|
|
#3661 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
Maja, co to za faceta z ptakiem na wierzchu masz w avku?
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłaś mi dzień Rutger Hauer z Blade Runnera, jedna z najlepszych filmowych scen ever https://www.youtube.com/watch?v=NoAzpa1x7jU
|
#3663 |
|
Nindżopesz
|
Aaa, pod koniec przysnęłam
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atak serio to dobry mamy ad2. cheba nic, szminek nie używam, a lakierów mam za dużo ![]() za to trochę poszalałam dziś w hebe oraz naturze (-40% na kolorówkę) i chyba jeszcze raz do hebe skoczę, bo w środę -40% na burżuja będzie ![]() dobry trampków w Kościerzynie dla mnie nie było
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
A co u nich jest wartego zakupu? Mam ich kohl do oczu - już z 5-6 lat i jest bossski acz nietrwały, no ale to kredka kohl, do rozmazania
podkłady miałam i mam CC krem Mam sobie kupiła, testowałam u nije, nie robi mi nic co więc pozostało? |
|
|
|
#3666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam Cytat:
Do paznokci też Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomłam napisać, ze czekam na relację, przebierając nogami.
Sama podchodziłam do tego zapachu z własnej woli, inicjatywy i pchnięta intuicją, że tam kryje się mój wieczorowy jaśmin, ale chyba otoczka marketingowa robi swoje. Albowiem, nosząc go na nadgarstku, bywało mi ciężko, w kierunku migrenogennie, ale tak na granicy. To mój kolejny podchadzacz psa do jeża. W sesnie chciałąbym ale sie boję Bo jako zapach nie jest zły. Ma coś ciekawego.
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze podkład Flower cośtam?? jeśli go jeszcze produkują, bo na kwc pisali, że klajster, czyli coś dla mnie ![]() i jeszcze 123, chociaż ostatnio kumpela miała i strasznie ciemnieje i róź jakiś może kredka do maziania powiadasz oblukam
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
człowiek się rozerwać musi ![]() to może wpadnę tam jutro lub pojutrze ![]() Wróciłam z siłki
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie jego wina, tego burzuja Choć uważam że to nic-niewarte-mazidło. ![]() 123 ciemnieje, mam latem do najtklubu meziam. Tytuł najświeższej recenzji KWC jest prawdą. On jest idealny only po nałożeniu. Potem zaczynają się schody. kredka kohl robi dymne oko - mam bronc, ale nietrwała, bo miękka, bo to taka kredka napis głosi 16h (zauważyłam teraz serio dla mnie chyba nic już nie ma ![]() obczaj Gosha - podkład Extreme coś tam coś tam. (Exceptional Wear) Klajster, tuszowałam nim 10 lat temu trąd stulecia i nie narzekałam na dyskomfort, a klajstrów nie znoszę. No ale klajster. I to w dodatku chyba nemecki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-05 o 22:27 |
|
|
|
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to oblecę wszystkie po kolei i ze łba ![]() Cytat:
dzięki za namiary oblukam, choć Gosh dopiero we czwartek znaczy szafa stoi, ale-40% we czwartek trądzik różowaty to wyjątkowe paskudztwo, strasznie współczuję
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-05-05 o 22:37 |
||
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no paskudztwo, nie inaczej, do spółki z prawie wszystkim co sobie można dermatologicznie wymarzyć Derma mi za każdym razem nie szczędzi szczerości i podziwu naszania takiego brzemienia No nic, przecież sie nie zapadnę pod ziemię ( a szkoda) Sama wie, że ujarzmić tego nie sposób. Wyleczyć też z Keirą.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-05 o 22:50 |
|
|
|
|
#3673 |
|
To ja :)
|
Czyli wstajemy? Dzień dobry Barze
![]() Po wczorajszej wizycie u kosmetyczki, mam ukraińską brew... Także dziś będę straszyć Dobrego dnia!
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad niespodziewanego pośpiechu
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po 20 dniowym urlopie
![]() Ciężki dziś dzień będzie
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
coś dla Red
http://sakimichan.deviantart.com/gallery/ zwłaszcza pan Cruel wyszedł fajnie ![]() http://sakimichan.deviantart.com/art/cruella-444128049
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-06 o 09:02 |
|
|
|
#3677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jakiś tam konserwant za czasów mazidłowych szaleństw ![]() Cytat:
po falvicie mam zielone kupy i dość częste znaczy się słabo wchłania![]() Senk w tym że nie jestem systematyczna, kciałabym połknąć magiczną tabletę i po sprawie a na efekty trza trochę poczekać i to mnie zniechęca ![]() Cytat:
![]() Widzisz, nie było tak źle a i pewnie fajne to żarcie było a co kupiłaś w końcu na prezęt?To brawo myślałam że gdzieś po tajemku wykopalaś![]() Cytat:
![]() Bry Barowi
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Niuchał ktoś w lulua te "dzikie" i naturalne zapachy Juniper Ridge?
http://www.lulua.pl/pl/55_juniper-ridge Ciekawa jestem, czy naprawdę pachną tak lasem i pustkowiem ![]() Cytat:
przy okazji capłam u chińców taką sukienkę, szału ni ma, ale z czerwonymi kolczykami i bransoletką na lato będzie akurat (a może i na drugą komunię za miesiąc, jeśli będzie gorąco)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-06 o 09:59 |
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nikt bardziej ode mnie - zrobiłam sobie sama, prawie czarne (mieszam szary z brązem) i to na skórze. Dwa dni nie wychodziłam do ludzi. Już zdarłam ze skóry co potrza. Ach ta oszczędność
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ja kupiłam sobie dwie sukienki w wesołym, wiosennym odcieniu czerni
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
|
Cytat:
Z piet też Ale też mi babka tym razem odwrotnie namieszała -zamiast brązowego z czarnym, to czarny z brązowym, sierozna taka jestem, że hej
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, niemniej ja musiałam co 2-3 tyg biegać, a to już mi się nie uśmiechało, więc męczę się sama, zwłaszcza, że za hennę płacę 2 zł, a trwałość lepsza. Rok robię z tej poj. Poza tym to bardzo lubię jak mi coś robią na twarzy kosmetyczka, derma etc, gdybym mogła sobie na to pozwolić chadzałabym tam raz na tydz minimum. To jest odlot. |
|
|
|
|
#3683 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienek nie mam ale ta fajna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3685 | ||
|
|
Cytat:
![]() Czy ja Wam już opowiadałam, ja w sobotę poszliśmy do jugolskiego fastfuda i przybyły Węgierki?? ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj, bo zdaje się jest co a propo żarcia - muszę coś zrobić z piersi kurczęcej, rozmrożonej i zamrynowanej w oleju i jakiejś przyprawie kurczakowej. Znów moja wena nie wykracza poza potrawkę z kurczaka no ale ileż moszna Wczoraj oglądałam fajitas w tv ale too lejt albowiem cyc sie już rozmroził. Dżiiiiisas jak ja nienawidzę takich dni kiedy nie wiem czego chce. |
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w planach leniwe gołąbki jutro zrobić ale jakie one leniwe jak tyle roboty z nimi
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-05-06 o 12:23 |
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Ale psiuka się w skórę i wciera?
A jak robisz batony i czemu to takie pracochłonne?
|
#3690 |
|
Piers do przodu
|
No moja własna matura przeszła mi tak lekko a tutaj mnie roznosi
![]() Miłego
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Tż miał kiedyś alkomat co pokazywał bardzo dzifne wyniki i to w krótkim czasie
Musisz na ten policyjny chodzić

więc nie jego wina, tego burzuja 

No nic, przecież sie nie zapadnę pod ziemię ( a szkoda) Sama wie, że ujarzmić tego nie sposób. Wyleczyć też 

myślałam że gdzieś po tajemku wykopalaś
Już zdarłam ze skóry co potrza. Ach ta oszczędność
ale too lejt albowiem cyc sie już rozmroził.