo że to 22 tydzień to ruchy czuje słabo i zazwyczaj wieczorem jak poleżę w łóżku... choć dzisiaj wyjątkowo popołudniu mala dokazywała ale też bardzo delikatnie

Cytat:

aaa super!
i czekam na fotki
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 21:59   #1168
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam za Was kciuki mocno ja start o 9:30 a rano na tsh jadę więc będę około 9 w poczekalni, trochę sie boję bo to ważne badanie to połówkowe. mam nadzieję, ze u wszystkich nas i jutro i wśrodę i w ogóle wszystkie wszystkie będą ok.
A do nas dołącza Agnes i z tego co pamiętam Paulina Darek i Doris także jest silna grupa wsparcia

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Paulinko nie smuć się, ja naprawdę mocno wierzę w to, że po burzy wychodzi słońce i tak wam wyjdzie, ze wszystkim kopary opadną :tuli:
jakies zbiorowe wizyty kciuki zaciśnięte
Stary 2014-05-05, 22:02   #1169
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
jakies zbiorowe wizyty kciuki zaciśnięte
Dzięki Asieńko
Stary 2014-05-05, 22:03   #1170
Krumcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
http://anyzkowo.blogspot.com/2012/03...ecznikiem.html proszę Ja dodałam trochę więcej słonecznika i zrobiłam go w silikonowej formie

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Jeżeli chodzi o ten chleb, to jest masę przepisów w internecie, ale ten wydawał mi się najszybszy i najprostszy
Mam gdzieś jeszcze przepis na chleb z restauracji Sphinx (czy jak to się tam pisze) - chleb wychodzi pyszny, bo siostra często go robi, ale tam już trochę więcej składników i przepis bardziej skomplikowany :P
Dziękuję A w Sphinxie jadam tylko pizzę, więc nie wiem nawet, jak ich chleb smakuje. Ale skoro mówisz, że dobry, to trzeba będzie też kiedyś wypróbować

Cytat:
Gratulacje

Udanych wizyt jutro!
Krumcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości