Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 2 7,14%
Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! 0 0%
A ja śmiało już raczkuję, mama mnie nie upilnuje 5 17,86%
Chłopaki-Przystojniaki, Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami Pierwszy Dzień Mamy 13 46,43%
Mama znów na zlocik jedzie, zaraz ruszy pierwsze dziecię 0 0%
Coraz większy sobie rosnę, a tu zlocik jest na wiosnę 2 7,14%
Moja mama kocha mnie, a ten czas tak szybko mknie 6 21,43%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-06, 07:59   #811
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

Hej,widzę,że nie tylko moja rozrabia w nocy.To już przechodzi ludzkie pojęcie,tyle się budzić.I to w sumie nie wiadomo dlaczego.:banghead:

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-05-06, 08:07   #812
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Przepraszam, ale wyobrazilam sobie jak nutella w Lidlu Cię wola xD

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam trzy pytania :

1. czy podajecie jeszcze witaminę D3?
2. chcę kupić Julkowi kubek Lovi, ale waham się między treningowym a niekapkiem Który lepszy, dłużej posłuży?
3. jakie macie termoopakowania, jakiej firmy (też muszę kupić)?

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Napisane na opakowaniu, że dla niemowląt, które skończyły 7 miesięcy
1. tak ...adi też dostaje
2 . ja mam po adim niekapek z aventu ale sebek i tak nic nie chce pić wiec nawet nie próbowałam mu dawać ....ale myślę intensywnie nad zakupem nowego
3 canpol ale nie używam

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Hej,widzę,że nie tylko moja rozrabia w nocy.To już przechodzi ludzkie pojęcie,tyle się budzić.I to w sumie nie wiadomo dlaczego.:banghead:

ja znowu na nogach od 4;15 ale nie umiem zbytnio narzekać

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

która lepsza krótsza czy dłuższa

http://allegro.pl/amelia-p010-spodni...163113029.html
http://allegro.pl/amelia-p08-spodnic...144844140.html
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:07   #813
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Hej
Znów pobudka o 5, chyba się na taki rytm przestawiamy Dzięki temu wyskoczyłam na zakupy i pierwszy raz w życiu zrobiłam mężowi śniadanie przed pracą
Dziś pierwszy prawdziwy dzień diety, wczoraj był jeszcze taki dzień przejściowy, bo w lodówce prawie same niedozwolone rzeczy, ale mąż był na zakupach i jest co jeść Trzymajcie kciuki, raz w życiu wytrwałam 3 dni na diecie, więc będzie ciężkooooooo

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
mówi że coś natworzyła, ale pisała o Weselu Wyspiańskiego...

pani doktor swoim zwyczajem spóźniła się 40 minut ale moze w naszym przypadku to i dobrze bo się Hubert zdrzemną i na badaniu był mega radosny, zaczepiał ją, gugał i pluł w echo widać jeszcze minimalny przeciek na pfo, ale powiedziała że jest ok z budową serduszka, otwór zarasta i za pół roku do kontroli
moja też o Weselu, zadowolona nie jest, ale to u niej normalne
za to dziś będzie pogrom

super wieści na wizycie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Siemka dziewczyny

Nadrabiam od wczoraj. Dzisiaj tak zalatany dzionek że dopiero mam chwilę dla siebie.
szacun jesteś mistrz nadrabiania

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
adiemu zawsze t. piecze a teśc albo siostra tz dekorruje
a miał takie torciki
świetne torty, u nas zawsze skromnie, tort okrągły i tylko obrazek na górze, na roczek Zyg Zag z galaretki, na drugie Traktor Tom z galaretki, a teraz był opłatek ze Strażakiem Samem

Cytat:

2. chcę kupić Julkowi kubek Lovi, ale waham się między treningowym a niekapkiem Który lepszy, dłużej posłuży?
1. tak, dostają obaj, bo nam pediatra mówił że nawet do 18 roku życia tylko starszym dzieciom można nie dawać od połowy maja do połowy września
2. mamy 360, ale jeszcze nie próbowałam podawać, pije teraz z doidy tzn. ja go poję i daje radę sam z bidonu
3. nie pomogę, bo nie mam

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Witam się dopiero teraz.

Byłam na założeniu holtera dzisiaj, jutro rano muszę go jechać ściągnąć.
Mieliśmy dzisiaj z Zuzią wizytę u neurologa i babka była bardzo zadowolona z postępów Zuzi Mówi że jak zacznie czworakować i nie będzie się chwiała przy tym to możemy skończyć rehabilitację i tylko na kontrole przyjeżdżać Ale i tak do końca sierpnia możemy chodzić na dzień dzisiejszy.
I zwróciła nam uwagę na 1 rzecz, o której mówiłam kiedyś ciotce, która u okulisty pracuje ale mi mówiła że przesadzam. Zuzia zezuje prawym oczkiem i ma je minimalnie mniejsze. Ja też mam tak, że 1 mniejsze, także się tym nie przejmuje zbytnio, ale ten zez Musimy z nią iść do okulisty, znalazłam w Mysłowicach przychodnię dziecięcą i dziewczyny ze śląska. Wie coś któraś o tej przychodni?? Jacy lekarze?? Ok czy olewają? Jutro zadzwonię i umówię Zuzię.
super, że Zuzia robi takie postępy
a co do zezowania to chyba do roku dzieci mogą zezować

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Hej hej

Wybaczcie że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale gdy próbuje was nadrobić to moje dziecię mnie wola dzisiaj coś rozwolnienie miała biedna moja ale ale moje słoneczko od soboty umie bić brawo jak się mówi brawo albo śpiewa kosi kosi to klaszcze a druga sprawa to że dzisiaj przed kąpielą jak zawsze siostra położyła ja na brzuszku bo mamy taki fajny blat w łazience no i odwróciła na moment głowę a moje dziecko przekrecilo się na plecy moja siostra myślała że zawału dostanie zwłaszcza że jej główka zwisala lekko i nawet nie chce myśleć co by było gdyby spadła na kafelki :/ Eh no ale na szczęście nic się nie stało i powtórzyła to jeszcze raz jak ja przyszłam i jeszcze raz jak moja mama przyszła do łazienki jestem z niej dumna!i mam nadzieję że już tak zostanie a nie było to tylko chwilowe no i teraz to naprawdę trzeba mieć oczy dookoła głowy jutro mam nadzieję was nadrobie bo robię to niestety na raty ale teraz lecę spać dobranoc
gratulacje

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-05-06 o 08:10
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:17   #814
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczynki dziękuję za miłe słowa Tż te konwalie kupił, nie miałby kiedy pozbierać. Taka nasza tradycja, co rok stara się kupić coraz więcej chyba :P Konwalie miałam w bukiecie ślubnym (tylko konwalie) i w ogóle to takie moje ukochane kwiaty.

Z okazji naszego święta chyba Zuzka po raz pierwszy wyruszyła na "spacer" poza matę. hihi, fajnie nam wyfroterowała podłogę, bo miała pod brzuszkiem kocyk (tak leżała na macie, po drzemce tam został:P). Ona jak pełza to robi takie skoki będąc na czworaka... Słodko Co robiła na "wycieczce"? Zaglądała nam pod komodę już dostrzegła przedłużacz z lampeczką

Zbieramy się z Zuzką na targ, odezwiemy się po powrocie
dla Zuzinki za froterowanie podłogi pomocnica Ci rośnie
Konwalie też uwielbiam, to również moje ulubione kwiaty, może dlatego, że są tak krótko? Na 2 miejscu jest bez, na 3 magnolia, a na 4 storczyki
Stary 2014-05-06, 08:18   #815
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

2 . ja mam po adim niekapek z aventu ale sebek i tak nic nie chce pić wiec nawet nie próbowałam mu dawać ....ale myślę intensywnie nad zakupem nowego
3 canpol ale nie używam

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Dłuższa

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:19   #816
pszczoua
Zakorzenienie

Motyl wlasnie rozwazalam miedzy tym La Roche a Vichy Dla tak malego dziecka mysle ze spokojnie starczy na dwa sezony
Stary 2014-05-06, 08:19   #817
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie dlaczego moja koncert już zaczęła o 23, myślałam, że ją uśpię bez cyca, ale poległam i tak kilka razy w nocy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-06, 08:26   #818
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:

3 canpol ale nie używam

Podziwiam,że nie narzekasz.Ile bym dała,żeby Mała choćby noc w miesiącu przespała bez pobudki

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
no właśnie dlaczego moja koncert już zaczęła o 23, myślałam, że ją uśpię bez cyca, ale poległam i tak kilka razy w nocy
Kurczę,zamiast być coraz lepiej u nas,to jest coraz gorzej z tymi nockami

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
dla Zuzinki za froterowanie podłogi pomocnica Ci rośnie
Konwalie też uwielbiam, to również moje ulubione kwiaty, może dlatego, że są tak krótko? Na 2 miejscu jest bez, na 3 magnolia, a na 4 storczyki
Też uwielbiam bez i konwalie.Własne sobie uświadomiłam,że nie wachalam ich prawie 10lat,bo tutaj oczywiście nie uświadczysz.A storczyki to moje ulubione,mam ich troszkę na parapetach

Stary 2014-05-06, 08:33   #819
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Podziwiam,że nie narzekasz.Ile bym dała,żeby Mała choćby noc w miesiącu przespała bez pobudki

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Kurczę,zamiast być coraz lepiej u nas,to jest coraz gorzej z tymi nockami

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Też uwielbiam bez i konwalie.Własne sobie uświadomiłam,że nie wachalam ich prawie 10lat,bo tutaj oczywiście nie uświadczysz.A storczyki to moje ulubione,mam ich troszkę na parapetach

czasem mi się nazbiera to się na tż wyładuje
cos się sebek przestawia i ostatnio od 4 się wirci strasnie wiec ja już nie śpie bo co się położę to wstaje i kończy się kawką z rana a dzisiaj jeszcze adi podniósł alarm kibelkowy o tej 4;15 i już spał z nami czyli tż pół łózka a adi druga połowę a ja co 5 min wstawałam do sebcia i tak sie rozgościli na lóżku ż ejuż dla mnie miejsca nie było
Stary 2014-05-06, 08:40   #820
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
pozdro z silki zaiwaniam.na orbiku
Maciej bawi sie w kaciku malucha z jakims dwulatkiem wyglada na szczesliwego

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
boszzzzz, ale Wam fajnie! czemu u nas nie ma takich siłowni?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
tassia chcesz wpaść i u mnie też zrobić home makeover? Przydałoby się odświeżyć ściany, niby tylko trochę ponad 3 lata, a wyglądają paskudnie.
u mnie to samo, ściany wyglądają okropnie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no ja mam naroznik, stol, dwa fotele, szafe, komode i kojec w pokoju. kaloryfer jest przystawiony stolem, komody sie nie da otworzyc
po prpstu nie ma.nic o co moglby sie.uderzyc oprpcz podlogi
ale jak juz posalam.on jest boidupa i cykor jakich malo wiec jak juz sie chwieje to sam siada zeby sie.nie wyrznac
Maciej ma po prostu silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mój jak się na brzuszek odwraca przez sen to stęka jakby to był wielki wysiłek

jutro idę do lekarki po skierowanie na badania- po co bulić a w piątek do endo lękam się
nie lękaj się
ja też muszę, bo głowa boli coraz bardziej i częściej, a ciągle to odwlekam
Cytat:
przepraszam ze dopiero teraz ale w miare chate ogarnełam i kończe torcik do przedszkola dla adrianka na jutro ....bojsy śpią i jeszcze była pani po odbiór portfela który tz znalazł
a swoją droga znalazł portfel pod biedrą z kasą kartami i wszystkimi dokumentami ...no i dzwoni na policje mowi ze znalazł itp a oni go zlali i kazali mu na najbliższy komisariat przynieś cale ani o nazwisko nie pytali ani nic . po drodze wstąpił na komisariat a tam zamknię te
szukalismy kontakti z kobietą przez fb i nk ale nei znaleźliśmy. w książce tel nieaktualny numer i moja mama wpadła na pomysł żeby zadzwonić do szkoły bo w szkole przecież wszystkich znają i co się okazuje ...że kobieta pracuje w tej szkole ale fuks .jak przyjechała to tez mówiła ze pierwsze co to na policje posżła i też ją zlali ....i w sumie jakby policja nie olała i jej i tz to mogłaszybciej odzyskac dokumenty
a no i jeszcze moi rodzice robią remont i cały dzień tata coś rozwala i wszędzie się kurzy /żałuję teraz że nie pojechałam z dzieciakami do t. bo cały czas w gardle czuje kurz

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

ps dziękujemy że foty się podobały a tort jak zwykle piekła moja t. a dekorował teść samolot zrobiony jest z wafla
super, że urodziny się udały!
w ogóle to spóźnione ale szczere życzenia dla Ediego i Adiego! niech zdrowo rosną na silnych chłopaków!
Cytat:

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

1. ja podaję co drugi dzień
2. my mamy z canpol babies treningowy niekapek i Szymek od razu go załapał, lubi z niego pić
3. mam też z canpola i jest beznadziejny, trzyma ciepło może z pół godziny

witamy się z rana. moje chłopaki chore i mnie też dopadło, gardło boli, głowa boli, eh

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:42   #821
MsLullaby
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=lagle3JEmpA

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-06, 08:53   #822
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
dłuższa

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 08:59   #823
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
:m dleje:
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:02   #824
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
hej

Napiszę tylko, że mam małego szoguna w domu - to, że pełza jak szalona to już nic. Wczoraj stanęła w łóżeczku Kolega po spędzeniu z nią 3 dni, stwierdził, że ona chyba do kociołka z magicznym napojem wpadła - tyle ma energii

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ja mam filtr 50 z La Roche Posay http://www.laroche-posay.pl/produkty...eci-p4174.aspx dużo osób mi polecało no i sroka też całkiem nieźle o nim pisze http://www.srokao.pl/2012/04/filtry-...i-analiza.html
super jest ten kremik, tylko szkoda że cena taka

Cytat:
generalnie to dłuższa, ale zależy dokąd Tobie będzie sięgać

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

witamy się z rana. moje chłopaki chore i mnie też dopadło, gardło boli, głowa boli, eh
zdrówka dla Was

Cytat:
co to ma być

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:07   #825
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
umieram nie ma co odważny jest
Stary 2014-05-06, 09:08   #826
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Zapisalam sie do endo...waga pokazala 43,5 kg !!! :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dobrze ze idziesz do lekarza
Stary 2014-05-06, 09:10   #827
ewacia85
Wtajemniczenie

niech mnie ktoś pozbiera z podłogi bo ogladnełam do końca
Stary 2014-05-06, 09:16   #828
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Julian ma nowe przezwiska Autorstwa mego taty
Bubciuch, Śliczniuch, Lulciuch
mój wujek na swojego wnuka woła bubciu

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Snow o rany no to spadła Ci waga sporo, dobrze że to sprawdzisz

Tassiu nie zamartwiaj się, myślę że Maciuś niedługo zacznie raczkować

nie wiem czy bym się odważyła w obcasach to tylko na imprezy rodzinne

ustaliłaś sobie termin egzaminu ? super, prawko bardzo dobra rzecz

śliczna

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

hej
my też już po Komuni dobrze mieć to za sobą
nawet fajnie było Olunia grzeczniutka, wszystkim się bardzo podobała
a i dałam radę na obcasach
Leon jak dostał od nas tableta to się prawie rozpłakał

aaa a ja prawie się popłakałam w kościele nie wiem czy jeszcze we mnie są te hormony ciążowe czy co? jak wchodziły dzieci do kościoła i później ksiądz mówił o tym że kiedyś to Was rodzice i chrzestni przynieśli do Kościoła na chrzest a teraz Kominia itd itd i tak pomyślałam... rzeczywiście przecież niedawno go chrzciliśmy
dobre 15 min początku mszy miałam łzy w oczach

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No więc albo środek do czyszczenia Detol albo niedobor witaminy A. Skłaniałabym się przy tym drugim,bo strasznie schodzi mi skóra z opuszków palców,a czytałam, że brzy braku tej witaminy może się cos takiego pojawiać.. ogolnie sucha skóra, łuszczyca...

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Kupiłam dziś maść z witamina A na tą schodzącą skórę i super działa
super
Stary 2014-05-06, 09:18   #829
87czarna
Zakorzenienie

Hej

6 miesięcy spokoju i przytargał nam się katar
Kuuuuurcze no...nienawidzę paskudy
CO prawda jeszcze jej nic nie leci,no ale od nocy strasznie jej charczy w nosku,więc podejrzewam,że lada dzień będzie zabawa z fridą Akurat teraz jak Chrzciny za pasem

Nie wiem, psikać jej już wodą morską,czy poczekać aż będzie spływał?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-06, 09:20   #830
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Chętnie wezmę

to i ja Ci mogę cos oddac
Stary 2014-05-06, 09:20   #831
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Miałam Wam wczoraj pisać, ale chyba nie byłam w stanie... Czekałam na autobus do domu w centrum K-wic. Miałam do odjazdu 15min, więc rozglądałam się w prawo i w lewo...aż tu nagle słyszę mocne uderzenie, tak jakby auto uderzyło w kosz na śmieci, patrzę a tu kobieta leci w powietrzu, jak jakaś kukła powykręcane ręce i nogi Ona przechodziła na pasach, a kierowca autobusu skręcał na peron i jej nie zauważył Od razu zbiegowisko, dwa radiowozy policji, a karetka po 10min przyjechała... Babeczka w ogóle się nie ruszała Jak przechodziłam tam dziś rano, to dalej plama krwi jest.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:21   #832
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

ewacia mi sie podoba krótsza

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:22   #833
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość

Miałam Wam wczoraj pisać, ale chyba nie byłam w stanie... Czekałam na autobus do domu w centrum K-wic. Miałam do odjazdu 15min, więc rozglądałam się w prawo i w lewo...aż tu nagle słyszę mocne uderzenie, tak jakby auto uderzyło w kosz na śmieci, patrzę a tu kobieta leci w powietrzu, jak jakaś kukła powykręcane ręce i nogi Ona przechodziła na pasach, a kierowca autobusu skręcał na peron i jej nie zauważył Od razu zbiegowisko, dwa radiowozy policji, a karetka po 10min przyjechała... Babeczka w ogóle się nie ruszała Jak przechodziłam tam dziś rano, to dalej plama krwi jest.
O Boże

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-06, 09:25   #834
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

o matko.............

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:25   #835
nephelim89
Rozeznanie

Hejo.
Dziś idę na zajęcia z małym - lula ty jak pamiętam też? Na którą macie?

Cytat:
Bede musiala,bo sie meczy,a nie chce wciaz czopka dawac
Jak coś to może spróbuj jej podać jabłko i śliwke z cow gate? Ja młodemu daje jak go coś zatka.

Cytat:

1. Nie
2. Mam z tt dwa różne i mały jakoś daje sobie z nimi radę ale myślę o tym z lovie
3. Mam z tt a butelki aventu bo zmienialam po tym jak mały mi za dużo powietrza lapal.

Cytat:

Dziś i ja dołączam do masakrycznych nocek. Pobudki co chwile i ledwo na oczy widzę bo tz nie dawał się uśpić więc ja musiałam wstawać

Edytowane przez nephelim89
Czas edycji: 2014-05-06 o 09:27
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:28   #836
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

O Boże....

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:31   #837
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

3 canpol ale nie używam

Krótka

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:33   #838
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość

Yhhh ciężki dzień. Dziś znów chciałam wystawić Stanisława na allegro
Z tymi zębami to chyba zwariuję. Biedny maluch męczy się i my razem z nim :/

oo nie pomyślałam o tym chyba zaraz Jaśka wystawię na tablicy
my też wczoraj mieliśmy okrpny dzień mega marudy jesli to nie zeby to nie wiem co

Cytat:

ad.1 tak podajemy po konsultacjah z pediatra
ad.3 próbuej właśnie młogego nauczyc picia mm. butle odrzuca. dostalismy w przencie dwa niekapki i doidy cup. póki co JAskowi udaje sie upic kilka łyczków z niekapka TT.
ad. 3 nie posiadamy
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Hej hej

Wybaczcie że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale gdy próbuje was nadrobić to moje dziecię mnie wola dzisiaj coś rozwolnienie miała biedna moja ale ale moje słoneczko od soboty umie bić brawo jak się mówi brawo albo śpiewa kosi kosi to klaszcze a druga sprawa to że dzisiaj przed kąpielą jak zawsze siostra położyła ja na brzuszku bo mamy taki fajny blat w łazience no i odwróciła na moment głowę a moje dziecko przekrecilo się na plecy moja siostra myślała że zawału dostanie zwłaszcza że jej główka zwisala lekko i nawet nie chce myśleć co by było gdyby spadła na kafelki :/ Eh no ale na szczęście nic się nie stało i powtórzyła to jeszcze raz jak ja przyszłam i jeszcze raz jak moja mama przyszła do łazienki jestem z niej dumna!i mam nadzieję że już tak zostanie a nie było to tylko chwilowe no i teraz to naprawdę trzeba mieć oczy dookoła głowy jutro mam nadzieję was nadrobie bo robię to niestety na raty ale teraz lecę spać dobranoc
dla Lenki za nowe zdolności

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
t

a my byliśmy dziś z Tż na randce tak się chciałam pochwalić, a co!
zazdroszczę

niech Jasko załapie jakikolwiek inny pokarm/sposob jedzenia niz pierś i wyrywam męza na kolację we dwoje

Cytat:
Z okazji naszego święta chyba Zuzka po raz pierwszy wyruszyła na "spacer" poza matę. hihi, fajnie nam wyfroterowała podłogę, bo miała pod brzuszkiem kocyk (tak leżała na macie, po drzemce tam został:P). Ona jak pełza to robi takie skoki będąc na czworaka... Słodko Co robiła na "wycieczce"? Zaglądała nam pod komodę już dostrzegła przedłużacz z lampeczką
brawo dla Zuzi

Cytat:

dłuższa

pościerałam podłogi z rana, a teraz Jasiek ucina drzemkę w nosidle. JAk wstanie (mam nadzieję w dobrym humorze) zabieram sie za porządki w garderobie. Mimo ładnej pogody, dalej wiosenno-letnie ciuchy mam pochowane w pudłach

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-06, 09:35   #839
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry po dłuuugim weekendzie.

Mąż wrócił do pracy, a tak dobrze było go mieć ponad tydzien w domu...
Dziś nasza druga rocznica ślubu Ach ach, jak to zleciało!

My już zdrowi, ale Zuzia niestety nadal ma katarek A wpada w histerię jak cokolwiek robimy jej przy nosku, nie jest łatwo.
W ogóle bardzo się rozgadała ostatnio. Gaga, guga, ada, aga. No i buja się na czworaka w przód i tył. Czasem posuwa się do przodu jednym czy dwoma susami, pełzanie sobie odpuściła już chyba... Zrobiła się z niej córeczka tatusia, w nocy tylko przy nim zasypia... Jak już ją nakarmię, czasem potrafi jeszcze brykać ku naszej rozpaczy pobryka pobryka, nagle odwraca się w stronę Tża, łapie go za rękę albo twarz i zasypia. Aż zazdrosna jestem, nie wiem o które z nich bardziej.

Gratuluję Wam spadków wagi, ja się nie mogę zabrać za dietę czy ćwiczenia (na te nie mam warunków lokalowych ) a myślę, że mam z Was najwięcej do zrobienia ze sobą.

Rusałko, pytałaś o ubranka Tchibo. Zuzia dostala w prezencie dres i komplet body. Dres jeszcze czeka na swoją kolej a body nosimy już jakieś 2 miesiące. Rozmiar 74-80. Myślę, że trochę je jeszcze ponosi, bo nie rośnie teraz jakoś bardzo szybko, ale wzrostu de facto ma jakieś 70 cm. Jakbym miała teraz kupować to już większy rozmiar... Fajnie wyglądają na brzuszku, bo są takie "szczupłe" a nie takie wory jak niektóre. Jakościowo są rewelacyjne! Nie rozciągają się, nie wypychają, nie gniotą! Nawet bez prasowania są fajne, mięciutkie i gładkie. Warte swojej ceny.
Spóźnione ale szczere wszystkiego naj naj!! spełnienia marzeń
Stary 2014-05-06, 09:36   #840
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Ja cały czas widzę jak ona leci jak kukła i upada z całej siły na beton

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości